Γιατί απαλλάχθηκε η αναισθησιολόγος, ξαδέρφη του Παύλου Πολάκη, για την πεθιδίνη
Κρήτη: Σήμερα η δίκη της αναισθησιολόγου για τον θάνατο της Μελίνας Παρασκάκη
Κρήτη: Σήμερα η δίκη της αναισθησιολόγου για τον θάνατο της Μελίνας Παρασκάκη - Γιατί απαλλάχθηκε η αναισθησιολόγος, ξαδέρφη του Παύλου Πολάκη, για την πεθιδίνη

Ο θάνατός της μικρής Μελίνας Παρασκάκη παραμονές Πρωτοχρονιάς του 2015 είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα και ο αγώνας των γονιών της συνεχίζεται ακόμη και σήμερα αναζητώντας απαντήσεις στα δραματικά ερωτηματικά που τους στέρησαν ξαφνικά και αναίτια το αγγελούδι τους.

Το κορίτσι, σε ηλικία 4 χρόνων εισήχθη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου για μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας, προκειμένου να της αφαιρεθούν τα «κρεατάκια». Ωστόσο κατέληξε με τα γεγονότα που επακολούθησαν ως προς την αιτία θανάτου και την ύπαρξη ιατρικού σφάλματος να παίρνουν τις διαστάσεις πραγματικού θρίλερ φτάνοντας έως και τις πολιτικές προεκτάσεις.

Στο εδώλιο η αναισθησιολόγος

Η αναισθησιολόγος, η οποία θα καθίσει την Πέμπτη στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, στις αρχές Σεπτεμβρίου απαλλάχτηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου για τις κατηγορίες της κλοπής και χρήσης πεθιδίνης από κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Στο δικαστήριο ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε η αναισθησιολόγος προσκομίστηκαν έγγραφα που δικαιολογούν, όπως υποστηρίζεται, τη χρήση πεθιδίνης για τη διαχείριση-ανακούφιση των αφόρητων πόνων της μετά από τροχαίο στο οποίο είχε εμπλακεί.

Η συνήγορος της αναισθησιολόγου κ. Αλεξάνδρα Σπανάκη, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, επισήμανε ότι με βάση τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου, ετέθη υφ’ όρον στο αρχείο η υπόθεση ως προς το σκέλος της χρήσης καθ’ ότι η ποσότητα του φαρμάκου αναλώθηκε άμεσα προς αντιμετώπιση του σοβαρότατου προβλήματος υγείας, η δε αξία των φαρμάκων, όπως ειπώθηκε, ήταν ευτελής και καταβλήθηκε νομίμως.

Η αναισθησιολόγος αναμένεται να εμφανιστεί την Πέμπτη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου και να καθίσει στο εδώλιο για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας, η οποία «έσβησε» μετά από επέμβαση για «κρεατάκια» στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ζητούν επιτέλους να μάθουν γιατί «έσβησε» το παιδί τους

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά οι γονείς του αδικοχαμένου κοριτσιού ζητούν απαντήσεις. Ζητούν να μάθουν τι έφταιξε και χάθηκε τόσο άδικα και πρόωρα το αγγελούδι τους.

Δεν τους ενδιαφέρουν οι πολιτικές αντιπαραθέσεις και σκοπιμότητες (λόγω της συγγένειας της αναισθησιολόγου με πολιτικό πρόσωπο πρώτης γραμμής την περίοδο εκείνη), τους ενδιαφέρει να μάθουν και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται μαραθώνια, με την εξέταση αρκετών μαρτύρων που θα κληθούν να τοποθετηθούν πάνω σε εξειδικευμένα επιστημονικά θέματα.

Η παραπομπή της αναισθησιολόγου προέκυψε μετά από μία τεράστια εισαγγελική έρευνα. Τι συνέβη στη μικρή Μελίνα; Υπήρξε αμέλεια; Υπήρξαν παραλείψεις; Συνέβη κάτι άλλο;

Ο αρμόδιος αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου κ. Ευστάθιος Θεοφανίδης, ο οποίος χειρίστηκε την υπόθεση, αναφέρει η ΠΑΤΡΙΣ, επέμεινε με έμφαση σε μία σειρά επιστημονικών ζητημάτων και υποζητημάτων εξειδικευμένου περιεχομένου ώστε καμία παράμετρος να μην μείνει αναπάντητη.

Το μελανό σημείο αυτής της τραγικής ιστορίας εστιάζεται στη μετεγχειρητική διαχείριση της διαδικασίας αφύπνισης της 4χρονης Μελίνας.

Στην αναισθησιολόγο αποδίδεται, σύμφωνα με νομικούς κύκλους, ότι δεν τήρησε αυστηρά το ισχύον πρωτόκολλο ως προς την αντιμετώπιση της σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης που παρουσίασε το κοριτσάκι με επιμένοντα βρογχόσπασμο, υπόταση και βραδυκαρδία.

Αποδίδεται στη γιατρό ότι χορήγησε στο παιδί καταφανώς υψηλότερες δόσεις ινοτρόπων ουσιών και αδρεναλίνης από τις συνιστώμενες κατ’ αναλογία, ενώ ούτε ο τρόπος χορήγησης ούτε αυτή καθαυτή η δοσολογία της φαρμακευτικής αγωγής ήταν σύμφωνες με τη διεθνώς αναγνωρισμένη πρακτική και τους ισχύοντες παιδιατρικούς αλγόριθμους που εφαρμόζονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Στην περίπτωση της 4χρονης Μελίνας θεωρείται ότι υπήρξε ευθεία παραβίαση των παιδιατρικών αλγορίθμων της κοινής διεθνούς ιατρικής πρακτικής.

Κατά την εισαγγελική Αρχή, η αναισθησιολόγος όφειλε να επιλέξει τη χορήγηση της αδρεναλίνης σε τιτλοποιημένες ενδοφλέβιες δόσεις όπως συνιστάται. Συγχρόνως, αναφέρεται, έπρεπε να προβεί στην άμεση χορήγηση βρογχοδιασταλτικών φαρμακευτικών ουσιών, στα πρώτα λεπτά διάγνωσης των συμπτωμάτων του βρογχόσπασμου που εκδηλώθηκε στο παιδί μετά τη χορήγηση συγκεκριμένου σκευάσματος (κατονομάζεται) το οποίο κλινικά έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να εμφανίσει διφασική αλλεργική αναφυλαξία και να οδηγήσει αυτοδύναμα σε δύσπνοια και αιμοδυναμική αστάθεια.

«Τηρήσαμε όλα τα πρωτόκολλα»

Να σημειωθεί ότι σε συνέντευξη που είχε δώσει στην «Π» λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν η αναισθησιολόγος είχε υποστηρίξει ότι έκαναν τα πάντα για να σώσουν τη Μελίνα, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα.

Σε ερώτηση πού μπορεί να οφείλεται ο θάνατος του παιδιού, απάντησε: “Το αποδίδουμε, γιατί δεν μπορούμε να το αποδείξουμε, σε βαρύ αλλεργικό σοκ από κάποιο φάρμακο της αναισθησίας, κάτι όμως που δεν μπορούσαμε να γνωρίζουμε ούτε να προβλέψουμε”.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1044417/kriti-sto-edolio-i-anaisthisiologos-gia-ton-thanato-tis-melinas-paraskaki/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ηράκλειο: Αφαιρέθηκε κάλτσα από το στομάχι 14χρονου

Ηράκλειο: Αφαιρέθηκε κάλτσα από το στομάχι 14χρονου

Ο 14χρονος μπήκε στο χειρουργείο στις 9 το βράδυ και η επέμβαση διήρκεσε περίπου μία ώρα, όπως ανακοίνωσε η μητέρα του στα social media. 

Μενίδι: Ανδρας εισέβαλε μεθυσμένος και γυμνός σε εκκλησία -Χτύπησε τον επίτροπο, λιποθύμησε γυναίκα!

Μενίδι: Ανδρας εισέβαλε μεθυσμένος και γυμνός σε εκκλησία -Χτύπησε τον επίτροπο, λιποθύμησε γυναίκα!

Η επέμβαση των πολιτών και ο… καφές 

Γαλλίδα σχοινοβάτης διασχίζει 400 μέτρα στον «αέρα» χωρίς ζώνη ασφαλείας, σε ύψος 186μ.

Γαλλίδα σχοινοβάτης διασχίζει 400 μέτρα στον «αέρα» χωρίς ζώνη ασφαλείας, σε ύψος 186μ.

Η Tatiana-Mosio Bongonga περπάτησε σε συρματόσχοινο ανάμεσα στους δύο ψηλότερους σωρούς σκωρίας της Ευρώπης, στο Λους-αν-Γκοέλ της Γαλλίας. 

Σύλληψη μεθυσμένου στο Μπουσάν γίνεται viral: Έπεσε το περουκίνι αστυνομικού

Σύλληψη μεθυσμένου στο Μπουσάν γίνεται viral: Έπεσε το περουκίνι αστυνομικού

Περαστικός έσπευσε να ξαναφορέσει το περουκίνι στον αστυνομικό μέσα στον πανικό της σύλληψης στη Νότια Κορέα. 

Ηθική αντί για Θρησκευτικά: Νέο μάθημα στα σχολεία - Ποιους μαθητές αφορά

Ηθική αντί για Θρησκευτικά: Νέο μάθημα στα σχολεία - Ποιους μαθητές αφορά

Το μάθημα καλύπτει τον χρόνο των απαλλασσόμενων μαθητών, εφαρμόζεται από την Γ` Δημοτικού έως τη Γ` Λυκείου και βαθμολογείται όπως τα Θρησκευτικά. 

Απαγωγή στη Βαρκελώνη: Ψεύτικοι αστυνομικοί άρπαξαν άνδρα στη μέση του δρόμου

Απαγωγή στη Βαρκελώνη: Ψεύτικοι αστυνομικοί άρπαξαν άνδρα στη μέση του δρόμου

Το θύμα εντοπίστηκε λίγο αργότερα σώο, με τις ισπανικές αρχές να ερευνούν πλέον το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ συμμοριών. 

Απεβίωσε ο Μίλτον Βιέρα

Απεβίωσε ο Μίλτον Βιέρα

Έφυγε σε ηλικία 80 ετών ο Ουρουγουανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ 

Αναπηρικά επιδόματα: Αυξήσεις από το 2027 με νέο μηχανισμό για 218.000 δικαιούχους

Αναπηρικά επιδόματα: Αυξήσεις από το 2027 με νέο μηχανισμό για 218.000 δικαιούχους

Το κυβερνητικό σχέδιο συνδέει τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ και e-ΕΦΚΑ με πληθωρισμό και ΑΕΠ, στο ίδιο μοντέλο που εφαρμόζεται στις συντάξεις. 

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική: Γυναίκα υπέστη μόνιμα εγκαύματα από ειδικευόμενο γιατρό

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική: Γυναίκα υπέστη μόνιμα εγκαύματα από ειδικευόμενο γιατρό

Η ίδια «κλινική» άλλαξε επωνυμία και συνεχίζει να λειτουργεί, ενώ η εφαρμογή Medwatch καταγράφει 142 «κόκκινα» κέντρα αισθητικής σε όλη τη χώρα. 

Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: Από υπερβολική δόση φέρεται να πέθανε ο γιος της Σίντι Κρόφορντ

Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: Από υπερβολική δόση φέρεται να πέθανε ο γιος της Σίντι Κρόφορντ

Ο 27χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε κέντρο αποκατάστασης στο Μεξικό, μετά από πολυετή μάχη με τις ουσίες και την ψυχική του υγεία. 

Τέμπη: Λιποθύμησε στη δίκη η μητέρα της Κλαούντια Λάττα μετά τη βουρκωμένη κατάθεσή της

Τέμπη: Λιποθύμησε στη δίκη η μητέρα της Κλαούντια Λάττα μετά τη βουρκωμένη κατάθεσή της

Η Αλμα Λάττα κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ Σπύρο Πατέρα, καθώς εθελοντές διασώστες έσπευσαν να τη βοηθήσουν μέσα στην αίθουσα. 

Η Meta «μπλόκαρε» στο Instagram έργο της Βιρτζίνια Γουλφ επειδή μιλά για φεμινισμό

Η Meta «μπλόκαρε» στο Instagram έργο της Βιρτζίνια Γουλφ επειδή μιλά για φεμινισμό

Το Teatre Raval της Βαρκελώνης δεν μπόρεσε να προωθήσει τη διασκευή του «Ενός δωματίου δικού σου», καθώς το αυτόματο σύστημα της Meta το χαρακτήρισε «κοινωνικό ζήτημα». 

Δημογραφικό: Οι γεννήσεις έπεσαν 42% σε 15 χρόνια - Έξι νομοί «σβήνουν» πληθυσμιακά

Δημογραφικό: Οι γεννήσεις έπεσαν 42% σε 15 χρόνια - Έξι νομοί «σβήνουν» πληθυσμιακά

Ο καθηγητής Βύρων Κοτζαμάνης εξηγεί στο ΙΔΕΜ γιατί ο τουρισμός κρατά ζωντανούς ορισμένους νομούς, ενώ η ηπειρωτική Ελλάδα αδειάζει. 

Κινδυνεύει με εξαφάνιση η λίμνη Κορώνεια: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν την συρρίκνωσή της

Κινδυνεύει με εξαφάνιση η λίμνη Κορώνεια: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν την συρρίκνωσή της

Από τα περίπου 42.8 τετραγωνικά χιλιόμετρα το 1984 σήμερα είναι περίπου 2.7 τετραγωνικά χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Meteo 

Ηγουμενίτσα: «Ήταν σφαγή» - Ο 27χρονος κατακρεούργησε την άτυχη Πηνελόπη - Νέα στοιχεία

Ηγουμενίτσα: «Ήταν σφαγή» - Ο 27χρονος κατακρεούργησε την άτυχη Πηνελόπη - Νέα στοιχεία

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ηπείρου, Ιωάννης Αϊβατίδης, έκανε αυτοψία στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας και εξέτασε τον καθ’ ομολογίαν δράστη στο Νοσοκομείο Φιλιατών - Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν τραύματα άμυνας και πολλαπλά πλήγματα στο σώμα της 25χρονης 

Συναγερμός για τη φέτα: Τα αποθέματα ίσως δεν βγάλουν τη χρονιά, προς τα 15-16 ευρώ η τιμή

Συναγερμός για τη φέτα: Τα αποθέματα ίσως δεν βγάλουν τη χρονιά, προς τα 15-16 ευρώ η τιμή

Προβληματισμός στην αγορά για το φθηνότερο λευκό τυρί, δραματική μείωση του πρόβειου γάλακτος και τεράστια ζήτηση από το εξωτερικό για φέτα πιέζουν την αγορά 

Πολωνία: Στόχος 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στο έδαφός της, διπλάσιοι από σήμερα

Πολωνία: Στόχος 15.000 Αμερικανοί στρατιώτες στο έδαφός της, διπλάσιοι από σήμερα

Ο υφυπουργός Αμυνας Στανισλάβ Βζίντεκ αποκαλύπτει ότι το σχέδιο θα υλοποιηθεί σταδιακά έως το 2039, εν μέσω προειδοποιήσεων για ρωσικές «υβριδικές» απειλές. 

Τυφώνας Ντουτζουάν πλήττει την Ιαπωνία: Εκκένωση 1,6 εκατ. κατοίκων, 275 πτήσεις ακυρωμένες

Τυφώνας Ντουτζουάν πλήττει την Ιαπωνία: Εκκένωση 1,6 εκατ. κατοίκων, 275 πτήσεις ακυρωμένες

Η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για ρεκόρ βροχοπτώσεων τον Σεπτέμβριο, ενώ ανεστάλησαν σιδηροδρομικές γραμμές και εκδηλώσεις στο Τόκιο. 

Ισπανία: Σε δίκη η Μπεγκόνα Γκόμεθ, σύζυγος του Σάντσεθ - Ζητούν 13 χρόνια κάθειρξη

Ισπανία: Σε δίκη η Μπεγκόνα Γκόμεθ, σύζυγος του Σάντσεθ - Ζητούν 13 χρόνια κάθειρξη

Ο δικαστής Πεϊνάδο συνδέει την υπόθεση με πανεπιστημιακή έδρα και διώκει και τη συνεργάτιδα της Γκόμεθ, Κριστίνα Αλβαρεθ. 

Εγκληματική οργάνωση με μέλη 17 έως 21 ετών νοίκιασαν σπίτι και το μετέτρεψαν σε τηλεφωνικό κέντρο» για απάτες -

Εγκληματική οργάνωση με μέλη 17 έως 21 ετών νοίκιασαν σπίτι και το μετέτρεψαν σε τηλεφωνικό κέντρο» για απάτες -

Συνελήφθησαν 6 νεαροί - Παρίσταναν υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και εξαπατούσαν ηλικιωμένους να αφήνουν χρήματα και χρυσαφικά έξω ή μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια τα έκλεβαν - Πώς λειτουργούσε η οργάνωση 

Λάρισα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον αιφνίδιο θάνατο του 15χρονου

Λάρισα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον αιφνίδιο θάνατο του 15χρονου

Το παιδί εντοπίστηκε από τους οικείους του πεσμένο στο πάτωμα και να βγάζει αφρούς από το στόμα, ενώ πέθανε περιμένοντας ασθενοφόρο 

Τσάκα: Παραδέχθηκε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού – Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 5 χρόνια

Τσάκα: Παραδέχθηκε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού – Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 5 χρόνια

Ο Ελβετός μέσος της Σάντερλαντ θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις αρχές Οκτωβρίου, με πιθανό πρόστιμο περίπου 10.500 ευρώ αντί φυλάκισης. 

Καιρός- Προειδοποίηση Καλλιάνου: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει περισσότερο - Τι θα συμβεί στην Αττική

Καιρός- Προειδοποίηση Καλλιάνου: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει περισσότερο - Τι θα συμβεί στην Αττική

Θα εκδηλωθούν από πιο τοπικές και ασθενείς βροχές έως ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σε ορισμένες περιοχές και σε τοπικό επίπεδο ίσως να προκαλέσουν ακόμα και πλημμυρικά φαινόμενα 

Friends with benefits: Τι σημαίνει η ιδέα ενός «συνδεδεμένου μέλους» της ΕΕ

Friends with benefits: Τι σημαίνει η ιδέα ενός «συνδεδεμένου μέλους» της ΕΕ

Πέρα από τον Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία έχουν επίσης αναφερθεί, σε ένα μοντέλο που θα μπορούσε να φέρει χώρες πιο κοντά στην ΕΕ χωρίς να γίνουν μέλη 

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Εννέα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή - Τι απαντούν οι πολίτες για Κασιδιάρη

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Εννέα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή - Τι απαντούν οι πολίτες για Κασιδιάρη

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία είναι στην πρώτη θέση και ακολουθούν η ΕΛΑΣ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 

Τραγωδία στη Σύρο: Πέθανε 72χρονος που εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητό του ενώ το έπλενε

Τραγωδία στη Σύρο: Πέθανε 72χρονος που εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητό του ενώ το έπλενε

Οι Αρχές διερευνούν αν είχε ασφαλιστεί σωστά το χειρόφρενο του οχήματος στη Βάρη Σύρου. 

Θρήνος για την Πηνελόπη που δολοφονήθηκε στην Ηγουμενίτσα από τον πρώην σύντροφό της, «δεν μπορούμε να το πιστέψουμε» λένε οι συνάδελφοί της

Θρήνος για την Πηνελόπη που δολοφονήθηκε στην Ηγουμενίτσα από τον πρώην σύντροφό της, «δεν μπορούμε να το πιστέψουμε» λένε οι συνάδελφοί της

Ο 27χρονος ομολόγησε πως την μαχαίρωσε στον λαιμό με σουγιά - Είναι ένα τραγικό γεγονός και προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, αναφέρει η συνάδελφος της 25χρονης 

Ύπνος, Αργος, Λασκαρίνα, Οδυσσέας, Περσεφόνη – Όλα τα ονόματα των κακοκαιριών ως τον Σεπτέμβριο του 2027

Ύπνος, Αργος, Λασκαρίνα, Οδυσσέας, Περσεφόνη – Όλα τα ονόματα των κακοκαιριών ως τον Σεπτέμβριο του 2027

H ΕΜΥ σε συνεργασία με τις Εθνικές Μετεωρολογικές Υπηρεσίες της Κύπρου και του Ισραήλ δίνουν τα ονόματα 

Καιρός: Ο αντικυκλώνας της Σκανδιναβίας φέρνει πτώση έως 10 βαθμούς στην Ελλάδα

Καιρός: Ο αντικυκλώνας της Σκανδιναβίας φέρνει πτώση έως 10 βαθμούς στην Ελλάδα

Πολικός αέρας σαρώνει τα Βαλκάνια με μονοψήφιες θερμοκρασίες και τοπικές παγωνιές μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. 

