Σύμφωνα λοιπόν με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων συνεχίζεται και σήμερα η επέλαση της κακοκαιρίας Μπάλλος στη χώρα μας, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά.
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της βορειοδυτικής χώρας και στην Πίνδο.
Χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν σε Αιγαίο και Ιόνιο καθώς και σε παράκτιες περιοχές της Πελοποννήσου, της Ανατολικής Στερεάς και ενδεχομένως της Χαλκιδικής. Οι θερμοκρασίες θα είναι σχετικά χαμηλές για την εποχή στα ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 8 μποφόρ και στο Νότιο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 9 μποφόρ.
Ως προς την εξέλιξη του κύματος κακοκαιρίας, κ. Κολυδάς ανέφερε νωρίτερα στην προσωπική του ιστοσελίδα ότι «παραμένει σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων και την Παρασκευή. Βαθμιαία βελτίωση αναμένεται από το Σάββατο. Στην Αττική το μεσημέρι της Πέμπτης οι καταιγίδες παρουσίασαν μεγάλη εμμονή και ραγδαιότητα που ξεπερνούσε τοπικά τα 50 mm βροχής ανά ώρα. Αναλύοντας την ηχώ του ραντάρ αναφέραμε την εκτίμησή μας για πάνω από 100 χιλιοστά βροχής, ενώ ο σταθμός του Τατοΐου έδινε 85 και του Ελληνικού 66 χλστ. Οι σταθμοί του ΕΑΑ επιβεβαιώσαν τις μετρήσεις του ραντάρ και διαπιστώσαμε ότι η περιοχή που επλήγη περισσότερο ήταν το κέντρο της Αθήνας, καθώς εκεί είχαμε στους σταθμούς Πατησίων 147 χιλιοστά, Αμπελοκήπων 145 χιλιοστά και Περιστερίου 139 χιλιοστά) βροχής. Υπενθυμίζουμε ότι 147 χιλιοστά βροχής σημαίνει 147 τόνοι νερού για κάθε στρέμμα γης. Η κακοκαιρία σε πολλούς θύμισε την αντίστοιχη στις 23 Οκτωβρίου του 1994 με τις πλημμύρες του Ποδονίφτη»
Ισχυρες καταιγίδες στην Ανατολική νησιωτική χώρα. Τα φαινόμενα της δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου θα κινηθούν ΒΑ. Η Αττική θα επηρεάσει και πάλι σε λιγο pic.twitter.com/qflkJWYYxs
— KolydasΤ (@KolydasT) October 15, 2021
.
«Οι νεφώσεις που μας προσέγγισαν από το Ιόνιο, λόγω των θερμών θαλασσών που μας περικλείουν, εμπλουτίστηκαν με τεράστια ποσά υγρασίας, και έτσι, καθώς το βαρομετρικό χαμηλό στροβιλιζόταν γύρω από τον εαυτό του, εναπόθεσαν τα τεράστια αυτά πόσα υγρασίας με τη μορφή ακραίων κατά περιόδους βροχοπτώσεων και έντονων καταιγίδων. Στην Αθήνα για παράδειγμα, μέσα σε 8 ώρες, έπεσε σχεδόν ο μισός όγκος νερού που πέφτει όλο το χρόνο στην πόλη. Αυτό είναι εντυπωσιακό ως προς τη στατιστική αλλά ταυτόχρονα και πολύ επικίνδυνο» εξήγησε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.
Από την πλευρά του ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε στο facebook μερικά σημαντικά στοιχεία σχετικά με την ποσότητα της βροχής που έπεσε στην Αττική. Σύμφωνα με τον κ. Αρναούτογλου μέχρι χθες το μεσημέρι είχε πέσει στα Πατήσια 92,6 λίτρα νερού ανά τετραγωνικό μέτρο, στο Περιστέρι 82,6 λίτρα ανά τετραγωνικό μέτρο, στους Αμπελόκηπους 70,6 λίτρα, στο Παλαιό Φάληρο 59,8 λίτρα, στο Ψυχικό 53 λίτρα ενώ στη Νέα Σμύρνη 50,8 λίτρα ανά τετραγωνικό. Τα παραπάνω στοιχεία δείχνουν και γιατί δημιουργήθηκαν τα τεράστια προβλήματα στους δρόμους της πόλης όπου σε μερικές περιπτώσεις τα αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα νερά, ενώ υπήρξαν και περισσότερες από 1200 κλήσεις στην πυροσβεστική για άντληση υδάτων και απεγκλωβισμό ατόμων.Η πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή είναι ότι στα βόρεια προβλέπονται ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα από χαλαζοπτώσεις και ριπαίους ισχυρούς ανέμους.
