Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι γυρνούν την πλάτη στην Βασίλισσα Ελισάβετ κι αυτό θα τους πονέσει οικονομικά
Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: Τόσο θα κοστίσει το φευγιό από το Παλάτι
Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: Τόσο θα κοστίσει το φευγιό από το Παλάτι - Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι γυρνούν την πλάτη στην Βασίλισσα Ελισάβετ κι αυτό θα τους πονέσει οικονομικά

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, μετά την απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι να… απαρνηθούν τα βασιλικά τους αξιώματα και να ζήσουν μεταξύ Βρετανίας και Καναδά.

Είναι ένα ισχυρό πλήγμα για το Παλάτι που συνεχώς καλείται να αντιμετωπίσει τα βρετανικά ταμπλόιντς και είτε δεν απαντά σε όσα γράφονται είτε -πιο σπάνια- τα διαψεύδει.

Πλέον οι επιλογές αυτές… δεν υπάρχουν καν, με τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσσεξ να ανακοινώνουν επισήμως πως κάνουν “ένα βήμα πίσω”, σκοπεύοντας να εργαστούν ώστε να γίνουν “οικονομικά ανεξάρτητοι”.

Τα σύννεφα στο Μπάκιγχαμ πυκνώνουν, η βασίλισσα Ελισάβετ μοιάζει βέβαιο πως είναι οργισμένη με την εξέλιξη της υπόθεσης και όλοι στο… νησί ασχολούνται πια με την επόμενη μέρα, κυρίως οικονομικά.

Τι σημαίνει αυτό;

Πως Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ίσως χάσουν 2.000.000 λίρες ετησίως (!) με την αποχώρησή τους!

Συμβαίνει όμως το ίδιο με τους Βρετανούς πολίτες; Θα… πληρώσουν λιγότερα;
Μάλλον όχι και ίσα – ίσα είναι πιθανό να επιβαρυνθούν με 600.000 λίρες ετησίως για το κόστος ασφαλείας του Χάρι και της Μέγκαν, καθώς φυσικά και του γιου τους, Άρτσι.

Μόλις χθες κυκλοφόρησε μια φήμη για την αποχώρησή τους, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ανακοίνωσαν τα σχέδιά τους στην Βασίλισσα Ελισάβετ, με το Παλάτι να δηλώνει στην MailOnline πως δεν σχολιάζει “εικασίες”.

Μια μέρα μετά ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, που εδώ και ένα χρόνο φαινόταν ακόμη κι από τις δημόσιες τοποθετήσεις τους πως δεν περνούσαν ακριβώς καλά υπό την… σκέπη του στέμματος.

Αν μετακομίσουν στον Καναδά πού θα μείνουν; Και πόσο θα κοστίσει αυτό;
Το Βανκούβερ είναι η ακριβότερη πόλη του Καναδά και το Τορόντο, η “δεύτερη πατρίδα” της Μέγκαν Μαρκλ, καθώς εκεί έζησε για χρόνια καθώς στην πόλη αυτή γυρίζονταν η σειρά Suits στην οποία πρωταγωνιστούσε, είναι η δεύτερη ακριβότερη.

Το ζεύγος και ο γιος τους έχουν συνεχώς έξι αστυνομικούς για προστασία που φυσικά πληρώνονται από την… τσέπη των Βρετανών φορολογούμενων.

Ο καθένας τους αμείβεται με 100.000 λίρες ετησίως και το κόστος αυτό ίσως… μετατοπιστεί αν μετακομίσουν στον Καναδά και ίσως πολλαπλασιαστεί αν σκεφτεί κανείς τις αντικειμενικές δυσκολίες του εγχειρήματος.

Πάμε τώρα στο… χαρζτιλίκι: Μοιάζει απίθανο η Ελισάβετ να αποφασίσει να σταματήσει να χρηματοδοτεί τον Χάρι, αλλά αν αυτό συμβεί, σημαίνει πως θα χάσει το μερίδιό του από τα 5 εκατομμύρια λίρες που παίρνει ετησίως -μαζί με τον αδελφό του Γουίλιαμ- επίσης από την τσέπη των φορολογουμένων.

Πιστεύεται πως ο Γουίλιαμ παίρνει… κάτι παραπάνω και ο σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ παίρνει τα δύο από τα πέντε εκατομμύρια λίρες.

