Πυρετός συσκέψεων μετά το μαύρο ρεκόρ
Κορωνοϊός: Πιο κοντά στα νέα μέτρα μετά τα 600 κρούσματα από εχθές
Κορωνοϊός: Πιο κοντά στα νέα μέτρα μετά τα 600 κρούσματα από εχθές - Πυρετός συσκέψεων μετά το μαύρο ρεκόρ

Με τους δείκτες της επιδημίας - ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων, νοσηλευόμενοι, διασωληνωμένοι, νεκροί- να παραπέμπουν πλέον σε μια ιδιότυπη, θλιβερή καταγραφή αρνητικών επιδόσεων όπου το μαύρο ρεκόρ κάθε προηγούμενης ημέρας φαντάζει... σχεδόν τέλειο σε σύγκριση με εκείνο της επόμενης και με το σύστημα υγείας να δέχεται διαρκώς μεγάλη πίεση, η χώρα μας βρίσκεται και πάλι σε μια κρίσιμη καμπή στην οκτάμηνη δύσκολη διαδρομή που διανύει με τον κορωνοϊό και τη λοίμωξη Covid-19.

Είναι ενδεικτικό ότι εχθές καταρρίφθηκε κάθε προηγούμενη "επίδοση" στον αριθμό νέων κρουσμάτων - επιβεβαιώθηκαν 667 θετικά κρούσματα σε μια φαινομενικά "ήσυχη" μέρα, καθώς συνήθως τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας λόγω της μειωμένης προσέλευσης ατόμων για έλεγχο και της διενέργειας λιγότερων τεστ, ήταν μικρότερος και ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων. Συνολικά, και σύμφωνα με τα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας, πανελλαδικά υπάρχουν 5.185 άτομα με ενεργή λοίμωξη λόγω κορωνοϊού και 6.618 ιχνηλατημένες στενές επαφές τους σε κατ’ οίκον περιορισμό. Δηλαδή συνολικά 11.595 άτομα βρίσκονται σε καραντίνα - αριθμός ρεκόρ οκταμήνου.

Επίσης χθες ο αριθμός των νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία ήταν 780, αριθμός πολύ υψηλός για τα έως τώρα δεδομένα που οι ασθενείς δεν είχαν ξεπεράσει τους 720. Σε ό,τι αφορά τους νεκρούς, έχει ήδη καταρριφθεί το ρεκόρ του πιο "βαρύ" μήνα της οκτάμηνης επιδημίας, που ήταν ο περασμένος Σεπτέμβριος με 125 θύματα. Κατά τις 20 ημέρες του Οκτωβρίου έχουν χάσει τη ζωή τους 137 άνθρωποι λόγω της λοίμωξης Covid-19.

Αγωνία και συσκέψεις για να αποφευχθεί περαιτέρω επιδημιολογική επιδείνωση

Οι αλλεπάλληλες συσκέψεις σε επίπεδο επιστημονικό και κυβερνητικό τις τελευταίες ημέρες αποτυπώνουν την αγωνία όλων να ελεγχθεί η επιδημία και να αποτραπεί η χειρότερη έκβαση για τη δημόσια υγεία και την οικονομία. Χθες το βράδυ, και υπό τη βαριά σκιά των 667 νέων κρουσμάτων σε ένα 24ωρο, τα επιδεινούμενα επιδημιολογικά δεδομένα και οι αποφάσεις που αυτά δρομολογούν, συζητήθηκαν στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων ανά νομό και περιοχή. Όπως επισημάνθηκε στον πρωθυπουργό, το πρόβλημα εντοπίζεται στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου η αύξηση των κρουσμάτων παρουσίασε ξαφνική άνοδο. Συζητήθηκε ποια μέτρα θα μπορούσαν να εφαρμοστούν, με κυριότερο εκείνο της καθολικής χρήσης μάσκας σε εσωτερικους και εξωτερικούς χώρους. Το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται ήδη στην περιοχή της Κοζάνης και από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα εκτιμηθεί η εφαρμογή του σε γενικότερο επίπεδο. Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει από το ταξίδι στην Κύπρο και τα επόμενα 24ωρα θα εκτιμηθεί η κατάσταση, ώστε την Παρασκευή, σε συνεργασία με τους λοιμωξιολόγους, θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Σήμερα, τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας έχουν σύσκεψη για την αξιολόγηση του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας. Στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας αποτίμησης και επικαιροποίησης των στοιχείων για τις 74 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας θα αποφασίσουν σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται να αλλάξει το επίπεδο επικινδυνότητας αναλόγως με τη διασπορά των κρουσμάτων και τα χαρακτηριστικά τους.

Σε κατάσταση "σταθερή αλλά κρίσιμη" η Αττική, εκτός ελέγχου τουλάχιστον 4 περιοχές

Η Αττική καταγράφοντας χθες 250 νέα κρούσματα παραμένει στο επίκεντρο της επιδημίας, με τους ειδικούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή της "σταθερή αλλά κρίσιμη" και να αναζητούν εναγωνίως τρόπους για να τη "διατηρήσουν" σε αυτήν την κατάσταση χωρίς να πρέπει να τεθεί σε τοπικό lockdown.

Στο πλαίσιο αυτό, και παρότι τα μέτρα είναι συγκεκριμένα με βάση το επίπεδο συναγερμού, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθούν κάποια στοχευμένα περιοριστικά μέτρα για το λεκανοπέδιο, που θα βρίσκονται ανάμεσα σε όσα ισχύουν τώρα στον πορτοκαλί συναγερμό και στον αμέσως επόμενο, και τελευταίο, κόκκινο συναγερμό. Το τοπικό lockdown για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, με 5 εκατ. Πληθυσμό, παραμένει η ύστατη "θεραπευτική λύση" για την "σταθερή, αλλά κρίσιμη" κατάστασή της.

Την ίδια στιγμή, νέες περιφερειακές ενότητες, όπως τα Ιωάννινα και η Καστοριά, καταγράφουν εκθετική αύξηση κρουσμάτων και ετοιμάζονται να μπουν σε καθεστώς καραντίνας ακολουθώντας τον δρόμο που χαράχθηκε για την Κοζάνη, και άλλες όπως η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την επόμενο, αυξημένο επίπεδο συναγερμού. πληθυσμό.

Ιδίως σε ό,τι αφορά τα Ιωάννινα και την Καστοριά ο κ. Χαρδαλιάς επεσήμανε κατά τη χθεσινή ενημέρωση ότι "επειδή. είναι υψηλοί οι επιδημιολογικοί πολλαπλασιαστές και υπάρχουν πολλά και διάσπαρτα clusters (εστίες επιδημικής έξαρσης), η αύξηση γίνεται επιθετική, συνεπώς επικίνδυνη".

Οι νέοι "επικεφαλής" της επιδημίας

Κοινός παρανομαστής σε αυτές τις περιοχές στην εξάπλωση της επιδημίας είναι, όπως τόνισαν κατά τη χθεσινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό στο υπουργείο Υγείας, ο καθηγητής Επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, οι άνθρωποι ηλικίας 18-39 χρόνων. Ενδεικτικά ανέφεραν πως τα άτομα με ενεργό λοίμωξη Covid-19 έχουν μέση ηλικία τα 30 έτη στη Θεσσαλονίκη και τα 33 έτη στην Αττική.

"Είναι αυτοί πλέον που οδηγούν την επιδημία στη χώρα μας" είπαν χαρακτηριστικά. Είναι δηλαδή αυτοί που επιβεβαιώνονται θετικοί στον κορωνοϊό, που μπορεί να εμφανίζουν συμπτώματα και να νοσούν ή και όχι, που μεταδίδουν όμως τον ιό ανεξάρτητα από το αν έχουν συμπτώματα λοίμωξης Covid-19 ή όχι. Είναι εκείνοι που έχουν καταλυτικό ρόλο στη μετάδοση της επιδημίας, στη μόλυνση των ευπαθών και ηλικιωμένων ατόμων και στη δραματική, συνήθως δε μοιραία, πορεία τους εάν νοσήσουν και νοσηλευτούν. Και κυρίως είναι αυτοί που πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή στην τήρηση των μέτρων προστασίας για τους εαυτούς τους αλλά και τους άλλους.

“Η επιδημική αύξηση καθοδηγείται από την ηλικιακή ομάδα 18-39, σε ποσοστό 60%-70% περισσότερο από το αναμενόμενο. Η ηλικιακή ομάδα αυτή φαίνεται να είναι ενισχυμένη κατά περίπου 10%-20% τις τελευταίες ημέρες, στη συμμετοχή της στην επιδημία σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες”, ανέφερε ο κ. Μαγιορκίνης. Σύμφωνα με τον ίδιο, από τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες αυξημένη συμμετοχή στην επιδημική δυναμική φαίνεται να έχει τους τελευταίους δύο μήνες η ομάδα 40-64 χρόνων, με ποσοστό μέχρι και 30% μεγαλύτερο σε σχέση με το αναμενόμενο. Οι υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες εξακολουθούν να συμμετέχουν με σχετικά χαμηλά επίπεδα στα κρούσματα, χωρίς να προβληματίζουν ιδιαίτερα τους ειδικούς.

Πώς οι νέοι καθορίζουν την πληρότητα των Εντατικών

Οι νέοι ως επικεφαλής της επιδημίας ήταν ένα από τα σενάρια που προκαλούσε μεγάλη ανησυχία στους ειδικούς και το καλοκαίρι όταν άρχισε να αποτυπώνεται η μετακίνηση σε τουριστικούς προορισμούς και μια χαλαρότητα στην τήρηση των μέτρων προστασίας στις νεότερες ηλικιακές ομάδες. Ωστόσο, τους θερινούς μήνες και παρά τα κρούσματα που σημειώθηκαν, και που οδήγησαν και σε περιοριστικά μέτρα σε δημοφιλείς προορισμούς, δεν καταγράφηκε με την ένταση και την δύναμη που τώρα αποτυπώνεται η "υπεροχή" των νέων στην επιδημία.

Η ηλικιακή ομάδα 18-39 που καθοδηγεί αυτή τη στιγμή την επιδημία, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν κινδυνεύει από τη λοίμωξη Covid-19 στον βαθμό που κινδυνεύουν οι μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες 40-64 και 65 και άνω. Μπορεί όμως να θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των άλλων ηλικιακών ομάδων, καθώς όσοι μολύνονται θα οδηγούνται στο νοσοκομείο και πιθανότατα θα χρειαστούν διασωλήνωση. Εχθές οι διασωληνωμένοι ήταν 87, με τους 60 εξ αυτών να βρίσκονται σε νοσοκομεία της Αττικής.
Αυτό που φοβούνται - μάλλον το προσμένουν- οι ειδικοί και οι επαγγελματίες υγείας είναι τις επόμενες 10-15 ημέρες να αποτυπωθεί στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ( ΜΕΘ) η μεγάλη κυκλοφορία του κορωνοϊού στους νέους.

"Το θέμα είναι ότι αυτό το φαινόμενο σταδιακά, δηλαδή ο αριθμός των νέων που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, θα οδηγήσει, αν όχι τώρα σε βάθος χρόνου, ίσως τις επόμενες 10-15 ημέρες, σε αύξηση των διασωληνώσεων, είτε με αύξηση των ατόμων που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, είτε ακόμα μπορούμε να δούμε και έναν μικρό αριθμό ατόμων που είναι μικρότερης ηλικίας και θα χρειαστούν”, επεσήμανε ο καθηγητής Μαγιορκίνης, απευθύνοντας έκκληση προς το πληθυσμό 18 – 40 χρόνων να προσέχει ιδιαίτερα.

“Να θεωρούμε τους εαυτούς μας δυνητικούς φορείς του ιού”, σύστησε ο κ. Μαγιορκίνης. Ο καθηγητής απευθύνθηκε και στους καπνιστές ζητώντας τους να περιορίσουν τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος, υπενθυμίζοντας ότι οι καπνιστές διατρέχουν διπλό κίνδυνο για βαριά νόσηση με Covid-19.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1057133/koronoios-puretos-suskepseon-meta-to-hthesino-mauro-rekor-pio-koda-ta-nea-metra/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

Ακαθάριστα οικόπεδα: Νέοι κανόνες και πρόστιμα – Τι αλλάζει με τον νόμο για την πυροπροστασία

Σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο για τον καθαρισμό οικοπέδων και την πρόληψη πυρκαγιών φέρνει νέα νομοθετική ρύθμιση, με αυστηρότερους ελέγχους αλλά και διαφοροποιημένα πρόστιμα για τους παραβάτες. 

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου - Δείτε βίντεο

Λάρισα: Αυτοκίνητο τυλίγεται στις φλόγες στη μέση του δρόμου - Δείτε βίντεο

Oι επιβαίνοντες πρόλαβαν να απομακρυνθούν έγκαιρα από το φλεγόμενο όχημα 

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

Έλα στην ομάδα μας: Digital Content Editor

Full time στην Αθήνα, Hybrid 

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Συνελήφθη διαιτητής Taekwondo για «στημένους» αγώνες, ζητούσε 1.000 ευρώ από αθλητές

Υποσχόταν διάκριση, ένταξη στην Εθνική και μόρια για πανεπιστήμιο – Πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με τα χρήματα 

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα - Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

Αυτές είναι οι πιο σεισμογενείς περιοχές στην Ελλάδα - Νέα έκθεση από το ΑΠΘ

Πέντε ζώνες σεισμικής επικινδυνότητας στον νέο χάρτη - Ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο» και τι αλλάζει στον αντισεισμικό σχεδιασμό 

Κατασκευάζονται στον Καναδά τα νέα καναντέρ - Το 2027 έρχονται τα δύο πρώτα

Κατασκευάζονται στον Καναδά τα νέα καναντέρ - Το 2027 έρχονται τα δύο πρώτα

Τα νέα αεροσκάφη διαθέτουν σύγχρονα συστήματα αεροναυτιλίας, δυνατότητα επιχειρήσεων σε ακόμη πιο απαιτητικές συνθήκες, καθώς και ενισχυμένες δυνατότητες 

Αφαντη η πεθερά που εκτέλεσε τη νύφη της με έξι σφαίρες - Τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν

Αφαντη η πεθερά που εκτέλεσε τη νύφη της με έξι σφαίρες - Τα τελευταία λόγια που αντάλλαξαν

Η πεθερά έφυγε σαν κυρία με ταξί μετά την εκτέλεση και ο γιος έμεινε μία ημέρα με το πτώμα, πριν το αναφέρει 

Μακρόν στην Τουρκία: Αδιαπραγμάτευτη η ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής - Μητσοτάκης: Μπετον αρμέ το 42/7

Μακρόν στην Τουρκία: Αδιαπραγμάτευτη η ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής - Μητσοτάκης: Μπετον αρμέ το 42/7

Πολλά τα μηνύματα από τις δηλώσεις Μητσοτάκη - Μακρόν 

Μητσοτάκης: «Σαφές μήνυμα η επίσκεψή σας» - Μακρόν: «Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας»

Μητσοτάκης: «Σαφές μήνυμα η επίσκεψή σας» - Μακρόν: «Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας»

Όσα ειπώθηκαν από τους δύο ηγέτες στη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου 

Με μαχαίρι 20 εκατοστών ο 20χρονος σκότωσε τον 27χρονο στον Αγιο Δημήτριο, το χρονικό του φονικού

Με μαχαίρι 20 εκατοστών ο 20χρονος σκότωσε τον 27χρονο στον Αγιο Δημήτριο, το χρονικό του φονικού

Ο δράστης μετά την αποτρόπαια πράξη του πήγε στο σπίτι του όπου έκρυψε το μαχαίρι στην ταράτσα πίσω από τους ηλιακούς θερμοσίφωνες 

Ποιος «εξαφανίζει» Αμερικανούς και Κινέζους επιστήμονες μυστικών προγραμμάτων στον τομέα της Αμυνας

Ποιος «εξαφανίζει» Αμερικανούς και Κινέζους επιστήμονες μυστικών προγραμμάτων στον τομέα της Αμυνας

Το θρίλερ με τους μυστηριώδεις θανάτους και τις εξαφανίσεις επιστημόνων στις ΗΠΑ μόλις απέκτησε νέες διαστάσεις, καθώς ανάλογο μοτίβο παρατηρείται και στην Κίνα 

Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά - Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Καιρός: Πώς θα κάνουμε Πρωτομαγιά - Η πρόγνωση Αρναούτογλου

Αναλυτική πρόγνωση μέχρι την Πρωτομαγιά 

Η 20χρονη από τον Αγιο Δημήτριο μιλά για τον δράστη του φονικού και το θύμα: «Δεν μπορούσε να δεχθεί το χωρισμό»

Η 20χρονη από τον Αγιο Δημήτριο μιλά για τον δράστη του φονικού και το θύμα: «Δεν μπορούσε να δεχθεί το χωρισμό»

Η 20χρονη κοπέλα δήλωσε πως μιλούσε και με τους δύο τους 

Ολυμπία Κηρύκου: Η εξαφάνιση - μυστήριο που για 30 χρόνια «στοιχειώνει» τη Νέα Ιωνία

Ολυμπία Κηρύκου: Η εξαφάνιση - μυστήριο που για 30 χρόνια «στοιχειώνει» τη Νέα Ιωνία

Νέες μαρτυρίες, κρυμμένα μυστικά και νέες αποκαλύψεις ξαναγράφουν την πιο σκοτεινή υπόθεση των τελευταίων δεκαετιών 

Κύκλωμα Συνοδών Πολυτελείας: Πόσο κόστιζαν και πώς οργανώνονταν τα πάρτι με αστέρες της Serie A

Κύκλωμα Συνοδών Πολυτελείας: Πόσο κόστιζαν και πώς οργανώνονταν τα πάρτι με αστέρες της Serie A

Για ένα τραπέζι πέντε ατόμων, η τιμή μπορούσε να φτάσει τις 10.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας κοριτσιών και της διοργάνωσης ολόκληρου του πάρτι 

Greek Basketball League: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής για τη μάχη της παραμονής

Greek Basketball League: Τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής για τη μάχη της παραμονής

Το φαβορί για υποβιβασμό 

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Σκάλα Ωρωπού: Έριξαν μπάζα και άνοιξαν δρόμο 60 μέτρων μέσα στη θάλασσα

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Σκάλα Ωρωπού: Έριξαν μπάζα και άνοιξαν δρόμο 60 μέτρων μέσα στη θάλασσα

Μπάζωσαν θαλάσσια περιοχή Natura σε μια νύχτα 

Ελέφαντες ποδοπάτησαν μέχρι θανάτου Αμερικανό εκατομμυριούχο που κυνηγούσε σε σαφάρι στην Αφρική

Ελέφαντες ποδοπάτησαν μέχρι θανάτου Αμερικανό εκατομμυριούχο που κυνηγούσε σε σαφάρι στην Αφρική

Ο 75χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας και κυνηγός βρισκόταν στο πυκνό τροπικό δάσος Λόπε-Οκάντα ??της Αφρικής με έναν επαγγελματία κυνηγό. 

Εκτός ελέγχου καθηγητής σε γυμνάσιο: Αρπαξε μαθητή από την μπλούζα και τον πέταξε στο θρανίο γιατί τον αποκάλεσε «μπρο»

Εκτός ελέγχου καθηγητής σε γυμνάσιο: Αρπαξε μαθητή από την μπλούζα και τον πέταξε στο θρανίο γιατί τον αποκάλεσε «μπρο»

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον 56χρονο εκπαιδευτικό να αρπάζει από τον λαιμό τον έφηβο 

Δολοφονία 27χρονης συγκλονίζει το Μεξικό: Πεθερά γάζωσε την νύφη της και είπε στον γιο της «είσαι δικός μου, σε έκλεψε»

Δολοφονία 27χρονης συγκλονίζει το Μεξικό: Πεθερά γάζωσε την νύφη της και είπε στον γιο της «είσαι δικός μου, σε έκλεψε»

Βίντεο από το περιστατικό δείχνει την πεθερά να ακολουθεί τη νύφη ενώ στη συνέχεια ακούγονται κραυγές 

«Τρέμει» η γη στο Λασίθι – Σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 50 σεισμοί

«Τρέμει» η γη στο Λασίθι – Σε λιγότερο από 24 ώρες πάνω από 50 σεισμοί

Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές 

Στη φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν σημαία με τον βυζαντινό αετό στην Αγιά Σοφιά

Στη φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν σημαία με τον βυζαντινό αετό στην Αγιά Σοφιά

Το Ελληνικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί στενά την υπόθεση 

Σκύλος ούρησε έξω από το σπίτι του και οι γείτονες δεν ξέφυγαν από τη δολοφονική μανία του ιδιοκτήτη

Σκύλος ούρησε έξω από το σπίτι του και οι γείτονες δεν ξέφυγαν από τη δολοφονική μανία του ιδιοκτήτη

Απίστευτες σκηνές στη Νέα Υόρκη 

Πειραματικά σχολεία: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση - Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

Πειραματικά σχολεία: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση - Πού θα δείτε τα αποτελέσματα

Το Σαββατοκύριακο, οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα, Δημόσια Ωνάσεια και Πρότυπα Εκκλησιαστικά σχολεία 

Δίκη Τέμπη: Ένταση όταν παρουσιάστηκε ανακοίνωση σωματείου αντί για πιστοποιητικό θανάτου

Δίκη Τέμπη: Ένταση όταν παρουσιάστηκε ανακοίνωση σωματείου αντί για πιστοποιητικό θανάτου

Αντιδράσεις από τους συγγενείς για την ενέργεια του νομικού συμβούλου - Διεκόπη για λίγο η δίκη 

Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη

Θρήνος στην κηδεία της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη

«Μια γυναίκα 43-44 χρονών δεν είχε δικαίωμα να ζήσει; Γιατί; Επειδή χώρισε;» 

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 27χρονο που δολοφονήθηκε στον Αγιο Δημήτριο

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον 27χρονο που δολοφονήθηκε στον Αγιο Δημήτριο

Την ώρα της κηδείας ο δράστης του φονικού έφευγε από την ΓΑΔΑ για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα 

Γυναίκα στην Αυστραλία εγκλωβίστηκε για ώρες μέσα σε λύματα όταν κατέρρευσε η τουαλέτα που ήταν μέσα

Γυναίκα στην Αυστραλία εγκλωβίστηκε για ώρες μέσα σε λύματα όταν κατέρρευσε η τουαλέτα που ήταν μέσα

Ενώ χρησιμοποιούσε την τουαλέτα σε ερημική τοποθεσία, το έδαφος υποχώρησε, με αποτέλεσμα η γυναίκα να πέσει μέσα στον λάκκο και να εγκλωβιστεί μέσα σε ανθρώπινα απόβλητα 

Ρωσία: Προειδοποιεί Ευρώπη και Ελλάδα να μην φιλοξενήσουν γαλλικά βομβαρδιστικά με πυρηνικά όπλα

Ρωσία: Προειδοποιεί Ευρώπη και Ελλάδα να μην φιλοξενήσουν γαλλικά βομβαρδιστικά με πυρηνικά όπλα

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε τον Μάρτιο σχέδια επέκτασης του πυρηνικού οπλοστασίου της χώρας του 

Γαλλία: 40 χρόνια μετά το Τσερνόμπιλ η ραδιενέργεια εντοπίζεται σε γάλα, τυριά και κρέας

Γαλλία: 40 χρόνια μετά το Τσερνόμπιλ η ραδιενέργεια εντοπίζεται σε γάλα, τυριά και κρέας

Τι αναφέρει η Αρχή πυρηνικής ασφάλειας και ακτινοπροστασίας της Γαλλίας 

Πέθανε ο Ντιν Ταβουλάρης

Πέθανε ο Ντιν Ταβουλάρης

Ο Έλληνας πίσω από τον «Νονό» και το «Αποκάλυψη Τώρα» 

Ιράν: Ενεργοποιήθηκαν συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στην Τεχεράνη

Ιράν: Ενεργοποιήθηκαν συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας στην Τεχεράνη

Το ιρανικό πρακτορείο Mehr μεταδίδει ότι τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας που «εμπλέκονται με εχθρικούς στόχους», ενεργοποιήθηκαν στην Τεχεράνη 

Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε βρέφος 14 ημερών

Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε βρέφος 14 ημερών

Το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας από τη γέννησή του 

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τράκτορα – Ένας σοβαρά τραυματίας

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τράκτορα – Ένας σοβαρά τραυματίας

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σοβαρά τραυματισμένος 

Μυστήριο στον πλανήτη Αρη: Βράχος που θυμίζει κρανίο δεινοσαύρου «τρελαίνει» το διαδίκτυο

Μυστήριο στον πλανήτη Αρη: Βράχος που θυμίζει κρανίο δεινοσαύρου «τρελαίνει» το διαδίκτυο

Το Perseverance της NASA φωτογράφισε «κρανίο» στον Κόκκινο Πλανήτη 

Κεφαλονιά: «Δεν είχε σχέση με ναρκωτικά η Μυρτώ, ούτε ποτό δεν έπινε», λέει ο σύντροφός της 19χρονης

Κεφαλονιά: «Δεν είχε σχέση με ναρκωτικά η Μυρτώ, ούτε ποτό δεν έπινε», λέει ο σύντροφός της 19χρονης

Ο σύντροφος της Μυρτούς κατέθεσε στην ανακρίτρια για τα γεγονότα της νύχτας πριν τον θάνατό της, με την κατάθεσή του να θεωρείται κρίσιμη για την υπόθεση 

Θρίαμβος της Πρεβολαράκη! Εξασφάλισε το ασημένιο και πάει για νέο χρυσό στο Ευρωπαϊκό πάλης

Θρίαμβος της Πρεβολαράκη! Εξασφάλισε το ασημένιο και πάει για νέο χρυσό στο Ευρωπαϊκό πάλης

Η Μαρία Πρεβολαράκη προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πάλης και είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τον θρόνο της. 

Πιάστηκαν στα χέρια, έπεσαν πάνω στην τζαμαρία και κατέληξε στα κεφάλια τους: Βίντεο από τον καβγά 19χρονων στην Αγία Βαρβάρα

Πιάστηκαν στα χέρια, έπεσαν πάνω στην τζαμαρία και κατέληξε στα κεφάλια τους: Βίντεο από τον καβγά 19χρονων στην Αγία Βαρβάρα

Οι δύο νεαρές πιάστηκαν στα χέρια και κατέληξαν πάνω σε τζαμαρία με αποτέλεσμα η μία να τραυματιστεί - Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 

«Ας σκοτώσουμε αυτούς που δεν θέλουν συμφωνία»: Το repost Τραμπ για τον «εμφύλιο» στο Ιράν

«Ας σκοτώσουμε αυτούς που δεν θέλουν συμφωνία»: Το repost Τραμπ για τον «εμφύλιο» στο Ιράν

Κεντρικός στόχος σε αυτή τη λίστα φέρεται να είναι ο διοικητής των IRGC, Αχμάντ Βαχιντί, η απομάκρυνση του οποίου θεωρείται κλειδί για την κατάρρευση της σκληροπυρηνικής πτέρυγας 

Νεκρός και 12ος επιστήμονας στις ΗΠΑ: Κάηκε μέσα στο Tesla του

Νεκρός και 12ος επιστήμονας στις ΗΠΑ: Κάηκε μέσα στο Tesla του

Το πτώμα του LeBlanc είχε καεί σε τέτοιο βαθμό που ήταν αδύνατο να αναγνωριστεί 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services