Πυρετός συσκέψεων μετά το μαύρο ρεκόρ
Κορωνοϊός: Πιο κοντά στα νέα μέτρα μετά τα 600 κρούσματα από εχθές
Κορωνοϊός: Πιο κοντά στα νέα μέτρα μετά τα 600 κρούσματα από εχθές - Πυρετός συσκέψεων μετά το μαύρο ρεκόρ

Με τους δείκτες της επιδημίας - ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων, νοσηλευόμενοι, διασωληνωμένοι, νεκροί- να παραπέμπουν πλέον σε μια ιδιότυπη, θλιβερή καταγραφή αρνητικών επιδόσεων όπου το μαύρο ρεκόρ κάθε προηγούμενης ημέρας φαντάζει... σχεδόν τέλειο σε σύγκριση με εκείνο της επόμενης και με το σύστημα υγείας να δέχεται διαρκώς μεγάλη πίεση, η χώρα μας βρίσκεται και πάλι σε μια κρίσιμη καμπή στην οκτάμηνη δύσκολη διαδρομή που διανύει με τον κορωνοϊό και τη λοίμωξη Covid-19.

Είναι ενδεικτικό ότι εχθές καταρρίφθηκε κάθε προηγούμενη "επίδοση" στον αριθμό νέων κρουσμάτων - επιβεβαιώθηκαν 667 θετικά κρούσματα σε μια φαινομενικά "ήσυχη" μέρα, καθώς συνήθως τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας λόγω της μειωμένης προσέλευσης ατόμων για έλεγχο και της διενέργειας λιγότερων τεστ, ήταν μικρότερος και ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων. Συνολικά, και σύμφωνα με τα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας, πανελλαδικά υπάρχουν 5.185 άτομα με ενεργή λοίμωξη λόγω κορωνοϊού και 6.618 ιχνηλατημένες στενές επαφές τους σε κατ’ οίκον περιορισμό. Δηλαδή συνολικά 11.595 άτομα βρίσκονται σε καραντίνα - αριθμός ρεκόρ οκταμήνου.

Επίσης χθες ο αριθμός των νοσηλευόμενων στα νοσοκομεία ήταν 780, αριθμός πολύ υψηλός για τα έως τώρα δεδομένα που οι ασθενείς δεν είχαν ξεπεράσει τους 720. Σε ό,τι αφορά τους νεκρούς, έχει ήδη καταρριφθεί το ρεκόρ του πιο "βαρύ" μήνα της οκτάμηνης επιδημίας, που ήταν ο περασμένος Σεπτέμβριος με 125 θύματα. Κατά τις 20 ημέρες του Οκτωβρίου έχουν χάσει τη ζωή τους 137 άνθρωποι λόγω της λοίμωξης Covid-19.

Αγωνία και συσκέψεις για να αποφευχθεί περαιτέρω επιδημιολογική επιδείνωση

Οι αλλεπάλληλες συσκέψεις σε επίπεδο επιστημονικό και κυβερνητικό τις τελευταίες ημέρες αποτυπώνουν την αγωνία όλων να ελεγχθεί η επιδημία και να αποτραπεί η χειρότερη έκβαση για τη δημόσια υγεία και την οικονομία. Χθες το βράδυ, και υπό τη βαριά σκιά των 667 νέων κρουσμάτων σε ένα 24ωρο, τα επιδεινούμενα επιδημιολογικά δεδομένα και οι αποφάσεις που αυτά δρομολογούν, συζητήθηκαν στη διάρκεια τηλεδιάσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι της συζήτησης έπεσε το ενδεχόμενο επιβολής νέων μέτρων ανά νομό και περιοχή. Όπως επισημάνθηκε στον πρωθυπουργό, το πρόβλημα εντοπίζεται στη Βόρεια Ελλάδα και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, όπου η αύξηση των κρουσμάτων παρουσίασε ξαφνική άνοδο. Συζητήθηκε ποια μέτρα θα μπορούσαν να εφαρμοστούν, με κυριότερο εκείνο της καθολικής χρήσης μάσκας σε εσωτερικους και εξωτερικούς χώρους. Το συγκεκριμένο μέτρο εφαρμόζεται ήδη στην περιοχή της Κοζάνης και από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα εκτιμηθεί η εφαρμογή του σε γενικότερο επίπεδο. Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει από το ταξίδι στην Κύπρο και τα επόμενα 24ωρα θα εκτιμηθεί η κατάσταση, ώστε την Παρασκευή, σε συνεργασία με τους λοιμωξιολόγους, θα αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Σήμερα, τα μέλη της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας έχουν σύσκεψη για την αξιολόγηση του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας. Στο πλαίσιο της εβδομαδιαίας αποτίμησης και επικαιροποίησης των στοιχείων για τις 74 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας θα αποφασίσουν σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται να αλλάξει το επίπεδο επικινδυνότητας αναλόγως με τη διασπορά των κρουσμάτων και τα χαρακτηριστικά τους.

Σε κατάσταση "σταθερή αλλά κρίσιμη" η Αττική, εκτός ελέγχου τουλάχιστον 4 περιοχές

Η Αττική καταγράφοντας χθες 250 νέα κρούσματα παραμένει στο επίκεντρο της επιδημίας, με τους ειδικούς να χαρακτηρίζουν την κατάστασή της "σταθερή αλλά κρίσιμη" και να αναζητούν εναγωνίως τρόπους για να τη "διατηρήσουν" σε αυτήν την κατάσταση χωρίς να πρέπει να τεθεί σε τοπικό lockdown.

Στο πλαίσιο αυτό, και παρότι τα μέτρα είναι συγκεκριμένα με βάση το επίπεδο συναγερμού, εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθούν κάποια στοχευμένα περιοριστικά μέτρα για το λεκανοπέδιο, που θα βρίσκονται ανάμεσα σε όσα ισχύουν τώρα στον πορτοκαλί συναγερμό και στον αμέσως επόμενο, και τελευταίο, κόκκινο συναγερμό. Το τοπικό lockdown για τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, με 5 εκατ. Πληθυσμό, παραμένει η ύστατη "θεραπευτική λύση" για την "σταθερή, αλλά κρίσιμη" κατάστασή της.

Την ίδια στιγμή, νέες περιφερειακές ενότητες, όπως τα Ιωάννινα και η Καστοριά, καταγράφουν εκθετική αύξηση κρουσμάτων και ετοιμάζονται να μπουν σε καθεστώς καραντίνας ακολουθώντας τον δρόμο που χαράχθηκε για την Κοζάνη, και άλλες όπως η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την επόμενο, αυξημένο επίπεδο συναγερμού. πληθυσμό.

Ιδίως σε ό,τι αφορά τα Ιωάννινα και την Καστοριά ο κ. Χαρδαλιάς επεσήμανε κατά τη χθεσινή ενημέρωση ότι "επειδή. είναι υψηλοί οι επιδημιολογικοί πολλαπλασιαστές και υπάρχουν πολλά και διάσπαρτα clusters (εστίες επιδημικής έξαρσης), η αύξηση γίνεται επιθετική, συνεπώς επικίνδυνη".

Οι νέοι "επικεφαλής" της επιδημίας

Κοινός παρανομαστής σε αυτές τις περιοχές στην εξάπλωση της επιδημίας είναι, όπως τόνισαν κατά τη χθεσινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό στο υπουργείο Υγείας, ο καθηγητής Επιδημιολογίας, Γκίκας Μαγιορκίνης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, οι άνθρωποι ηλικίας 18-39 χρόνων. Ενδεικτικά ανέφεραν πως τα άτομα με ενεργό λοίμωξη Covid-19 έχουν μέση ηλικία τα 30 έτη στη Θεσσαλονίκη και τα 33 έτη στην Αττική.