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη η 21χρονη για τον θάνατο του 82χρονου σε καβγά για ξαπλώστρα

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη η 21χρονη για τον θάνατο του 82χρονου σε καβγά για ξαπλώστρα

Δικογραφία για απλή συνέργεια σε θανατηφόρα σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση σχηματίστηκε σε βάρος της νεαρής ΑμεΑ που συνόδευε τον ήδη συλληφθέντα 76χρονο. 

Ρωσία: Το μυστικό σχέδιο που θα αλλάξει τον πόλεμο

Ρωσία: Το μυστικό σχέδιο που θα αλλάξει τον πόλεμο

Σύμφωνα με το Politico, η επέκταση της μονάδας Alabuga-Volokno στο Ταταρστάν αυξάνει κατά 78% την παραγωγή ανθρακονημάτων για τα drones Geran. 

Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό ο συνθέτης - Αναβάλλει τη συναυλία στο Μεσολόγγι

Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό ο συνθέτης - Αναβάλλει τη συναυλία στο Μεσολόγγι

Ο αγαπημένος συνθέτης ζήτησε συγνώμη από το κοινό και υποσχέθηκε να επιστρέψει στη σκηνή μόλις του το επιτρέψει η υγεία του. 

Κβαντική ιατρική: Ο Γεωργιάδης ζητά έλεγχο της Καρυστιανού για όσα γράφει στο site της

Κβαντική ιατρική: Ο Γεωργιάδης ζητά έλεγχο της Καρυστιανού για όσα γράφει στο site της

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ο ίδιος ελεγκτική αρμοδιότητα και αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση του ξυλολίου στα Τέμπη. 

Ιωάννινα: Πολίτες έσωσαν 46χρονο που έπεσε στη λίμνη Παμβώτιδα - Νοσηλεύεται σε κλινική

Ιωάννινα: Πολίτες έσωσαν 46χρονο που έπεσε στη λίμνη Παμβώτιδα - Νοσηλεύεται σε κλινική

Περαστικοί έπεσαν στα νερά για να τον βγάλουν, το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού. 

Αντρος Τάουνσεντ: Τον πάτησε οδοστρωτήρας σε γήπεδο - Η απίστευτη αντίδραση στο ατύχημα

Αντρος Τάουνσεντ: Τον πάτησε οδοστρωτήρας σε γήπεδο - Η απίστευτη αντίδραση στο ατύχημα

Ο Αγγλος ποδοσφαιριστής γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια προθέρμανσης στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης, ενώ αγωνίστηκε κανονικά στον αγώνα. 

Βρετανία: Τρεις αδελφές πνίγηκαν 48 ώρες αφού πήγαν στη λίμνη όπου χάθηκε η μητέρα τους

Βρετανία: Τρεις αδελφές πνίγηκαν 48 ώρες αφού πήγαν στη λίμνη όπου χάθηκε η μητέρα τους

Οι σοροί των γυναικών εντοπίστηκαν σε παραλία, με την αστυνομία να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και τις συγγενείς να συνδέουν το γεγονός με τον χαμό της μητέρας τους το 2010. 

Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σκουπιδιών

Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σκουπιδιών

Η κρίση ξέσπασε επειδή έληξε η σύμβαση του Δήμου με τον ΧΥΤΗ και τα απορρίμματα συσσωρεύονται στους δρόμους. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Τρισάγιο και μνημόσυνο στη Σητεία, στο σπίτι του στους Πεύκους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τρισάγιο και μνημόσυνο στη Σητεία, στο σπίτι του στους Πεύκους

Ο δήμαρχος Σητείας μίλησε για «ένα δικό μας παιδί», καθώς η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε τον καλλιτέχνη στον «θεραπότοπό» του. 

Μαζωνάκης: Το νοσοκομείο «Ελπίς» διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου

Μαζωνάκης: Το νοσοκομείο «Ελπίς» διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου

Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από τις ανακριτικές αρχές να ελέγξουν τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων, μετά τις φήμες περί κυβερνητικής παρέμβασης. 

Μαζωνάκης: Ο Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση στην ώρα θανάτου - «Να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα»

Μαζωνάκης: Ο Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση στην ώρα θανάτου - «Να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα»

Ο υπουργός Υγείας καταγγέλλει τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και καλεί τις αρχές να ελέγξουν τα τηλέφωνα του διοικητή του «Ελπίς» και των γιατρών του ΕΚΑΒ. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services