Φρούριο από το πρωί το κέντρο της Αθήνας - απροσπέλαστο για τους πολίτες και τα αυτοκίνητα - καθώς στις 12 το μεσημέρι μαθητές και φοιτητές θα συγκεντρωθούν στα Προπύλαια, όπου το παρών θα δώσουν και αναρχικοί, ενώ στις 6 το απόγευμα, επίσης στα Προπύλαια, είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση διαφόρων ομάδων αντιεξουσιαστών που θα κινηθούν προς το σημείο που δολοφονήθηκε πριν 11 χρόνια ο 15χρονος Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.
Από τις 9 το πρωί, μάλιστα, θα είναι κλειστός ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και οι συρμοί θα διέρχονται από εκεί χωρίς στάση.
Σε συνεχείς συσκέψεις των επιτελών της αστυνομίας αποφασίστηκε να «οχυρωθεί» το κέντρο της Αθήνας με βάση το πλάνο που χρησιμοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο, καθώς υπάρχει ανοιχτός ο κίνδυνος καταδρομικών επιθέσεων ή ακόμη και τρομοκρατικού χτυπήματος.
Συνολικά θα διατεθούν περισσότεροι από 3.500 αστυνομικοί, drones και το ελικόπτερο με τον προβολέα, όπως και οι δυο υδροφόρες της ΕΛ.ΑΣ γνωστοί ως ΑΙΑΝΤΕΣ, με σκοπό οι δυο συγκεντρώσεις να μην καταλήξουν σε κλεφτοπόλεμο στους δρόμους της Αθήνας και έξω από το Πολυτεχνείο.
Το επιχειρησιακό σχέδιο που εκπονήθηκε περιλαμβάνει τις ίδιες “καινοτομίες” με αυτές του σχεδίου “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 2019”. «Φανερές παρακολουθήσεις» ατόμων που ηγούνται των αντιεξουσιαστικών ομάδων και τον μπαχαλάκηδων προκειμένου να τους θέσουν και πάλι off. Αστυνομικές δυνάμεις αποτελούμενες από ΜΑΤ, ΟΠΚΕ Ασφάλεια και Εγκληματολογικά Εργαστήρια έτοιμες να μπουν στα πανεπιστήμια αν κάποιοι επιχειρήσουν τα χρησιμοποιήσουν ως ορμητήρια.
Παράλληλα θα εφαρμοστεί με τον ίδιο τρόπο το σχέδιο «καθαρές ταράτσες», προκειμένου να αναχαιτιστούν και πάλι πιθανές επιθέσεις από αέρος. Στο ίδιο πλάνο εντάσσεται η δίκυκλη ομάδα της ΟΠΚΕ “ΔΡΑΣΗ” (παλιά ομάδα ΔΕΛΤΑ) με βασικό στόχος να γίνουν συλλήψεις κουκουλοφόρων σε περίπτωση που πραγματοποιήσουν καταδρομικές επιθέσεις, ενώ τα δύο πανεπιστημιακά ιδρύματα, Πολυτεχνείο και ΑΣΟΕΕ, αποτελούν βασικό άξονα πάνω στον οποίο θα στηριχτεί το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να μην καταφέρουν αντιεξουσιαστές και μπαχαλάκηδες να μπουν μέσα να τα καταλάβουν και να τα χρησιμοποιήσουν ως ορμητήρια.
Σύμφωνα με το πλάνο, ένστολοι αλλά και αστυνομικοί με πολιτικά θα λάβουν μέρος στα μέτρα, ενώ όλη η δύναμη της αστυνομίας θα είναι σε επιφυλακή. Η κατάσταση- λένε οι πληροφορίες από την Αστυνομία - μοιάζει «εκρηκτική» καθώς κάποιοι από τον σκληρό πυρήνα των αντιεξουσιαστών ενδεχομένως να προσπαθήσουν να προκαλέσουν επεισόδια να βανδαλίσουν και να κάψουν προκειμένου να πάρουν ρεβάνς για τα όσα δεν ...κατάφεραν να κάνουν το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου.
Άλλωστε το βράδυ της Τετάρτης πραγματοποίησαν καταδρομική επίθεση σε διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια με δεκάδες μολότοφ.Παράλληλα χθες τα μεσάνυχτα έληξε και το τελεσίγραφο Χρυσοχοίδη προκειμένου να αδειάσουν δεκάδες καταλήψεις, και να μπει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχέδιου για την αναβάθμιση της περιοχής χωρίς καταλήψεις και ανομία, με τα Εξάρχεια όμως να διατηρούν το ιδεολογικοκοινωνικό τους περίβλημα. Έτσι υπάρχουν καλέσματα μέσω Διαδικτύου για ,αζική συμμετοχή στις σημερινές διαδηλώσεις.
Η μαθητική πορεία και οι ταράτσες
Όπως επισημαίνουν οι αξιωματικοί που έχουν επιφορτιστεί με την εκπόνηση του σχεδίου της 6ης Δεκεμβρίου, η βασική διαφορά με τον εορτασμό του Πολυτεχνείου είναι η μαθητική πορεία.
Το γεγονός ότι θα συμμετάσχουν χιλιάδες μαθητές από σχολεία της Αθήνας αλλάζει ως ένα σημείο τα σχέδια, καθώς δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ομάδες μπαλαχάληδων να παρεισφρήσουν στην πορεία για να προκαλέσουν επεισόδια. Έτσι θα υπάρχει “στενό μαρκάρισμα¨κατά τη διάρκεια της μαθητικής πορείας προκειμένου να μην καταφέρουν οι κουκουλοφόροι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση.
Σύμφωνα με το επιχειρησιακό πλάνο που έχει εκπονηθεί, σε πρώτο επίπεδο θα επιχειρηθεί να μην καταφέρει να μπει κανείς να μπει στα πανεπιστήμια έτσι ώστε να μην χρειαστεί να παρέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις μέσα στα ιδρύματα. Για τον σκοπό αυτό, θα χρησιμοποιηθεί ως οδηγός το επιτυχημένο σχέδιο του Πολυτεχνείου όπου κανείς από τους κουκουλοφόρους δεν κατάφερε να τρυπώσει στο πανεπιστήμιο, να ανέβει σε ταράτσες κτηρίων στα Εξάρχεια ή να χρησιμοποιήσει νοικιασμένα διαμερίσματα ως ορμητήρια.
Τότε, είχαν διατεθεί πολλές αστυνομικές δυνάμεις που ήταν σε ετοιμότητα με αποτέλεσμα να υπάρχει διάχυτη η αίσθηση μιας «απροσπέλαστης» φύλαξης. Όσο και αν προσπάθησαν οι μπαχαλάκηδες δεν κατάφεραν να πλησιάσουν το πανεπιστήμιο καθώς υπήρχε στενό μαρκάρισμα από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. Όταν οι καταστάσεις γίνουν έκρυθμες θα περιπολούν πάνω από τα Εξάρχεια και ειδικά τα drones θα απλώνουν τα «ηλεκτρονικά τους μάτια» και θα δίνουν on line εικόνα για το πώς και πού κινούνται οι κουκουλοφόροι.
Την ίδια ώρα, αν διαπιστώνουν ότι κάποια άτομα έχουν ανέβει σε ταράτσες κτηρίων τότε θα ενημερώνονται οι επίγειες δυνάμεις και άμεσα ομάδες συλλήψεων θα ανεβαίνουν και θα τους προσαγάγουν. Κάτι που έγινε με απόλυτη επιτυχία στον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.
Μέτρα και μπλοκαρισμένοι δρόμοι
Σύμφωνα με πληροφορίες:
- Από νωρίς το πρωί λαμβάνουν μέτρα 3.500 ένστολοι. Από αυτούς οι 1500, θα ανήκουν στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων. Θα είναι δηλαδή διμοιρίες της ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης), διμοιρίες της ΥΑΤ (Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης) και της ΟΠΚΕ (Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας) και ΔΡΑΣΗ.
- Άνδρες της Ασφάλειας, της Τροχαίας, των τοπικών αστυνομικών Τμημάτων αλλά και ειδικοί φρουροί ασχολούνται αποκλειστικά με τις εκδηλώσεις και τις δυο πορείες. Στο σχέδιο δράσης συμπεριλαμβάνεται και μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής. Οχήματα και άνδρες βρίσκονται σε προκαθορισμένα σημεία προκειμένου να χρησιμοποιηθούν αν και όποτε χρειαστεί.
- Διπλασιάζονται οι φρουρές σε αστυνομικά τμήματα του κέντρου και δημόσια κτίρια, ενώ δόθηκε εντολή άμεσα να επικαιροποιηθεί το πλάνο με τους πιθανούς στόχους, υπό τον φόβο ενός «επετειακού» χτυπήματος.
Παράλληλα από της 12 το πρωί θα αρχίζουν να κλείνουν και οι δρόμοι καθώς θα ξεκινήσει μαθητική πορεία από τα Προπύλαια , μέσω των δρόμων Εδουάρδου Λω, Πεσμαζόγλου, πλατείας Κοραή, Σταδίου, Σύνταγμα και τελικό σημείο τη Βουλή. Στις 6 το απόγευμα θα ξεκινήσει η συγκέντρωση από τα Προπύλαια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 15χρονος μαθητής στα Εξάρχεια.
Οι δρόμοι που κλείνουν
Από τις 10 το πρωι μέχρι τις 7 το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν σταδιακές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων ενώ από τις 5 τα ξημερώματα σήμερα, Παρασκευή, και μέχρι τις 7 το πρωί του Σαββάτου δεν θα επιτραπεί η στάση και η στάθμευση οχημάτων, στις παρακάτω λεωφόρους και οδούς του Δήμου Αθηναίων:
• Λ. Αλεξάνδρας σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Σταδίου, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φραντζή και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
• Πατησίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κοδριγκτώνος και Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Πειραιώς, στο τμήμα της από την Ιερά Οδό έως την πλατεία Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Ρηγίλλης, στο τμήμα της μεταξύ των Λεωφόρων Βασ. Γεωργίου Β΄ και Βασ. Σοφίας.
• Υψηλάντου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Μ. Πετράκη και Ηροδότου.
• Κόκκαλη, σε όλο το μήκος της.
• Μάρνη, στο τμήμα της από την Πλατεία Βάθης έως την οδό Πατησίων.
• Στουρνάρη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαΐμη και Γ΄ Σεπτεμβρίου,
• Μπουμπουλίνας σε όλο το μήκος της.
• Γ΄ Σεπτεμβρίου, στο τμήμα της από την οδό Μάρνη έως την πλατεία Ομονοίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
• Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού.
• Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.
• Τζωρτζ, σε όλο το μήκος της.
• Μπόταση, σε όλο το μήκος της.
• Κάνιγγος, σε όλο το μήκος της.
• Σολωμού, σε όλο το μήκος της.
• Καποδιστρίου, σε όλο το μήκος της.
• Χαλκοκονδύλη, σε όλο το μήκος της.
• Σπ. Τρικούπη, σε όλο το μήκος της.
• Θεμιστοκλέους, σε όλο το μήκος της.
• Εμμ. Μπενάκη, σε όλο το μήκος της.
• Ζωοδόχου Πηγής, σε όλο το μήκος της.
• Χαρ. Τρικούπη, σε όλο το μήκος της.
• Μαυρομιχάλη, σε όλο το μήκος της.
• Ιπποκράτους, σε όλο το μήκος της.
• Ασκληπιού, σε όλο το μήκος της.
• Πλατείες Ομονοίας, Συντάγματος, Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά), Κάνιγγος και Εξαρχείων, καθώς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Επίθεση ΗΠΑ στη… φέτα: Γιατί την προστατεύετε; Δεν υπάρχει μέρος με… το όνομα «Φέτα» στην Ευρώπη
Η Ελλάδα είχε κερδίσει τις δικαστικές μάχες το 2002 και το 2005

Ιαπωνία: Τουρίστες χάνουν τη μνήμη τους και «ξυπνούν» με άδειους λογαριασμούς
Τουρίστες «πληρώνουν» ακριβά τη νυχτερινή διασκέδαση στην Ιαπωνία και την επόμενη δεν θυμούνται τίποτα

Τι λέει η κόρη του 89χρονου «πιστολέρο»: «Για μένα ήταν ένας ξένος από μικρή - Χαλούσε πολλά λεφτά σε μάγια»
Τι ανέφερε η κόρη του 89χρονου για την σχέση που διατηρούσαν

Rafale κατά ιρανικού drone Shaded: Το εντυπωσιακό βίντεο του γαλλικού υπουργείου Αμυνας
Τα γαλλικά μαχητικά συμμετέχουν στην αντιμετώπιση των drones Shahed του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης στους ουρανούς της Μέσης Ανατολής

«Καμία υπερεργασία, πληρώθηκε κανονικά» λέει ο Αδωνις Γεωργιάδης για την ειδικευόμενη που εφημέρευε 5 συνεχόμενες ημέρες
«Μετακινήθηκε για 5 ημέρες στη Σάμο, όπου και φιλοξενήθηκε δωρεάν σε ένα καινούργιο διαμέρισμα» ανέφερε ο υπουργός Υγείας

«Θα πρέπει να σε φοβάμαι;» - «Θα σε τουφεκίσω και σένα!»: Ο διάλογος του εισαγγελέα με τον 89χρονο
Ο διάλογος εισαγγελέα με τον 89χρονο

Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο
Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»
Ο Αμερικανός πρόεδρος, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, προειδοποιεί το Ιράν «να βάλει μυαλό σύντομα»

Ο παιδικός έρωτας που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία: Φριχτό τέλος για ζευγάρι σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο
Οι Αρχές δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει τα κίνητρα πίσω από το έγκλημα

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή κατηγορείται ο 89χρονος πιστολέρo: «Δεν είχα ανθρωποκτόνο πρόθεση»
Ο ίδιος φέρεται να επιμένει πως η αγανάκτηση όπλισε το χέρι του

Η δίκη του αιώνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Έλον Μασκ στο εδώλιο κατά της OpenAI
Η δίκη του Έλον Μασκ κατά του Σαμ Αλτμαν, του OpenAI και της Microsoft ξεκίνησε στην Καλιφόρνια, με τον ιδρυτή της Tesla να υποστηρίζει ότι το OpenAI πρόδωσε την αρχική μη κερδοσκοπική αποστολή του

Προσπάθησε να πουλήσει σκύλο σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη για 50 ευρώ και θα πληρώσει 4.000 ευρώ πρόστιμο
Ο βουλγαρικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη αφού πλησίασε διερχόμενο πολίτη και του πρότεινε να αγοράσει το τετράποδο

Πότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι - Οι ημερομηνίες για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια
Πλησιάζει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς

Προσπάθησε να πουλήσει σκύλο σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη για 50 ευρώ και θα πληρώσει 4.000 ευρώ πρόστιμο
Ο βουλγαρικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη αφού πλησίασε διερχόμενο πολίτη και του πρότεινε να αγοράσει το τετράποδο

89χρονος: «Αν ήθελα θα τους σκότωνα αλλά το έκανα για τον ντόρο γιατί δεν βρίσκω το δίκιο μου»
Τα πρώτα λόγια του 89χρονου στους αστυνομικούς

Shrinkflation: Η «σιωπηλή» ακρίβεια στα ράφια – Πώς να την εντοπίσετε
Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές

Συγκλονίζει ειδικευόμενη παιδίατρος: «Είμαι 6η μέρα εφημερία» λέει και καταρρέει με σε λυγμούς
Μια νεαρή γιατρός που κάνει το αγροτικό της σε νοσοκομείο της περιφέρειας, μιλά για τις συνθήκες που βιώνει και ξεσπά σε λυγμούς

Καιρός: Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την ψυχρή εισβολή
Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία

Σοκ στο Βέλγιο: Ζευγάρι βίαζε νήπια σε παιδικό σταθμό και τα βιντεοσκοπούσε
Από 18 έως 36 μηνών τα θύματα

Ποιος είναι ο 89χρονος που πυροβόλησε σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Τρεις γιατροί τον έκριναν ικανό να οπλοφορεί
Τι ανέφερε σε επιστολή προς τα Μέσα Ενημέρωσης

Συγκλονιστικό βίντεο: Αντιφρονούντες σε φυλακή του Ιράν λένε τραγούδι αντίστασης λίγο πριν εκτελεστούν
Στο βίντεο που φέρεται να έχει τραβηχτεί μέσα από τη φυλακή Γκεζέλ Χεσάρ φαίνονται έξι Ιρανοί αντιφρονούντες να τραγουδούν ένα τραγούδι αντίστασης λίγα λεπτά πριν την εκτέλεσή τους

ΕΕ: Νέο κύμα ακρίβειας περιμένουν οι πολίτες
Απαισιοδοξία για τον πληθωρισμό στην ευρωζώνη

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποχωρούν από τον ΟΠΕΚ, τεράστιο πλήγμα στο πετρελαϊκό καρτέλ
Η αποχώρηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εντείνει τις πιέσεις στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου και αναδιαμορφώνει τις γεωπολιτικές ισορροπίες

Γερμανία: Η φάλαινα Τίμι φορτώθηκε σε μαούνα σε μια ύστατη προσπάθεια για τη διάσωσή της
Η διάσωσή της έχει ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου

Έγκλημα στη Μεσσηνία: 42χρονος βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό σε στάβλο
Η σορός εντοπίστηκε στην συνοικία Μπουρνιά της Καλαμάτας

Συνελήφθη η μητέρα του 5χρονου που κόντεψε να πετάξει όλο το σπίτι από τον 6ο όροφο: Είχε ειδοποιήσει νταντά αλλά δεν ήρθε
Ο 5χρονος κόντευε να πετάξει το μισό σπίτι από το μπαλκόνι

Σεισμός τώρα: 4,6 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σκιάθου
Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην Αττική

ΕΦΚΑ: Η στιγμή που ο 89χρονος με την καραμπίνα βγαίνει από το υποκατάστημα ενώ έχει πυροβολήσει
Ο ηλικιωμένος παραμένει ασύλληπτος ενώ πραγματοποίησε και δεύτερη επίθεση λίγο αργότερα στο Εφετείο Αθηνών

Προφυλακίστηκε ο 20χρονος για τη δολοφονία του 27χρονου – «Δεν ήθελε να τον σκοτώσει, επιχείρησε να αυτοκτονήσει»
Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια σήμερα στο Ναυτοδικείο Πειραιά

Πέθανε η ηθοποιός, Ελπίδα Μαζαράκη
Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας

Ξεκινά το πρόγραμμα «Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026» για την ενίσχυση του τουρισμού – Πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση
Το πρόγραμμα προβλέπει τη χορήγηση άυλων ψηφιακών χρεωστικών καρτών στους δικαιούχους

Διεκόπη η δίκη για τα Τέμπη - Στις 27 Μαΐου η επόμενη δικάσιμος
Η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου

Παιδί 4 ετών σε αμοκ: Ήταν μόνο του σε μπαλκόνι - Πετούσε αντικείμενα σε κεντρικό δρόμο στη Θεσσαλονίκη
Οι Αρχές έχουν εντοπίσει τη μητέρα του

Δίκη για τα Τέμπη: Μήνυση σε Κυρανάκη καταθέτει ο κατηγορούμενος Νικολάου
Για τον πρώην επιθεωρητή του ΟΣΕ, το Ελληνικό Δημόσιο όπως και για τρεις ακόμη κατηγορούμενους έχει υποβάλλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λάρισα

Το βίντεο με τον άνδρα που ρίχνει νοκ-άουτ έναν μεθυσμένο που άπλωσε χέρι στη γυναίκα του σε ένα μπαρ και διχάζει το διαδίκτυο
Το περιστατικό έχει διχάσει έντονα το διαδίκτυο

Συνελήφθη ο αδελφός του «Salt Bae» για «διαμεσολάβηση σε πορνεία ανηλίκου»
Ο Οζγκιούρ Γκοκτσέ κατηγορείται ως μέλος κυκλώματος με κέρδη άνω των 15 εκατομμυρίων λιρών

Σοκαριστική αποκάλυψη: Μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στη Λουκάρεως και πυροβόλησε ακόμη 2 άτομα
Ισχυρές αστυνομικέςδυνάμεις στην περιοχή

ΕΦΚΑ - Κεραμεικός: Ανδρας πυροβόλησε με καραμπίνα και τράπηκε σε φυγή
Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία

Χειρουργήθηκε ο Κώστας Σλούκας - Πότε επιστρέφει
Η επέμβαση έγινε λίγο πριν από τις 8 το πρωί και ήταν πετυχημένη

Γαλάτσι: Στο νοσοκομείο 45χρονος μετά από καβγά για μια θέση στάθμευσης
Στην κατοχή του 55χρονου που συνελήφθη βρέθηκε ένας σουγιάς και μια σιδερογροθιά