Από το απόγευμα τα φαινόμενα στα βορειοδυτικά και αργότερα στην Κρήτη θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν νότιοι-νοτιοανατολικοί 6 με 7 και στα πελάγη 8 και πιθανώς στο Αιγαίο πρόσκαιρα 9 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν στα δυτικά βαθμιαία σε βόρειους 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα κεντρικά και τα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου. Στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 20 με 24 Κελσίου.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα εξασθενήσουν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία 7 με 8 μποφόρ στρεφόμενοι το βράδυ σε νοτιοδυτικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με ισχυρές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Η ΕΜΥ αναφέρει ότι την Παρασκευή κακοκαιρία προβλέπεται αρχικά σε όλη τη χώρα, οι νότιοι άνεμοι στο Αιγαίο πιθανώς να φτάσουν τοπικά τα 9 μποφόρ, αλλά τα έντονα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν.
Αναλυτικά ο καιρός σε όλη τη χώρα την Παρασκευή
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία νεφώσεις με ισχυρές βροχές κατά διαστήματα και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.
Στις υπόλοιπες περιοχές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παράκτια σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.
Ανεμοι: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη από ανατολικές διευθύνσεις και στις υπόλοιπες περιοχές από βόρειες, 4 με 6 και στο Θρακικό τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 04 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Nεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου. Από το απόγευμα τα φαινόμενα στην Ήπειρο θα εξασθενήσουν και τη νύχτα θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ. Στα βόρεια από ανατολικές στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους βορειοδυτικούς, 5 με 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Στη Θεσσαλία νεφώσεις με βροχές κατά διαστήματα ισχυρές και κυρίως στα ανατολικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.
Τα φαινόμενα τη νύχτα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 6 με 7, βαθμιαία 8 και πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑ
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές.
Ανεμοι: Στα νότια από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και βαθμιαία 8 μποφόρ. Στα βόρεια βόρειοι 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν την ανατολική χώρα, με τάση υποχώρησης από το απόγευμα. Επίσης, θα σημειωθεί αισθητή πτώση της θερμοκρασίας στη βόρεια Ελλάδα κατά 6 με 7 βαθμούς Κελσίου.
Στην αναγγελία των θυελλωδών ανέμων της για την Παρασκευή, η ΕΜΥ αναφέρει εκτεταμένο χαμηλό βαρομετρικό στο Ιόνιο, το οποίο κινείται αργά προς τα ανατολικά, βαθαίνει και αναμένεται αργότερα στις ακτές της Πελοποννήσου.
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1171468/neo-kuma-kakokairias-tis-epomenes-ores-pote-tha-htupisei-tin-attiki/
Παλέρμο: Θετικός στη διφθερίτιδα ο ξάδερφος της 4χρονης Αννας που έχασε τη ζωή της
Ο κίνδυνος επιδημίας σύμφωνα με ειδικό στις μολυσματικές ασθένειες

Τέλος εποχής για ιστορικό κινηματογράφο - Κατεδαφίστηκε μετά από 70 χρόνια
Το εμβληματικό σινεμά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στην Πλατεία Καλογήρων, γκρεμίστηκε αφήνοντας πίσω δεκαετίες αναμνήσεων.

Έρευνα αποκαλύπτει: Οι οδηγοί αυτών των μοντέλων μαζεύουν τα περισσότερα πρόστιμα
Γερμανική ανάλυση της Verivox αποκαλύπτει ποιες μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων εμφανίζουν τους οδηγούς τους συχνότερα στο μητρώο παραβάσεων.

Βίντεο: Πολωνός έστελνε ψεύτικες παραγγελίες και απειλούσε τα θύματά του - Οι 300 πίτσες και ο λογαριασμός των 8.600 ευρώ
Χρησιμοποιούσε ονόματα διάσημων προσώπων και στοιχεία που φέρεται να γνώριζαν μόνο τα θύματά του - Ανάμεσα στις απειλές, απαγωγή παιδιού, εμπρησμός και πρόκληση τροχαίου

Όλυμπος: Ορειβάτης βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση σε χαράδρα - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση ανάσυρσης
Πυροσβέστες από την 2η και την 8η ΕΜΑΚ, καθώς και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου, μετέβησαν στο σημείο
«Περίμενέ με εδώ»: Πατέρας εγκατέλειψε τον 7χρονο γιο του για να κάνει ορειβασία
Δεν του ασκήθηκαν κατηγορίες, ωστόσο ο πατέρας δέχθηκε επίπληξη από την αστυνομία

Σοκαριστικές εικόνες από τα Αδανα: Ανδρας χτυπά τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου με κλωτσιές και γροθιές
Παρότι η γυναίκα δεν κατέθεσε μήνυση κατά του νεότερου συντρόφου της, το δικαστήριο αποφάσισε να τον θέσει υπό εποπτεία

Πώς θα διαμορφωθεί ο καιρός το φθινόπωρο του 2026: Τι αναμένεται τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο
Μια πρώτη εκτίμηση βάσει των μετεωρολογικών μοντέλων - Η χωρική διαφοροποίηση ξεχωρίζει ως ένα από τα βασικά γνωρίσματα του Φθινοπώρου 2026.

Ζάκυνθος: Θρίλερ διάσωση - Επανέφεραν 26χρονο μετά από 80 λεπτά ΚΑΡΠΑ
Διασωληνωμένος παραμένει ο 26χρονος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ζακύνθου

Η χώρα που δεν επισκέπτεται κανείς! Με μνημεία της UNESCO έχει λιγότερους από 10.000 τουρίστες το χρόνο
Πόλεις-μνημεία της UNESCO, καμηλαγορές, οάσεις φοινίκων και ένα λιμάνι ψαρόβαρκων ορατό από το διάστημα συνθέτουν το τοπίο μιας χώρας που οι περισσότεροι ταξιδιώτες αγνοούν.

Συγκίνηση στην κηδεία του 21χρονου Αγγελου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Τον αποχαιρέτησαν με χορό, δείτε το βίντεο
Με τη μελωδία «Στον ουρανό χορεύουνε» οι «Χοροκρήτες» αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο νέο που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην κρητική παράδοση

Σοκ στον αθλητικό κόσμο: ο θρυλικός πυγμάχος Ζολάνι Τέτε δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του
Οι πυροβολισμοί δέχθηκε έξω από την κατοικία του, στον δήμο Μνταντσάνε

Μεσσηνία: Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη – Νεκρή 46χρονη τουρίστρια από την Ολλανδία
Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί στον κόμβο των Αρφαρών

Βίντεο: Οδηγός εγκλωβίστηκε στα κατσάβραχα νησιού εξαιτίας του Google Maps
Ένα Fiat 500 ακολούθησε πιστά την πλοήγηση και κατέληξε εκτός δρόμου, σε σημείο όπου ούτε η συνέχεια ούτε η επιστροφή ήταν εύκολες

Ρεκόρ συμμετοχής στο «Τουρισμός για Όλους»! Πότε θα μάθουμε ποιοι κερδίζουν το voucher;
Σχεδόν 7 στις 10 αιτήσεις αφορούν τη χαμηλή τουριστική περίοδο, στόχος του υπουργείου Τουρισμού για ενίσχυση των μηνών Οκτωβρίου-Απριλίου.

Πέθανε στα 56 του ο Ηλίας Γκανιάτσας, συνιδιοκτήτης του ART TV
Ο θάνατός του, έπειτα από δύσκολη μάχη με ασθένεια, προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αρτας και στον χώρο των περιφερειακών ΜΜΕ

Στην Ευρώπη οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες – Ποιοι φτάνουν και τις 49 ώρες εβδομαδιαίως
Η απόκλιση δεν εντοπίζεται μόνο σε όσους έχουν εξαιρετικά επιβαρυμένο ωράριο

Προσοχή! Ο ιός του Δυτικού Νείλου «χτυπάει» ξανά - Ο ΕΟΔΥ προειδοποιεί πως τα κρούσματα θα αυξηθούν κι άλλο - Οι «κόκκινες» περιοχες
Ο Οργανισμός προβλέπει ότι η αύξηση των κρουσμάτων θα ενταθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες

Δείτε το σκίτσο του Αρκά που θα σας κάνει να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας - Όλοι λίγο έτσι κάνουμε με τα social media!
Ο σκιτσογράφος σατιρίζει το παράδοξο μιας εποχής που φοβάται την παρακολούθηση, αλλά αναρτά κάθε στιγμή της ζωής της στα social media

Γυναίκα 38 ετών προσποιούνταν την... 12χρονη - Πώς κατάφερνε να «ξαφρίζει» τα θύματά της
Απίστευτη ιστορία από τη Βραζιλία

Ποια μάρκα αυτοκινήτων «κυριαρχεί» σχεδόν σε όλον τον πλανήτη;
Ενώ οι Κινέζοι κατασκευαστές μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τη ραγδαία τους άνοδο, η κυρίαρχη δύναμη της παγκόσμιας αγοράς παραμένει αδιαφιλονίκητη.

Ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, μισθωτοί: Δείτε ποιους αφορά το «πακέτο» που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τη ΔΕΘ!
Ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας μιλά για πακέτο άνω του 1 δισ. ευρώ ενόψει της ομιλίας Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Σοκάρει η είδηση από την Κύμη: 64χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τσίμπημα σφήκας
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη

Ξέρεις αν μπορούν να σου κάνουν αλκοτέστ όταν περπατάς; Δες τι προβλέπει ο νόμος για τους πεζούς!
Το αλκοόλ στους δρόμους δεν αφορά μόνο όσους οδηγούν. Ένας πεζός υπό την επήρεια αλκοόλ μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρό κίνδυνο και να εμπλακεί σε τροχαίο

Eurostat: Τι σπουδές προτιμούν οι νέοι στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Επιχειρήσεις, διοίκηση και νομική αποτελούν τους πιο δημοφιλείς κλάδους σπουδών στην Ελλάδα και την ΕΕ, με πάνω από έναν στους πέντε φοιτητές να τους επιλέγει

ΟΑΣΘ: 12 νέες γραμμές λεωφορείων έρχονται - Το «Χ3» συνδέει αεροδρόμιο και μετρό
Ο συγκοινωνιακός χάρτης αλλάζει ενόψει έναρξης λειτουργίας και επέκτασης του μετρό προς την Καλαμαριά

Η Κούβα του Φιντέλ κάποτε αψήφησε την Αμερική, σήμερα παλεύει για ρεύμα και φάρμακα - Δείτε πώς άλλαξε το νησί μέσα σε 100 χρόνια
Η κυβέρνηση Ντίας-Κανέλ ανοίγει όλο και περισσότερο χώρο στην ιδιωτική οικονομία, καθώς το εμπάργκο των ΗΠΑ και εσωτερικές αδυναμίες βαθαίνουν την ενεργειακή κρίση του νησιού.

«Έφτασα από το 2118 για να σας προειδοποιήσω»: Οι τρομακτικές προβλέψεις ενός «χρονοταξιδιώτη» για το μέλλον
«Το 2118 ο κόσμος δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον σημερινό» – Οι αποκαλύψεις άνδρα που ισχυρίζεται πως ταξίδεψε στο μέλλον

Πτήση Βιέννη – Ηράκλειο με περιπέτεια: Επιστροφή στο αεροδρόμιο λίγο μετά την απογείωση
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Αναγκαστική επιστροφή προς Βιέννη

Νέα στοιχεία για το τροχαίο στην Κάτω Αχαΐα: Ποια ήταν η 46χρονη που έχασε τη ζωή της
Η Ελένη Μπεθούλκα, 46 ετών και μητέρα 25χρονης κόρης, σκοτώθηκε σε σοβαρό δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών–Πύργου, στην Κάτω Αχαΐα

Πώς θα πάρετε επιδότηση για ανακαίνιση έως 36.000€
Η δράση «Ανακαίνιση Κατοικίας» διαθέτει «κουμπαρά» περίπου 500 εκατ. ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027

Αντώνης Πανούτσος: Αγωνία για τον δημοσιογράφο - Τα νεότερα για την υγεία του
Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσεί με τον ιό του Δυτικού Νείλου

Μεγάλη φωτιά στη Λήμνο - 112 για εκκένωση δύο περιοχών, δείτε βίντεο
Το μήνυμα του 112 καλεί τους κατοίκους των περιοχών Αγία Παρασκευή και Προφήτη Ηλία να απομακρυνθούν προς Μύρινα - Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής - Επιχειρούν επτά εναέρια

Μαρία Σάκκαρη: Κάλυψε τα αναγκαία έξοδα ενός παιδιού με καρκίνο
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κατέβαλε 8.000 ευρώ που χρειαζόταν ο μικρός Νικόλας

Η Τουρκία ζητά «ερυθρά αγγελία» της Interpol για τον Νετανιάχου, τον κατηγορεί για γενοκτονία
Το αίτημα συνδέεται με την επίθεση κατά ακτιβιστών του Global Sumud Flotilla σε διεθνή ύδατα – Σε εξέλιξη η δικαστική διαδικασία στην Κωνσταντινούπολη με συνολικά 35 κατηγορούμενους

Καιρός: Σε κλοιό καύσωνα η χώρα με 42άρια - Πότε θα πέσει ξανά η θερμοκρασία
Τι αναφέρει το meteo για τις επόμενες ημέρες
![Καταδίωξη-θρίλερ στο Λος Αντζελες: Έκλεψε μηχανή και τον κυνηγούσαν πάνω από μία ώρα στους δρόμους [βίντεο]](https://cdn.akous.gr/repository/2026/katadioxi-thriler-sto-los-antzeles-eklepse-michani.1c30cf78.jpg)
Καταδίωξη-θρίλερ στο Λος Αντζελες: Έκλεψε μηχανή και τον κυνηγούσαν πάνω από μία ώρα στους δρόμους [βίντεο]
Πέρασε ανάμεσα σε οχήματα, μπήκε σε στενά δρόμους αλλά και εκτός δρόμου, μέχρι που τελικά συνελήφθη

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Δείτε το επιβλητικό ιστορικό κάστρο εκατομμυρίων που αγόρασε στην Ευρώπη
Ο ιδρυτής του Facebook και η σύζυγός του επένδυσαν σε ένα ακίνητο του 19ου αιώνα στην Ιρλανδία, το οποίο εκτείνεται σε 440 στρέμματα και κρύβει σκοτεινούς τοπικούς μύθους.

Φρίκη στο Λονδίνο: Πήγε να δει τα αστέρια με τον σύντροφό της και την βίασαν 2 μετανάστες μπροστά στα μάτια του
Δύο Αφγανοί παράτυποι μετανάστες κρίθηκαν ένοχοι για τον βιασμό γυναίκας σε πάρκο του ανατολικού Λονδίνου, ενώ ο σύντροφός της απειλήθηκε με μαχαίρι.

«Του κάρφωσε το μαχαίρι στο κεφάλι»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που δέχθηκε επίθεση στον Αγιο Δημήτριο
«Θέλω να τιμωρηθεί ο δράστης» λέει ο πατέρας του νεαρού – Τι περιγράφει για την αιματηρή επίθεση με θύμα τον γιο του