"Είναι αυτοί πλέον που οδηγούν την επιδημία στη χώρα μας" είπαν χαρακτηριστικά. Είναι δηλαδή αυτοί που επιβεβαιώνονται θετικοί στον κορωνοϊό, που μπορεί να εμφανίζουν συμπτώματα και να νοσούν ή και όχι, που μεταδίδουν όμως τον ιό ανεξάρτητα από το αν έχουν συμπτώματα λοίμωξης Covid-19 ή όχι. Είναι εκείνοι που έχουν καταλυτικό ρόλο στη μετάδοση της επιδημίας, στη μόλυνση των ευπαθών και ηλικιωμένων ατόμων και στη δραματική, συνήθως δε μοιραία, πορεία τους εάν νοσήσουν και νοσηλευτούν. Και κυρίως είναι αυτοί που πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή στην τήρηση των μέτρων προστασίας για τους εαυτούς τους αλλά και τους άλλους.

“Η επιδημική αύξηση καθοδηγείται από την ηλικιακή ομάδα 18-39, σε ποσοστό 60%-70% περισσότερο από το αναμενόμενο. Η ηλικιακή ομάδα αυτή φαίνεται να είναι ενισχυμένη κατά περίπου 10%-20% τις τελευταίες ημέρες, στη συμμετοχή της στην επιδημία σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες”, ανέφερε ο κ. Μαγιορκίνης. Σύμφωνα με τον ίδιο, από τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες αυξημένη συμμετοχή στην επιδημική δυναμική φαίνεται να έχει τους τελευταίους δύο μήνες η ομάδα 40-64 χρόνων, με ποσοστό μέχρι και 30% μεγαλύτερο σε σχέση με το αναμενόμενο. Οι υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες εξακολουθούν να συμμετέχουν με σχετικά χαμηλά επίπεδα στα κρούσματα, χωρίς να προβληματίζουν ιδιαίτερα τους ειδικούς.

Πώς οι νέοι καθορίζουν την πληρότητα των Εντατικών

Οι νέοι ως επικεφαλής της επιδημίας ήταν ένα από τα σενάρια που προκαλούσε μεγάλη ανησυχία στους ειδικούς και το καλοκαίρι όταν άρχισε να αποτυπώνεται η μετακίνηση σε τουριστικούς προορισμούς και μια χαλαρότητα στην τήρηση των μέτρων προστασίας στις νεότερες ηλικιακές ομάδες. Ωστόσο, τους θερινούς μήνες και παρά τα κρούσματα που σημειώθηκαν, και που οδήγησαν και σε περιοριστικά μέτρα σε δημοφιλείς προορισμούς, δεν καταγράφηκε με την ένταση και την δύναμη που τώρα αποτυπώνεται η "υπεροχή" των νέων στην επιδημία.

Η ηλικιακή ομάδα 18-39 που καθοδηγεί αυτή τη στιγμή την επιδημία, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν κινδυνεύει από τη λοίμωξη Covid-19 στον βαθμό που κινδυνεύουν οι μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες 40-64 και 65 και άνω. Μπορεί όμως να θέσει σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των άλλων ηλικιακών ομάδων, καθώς όσοι μολύνονται θα οδηγούνται στο νοσοκομείο και πιθανότατα θα χρειαστούν διασωλήνωση. Εχθές οι διασωληνωμένοι ήταν 87, με τους 60 εξ αυτών να βρίσκονται σε νοσοκομεία της Αττικής.
Αυτό που φοβούνται - μάλλον το προσμένουν- οι ειδικοί και οι επαγγελματίες υγείας είναι τις επόμενες 10-15 ημέρες να αποτυπωθεί στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας ( ΜΕΘ) η μεγάλη κυκλοφορία του κορωνοϊού στους νέους.

"Το θέμα είναι ότι αυτό το φαινόμενο σταδιακά, δηλαδή ο αριθμός των νέων που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, θα οδηγήσει, αν όχι τώρα σε βάθος χρόνου, ίσως τις επόμενες 10-15 ημέρες, σε αύξηση των διασωληνώσεων, είτε με αύξηση των ατόμων που είναι σε μεγαλύτερη ηλικία, είτε ακόμα μπορούμε να δούμε και έναν μικρό αριθμό ατόμων που είναι μικρότερης ηλικίας και θα χρειαστούν”, επεσήμανε ο καθηγητής Μαγιορκίνης, απευθύνοντας έκκληση προς το πληθυσμό 18 – 40 χρόνων να προσέχει ιδιαίτερα.

“Να θεωρούμε τους εαυτούς μας δυνητικούς φορείς του ιού”, σύστησε ο κ. Μαγιορκίνης. Ο καθηγητής απευθύνθηκε και στους καπνιστές ζητώντας τους να περιορίσουν τη βλαβερή συνήθεια του καπνίσματος, υπενθυμίζοντας ότι οι καπνιστές διατρέχουν διπλό κίνδυνο για βαριά νόσηση με Covid-19.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1057133/koronoios-puretos-suskepseon-meta-to-hthesino-mauro-rekor-pio-koda-ta-nea-metra/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο

Νίκαια: Βανάκι «λαμπάδιασε» τη στιγμή που κινούταν σε κεντρικό δρόμο

Η πυροσβεστική αντέδρασε άμεσα και δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός 

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»

Η ανάρτηση Τραμπ με το όπλο στο χέρι: «Τέρμα ο καλός κύριος!»

Ο Αμερικανός πρόεδρος, μέσω ανάρτησής του στο Truth Social, προειδοποιεί το Ιράν «να βάλει μυαλό σύντομα» 

Ο παιδικός έρωτας που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία: Φριχτό τέλος για ζευγάρι σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο

Ο παιδικός έρωτας που κατέληξε σε οικογενειακή τραγωδία: Φριχτό τέλος για ζευγάρι σχεδόν δύο χρόνια μετά τον γάμο

Οι Αρχές δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει τα κίνητρα πίσω από το έγκλημα 

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή κατηγορείται ο 89χρονος πιστολέρo: «Δεν είχα ανθρωποκτόνο πρόθεση»

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή κατηγορείται ο 89χρονος πιστολέρo: «Δεν είχα ανθρωποκτόνο πρόθεση»

Ο ίδιος φέρεται να επιμένει πως η αγανάκτηση όπλισε το χέρι του 

Η δίκη του αιώνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Έλον Μασκ στο εδώλιο κατά της OpenAI

Η δίκη του αιώνα για την Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο Έλον Μασκ στο εδώλιο κατά της OpenAI

Η δίκη του Έλον Μασκ κατά του Σαμ Αλτμαν, του OpenAI και της Microsoft ξεκίνησε στην Καλιφόρνια, με τον ιδρυτή της Tesla να υποστηρίζει ότι το OpenAI πρόδωσε την αρχική μη κερδοσκοπική αποστολή του 

Προσπάθησε να πουλήσει σκύλο σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη για 50 ευρώ και θα πληρώσει 4.000 ευρώ πρόστιμο

Προσπάθησε να πουλήσει σκύλο σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη για 50 ευρώ και θα πληρώσει 4.000 ευρώ πρόστιμο

Ο βουλγαρικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη αφού πλησίασε διερχόμενο πολίτη και του πρότεινε να αγοράσει το τετράποδο 

Πότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι - Οι ημερομηνίες για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια

Πότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι - Οι ημερομηνίες για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια

Πλησιάζει το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς 

Προσπάθησε να πουλήσει σκύλο σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη για 50 ευρώ και θα πληρώσει 4.000 ευρώ πρόστιμο

Προσπάθησε να πουλήσει σκύλο σε περαστικό στη Θεσσαλονίκη για 50 ευρώ και θα πληρώσει 4.000 ευρώ πρόστιμο

Ο βουλγαρικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη αφού πλησίασε διερχόμενο πολίτη και του πρότεινε να αγοράσει το τετράποδο 

89χρονος: «Αν ήθελα θα τους σκότωνα αλλά το έκανα για τον ντόρο γιατί δεν βρίσκω το δίκιο μου»

89χρονος: «Αν ήθελα θα τους σκότωνα αλλά το έκανα για τον ντόρο γιατί δεν βρίσκω το δίκιο μου»

Τα πρώτα λόγια του 89χρονου στους αστυνομικούς 

Shrinkflation: Η «σιωπηλή» ακρίβεια στα ράφια – Πώς να την εντοπίσετε

Shrinkflation: Η «σιωπηλή» ακρίβεια στα ράφια – Πώς να την εντοπίσετε

Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές 

Συγκλονίζει ειδικευόμενη παιδίατρος: «Είμαι 6η μέρα εφημερία» λέει και καταρρέει με σε λυγμούς

Συγκλονίζει ειδικευόμενη παιδίατρος: «Είμαι 6η μέρα εφημερία» λέει και καταρρέει με σε λυγμούς

Μια νεαρή γιατρός που κάνει το αγροτικό της σε νοσοκομείο της περιφέρειας, μιλά για τις συνθήκες που βιώνει και ξεσπά σε λυγμούς 

Καιρός: Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την ψυχρή εισβολή

Καιρός: Οι περιοχές που θα επηρεαστούν από την ψυχρή εισβολή

Πέφτει αισθητά η θερμοκρασία 

Σοκ στο Βέλγιο: Ζευγάρι βίαζε νήπια σε παιδικό σταθμό και τα βιντεοσκοπούσε

Σοκ στο Βέλγιο: Ζευγάρι βίαζε νήπια σε παιδικό σταθμό και τα βιντεοσκοπούσε

Από 18 έως 36 μηνών τα θύματα 

Ποιος είναι ο 89χρονος που πυροβόλησε σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Τρεις γιατροί τον έκριναν ικανό να οπλοφορεί

Ποιος είναι ο 89χρονος που πυροβόλησε σε ΕΦΚΑ και Εφετείο: Τρεις γιατροί τον έκριναν ικανό να οπλοφορεί

Τι ανέφερε σε επιστολή προς τα Μέσα Ενημέρωσης 

Συγκλονιστικό βίντεο: Αντιφρονούντες σε φυλακή του Ιράν λένε τραγούδι αντίστασης λίγο πριν εκτελεστούν

Συγκλονιστικό βίντεο: Αντιφρονούντες σε φυλακή του Ιράν λένε τραγούδι αντίστασης λίγο πριν εκτελεστούν

Στο βίντεο που φέρεται να έχει τραβηχτεί μέσα από τη φυλακή Γκεζέλ Χεσάρ φαίνονται έξι Ιρανοί αντιφρονούντες να τραγουδούν ένα τραγούδι αντίστασης λίγα λεπτά πριν την εκτέλεσή τους 

ΕΕ: Νέο κύμα ακρίβειας περιμένουν οι πολίτες

ΕΕ: Νέο κύμα ακρίβειας περιμένουν οι πολίτες

Απαισιοδοξία για τον πληθωρισμό στην ευρωζώνη 

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποχωρούν από τον ΟΠΕΚ, τεράστιο πλήγμα στο πετρελαϊκό καρτέλ

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποχωρούν από τον ΟΠΕΚ, τεράστιο πλήγμα στο πετρελαϊκό καρτέλ

Η αποχώρηση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εντείνει τις πιέσεις στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου και αναδιαμορφώνει τις γεωπολιτικές ισορροπίες 

Γερμανία: Η φάλαινα Τίμι φορτώθηκε σε μαούνα σε μια ύστατη προσπάθεια για τη διάσωσή της

Γερμανία: Η φάλαινα Τίμι φορτώθηκε σε μαούνα σε μια ύστατη προσπάθεια για τη διάσωσή της

Η διάσωσή της έχει ξεκινήσει από τα τέλη Μαρτίου 

Έγκλημα στη Μεσσηνία: 42χρονος βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό σε στάβλο

Έγκλημα στη Μεσσηνία: 42χρονος βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό σε στάβλο

Η σορός εντοπίστηκε στην συνοικία Μπουρνιά της Καλαμάτας 

Συνελήφθη η μητέρα του 5χρονου που κόντεψε να πετάξει όλο το σπίτι από τον 6ο όροφο: Είχε ειδοποιήσει νταντά αλλά δεν ήρθε

Συνελήφθη η μητέρα του 5χρονου που κόντεψε να πετάξει όλο το σπίτι από τον 6ο όροφο: Είχε ειδοποιήσει νταντά αλλά δεν ήρθε

Ο 5χρονος κόντευε να πετάξει το μισό σπίτι από το μπαλκόνι 

Σεισμός τώρα: 4,6 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σκιάθου

Σεισμός τώρα: 4,6 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σκιάθου

Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμα και στην Αττική 

ΕΦΚΑ: Η στιγμή που ο 89χρονος με την καραμπίνα βγαίνει από το υποκατάστημα ενώ έχει πυροβολήσει

ΕΦΚΑ: Η στιγμή που ο 89χρονος με την καραμπίνα βγαίνει από το υποκατάστημα ενώ έχει πυροβολήσει

Ο ηλικιωμένος παραμένει ασύλληπτος ενώ πραγματοποίησε και δεύτερη επίθεση λίγο αργότερα στο Εφετείο Αθηνών 

Προφυλακίστηκε ο 20χρονος για τη δολοφονία του 27χρονου – «Δεν ήθελε να τον σκοτώσει, επιχείρησε να αυτοκτονήσει»

Προφυλακίστηκε ο 20χρονος για τη δολοφονία του 27χρονου – «Δεν ήθελε να τον σκοτώσει, επιχείρησε να αυτοκτονήσει»

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια σήμερα στο Ναυτοδικείο Πειραιά 

Πέθανε η ηθοποιός, Ελπίδα Μαζαράκη

Πέθανε η ηθοποιός, Ελπίδα Μαζαράκη

Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας 

Ξεκινά το πρόγραμμα «Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026» για την ενίσχυση του τουρισμού – Πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

Ξεκινά το πρόγραμμα «Chios Pass 2026» και «Kythira Pass 2026» για την ενίσχυση του τουρισμού – Πότε μπορείτε να κάνετε αίτηση

Το πρόγραμμα προβλέπει τη χορήγηση άυλων ψηφιακών χρεωστικών καρτών στους δικαιούχους 

Διεκόπη η δίκη για τα Τέμπη - Στις 27 Μαΐου η επόμενη δικάσιμος

Διεκόπη η δίκη για τα Τέμπη - Στις 27 Μαΐου η επόμενη δικάσιμος

Η επόμενη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου 

Παιδί 4 ετών σε αμοκ: Ήταν μόνο του σε μπαλκόνι - Πετούσε αντικείμενα σε κεντρικό δρόμο στη Θεσσαλονίκη

Παιδί 4 ετών σε αμοκ: Ήταν μόνο του σε μπαλκόνι - Πετούσε αντικείμενα σε κεντρικό δρόμο στη Θεσσαλονίκη

Οι Αρχές έχουν εντοπίσει τη μητέρα του 

Δίκη για τα Τέμπη: Μήνυση σε Κυρανάκη καταθέτει ο κατηγορούμενος Νικολάου

Δίκη για τα Τέμπη: Μήνυση σε Κυρανάκη καταθέτει ο κατηγορούμενος Νικολάου

Για τον πρώην επιθεωρητή του ΟΣΕ, το Ελληνικό Δημόσιο όπως και για τρεις ακόμη κατηγορούμενους έχει υποβάλλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λάρισα 

Το βίντεο με τον άνδρα που ρίχνει νοκ-άουτ έναν μεθυσμένο που άπλωσε χέρι στη γυναίκα του σε ένα μπαρ και διχάζει το διαδίκτυο

Το βίντεο με τον άνδρα που ρίχνει νοκ-άουτ έναν μεθυσμένο που άπλωσε χέρι στη γυναίκα του σε ένα μπαρ και διχάζει το διαδίκτυο

Το περιστατικό έχει διχάσει έντονα το διαδίκτυο 

Συνελήφθη ο αδελφός του «Salt Bae» για «διαμεσολάβηση σε πορνεία ανηλίκου»

Συνελήφθη ο αδελφός του «Salt Bae» για «διαμεσολάβηση σε πορνεία ανηλίκου»

Ο Οζγκιούρ Γκοκτσέ κατηγορείται ως μέλος κυκλώματος με κέρδη άνω των 15 εκατομμυρίων λιρών 

Σοκαριστική αποκάλυψη: Μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στη Λουκάρεως και πυροβόλησε ακόμη 2 άτομα

Σοκαριστική αποκάλυψη: Μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στη Λουκάρεως και πυροβόλησε ακόμη 2 άτομα

Ισχυρές αστυνομικέςδυνάμεις στην περιοχή 

ΕΦΚΑ - Κεραμεικός: Ανδρας πυροβόλησε με καραμπίνα και τράπηκε σε φυγή

ΕΦΚΑ - Κεραμεικός: Ανδρας πυροβόλησε με καραμπίνα και τράπηκε σε φυγή

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία 

Χειρουργήθηκε ο Κώστας Σλούκας - Πότε επιστρέφει

Χειρουργήθηκε ο Κώστας Σλούκας - Πότε επιστρέφει

Η επέμβαση έγινε λίγο πριν από τις 8 το πρωί και ήταν πετυχημένη 

Γαλάτσι: Στο νοσοκομείο 45χρονος μετά από καβγά για μια θέση στάθμευσης

Γαλάτσι: Στο νοσοκομείο 45χρονος μετά από καβγά για μια θέση στάθμευσης

Στην κατοχή του 55χρονου που συνελήφθη βρέθηκε ένας σουγιάς και μια σιδερογροθιά 

Τουρκία: Ηλικιωμένος εισέβαλε σε κυβερνητικό κτίριο με μπαλτά και επιτέθηκε σε υπάλληλο, δείτε βίντεο

Τουρκία: Ηλικιωμένος εισέβαλε σε κυβερνητικό κτίριο με μπαλτά και επιτέθηκε σε υπάλληλο, δείτε βίντεο

Αγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της επίθεσης 

Καιρός: Πόσο θα διαρκέσει η ψυχρή εισβολή - Η ημερομηνία που επιστρέφει η άνοιξη

Καιρός: Πόσο θα διαρκέσει η ψυχρή εισβολή - Η ημερομηνία που επιστρέφει η άνοιξη

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη 

Τρόμος για μητέρα και παιδί στη Ρόδο: Ο εν διαστάσει σύζυγος προσπάθησε να ρίξει το αυτοκίνητό τους στον γκρεμό

Τρόμος για μητέρα και παιδί στη Ρόδο: Ο εν διαστάσει σύζυγος προσπάθησε να ρίξει το αυτοκίνητό τους στον γκρεμό

Όλα συνέβησαν καθώς ο 45χρονος βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού - Λίγη ώρα αργότερα έπεσε με το δικό του ΙΧ σε χαράδρα βάθους περίπου 60 μέτρων 

Γιατί ο «Ανθρωπος με τη Σαλάτα» έμεινε ανέμελος κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο γκαλά Τραμπ

Γιατί ο «Ανθρωπος με τη Σαλάτα» έμεινε ανέμελος κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών στο γκαλά Τραμπ

Σε συνέντευξή του στους New York Times, ο Glantz εξήγησε γιατί δεν αντέδρασε όπως οι υπόλοιποι, παρότι άκουσε τους πυροβολισμούς εκτός της αίθουσας. 

Βίντεο ντοκουμέντο: Νεκρή επιστήμονας της NASA πριν χάσει τη ζωή της - «Μου έριξαν κάτι στο ποτό...»

Βίντεο ντοκουμέντο: Νεκρή επιστήμονας της NASA πριν χάσει τη ζωή της - «Μου έριξαν κάτι στο ποτό...»

Τουλάχιστον 13 περιπτώσεις επιστημόνων που φέρονται να έχουν εξαφανιστεί ή να έχουν πεθάνει υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετάζονται, με τον Λευκό Οίκο 

Bόρεια Κορέα: Αυξήθηκαν οι εκτελέσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Bόρεια Κορέα: Αυξήθηκαν οι εκτελέσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Οι εκτελέσεις στη Βόρεια Κορέα αυξήθηκαν σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, σύμφωνα με νέα έκθεση. Η Πιονγιάνγκ εκτέλεσε συνολικά 358 άτομα από το 2011 έως το 2024, σύμφωνα με έκθεση ΜΚΟ. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services