Ιδιαίτερα ανήσυχοι παραμένουν οι ειδικοί, ακόμα και μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, καθώς περιμένουν εναγωνίως να δουν αν τα μέτρα αυτά θα αποδόσουν σε βαθμό τέτοιο ώστε να αρχίσουμε να βλέπουμε σημαντική μείωση στα ημερήσια κρούσματα. Ανοιχτό αφήνουν, βέβαια, το ενδεχόμενο να εφαρμοστούν κι άλλα μέτρα, μέχρι και lockdown, αν δεν παρατηρηθεί καμία αισθητή μείωση.
Η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα μας ολοένα και επιβαρύνεται και οι επιστημονικές και υγειονομικές αρχές βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση για την αντοχή του συστήματος υγείας. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη χθεσινή ενημέρωση 529 ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία, με τους 161 να χρειάζονται εντατική νοσηλεία σε ειδική μονάδα (ΜΕΘ, ΜΑΦ, ΜΕΛ).
Σύψας: Θα πάμε σε lockdown στην Αττική αν δεν αποδώσουν τα μέτρα
Ο Νίκος Σύψας μιλώντας στον ΑΝΤ1 ήταν κάθετος. «Ποτέ μη λες ποτέ με το lockdown. Αν χρειαστεί θα γίνει. Αν συνεχιστεί η κατάσταση με την πανδημία, ειδικά στην Αττική, θα πάμε αναμφίβολα σε lockdown. Το επόμενο βήμα, αν τα μέτρα δεν αποδώσουν, είναι ο περιορισμός της κυκλοφορίας των πολιτών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας.
Ξεκαθάρισε, βέβαια, ότι οι ειδικοί θα περιμένουν να δουν την απόδοση των νέων μέτρων πριν την εφαρμογή άλλων, ωστόσο ανέφερε ότι σε περίπτωση που εφαρμοστεί lockdown, αυτό θα είναι εβδομαδιαίο. «Θα είναι εβδομαδιαίας διάρκειας, αλλά θα είναι το επόμενο βήμα, γιατί η κατάσταση δεν εξελίσσεται καλά και αυτό φαίνεται από τις διασωληνώσεις. Θα δώσουμε σίγουρα 10 μέρες με 2 εβδομάδες στα νέα μέτρα για να δούμε αν θα αποδώσουν. Αν όχι ενδεχομένως να πάμε στο ακραίο μέτρο του περιορισμού κυκλοφορίας», είπε χαρακτηριστικά.
«Τα πράγματα σοβαρεύουν» τόνισε ο κ. Σύψας και για αυτό έκανε έκκληση προς τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα με ευλάβεια, ενώ αναφερόμενος στο κλείσιμο ορισμένων σχολείων υπογράμμισε ότι «οι καθηγητές κινδυνεύουν ακόμα περισσότερο γιατί κινούνται στην κοινωνία π.χ. στο μετρό. Η εμεπιρία από την Αγγλία τον Ιούνιο έδειξε ότι περισσότερο κινδύνευαν οι καθηγητές παρά οι μαθητές. Ήταν αναμενόμενο να φτάσουμε εκεί. Όλα τα μέτρα τα λαμβάνουμε για να προστατεύσουμε τα σχολεία. Θα είναι τα τελευταία που θα κλείσουν».
Τέλος, όσον αφορά τα τεστ για τον κορωνοϊό σε δασκάλους και καθηγητές, ο καθηγητής επεσήμανε ότι «δεν είναι πανάκεια» και πρόσθεσε ότι «μπορούμε σήμερα να ελέγξουμε όλους τους καθηγητές της Ελλάδας και αύριο κάποιος από αυτούς να μολυνθεί. Δεν έχουμε να κερδίσουμε πολλά, εκτός αν κάνουμε τεστ κάθε εβδομάδα, πράγμα αδύνατο. Προκρίνουμε καθηγητές και μαθητές να τηρούν τα μέτρα: μάσκα, αερισμός χώρος και αποστάσεις. Αν τα τηρούν ακόμη κι ένας μολυσμένος καθηγητής δεν θα κάνει διασπορά μεγάλη στο σχολείο και θα το ελέγξουμε πιο εύκολα».
Γώγος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επεκταθούν τα μέτρα αν δεν μειωθούν τα κρούσματα
