Η δικογραφία περιέχει χοντροκομμένα ψέματα
Κούγιας για Λιγνάδη: Αναλαμβάνω την υπεράσπισή του
Κούγιας για Λιγνάδη: Αναλαμβάνω την υπεράσπισή του - Η δικογραφία περιέχει χοντροκομμένα ψέματα

Την απόφασή του να αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη ανακοίνωσε με δήλωσή του ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας. Ο κ. Κούγιας μιλά για παραβίαση του τεκμηρίου της αθωώτητας του πελάτη του και αναφέρεται στους μάρτυρες ως «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης θα παρουσιαστεί αύριο αυτοπροσώπως στις 12 το μεσημέρι στην 19η τακτική ανακρίτρια και πιθανότατα θα ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη. Ο κ. Λιγνάδης θα συνοδεύεται από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια.

Με μία δριμεία γραπτή δήλωση, ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, τονίζει σε ανακοίνωση του σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, πως η δικογραφία «δεν περιέχει τίποτα από όσα έχω συνηθίσει σχεδόν πέντε δεκαετίες να διαπιστώνω ότι υπάρχουν, όταν ενεργοποιούνται διαδικασίες, όπως αυτές που ενεργοποιήθηκαν αστραπιαίως εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη».

Ο κ. Κούγιας στην μακροσκελή του δήλωση εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αναλαμβάνει την υπεράσπισή του και αναφέρει ότι παραβιάστηκε το τεκμήριο της αθωώτητας του πελάτη του. Μιλάει για χοντροκομμένα ψέμματα τα οποία περιέχονται στην δικογραφία από αναξιόπιστες όπως λέει προσωπικότητες. Ο κ. Κούγιας αναφέρεται ακόμα στους μάρτυρες ως «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους. Όσον δε αφορά την 40χρονη μάρτυρα αναφέρει ότι «η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή».

Όλη η δήλωση του κ. Κούγια

Πριν από λίγη ώρα έλαβα στα χέρια μου τα αντίγραφα της δικογραφίας, η οποία σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Αθηνών εις βάρος του κορυφαίου ηθοποιού, σκηνοθέτη και πρώην διευθυντού του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος, κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη.

Ανέμενα ότι το περιεχόμενο της δικογραφίας θα είχε αποδεικτικά στοιχεία που θα δικαιολογούσαν την άσκηση ποινικής δίωξης για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή εις βάρος του, καθώς και της εκδόσεως εντάλματος συλλήψεως, διαδικαστική πράξη, η οποία προβλέπεται για ακραίες περιπτώσεις, όταν οι Εισαγγελείς και οι Δικαστές πιθανολογούν δύο προϋποθέσεις:


1) η πρώτη είναι ο δράστης να κατηγορείται για μία παράνομη συμπεριφορά που γίνεται τώρα και

2) η δεύτερη να πιθανολογείται σφόδρα είτε η εξαφάνισή του είτε η αναχώρησή του στο εξωτερικό.

Με δυσάρεστη έκπληξή μου διαπίστωσα ότι η δικογραφία δεν περιέχει τίποτα από αυτά, που έχω συνηθίσει σχεδόν πέντε δεκαετίες να διαπιστώνω ότι υπάρχουν, όταν ενεργοποιούνται διαδικασίες, όπως αυτές που ενεργοποιήθηκαν αστραπιαίως εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη.

Στη δικογραφία υπάρχουν δύο μηνύσεις γραμμένες από δικηγόρους. Ο ένας μηνυτής ζει μόνιμα στη Σουηδία και ο άλλος δηλώνει ότι ήταν μοντέλο, οι οποίοι μάλιστα στην ουσία δεν περιγράφουν τίποτα εις βάρος του κυρίου Λιγνάδη και μόλις διαβάσεις αυτά που περιγράφουν, αντιλαμβάνεσαι ότι είναι χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες.

Όσον αφορά τους δήθεν μάρτυρες που δήθεν επιβεβαιώνουν γεγονότα, πρόκειται για «επαγγελματίες» ομοφυλόφιλους, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους, και μία κυρία 40 ετών, η οποία ομολογεί ότι ήταν αθεράπευτα ερωτευμένη και είχε σeξουαλική σχέση με τον κύριο Λιγνάδη, ενώ ήταν δεσμευμένη, και της οποίας η προσωπικότητα είναι γνωστή στο χώρο του θεάτρου, λεπτομέρειες της οποίας θα αναδείξουμε με το απολογητικό μας υπόμνημα και όσα θα απολογηθούμε στην κυρία Ανακριτή.

Σημειωτέον ότι όλοι οι δήθεν παθόντες και δήθεν βιασθέντες που καταθέτουν πριν την οιαδήποτε πράξη, την οποία δήθεν ονομάζουν βιασμό, είχαν δήθεν ερωτικές σχέσεις με τον κύριο Λιγνάδη επί μακρό χρονικό διάστημα.

Εκπλήσσομαι πώς με αυτό το προανακριτικό και ανακριτικό υλικό παραβιάσθηκε τόσο ακραία το τεκμήριο αθωότητας εις βάρος του δυστυχούς σήμερα εντολέως μου, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του, χωρίς να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στον κύριο Εισαγγελέα και εξεδόθη ένταλμα συλλήψεως χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις και με μία εντελώς παράνομη διαδικασία.

Είμαι σχεδόν πέντε δεκαετίες συνήγορος υπερασπίσεως, γνωρίζω ότι δυστυχώς πολλές φορές κατασκευάζονται με σκοπιμότητα ποινικές υποθέσεις, που τις περισσότερες φορές είναι το μέσο επιχειρηματικών και πολιτικών συμφερόντων (υπόθεση του αείμνηστου Βρέντζου τρεις ημέρες πριν τις εκλογές του 2004, υπόθεση Ριχάρδου παραμονές εκλογών του 2019 κ.ά) και θέλω να καταστήσω γνωστό σε όλους ότι αυτή η υπόθεση με αυτή τη νομική βαρβαρότητα εις βάρος Έλληνα πολίτη έχει στόχο την κυρία Μενδώνη, η οποία είναι η μόνη αρμόδια Υπουργός για την απεμπλοκή της τεράστιας επενδύσεως στο Ελληνικό, ώστε να ξεπεραστούν οι σκόπελοι των δήθεν αρχαιολογικών ευρημάτων και να ολοκληρωθεί επιτέλους αυτή η τεράστια επένδυση.

Αυτονόητο είναι ότι αποδέχομαι την εντολή του κυρίου Δημήτρη Λιγνάδη να είμαι συνήγορός του και εύχομαι η κυρία 19η Τακτική Ανακριτής και η κυρία ή ο κύριος Εισαγγελέας που θα γνωμοδοτήσει, να έχουν το σθένος να αντέξουν σε αυτή την πρωτοφανή, απάνθρωπη και κόντρα στις συνθήκες της δίκαιης δίκης επίθεση εις βάρος του εντολέως μου και να μη γίνουν υποχείρια ταπεινών πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Αύριο θα παρουσιαστούμε με τον κύριο Λιγνάδη στις 12 το μεσημέρι ενώπιον της κυρίας Ανακριτού και θα ζητήσω αναβολή της απολογίας του για την Πέμπτη 25.2.2021, ώστε να μου δοθεί ο χρόνος μαζί με τους συνεργάτες μου να προετοιμάσουμε ένα επαρκές απολογητικό υπόμνημα.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Αλέξης Κούγιας

Πηγή: http://www.newsit.gr/ellada/kougias-gia-lignadi-analamvano-tin-yperaspisi-tou-i-dikografia-periexei-xontrokommena-psemata/3227625/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ανησυχία στη Μόσχα μετά την κατάληψη από τους Χούθι του στρατηγικής σημασίας στενού του Μπαμπ ελ Μαντέμπ

Ανησυχία στη Μόσχα μετά την κατάληψη από τους Χούθι του στρατηγικής σημασίας στενού του Μπαμπ ελ Μαντέμπ

Σύμφωνα με τον εκρπόσωπο του Κρεμλίνου, Νμτίτρι Πεσκόφ, η κατάσταση στην περιοχή μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη γίνεται πλέον ανεξέλεγκτη 

Ιράν: Ο Πεζεσκιάν λέει ότι ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ «είναι ζωντανός» μετά από μήνες φημών

Ιράν: Ο Πεζεσκιάν λέει ότι ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ «είναι ζωντανός» μετά από μήνες φημών

Ο Μοτζτάμπα έγινε Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν μετά τον θάνατο του πατέρα του Αλί Χαμενεΐ, ενώ ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ Πιτ Χέγκσεθ έχει κάνει λόγο για παραμόρφωσή του. 

Βίντεο: Η Νταγιάνα Γιαστρέμσκα δείχνει το κατεστραμμένο, από βομβαρδισμό, σπίτι της στην Οδησσό

Βίντεο: Η Νταγιάνα Γιαστρέμσκα δείχνει το κατεστραμμένο, από βομβαρδισμό, σπίτι της στην Οδησσό

Η τενίστρια από την Ουκρανία ανέβασε το βίντεο και σχολίασε την απόφαση της WTA να αγωνίζονται αθλητές από τη Ρωσία 

Turkish Airlines: Πανικός από αναταράξεις σε πτήση Τουρκία-Τυνησία

Turkish Airlines: Πανικός από αναταράξεις σε πτήση Τουρκία-Τυνησία

Οι επιβάτες κατέγραψαν στιγμές πανικού μέσα στην καμπίνα, καθώς ο πιλότος επιχείρησε αρκετές φορές να προσγειωθεί στην Τύνιδα πριν αλλάξει πορεία. 

Αυτός θα είναι ο καιρός του Οκτωβρίου - Πρόγνωση με βάση 400 σενάρια από 8 κέντρα

Αυτός θα είναι ο καιρός του Οκτωβρίου - Πρόγνωση με βάση 400 σενάρια από 8 κέντρα

Οι μακροπρόθεσμες εκτιμήσεις βασίζονται σε δεδομένα του Copernicus Climate Change Service από οκτώ διεθνή κέντρα πρόγνωσης. 

Καλαμαριά: Δέντρο κατέρρευσε σε παιδική χαρά - Τραυματίες μητέρα και 17 μηνών βρέφος

Καλαμαριά: Δέντρο κατέρρευσε σε παιδική χαρά - Τραυματίες μητέρα και 17 μηνών βρέφος

Η 30χρονη γυναίκα και ο γιος της τραυματίστηκαν στο κεφάλι στην οδό Θερμαϊκού και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, χωρίς η κατάστασή τους να προκαλεί ανησυχία. 

Το Ισραήλ ξόδεψε σχεδόν 470.000 δολάρια για τα μαλλιά και το μακιγιάζ του πρωθυπουργού από το 2019

Το Ισραήλ ξόδεψε σχεδόν 470.000 δολάρια για τα μαλλιά και το μακιγιάζ του πρωθυπουργού από το 2019

Τα στοιχεία δείχνουν ότι μόνο τον Οκτώβριο του 2023 δαπανήθηκαν 810 δολάρια ειδικά για το χτένισμα του πρωθυπουργού 

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι καταθέσεις των υπαλλήλων του ιατρείου «καίνε» τους γιατρούς

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι καταθέσεις των υπαλλήλων του ιατρείου «καίνε» τους γιατρούς

Διαφορετική εικόνα για την ώρα άφιξης του Γιώργου Μαζωνάκη στο ιατρείο και για το τι προηγήθηκε της διακομιδής του στο νοσοκομείο δίνουν οι καταθέσεις εργαζομένων - Οι αναφορές τους δεν ταυτίζονται απόλυτα ως προς τους χρόνους και τα γεγονότα 

Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής

Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών – Η πολιτική του διαδρομή, οι εξορίες στη δικτατορία και η παρουσία του στην Αυτοδιοίκηση και τη Βουλή 

Θάνατος Μαζωνάκη: «Έγινε προσπάθεια να διαγραφούν στοιχεία» αποκάλυψε η Δημογλίδου

Θάνατος Μαζωνάκη: «Έγινε προσπάθεια να διαγραφούν στοιχεία» αποκάλυψε η Δημογλίδου

«Οι αστυνομικοί έχουν κάνει ανάκτηση πολύ σημαντικών στοιχείων για την πορεία της ανάκρισης» τόνισε η η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ 

Γεωργιάδης: Μην μας λένε για ανοχή στους κομπογιαννίτες, εδώ κάποιοι ήθελαν πρωθυπουργό την Καρυστιανού

Γεωργιάδης: Μην μας λένε για ανοχή στους κομπογιαννίτες, εδώ κάποιοι ήθελαν πρωθυπουργό την Καρυστιανού

Θα απαγορεύσω τις παραπλανητικές διαφημίσεις στο διαδίκτυο είπε ο υπουργός Υγείας - Κομπογιαννίτες θα υπάρχουν πάντα, αλλά στο τέλος της ημέρας πρέπει και ο καθένας μας να προστατεύσει τον εαυτό του από τις επικίνδυνες ανοησίες, το Κράτος δεν μπορεί να είναι παντού 

Τραγωδία στη Μεσσαρά: 55χρονος παρέσυρε κατά λάθος με το αγροτικό και σκότωσε την 87χρονη μητέρα του

Τραγωδία στη Μεσσαρά: 55χρονος παρέσυρε κατά λάθος με το αγροτικό και σκότωσε την 87χρονη μητέρα του

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε χωριό του δήμου Γόρτυνας, όταν ο 55χρονος έκανε όπισθεν και δεν αντιλήφθηκε ότι η ηλικιωμένη περνούσε πίσω από το όχημα 

Η Α’ Νεφρολογική Κλινική ΑΠΘ ξεκαθαρίζει: Η πλασμαφαίρεση δεν είναι αυθημερόν διαδικασία, ούτε μέθοδος «ευεξίας»

Η Α’ Νεφρολογική Κλινική ΑΠΘ ξεκαθαρίζει: Η πλασμαφαίρεση δεν είναι αυθημερόν διαδικασία, ούτε μέθοδος «ευεξίας»

Απαιτεί εξειδικευμένο προσωπικό, νοσοκομειακό περιβάλλον και συνεχή παρακολούθηση, ενώ μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές 

Συνελήφθη 78χρονος που αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε νεαρές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη 78χρονος που αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά σε νεαρές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το περιστατικό έγινε στις 04:20 στη συμβολή των οδών Εγνατία και Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της πόλης 

Καιρός: Που θα δούμε βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: Που θα δούμε βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Η μετεωρολόγος του ΕΡΤnews Αναστασία Τυράσκη περιγράφει πώς θα εξελιχθεί ο καιρός ανά περιοχή έως την Τρίτη. 

Θλίψη στο Αγρίνιο: Πέθανε ξαφνικά στα 32 του ο αδελφός της Όλγας Φαρμάκη

Θλίψη στο Αγρίνιο: Πέθανε ξαφνικά στα 32 του ο αδελφός της Όλγας Φαρμάκη

Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή 

Ο ταξιτζής κατέθεσε ότι πήγε τον Μαζωνάκη στις 13:55 στο Κολωνάκι – Διαψεύδει τους γιατρούς

Ο ταξιτζής κατέθεσε ότι πήγε τον Μαζωνάκη στις 13:55 στο Κολωνάκι – Διαψεύδει τους γιατρούς

Οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί φέρονται να έχουν υποστηρίξει ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης έφτασε στο ιατρείο τους με καθυστέρηση για το ραντεβού του στις 16:30 

Λάθη, δυσπιστία και παραπλάνηση: 25 χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 διαιωνίζεται η «σκοτεινή της κληρονομιά»

Λάθη, δυσπιστία και παραπλάνηση: 25 χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου 2001 διαιωνίζεται η «σκοτεινή της κληρονομιά»

Η πιο ισχυρή χώρα στον κόσμο, κατά τον Guardian, απάντησε στη χειρότερη τρομοκρατική επίθεση στην ιστορία της, δημιουργώντας συνθήκες φόβου τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό της 

Αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο ρωμαϊκό μωσαϊκό τοίχου που έχει βρεθεί ποτέ - Απεικονίζεται ένα μυστηριώδες λιμάνι

Αποκαλύφθηκε το μεγαλύτερο ρωμαϊκό μωσαϊκό τοίχου που έχει βρεθεί ποτέ - Απεικονίζεται ένα μυστηριώδες λιμάνι

Το «Μεγάλο Μωσαϊκό», όπως έχει ονομαστεί, βρίσκεται κάτω από τον Όππιο λόφο 

ΝΑΤΟ: Αναχαίτισε ρωσικά υποβρύχια στην Αρκτική - Μπλόκο σε σαμποτάζ στα υποθαλάσσια καλώδια

ΝΑΤΟ: Αναχαίτισε ρωσικά υποβρύχια στην Αρκτική - Μπλόκο σε σαμποτάζ στα υποθαλάσσια καλώδια

Κοινή επιχείρηση ΗΠΑ, Βρετανίας και Νορβηγίας απέτρεψε τη δοκιμή ενός νέου ρωσικού όπλου στο αρχιπέλαγος Σβάλμπαρντ. 

Η αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: Έψαχναν στο AI πως θα τον επαναφέρουν στη ζωή – Μυστήριο με τις δύο δόσεις αδρεναλίνης

Η αποκάλυψη για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη: Έψαχναν στο AI πως θα τον επαναφέρουν στη ζωή – Μυστήριο με τις δύο δόσεις αδρεναλίνης

Τα ερωτήματα για τη δόση και τη χορήγηση της αδρεναλίνης 

Πέθανε η πριγκίπισσα Αστριντ της Νορβηγίας στα 94 της χρόνια και μόλις δύο εβδομάδες μετά τον βασιλιά Χάραλντ Ε’

Πέθανε η πριγκίπισσα Αστριντ της Νορβηγίας στα 94 της χρόνια και μόλις δύο εβδομάδες μετά τον βασιλιά Χάραλντ Ε’

Η 94χρονη πριγκίπισσα είχε παραστεί με αναπηρικό καροτσάκι στην κηδεία του αδελφού της και ήταν το τελευταίο εν ζωή παιδί του βασιλιά Όλαφ Ε’. 

Τζίμι Κίμελ: «Κόπηκε» συνέντευξή του με υποψήφιο Δημοκρατικών στο Τέξας - Καταγγέλλει πολιτική παρέμβαση

Τζίμι Κίμελ: «Κόπηκε» συνέντευξή του με υποψήφιο Δημοκρατικών στο Τέξας - Καταγγέλλει πολιτική παρέμβαση

Ο παρουσιαστής κατηγορεί τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών, Μπρένταν Καρ, για παρέμβαση στο ABC, ενώ ο Λευκός Οίκος διαψεύδει κάθε απειλή. 

Γιώργος Μαζωνάκης: «Έφτασε στο νοσοκομείο νεκρός, ήταν σε ασυστολία», λέει ο διοικητής του «Ελπίς»

Γιώργος Μαζωνάκης: «Έφτασε στο νοσοκομείο νεκρός, ήταν σε ασυστολία», λέει ο διοικητής του «Ελπίς»

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, δεν κατέστη δυνατόν, αφού ο τραγουδιστής ήταν ήδη νεκρός 

Πατέρας Γιώργου Μαζωνάκη: «Πρέπει να μπουν φυλακή οι γιατροί και να μην ξαναβγούν ποτέ»

Πατέρας Γιώργου Μαζωνάκη: «Πρέπει να μπουν φυλακή οι γιατροί και να μην ξαναβγούν ποτέ»

«Το παιδί μου εμένα ποιος θα μου το φέρει πίσω», λέει με λυγμούς ο πατέρας του αξέχαστου τραγουδιστή 

Όλα του αγιασμού δύσκολα: Βρισιές, μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ μαθητριών στα Χανιά – Βίντεο

Όλα του αγιασμού δύσκολα: Βρισιές, μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ μαθητριών στα Χανιά – Βίντεο

Αγιασμός με το «καλημέρα», ξυλοδαρμός με το «καλησπέρα» σε σχολείο στα Χανιά 

Γιώργος Μαζωνάκης: Για θανατηφόρα έκθεση κατά συναυτουργία κατηγορούνται οι δύο γιατροί – Τα στοιχεία που τους «έκαψαν»

Γιώργος Μαζωνάκης: Για θανατηφόρα έκθεση κατά συναυτουργία κατηγορούνται οι δύο γιατροί – Τα στοιχεία που τους «έκαψαν»

Οι δύο γιατροί της ιδιωτικής κλινικής όπου βρέθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης διώκονται κακουργηματικά για έκθεση που προκάλεσε τον θάνατό του. 

Anthropic: Μπλόκαρε χάκερ που επιχείρησαν να φτιάξουν βιολογικά όπλα με τεχνητή νοημοσύνη

Anthropic: Μπλόκαρε χάκερ που επιχείρησαν να φτιάξουν βιολογικά όπλα με τεχνητή νοημοσύνη

Η εταιρεία αποκάλυψε ότι κρατικά υποστηριζόμενες ομάδες από Ρωσία και Κίνα, αλλά και εγκληματικές οργανώσεις, επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν το μοντέλο Claude. 

Νέα τηλεφωνική απάτη με δήθεν αστυνομικούς - Πώς προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία

Νέα τηλεφωνική απάτη με δήθεν αστυνομικούς - Πώς προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία

Οι δράστες παρουσιάζονται ως στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ισχυρίζονται ότι τα θύματα έπεσαν σε διαδικτυακή απάτη, ζητώντας τραπεζικά δεδομένα. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου μετά τη νεκροψία – Κρίσιμες οι τοξικολογικές

Γιώργος Μαζωνάκης: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου μετά τη νεκροψία – Κρίσιμες οι τοξικολογικές

Η νεκροτομή διήρκησε πάνω από μιάμιση ώρα παρουσία τεχνικών συμβούλων της οικογένειας και των δύο ιατρών που κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση. 

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με το λεωφορείο που έπεσε στη στάση – Η τραυματισμένη γυναίκα και οι πρώτες στιγμές πανικού

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο με το λεωφορείο που έπεσε στη στάση – Η τραυματισμένη γυναίκα και οι πρώτες στιγμές πανικού

Σύμφωνα με μαρτυρίες πρόκειται για έναν δρόμο στον οποίο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα 

Από το καλοκαίρι στις καταιγίδες μέσα σε λίγες ώρες – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο επίκεντρο

Από το καλοκαίρι στις καταιγίδες μέσα σε λίγες ώρες – Ποιες περιοχές βρίσκονται στο επίκεντρο

Η πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη 

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφυλακίζεται στις 15 Σεπτεμβρίου και δίνει συνέντευξη Τύπου

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφυλακίζεται στις 15 Σεπτεμβρίου και δίνει συνέντευξη Τύπου

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε καταδικαστεί ως δεξί χέρι του Νίκου Μιχαλολιάκου, ενώ παράλληλα ήταν και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, η οποία είχε χαρακτηριστεί από τα δικαστήρια ως εγκληματική οργάνωση 

EasyJet: Φωτιά σε αεροσκάφος στο Μιλάνο από power bank - Εκκενώθηκαν 146 επιβάτες με τσουλήθρες

EasyJet: Φωτιά σε αεροσκάφος στο Μιλάνο από power bank - Εκκενώθηκαν 146 επιβάτες με τσουλήθρες

Ο κυβερνήτης του Airbus A320 έδωσε σήμα mayday, δύο επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και το αεροδρόμιο Μαλπένσα έκλεισε για μία ώρα. 

Νέο hub επικοινωνίας: Η Ράνια Χαρτοφύλακα ιδρύει την Briefcase Communication

Νέο hub επικοινωνίας: Η Ράνια Χαρτοφύλακα ιδρύει την Briefcase Communication

Η νέα εταιρεία παρέχει υπηρεσίες στρατηγικής επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων και digital marketing σε brands και οργανισμούς. 

Πήγε στο Μπαλί, έκανε sex στο δρόμο και το πλήρωσε με 10 χρόνια απαγόρευσης από τη χώρα - Η αντίδραση των ντόπιων

Πήγε στο Μπαλί, έκανε sex στο δρόμο και το πλήρωσε με 10 χρόνια απαγόρευσης από τη χώρα - Η αντίδραση των ντόπιων

Ο 27χρονος Αυστραλός και η σύντροφός του καταγράφηκαν από κάμερα σε περιοχή της Βόρειας Κούτα, με τις ινδονησιακές αρχές να προχωρούν στη σύλληψή του στο αεροδρόμιο λίγες ημέρες αργότερα. 

Σχολεία: Γιατί ανοίγουν κάθε χρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου - Η υπουργική απόφαση του 1982

Σχολεία: Γιατί ανοίγουν κάθε χρόνο στις 11 Σεπτεμβρίου - Η υπουργική απόφαση του 1982

Η καθιέρωση της συγκεκριμένης μέρας για την έναρξη των μαθημάτων εξυπηρέτησε πρακτικές ανάγκες της εποχής, από τον τουρισμό μέχρι τις αγροτικές εργασίες. 

Θάνατος Μαζωνάκη: Στον εισαγγελέα οι δύο γιατροί - Οι 3 κρίσιμες ώρες και η νεκροψία

Θάνατος Μαζωνάκη: Στον εισαγγελέα οι δύο γιατροί - Οι 3 κρίσιμες ώρες και η νεκροψία

Οι αρχές εξετάζουν λεπτό προς λεπτό όσα συνέβησαν στο ιδιωτικό ιατρείο, με το ενδεχόμενο αναβάθμισης της κατηγορίας σε ανθρωποκτονία να παραμένει ανοιχτό. 

Κρυφά ραντάρ της Τροχαίας: Γιατί ακυρώνουν το Waze - Η λειτουργία που σαρώνει 6 λωρίδες

Κρυφά ραντάρ της Τροχαίας: Γιατί ακυρώνουν το Waze - Η λειτουργία που σαρώνει 6 λωρίδες

Η Ελληνική Αστυνομία ενεργοποιεί προηγμένους 3D καταγραφείς ταχύτητας, οι οποίοι αλλάζουν συνεχώς θέση και βάζουν στο στόχαστρο αυτόματα ακόμα και τους παραβάτες της ΛΕΑ. 

Επίδομα παιδιού: Αν περιμένετε την 4η δόση, προσοχή: η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ κλείνει σήμερα για να ξεκινήσει η εκκαθάριση!

Επίδομα παιδιού: Αν περιμένετε την 4η δόση, προσοχή: η πλατφόρμα του ΟΠΕΚΑ κλείνει σήμερα για να ξεκινήσει η εκκαθάριση!

Προσωρινή διακοπή αιτήσεων για το Α21 προκειμένου να προχωρήσει η εκκαθάριση, με το χρονοδιάγραμμα των επόμενων πληρωμών να φτάνει μέχρι τον Δεκέμβριο. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services