Στον απόηχο των αποκαλύψεων για την Ομοσπονδία της Ιστιοπλοΐας μια νέα υπόθεση από τον χώρο της πάλης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.
Νέα καταγγελία: 12χρονη κακοποιήθηκε σeξουαλικά από προπονητή πάλης
Νέα καταγγελία: 12χρονη κακοποιήθηκε σeξουαλικά από προπονητή πάλης - Στον απόηχο των αποκαλύψεων για την Ομοσπονδία της Ιστιοπλοΐας μια νέα υπόθεση από τον χώρο της πάλης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Μορφή χιονοστιβάδας λαμβάνουν οι αποκαλύψεις για περιστατικά σeξουαλικής κακοποίηση στη χώρα, μετά την αρχή που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου.

Στον απόηχο των αποκαλύψεων για την Ομοσπονδία της Ιστιοπλοΐας μια παρόμοια υπόθεση, η οποία αφορά τον χώρο της πάλης, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Αφορά σε περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου τρία χρόνια και πρόκειται να απασχολήσει τις επόμενες ημέρες τις δικαστικές Αρχές. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση το θύμα είναι ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο στην τρυφερή ηλικία των 12 ετών, φέρεται – σύμφωνα με τη συγκλονιστική καταγγελία – να αποπλανήθηκε από τον προπονητή της, ηλικίας 47 ετών.

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι γονείς της 12χρονης εμπιστεύτηκαν πριν από τρία χρόνια το παιδί τους στα χέρια ενός 47χρονου προπονητή της πάλης με στόχο να ενισχυθεί η σωματική, πνευματική και κατ’ επέκταση σχολική της απόδοση, να χτιστεί η αυτοπεποίθησή της, να μάθει να διεκδικεί και να πετυχαίνει στόχους.

Αντί γι’ αυτό όμως, είδαν την κόρη τους να πέφτει θύμα του προπονητή, ο οποίος δεν δίστασε με τον τρόπο του να στρέψει το ανήλικο κορίτσι εναντίον των γονέων του, πείθοντάς το πως μόλις ενηλικιωνόταν, θα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ανενόχλητοι… τον έρωτά τους.

Συνταρακτικά είναι όσα αναφέρει στις καταθέσεις της η μητέρα της 12χρονης, ξεκινώντας από το χρονικό της γνωριμίας τους με τον 47χρονο τότε προπονητή της πάλης:

«Είμαι η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού. Τότε είχε μόλις κλείσει τα 12 έτη της ηλικίας της. Τον κατηγορούμενο τον γνώριζα σαν γείτονα. Στην πάλη πήγαιναν κάποιες φίλες της κόρης μου και τον Φεβρουάριο του 2017 τη γράψαμε κι εμείς. Δυστυχώς άργησα να καταλάβω τι συνέβαινε. Στην κόρη μου άρεσε το άθλημα αυτό, αδυνάτισε και έβλεπα ότι είχε ενθουσιαστεί. Σιγά-σιγά την έβλεπα ότι μιλούσε μόνο για την πάλη και τον προπονητή της. Μέχρι που απομακρύνθηκε και από τις παρέες της».

Μεσολάβησαν έξι ολόκληροι μήνες ωσότου αντιληφθούν οι γονείς της 12χρονης τι συνέβαινε μεταξύ του παιδιού και του προπονητή της. Συγκεκριμένα, όταν η ανήλικη ακολούθησε τον προπονητή με τη συναίνεση των γονέων της σε προπονητικό καμπ στην Καλαμπάκα.

Λέει η μητέρα της στην κατάθεση της: «Μου την έφεραν από κει με 40 πυρετό και κανείς δεν με είχε ενημερώσει ότι το παιδί μου είχε αρρωστήσει. Μου την έφερε ο κατηγορούμενος και τα κορίτσια. Την πήγαμε στο Παίδων όπου νοσηλεύτηκε για μια βδομάδα διότι διαγνώστηκε με πυελονεφρίτιδα. Τότε η μητέρα κάποιων κοριτσιών που πήγαιναν και αυτά πάλη, μου είπε να πάμε για καφέ να συζητήσουμε, όμως δεν προλάβαινα. Τελικά μου είπε ότι ψάρεψε τα κορίτσια και μου είπε να προσέχω την κόρη μου γιατί κάτι τρέχει με τον προπονητή της, που υπάρχουν φήμες ότι είναι παιδεραστής. Η κόρη μου μου είπε ότι όταν αρρώστησε, έμεινε στο δωμάτιο του προπονητή της για να την προσέχει, φοβούμενη προφανώς ότι θα το μάθαινα. Μου τηλεφώνησε μάλιστα και ο ίδιος ο κατηγορούμενος και μου είπε “δεν πιστεύω να ακούς τις φήμες που λέει η Β.”. Εγώ του είπα “όχι” για να μπορέσω να επιβεβαιώσω τις υποψίες μου».

Από εκείνη τη στιγμή και μετά, η μητέρα της 12χρονης οπλίστηκε με υπομονή, αναγκασμένη να κάνει τον ντετέκτιβ για να συλλέξει τα στοιχεία που θα επιβεβαίωναν τους εφιάλτες της.

«Εκτοτε πήγαινα κι εγώ μαζί της. Ηταν καλοκαίρι και τα άλλα κορίτσια είχαν σταματήσει τις προπονήσεις. Μόνο η κόρη μου πήγαινε γιατί έλεγε ότι έχασε ένα μήνα με την ασθένειά της. Ο προπονητής κάποιες φορές ερχόταν από το σπίτι και την έπαιρνε, όπως έκανε και με άλλα παιδιά. Είχε μια άνεση που του την είχαμε δώσει. Μετά το καμπ της Καλαμπάκας προφανώς άκουσε τις φήμες και μαζεύτηκε. Λίγο μετά ακολούθησα την κόρη μου για να δω τι συμβαίνει και την είδα να βγαίνει από το γυμναστήριο γύρω στις δύο παρά τέταρτο το μεσημέρι και μετά από τρία λεπτά βγήκε και ο κατηγορούμενος. Το γυμναστήριο ήταν κλειδωμένο. Η κόρη μου βγήκε από τα κάγκελα. Αυτός βγήκε κανονικά και κοιτούσε δεξιά και αριστερά. Τον πλησίασα να του μιλήσω. Μου είπε τότε “δεν είναι αυτό που νομίζεις” και ότι βρέθηκαν να μιλήσουν για τους αγώνες. Του είπα να μείνει μακριά από την κόρη μου».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, όπως αναφέρει το protothema.gr, η μητέρα της 12χρονης, αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια, πίεσε την κόρη της, ζητώντας της να της πει τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ εκείνης και του προπονητή της.

Θα πει στην κατάθεσή της: «Τη στρίμωξα έντονα και τελικά μου ομολόγησε ότι από τον Μάιο είχε ολοκληρωμένες σχέσεις με τον προπονητή της, ότι τον αγαπάει, ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Μου είπε ότι αυτό δεν πρόκειται να το παραδεχτεί ποτέ. Με χιλιοπαρακάλεσε να μην του κάνω κακό. Να μην το καταγγείλω και ότι δεν πρόκειται να το παραδεχτεί. Την άλλη μέρα του είπα στο τηλέφωνο να μείνει μακριά από την κόρη μου. Μου απάντησε να κάνω ό,τι θέλω και τίποτα άλλο».

Η αντίδραση της 12χρονης

Η μητέρα απαγόρευσε στην κόρη της να ξαναπάει στην προπόνηση, όμως το 12χρονο κορίτσι έπαιρνε το ποδήλατο και πήγαινε στα χωράφια του κατηγορούμενου που βρίσκονται σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι της. Η μητέρα της συνέχισε να την παρακολουθεί και κάποια στιγμή έπεσε πάνω στον προπονητή της. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, της είπε ότι έκανε λάθος που σταμάτησε την κόρη της από κάτι που αγαπούσε. Το κορίτσι, που προφανώς είχε υποστεί πλύση εγκεφάλου από τον προπονητή της, αντιδρούσε και έλεγε στη μητέρα της «τι θα κάνεις, θα με κλειδώσεις μέσα;». Τελικά οι γονείς της ενημέρωσαν το σχολείο της κόρης τους και προχώρησαν σε καταγγελία. «Αυτός όμως πήγαινε από το σχολείο», λέει στην κατάθεση της η μητέρα για τον προπονητή. «Πήγαινε και πριν την καταγγελία, με τη δικαιολογία ότι ήθελε να μιλήσει στις μαθήτριές του», προσθέτει.

