Συνεχίζεται η κόντρα που ξέσπασε την ημέρα των εθνικών εκλογών 2019 ανάμεσα στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 Νίκο Χατζηνικολάου και τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια.
Σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «το δικηγορικό μας γραφείο ζήτησε σήμερα μέσω του ΕΣΡ αντίγραφο της εκπομπής του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ANT1, με σκοπό την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών τόσο εις βάρος του Νίκου Χατζηνικολάου, όσο και εις βάρος όλων όσων με κραυγές ουσιαστικά περιέγραψαν τον επικεφαλής του γραφείου μας ως δήθεν φασίστα».
Υπενθυμίζεται πως στον τηλεοπτικό αέρα βγήκαν «μαχαίρια» όταν ο δικηγόρος κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών. «Εάν οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι οι Ρομά και οι διαφορετικοί (εννοώντας τους γκέι όπως διευκρίνισε λίγο αργότερα) τότε υπάρχει διαφορετικό βάρος στην ψήφο» είπε ο κ. Κούγιας.
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Νίκος Παππάς ζήτησαν διευκρινήσεις γιατί η ψήφος των συγκεκριμένων να έχουν μικρότερη αξία από αυτή του μικρομεσαίου επιχειρηματία. «Ναι αυτό ακριβώς εννοώ!» τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.Τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου έγινε έξαλλος: «Είναι πιο φασιστικό έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια! Αν είναι δυνατόν!» του είπε. Ο Αλέξης Κούγιας συνέχιζε να υπερασπίζεται τα λεγόμενα του και οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου:
«Μετά την ακραίως αήθη, αδικαιολόγητη, ανάγωγη και παράνομη επίθεση, την οποία εδέχθη ο επικεφαλής του γραφείου μας, κ. Αλέξης Κούγιας, το δικηγορικό μας γραφείο ζήτησε σήμερα μέσω του ΕΣΡ αντίγραφο της εκπομπής του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ANT1, με σκοπό την κατάθεση μηνύσεων και αγωγών τόσο εις βάρος του Νίκου Χατζηνικολάου, όσο και εις βάρος όλων όσων με κραυγές ουσιαστικά περιέγραψαν τον επικεφαλής του γραφείου μας ως δήθεν φασίστα, προσπαθώντας με προκλητικά ουρλιαχτά δήθεν αγανακτήσεως και χειρονομίες χτυπημάτων στα τραπέζια, αλλά κυρίως με κλείσιμο του μικροφώνου του, να τον αποτρέψουν στο πλαίσιο της ελευθερίας του εκφράζεσθαι και της δημοσιογραφικής δεοντολογίας να αναπτύξει την άποψή του περί της αλλοιώσεως της αισθητικής «εικόνας» ενός κόμματος της Αριστεράς, (στην οποία διαχρονικά ανήκει και ο επικεφαλής του γραφείου μας όταν από εφηβικής ηλικίας ζούσε στην Πετρούπολη), όταν ένα μεγάλο μέρος της εκλογικής βάσεως που απαρτίζεται από Ρομά που ούτε τους αγώνες τις Αριστεράς γνωρίζουν, ούτε αισθητική ζωή αριστερών έχουν (εκατοντάδες των οποίων έχει υπερασπιστεί ο κ. Κούγιας στην σαραντακονταετή και πλέον ενασχόλησή του με τη δικηγορία), πολίτες με ακραίες ιδιαιτερότητες, όπως υποψήφιοι, οι οποίοι τη μία μέρα έχουν αντρικά ονόματα και την επομένη γυναικεία, ταλαιπωρημένοι των φυλακών (τους οποίους επίσης έχει υπερασπιστεί ο κ. Κούγιας σε χιλιάδες υποθέσεις μέχρι σήμερα) και άνθρωποι με προέλευση από διάφορες χώρες του κόσμου, όπως αφρικανικές, ασιατικές, Παλαιά Σοβιετική Ένωση, στους οποίους έχουν δοθεί πολλές φορές ελληνικά διαβατήρια, χωρίς να μιλούν καν την ελληνική γλώσσα και χωρίς να γνωρίζουν έστω και ελάχιστα για τους αγώνες της Αριστεράς και για την ένδοξη ιστορία της χώρας μας.
Στο Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Κούγιας θα υποβάλλει μήνυση και θα καταθέσει αγωγή για αποζημίωσή του, τα χρήματα της οποίας θα διαθέσει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, γιατί αποκαλώντας τον φασίστα και μάλιστα πιο ακραίο φασίστα από τους φασίστες της «Χρυσής Αυγής», λησμόνησε την πραγματικά λαϊκή καταγωγή του κ. Κούγια, την επιστήμη του, την αυτοδημιούργητη καριέρα του, την παράκλησή του να είναι παρών στο πάνελ, λησμόνησε ότι ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να υπερασπιστεί κατηγορούμενους στη δίκη που διεξάγεται για σημαντικά στελέχη της «Χρυσής Αυγής», αρνήθηκε να υπερασπιστεί τους δολοφόνους του Πακιστανού στα Πετράλωνα, οι συγγενείς των οποίων μας επισκέφτηκαν στο γραφείο, δεν έχει υπερασπιστεί ποτέ κανέναν φασίστα σε καμία δίκη φασιστών σε οιοδήποτε μέρος της Ελλάδος, αλλά την ίδια στιγμή ταλαιπωρήθηκε ακραία από τους φασίστες αλλά και από κακής αντιλήψεως αστυνομικούς, όταν επί δυο και πλέον χρόνια υπερασπίστηκε μέχρι και της αθωώσεώς του, έχοντας ως συνεργάτη του τον μέχρι προ ολίγου Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιχάλη Καλογήρου, τον φερόμενο ως αρχηγό του ΕΛΑ, κοινοτάρχη Κιμώλου, Κύριο, με κάππα κεφαλαίο, Αγγελέτο Κανά.
Ο «λαϊκός αγωνιστής» Νίκος Χατζηνικολάου, για τον οποίο όλοι γνωρίζουν ποιά κομματική προέλευση είχε από εφηβικής ηλικίας, όντας από ηλικίας ενός έτους γιος βουλευτού (ο πατέρας του, όπως με ενημέρωσαν τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από την Αλεξανδρούπολη, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το 1963, όταν ο ίδιος ήταν ενός έτους) και μετέπειτα Υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, δεν κάλεσε στο τηλεοπτικό του πάνελ κανένα Ρομά, ούτε κανένα με ιδιαιτερότητες, ούτε κανένα φυλακισμένο, ούτε κανέναν αλλοδαπό, ο οποίος κατέχει ελληνικό διαβατήριο, για να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά κάλεσε το «φασίστα» κ. Κούγια, παρακαλώντας τον από ημέρες, γιατί ο κ. Κούγιας είχε δεσμευτεί να σχολιάσει τα αποτελέσματα των εκλογών, μαζί με την κα Ζαχαρέα και τον κ. Τράγκα, και, ενώ ο κ. Κούγιας τον ετίμησε με την παρουσία του, αντιμετώπισε μια αντιδεοντολογική, απερίγραπτη, ανάγωγη και παράνομη συμπεριφορά που δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει την άποψή του.
Το Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Κούγιας θα καταγγείλει και στην ΕΣΗΕΑ.
Αθήνα, 11/7/2019
Με εκτίμηση
Οι συνεργάτες
και η γραμματειακή υποστήριξη του γραφείου μας
Υ.Γ. Ο μόνος λόγος, για τον οποίο θα μπορούσαμε να δικαιολογήσουμε και να αποδεχθούμε μια ειλικρινή συγνώμη όλοι εμείς οι συνεργάτες από 20 έως 40 και πλέον χρόνια του κ. Κούγια, είναι η παρουσία στο studio των κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παππά και κ. Κατρούγκαλου και τα τεράστια οικονομικά του προβλήματα….».
Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/dikastiko/arthro/5142162/minysi-koygia-ston-chatzinikolaoy?fbclid=IwAR252MDKcWC3aIZwUyXd1NP11m38cvuOW6r54dCxE9MxZAkxtFD_F9M91DU
Πέθανε ο Λορέντζο Καριέρε
Ο Λορέντζο Καριέρε αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό σοβαρό πρόβλημα υγείας

Κως: Ανήλικη νεκρή έπειτα από ανατροπή τζετ σκι κοντά στο Μποντρούμ
Το τζετ σκι στο οποίο επέβαινε η ανήλικη ανετράπη κοντά στο Μποντρούμ της Τουρκίας - το κορίτσι ανασύρθηκε νεκρό

Τρεις νεκροί από το σοβαρό τροχαίο στη Χαλκιδική: Έφυγε και ο πατέρας της οικογένειας, λίγο μετά τη σύζυγο και το βρέφος τους
Το όχημα με πινακίδες Μολδαβίας συγκρούστηκε με βυτιοφόρο στην επαρχιακή οδό Πολυγύρου - Αγίου Νικολάου

Μάρω Κοντού: Την Παρασκευή στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της, η τελευταία της επιθυμία
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών, έχοντας αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στον κινηματογράφο και το θέατρο

Διχάζει τη Βρετανία νέα κούκλα εγκυμοσύνης με αφαιρούμενη κοιλιά: «Το σχεδίασε άνδρας;», δείτε βίντεο
Φορώντας ένα ροζ με λευκό ριγέ φόρεμα και ένα τζιν μπουφάν, η κούκλα συναγωνίζεται την Μπάρμπι με τα μακριά ξανθά μαλλιά και το ροζ κραγιόν της - Μέσα στην κοιλιά της έχει αμνιακό σάκο με μωρό

Κύπρος: Πατέρας κουνούσε τον 3χρονο γιο του κι εκείνος γλίστρησε από τον 4ο όροφο
Ο 37χρονος Βρετανός που κουνούσε το παιδί του δεξιά κι αριστερά ενώ περίμεναν το ασανσέρ συνελήφθη και κρατείται υπό κράτηση

Βαλένθια: Πολυκατοικία καταρρέει σαν χάρτινος πύργος – Η συγκλονιστική στιγμή σε βίντεο
Λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση, οι ένοικοι είχαν προλάβει να εκκενώσουν τα διαμερίσματά τους

Χαλκιδική: Γυναίκα και βρέφος νεκρά σε τροχαίο – Δύο τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση
Τραγωδία χωρίς τέλος στην άσφαλτο της Χαλκιδικής

Παραιτήθηκε μέλος του δημοτικού συμβουλίου Αργους-Μυκηνών μετά τη στήριξη του δημάρχου στους αστυνομικούς που σκότωσαν τον 20χρονο - The Press Project
Την παραίτησή της από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αργους-Μυκηνών υπέβαλε η γιατρός Αναστασία (Σάσα) Αργυροπούλου, μετά την απαράδεκτη δημόσια τοποθέτηση υποστήριξης του δημάρχου Γιάννη Μαλτέζου προς του αστυνομικούς που…

Ποιος είναι ο «υπάλληλος του μήνα» που έκανε viral ένα γερμανικό τρένο με μια απίθανη κίνηση
Γερμανική υπερταχεία έκανε έκτακτη στάση στο Αμβούργο γιατί τελείωσε το χαρτί υγείας - ο προϊστάμενος έτρεξε στο σούπερ μάρκετ και το βίντεο έγινε viral με 700.000 προβολές.

Ο κολοσσός Τεχνητής Νοημοσύνης που τρέμει μήπως φέρει το τέλος του κόσμου
Η startup τεχνητής νοημοσύνης Anthropic προσλαμβάνει ειδικούς ασφαλείας με αμοιβές άνω των 200.000 δολαρίων για να εμποδίσει τη χρήση των μοντέλων της στην κατασκευή πυρηνικών, χημικών και βιολογικών όπλων

Τραγωδία στα Πατήσια: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα, νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση ο σύζυγός της
Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα και ένα ειδικό βραχιονοφόρο όχημα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή

Ρωσία: Σε κατάσταση συναγερμού οι πυρηνικές δυνάμεις του ναυτικού - Παίρνουν θέση στους ωκεανούς
Ο σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Νικολάι Πατρούσεφ, ανακοίνωσε από τη Μόσχα στις 15 Ιουλίου 2026 ότι ο στρατηγικός πυρηνικός στόλος της χώρας βρίσκεται σε απόλυτο συναγερμό επιχειρώντας στους παγκόσμιους ωκεανούς

Μητσοτάκης από την Εύβοια: Εκλογές την άνοιξη 2027 - Σας θέλω ετοιμοπόλεμους, στις επάλξεις
Στο τέλος της τετραετίας θα παραδώσουμε το καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας

Νεκρό ζευγάρι στον Πειραιά: «Χρειάζονται μόλις 5 λεπτά για να φτάσουμε σε υπνηλία και θάνατο από αέρια αυτοκινήτου σε κλειστό χώρο»
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων μιλάει για τον θάνατο των δύο νέων από αναθυμιάσεις

«Ήταν δολοφονική ενέργεια»: Οι πρώτες δηλώσεις της Αφροδίτης Νέστορα μετά το εξιτήριό της
«Θέλω να σταθώ ξανά στα πόδια μου»

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις ρωγμές σε κτίρια της Κυψέλης λόγω των έργων του Μετρό
Παράλληλα σε σημερινή σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών αποφασίστηκε να διευθετηθεί η υπόθεση με τα μπάζα της πολυκατοικίας που κατέρρευσε στα Πετράλωνα

Τραγωδία σε ξενοδοχείο της Μεσσηνίας: Νεκρή 48χρονη Γαλλίδα σε πισίνα - Συνελήφθη ο υπεύθυνος
Μία Γαλλίδα τουρίστρια βρέθηκε νεκρή στον πυθμένα πισίνας ξενοδοχειακής μονάδας στο Πεταλίδι Μεσσηνίας, με τον υπεύθυνο να συλλαμβάνεται για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πέθανε η Μάρω Κοντού – Θλίψη για τη σπουδαία ηθοποιό που έφυγε στα 92 χρόνια της
Η αγαπημένη ηθοποιός και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απεβίωσε σε ηλικία 92 ετών, αφήνοντας πίσω της μια εξαιρετική κληρονομιά 61 ταινιών και 90 θεατρικών έργων.

Ισπανία – Γαλλία 2-0: «Ταύροι» σεληνιασμένοι, πάτησαν τους «τρικολόρ» και έκλεισαν θέση στον τελικό!
Για πρώτη φορά σε 16 χρόνια η Ισπανία διεκδικεί τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου - στον τελικό την περιμένουν Αγγλία ή Αργεντινή

ΗΠΑ: Μυστήριο με το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική διάρροια» και έχει μολύνει πάνω από 3.000 ανθρώπους
Η ασθένεια σπάνια είναι θανατηφόρα, όμως τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και παρατεταμένα

Το τελευταίο «αντίο» στη μεγάλη ευεργέτιδα της Ελλάδος, Αλίκη Περρωτή, είπαν συγγενείς και φίλοι στο κοιμητήριο της Κηφισιάς
Αφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά της

Το απίστευτο σκηνικό στη Λήμνο – Έκανε SUP και του έκοψαν κλήση – Δείτε το βίντεο
Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες για όσους επιλέγουν να κάνουν SUP

