Μετά το ρεκόρ κρουσμάτων, το Λος Άντζελες κλείνει από σήμερα τα μπαρ και τα εστιατόρια, παραμονή της γιορτής των Ευχαριστιών, την ώρα όμως που οι χώρες στην δυτική Ευρώπη, αρχής γενομένης από τη Γαλλία, χαλαρώνουν σταδιακά τα μέτρα, ενόψει και των Χριστουγέννων.
Η Καλιφόρνια κατέγραψε ρεκόρ κρουσμάτων κορωνοϊού. Οι ΗΠΑ παραμένουν η πιο πληγείσα χώρα, με σχεδόν 260.000 θανάτους μέχρι σήμερα. Οι αρχές του Λος Άντζελες, της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της χώρας, αποφάσισαν να κλείσουν από απόψε και για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες όλα τα εστιατόρια και τα μπαρ – θα λειτουργούν μόνο για να δίνουν φαγητό σε πακέτο.
Ο υπουργός Υγείας της Καλιφόρνιας, Μαρκ Γκάλι, κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν τις μεγάλες, οικογενειακές συγκεντρώσεις αύριο, με την ευκαιρία της γιορτής των Ευχαριστιών. Είπε μάλιστα ότι απαγόρευσε στην ίδια τη μητέρα του να πάει να τον δει για να γιορτάσουν μαζί.
«Είναι σημαντικό να πείτε όχι, ακόμη και αν πρόκειται για τους κοντινότερους συγγενείς σας», τόνισε.
Οι υγειονομικές αρχές της Ουάσινγκτον κάλεσαν για πρώτη φορά τους Αμερικανούς να μην ταξιδέψουν για να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους φέτος. Όμως πολλοί είναι αυτοί που φεύγουν: τα αεροδρόμια είναι γεμάτα όπως ποτέ άλλοτε από την αρχή της πανδημίας και οι ουρές για εξετάσεις μοιάζουν ατελείωτες.
Η δυτική Ευρώπη από την άλλη, αρχίζει να δρέπει τους καρπούς της αυστηρής καραντίνας. Η Γαλλία ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ότι θα χαλαρώσει σταδιακά τους περιορισμούς, όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Εάν συνεχιστεί η βελτίωση, σε ό,τι αφορά τους αριθμούς των μολύνσεων, η καραντίνα θα αρθεί στις 15 Δεκεμβρίου και θα εφαρμοστεί μόνο απαγόρευση της κυκλοφορίας κατά τις νυχτερινές ώρες (21.00-7.00). Μόνο δύο νύχτες θα μπορούν οι Γάλλοι να κυκλοφορούν ελεύθερα: το βράδυ της 24ης προς την 25η Δεκεμβρίου και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Επαναλειτουργία των καταστημάτων στην Ευρώπη
Τα μικρά εμπορικά καταστήματα θα ξανανοίξουν από αυτό το Σάββατο, ενώ θα επιτρέπονται και οι μετακινήσεις σε ακτίνα 20 χιλιομέτρων γύρω από το σπίτι του καθενός, για τρεις ώρες καθημερινά – σήμερα οι Γάλλοι δεν επιτρέπεται να απομακρύνονται πάνω από 1 χιλιόμετρο από το σπίτι τους.
Αντιθέτως τα μπαρ, τα εστιατόρια και τα γήπεδα θα παραμείνουν κλειστά τουλάχιστον μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.
Στην Αγγλία, μετά από λοκντάουν τεσσάρων εβδομάδων, στις αρχές Δεκεμβρίου θα επαναλειτουργήσουν τα καταστήματα. Η κυβέρνηση σχεδιάζει να προχωρήσει ταυτόχρονα σε ένα πρόγραμμα μαζικών εξετάσεων του πληθυσμού.
«Τα Χριστούγεννα αυτά δεν θα είναι φυσιολογικά και ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς μέχρι την άνοιξη», προειδοποίησε ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.
Στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη χώρα της Ευρώπης που έχει πληγεί περισσότερο, με τουλάχιστον 55.000 νεκρούς από την Covid-19, η πανδημία χτύπησε σκληρά τον τουρισμό, την εστίαση, τις αερομεταφορές, την ψυχαγωγία. Το ΑΕΠ εκτιμάται ότι θα γνωρίσει πρωτοφανή συρρίκνωση φέτος, κατά 11,3%.
Εκστρατείες εμβολιασμού
Οι αμερικανικές αρχές έσπευσαν να καθησυχάσουν τους πολίτες, ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι εκστρατείες εμβολιασμού, σε μια χώρα όπου την Τρίτη νοσηλεύονταν με Covid-19 περισσότεροι από 86.000 άνθρωποι, αριθμός ρεκόρ.
