Νέες λύσεις για τις κατασχέσεις και τις διώξεις
Με 200 ευρώ θα γλιτώσουν από το κυνήγι της Εφορίας 3,5 εκατ. μικροοφειλέτες
Με 200 ευρώ θα γλιτώσουν από το κυνήγι της Εφορίας 3,5 εκατ. μικροοφειλέτες - Νέες λύσεις για τις κατασχέσεις και τις διώξεις

Νέους τρόπους για να γλιτώσουν τις κατασχέσεις και τις διώξεις θα έχουν πλέον στα χέρια τους εκατομμύρια φορολογούμενοι, τους οποίους κυριολεκτικά γονάτισαν τα βάρη του μνημονίου.

Στηριζόμενοι στον νόμο Κατσέλη, κυβέρνηση και τρόικα συμφώνησαν να επεκταθούν οι ρυθμίσεις που ίσχυαν για τους δανειολήπτες και στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά που φορτώθηκαν με φόρους για εισοδήματα τα οποία δεν είχαν πια λόγω της κρίσης.

Το τρίτο μνημόνιο προβλέπει πλέον ότι όσοι αποδεδειγμένα έχουν περιέλθει σε οικονομική αδυναμία προσφεύγοντας στα δικαστήρια και πληρώνοντας 200 ευρώ -εφόσον τα βρουν- (το παράβολο δηλαδή) που υποχρεωτικά θα τους ζητήσει κατ' ελάχιστο ο δικηγόρος τους μπορούν να απαλλαγούν από τα χρέη τους - εν μέρει ή συνολικά.

1ος τρόπος:

Αναστολή - διαγραφή χρεών

Η νέου τύπου ρύθμιση που έρχεται να αποκαταστήσει τα 3,5 εκατομμύρια οφειλέτες που γύρισαν την πλάτη στη ρύθμιση Βαλαβάνη με τα 20 ευρώ τον μήνα στηρίζεται κυρίως στην «Ταχεία Διευθέτηση Μικροοφειλών».

Πρόκειται για μια σχεδόν αυτόματη διαδικασία που αφορά τους αναξιοπαθούντες, οικογενειάρχες κυρίως, που βλέπουν να τους κυνηγούν χαράτσια και δάνεια από το χτες, ενώ πλέον έχουν στερηθεί τα πάντα. Το κέρδος γι' αυτούς θα είναι πως με διαδικασίες-εξπρές η Εφορία θα αναγκάζεται να τους αφήσει στο απυρόβλητο για ενάμισι ακόμη χρόνο, χωρίς να μπορεί να τους ενοχλήσει άλλο πια για τα χρέη τους.

Στη ρύθμιση θα μπαίνουν όσοι χρωστάνε μέχρι το πολύ 20.000 ευρώ (μαζί με τους τόκους και τις προσαυξήσεις). Δεν εντάσσονται όμως επιχειρήσεις και όσοι έχουν πιαστεί για φοροδιαφυγή. Η αίτηση θα γίνεται στο αρμόδιο Ειρηνοδικείο από τον φορολογούμενο πολίτη που αδυνατεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του προς την Εφορία ή και οποιονδήποτε άλλον χρωστάει ακόμη.

Πρακτικά, βεβαίως, στη ρύθμιση αυτή δεν χωράνε και οι 3,5 εκατομμύρια μικροοφειλέτες. Τουλάχιστον 1 εκατομμύριο κόσμος θα μείνει έξω λόγω των κριτηρίων που τίθενται. Ενδέχεται μάλιστα να εξαιρεθούν πολύ περισσότεροι αν η ρύθμιση μπλέξει στα ψιλά γράμματα και αποκλειστούν ως «μη συνεργάσιμοι οφειλέτες» όσοι δεν ζήτησαν ποτέ να υπαχθούν σε κάποια ρύθμιση χρεών.

Το δικαστήριο πάντως θα κρίνει με βάση τα αντικειμενικά στοιχεία που θα εξετάζει και ο νόμος 4336/2015 προβλέπει. Δηλαδή:

  • Ο οφειλέτης να μην έχει πουλήσει κανένα ακίνητο από το 2012 και μετά (κατά την τελευταία τριετία πριν από την κατάθεση της αίτησης) για να μην υπάρχει υποψία δόλιας μεταβίβασης περιουσίας σε ονόματα τρίτων.
  • Ολα τα περιουσιακά στοιχεία του μαζί με τις καταθέσεις του να μην ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ.
  • Το σύνολο των οφειλών του σε Δημόσιο και ιδιώτες να μην ξεπερνά τις 20.000 ευρώ και να μην προέρχονται από πρόστιμα κ.λπ. (π.χ. από το ΣΔΟΕ), πλην μόνο από κεφάλαιο, τόκους και οσαυξήσεις υπερημερίας.
  • Ο οφειλέτης να είναι άνεργος ή να μην έχει καθόλου εισόδημα καθ' όλη τη διάρκεια του τελευταίου έτους.
  • Να είναι «συνεργάσιμος» σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας που θεσπίστηκε με απόφαση της Τραπέζης της Ελλάδος, δηλαδή να έχει εμφανίσει κάποια «σημεία ζωής» (έστω και αν δεν πληρώνει) απέναντι στην Εφορία ή τους δανειστές του.

Εφόσον συντρέχουν οι λόγοι αυτοί -και εφόσον οι δανειστές που περιλαμβάνονται στην αίτηση δεν τους αμφισβητούν-, ο ειρηνοδίκης δύναται κατόπιν σχετικού αιτήματος του οφειλέτη να διατάξει την προσωρινή απαλλαγή του από τα χρέη που περιλαμβάνονται στην αίτηση.

Η προσωρινή απαλλαγή του οφειλέτη χορηγείται για διάστημα 18 μηνών. Αμεσα αναστέλλονται τα πάσης φύσεως ατομικά καταδιωκτικά μέτρα εναντίον του.
Εφόσον κατά το 18μηνο ισχύος της προσωρινής απαλλαγής δεν μεταβληθούν οι προϋποθέσεις και η κατάσταση του οφειλέτη, τότε αυτός απαλλάσσεται οριστικά από το υπόλοιπο των χρεών του, όπως προέβλεπε ο νόμος Κατσέλη.

Αν όμως βελτιωθεί η κατάστασή του κατά τη διάρκεια του ανωτέρω διαστήματος, υποχρεούται να ενημερώνει -και σε κάθε περίπτωση το αργότερο ανά τρίμηνο- για οποιαδήποτε μεταβολή της προσωπικής περιουσιακής του κατάστασης και των πάσης φύσεων εισοδημάτων του ίδιου και της οικογένειάς του.

Αν το παραλείψει σκόπιμα, ο οφειλέτης κηρύσσεται έκπτωτος από το καθεστώς προσωρινής απαλλαγής και αίρεται η αναστολή των ατομικών διωκτικών μέτρων εναντίον του.

2ος τρόπος:

Από 40 ευρώ για όλους

Με άλλη διάταξη προβλέπεται ότι φυσικά πρόσωπα που στερούνται πτωχευτικής ικανότητας (δηλαδή μισθωτοί, συνταξιούχοι κ.λπ. αλλά όχι επιχειρηματίες) και τα οποία έχουν περιέλθει, χωρίς δόλο, σε μόνιμη και γενική αδυναμία πληρωμής ληξιπρόθεσμων χρηματικών οφειλών τους δικαιούνται να υποβάλουν στο δικαστήριο αίτηση για τη ρύθμιση των οφειλών τους.

Στην αίτηση πρέπει να αναφέρονται όλες οι οφειλές γιατί, αν ξεχάσει έστω και μία ο οφειλέτης, δεν θα προστατεύεται από τον νόμο. Εκτός από χρέη σε τράπεζες και ιδιώτες, συνυπολογίζονται βεβαιωμένα χρέη στην Εφορία και στους δήμους (ακόμα και για εισφορές σε χρήμα). Δεν επιτρέπεται όμως να έχει χρέη μόνο στο Δημόσιο, αλλά και προς ιδιώτες. Δεν εντάσσονται όμως χρέη που δημιουργήθηκαν πρόσφατα (λιγότερο από έναν χρόνο) ή δημιουργήθηκαν από αδίκημα που τελέστηκε από τον οφειλέτη ή συνίστανται σε διοικητικά πρόστιμα ή χρηματικές ποινές. Επίσης, δεν εντάσσονται χρέη λόγω διατροφής συζύγου ή ανήλικου τέκνου.

Για την έναρξη της διαδικασίας, ο οφειλέτης πρέπει οπωσδήποτε να καταθέσει αίτηση στο δικαστήριο, δίνοντας στοιχεία για την περιουσιακή του κατάσταση, τα εισοδήματα του ιδίου και των οικείων του, τυχόν μεταβιβάσεις ακινήτων κατά την τελευταία τριετία πριν από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και άλλα δικαιολογητικά.

Η δικάσιμος για τη συζήτηση της αίτησης του οφειλέτη προσδιορίζεται υποχρεωτικώς εντός έξι μηνών από την κατάθεσή της. Από την ημέρα εκείνη ο οφειλέτης υποχρεούται να προβαίνει συμμέτρως προς τους πιστωτές του στις μηνιαίες καταβολές. Το ποσό που θα τους δίνει δεν μπορεί να είναι όμως μικρότερο από 40 ευρώ τον μήνα, κάτι που σημαίνει ότι για να μπουν στη διαδικασία όσοι δεν μπορούσαν να πληρώνουν ούτε τα 20 ευρώ στην Εφορία πρέπει να δουν σημαντική μείωση στις δόσεις που πλήρωναν στην τράπεζα ή σε ιδιώτες πιστωτές.

Αν δεν επέλθει εξωδικαστικός συμβιβασμός μεταξύ οφειλέτη και πιστωτών, ο ειρηνοδίκης αποφασίζει με προσωρινή διαταγή για:

  • Την αναστολή των καταδιωκτικών μέτρων κατά του οφειλέτη.
  • Τη διατήρηση της πραγματικής και νομικής κατάστασης της περιουσίας του.
  • Το ύψος των μηνιαίων δόσεων που ο οφειλέτης υποχρεούται να καταβάλλει προς τους πιστωτές που έχουν συμπεριληφθεί στην αίτηση.

Η χρονική ισχύς της προσωρινής διαταγής δεν μπορεί να υπερβαίνει σε διάρκεια τους έξι μήνες.

Για τον καθορισμό του ποσού που θα πληρώνει λαμβάνονται υπόψη και:

  • Οι τελευταίες ενήμερες πληρωμές που έκανε ο οφειλέτης πριν βγει ληξιπρόθεσμος και σταματήσει να πληρώνει.
  • Η δυνατότητα που έχει να καλύψει ο ίδιος τις εύλογες δαπάνες διαβίωσης της οικογένειάς του. Αυτές προσδιορίζονται με απόφαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, αλλά μέχρι να εκδοθεί τέτοια απόφαση θα προσδιορίζονται στην Ερευνα Οικονομικών Προϋπολογισμών (ΕΟΠ) που διενεργεί κάθε χρόνο η ΕΛΣΤΑΤ.

Αυτό σημαίνει (με τα σημερινά δεδομένα) ότι πρέπει να του απομένουν για να μπορεί να δαπανήσει τουλάχιστον 5.250 ευρώ τον χρόνο ή 437 ευρώ τον μήνα αν είναι άγαμος, περίπου 7.900 ευρώ τον χρόνο ή 660 ευρώ μηνιαίως αν είναι έγγαμος, 11.100 ευρώ τον χρόνο ή 925 ευρώ μηνιαίως για τετραμελή οικογένεια με δύο παιδιά κάτω των 14 ετών κ.λπ.

Αν βγάζει περισσότερα, θα πρέπει να τα δίνει ισόποσα σε όλους τους πιστωτές του και στην Εφορία και με αυτά να ικανοποιούνται μέχρι το δικαστήριο να αποφασίσει τελεσίδικα για την τύχη της οφειλής του - ή και τη διαγραφή της σε περιπτώσεις που δεν διαθέτει ακίνητα και είναι μακροχρόνια άνεργος, ασθενής κ.λπ.

Ωστόσο, στα ψιλά γράμματα υπάρχει και ο όρος ότι το κούρεμα των δόσεων δεν μπορεί να ξεπερνά το 90% των μηνιαίων δόσεων που ο αιτών όφειλε να καταβάλλει σε όλους τους δανειστές μέχρι την κατάθεση της αίτησης.

Δηλαδή, αν έπρεπε να πληρώνει π.χ. 200 ευρώ στην Εφορία και 800 ευρώ στην τράπεζα κάθε μήνα, η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι 80 ευρώ (40+40 ευρώ) αλλά τουλάχιστον 100 (1.000 ευρώ τον μήνα x 10%).

Επιπλέον, οι απαιτήσεις των ιδιωτών πιστωτών που είναι εξασφαλισμένες με ειδικό προνόμιο ή εμπράγματο δικαίωμα (π.χ. υποθήκη στην τράπεζα) συνεχίζουν να εκτοκίζονται μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αιτήσεως, αλλά με επιτόκιο ενήμερης οφειλής και όχι επιτόκια υπερημερίας.

Πηγή: http://www.protothema.gr/economy/article/504456/me-200-euro-tha-glitosoun-apo-to-kunigi-tis-eforias-35-ekat-mikroofeiletes/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Οι περιοχές που θα χτυπήσουν τα έντονα φαινόμενα 

Μωρό ενός έτους έπεσε από το παράθυρο του ξενοδοχείου και σκοτώθηκε: «Το αγοράκι μας απέκτησε αγγελικές φτερούγες»

Μωρό ενός έτους έπεσε από το παράθυρο του ξενοδοχείου και σκοτώθηκε: «Το αγοράκι μας απέκτησε αγγελικές φτερούγες»

Η ανάρτηση της μητέρας του 

Διέρρευσε έκθεση της CIA: Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να εξαπολύσει θανατηφόρο ιό στον πλανήτη

Διέρρευσε έκθεση της CIA: Η Βόρεια Κορέα ετοιμάζεται να εξαπολύσει θανατηφόρο ιό στον πλανήτη

Σοκάρουν τα στοιχεία για τη δράση της Πιονγκγιάνγκ 

Ανθρώπινο χέρι προκάλεσε τον κατακλυσμό στο Ντουμπάι; Η θεωρία της σποράς των νεφών

Ανθρώπινο χέρι προκάλεσε τον κατακλυσμό στο Ντουμπάι; Η θεωρία της σποράς των νεφών

Το δημοσίευμα που θα συζητηθεί 

Αναβιώνουν οι χαμένες ρυθμίσεις για χρέη προς ΕΦΚΑ

Αναβιώνουν οι χαμένες ρυθμίσεις για χρέη προς ΕΦΚΑ

Ολική επαναφορά των ευνοϊκών ρυθμίσεων και για τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ 

Καιρός: Πότε θα «χτυπήσει» τη χώρα ο πολικός αεροχείμαρρος

Καιρός: Πότε θα «χτυπήσει» τη χώρα ο πολικός αεροχείμαρρος

Η πρόγνωση για τις επόμενες μέρες 

Αδιανόητο περιστατικό στη Νίσυρο: Πατέρας πήγε να καταγγείλει την κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη

Αδιανόητο περιστατικό στη Νίσυρο: Πατέρας πήγε να καταγγείλει την κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη

Επιστολή διαμαρτυρίας των κατοίκων του νησιού 

Λάθος συναγερμός: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ Έλληνα ποδοσφαιριστή

Λάθος συναγερμός: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ Έλληνα ποδοσφαιριστή

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία βάζει τέλος στα δημοσιεύματα 

Κρήτη: Εντοπίστηκε σορός άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα για αρκετούς μήνες

Κρήτη: Εντοπίστηκε σορός άνδρα που επέπλεε στη θάλασσα για αρκετούς μήνες

Τι έδειξαν οι έρευνες της αστυνομίας 

Εικόνα και ήχος συγχρονίζονται για πρώτη φορά στο τηλεφώνημα της Κυριακής πριν τη δολοφονία της

Εικόνα και ήχος συγχρονίζονται για πρώτη φορά στο τηλεφώνημα της Κυριακής πριν τη δολοφονία της

Η συνομιλία με την άμεση δράση 

Καιρός: Η σκόνη φεύγει, ο αεροχείμαρρος έρχεται

Καιρός: Η σκόνη φεύγει, ο αεροχείμαρρος έρχεται

Η πρόγνωση του meteo και η ανάρτηση Τσατραφύλλια για τις επόμενες ημέρες 

Παγκόσμια ανησυχία: Το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί σε ιρανικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες

Παγκόσμια ανησυχία: Το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί σε ιρανικούς πυρηνικούς αντιδραστήρες

Απίστευτη αποκάλυψη από πρώην πράκτορα της Μοσάντ 

Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα - Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

Politico: Το Κίεβο οδεύει προς την ήττα - Ο Πούτιν πιο κοντά από ποτέ στον στόχο του

Ζοφερό κοκτέιλ στην κουρασμένη από τον πόλεμο χώρα - Η βοήθεια από τη Δύση καθυστερεί, οι νέοι είτε είναι στα κλαμπ είτε έχουν εγκαταλείψει, ενώ ο Πούτιν δείχνει να μην έχει να χάσει τίποτα 

Πασχαλινό ωράριο: Πότε ξεκινάει - Τι ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Πασχαλινό ωράριο: Πότε ξεκινάει - Τι ώρες θα λειτουργήσουν τα καταστήματα