Μάλιστα ο εφιάλτης για τους γονείς της 12χρονης δεν τελείωσε εκεί, καθώς παρά τις απέλπιδες προσπάθειές τους να βάλουν οριστικό τέλος στις επαφές που είχε το ανήλικο παιδί τους με το 47χρονο άνδρα, ο τελευταίος φαίνεται πως την ενθάρρυνε να βρίσκει τρόπους για να επικοινωνεί μαζί της. Αυτό διαπιστώθηκε από τον φουσκωμένο λογαριασμό στο σταθερό τηλέφωνο. Ενας από τους αριθμούς που καλούσε η 12χρονη αντιστοιχούσε στον προπονητή της.

«Εμείς στείλαμε την κόρη μας για άθληση και αυτός άλλαξε εντελώς τον χαρακτήρα της», λένε στις καταθέσεις τους. «Εχει αλλάξει το βλέμμα του παιδιού, έχει θεοποιήσει αυτόν και εμάς μας έχει μισήσει», υπογραμμίζουν. Ως αποδεικτικό στοιχείο κατατέθηκε στο δικαστήριο ένα ιδιόχειρο γράμμα της 12χρονης προς τον 47χρονο, το οποίο είχε αφήσει στο αυτοκίνητό του. Ο γιος του προπονητή παρέδωσε το γράμμα στους γονείς του ανήλικου κοριτσιού και στο περιεχόμενό του οι λέξεις που χρησιμοποιεί το κορίτσι προκάλεσαν ανατριχίλα στους δικαστές.

«Το μόνο που μετάνιωσα ήταν πως αυτή τη φορά παρόλο ότι σου είχα πει πως δεν θα το παραδεχτώ στη μάνα μου, αναγκάστηκα και της το είπα… Μακάρι να μπορούσα να της ξαναέλεγα ψέματα και να το κάλυπτα, αλλά αυτή τη φορά ήταν απόλυτη μαζί μου και δεν μπορούσα να το διαψεύσω. Ελπίζω να μη μου θύμωσες που τελικά αναγκάστηκα και της το είπα και πως αν θύμωσες μαζί μου να μετρήσεις μέχρι το 4 ή άντε μέχρι το 5 και να σου περάσει», συμπληρώνει με την αθωότητα που χαρακτηρίζει ένα παιδί της ηλικίας της.

Οι γονείς της είναι πεπεισμένοι πως ο προπονητής έστρεψε την κόρη τους εναντίον τους. Το ανήλικο κορίτσι υποβλήθηκε σε γυναικολογικές εξετάσεις και φάνηκε ότι είχε ολοκληρωμένες σχέσεις, αν και η ίδια υποστήριξε στην Αστυνομία ότι το έκανε μόνη της.

Σύμφωνα με το protohema.gr, ο πατέρας της απευθύνθηκε κάποια στιγμή στην Ελληνική Ομοσπονδίας Πάλης ζητώντας να τους δώσουν κατάσταση των αγώνων που συμμετείχε η κόρη τους και ένας πρώην ισχυρός παράγοντας της Ομοσπονδίας (η μητέρα τον κατονομάζει στην κατάθεσή της) είπε στον σύζυγό της: «Μήπως η κόρη σου τα ʼθελε;». «Τότε ο σύζυγός μου τον ρώτησε τι θα έκανε αν επρόκειτο για το δικό του παιδί», είπε.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος προπονητής υποστήριξε ότι δεν είχε σeξουαλικές σχέσεις με το 12χρονο κορίτσι, πως δεν την έχει ούτε καν φιλήσει και πως μια καμαριέρα που τον είδε γυμνό πάνω από το ανήλικο κορίτσι μέσα στο δωμάτιό του, αυτά που είπε ήταν «αποκύημα της φαντασίας της» και πως όλα έγιναν «για να σπιλώσουν το όνομα της Ομοσπονδίας».

Ο υπεύθυνος διαιτησίας, Κωνσταντίνος Κανελλάκης, που κατέθεσε για την υπόθεση, ανέφερε ότι για το περιστατικό με την καθαρίστρια ενημερώθηκε από δυο προπονητές της πάλης, λέγοντας για τον συγκεκριμένο προπονητή πως δεν έχει πτυχίο και ως εκ τούτου άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ο καθηγητής πάλης στη σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Γιώργος Πάχτας, είπε στην κατάθεσή του ότι ο κατηγορούμενος προπονητής καλύπτονταν από ισχυρό παράγοντα της Ομοσπονδίας, τον οποίο μάλιστα κατονόμασε.

Το δικαστήριο, αξιολογώντας όλα τα στοιχεία, έκρινε ένοχο τον προπονητή για «αποπλάνηση και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια» καταδικάζοντάς τον σε 12 χρόνια φυλάκιση. Ο προπονητής μετά την καταδίκη του οδηγήθηκε στις Φυλακές Τριπόλεως.

Πηγή: http://www.in.gr/2021/01/23/greece/sokaristiki-apokalypsi-12xroni-kakopoiithike-seksoualika-apo-proponiti-ellinoromaikis-palis/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ισραηλινά ΜΜΕ: Οι IDF επιτέθηκαν σε στόχους του ιρανικού ναυτικού στη Κασπία Θάλασσα

Ισραηλινά ΜΜΕ: Οι IDF επιτέθηκαν σε στόχους του ιρανικού ναυτικού στη Κασπία Θάλασσα

Το Ιράν μπορεί να εισάγει εμπορεύματα μέσω βόρειων λιμανιών όπως το Μπαντάρ Ανζάλι 

Αίγινα: Το μαρτύριο της σταγόνας περνούν οι κάτοικοι- Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό στο νησί

Αίγινα: Το μαρτύριο της σταγόνας περνούν οι κάτοικοι- Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό στο νησί

Οι κάτοικοι αναγκάζονται να χρησιμοποιούν εμφιαλωμένα νερά 

Οι βενζινοπώλες απειλούν με λουκέτο στα πρατήρια εξαιτίας του πλαφόν

Οι βενζινοπώλες απειλούν με λουκέτο στα πρατήρια εξαιτίας του πλαφόν

Η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την προετοιμασία κινητοποιήσεων 

Ταξίδεψε μέχρι την Αλάσκα για να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, αφού πρώτα δολοφόνησε τον πεθερό του

Ταξίδεψε μέχρι την Αλάσκα για να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, αφού πρώτα δολοφόνησε τον πεθερό του

Ο 61χρονος Matthew Thomas Becker εντοπίστηκε νεκρός 24 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του πεθερού του 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη για τον μασκοφόρο με μαχαίρι - Επιτέθηκε σε γυναίκα στη μέση του δρόμου

Τρόμος στη Νέα Υόρκη για τον μασκοφόρο με μαχαίρι - Επιτέθηκε σε γυναίκα στη μέση του δρόμου

Στη δημοσιότητα πλάνα από την απρόκλητη επίθεση - Σε εξέλιξη έρευνες για τον ύποπτο με τη μάσκα σκι 

Αγωνία για αγοράκι τριών ετών - Κατάπιε ξυραφάκι

Αγωνία για αγοράκι τριών ετών - Κατάπιε ξυραφάκι

Η ακτινογραφία έδειξε ότι όντως υπήρχε ένα ξυραφάκι στο σώμα του παιδιού - Υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση 

Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Οι δολοφόνοι του Αλί Λαριτζανί θα «πληρώσουν» σύντομα

Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Οι δολοφόνοι του Αλί Λαριτζανί θα «πληρώσουν» σύντομα

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως μετά τον διορισμό του στο αξίωμα, την περασμένη εβδομάδα 

Ομολόγησε τη δολοφονία influencer o πρώην σύντροφός της

Ομολόγησε τη δολοφονία influencer o πρώην σύντροφός της

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να θάφτηκε ζωντανή μέσα σε βαλίτσα 

Πρώην πρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ: Το 2018-2019 τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη ήταν περισσότερα από τις μύγες

Πρώην πρόεδρος ΟΠΕΚΕΠΕ: Το 2018-2019 τα αιγοπρόβατα στην Κρήτη ήταν περισσότερα από τις μύγες