Η τεράστια υποδομή που απαιτείται για να γίνει η διανομή των εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου της Pfizer/BioNTech είναι έτοιμη, διαβεβαιώνει η Ουάσινγκτον. Η κυβέρνηση προβλέπει ότι θα διανεμηθούν 6,4 εκατομμύρια δόσεις αμέσως μόλις δώσει το «πράσινο φως» η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Μέχρι τα τέλη του έτους, εκτιμάται ότι θα είναι εφικτό να διανεμηθούν συνολικά 40 εκατομμύρια δόσεις.
Νωρίτερα σήμερα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε μια έκτη σύμβαση για την αγορά εμβολίων, αυτή τη φορά με τη φαρμακευτική εταιρεία Moderna. Η σύμβαση προβλέπει την αρχική αγορά 80 εκατομμυρίων δόσεων για λογαριασμό όλων των κρατών μελών της ΕΕ, καθώς και τη δυνατότητα να ζητηθούν έως και 80 εκατομμύρια δόσεις ακόμα· η προμήθεια των δόσεων αυτών θα γίνει όταν το εμβόλιο αποδειχθεί ασφαλές και αποτελεσματικό κατά της νόσου COVID-19.
Η Ισπανία ανακοίνωσε ήδη ότι θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο την εκστρατεία εμβολιασμού, δίνοντας προτεραιότητα στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται σε οίκους ευγηρίας, καθώς και στους φροντιστές τους και στο προσωπικό αυτών των ιδρυμάτων.
Στη Γαλλία, οι πρώτοι εμβολιασμοί θα γίνουν στους πιο «ευάλωτους» πολίτες, όμως δεν θα είναι υποχρεωτικοί, όπως είπε ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
Από τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός και στην Αυστρία, με προτεραιότητα στους επαγγελματίες υγείας, τους συνταξιούχους και τις ευπαθείς ομάδες
Ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 έχει προσβάλει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο μέσα σε 11 μήνες, από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2019. Σχεδόν 1,4 εκατ. από αυτούς πέθαναν. Οι χώρες που μετρούν τα περισσότερα θύματα είναι οι ΗΠΑ (259.976), η Βραζιλία (170.115), η Ινδία (134.699) και το Μεξικό (102.739).
Στην Ιαπωνία, οι αρχές του Τόκιο ζήτησαν σήμερα από τους κατοίκους να αποφεύγουν τις μη αναγκαίες εξόδους από το σπίτι και από τα καταστήματα που σερβίρουν αλκοόλ να κλείνουν νωρίτερα. Ο αριθμός των μολύνσεων στη χώρα αυξάνεται το τελευταίο διάστημα.
Στο Πακιστάν, τα νοσοκομεία έχουν φτάσει στα όριά τους και οι αρχές φοβούνται ότι το δεύτερο κύμα θα είναι πιο θανατηφόρο από το πρώτο. «Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες και η κατάσταση θα επιδεινωθεί», προειδοποίησε ο Καϊσάρ Σατζάντ, ο γενικός γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου του Πακιστάν.
Πηγή: http://www.newsit.gr/kosmos/i-eyropi-xalaronei-ta-metra-stis-ipa-ta-krousmata-koronoiou-ayksanontai/3148856/
Μπέρμιγχαμ: Μεθυσμένη αναποδογύρισε το ΙΧ της δίπλα σε περαστικό - Παραλίγο να τον συνθλίψει
Η 32χρονη έκανε όπισθεν με υπερβολική ταχύτητα και παραλίγο να καταπλακώσει έναν άνδρα, ενώ το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Τρομακτικές στιγμές σε πτήση: Έσκασε τροχός σε Boeing 737 κατά την απογείωση - Ξεκόλλησαν κομμάτια της οροφής
Η Sepehran Airlines κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς άνοιξαν οι αποσκευοθήκες και ξεκόλλησαν τμήματα της οροφής στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Αφαντη η κουβέρτα από το ιατρείο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο πειστήριο που φαίνεται στη φωτογραφία της γιατρού δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές.

Σφοδρή κριτική δέχεται η βραδινή τροπολογία για τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Αντιδράσεις από Πάνο Λαζαράτο και Θανάση Καμπαγιάννη
Έντονες αντιδράσεις από τον νομικό κόσμο προκαλεί η ρύθμιση που φέρεται να παρακάμπτει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιτρέποντας την αναγνώριση χρόνου σπουδών χωρίς κρατική επαναπιστοποίηση.

Τραγωδία στη Βενετία: Νεκρός 25χρονος σε σύγκρουση σκαφών - Αγνοείται η έγκυος σύζυγος
Το αλιευτικό του ζευγαριού χτυπήθηκε από θαλάσσιο ταξί, ενώ οι έρευνες των ιταλικών αρχών διεξάγονται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στα θολά νερά.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η δήλωση της αδελφής του για τον θάνατό του και το χρονικό στο ιατρείο
Η Μαρία Μαζωνάκη ζητά να αποδοθούν ευθύνες για την απώλεια του τραγουδιστή, ενώ οι Αρχές εξετάζουν λεπτό προς λεπτό τις ενέργειες των γιατρών πριν καταλήξει.

Πολωνία - Ρωσία: Ανταλλαγή απειλών για πόλεμο - Η Μόσχα προειδοποιεί για αφανισμό σε 3 μέρες
Ο Ράντοσλαβ Σικόρσκι μίλησε για αεροπορική υπεροχή του ΝΑΤΟ και καταστροφή των ρωσικών διυλιστηρίων σε έξι εβδομάδες, ενώ το Κρεμλίνο και η Δούμα απάντησαν με προειδοποιήσεις για ολοκληρωτικό και πυρηνικό χτύπημα.

Κορίτσι των «Hooters» και 27χρονος influencer του χώρου των αυτοκινήτων σκοτώθηκαν σε φρικτό τροχαίο με McLaren στην Καλιφόρνια
Η 22χρονη Αλέξις «Λέξι» Κράμερ είχε ταξιδέψει από τη Φλόριντα για να συναντήσει για πρώτη φορά τον Τζέιμς Βερ με τον οποίο είχαν γνωριστεί μέσω Instagram – Εκείνος ήταν ο ιδρυτής της μεγαλύτερης εβδομαδιαίας έκθεσης αυτοκινήτων στον κόσμο

Κίνα: Συγκλονιστικό βίντεο με γυναίκα που πηδάει από οροφή αυτοκινήτου εν κινήσει μέσα σε σήραγγα
Το αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες σε σήραγγα υψηλής κυκλοφορίας, με τις τοπικές αρχές να ερευνούν τα αίτια της επικίνδυνης πτώσης στο οδόστρωμα.

Αγρότες ανάβουν φωτιές σε διαδηλώσεις κατά του κυβερνητικού προϋπολογισμού στην Ολλανδία
Οι κινητοποιήσεις ξέσπασαν την ίδια ημέρα που ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ παρουσίασε στο κοινοβούλιο τον προϋπολογισμό του 2027.

Μητέρα πέθανε από 300 τσιμπήματα μελισσών προστατεύοντας τον 3χρονο γιο της
Η 45χρονη δικαστικός Ογιούκι Ραμίρεζ Μπουρσιάγκα σκέπασε το παιδί με το φούτερ της, ενώ σμήνος μελισσών τραυμάτισε 11 άτομα έξω από αθλητική εκδήλωση στη Ζακατέκας.

Γκουανγκτζόου: 35χρονος μαχαίρωνε γυναίκες, σημάδευε τα μάτια - Συνελήφθη
Η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας έξω από εστιατόριο στην πανεπιστημιούπολη της περιφέρειας Πανιού, με τους τραυματίες να μη διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

EuroLeague: Καταργείται το αντιαθλητικό φάουλ - Όλες οι αλλαγές στους κανονισμούς
Δύο νέες κατηγορίες παραβάσεων αντικαθιστούν τις αντιαθλητικές επαφές, ενώ αυστηροποιούνται τα κριτήρια για το θέατρο και τα σουτ εν κινήσει.

Επίδειξη ισχύος από τη Μόσχα: Ρωσικά πυρηνικά βομβαρδιστικά σηκώθηκαν στην Νορβηγική θάλασσα
Πτήση σε διεθνή εναέριο χώρο ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας την Τρίτη, επιβεβαιώνοντας ότι τα στρατηγικά αεροσκάφη συνοδεύτηκαν από ξένα καταδιωκτικά

Το βίντεο που σοκάρει τη Γαλλία: Αστυνομικός αρπάζει 29χρονο και τον πετάει με το κεφάλι στο έδαφος - Ο νεαρός πέθανε 13 μέρες μετά
Αρχικά η εισαγγελία δεν συνέδεσε τον θάνατο του 29χρονου Γιουσούφ με τη συμπεριφορά του αστυνομικού αλλά μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο άνοιξε έρευνα για «αχρείαστη βία»

Βρετανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Ντόνκαστερ - Δύο νεκροί, τέσσερις τραυματίες
Ο 30χρονος οδηγός του Mitsubishi συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, καθώς η αστυνομία αναζητά μάρτυρες του τροχαίου στο White Rose Way.

«Βλέπει τον άνθρωπο ως θήραμα»: Γιατί το άγριο ζώο που κυκλοφορεί στη Χαλκιδική επιτίθεται σε ανυποψίαστους
Το 2χρονο παιδάκι από τη Σερβία νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο- Συναγερμός στις υπηρεσίες για τον εντοπισμό του ζώου που είναι ή τσακάλι ή λύκος

Τραγωδία στο Μεξικό: Μητέρα πέθανε από τσιμπήματα μελισσών, ενώ προσπάθησε να προστατεύσει τον 3χρονο γιο της
Η 45χρονη δικαστικός μπήκε μπροστά στον γιο της όταν ένα σμήνος μελισσών επιτέθηκε σε πλήθος έξω από αθλητική εκδήλωση – Τον σκέπασε με το φούτερ της και τον έβαλε στο αυτοκίνητο, αλλά η ίδια δέχθηκε περίπου 300 τσιμπήματα

ΗΠΑ: Παραδέχτηκαν για πρώτη φορά ότι έχουν όπλα στο Διάστημα – Φόβοι για κλιμάκωση
Ο υπουργός Πολεμικής Αεροπορίας Τρόι Μάινκ αποκάλυψε πως υπάρχει «υλικό έτοιμο για πτήση» για τους διαστημικούς αναχαιτιστές του προγράμματος «Χρυσός Θόλος»

Θεσσαλονίκη: Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από τον Θερμαϊκό στο Ποσειδώνιο
Ο άνδρας παραμένει αγνώστων στοιχείων, ενώ το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης διέταξε νεκροψία-νεκροτομή για τα αίτια του θανάτου.

Noah Segsy: Πέθανε στα 22 του στην Κύπρο ο γνωστός δημιουργός του OnlyFans
Ο Γερμανός δημιουργός περιεχομένου για ενηλίκους Riccardo Staudt, γνωστός ως Noah Segsy, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα στο Παραλίμνι. Η νεκροτομή έδειξε πνιγμό, ενώ οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου του εξακολουθούν να ερευνώνται.

Αποφυλακίστηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης: «Επιστρέφω στην πρώτη γραμμή των εθνικών αγώνων»
Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής εξήλθε από τις φυλακές Δομοκού και προανήγγειλε την ίδρυση ή συμμετοχή σε νέο πολιτικό σχηματισμό.

Μαρουσάκης: Επικίνδυνη κακοκαιρία σήμερα στα νότια - Προσοχή στην Αττική το απόγευμα
Ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό περνά γύρω από την Κρήτη με αυξημένο κίνδυνο πλημμυρών σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα έως την Πέμπτη.

Ρωσική φρεγάτα εκτοξεύει φωτοβολίδες σε δανέζικο ελικόπτερο – «Απαράδεκτο», λέει η Δανία
Ο Δανός υπουργός Εξωτερικών Λαρς Λόκε Ράσμουσεν κάλεσε τον Ρώσο πρεσβευτή για εξηγήσεις μετά το επεισόδιο σε διεθνή ύδατα ανοικτά των δανέζικων ακτών.

Κηδεία Γιώργου Μαζωνάκη: Σκαρφάλωσαν σε μνήματα στο Γ` Νεκροταφείο για να βλέπουν και τα έσπασαν
Δύο ή τρία άτομα βρέθηκαν πάνω στα μνήματα, τα οποία δεν άντεξαν το βάρος και την πίεση

Δημήτρης Νατσιός: «Πετάξαμε τη μάνα έξω από το σπίτι - Δεν είναι χειραφέτηση, είναι σκλαβιά»
Ο πρόεδρος της Νίκης απέδωσε τα χαμηλά αποτελέσματα της PISA και το δημογραφικό πρόβλημα στην εργασία των μητέρων εκτός σπιτιού.

Τηλεφωνικές απάτες με AI: Κλωνοποιούν τη φωνή σου και παγιδεύουν την οικογένειά σου
Η Ελληνική Αστυνομία προειδοποιεί για τη νέα μέθοδο των επιτήδειων, οι οποίοι χρησιμοποιούν σύντομα ηχητικά αποσπάσματα για να στήσουν πειστικές οικογενειακές παγίδες.

Πρώην CEO της Google: Πώς ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να γίνει «πολύ χειρότερος»
Ο πρώην CEO της Google προειδοποιεί για την ταχύτατη τεχνολογική κάλυψη της Ρωσίας και τη χρήση αυτόνομων οπλικών συστημάτων.

Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά ότι διαθέτουν διαστημικό όπλο σε τροχιά
Ο υπουργός Πολεμικής Αεροπορίας Τρόι Μέινκ συνέδεσε το νέο όπλο με το αμυντικό σύστημα «Χρυσός Θόλος» απέναντι στις ρωσικές και κινεζικές διαστημικές απειλές.

Γιώργος Μαζωνάκης: Κατασχέθηκε χρηματοκιβώτιο από το σπίτι του – Η αντίδραση της οικογένειας
Οι Αρχές προχώρησαν σε έλεγχο της κατοικίας στο πλαίσιο των ερευνών, με τους συγγενείς να εκφράζουν την έντονη διαφωνία τους για την παραβίαση των προσωπικών του αντικειμένων.

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο 51χρονος για τη σεξουαλική κακοποίηση της 8χρονης εγγονής του
Η 28χρονη μητέρα του παιδιού κατέθεσε ότι ο ίδιος την κακοποιούσε σεξουαλικά και εκείνη ως ανήλικη στην Αλβανία, όπου είχε εκτίσει και δύο ποινές φυλάκισης.

Ο Θανάσης Αυγερινός σχολιάζει τις εικόνες στο ιατρείο που πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης – Οι μπηχτές στη Μαρία Καρυστιανού
Ο Θανάσης Αυγερινός ολοκλήρωσε την ανάρτησή του με τη φράση «Ακόμη τρέχω...»

Πρόβα πολέμου: Η Γερμανία στέλνει στρατό στα ανατολικά υπό τον φόβο ρωσικού χτυπήματος
Η Γερμανία σχεδιάζει μόνιμη παρουσία 4.800 στρατιωτών στη Λιθουανία έως το 2027, ενώ ο καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς μιλά για «καθοριστικές εβδομάδες» για την Ευρώπη.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο ταξιτζής που τον μετέφερε στο ιατρείο του Κολωνακίου έλυσε τη σιωπή του
«Έφυγε και για την οικογένειά του και για εμάς», είπε ο οδηγός ταξί που κατέθεσε στην αστυνομία όσα είδε έξω από το ιατρείο του Κολωνακίου.

Πανικός σε πτήση: Γυναίκα γδύθηκε εντελώς και προέβη σε άσεμνες πράξεις μπροστά σε άλλους επιβάτες
Το περιστατικό σημειώθηκε σε πτήση από τη Βαλτιμόρη προς το Μαϊάμι, μόλις ημέρες μετά από άλλο επεισόδιο σε πτήση της ίδιας εταιρείας.

Προσωρινά ελεύθερος ο 41χρονος που κατηγορείται ότι βίασε 9χρονη στον Αλμυρό Βόλου, «έχει υποστεί bullying» λένε οι συνήγοροί του
Ο κατηγορούμενος που φέρεται να θώπευσε την ανήλικη στο μπάνιο του σπιτιού της κατηγορείται για βιασμό, ενώ του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος απαγόρευσης προσέγγισης της ανήλικης

ΗΠΑ: Τι συμβαίνει φέτος με την ιλαρά; Τρίτος θάνατος στην Πενσυλβάνια από επιπλοκές
Η 40χρονη γυναίκα πέθανε το Σάββατο, όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής της κομητείας Τζέφερσον, Γκρεγκ Φουρλόγκ

Συναγερμός για την τιμή του πετρελαίου - Η Σαουδική Αραβία «στερεύει»
Η παραγωγή αργού πετρελαίου στη Σαουδική Αραβία έπεσε στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1990, ενώ αναβλήθηκε κρίσιμη συνάντηση των Κρατών του Κόλπου με το Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ.

Νέα πρόκληση από την Τουρκία για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας: «Η Ελλάδα διέπραξε σφαγές και καταστροφές»
«Η ιστορία δεν παραγράφεται ούτε παραχαράσσεται», τονίζει η Αθήνα - «Καλούμε τις ελληνικές αρχές να ενεργήσουν με σοβαρότητα και κοινή λογική», απαντά η Αγκυρα

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο - Αναβάθμιση κατηγοριών
Εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη










