Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε την ημέρα των εθνικών εκλογών 2019 ανάμεσα στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Νίκο Χατζηνικολάου και τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.
Σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «το δικηγορικό μας γραφείο ζήτησε σήμερα μέσω του ΕΣΡ αντίγραφο της εκπομπής του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ANT1, με σκοπό την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών τόσο εις βάρος του Νίκου Χατζηνικολάου, όσο και εις βάρος όλων όσων με κραυγές ουσιαστικά περιέγραψαν τον επικεφαλής του γραφείου μας ως δήθεν φασίστα».
Υπενθυμίζεται πως στον τηλεοπτικό αέρα βγήκαν «μαχαίρια» όταν ο δικηγόρος κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών. «Εάν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ρομά και οι διαφορετικοί (εννοώντας τους γκέι όπως διευκρίνισε λίγο αργότερα) τότε υπάρχει διαφορετικό βάρος στην ψήφο» είπε ο κ. Κούγιας.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Νίκος Παππάς ζήτησαν διευκρινήσεις γιατί η ψήφος των συγκεκριμένων να έχουν μικρότερη αξία από αυτή του μικρομεσαίου επιχειρηματία. «Ναι αυτό ακριβώς εννοώ!» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου έγινε έξαλλος: «Είναι πιο φασιστικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια! Αν είναι δυνατόν!» του είπε. Ο Αλέξης Κούγιας συνέχιζε να υπερασπίζεται τα λεγόμενα του και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:
«Μετά την ακραίως αήθη, αδικαιολόγητη, ανάγωγη και παράνομη επίθεση, την οποία εδέχθη ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξης Κούγιας, το δικηγορικό μας γραφείο ζήτησε σήμερα μέσω του ΕΣΡ αντίγραφο της εκπομπής του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ANT1, με σκοπό την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών τόσο εις βάρος του Νίκου Χατζηνικολάου, όσο και εις βάρος όλων όσων με κραυγές ουσιαστικά περιέγραψαν τον επικεφαλής του γραφείου μας ως δήθεν φασίστα, προσπαθώντας με προκλητικά ουρλιαχτά δήθεν αγανακτήσεως και χειρονομίες χτυπημάτων στα τραπέζια, αλλά κυρίως με κλείσιμο του μικροφώνου του, να τον αποτρέψουν στο πλαίσιο της ελευθερίας του εκφράζεσθαι και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας να αναπτύξει την άποψή του περί της αλλοιώσεως της αισθητικής «εικόνας» ενός κόμματος της Αριστεράς, (στην οποία διαχρονικά ανήκει και ο επικεφαλής του γραφείου μας όταν από εφηβικής ηλικίας ζούσε στην Πετρούπολη), όταν ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής βάσεως που απαρτίζεται από Ρομά που ούτε τους αγώνες τις Αριστεράς γνωρίζουν, ούτε αισθητική ζωή αριστερών έχουν (εκατοντάδες των οποίων έχει υπερασπιστεί ο κ. Κούγιας στην σαραντακονταετή και πλέον ενασχόλησή του με τη δικηγορία), πολίτες με ακραίες ιδιαιτερότητες, όπως υποψήφιοι, οι οποίοι τη μία μέρα έχουν αντρικά ονόματα και την επομένη γυναικεία, ταλαιπωρημένοι των φυλακών (τους οποίους επίσης έχει υπερασπιστεί ο κ. Κούγιας σε χιλιάδες υποθέσεις μέχρι σήμερα) και άνθρωποι με προέλευση από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως αφρικανικές, ασιατικές, Παλαιά Σοβιετική Ένωση, στους οποίους έχουν δοθεί πολλές φορές ελληνικά διαβατήρια, χωρίς να μιλούν καν την ελληνική γλώσσα και χωρίς να γνωρίζουν έστω και ελάχιστα για τους αγώνες της Αριστεράς και για την ένδοξη ιστορία της χώρας μας.
Στο Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Κούγιας θα υποβάλλει μήνυση και θα καταθέσει αγωγή για αποζημίωσή του, τα χρήματα της οποίας θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, γιατί αποκαλώντας τον φασίστα και μάλιστα πιο ακραίο φασίστα από τους φασίστες της «Χρυσής Αυγής», λησμόνησε την πραγματικά λαϊκή καταγωγή του κ. Κούγια, την επιστήμη του, την αυτοδημιούργητη καριέρα του, την παράκλησή του να είναι παρών στο πάνελ, λησμόνησε ότι ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να υπερασπιστεί κατηγορούμενους στη δίκη που διεξάγεται για σημαντικά στελέχη της «Χρυσής Αυγής», αρνήθηκε να υπερασπιστεί τους δολοφόνους του Πακιστανού στα Πετράλωνα, οι συγγενείς των οποίων μας επισκέφτηκαν στο γραφείο, δεν έχει υπερασπιστεί ποτέ κανέναν φασίστα σε καμία δίκη φασιστών σε οιοδήποτε μέρος της Ελλάδος, αλλά την ίδια στιγμή ταλαιπωρήθηκε ακραία από τους φασίστες αλλά και από κακής αντιλήψεως αστυνομικούς, όταν επί δυο και πλέον χρόνια υπερασπίστηκε μέχρι και της αθωώσεώς του, έχοντας ως συνεργάτη του τον μέχρι προ ολίγου Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου, τον φερόμενο ως αρχηγό του ΕΛΑ, κοινοτάρχη Κιμώλου, Κύριο, με κάππα κεφαλαίο, Αγγελέτο Κανά.
Ο «λαϊκός αγωνιστής» Νίκος Χατζηνικολάου, για τον οποίο όλοι γνωρίζουν ποιά κομματική προέλευση είχε από εφηβικής ηλικίας, όντας από ηλικίας ενός έτους γιος βουλευτού (ο πατέρας του, όπως με ενημέρωσαν τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Αλεξανδρούπολη, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το 1963, όταν ο ίδιος ήταν ενός έτους) και μετέπειτα Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, δεν κάλεσε στο τηλεοπτικό του πάνελ κανένα Ρομά, ούτε κανένα με ιδιαιτερότητες, ούτε κανένα φυλακισμένο, ούτε κανέναν αλλοδαπό, ο οποίος κατέχει ελληνικό διαβατήριο, για να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά κάλεσε το «φασίστα» κ. Κούγια, παρακαλώντας τον από ημέρες, γιατί ο κ. Κούγιας είχε δεσμευτεί να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών, μαζί με την κα Ζαχαρέα και τον κ. Τράγκα, και, ενώ ο κ. Κούγιας τον ετίμησε με την παρουσία του, αντιμετώπισε μια αντιδεοντολογική, απερίγραπτη, ανάγωγη και παράνομη συμπεριφορά που δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την άποψή του.
Το Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Κούγιας θα καταγγείλει και στην ΕΣΗΕΑ.
Αθήνα, 11/7/2019
Με εκτίμηση
Οι συνεργάτες
και η γραμματειακή υποστήριξη του γραφείου μας
Υ.Γ. Ο μόνος λόγος, για τον οποίο θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε και να αποδεχθούμε μια ειλικρινή συγνώμη όλοι εμείς οι συνεργάτες από 20 έως 40 και πλέον χρόνια του κ. Κούγια, είναι η παρουσία στο studio των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππά και κ. Κατρούγκαλου και τα τεράστια οικονομικά του προβλήματα….».
Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/dikastiko/arthro/5142162/minysi-koygia-ston-chatzinikolaoy?fbclid=IwAR252MDKcWC3aIZwUyXd1NP11m38cvuOW6r54dCxE9MxZAkxtFD_F9M91DU
Εντυπωσιακό βίντεο: Κατάλευκο τοπίο στον Όλυμπο μετά από έντονη χαλαζόπτωση
Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία

Απίστευτο περιστατικό βίας στην Καλλιθέα: Ξυλοκόπησε την έγκυο σύντροφό του για να χάσει το παιδί – Επί 1,5 ώρα την κλωτσούσε στην κοιλιά
Η γυναίκα υποβλήθηκε σε έκτακτη καισαρική τομή

Η ναυαγοσώστρια που έσωσε το κοριτσάκι 2,5 ετών στη Χαλκιδική συγκλονίζει – «Ήταν παγωμένο, μελανιασμένο, με πρησμένα μάτια»
«Όλα γίνονται εντελώς μηχανικά. Βγαίνουν χωρίς να το σκεφτούμε καν»

ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραπέμπεται σε δίκη για ψευδή κατάθεση ο «Φραπές»
Εκκρεμεί επίσης δεύτερη δίκη για απείθεια, η οποία έχει οριστεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο

«Τσουχτερό» πρόστιμο 1.312 ευρώ σε οδηγό για αποτσίγαρο
Υπάλληλοι του κλιμακίου αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού της Πυροσβεστικής επέβαλαν χρηματική ποινή 1.312 ευρώ στον οδηγό.

Οργή για τον δράστη του Σάουθπορτ – Η μεταφορά του στο Μπρόντμουρ εξαγριώνει τις οικογένειες των θυμάτων
Έντονες αντιδράσεις στη Βρετανία

Απίστευτο! Πώς η ΑΑΔΕ εντόπισε κρυφό τζίρο 203.000 ευρώ από ένα ... φλιτζάνι καφέ
Με βάση τις αγορές καφέ, σοκολάτας και τσαγιού, οι ελεγκτές εντόπισαν αδήλωτα έσοδα 203.000 ευρώ και η ΔΕΔ επικύρωσε τον καταλογισμό φόρου και ΦΠΑ.

Εκτάκτως στη Σύρο ο σύζυγος της νεκρής διασώστριας του ΕΚΑΒ – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ανατροπή στα στοιχεία

Αλεξανδρούπολη: Τέσσερις αιτήσεις για την επιμέλεια των δίδυμων αδελφών του 3χρονου που πέθανε από ασιτία
Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης εξετάζει τέσσερις αιτήσεις επιμέλειας για τα δίδυμα αδέλφια του τρίχρονου που έχασε τη ζωή του από ασιτία

Μηνύματα «112» σε κατοίκους Βόρειας Εύβοιας, Σκύρου και Λάρισας – «Να αποφεύγετε τις μετακινήσεις»
Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας οι Αρχές – Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις άσκοπες μετακινήσεις στις περιοχές αυτές

Μύκονος: Ο γυμνός influencer είχε ξαναχτυπήσει - Μπήκε σε καφέ και προσπάθησε να γδυθεί
Οι εργαζόμενοι τον εκδίωξαν σοκαρισμένοι

Πέθανε ο τραγουδιστής Τζων Τίκης – Η συγκινητική ανάρτηση από τις κόρες του
Στο απόγειο της καριέρας του εμφανίστηκε γνωστά κέντρα και μαγαζιά, κάνοντας συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του μουσικού χώρου της εποχής

Τι είπε στην Αστυνομία, ο πρώην σύζυγος της διασώστριας του ΕΚΑΒ που δολοφονήθηκε στη Σύρο
Τα δύο ανήλικα παιδιά τους είναι μαζί με τον πατέρά τους στη Σύρο

Κόλαση φωτιάς στη νοτιοδυτική Γαλλία: Ανθρωποι απομακρύνoνται με βάρκες - Σοκαριστικά βίντεο
Λεωφορεία έχουν παραταχθεί σε τέσσερις προβλήτες κι όλοι οι κάτοικοι έχουν κληθεί να εκκενώσουν την περιοχή - Δραματικές εικόνες στην Αρκασόν

Νέα στοιχεία για τη νεκρή διασώστρια του ΕΚΑΒ στη Σύρο: Η 41χρονη πήγε στο σπίτι του ζευγαριού με μαχαίρι
Πώς έγινε η φονική συμπλοκή

Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ - Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
Βροχές, καταιγίδες και μεγάλη συχνότητα κεραυνών τις επόμενες ώρες

ΗΠΑ: Πανικός για την Τεχνητή Νοημοσύνη - Ζητούν «διακόπτη έκτακτης ανάγκης»
Η διακομματική πρόταση νόμου «AI Kill Switch Act» κατατέθηκε έπειτα από το σοβαρό περιστατικό στο οποίο αυτόνομος AI agent διέφυγε από ελεγχόμενο περιβάλλον δοκιμών και εξαπέλυσε κυβερνοεπίθεση

Καιρός: Τι ώρα θα βρέξει στην Αττική - Αναλυτική πρόγνωση για κέντρο και προάστια
Σε κλοιό κακοκαιρίας μπαίνει η χώρα

Στις φλόγες η Αγία Πετρούπολη - Βίντεο από τις ουκρανικές επιθέσεις
Ουκρανικά drones έπληξαν εκ νέου κόμβους logistics της Wildberries - μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στην Αγία Πετρούπολη

Καρυστιανού: «Το ενοίκιο του γραφείου μας το πληρώνω εγώ» – Τι είπε για Τεμπή, απειλές και δημοσκοπήσεις
Η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη χρηματοδότηση του κόμματος, το ξυλόλιο, την εισαγγελική πρόταση για Τριαντόπουλο-Αγοραστό και την απειλή που λέει ότι δέχθηκε μέσω δικαστή.

Μάτι: Ρίγη συγκίνησης στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 104 θύματα - 8 χρόνια από την εθνική τραγωδία
Συγγενείς, επιζώντες και εκπρόσωποι της Πολιτείας απέτισαν φόρο τιμής στους νεκρούς της καταστροφικής πυρκαγιάς

Λάρισα: Φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο άνδρας με εγκαύματα
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στο κέντρο της Λάρισας

Σταύρος Γεωργίου: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος του καθ` ομολογίαν δολοφόνου του
Οδηγήθηκε σε ανακριτή και έλαβε προθεσμία για τη Δευτέρα

Ηράκλειο Κρήτης: Νεκρή βρέθηκε 55χρονη μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο
Καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής

Τραμπ: «Εξετάζω μαζική επίθεση κατά του Ιράν – Είμαι έτοιμος να ξαναρχίσω τον πόλεμο»
Αμερικανοί αξιωματούχοι διευκρινίζουν ότι δεν έχουν εκδοθεί νέες εντολές προς τις ένοπλες δυνάμεις και δεν υπάρχει καθορισμένο χρονοδιάγραμμα

Νεκρή γυναίκα στην Ανω Σύρο – Βρέθηκε μαχαιρωμένη
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα άτομο που φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση έχει τεθεί υπό κράτηση

Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Χανιά - Με σοβαρά εγκαύματα ο ιδιοκτήτης
Η έκρηξη σημειώθηκε σε εργαστήριο που δραστηριοποιείται στην επισκευή πολυεστερικών σκαφών

Ζάκυνθος: Στη ΜΕΘ διασωληνωμένος ασθενής με ύποπτα σύμπτωμα λεπτοσπείρωσης
Εστάλησαν δείγματα στο ΑΧΕΠΑ για εργαστηριακή επιβεβαίωση

Ρεκόρ πτωχεύσεων και μαζικές απολύσεις: Ανησυχητικά σήματα για την οικονομία της Γερμανίας
Χρόνια αστάθειας για τη γερμανική οικονομία - η προβλεπόμενη ανάκαμψη για φέτος αναμένεται να φέρει μόλις μικρή ανάπτυξη

Δίωξη για δωροδοκία κατ` εξακολούθηση στον ιατροδικαστή και τον τοξικολόγο των Χανίων
Και οι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τη Δευτέρα - Η υπόθεση συνδέεται με τη «μαφία των Χανίων» - Οι αλλοιωμένες εκθέσεις αφορούσαν υποθέσεις με ποινικό υπόβαθρο

Τζούμπιλαντ Σάικς: Ο διάσημος τενόρος δολοφονήθηκε με 73 μαχαιριές από τον γιο του – Νέα στοιχεία από τη νεκροψία
Η σύζυγός της ήταν στο μπάνιο και άκουσε τον άνδρα της να φωνάζει

Κοινωνικό Οδοντιατρείο Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη με στήριξη της THI Australia
Δωρεάν υπηρεσίες στοματικής υγείας για ευάλωτες ομάδες, με ιδρυτικό δωρητή την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας.

Βιντεο από τις επιθέσεις Χούθι με πυραύλους σε δύο τάνκερ της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα
Στοχεύσαμε δύο σαουδαραβικά πετρελαιοφόρα, τα Encelia και Layla, επειδή παραβίασαν την απόφαση αποκλεισμού που έχει εκδώσει οι ένοπλες δυνάμεις, είπε ο εκπρόσωπός τους

Αδήλωτες περιουσίες εκατομμυρίων ευρώ αποκάλυψε έρευνα της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος
Στελέχη οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, πανεπιστημίων, πολεοδομιών, νοσοκομείων και δημοσιογράφοι στο «μικροσκόπιο»

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Το ΚΥΣΕΑ ενέκρινε τον αντιαεροπορικό θόλο και πάνω από 4 δισ. σε εξοπλισμούς
Πέρα από τον πολυεπίπεδο αντιαεροπορικό θόλο, εγκρίθηκαν C-390, υποβρύχια οχήματα VICTA, μικροδορυφόροι SAR και αποστολή στελεχών στο MIT για εκπαίδευση σε τεχνητή νοημοσύνη.

Πώς κινήθηκαν οι βάσεις 2026: Ποιες σχολές αυξήθηκαν πάνω από 1.000 μόρια - Τα τμήματα με τη μεγαλύτερη πτώση
Για ποιες σχολές υπήρξε ζήτηση - Σύμβουλος σταδιοδρομίας εξηγεί

Πρόστιμο 890 εκατ. ευρώ στην Google από την Κομισιόν - Tι πρέπει να αλλάξει άμεσα
Η Google έχει 60 ημέρες για να συμμορφωθεί, αλλιώς αντιμετωπίζει πρόστιμα έως 5% του παγκόσμιου τζίρου της.

Minoan Lines: 50% έκπτωση για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων 2026 και την οικογένειά τους
Η προσφορά αφορά ταξίδια στη γραμμή Πειραιάς–Μήλος–Ηράκλειο και ισχύει έως τις 31 Οκτωβρίου 2026.

Ανδρας βάφτηκε «Τζόκερ» και βούτηξε στον Θερμαϊκό με το εσώρουχο – Το απρόσμενο περιστατικό στην παραλία της Θεσσαλονίκης
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο από πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο, ενώ χρειάστηκε και η παρέμβαση αστυνομικών

Από το όνειρο στην ανείπωτη τραγωδία: Οι δύο Αυστραλές που εγκαταστάθηκαν στη Λέσβο και σκοτώθηκαν σε τροχαίο
«Σε μια στιγμή έχασαν και τις δύο μητέρες τους»