Ο Ευάγγελος Σημανδράκος κατέθεσε στο δικαστήριο πως σε ολόκληρη τη Θεσσαλία δήλωναν 1,5 εκατομμύριο και στο Ρέθυμνο μόνο, δήλωναν 7,5 εκατομμύρια αιγοπρόβατα 

Συντριβή καμπίνας σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας, ένας νεκρός

Συντριβή καμπίνας σε χιονοδρομικό κέντρο της Ελβετίας, ένας νεκρός

Το δυστύχημα έγινε στο χιονοδρομικό κέντρο Ένγκελμπεργ 

Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

Προφυλακίστηκε ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, έμεινε για περίπου δύο ώρες στο γραφείο της 1ης τακτικής ανακρίτριας και μετά τις εξηγήσεις που έδωσε κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος 

Ιστορικός θρίαμβος της Βενεζουέλας μέσα στο σπίτι των ΗΠΑ και η αντίδραση του Τραμπ για την... 51η πολιτεία

Ιστορικός θρίαμβος της Βενεζουέλας μέσα στο σπίτι των ΗΠΑ και η αντίδραση του Τραμπ για την... 51η πολιτεία

Κατέκτησε το παγκόσμιο Κύπελλο Μπέιζμπολ στο Μαϊάμι 

Instagram: Αυτή η λειτουργία ασφαλείας στα μηνύματα σταματά από τον Μάιο

Instagram: Αυτή η λειτουργία ασφαλείας στα μηνύματα σταματά από τον Μάιο

Η συγκεκριμένη λειτουργία είχε ήδη απενεργοποιηθεί για ορισμένους χρήστες στην Αυστραλία 

Νέο επεισόδιο Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Την κατήγγειλε ότι τον τραβούσε βίντεο στη συνεδρίαση

Νέο επεισόδιο Γεωργιάδη-Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Την κατήγγειλε ότι τον τραβούσε βίντεο στη συνεδρίαση

Η συνεδρίαση οδηγήθηκε σε προσωρινή διακοπή - «Η κατάσταση στη Βουλή με την κυρία αυτή έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο ανθρώπινης υπομονής» 

Κρήτη: Μαθητές γυμνασίου έφτιαξαν με AI γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών και καθηγητριών τους

Κρήτη: Μαθητές γυμνασίου έφτιαξαν με AI γυμνές φωτογραφίες συμμαθητριών και καθηγητριών τους

Δύο ανήλικοι φέρεται παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση - Πώς αποκαλύφθηκε 

Η Τζούλια Αλεξανδράτου περιγράφει ποιοι άντρες της αρέσουν: «Αν μου πει για γυμναστήριο θα ξενερώσω»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου περιγράφει ποιοι άντρες της αρέσουν: «Αν μου πει για γυμναστήριο θα ξενερώσω»

Δεν θέλω να πιάνω μια πλαδαρή κοιλιά όταν είμαι με τον άνθρωπό μου, σχολίασε 

Αυτό είναι το κτίριο όπου θα γίνει η δίκη για την τραγωδία των Τεμπών

Αυτό είναι το κτίριο όπου θα γίνει η δίκη για την τραγωδία των Τεμπών

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια για την αποφυγή απροόπτων 

Ιράν: Παίκτες στοιχηματικής απείλησαν δημοσιογράφο να αλλάξει ρεπορτάζ για να πληρωθούν

Ιράν: Παίκτες στοιχηματικής απείλησαν δημοσιογράφο να αλλάξει ρεπορτάζ για να πληρωθούν

Ρεπόρτερ στο Ισραήλ πιέστηκε να αλλάξει δημοσίευμα για να κριθεί στοίχημα εκατομμυρίων 

Νέο εύρημα στο ναυάγιο του πλοίου του Έλγιν στα Κύθηρα: Βρέθηκε θραύσμα πιθανόν από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα

Νέο εύρημα στο ναυάγιο του πλοίου του Έλγιν στα Κύθηρα: Βρέθηκε θραύσμα πιθανόν από τον γλυπτό διάκοσμο του Παρθενώνα

Ήταν από τα ιδιόκτητα πλοία του Λόρδου Έλγιν το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί μεταξύ άλλων και για τη μεταφορά των Γλυπτών του Παρθενώνα 

Ιράν: Στην Κωνσταντινούπολη οι παίκτριες της εθνικής ομάδας

Ιράν: Στην Κωνσταντινούπολη οι παίκτριες της εθνικής ομάδας

«Μου λείπει η οικογένειά μου», δήλωσε μία εξ αυτών 

«Θλιμμένη» χήρα δηλητηρίασε τον άνδρα της για να... κληρονομήσει 4 εκατ. δολάρια και να το σκάσει με τον εραστή της

«Θλιμμένη» χήρα δηλητηρίασε τον άνδρα της για να... κληρονομήσει 4 εκατ. δολάρια και να το σκάσει με τον εραστή της

Έγραψε και παιδικό βιβλίο για την απώλεια! 

Το μεροκάματο του «τρόμου» στην Αχαΐα – Καταγγελία καθηγητή: «Οι μαθητές μου πέταγαν πέτρες»

Το μεροκάματο του «τρόμου» στην Αχαΐα – Καταγγελία καθηγητή: «Οι μαθητές μου πέταγαν πέτρες»

«Μου πέταξαν πέτρα για να μου ανοίξουν το κεφάλι και η απάντηση ήταν ότι ζήτησε συγγνώμη» 

Ο Banksy είναι ο Ντέιβιντ Τζόουνς; Τι αποκαλύπτει ο πρώην μάνατζερ του για την ταυτότητα τού διάσημου street artist

Ο Banksy είναι ο Ντέιβιντ Τζόουνς; Τι αποκαλύπτει ο πρώην μάνατζερ του για την ταυτότητα τού διάσημου street artist

Ποιος είναι τελικά; 

Απόλυτη ανατροπή: Η ΕΕ ξανανοίγει το «παγωμένο» εμπορικό deal με τις ΗΠΑ εν μέσω πολέμου στον Κόλπο

Απόλυτη ανατροπή: Η ΕΕ ξανανοίγει το «παγωμένο» εμπορικό deal με τις ΗΠΑ εν μέσω πολέμου στον Κόλπο

Η ΕΕ επανεκκινεί την κύρωση της εμπορικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, την ώρα που ο πόλεμος στον Κόλπο και η κρίση στο Ορμούζ ανατρέπουν το παγκόσμιο εμπόριο 

Αρτα: Επί τρεις ώρες ήταν εγκλωβισμένος ο εργαζόμενος που έχασε τη ζωή του

Αρτα: Επί τρεις ώρες ήταν εγκλωβισμένος ο εργαζόμενος που έχασε τη ζωή του

Οι συνάδελφοί του παρότι γνώριζαν πού είχε θαφτεί, δεν μπορούσαν να τον απεγκλωβίσουν 

Τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας: Φορτηγό ανατράπηκε στα Οινόφυτα στο ρεύμα προς Αθήνα

Τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας: Φορτηγό ανατράπηκε στα Οινόφυτα στο ρεύμα προς Αθήνα

Μεγάλες ουρές 

«Τουρισμός καυσίμων»: Ευρωπαίοι οδηγοί σε απόγνωση διασχίζουν σύνορα χωρών για να βάλουν βενζίνη

«Τουρισμός καυσίμων»: Ευρωπαίοι οδηγοί σε απόγνωση διασχίζουν σύνορα χωρών για να βάλουν βενζίνη

Στην Ολλανδία, η μέση τιμή της απλής βενζίνης ξεπερνά τα 2,17 ευρώ - Δείτε τα βίντεο 

Στέφανος Τσιτσιπάς: Για πρώτη φορά εκτός top-50 μετά τον Απρίλιο του 2018

Στέφανος Τσιτσιπάς: Για πρώτη φορά εκτός top-50 μετά τον Απρίλιο του 2018

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πλέον στο Νο51 της παγκόσμιας κατάταξης 

Τουρκία: Επίθεση Τσελίκ στις χώρες της Ευρώπης που έστειλαν βοήθεια στην Κύπρο

Τουρκία: Επίθεση Τσελίκ στις χώρες της Ευρώπης που έστειλαν βοήθεια στην Κύπρο

Την έντονη δυσαρέσκεια της Τουρκίας έναντι της αλληλεγγύης της Ελλάδας και των ευρωπαϊκών χωρών προς την Κύπρο, διατύπωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν 

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα

Αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα 

Τραμπ: Δεν «χρειαζόμαστε» πλέον ούτε επιθυμούμε τη βοήθεια των χωρών του ΝΑΤΟ

Τραμπ: Δεν «χρειαζόμαστε» πλέον ούτε επιθυμούμε τη βοήθεια των χωρών του ΝΑΤΟ

Σε παραδοχή πως οι περισσότεροι σύμμαχοι των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ δεν θέλουν να εμπλακούν στη στρατιωτική επιχείρηση κατά του Ιράν, προχώρησε σε οργίλο ύφος ο Αμερικανός πρόεδρος. 

Ισόβια στον 22χρονο μητροκτόνο της Λάρισας – Καμία αντίδραση στο άκουσμα της απόφασης

Ισόβια στον 22χρονο μητροκτόνο της Λάρισας – Καμία αντίδραση στο άκουσμα της απόφασης

Ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοφορία ο 22χρονος 

Το τελευταίο μήνυμα Λαριτζανί πριν τον θάνατό του από τον ισραηλινό στρατό

Το τελευταίο μήνυμα Λαριτζανί πριν τον θάνατό του από τον ισραηλινό στρατό

«Ζητώ από τον Θεό να απονείμει στους μάρτυρες τις υψηλότερες τιμές» 

Basij: Η βίαιη πολιτοφυλακή του Ιράν που εκπαιδεύτηκε να σκοτώνει για το ισλαμικό καθεστώς

Basij: Η βίαιη πολιτοφυλακή του Ιράν που εκπαιδεύτηκε να σκοτώνει για το ισλαμικό καθεστώς

Παρακλάδι του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) στο Ιράν, η Basij στρατολογεί εθελοντές που υποκινούνται από ζήλο και αφοσίωση στην Ισλαμική Δημοκρατία 

Νετανιάχου: Φωτογραφία την ώρα που δίνει εντολή για τις δολοφονίες Λαριτζανί και Σολεϊμανί

Νετανιάχου: Φωτογραφία την ώρα που δίνει εντολή για τις δολοφονίες Λαριτζανί και Σολεϊμανί

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός άναψε το πράσινο φως για τις επιχειρήσεις εξόντωσης των ηγετικών στελεχών της πυραμίδας εξουσίας του Ιράν 

Υπουργός Αμυνας του Ισραήλ: Νεκρός ο Αλί Λαριτζανί

Υπουργός Αμυνας του Ισραήλ: Νεκρός ο Αλί Λαριτζανί

Έπεσε νεκρός σε στοχευμένο χτύπημα στην Τεχεράνη- Δεν υπάρχει επιβεβαίωση από το Ιράν 

Ποιοι εργαζόμενοι κινδυνεύουν από την τεχνητή νοημοσύνη και ποιοι θα τα καταφέρουν

Ποιοι εργαζόμενοι κινδυνεύουν από την τεχνητή νοημοσύνη και ποιοι θα τα καταφέρουν

Οι δουλειές που αλλάζουν πρώτες από την τεχνητή νοημοσύνη και ποιοι μένουν πίσω 

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε και η συνοδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την Έμμα

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε και η συνοδηγός του ΙΧ που παρέσυρε και σκότωσε την Έμμα

Το Δικαστήριο την έκρινε ένοχη για υπόθαλψη εγκληματία κι αποφάσισε να μετατρέψει την ποινή προς 10 ευρώ ημερησίως 

Λαμία: Αυτή είναι η 27χρονη μητέρα τριών παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Πώς έγινε η τραγωδία

Λαμία: Αυτή είναι η 27χρονη μητέρα τριών παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο - Πώς έγινε η τραγωδία

Η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από τα Τρίκαλα και τα τελευταία χρόνια διέμενε στη Λαμία όπου είχε παντρευτεί 

Ισραήλ: Οι IDF ανακοίνωσαν την δολοφονία του διοικητή της ιρανικής οργάνωσης Μπασίτζ

Ισραήλ: Οι IDF ανακοίνωσαν την δολοφονία του διοικητή της ιρανικής οργάνωσης Μπασίτζ

Νεκρός είναι ο Γκολάμρεζα Σολεϊμανί, που είναι επικεφαλής της παραστρατιωτικής οργάνωσης στο Ιράν που πρωταγωνιστεί στις αιματηρές καταστολές διαδηλώσεων 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services