Στις 25 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για την περίοδο του Πάσχα 

Χάος σε Ντουμπάι, Ομάν, Μπαχρέιν και Κατάρ από τις βροχοπτώσεις-ρεκόρ - Αδιανόητες εικόνες στα εμπορικά κέντρα

Χάος σε Ντουμπάι, Ομάν, Μπαχρέιν και Κατάρ από τις βροχοπτώσεις-ρεκόρ - Αδιανόητες εικόνες στα εμπορικά κέντρα

Κάτω από το νερό το αεροδρόμιο του Ντουμπάι - Σ΄ένα 24ωρο η ποσότητα νερού που έπεσε αντιστοιχεί σε δύο χρόνια βροχής - Στο Ομάν 19 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους 

Θεσσαλονίκη: Αναμορφωτικά μέτρα σε ανήλικους που λήστεψαν καθηγητή λυκείου έξω από σχολείο

Θεσσαλονίκη: Αναμορφωτικά μέτρα σε ανήλικους που λήστεψαν καθηγητή λυκείου έξω από σχολείο

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείτο ένας ακόμη ανήλικος που απηλλάγη της κατηγορίας 

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers

Υπουργείο Ανάπτυξης: Στο στόχαστρο της ΕΕ οι influencers

Σαρώνουν τα social, στη λίστα για παραπλάνηση των καταναλωτών και 20 Έλληνες 

Χαμός στη Βραζιλία: Γυναίκα πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει για δάνειο €3.000!

Χαμός στη Βραζιλία: Γυναίκα πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει για δάνειο €3.000!

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα» ακούγεται να λέει η γυναίκα 

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας για τις απεργιακές πορείες

Κλειστό το κέντρο της Αθήνας για τις απεργιακές πορείες

Σε απεργιακό κλοιό και η Θεσσαλονίκη- Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει 

Επίθεση σε 17χρονο μαθητή στη Ζάκυνθο – Συνελήφθησαν 2 άτομα

Επίθεση σε 17χρονο μαθητή στη Ζάκυνθο – Συνελήφθησαν 2 άτομα

Για άγνωστη αιτία άρχισαν να τον χτυπάνε 

Τρίκαλα: Καθηγήτρια υποβλήθηκε σε χειρουργείο αφότου δέχθηκε χτυπήματα από μαθητή

Τρίκαλα: Καθηγήτρια υποβλήθηκε σε χειρουργείο αφότου δέχθηκε χτυπήματα από μαθητή

Στα πόδια χειρουργήθηκε η καθηγήτρια 

Η Ελλάδα αποκτά αντιπυραυλικό-αντιdrone θόλο αλά Ισραήλ

Η Ελλάδα αποκτά αντιπυραυλικό-αντιdrone θόλο αλά Ισραήλ

«Έχει ήδη δρομολογηθεί» 

Βγήκαν τα όπλα στο Λασίθι: Καρτέρι και πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας

Βγήκαν τα όπλα στο Λασίθι: Καρτέρι και πυροβολισμοί για τα μάτια μιας γυναίκας

Πρώην και νυν είχαν «εκρηκτικό» τετ-α-τετ το πρωί της Τρίτης που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία 

Εικόνες αποκάλυψης στο Ντουμπάι: Χάος στο αεροδρόμιο - Με βάρκες κυκλοφορούν οι κάτοικοι

Εικόνες αποκάλυψης στο Ντουμπάι: Χάος στο αεροδρόμιο - Με βάρκες κυκλοφορούν οι κάτοικοι

Πλημμύρες και καταστροφές μετά τη καταρρακτώδη βροχή 

Ποιοι μπαίνουν ξανά σε 232.000 «χαμένες» ρυθμίσεις οφειλών της εφορίας

Ποιοι μπαίνουν ξανά σε 232.000 «χαμένες» ρυθμίσεις οφειλών της εφορίας

Βήμα βήμα η διαδικασία 

Νίκος Δένδιας: «Σε λίγο για να ψαρέψουμε στο Αιγαίο, οι Τούρκοι θα θέλουν να τους ρωτάμε»

Νίκος Δένδιας: «Σε λίγο για να ψαρέψουμε στο Αιγαίο, οι Τούρκοι θα θέλουν να τους ρωτάμε»

Δείτε τι δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας 

«Παραλύει» η χώρα από την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

«Παραλύει» η χώρα από την 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Ποιοι δρόμοι κλείνουν στο κέντρο της Αθήνας 

Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Συνελήφθη ο εργολάβος του κτιρίου που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Τα χαλάσματα του κτιρίου καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό 

Δείτε βίντεο από Ντουμπάι: Πλημμύρες από τις σφοδρές νεροποντές - Το αεροδρόμιο μετατράπηκε σε λίμνη

Δείτε βίντεο από Ντουμπάι: Πλημμύρες από τις σφοδρές νεροποντές - Το αεροδρόμιο μετατράπηκε σε λίμνη

«Ποτάμια» οι δρόμοι, πλημμύρισαν ξενοδοχεία 

Βραζιλία: Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου... επειδή του δάγκωσε το δάχτυλο ενώ έκαναν σeξ

Βραζιλία: Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου... επειδή του δάγκωσε το δάχτυλο ενώ έκαναν σeξ

Ο δράστης ομολόγησε πως εκνευρίστηκε από το δάγκωμα στο δάχτυλο του χεριού του 

Η ομιλία Μητσοτάκη στη διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Η ομιλία Μητσοτάκη στη διάσκεψη «Our Ocean Conference»

Ο πρωθυπουργός υποδέχτηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου εκπροσώπους ιδρυμάτων που ειδικεύονται στην προστασία των ωκεανών 

Τρόμος στην Κοπεγχάγη: Εργάτες σώζονται τελευταία στιγμή από τη φωτιά - Δείτε βίντεο

Τρόμος στην Κοπεγχάγη: Εργάτες σώζονται τελευταία στιγμή από τη φωτιά - Δείτε βίντεο

Πολιτιστική καταστροφή στη Δανία από την πυρκαγιά στο εμβληματικό κτίριο 

Φρίκη στη Βραζιλία: Ψαράδες εντόπισαν βάρκα με τουλάχιστον 20 σορούς σε προχωρημένη αποσύνθεση

Φρίκη στη Βραζιλία: Ψαράδες εντόπισαν βάρκα με τουλάχιστον 20 σορούς σε προχωρημένη αποσύνθεση

Οι νεκροί πιθανότατα προέρχονται από την Καραϊβική 

Αλβανικά ΜΜΕ για Μπελέρη - Δήμα: Το κόμμα Μητσοτάκη έβαλε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές δύο Αλβανούς

Αλβανικά ΜΜΕ για Μπελέρη - Δήμα: Το κόμμα Μητσοτάκη έβαλε στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές δύο Αλβανούς

Ο Πύρρος Δήμας «προκάλεσε αναφέροντας τον όρο `Βόρεια Ήπειρος`» - Βουλευτής σχολίασε «είναι να αυτοκτονείς με την κατάντια της Ελλάδας, που έβαλε υποψήφιο έναν καταδικασμένο» 

Λονδίνο: Επισκέπτες σε πάρκο προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Λονδίνο: Επισκέπτες σε πάρκο προσπαθούν να αφαιρέσουν δια της βίας τα κέρατα από τα ελάφια

Οδυνηρή πράξη για τα ζώα και ποινικό αδίκημα, αναφέρει η αστυνομία 

Γιάννης Μώραλης: Είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες στο κτήριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Γιάννης Μώραλης: Είχαν βγάλει ηλεκτρονική άδεια για μικρές εργασίες στο κτήριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Ο ιδιοκτήτης του κτηρίου αναζητείται 

Φωτιά σε δασική έκταση στο δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος – Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα

Φωτιά σε δασική έκταση στο δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος – Σηκώθηκαν και εναέρια μέσα

Συναγερμός στην Πυροσβεστική 

Αυτό είναι το κτίριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Αυτό είναι το κτίριο που κατέρρευσε στο Πασαλιμάνι

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες 

Τώρα: Θρήνος στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη – Συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες «αποχαιρετούν» τον σπουδαίο ηθοποιό

Τώρα: Θρήνος στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη – Συγγενείς, φίλοι και καλλιτέχνες «αποχαιρετούν» τον σπουδαίο ηθοποιό

Συγκίνηση στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας 

Σάλος σε δίκη: Επιτέθηκε στον δολοφόνο της αδερφής του και τον ακινητοποίησαν με τέιζερ

Σάλος σε δίκη: Επιτέθηκε στον δολοφόνο της αδερφής του και τον ακινητοποίησαν με τέιζερ

Όλα έγιναν μετά την ανακοίνωση της καταδίκης του δράστη 



© Copyright 2024 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services