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα
Η αναπροσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων στο νέο Τουρισμός για Ολους – Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Ποιο ηφαίστειο «ξύπνησε» μετά από 700.000 χρόνια και τι εντόπισαν οι δορυφόροι κάτω από την κορυφή του
Δορυφόροι ραντάρ ανίχνευσαν ανύψωση εδάφους 9 εκατοστών στο ηφαίστειο Ταφτάν του Ιράν, αναζωπυρώνοντας την ανησυχία των επιστημόνων για ένα σύστημα που παρέμενε σιωπηλό για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Τραμπ: Δημοσίευσε χάρτη όπου οι ΗΠΑ καταλαμβάνουν Καναδά, Γροιλανδία και Βενεζουέλα
Η ανάρτηση που έκανε

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Αλβανία: Η Ντούα Λίπα στηρίζει τις αντιδράσεις για το τουριστικό συγκρότημα της οικογένειας Τραμπ
«Αυτό που με ανησυχεί πραγματικά, είναι η αρχή σύμφωνα με την οποία η κυβέρνηση μπόρεσε απλά να τροποποιήσει τον νόμο για να παρακάμψει τις περιβαλλοντικές προστασίες χωρίς καμία δημόσια διαβούλευση»

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Τραμπ: Ακυρα τα διόδια 20% στα Στενά του Ορμούζ - Αντικαθίστανται με συμφωνίες
Πλήρης αποκλεισμός στα ιρανικά πλοία

Υπόθεση Marfin: Η 46χρονη έδωσε τη συγκατάθεσή της να εκδοθεί στην Ελλάδα
H κατηγορούμενη πρόκειται να εκδοθεί στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες 10 ημέρες

Απόκοσμο σκηνικό στη Γαλλία: Η στιγμή που το «galerne» βυθίζει στο σκοτάδι παραλία εν μέσω καύσωνα, έτρεχαν να σωθούν οι λουόμενοι
Η θερμοκρασία έπεσε 12°C σε μισή ώρα - Κάθε μέρα οι λουόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο φαινόμενο

Κύπρος: Χειροπέδες σε 44χρονο που βίασε επανειλημμένα την πεθερά του - Τι είπε στον εισαγγελέα
Υπό κράτηση 44χρονος στη Λεμεσό μετά από καταγγελία της πεθεράς του για σeξουαλική κακοποίηση και επαναλαμβανόμενη παρενόχληση.

Επίθεση σε συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ στα Ζωνιανά: Έσπασαν το όχημα και άρπαξαν εξοπλισμό, «μας περικύκλωσαν με κατσούνες»
Το συνεργείο είχε πάει στην περιοχή για να αντικαταστήσει μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας

Αγριος ξυλοδαρμός 17χρονης από τον σύντροφό της στη Ρόδο για 5,5 ώρες
«Αν θέλει σφαλιάρα κανείς για να συνέλθει, είναι οκ να του τη ρίξεις»

Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με πρόστιμο 250 ευρώ: Τι πρέπει να θυμάστε πριν ανεβείτε στη σανίδα
Πρόστιμο 250 ευρώ επιβλήθηκε χθες το μεσημέρι σε αναβάτη στην παραλία του Αη Γιάννη στη Λήμνο, επειδή δεν φορούσε το υποχρεωτικό ατομικό σωσίβιο.

Αφησε τον υπολογιστή ανοιχτό για 309 ώρες και ζήτησε υπερωρίες - Τι αποφάσισε το δικαστήριο
Δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε την αξίωση εργαζόμενης για 309 ώρες υπερωριακής απασχόλησης εξ αποστάσεως, κρίνοντας ότι η ενεργή σύνδεση υπολογιστή δεν αποδεικνύει πραγματική εργασία.

Προφυλακίστηκαν ο 29χρονος και η 26χρονη για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα
Η 26χρονη όσο και ο 29χρονος φέρεται ότι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και οποιαδήποτε συμμετοχή στην πράξη κάνοντας λόγο για σκευωρία των αρχών και επικαλέστηκαν το δικαίωμα της σιωπής

Αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, παραμένει ως ανεξάρτητος στη Βουλή
Ο βουλευτής Αχαΐας γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής