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να επεκταθούν τα έκτακτα μέτρα, σε περίπτωση που δεν μειωθούν τα κρούσματα, ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας και Παθολογίας του πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος, μιλώντας στο MEGA.
Μάλιστα, όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά, δεν θεωρεί πως θα δούμε τετραψήφιο αριθμό κρουσμάτων, ωστόσο αν δεν αρχίσουμε να βλέπουμε μείωση, τα μέτρα θα επεκτείνονται.
Ο κ. Γώγος μίλησε επίσης και για τις λαϊκές αγορές, λέγοντας πως τα νέα μέτρα επιβάλλουν την αύξηση των αποστάσεων μεταξύ των πάγκων και την υποχρεωτική χρήση μάσκας, καθώς «με τις μάσκες προστατεύει ο ένας τον άλλο».
«Αστυνόμευση δεν μπορεί να υπάρξει σε κάθε πάγκο, επομένως ο καθένας πρέπει να φροντίζει για την τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων και την αποφυγή συνωστισμού», υποστήριξε.
Για τα ΜΜΜ τόνισε πως «δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση» και πως «πρέπει να αυξηθούν τα δρομολόγια με καινούρια λεωφορεία και περισσότερους οδηγούς». «Η μάσκα βοηθάει (στα λεωφορεία), αλλά χρειάζονται και αποστάσεις», σχολίασε.
Όσο για την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση, ο καθηγητής ανέφερε πως είναι ένα απόκτημα και εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται ως μέθοδοι αποφυγής συγχρωτισμού.
Για τα σχολεία, υποστήριξε πως «τα κρούσματα που έχουν εντοπιστεί δεν προέρχονται από διασπορά μέσα στο κτίριο, αλλά έρχονται από έξω. Επομένως, και επειδή είναι αρχή ακόμα, υπάρχει μεγαλύτερη ευαισθησία και προσοχή».
Σε περίπτωση κρουσμάτων, «η διαδικασία είναι συγκεκριμένη. Πρέπει ο υπεύθυνος του σχολείου να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο της εκπαίδευσης και τον υπεύθυνο της δημόσιας υγείας στην περιφέρεια και να συναποφασίσουν με τη βοήθεια των ειδικών».
Για τη χρήση μάσκας, τόνισε πως «μας προστατεύει από τα ασυμπτωματικά άτομα και πως δε δημιουργεί προβλήματα σε ανθρώπους χωρίς υποκείμενα νοσήματα».
Παναγιωτόπουλος: Να φοράμε μάσκες ακόμα και στους δρόμους
«Είμαστε σε μια σταθερή αύξηση, όχι όμως εκθετική, δηλαδή κάθε μέρα να έχουμε πολύ μεγαλύτερο αριθμό από την προηγούμενη, αλλά δεν είμαστε σε ύφεση και εκεί είναι το στοίχημα. Είμαστε σε μια σταθερά κρίσιμη κατάσταση». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο επιδημιολόγος Τάκης Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Παράλληλαμ εξήγησε πως αν μπούμε σε εκθετική κατάσταση τα πράγματα μετά δεν θα ελέγχονται καθόλου ενώ έκανε σαφές πως τώρα είναι η ώρα για πραγματικά ισχυρά μέτρα όχι λίγο αργότερα. Μάλιστα, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε πως η μάσκα στο δρόμο είναι και αυτή μέσα στην δέσμη μέτρων που μπορεί να εφαρμοστούν και χαρακτήρισε «υπερβολή» το κλείσιμο των σχολείων, ενώ, όπως υπογράμμισε, «ένα από τα προτεινόμενα μέτρα είναι η λειτουργία των σχολείων σε μικρές ομάδες, να μην αναμειγνύονται τα τμήματα μεταξύ τους ώστε να εφαρμόζεται το κριτήριο της απόστασης και σε περίπτωση κρούσματος να μένει σε καραντίνα μόνο το τμήμα και όχι όλο το σχολείο».
«Στο κόκκινο» η Αττική
Χθες, για τέταρτη ημέρα μέσα στην τελευταία εβδομάδα καταγράφηκε υψηλός αριθμός κρουσμάτων, πάνω από 300. Ειδικότερα, χθες ο αριθμός των κρουσμάτων «έκλεισε» στα 312 και προχθές, Τρίτη, είχαν καταγραφεί 310. Άλλα 302 κρούσματα κορωνοϊού είχαν εντοπιστεί το περασμένο Σάββατο και 372 -αριθμός ρεκόρ που...ευτυχώς δεν έχει καταρριφθεί – επιβεβαιώθηκαν την περασμένη Πέμπτη. Στην Αττική δε, που βρίσκεται στο... αρνητικό βάθρο συγκεντρώνοντας επί εβδομάδες τον μεγαλύτερο αριθμό θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα, καταγράφηκε χθες για τρίτη ημέρα μέσα στον Σεπτέμβριο πολύ υψηλός αριθμός κρουσμάτων. Από τα 284 εγχώρια κρούσματα τα 174 εντοπίστηκαν στην Αττική και τα 110 σε άλλες 24 περιοχές της χώρας.
Η πίεση στις Εντατικές
Το τελευταίο 24ωρο συνεχίστηκε η σταθερή εισαγωγή επιβαρυμένων ασθενών σε Μονάδες. Η συνεχής αύξηση των διασωληνωμένων ασθενών ασκεί μεγάλη πίεση στο σύστημα υγείας, ιδίως στο πιο κρίσιμο πεδίο του, σε εκείνο των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ, των Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) και των Μονάδων Ειδικών Λοιμώξεων (ΜΕΛ) όπου νοσηλεύονται οι ασθενείς με covid-19. Ο χθεσινός απολογισμός ήταν 71 διασωληνωμένοι. Μέσα σε λίγες ώρες δηλαδή, από την ανακοίνωση των στοιχείων του ΕΟΔΥ όπου αναφέρονταν 67 διασωληνωμένοι, μέχρι τις βραδινές ώρες άλλοι 4 ασθενείς χρειάστηκε να διασωληνωθούν.
Είναι ενδεικτικό ότι, σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Υγείας, οι κλίνες όλων των Μονάδων για ασθενείς με λοίμωξη λόγω κορωνοϊού στην Αττική έχουν πληρότητα περίπου στο 70%.
Συγκεκριμένα, οι κλίνες ΜΕΘ στα νοσοκομεία της επικράτειας ανέρχονται σε 930. Από αυτές, 701 διατίθενται για ασθενείς με νοσήματα πλην Covid-19 (519 κατειλημμένες, 182 κενές). Οι 229 διατίθενται αποκλειστικά για την νοσηλεία ασθενών με Covid-19 (223 σε νοσοκομεία του ΕΣΥ, 6 σε στρατιωτικά).
Από το σύνολο των 330 κλινών ΜΕΘ του λεκανοπεδίου, έχουν διατεθεί 255 κλίνες για νοσήματα πλην Covid-19, εκ των οποίων 207 είναι κατειλημμένες και 48 κενές. Από τις 75 κλίνες ΜΕΘ-Covid, είναι κατειλημμένες οι 53 και 22 οι κενές (ποσοστό πληρότητας 70,5%).
Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, με δεδομένη την αύξηση των εισαγωγών που παρατηρείται στα νοσοκομεία της Αττικής, λόγω του υψηλού επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες στην Περιφέρεια, το υπουργείο δρομολογεί την αύξηση των κλινών ΜΕΘ-Covid, όπως έκανε και στην πρώτη φάση της πανδημίας.
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1045288/koronoios-anisuhoun-oi-eidikoi-poia-nea-metra-skeftodai-an-den-meiothoun-ta-krousmata/
Χαμενεΐ: Ο αλαζόνας Τραμπ θα «πέσει» σαν τον Φαραώ και τον Σάχη, έχει τα χέρια του λερωμένα με αίμα
Αναφερόμενος στα επεισόδια στην Τεχεράνη και σε άλλες πόλεις, υποστήριξε ότι ομάδες ανθρώπων «με πρόθεση την καταστροφή» προκάλεσαν ζημιές σε κτίρια της χώρας, με στόχο να ικανοποιήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ

Καραϊβική: Καρέ καρέ η κατάληψη του πετρελαιοφόρου της Βενεζουέλας από Αμερικανούς πεζοναύτες
Αμερικανοί πεζοναύτες αποβιβάστηκαν από ελικόπτερο στο κατάστρωμα του «Olina»

Συρία: Τανκ χτύπησε ρεπόρτερ που κάλυπτε τις φονικές συγκρούσεις στο Χαλέπι – Σώθηκε από θαύμα
Ο ρεπόρτερ επέζησε με ελαφριά τραύματα, παρά την αιμοραγγία που του προκάλεσε το χτύπημα

Πέρασε με την απαιτούμενη πλειοψηφία η εμπορική συμφωνία της ΕΕ με τη Mercosur μετά από 25 χρόνια διαπραγματεύσεων
Τι προβλέπει η συμφωνία ΕΕ - Mercosur

Χρήστος Πολίτης: Πότε θα γίνει η τελετή αποτέφρωσης
Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το τελευταίο αντίο στον ηθοποιό Χρήστο Πολίτη

Νικ Ράινερ: Πιστεύει ότι είναι «θύμα συνωμοσίας» για τη διπλή δολοφονία - Έχει παραισθήσεις
Ένα ντοκιμαντέρ του ΤΜΖ αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ψυχική υγεία του κρατούμενου Νικ Ράινερ και ποια θα είναι η υπερασπιστική γραμμή του

Ρούτσι κατά Καρυστιανού: «Πρέπει να παραιτηθεί από τον σύλλογο για τα Τέμπη»
Ο Πάνος Ρούτσι δήλωσε πως όσα έκανε ο ίδιος, ήταν «για το παιδί μου, για να βρω την αλήθεια»

Ιωάννινα στα λευκά: Χιονίζει στο κέντρο της πόλης, μαγευτικές εικόνες από τα ορεινά της Κόνιτσας
Η κακοκαιρία βρίσκεται σε εξέλιξη, με μεγάλο μέρος της Ηπείρου, και ειδικά τις ορεινές περιοχές των Ιωαννίνων και της Αρτας, να έχουν ντυθεί από χθες στα λευκά

Μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών: Τι προκάλεσε αυτόν τον «διαρκή θόρυβο» στις συχνότητες
Ο διοικητής της ΥΠΑ εξηγεί τι συνέβη στα ελληνικά αεροδρόμια πριν πέντε ημέρες, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η Υπηρεσία, επισημαίνοντας πως δεν υπήρξε ζήτημα ασφάλειας πτήσεων

Ο Τραμπ ακύρωσε δεύτερη επίθεση στη Βενεζουέλα
Δήλωσε ότι ΗΠΑ και Βενεζουέλα συνεργάζονται καλά, προσθέτοντας ότι τουλάχιστον 100 δισ. δολάρια θα επενδυθούν από τις «μεγάλες πετρελαϊκές» εταιρείες στη χώρα της Νότιας Αμερικής

Μετρό: Αυτοί οι τρεις σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από 11 Ιανουαρίου
Ο λόγος

«Βούρκωσαν» οι σερβιτόρες: Πελάτες εστιατορίου τούς άφησαν φιλοδώρημα 4.200 ευρώ
Πελάτες εστιατορίου άφησαν φιλοδώρημα 4.200 ευρώ στο Ιλινόις, συγκινώντας τους σερβιτόρους και τις οικογένειές τους.

Οι Ρώσοι χτύπησαν με Ορέσνικ στόχο στην πόλη Λβιβ ως «απάντηση» στην ουκρανική επίθεση στην κατοικία του Πούτιν
Ρωσική επίθεση με 242 μη επανδρωμένα αεροσκάφη και 36 πυραύλους σε ουκρανικές υποδομές - 500.000 Ρώσοι έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό εξαιτίας ουκρανικής επίθεσης

Σοκ: Πέταξαν εκρηκτικό μηχανισμό στο κεφάλι βουλευτή έξω από το Κοινοβούλιο της Ονδούρας
Δείτε το βίντεο με τον σοβαρό τραυματισμό

Δημοσκόπηση GPO: Τι λένε για το κόμμα Καρυστιανού
Από Πλεύση Ελευθερίας, Νίκη, και Ελληνική Λύση οι μεγάλες δεξαμενές ψηφοφόρων για το κόμμα Καρυστιανού

Πέθανε ο Χρήστος Πολίτης, ο «Γιάγκος Δράκος» της «Λάμψης»
Από τη Λάμψη και τον ρόλο του Γιάγκου Δράκου μέχρι το Απλό Θέατρο και τον ελληνικό κινηματογράφο

Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Αρδα και Έβρο
Σε αυξημένη επιφυλακή καλεί κατοίκους, αγρότες και επαγγελματίες ο Δήμος Ορεστιάδας, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται τις επόμενες ώρες

Μινεάπολη: Το FBI ανέλαβε την έρευνα για την δολοφονία της 37χρονης Ρενέ από τον πράκτορα της ICE
Δεδομένου ότι πλέον δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της υπόθεσης, στους μάρτυρες και στα αποδεικτικά στοιχεία, το το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Μινεσότα δήλωσε ότι «απρόθυμα» αποσύρθηκε από την έρευνα

Εξέγερση κατά των μουλάδων στο Ιράν: Μεγάλες διαδηλώσεις - Xωρίς Ίντερνετ η χώρα
Τουλάχιστον 45 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί από την έναρξη των κινητοποιήσεων, λέει ΜΚΟ

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Θύμα bullying ισχυρίζεται ότι ήταν ο γιος της - Το ξέσπασμα της μητέρας του
Η μητέρα του 15χρονου που έβαλε τέλος στη ζωή του ισχυρίζεται πως ο γιος της είναι θύμα bullying

Οι ΗΠΑ ωθούν τους Αμερικανούς να τρώνε περισσότερο βούτυρο - Ειδικός εξηγεί γιατί αυτό είναι λάθος
Σύμφωνα με την Dr. Trisha Pasricha, το βούτυρο είναι μια κακή διατροφική επιλογή, καθώς αν εξετάσουμε τα επιστημονικά δεδομένα, επηρεάζει αρνητικά την καρδιά μας

Κυνήγι ρωσικού τάνκερ στη Μάγχη: Ποιο είναι το δεξαμενόπλοιο «Arcusat» και γιατί έπλεε με σημαία ευκαιρίας σαν «Tavian»
Έχει μετονομαστεί σε «Tavian» και παρακολουθείτε από τις βρετανικές αρχές

Μερτς: Η Ευρώπη να αυξήσει το κόστος του πολέμου για την Ρωσία - Τι είπε ο Ζελένσκι
Έτοιμο για οριστικοποίηση το έγγραφο με τις αμερικανικές εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία

Στον Πύργο του Αιφελ έφτασαν Γάλλοι αγρότες που διαμαρτύρονται για την Mercosur
Είμαστε μεταξύ πικρίας και απελπισίας, είπε ο Στεφάν Πελετιέ, στέλεχος της συνδικαλιστικής οργάνωσης Coordination Rurale

Βγήκε η θάλασσα στον δρόμο στη Μύρινα της Λήμνου λόγω των θυελλωδών ανέμων
Ξεβράστηκαν μέχρι και αχινοί

Αγρίνιο: Ανδρας εισέβαλλε στο γραφείο του δημάρχου, τον απείλησε και δάγκωσε υπάλληλο
Ο δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου βρέθηκε αντιμέτωπος με τον άνδρα που εκτός από φραστικά του επιτέθηκε με μια ομπρέλα

Απίστευτο περιστατικό : Ανδρας μαχαίρωσε εργαζόμενο των KFC, επειδή νευρίασε για τη σάλτσα που έβαλαν στην παραγγελία του
Σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, φαίνεται ο 32χρονος να μαχαιρώνει πολλές φορές τον υπάλληλο, ενώ στη συνέχεια ο θείος του επιχειρεί να τον πνίξει

Πάτρα: Καρέ-καρέ το βίντεο με το φονικό σε κέντρο διασκέδασης - Τα θανάσιμα χτυπήματα στον 30χρονο
Στο βιντεοληπτικό υλικό φαίνεται, ο 30χρονος μετά το σοβαρό επεισόδιο εντός τους μαγαζιού, να φεύγει όρθιος, βαδίζοντας με κατεύθυνση την έξοδο, εκεί ωστόσο «συναντά» τον 26χρονο, ο οποίος αρχίζει να τον γρονθοκοπεί

Τραγωδία στην Κορινθία με δύο νεκρά παιδιά
Η στιγμή που το αυτοκίνητο μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα σε βενζινάδικο και καρφώνεται στο σπίτι

Σάλος με το Grok: Κατηγορείται για ακατάλληλες ΑΙ εικόνες διασημοτήτων μεταξύ των οποίων η Κέιτ Μίντλετον
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, μία ηθοποιός από το «Stranger Things» και μία δημοσιογράφος του BBC είναι μόνο μερικά από τα θύματα δημιουργίας ψεύτικων ακατάλληλων φωτογραφιών

Χαλκίδα: Μαθητής αυτοκτόνησε πέφτοντας από την Υψηλή Γέφυρα
«Δεχόταν απειλές, τον έδερναν»

Κήρυγμα του μητροπολίτη Κοζάνης για τους νεκρούς στην Ελβετία: «Όταν δεν επιλέγεις τον δρόμο της αρετής»
Στο Χριστουγεννιάτικο κήρυγμά του, ο μητροπολίτης κ. Παύλος είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όταν επιτέθηκε κατά όσων έχουν κατοικίδια

«Γιωργάρα, στο καλό»: Ο σπαρακτικός επικήδειος στην κηδεία Παπαδάκη από τον Στρατή Λιαρέλλη
Ήταν όλοι εκεί για το τελευταίο αντίο

Ο Tekashi 6ix9ine στη φυλακή όπου κρατείται ο Μαδούρο – Εκεί είναι και ο Μαντζιόνε
Στο παρελθόν, έχουν περάσει από εκεί κι άλλοι γνωστοί κρατούμενοι, όπως οι R. Kelly, Sean «Diddy» Combs και η Γκισλέιν Μάξγουελ

Αλλάζει και τη διατροφική πυραμίδα ο Τραμπ: Στην κορυφή η πρωτεΐνη και τα γαλακτοκομικά με πλήρη λιπαρά
Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ και η κυβέρνηση Τραμπ προτείνουν αλλαγές στη διατροφή των Αμερικανών για τη μείωση των χρόνιων ασθενειών και την περαιτέρω μείωση του κόστους υγειονομικής περίθαλψης

Καιρός - Μαρουσάκης: Έρχεται «πολική φωτοβολίδα»
Διπλή χειμωνιάτικη εισβολή τα επόμενα 24ωρα, πότε θα δούμε χιόνια και στα βόρεια προάστια

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε αυτοκίνητο εν κινήσει στο Γιαννιτσοχώρι – Τρόμος για την οδηγό
Σοκ για γυναίκα οδηγό στην Ηλεία

Τραμπ στους NYT: «Η αμερικανική εποπτεία στη Βενεζουέλα θα μπορούσε να διαρκέσει για χρόνια»
Σε μια εκτενή συνέντευξη στους New York Times, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι «μόνο ο χρόνος θα δείξει» πόσο καιρό οι Ηνωμένες Πολιτείες στοχεύουν να «μείνουν» στη Βενεζουέλα

Πατέρας στην Πάτρα κατήγγειλε ότι 16χρονος ανάγκασε τον γιο του να γονατίσει, τον χτύπησε και τράβηξε με βίντεο την επίθεση
Αναζητείται ο 16χρονος

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον «αέρα» της εκπομπής: «Το μόνο που αξίζει στη ζωή, είναι η υγεία»
«Μπορώ να περπατήσω, δυσκολεύομαι να ξαπλώσω πίσω αλλά όλα καλά, υπάρχουν και χειρότερα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας










