Στις Εφορίες όλης της χώρας έχει διανεμηθεί η Απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων που ενεργοποιεί τα μειωμένα Τέλη Κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας.
Μάλιστα στην Απόφαση του προέδρου της ΑΑΔΕ κ. Γιώργου Πιτσιλή η οποία ξεκαθαρίζει ότι η ισχύς του ξεκινά από την ημερομηνία δημοσίευσης στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ήτοι από 30 Ιουνίου του 2020.
Ειδικότερα η απόφαση της ΑΑΔΕ αναφέρει ότι: «Με το άρθρο 32 του ν.4701 /2020 (Α΄128) δίνεται η δυνατότητα, εξαιρετικά για το έτος 2020, καταβολής αναλογικών τελών κυκλοφορίας για τους μήνες που υπολείπονται μέχρι το τέλος του έτους, από κατόχους ΙΧ οχημάτων, αυτοκινήτων ή μοτοσυκλετών, τα οποία είτε έχουν τεθεί από αυτούς σε εκούσια ακινησία, είτε βρίσκονται για άλλους λόγους σε κατάσταση αναγκαστικής ακινησίας.
Α. Στην περίπτωση εκούσιας ακινησίας, οι κάτοχοι δύνανται να άρουν την ακινησία αυτή άπαξ εντός του έτους, καταβάλλοντας τα δωδεκατημόρια των ετησίων τελών κυκλοφορίας που αντιστοιχούν στους μήνες της άρσης αυτής.
Επομένως, για την άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 1 μηνός, καταβάλλεται το 1/12 των αναλογούντων στο όχημα ετησίων τελών κυκλοφορίας, για την άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 2 μηνών, καταβάλλονται τα 2/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας, για την άρση ακινησίας χρονικής διάρκειας 3 μηνών, καταβάλλονται τα 3/12 του ποσού των αναλογούντων στο όχημα ετήσιων τελών κυκλοφορίας, κ.ο.κ..
Η ανωτέρω επιλογή χρονικού διαστήματος άρσης, εφόσον γίνει, είναι δεσμευτική και δεν παρέχεται η δυνατότητα εκ νέου, εντός του 2020, άρσης της ακινησίας και κυκλοφορίας του οχήματος με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή με αναλογική καταβολή.
-Εντούτοις, σε περίπτωση που έχει ήδη γίνει άπαξ χρήση του δικαιώματος άρσης και ο κάτοχος, ενώ έχει επιστρέψει εμπρόθεσμα τα στοιχεία κυκλοφορίας στη Δ.Ο.Υ. και έχει θέσει εκ νέου το όχημα σε ακινησία, επιθυμεί να άρει την ακινησία αυτή και πάλι, δύναται να το κάνει μόνο καταβάλλοντας τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας αφαιρουμένου του ποσού που έχει ήδη καταβληθεί.
-Κατ’ αναλογία, οποιοδήποτε νέο αίτημα μετατροπής του αρχικού αιτήματος άρσης της ακινησίας (πχ από 1 σε 2 ή 3 μήνες ή για το υπόλοιπο του έτους κλπ), δεν γίνεται δεκτό, καθώς η απαλλαγή χορηγείται άπαξ και για το συγκεκριμένο αρχικό χρονικό διάστημα. Η αλλαγή χρονικού διαστήματος, πραγματοποιείται μόνο εφόσον καταβληθούν τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας αφαιρουμένου του ποσού που αρχικά είχε καταβληθεί. Εξυπακούεται ότι η δυνατότητα αυτή προϋποθέτει μετατροπή του αρχικού αιτήματος, δηλαδή πριν την λήξη του μήνα για τον οποίο έχουν καταβληθεί αναλογικά τέλη κυκλοφορίας.
-Ομοίως, σε κάθε περίπτωση πρόωρης επιστροφής των στοιχείων κυκλοφορίας, δηλαδή πριν την συμπλήρωση του χρονικού διαστήματος για το οποίο έχουν καταβληθεί αναλογικά τέλη κυκλοφορίας, δεν παρέχεται δυνατότητα εκ νέου χρήσης του μέτρου της μερικής άρσης. Η μόνη περίπτωση εκ νέου άρσης της ακινησίας γίνεται εφόσον καταβληθούν τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας αφαιρουμένου του ποσού που έχει ήδη καταβληθεί.