Τα αδέρφια παίρνουν ακόμη 3,16 εκατομμύρια λίρες το χρόνο για “ανεπίσημα έξοδα” και ίσως μοιραστούν στην μέση.

Άλλο εισόδημα του Χάρι είναι το ετήσιο μερίδιό του από τα κέρδη του 1,2 δισ. λιρών ακινήτου του πατέρα του, Duchy of Cornwall.

Ο Κάρολος έδωσε 4,9 εκατομμύρια λίρες στους γιους του από τα κέρδη του αυτά φέτος.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν, ωστόσο και… έξοδα που δεν ξεπερνούν το 1.000.000 λίρες ετησίως. Η προσωπική γραμματέας αμείβεται με περίπου 146.000 λίρες ενώ εξαψήφιος είναι και ο μισθός της… νταντάς του Άρτσι.

Στο σπίτι τους στο Frogmore Cottage έχουν επίσης οικονόμο -όχι όμως σεφ γιατί η Μέγκαν λατρεύει την μαγειρική- δύο προσωπικούς βοηθούς και δύο ακόμη άτομα προσωπικό του Παλατιού που παίρνουν μέχρι και 30.000 λίρες ετησίως.Μέγκαν Μαρκλ

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ… θα τα κουτσοβγάλουν και μόνοι τους

Η προσωπική περιουσία του Χάρι, πάντως, εκτιμάται περίπου στα 30 εκατομμύρια λίρες, αφού κληρονόμησε περισσότερα από 20.000.000 από την αδικοχαμένη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα και περίπου 7 εκατομμύρια από την προ-γιαγιά του.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει προσωπική περιουσία ύψους 4.000.000 λιρών, καθώς αμειβόταν με 40.000 δολάρια ανά επεισόδιο στο Suits.

Είναι δεδομένο πως θα… χάσουν κάποια εκατομμύρια αν αποφασίσουν να πάνε τα πράγματα στα άκρα αλλά μπορούν να διατηρήσουν τους τίτλους τους αν το επιθυμούν.

Πιο συγκεκριμένα, εν… μία νυκτί ίσως χάσουν την πρόσβαση σε ποσό 8.000.000 λιρών που δίνονται στον Χάρι και τον Γουίλιαμ κάθε χρόνο, ενώ και τα… έξοδά τους, ύψους 1.000.000 λιρών, θα πρέπει να πληρώνονται από την τσέπη τους.
Θα κρατήσουν, ωστόσο, το σπίτι τους στο Windsor, το Frogmore Cottage, επειδή ήταν δώρο από την Βασίλισσα.

Με λίγα λόγια, ίσως αυτό αποδειχθεί ένα από τα… ακριβότερα διαζύγια της Βρετανίας…

Πηγή: http://www.newsit.gr/kosmos/megkan-markl-kai-prigkipas-xari-toso-tha-kostisei-to-feygio-apo-to-palati/2951139/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επιστροφή ενοικίου: Γιατί είδαν μία δόση εκπαιδευτικοί και γιατροί - Τα βήματα στο myAADE

Επιστροφή ενοικίου: Γιατί είδαν μία δόση εκπαιδευτικοί και γιατροί - Τα βήματα στο myAADE

Η αυτόματη καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης για το 2024 ολοκληρώθηκε σε χιλιάδες δικαιούχους της περιφέρειας, ωστόσο τα ελλιπή στοιχεία απαιτούν νέες υποβολές δικαιολογητικών μέσω της ΑΑΔΕ. 

Καλαμάτα: Βάνδαλοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε ΕΠΑΛ – Είχε μόλις ανακαινιστεί

Καλαμάτα: Βάνδαλοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε ΕΠΑΛ – Είχε μόλις ανακαινιστεί

Το σχολικό συγκρότημα είχε υποβληθεί το καλοκαίρι σε εκτεταμένες παρεμβάσεις, με το τοπικό μέσο να αναφέρει ότι η ανακαίνιση έγινε μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου» 

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κλήση του γιατρού στο ΕΚΑΒ χωρίς να αναφέρει το όνομα του τραγουδιστή

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κλήση του γιατρού στο ΕΚΑΒ χωρίς να αναφέρει το όνομα του τραγουδιστή

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την εκπομπή Live News για τις συνθήκες θανάτου στο Κολωνάκι, με το ηχητικό ντοκουμέντο να αποκαλύπτει τις ακριβείς αναφορές του γιατρού. 

Μαρία Καρυστιανού: Καλοδεχούμενος ο έλεγχος στο ιατρείο - Η απάντηση στον Γεωργιάδη

Μαρία Καρυστιανού: Καλοδεχούμενος ο έλεγχος στο ιατρείο - Η απάντηση στον Γεωργιάδη

Η συνεργάτιδα της παιδιάτρου τόνισε πως η πρακτική της είναι καθόλα νόμιμη, ζητώντας παράλληλα από τον υπουργό Υγείας να αποκαλύψει πώς γνωρίζει λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό της. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα μαρτυρία για τον υπνοθεραπευτή – Το ψέμα που αποκάλυψε ο γείτονας - «Μας είχε γίνει τσιμπούρι»

Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα μαρτυρία για τον υπνοθεραπευτή – Το ψέμα που αποκάλυψε ο γείτονας - «Μας είχε γίνει τσιμπούρι»

Μια γυναίκα που τον γνώρισε πριν από 30 χρόνια περιγράφει στον ΑΝΤ1 την επίμονη προσέγγισή του στην οικογένειά της με σκοπό την εύρεση επενδυτών. 

ΔΥΠΑ: Μαθητεία με μισθό και ασφάλιση - Οι 41 ειδικότητες και τα 4 νέα παραρτήματα

ΔΥΠΑ: Μαθητεία με μισθό και ασφάλιση - Οι 41 ειδικότητες και τα 4 νέα παραρτήματα

Οι Επαγγελματικές Σχολές συνδέουν άμεσα τους νέους 15-29 ετών με την αγορά εργασίας, προσφέροντας πρακτική εμπειρία σε τομείς αιχμής, από την κυβερνοασφάλεια μέχρι τη βιομηχανία. 

ΕΑΔ: Στον εισαγγελέα ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη με παράνομο ογκολογικό τμήμα

ΕΑΔ: Στον εισαγγελέα ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη με παράνομο ογκολογικό τμήμα

Οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ελλείψεις προσωπικού, χορήγηση χημειοθεραπειών χωρίς διάγνωση κακοήθειας και ζητούν την οριστική διακοπή λειτουργίας της. 

Ντενίζ Γκεκτάς: Φυλάκιση 19 μηνών για εξύβριση Ερντογάν - Η ατάκα που έφερε γέλια στη δίκη

Ντενίζ Γκεκτάς: Φυλάκιση 19 μηνών για εξύβριση Ερντογάν - Η ατάκα που έφερε γέλια στη δίκη

Ο 32χρονος stand-up κωμικός, γνωστός για το σαρκαστικό του χιούμορ, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του για τον επίμαχο πολιτικό χαρακτηρισμό. 

Κώστας Λίμα: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του ποδοσφαιριστή από το σοβαρό τροχαίο - Διέφυγε τον κίνδυνο

Κώστας Λίμα: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του ποδοσφαιριστή από το σοβαρό τροχαίο - Διέφυγε τον κίνδυνο

Ο  32χρονος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση 

«Αν δεν κάνουμε γρήγορα πλασμαφαίρεση, θα γίνεις γκέι» – Νέα μαρτυρία για τη γιατρό του Μαζωνάκη

«Αν δεν κάνουμε γρήγορα πλασμαφαίρεση, θα γίνεις γκέι» – Νέα μαρτυρία για τη γιατρό του Μαζωνάκη

«Βλέπω, λέει, ότι έχεις λίγο θηλυκότητα πάνω σου» 

Τούρκος συνταξιούχος αστυνομικός αυτοκτόνησε σε διαδήλωση – Η σύνταξη δεν του έφτανε να ζήσει

Τούρκος συνταξιούχος αστυνομικός αυτοκτόνησε σε διαδήλωση – Η σύνταξη δεν του έφτανε να ζήσει

Οι Τούρκοι συνταξιούχοι φώναζαν: «Ζητάμε τα δικαιώματά μας, όχι φιλανθρωπία» 

Σκάνδαλο AI στην Ιταλία: Πολιτικός αντίπαλος της Μελόνι «έγδυσε» ψηφιακά γυναίκα βουλευτή

Σκάνδαλο AI στην Ιταλία: Πολιτικός αντίπαλος της Μελόνι «έγδυσε» ψηφιακά γυναίκα βουλευτή

Ο πρώην στρατηγός Ρομπέρτο Βανάτσι που βρίσκεται πίσω από το κόμμμα Futuro Nazionale, κατηγορείται για «χυδαία» και προσβλητική συμπεριφορά - Δημοσίευσε πρόσφατα το μανιφέστο του όπου τάσσεται υπέρ της «μεσογειακής πατριαρχίας» 

Κονγκό: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου πολιτικό

Κονγκό: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου πολιτικό

Αγνωστοι λεηλάτησαν και πυρπόλησαν το σπίτι του πολιτικού στο Μπουτέμπο, ενώ η επιδημία Έμπολα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έχει ξεπεράσει τους 3.900 νεκρούς. 

Απίστευτες εικόνες στο Λασίθι: Η βροχή «έκοψε» δρόμους και προκάλεσε κατολισθήσεις - Βίντεο

Απίστευτες εικόνες στο Λασίθι: Η βροχή «έκοψε» δρόμους και προκάλεσε κατολισθήσεις - Βίντεο

Πολίτες έβγαζαν πέτρες με τα χέρια από τον δρόμο 

Βρετανία: Νεκρή 36χρονη και τα 3 παιδιά της σε φωτιά - Εξερράγη μπαταρία λιθίου

Βρετανία: Νεκρή 36χρονη και τα 3 παιδιά της σε φωτιά - Εξερράγη μπαταρία λιθίου

Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε ραγδαία τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας στο Μέρσεϊσαϊντ λόγω θερμικής εκτροπής της μπαταρίας, ενώ ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται με εγκαύματα. 

Ο Βασίλης Προδρόμου live στον Σταυρό του Νότου Club στις 16 Οκτωβρίου

Ο Βασίλης Προδρόμου live στον Σταυρό του Νότου Club στις 16 Οκτωβρίου

Ο τραγουδιστής παρουσιάζει τη συναυλία «Ριχ` τε με μες στα δοξάρια» με τη μουσική διεύθυνση του Δημήτρη Σίντου και ένα κουαρτέτο εγχόρδων. 

Νεπάλ: Η στιγμή που σπίτι καταρρέει και παρασύρεται από ορμητικά νερά – Τρομακτικό βίντεο

Νεπάλ: Η στιγμή που σπίτι καταρρέει και παρασύρεται από ορμητικά νερά – Τρομακτικό βίντεο

Βίντεο δείχνει σπίτι να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, λίγες εβδομάδες μετά τη φονική πλημμύρα με 1.300 νεκρούς στα σύνορα Νεπάλ-Κίνας. 

Ώρες κοινής ησυχίας: Πότε αλλάζουν - Τι ποινές προβλέπονται

Ώρες κοινής ησυχίας: Πότε αλλάζουν - Τι ποινές προβλέπονται

Οι περιορισμοί ισχύουν και το μεσημέρι, από τις 15:30 έως τις 17:30, σε δρόμους, πλατείες και δημόσιους χώρους. 

Καιρός: Πότε έρχονται δυνατές βροχές - Ποια περιοχή μπαίνει στο «στόχαστρο»

Καιρός: Πότε έρχονται δυνατές βροχές - Ποια περιοχή μπαίνει στο «στόχαστρο»

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς αναλύει τις αποκλίσεις των μοντέλων ICON-EU, ECMWF και GFS για την ένταση των φαινομένων τις επόμενες ημέρες. 

Μαζωνάκης: Νοσηλεύτρια άλλαξε κατάθεση – Ο γιατρός είπε «είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι»

Μαζωνάκης: Νοσηλεύτρια άλλαξε κατάθεση – Ο γιατρός είπε «είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι»

Η κατάθεση της 61χρονης νοσηλεύτριας του ιατρείου της Καρνεάδου εμφανίζει αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική της μαρτυρία, ενώ αναμένεται και η κατάθεση ουκρανής υπαλλήλου. 

