Θύματα και θύτης ήταν γείτονες που είχαν διαφορές. Η πλευρά του δράστη αρνείται ότι το φονικό έγινε για το πώς πάρκαρε το θύμα το φορτηγό του. Σοκαρισμένη όλη η περιοχή με το έγκλημα - Τι λένε όσοι γνώριζαν τις οικογένειες. Το απόγευμα η κηδεία των θυμάτων.
Λίγο πριν την κηδεία μητέρας και γιου, η μικρή κοινωνία της Χρυσούπολης, στην Καβάλα, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της είδησης για τη διπλή δολοφονία.
Ένας 42χρονος, φέρεται να σκότωσε τον συνομήλικο γείτονά του αλλά και την μητέρα του, γιατί εκνευρίστηκε με τον τρόπο που είχε παρκάρει το θύμα το φορτηγό του, κοντά στο σπίτι του θύτη. Αυτό τουλάχιστον είπαν οι μάρτυρες στην Καβάλα…
Τι υποστηρίζει ο δράστης
Σύμφωνα με το proininews ο 42χρονος, που μετά το έγκλημα παραδόθηκε στην Αστυνομία, υποστηρίζει τώρα ότι αντέδρασε όταν –όπως λέει- απρόκλητα δέχθηκε επίθεση από τα θύματα η μητέρα του. Όπως αναφέρει το seleo ο δράστης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι διαπληκτίστηκε με τον 43χρονο γείτονα του, όταν, όπως ανέφερε, άρχισε ο γείτονας του να έρχεται απειλητικά στο σπίτι του, την ώρα που κάθονταν έξω, μαζί με την μητέρα και τη σύντροφο του.
Όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, όταν έφτασε μπροστά στον φράχτη ο γείτονας του, τον προειδοποίησε να μην μπει μέσα στην αυλή , όμως αυτός πέρασε κι όρμηξε στην μητέρα του. Όπως ισχυρίστηκε, αφού κατάφερε να πάρει τον γείτονα του από πάνω της, μπήκε θολωμένος στο σπίτι άρπαξε το όπλο και τους πυροβόλησε.
«Τους έφαγα και τους δύο»! Μαρτυρίες για το διπλό φονικό στην Καβάλα
Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.
Το απόγευμα η κηδεία των θυμάτων
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η κηδεία μητέρας και γιου -που ήταν πατέρας δύο μικρών κοριτσιών- θα γίνει στις 18.00 το απόγευμα από τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου Χρυσούπολης, στην Καβάλα.
Πάντως, η πλευρά του δράστη διαψεύδει τα περί διαφωνίας για τη στάθμευση. Για το λόγο αυτό, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Κάτοικοι στην Καβάλα, λένε ότι πρόκειται για δύο οικογένειες, τα σπίτια των οποίων είναι το ένα δίπλα στο άλλο. Οι διαφωνίες και οι διαμάχες τους περιγράφονται παλιές και συχνές. Κανείς δεν περίμενε ωστόσο, ότι αυτές μπορούσαν να καταλήξουν όπως κατέληξαν…
Για «προβληματική προσωπικότητα» μιλούν οι κάτοικοι για τον δράστη
Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες από ανθρώπους της περιοχής, ο φερόμενος ως δράστης είχε παράξενη συμπεριφορά και συχνά – πυκνά, γινόταν πρωταγωνιστής επεισοδίων. Διαβάστε περισσότερα εδώ
Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Συνελήφθη χθες το βράδυ, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 42χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο δράστης ευρισκόμενος σε εξωτερικό χώρο της οικίας του, στη Χρυσούπολη Καβάλας, κατόπιν διαπληκτισμού με δύο ημεδαπούς, έναν 42χρονο και μία 67χρονη, τους πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, που κατείχε νόμιμα, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.
Από τον χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν 1 κυνηγετική καραμπίνα και 3 κάλυκες.Ο 42χρονος, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη, θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας».
Πηγή: http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/anatoliki-makedonia-kai-thraki/kavala-ti-leei-o-42xronos-pou-skotose-mana-kai-gio/2857289/
Θαύμα για 21χρονη που έπεσε από τον 8ο όροφο ενώ χόρευε - «Δεν το πιστεύω ότι είμαι ζωντανή»
Η 21χρονη βρέθηκε στο κενό από τον 8ο όροφο, πέρασε μέσα από τη σίτα και προσγειώθηκε στο κατάστρωμα της πισίνας

Λίντσεϊ Κλάνσι: Ανατροπή στη δίκη - Η υπεράσπιση αμφισβητεί τα στοιχεία για τον θάνατο 3 παιδιών
Η εισαγγελέας Σάναν Μπάκιγχαμ (Buckingham) χαρακτήρισε «γελοίο επιχείρημα» τη νέα θέση του δικηγόρου, ενώ η υπόθεση επανέρχεται στο δικαστήριο της Μασαχουσέτης στις 2 Νοεμβρίου.

Δακτύλιος Αθήνας: Επιστρέφει τον Οκτώβριο - Ποιοι δρόμοι ορίζουν τα όριά του
Πέρυσι το μέτρο ίσχυσε από τις 20 Οκτωβρίου έως τις 24 Ιουλίου, με εξαιρέσεις για ηλεκτρικά και υβριδικά οχήματα μέσω ψηφιακού σήματος στο gov.gr.

«Καβάλησαν» θαλάσσια χελώνα που γεννούσε αυγά και έγιναν παγκόσμιο θέμα – Οργή με το βίντεο των προκλητικών influencers
Το βίντεο με το ζευγάρι που ανέβηκε πάνω σε προστατευόμενο ζώο προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Πανιώνιος δωρίζει τα έσοδα από το ματς με τον ΠΑΟΚ Β` στην οικογένεια του Κώστα Λίμα μετά το ατύχημά του
Το πόδι του Κώστα Λίμα ακρωτηριάστηκε μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε και η οικογένεια του Πανιωνίου στέκεται στο πλευρό του

Σοκ στο παγκόσμιο σνούκερ: Στη φυλακή ο πρώην πρωταθλητής Γκρέιμ Ντοτ για παιδεραστία!
Ο 49χρονος Σκωτσέζος παρέμεινε ανέκφραστος κατά την ανακοίνωση της ποινής και θα εγγραφεί εφ` όρου ζωής στο μητρώο καταδικασμένων για σeξουαλικά αδικήματα.

Φυλακή 24 μηνών για τον 31χρονο Ρομά που έσπασε το χέρι ταξιτζή με σκουπόξυλο
Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς περί άμυνας και το ελαφρυντικό της μεταμέλειας, ενώ εκκρεμούν σε βάρος του δικογραφίες για ληστεία και ναρκωτικά

Θεσσαλονίκη: Κατηγόρησαν την οικιακή βοηθό ότι έκλεψε 50.000 ευρώ - Η ανατροπή όταν άνοιξαν το σπίτι!
Η 51χρονη ιδιοκτήτρια είχε καταγγείλει την 28χρονη οικιακή βοηθό από τη Γεωργία για κλοπή, όμως το ποσό εντοπίστηκε τελικά στην κατοικία της

Οι Τούρκοι μετατρέπουν τον Αγιο Ευστάθιο των Καραμανλήδων της Καισάρειας σε μουσείο πόλης με οθωμανικά κεραμικά
Στην καρδιά της Καππαδοκίας ένας ελληνικός ορθόδοξος ναός γίνεται μουσείο αλλά η ιστορία που θα αφηγηθεί παραμένει το μεγάλο ερώτημα

Ακόμη μια τουρκική πρόκληση: Το αντιαεροπορικό Hisar-O «καταρρίπτει» ελληνικό Mirage 2000-5
Το αμυντικό δίκτυο Defence Turk δημοσίευσε βίντεο προσομοίωσης με εικονική κατάρριψη μαχητικού της Πολεμικής Αεροπορίας από το σύστημα Hisar-O

Συγκλονίζει ο γιος του 55χρονου αστυνομικού που έμαθε ότι είχε καρκίνο έναν χρόνο αργότερα
«Βλέπαμε τον άνθρωπο μας να πεθαίνει βασανιστικά»

Λεβαδειακός: Απέκτησε πρώην αστέρα της Αρσεναλ
Με οκταετή εμπειρία στα γήπεδα της Premier League, έρχεται για να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

«Οχυρώνει» τα σύνορά της η Ευρώπη: Τι περιλαμβάνει το νέο σχέδιο 5 σημείων απέναντι σε μαζικές αφίξεις μεταναστών
Στο επίκεντρο η πρόληψη κρίσεων, η καταπολέμηση των διακινητών και οι επιστροφές

Νέα Υόρκη -Μετρό : Επιβάτης βρήκε φρικτό θάνατο – Το σακίδιό του πιάστηκε στην πόρτα του συρμού
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σε ώρα αιχμής στον σταθμό Utica Avenue στο Μπρούκλιν, με τον άνδρα να πέφτει ανάμεσα στα βαγόνια.

«Μου ζητούσε €12.000 ευρώ για συνεδρίες» - Νέα καταγγελία για την κλινική στη Θεσσαλονίκη
Η εισαγγελία διερευνά παράνομη λειτουργία ογκολογικού τμήματος και πιθανές παραλείψεις στους ελέγχους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίδομα ανεργίας: Πως μπορεί να φτάσει έως τα 1.438 ευρώ
Η ΔΥΠΑ προχωρά σε ριζική αλλαγή του συστήματος, συνδέοντας πλέον τα χρήματα που θα λαμβάνουν οι άνεργοι με τον προηγούμενο μισθό και τα χρόνια ασφάλισής τους.

Σοκ στο Μαρούσι: 15χρονος γρονθοκόπησε 14χρονο - Στο νοσοκομείο το θύμα, συνελήφθη ο δράστης
Το σοβαρό περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, με την Αστυνομία να σχηματίζει δικογραφία για σωματική βλάβη και απειλή.

Μετρό Θεσσαλονίκης: Στάση εργασίας την Τετάρτη για την απόλυση σταθμάρχη
Το σωματείο εργαζομένων κάνει λόγο για «άδικη και εκδικητική» απόφαση της εταιρείας, ζητώντας την άμεση ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου τους.

Ουμπέρτο Πίτσι: Πέθανε ο θρυλικός φωτογράφος της Dolce Vita σε ηλικία 89 ετών
Ο Ιταλός φωτογράφος που απαθανάτισε με τον φακό του θρύλους του σινεμά συνέχιζε να εργάζεται μέχρι και τις τελευταίες ημέρες της ζωής του.

ΕΟΠΥΥ: Τι αλλάζει από την 1η Ιανουαρίου στις διαγνωστικές εξετάσεις - Για ποιες 6 θα ζητείται κωδικός
Από την 1η Ιανουαρίου 2027, οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να επιβεβαιώνουν το παραπεμπτικό τους στα διαγνωστικά κέντρα μέσω OTP, έχοντας απαραιτήτως πιστοποιημένο κινητό.

Το επίδομα που δίνει 391 ευρώ κάθε μήνα - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι
Η άρση των ηλικιακών περιορισμών και η απουσία εισοδηματικών ορίων έδωσαν πρόσβαση σε χιλιάδες επιπλέον πολίτες για τη συγκεκριμένη παροχή.

Αττική Οδός: Μεθυσμένος και χωρίς δίπλωμα για 2.005 ημέρες - Η απλή παράβαση που τον πρόδωσε
Ο 49χρονος είχε συλληφθεί ξανά πριν από μόλις επτά μήνες με ποσότητα αλκοόλ διπλάσια του ορίου, αποτελώντας τον ορισμό του κατ` εξακολούθηση παραβάτη.

Πολωνία: ΙΧ παρέσυρε έφηβη με ηλεκτρικό πατίνι σε live μετάδοση - Ο οδηγός εξαφανίστηκε
Σοκ προκαλεί το βίντεο από τη σύγκρουση, με τον δημοσιογράφο να διακόπτει το ρεπορτάζ και να ζητά από τον οπερατέρ να καταγράψει την πινακίδα του δράστη.

Θεσσαλονίκη: Κατηγόρησαν καθαρίστρια ότι έκλεψε 50.000 ευρώ από σπίτι στο Πανόραμα, αλλά τα λεφτά τελικά ήταν μέσα στο σπίτι
Η ιδιοκτήτρια απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον της 28χρονης από την Γεωργία, μερικές ώρες αφότου είχε συλληφθεί

Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ με 29,6%, ΕΛΑΣ-ΠΑΣΟΚ σε απόσταση αναπνοής για τη 2η θέση
Το 64% των πολιτών δηλώνει πως θα ψηφίσει με κριτήριο ποιον θέλει να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, σύμφωνα με τη νέα έρευνα.

Τραγωδία στη Θάσο: Πέθανε ο 16χρονος ποδοσφαιριστής που χτύπησε στο κεφάλι
Ο 16χρονος Ανι Γκιάνα Ασλάν έχασε τη ζωή του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Καβάλας, έπειτα από τραυματισμό σε αγώνα της Β` κατηγορίας ΕΠΣΚ στη Θάσο.

Γαλλία: Η στιγμή που αστυνομικός πυροβολεί μαθητή με εκτοξευτή χειροβομβίδων σε κατάληψη
Ο έφηβος νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο στόμα, ενώ η γαλλική Δικαιοσύνη διεξάγει δύο ξεχωριστές έρευνες για το περιστατικό στο Saint-Ouen-l`Aumone.

Θρήνος στη Χαλκίδα: Πέθανε η εκπαιδευτικός Μαρία Παναγιώτου, μία ημέρα μετά τον γάμο της αδερφής της
Η 42χρονη υπηρετούσε ως γραμματέας στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, έχοντας δώσει για χρόνια μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Φυσικό αέριο: Η Κομισιόν ζητά μείωση της ζήτησης - Καμπανάκι για ελλείψεις με αποθέματα στο 70%
Ο επίτροπος Ενέργειας Νταν Γιόργκενσεν προειδοποιεί για κρίση εφοδιασμού, καθώς η τιμή του φυσικού αερίου στο ολλανδικό TTF εκτινάχθηκε στα 72 ευρώ/MWh.

Μ. Παγώνη: «Το μηχάνημα που βρέθηκε στο ιατρείο της Μ. Καρυστιανού απαγορεύεται, δεν ξέρω πώς το χρησιμοποιεί σε παιδιά»
Η τέως πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ σχολίασε τα ευρήματα του Medwatch, ενώ η παιδίατρος απάντησε με σκληρή ανακοίνωση στις δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη.

Επιστροφή ενοικίου: Γιατί είδαν μία δόση εκπαιδευτικοί και γιατροί - Τα βήματα στο myAADE
Η αυτόματη καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης για το 2024 ολοκληρώθηκε σε χιλιάδες δικαιούχους της περιφέρειας, ωστόσο τα ελλιπή στοιχεία απαιτούν νέες υποβολές δικαιολογητικών μέσω της ΑΑΔΕ.

Καλαμάτα: Βάνδαλοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε ΕΠΑΛ – Είχε μόλις ανακαινιστεί
Το σχολικό συγκρότημα είχε υποβληθεί το καλοκαίρι σε εκτεταμένες παρεμβάσεις, με το τοπικό μέσο να αναφέρει ότι η ανακαίνιση έγινε μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κλήση του γιατρού στο ΕΚΑΒ χωρίς να αναφέρει το όνομα του τραγουδιστή
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την εκπομπή Live News για τις συνθήκες θανάτου στο Κολωνάκι, με το ηχητικό ντοκουμέντο να αποκαλύπτει τις ακριβείς αναφορές του γιατρού.

Μαρία Καρυστιανού: Καλοδεχούμενος ο έλεγχος στο ιατρείο - Η απάντηση στον Γεωργιάδη
Η συνεργάτιδα της παιδιάτρου τόνισε πως η πρακτική της είναι καθόλα νόμιμη, ζητώντας παράλληλα από τον υπουργό Υγείας να αποκαλύψει πώς γνωρίζει λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό της.

Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα μαρτυρία για τον υπνοθεραπευτή – Το ψέμα που αποκάλυψε ο γείτονας - «Μας είχε γίνει τσιμπούρι»
Μια γυναίκα που τον γνώρισε πριν από 30 χρόνια περιγράφει στον ΑΝΤ1 την επίμονη προσέγγισή του στην οικογένειά της με σκοπό την εύρεση επενδυτών.

ΔΥΠΑ: Μαθητεία με μισθό και ασφάλιση - Οι 41 ειδικότητες και τα 4 νέα παραρτήματα
Οι Επαγγελματικές Σχολές συνδέουν άμεσα τους νέους 15-29 ετών με την αγορά εργασίας, προσφέροντας πρακτική εμπειρία σε τομείς αιχμής, από την κυβερνοασφάλεια μέχρι τη βιομηχανία.

ΕΑΔ: Στον εισαγγελέα ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη με παράνομο ογκολογικό τμήμα
Οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ελλείψεις προσωπικού, χορήγηση χημειοθεραπειών χωρίς διάγνωση κακοήθειας και ζητούν την οριστική διακοπή λειτουργίας της.

Ντενίζ Γκεκτάς: Φυλάκιση 19 μηνών για εξύβριση Ερντογάν - Η ατάκα που έφερε γέλια στη δίκη
Ο 32χρονος stand-up κωμικός, γνωστός για το σαρκαστικό του χιούμορ, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του για τον επίμαχο πολιτικό χαρακτηρισμό.

Κώστας Λίμα: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του ποδοσφαιριστή από το σοβαρό τροχαίο - Διέφυγε τον κίνδυνο
Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

«Αν δεν κάνουμε γρήγορα πλασμαφαίρεση, θα γίνεις γκέι» – Νέα μαρτυρία για τη γιατρό του Μαζωνάκη
«Βλέπω, λέει, ότι έχεις λίγο θηλυκότητα πάνω σου»