Επισημαίνεται ότι, διάστημα άρσης ακινησίας μικρότερο του μηνός λογίζεται ως ολόκληρος μήνας και καταβάλλεται για αυτό ποσό ίσο με ένα δωδεκατημόριο των ετήσιων τελών κυκλοφορίας.
Περαιτέρω, υφίσταται υποχρέωση για εμπρόθεσμη επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας στη Δ.Ο.Υ., ήτοι για επιστροφή τους έως την τελευταία ημέρα της περιόδου κυκλοφορίας του οχήματος για την οποία έχουν καταβληθεί τα τέλη κυκλοφορίας κι εφόσον αυτή είναι μη εργάσιμη ή συμπίπτει με επίσημη αργία, η εν λόγω προθεσμία μετατίθεται έως την επόμενη εργάσιμη, για τη Φορολογική Διοίκηση, ημέρα.
Η μη εμπρόθεσμη επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας επισύρει αυτοτελές πρόστιμο που ισούται με το διπλάσιο των αναλογούντων στο όχημα ετησίων τελών κυκλοφορίας.
Εφόσον η λήξη της περιόδου κυκλοφορίας του οχήματος συμπίπτει με το τέλος του έτους 2020, δεν απαιτείται επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας στη Δ.Ο.Υ., υπό την απαραίτητη προϋπόθεση ότι έχουν καταβληθεί εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας του επομένου έτους (2021).
Για την κατανόηση των ως άνω παραθέτουμε το εξής παράδειγμα:
Έστω Ε.Ι.Χ., με αναλογούντα ετήσια τέλη κυκλοφορίας 120 ευρώ, το οποίο τελεί σε ακινησία.
Ο ιδιοκτήτης /κάτοχος αυτού επιθυμεί να άρει την ακινησία του για χρονικό διάστημα τριών μηνών, σύμφωνα με τις κοινοποιούμενες διατάξεις και υποβάλει σχετικό έγγραφο αίτημα προς την αρμόδια Δ.Ο.Υ. στις 6 Ιουλίου 2020. Το ποσό που οφείλει να πληρώσει, πριν την θέση σε κίνηση του οχήματός του, είναι 120 ευρώ Χ 3/12 =30 ευρώ.
Ο μήνας της αίτησης (Ιούλιος) λογίζεται ως ολόκληρος μήνας για τον υπολογισμό των οφειλομένων τελών κυκλοφορίας.
Ο ιδιοκτήτης του εν λόγω οχήματος, οφείλει να επιστρέψει τα στοιχεία κυκλοφορίας αυτού στην Δ.Ο.Υ. έως την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μηνός Σεπτεμβρίου, ήτοι την Τετάρτη 30.9.2020.
Εάν η επιστροφή των στοιχείων κυκλοφορίας συντελεστεί μετά την προθεσμία αυτή, π.χ. την 1η Οκτωβρίου 2020, επιβάλλεται κατά τα ως άνω αυτοτελές πρόστιμο ίσο με το διπλάσιο των ετησίων τελών κυκλοφορίας δηλ. στην περίπτωσή μας 120 ευρώ Χ 2 = 240 ευρώ.
Β. Στην περίπτωση άρσης αναγκαστικής ακινησίας, οι κάτοχοι καταβάλλουν αναλογικά τα τέλη κυκλοφορίας για τους μήνες που υπολείπονται μέχρι το τέλος του έτους 2020.
Η καταβολή αυτή για να είναι εμπρόθεσμη πρέπει να γίνει εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που έλαβε χώρα το γεγονός που ήρε την ακινησία, ενδεικτικά εντός 15 ημερών από την ημερομηνία απόδοσης του οχήματος στον ιδιοκτήτη ή κάτοχο στην περίπτωση άρσης αναγκαστικής ακινησίας λόγω κλοπής ή υπεξαίρεσης, από την ημερομηνία εισόδου του οχήματος στην Ελλάδα στην περίπτωση άρσης αναγκαστικής ακινησίας λόγω κυκλοφορίας του στο εξωτερικό κλπ.
Εφόσον η 15η ημέρα είναι μη εργάσιμη ή συμπίπτει με επίσημη αργία, η εν λόγω προθεσμία μετατίθεται έως την επόμενη εργάσιμη, για τη Φορολογική Διοίκηση, ημέρα.
Αυτονόητο είναι ότι παρέχεται η δυνατότητα καταβολής των τελών κυκλοφορίας και κατά την ημέρα που έλαβε χώρα το γεγονός που ήρε την αναγκαστική ακινησία.
Η εκπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας (πέραν των 15 ημερών), στην εν λόγω περίπτωση, επισύρει αυτοτελές πρόστιμο που ισούται με το διπλάσιο των αναλογούντων στο όχημα ετησίων τελών κυκλοφορίας
Η υποχρέωση καταβολής των αναλογικών τελών κυκλοφορίας, στην περίπτωση άρσης της αναγκαστικής ακινησίας, υφίσταται ανεξαρτήτως εάν ο ιδιοκτήτης ή κάτοχος στη συνέχεια επιλέξει να θέσει το όχημα σε ακινησία.
Συνέπειες επιβολής του αυτοτελούς προστίμου
Εφόσον επιβλήθηκε και καταβλήθηκε το πρόστιμο λόγω εκπρόθεσμης επιστροφής ή μη επιστροφής των στοιχείων κυκλοφορίας , ο φορολογούμενος:
1.Δεν καταβάλλει τα τέλη κυκλοφορίας έτους 2020.
2.Δεν έχει υποχρέωση επιστροφής των στοιχείων κυκλοφορίας
Μεταβίβαση ή διαγραφή οχήματος λόγω εξαγωγής κατά το χρονικό διάστημα μερικής άρσης ακινησίας
Α. Εάν εντός της χρονικής περιόδου άρσης της ακινησίας οχήματος κατά τα ανωτέρω, το όχημα μεταβιβαστεί, έχουν εφαρμογή οι διατάξεις της υποπαρ. Ε7 του άρθρου πρώτου του ν. 4093/2012 (222 Α΄), σύμφωνα με τις οποίες, δεν επέρχεται μεταβίβαση της κυριότητας αυτοκινήτου οχήματος, εάν δεν καταβληθούν προηγουμένως τα τέλη κυκλοφορίας του έτους εντός του οποίου λαμβάνει χώρα η μεταβίβαση. Στην περίπτωση αυτή κατά τον υπολογισμό των οφειλόμενων τελών έτους 2020, θα πρέπει να αφαιρείται το ποσό των τελών κυκλοφορίας που έχουν ήδη καταβληθεί για τις ανάγκες της μερικής (προσωρινής) άρσης.
(Υπενθυμίζεται ότι για την μεταβίβαση απαιτείται να καταβληθούν και τα τέλη κυκλοφορίας προηγουμένων ετών, τα οποία τυχόν οφείλονται, για το χρόνο που το όχημα βρισκόταν στην κατοχή του μεταβιβάζοντος, μετά των προβλεπομένων προστίμων.)
Τα εκτεθέντα στην παρούσα παράγραφο ισχύουν τόσο στην περίπτωση άρσης εκούσιας όσο και στην περίπτωση άρσης αναγκαστικής ακινησίας, με χρήση των ευνοϊκών διατάξεων και καταβολή αναλογικών τελών κυκλοφορίας έτους 2020.
Β. Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που ενώ έχει γίνει άρση της ακινησίας με την καταβολή αναλογικών τελών κυκλοφορίας, και εντός του χρονικού διαστήματος για το οποίο έχουν αυτά καταβληθεί, ζητείται η διαγραφή του οχήματος λόγω εξαγωγής του (εδ. γ΄ της παρ. 3 του άρθρου 22 του ν. 2367/1953, όπως προστέθηκε με το άρθρο τρίτο υποπαρ. Δ.4 περ. 1 του ν. 4254/2014 (ΦΕΚ Α΄185/7-4-2014). Και στη περίπτωση αυτή δηλαδή απαιτείται ο έλεγχος καταβολής των ετήσιων τελών κυκλοφορίας, τρέχοντος και παρελθόντων ετών.
Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί μεταβίβαση οχήματος ή διαγραφή του λόγω εξαγωγής, ενόσω έγινε χρήση της ευνοϊκής διάταξης του αρ. 32 του εν λόγω νομοθετήματος, χωρίς να έχουν καταβληθεί τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας, τότε επιβάλλεται το προβλεπόμενο αυτοτελές πρόστιμο (διπλάσιο των ετήσιων τελών κυκλοφορίας), το οποίο καταχωρείται πάντοτε εις ολόκληρο στον ΚΑΕ 1717 και εξαντλείται η φορολογική υποχρέωση για τα τέλη κυκλοφορίας έτους 2020.
Έναρξη Ισχύος
Με τις διατάξεις του άρθρου 63, του ίδιου νόμου, η έναρξη ισχύος των ρυθμίσεων αρχίζει από τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ήτοι από 30.6.2020.
Ο Διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής»
Πηγή: http://www.newsauto.gr/news/se-ischi-ta-miomena-teli-kikloforias/
Σάλος στην Ιταλία: Πέταξε στα σκουπίδια ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ
Ένας άνδρας στην Ιταλία πέταξε στα σκουπίδια, χωρίς να το καταλάβει, ράβδους χρυσού αξίας 120.000 ευρώ

Αναμορφωτικά μέτρα σε 15χρονο για το revenge pοrn που οδήγησε συμμαθήτριά σε απόπειρες αυτοκτονίας
Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη, τον Απρίλιο του 2024, ύστερα από καταγγελία που έκανε η μητέρα της

Hellenic Train: Αναστολή δρομολογίων στο Θεσσαλονίκη–Σέρρες και του Τρένου του Πηλίου
Ποια δρομολόγια αμαξοστοιχιών επηρεάζονται

Ο Αντετοκούνμπο γίνεται... ζελεδάκι: Η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα του «Greek Freak»
Η νέα επένδυση του Γιάννη φανερώνει μία πιο παιχνιδιάρικη πλευρά του και αποκαλύπτει πτυχές από την παιδική του ηλικία στην Αθήνα

ΑΑΔΕ: Τεράστια απάτη με εκατοντάδες επιχειρήσεις “φαντάσματα” και χρέη 43 εκατ. ευρώ
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ. Η ανακοίνωση της ΑΑΔΕ.

Στα ημιτελικά του Κατάρ η Μαρία Σάκκαρη: Τεράστια εμφάνιση και πρόκριση επί της Σβιόντεκ!
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με ανατροπή τη Νο2 του κόσμου, Ίγκα Σβιόντεκ

Καρκινοπαθής ταξίδεψε 3 ώρες για να νοσηλευτεί και λίγες ώρες αργότερα του έκλεψαν το αυτοκίνητο
Μετά από 12 ώρες χειρουργείου ο άτυχος εκπαιδευτικός συνειδητοποίησε ότι το αυτοκίνητό του έχει γίνει... καπνός

Η στιγμή που κινεζικό αλιευτικό χτυπά φάλαινα - Πλάνα από drone
Από τη σύγκρουση το ζώο απέκτησε μία λευκή ουλή κατά μήκος της πλάτης του

Φρίκη στη Γαλλία: Βρέθηκαν δύο νεκρά μωρά σε καταψύκτη, το ένα το βρήκε ο πατέρας της οικογένειας
Για την περίεργη υπόθεση έχει συλληφθεί η σύντροφος του άντρα - Αγνωστο παραμένει το τι έχει συμβεί

Ζαχάροβα για Καποδίστρια: Έλληνας πατριώτης που αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία του ρωσικού κράτους
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου αναφέρθηκε στην καταγωγή του πρώτου κυβερνήτη του ελληνικού κράτους και στην προσφορά του στις δύο χώρες

Προφυλακίστηκε ο 26χρονος που κατηγορείται για βιασμό 16χρονου στη Θεσσαλονίκη
Ο 26χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν συναινετικά

Βέλγιο: Έφοδος της αστυνομίας στο κτίριο της Κομισιόν – Έρευνα για την πώληση 23 ακινήτων
Η έρευνα εστιάζεται σε 23 ακίνητα που πούλησε η Κομισιόν το 2024 στο βελγικό κράτος

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέλεξε την διάδοχο του: Τα ερωτήματα που προκαλεί η επιλογή του
Γιατί ο Βορειοκορεάτης ηγέτης, ο οποίος είναι ακόμα νέος και φαίνεται σχετικά υγιής, ορίζει ήδη ένα 13χρονο παιδί ως διάδοχό του;

Εντυπωσιακές εικόνες άγριας φύσης στο Δέλτα του Έβρου με άλογα να διασχίζουν τον ποταμό
Δυναμική συνύπαρξη νερού και άγριας πανίδας σε ένα από τα σημαντικότερα φυσικά τοπία της Ελλάδας

Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές και καταιγίδες από το απόγευμα
Οι περιοχές που χτυπά η κακοκαιρία

Πέθανε ο πρωταγωνιστής του Dawson`s Creek, James Van Der Beek
Πέθανε σε ηλικία 48 ετών ο ηθοποιός

Καλάβρυτα: Και παιδιά ανάμεσα στους εγκλωβισμένους στον Οδοντωτό - Θα αποζημιωθούν οι επιβάτες
Βλάβη σε δρομολόγιο του Οδοντωτού - Ταλαιπωρία για 77 επιβάτες

Λαμία: Σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού μεταξύ νεαρών - «Τον έριξαν κάτω και τον κλωτσούσαν»
Τέσσερα άτομα «είχαν βάλει κάτω έναν και τον κλωτσούσαν», σύμφωνα με μαρτυρίες

Νοτιοκορεάτης αστέρας πεθαίνει ξαφνικά στα 39 - Η ανατριχιαστική τελευταία ανάρτησή του
Ο κορεάτης σταρ Jung Eun-woo πεθαίνει σε ηλικία 39 ετών, η ανάρτηση μία ημέρα πριν από τον θάνατό του γίνεται viral

Συναγερμός στο Ηράκλειο: Σορός άνδρα εντοπίστηκε στην παραλιακή λεωφόρο
Το θύμα φέρεται να ήταν χρήσης ναρκωτικών ουσιών

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-1: Στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Ο Λαμπρόπουλος το γκολ της πρόκρισης για τους Κρητικούς

Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Ρωσία: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες - Συνελήφθη ο δράστης (Βίντεο)
Πρόκειται για την πέμπτη επίθεση σε σχολική μονάδα της χώρας από την αρχή του έτους

Τραγωδία στην Κυπαρισσία: Νεκρό 3χρονο παιδί
Το παιδάκι υπέστη ανακοπή, διασωληνώθηκε και τελικά εξέπνευσε

Αυτοί είναι ο νέοι Αγιοι της Ορθοδοξίας - Ποιοι είναι ο παπά Τύχων ο Αγιορείτης και ο Χατζηγεώργης
Με απόφαση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εντάσσονται στο εορτολόγιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι καιρός πια να αρθεί κάθε απειλή μεταξύ μας – Αν όχι τώρα, πότε;
Είχε προηγηθεί συνάντηση 1,5 ώρας, του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο ενώ θα ακολουθήσει δείπνο προς τιμήν του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ελπίδες για το κοριτσάκι που έπεσε στο συντριβάνι στην Καλλιθέα
Θετικά νέα για τα 3 παιδάκια που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ παίδων

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο σκύλος μου είναι ο πιο πιστός άντρας που έχει υπάρξει στη ζωή μου
Η Instagrammer λίγες μέρες πριν δήλωσε πως έχει χωρίσει και πλέον είναι μόνη της

Το Ιράν εκτελεί τραυματίες διαδηλωτές στα κρεβάτια νοσοκομείων – Σοκαριστικές καταγγελίες για αντίποινα
«Αν κοιτάξεις προσεκτικά, συνειδητοποιείς ότι δέχτηκαν πυροβολισμούς στο κεφάλι, τους δόθηκε η χαριστική βολή μέσα στο νοσοκομείο»

Ακινητοποιήθηκε ο Οδοντωτός με 77 επιβάτες, βλάβη και στο εφεδρικό τρένο που πήγε για βοήθεια
Στο σημείο έχει κληθεί η ΕΜΑΚ για να συνδράμει στη διαδικασία απεγκλωβισμού

Απομακρύνθηκε η διευθύντρια του ΕΠΑΛ Χαλανδρίου που έβαζε μαθητές να σκάβουν στο σχολείο
Η Διευθύντρια του σχολείου φέρεται να επέβαλε χειρωνακτικές εργασίες στον προαύλιο χώρο, με στόχο τη διαγραφή απουσιών και αποβολών

Χάος και άγριο ξύλο μεταξύ βουλευτών στην τουρκική βουλή
Αναψαν τα αίματα στην τουρκική βουλή ανάμεσα σε βουλευτές του κυβερνώντος AKP και του αντιπολιτευόμενου CHP

Αστρονομική παρέλαση τον Φεβρουάριο με εμφάνιση έξι πλανητών
Πώς και πότε θα είναι ορατό το σπάνιο φαινόμενο

Βίντεο και μαρτυρίες από την επίθεση με 10 νεκρούς σε σχολείο στον Καναδά - Mαθητές τρέχουν έξω
Αστυνομικοί πλησιάζουν στις εισόδους, ελικόπτερο εποπτεύει τον χώρο μετά το μακελειό στο γυμνάσιο στο Τάμπλερ Ριτζ

Heineken: Σχέδιο συρρίκνωσης του προσωπικού της κατά 5.000-6.000 άτομα
Για το 2026, η εταιρεία υπολογίζει σε ετήσια λειτουργικά κέρδη μεταξύ 2 και 6%

Οικογενειακή τραγωδία: 35χρονη δηλητηρίασε τον σύζυγό της για την αποζημίωση 3,6 εκατ. ευρώ και μετά έγραψε παιδικό βιβλίο πένθους
Το βιβλίο έγραφε την αφιέρωση: «Στον καταπληκτικό σύζυγό μου και υπέροχο πατέρα»

Financial Times: Ο Ζελένσκι σχεδιάζει εκλογές και δημοψήφισμα για ειρήνη την άνοιξη – Στις 24 Φεβρουαρίου οι ανακοινώσεις
«Λένε ότι θέλουν να έχουν ολοκληρωθεί όλα μέχρι τον Ιούνιο»

Δεν τον συγχωρεί: Ακαρπη η δημόσια συγγνώμη του ολυμπιονίκη της Νορβηγίας που απάτησε τη σύντροφό του
Δεν υπήρξε happy end

70χρονος δισεκατομμυριούχος πήγε στο Νταβός με την 27χρονη κόρη του πρωθυπουργού της Βαυαρίας
Η ερωτική σχέση που συζητάει η Γερμανία - Ο Έρικ Σμιντ είναι πρώην διευθύνων σύμβουλος της Google με περιουσία που ξεπερνάει τα 54 δισ. δολάρια - Η Γκλόρια-Σόφι Μπουρκάντ είναι κόρη του πρωθυπουργού της Βαυαρίας, Μάρκους Σόντερ

«Θέλουμε ειρήνη και ασφάλεια για εμάς και τους γείτονες μας», δηλώνει ο Ερντογάν λίγη ώρα πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη
Η «έκπληξη» Ερντογάν πριν το Ανώτατο Συμβούλιο και οι συμφωνίες που θα υπογραφούν στο Λευκό Παλάτι

Σε σοκ ο Καναδάς για το αιματοκύλισμα σε σχολείο: Φορούσε φόρεμα ο δράστης, λένε οι αναφορές
Οι Αρχές επισημαίνουν πως γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη, αλλά δεν την έχουν δώσει ακόμα