Νεκρός ο παλαιστής Μπέντζαμιν Σάτερλι σε ηλικία 40 ετών

Νεκρός ο παλαιστής Μπέντζαμιν Σάτερλι σε ηλικία 40 ετών

Ο θάνατος του Βρετανού αθλητή επιβεβαιώθηκε μία ημέρα μετά τη συμμετοχή του στη διοργάνωση «All Out» της AEW στο Σικάγο 

Nations League: Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες της Ιρλανδίας στον αγώνα με το Ισραήλ

Nations League: Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες της Ιρλανδίας στον αγώνα με το Ισραήλ

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Ιρλανδίας και ο παίκτης που αρνήθηκε να αγωνιστεί - Τα μηνύματα σεβασμού προς τα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα 

Πανεπιστήμιο Πατρών: 400 φοιτητές δεν εγγράφηκαν λόγω ακρίβειας – Αδεια έδρανα και στην Ιατρική

Πανεπιστήμιο Πατρών: 400 φοιτητές δεν εγγράφηκαν λόγω ακρίβειας – Αδεια έδρανα και στην Ιατρική

Ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας προειδοποιεί για κατάρρευση των εισακτέων έως το 2040 και ανοίγει το ζήτημα συγχωνεύσεων τμημάτων. 

Επιχείρηση Vivaldi: Η Ουκρανία ανακατέλαβε τρία ακόμη χωριά στο Ντονέτσκ και άλλων 51 τ. χλμ.

Επιχείρηση Vivaldi: Η Ουκρανία ανακατέλαβε τρία ακόμη χωριά στο Ντονέτσκ και άλλων 51 τ. χλμ.

Η επιχείρηση, που φαίνεται να ξεκίνησε από τα τέλη της άνοιξης, έχει αποδώσει συνολικά 176 τ.χλμ. εδάφους και πάνω από 2.000 ρωσικές απώλειες, σύμφωνα με το Κίεβο. 

Τρεις επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ και στελεχών της σε Κυψέλη, Δάφνη και Μαρούσι

Τρεις επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ και στελεχών της σε Κυψέλη, Δάφνη και Μαρούσι

Στόχοι έγιναν τα πολιτικά γραφεία του Ανδρέα Λοβέρδου στη Δάφνη και του Νίκου Παπαθανάση στο Μαρούσι, καθώς και τα γραφεία της ΝΔ στην Κυψέλη 

Πετρέλαιο: Ανοδος 4% στα 108,4 δολάρια μετά το «όχι» Τραμπ στο Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ

Πετρέλαιο: Ανοδος 4% στα 108,4 δολάρια μετά το «όχι» Τραμπ στο Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ

Η απόρριψη της πρότασης της Τεχεράνης για τα Στενά του Ορμούζ επαναφέρει το γεωπολιτικό ασφάλιστρο στην τιμή του πετρελαίου. 

Αχαΐα: Προφυλακίστηκε 50χρονος για σeξουαλική κακοποίηση κορών και ανιψιών του

Αχαΐα: Προφυλακίστηκε 50χρονος για σeξουαλική κακοποίηση κορών και ανιψιών του

Η Εισαγγελία Πατρών διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ενώ οι αρχές ερευνούν αν υπάρχουν κι άλλα θύματα στο ευρύτερο περιβάλλον του κατηγορουμένου. 

Δίπλωμα οδήγησης: Κάμερες και τεχνητή νοημοσύνη βάζουν τέλος στο «αλισβερίσι»

Δίπλωμα οδήγησης: Κάμερες και τεχνητή νοημοσύνη βάζουν τέλος στο «αλισβερίσι»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Γιώργος Κώτσηρας εξήγησε πώς θα ψηφιοποιηθεί η πρακτική εξέταση, ενώ ανακοίνωσε αύξηση δρομολογίων στο Μετρό και τα λεωφορεία. 

Λαβρόφ: Νέες απειλές κατά της Ευρώπης - «Ο πόλεμος θα είναι σύντομος» αν επιτεθούν στη Ρωσία

Λαβρόφ: Νέες απειλές κατά της Ευρώπης - «Ο πόλεμος θα είναι σύντομος» αν επιτεθούν στη Ρωσία

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών άφησε υπαινιγμούς για πυρηνική κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του Γιόχαν Βάντεφουλ, ενώ κατηγόρησε το Βερολίνο για αναβίωση του «ναζισμού». 

Η Καρυστιανού είναι στα ευρήματα του Medwatch, αποκάλυψε ο Γεωργιάδης - «Διαφημίζει ότι είναι κβαντική γιατρός και έχει μηχάνημα βιοανάδρασης»

Η Καρυστιανού είναι στα ευρήματα του Medwatch, αποκάλυψε ο Γεωργιάδης - «Διαφημίζει ότι είναι κβαντική γιατρός και έχει μηχάνημα βιοανάδρασης»

«Η κυρία Καρυστιανού προσπαθεί ως γιατρός να πουλήσει κάτι εναλλακτικό, οι γιατροί θα κρίνουν αν μπορεί να βλάψει ένα παιδί» εξήγησε ο Αδωνις Γεωργιάδης 

Stalker στη Θεσσαλονίκη «βομβάρδιζε» με μηνύματα στο IRIS την πρώην

Stalker στη Θεσσαλονίκη «βομβάρδιζε» με μηνύματα στο IRIS την πρώην

«Με είχε μπλοκάρει από παντού» είπε στο δικαστήριο ο 35χρονος - Η κοπέλα τον είχε μπλοκάρει από τα social media 

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά σε καφετέρια σε ισόγειο πολυκατοικίας -Εξετάζεται εμπρηστική επίθεση

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά σε καφετέρια σε ισόγειο πολυκατοικίας -Εξετάζεται εμπρηστική επίθεση

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/9) με τις Αρχές να έχουν συλλέξει ήδη βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενες επιχειρήσεις 

Νίκη Εθνικής Ελλάδος: Προκλητικό δημοσίευμα από τη Bild

Νίκη Εθνικής Ελλάδος: Προκλητικό δημοσίευμα από τη Bild

«Ένας ποδοσφαιρικός νάνος έβαλε φρένο στον Κλοπ» 

Εθνική Ελλάδας: Kέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Γερμανία με 0-1 στο Αουγκσμπουργκ

Εθνική Ελλάδας: Kέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Γερμανία με 0-1 στο Αουγκσμπουργκ

Έπος της Εθνικής με ιστορικό διπλό στο Αουγκσμπουργκ 

Πέθανε η Ελένη Προκοπίου: Η ηθοποιός και χορεύτρια των 23 ταινιών έφυγε στα 87 έτη

Πέθανε η Ελένη Προκοπίου: Η ηθοποιός και χορεύτρια των 23 ταινιών έφυγε στα 87 έτη

Η καριέρα της ξεκίνησε ως χορεύτρια στην ηλικία των 6 ετών και σφραγίστηκε από τη συνεργασία της με τη Φίνος Φιλμ, πριν αποσυρθεί οριστικά μετά τον γάμο της. 

Φωτιά σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία επεκτάθηκε σε πολυκατοικία, απεγκλωβίστηκαν αρκετά άτομα

Φωτιά σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία επεκτάθηκε σε πολυκατοικία, απεγκλωβίστηκαν αρκετά άτομα

Ακούστηκε έκρηξη από το ισόγειο πριν τη φωτιά 

Αννα Βίσση: Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη στη συναυλία της στο ΟΑΚΑ - Τα σπαρακτικά λόγια και η αφιέρωσή της

Αννα Βίσση: Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη στη συναυλία της στο ΟΑΚΑ - Τα σπαρακτικά λόγια και η αφιέρωσή της

Μπροστά σε 95.000 θεατές, η Αννα Βίσση σταμάτησε το show για να μιλήσει για τον αείμνηστο τραγουδιστή και ερμήνευσε το «Σάββατο» μόνο με πιάνο. 

Αννα Βίσση: Λαοθάλασσα 95.000 θεατών στο ΟΑΚΑ - Η στιγμή που συγκίνησε το στάδιο

Αννα Βίσση: Λαοθάλασσα 95.000 θεατών στο ΟΑΚΑ - Η στιγμή που συγκίνησε το στάδιο

Περισσότεροι από 95.000 φαν κατέκλυσαν το στάδιο για την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. 

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο υπνοθεραπευτής «σπάει» τη σιωπή του - «Τίποτα δεν θα είχε γίνει»

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο υπνοθεραπευτής «σπάει» τη σιωπή του - «Τίποτα δεν θα είχε γίνει»

Ο υπνοθεραπευτής ισχυρίζεται ότι στη μοιραία φωτογραφία που έλαβε από τη Γάκα, ο ίδιος νόμιζε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ζωντανός 

«Godzilla» Ελ Νίνιο: Σπάει τα ρεκόρ ζέστης - Φόβοι για 451.000 θανάτους έως το 2027

«Godzilla» Ελ Νίνιο: Σπάει τα ρεκόρ ζέστης - Φόβοι για 451.000 θανάτους έως το 2027

Η ανθρωπογενής υπερθέρμανση ενισχύει το φαινόμενο κατά 36%, προκαλώντας παγκόσμιο συναγερμό για ακραίους καύσωνες, ξηρασίες και ελλείψεις τροφίμων. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services