
Σοβαρά προβλήματα σε όλη τη χώρα έφερε η κακοκαιρία. Ποτάμια «φούσκωσαν», δρόμοι, σπίτια και καλλιέργειες πλημμύρισαν. Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ παραμένει σε ισχύ απο τη Δευτέρα και σήμερα η κακοκαιρία θα επηρεάσει τις πρώτες πρωινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Στην εικόνα που ακολουθεί φαίνονται οι περιοχές όπου η ολική βροχόπτωση ξεπέρασε τα 50 χιλιοστά και οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής.
Ο καιρός σήμερα Τετάρτη 13/1/2021
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες στα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και από το απόγευμα στα βόρεια ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες..
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 8 βαθμούς (η ελάχιστη αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου), στην υπόλοιπη Μακεδονία από 1 έως 10, στη Θράκη από 1 έως 8, στη Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 4 έως 15, στην Ήπειρο από 3 έως 11, στη Δυτική Στερεά και Πελοπόννησο από 5 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 12, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 7 έως 14, στις Κυκλάδες από 8 έως 15 και στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα από 11 έως 16 βαθμούς.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 9 βαθμούς
Ναύπακτος: Κατέρρευσε αντιπλημμυρικό έργο που μόλις είχε παραδοθεί
Εικόνες που τρομάζουν βλέπουν το φως της δημοσιότητας από την κατάρρευση του νέου αντιπλημμυρικού έργου στην θέση Πινακάδες του Τρικόρφου Ναυπακτίας
Το αντιπλημμυρικό έργο ολοκληρώθηκε πριν περίπου έναν μήνα, αλλά με τις βροχές τις προηγούμενης εβδομάδας, κατάρρευσε ένα τμήμα περίπου 30 μέτρων.
Ο προβληματισμός είναι μεγάλος, αφού ούτε οι βροχές ήταν ιδιαίτερα έντονες, ούτε οι συνθήκες ακραίες που να δικαιολογεί μια τόσο μεγάλη ζημιά.
Ο κίνδυνος τώρα είναι πολύ μεγάλος σύμφωνα με τους κατοίκους, αφού εάν έχουμε νέα πλημμυρικά φαινόμενα τις επόμενες ημέρες, θα παρασυρθούν οι κολώνες της ΔΕΗ που βρίσκονται εκεί δίπλα με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα, το εργοστάσιο μαρμελάδας και ξενοδοχειακή μονάδα, όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν.
Αξίζει να αναφερθεί πως η Ναυπακτός τα μεσάνυχτα... χτυπήθηκε και απο σεισμό, χωρίς ωστόσο να προκληθούν ζημίες πέραν απο μια μικρή κατολίσθηση στον εθνικό δρόμο Ναυπάκτου-Ιτέας
Λέσβος: Οριακή η κατάσταση στην Καλλονή - «Έσπασε» ο ποταμός Τσικνιάς
Δύσκολη η νύχτα στο λεκανοπέδιο της Καλλονής, στη Λέσβο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται από χθες το απόγευμα στην Δυτική Λέσβου είχαν ως αποτέλεσμα να φέρουν σε οριακό σημείο το μεγάλο ποτάμι (Αχερων) που διασχίζει την Καλλονή.
Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχη Βερρου που γράφει: «Δύσκολη νύχτα. Οριακή η κατάσταση στην Καλλονή. Το προσωπικό του Δήμου είναι ήδη σε επιφυλακή».
Σε δεύτερη ανάρτηση του ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου ενημερώνει ότι ο ποταμός έσπασε.
«Δυστυχώς ο Τσικνιάς "έσπασε" χαμηλά. Ελπίζουμε οι ζημιές να είναι μικρές. Όλες οι Υπηρεσίες είναι επί τόπου», τόνισε.
Έβρος: Μετέφεραν μαθητές με μπουλντόζα
Σοβαρά προβλήματα έχουν ανακύψει από την κακοκαιρία που επελαύνει και στον Έβρο. Ο δρόμος Φερών – Αρδανίου έκλεισε, ενώ επιστρατεύτηκε μπουλντόζα για να μεταφερθούν με ασφάλεια μαθητές.
Όπως αναφέρει το e-evros.gr, δάσκαλοι και καθηγητές από την Αλεξανδρούπολη που διδάσκουν σε χωριά του Έβρου, ήταν για πολύ ώρα εγκλωβισμένοι στις Φέρρες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, ενώ μαθητές από το σχολείου του Απαλού, το οποίο έχει πλημμυρίσει, μεταφέρθηκαν με μπουλντόζα του δήμου Αλεξανδρούπολης.
Πλημμύρισε και το Σουφλί
Πολλά τα προβλήματα και το Δήμο Σουφλίου όπου υπάρχει και το κλείσιμο των σχολείων, κυρίως στον ορεινό όγκο του Μ. Δερείου έχουμε ακόμα και πλημμυρισμένα σπίτια. Μάλιστα τα νερά έχουν ήδη πλημμυρίσει σπίτια στο συγκεκριμένο χωριό και οι κάτοικοι όλοι απομακρύνθηκαν και συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία του Μικρού Δερείου.
Παράλληλα, τα χωριά του ορεινού όγκου είναι αποκλεισμένα, ενώ από τον τεράστιο όγκο νερών που ξαφνικά πλημμύρισαν χειμάρρους και ρέματα, έπεσε γέφυρα που συνδέει το χωριό Μεσημέρι με το Μεγάλο Δέρειο. Δείτε τη φωτογραφία από το
Λύση για την μεταφορά δύο νεφροπαθών
Ήδη η δημοτική αρχή έχει έρθει σε άμεση επικοινωνία με την Πολιτική Προστασία σε τοπικό αλλά και κεντρικό επίπεδο, προκειμένου να υπάρξουν άμεσες παρεμβάσεις όπου χρειαστεί.
Αποκλεισμένο το Μικρό Δέρειο
Μάλιστα υπήρξε ανάγκη για την μεταφορά δύο νεφροπαθών από την περιοχή, οι οποίοι θα πρέπει να μεταβούν για αιμοκάθαρση στο Διδυμότειχο και στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση προκειμένου να βρεθεί λύση για να μεταφερθούν από την αποκλεισμένη περιοχή στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά.
Προβλήματα και καταστροφές στο ύψος της Μάνδρας
Πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύει το Evros24, μετά το εργοστάσιο Ζάχαρης στην Ορεστιάδα.
Πλημμύρισαν τα Β’ Κοιμητήρια Αλεξανδρούπολης
Δύσβατη και δυσκόλως προσπελάσιμη έχει καταστεί εδώ και μέρες η είσοδος των Β’ Κοιμητηρίων Αλεξανδρούπολης λόγω των εκτεταμένων βροχοπτώσεων.
Μάλιστα, εκτός από την είσοδο του κοιμητηρίου, η στάθμη των βροχόνερων συσσωρεύεται και στα μονοπάτια αλλά και ανάμεσα στα μνήματα, καθιστώντας τη διάβαση κάποιου που δε θέλει να βραχεί όχι μόνο δύσκολη αλλά εώς και αδύνατη.
Η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να αποφεύγουν να διασχίζουν ιρλανδικές διαβάσεις και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια αιχμής των έντονων καιρικών φαινομένων, αλλά και για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους.
Πλημμύρισε το επαρχιακό δίκτυο στο Διδυμότειχο
Στην περιοχή του Ελληνοχωρίου, έξω από το Διδυμότειχο, όπως συμβαίνει πάντα σε κάθε έντονη βροχή, πλημμύρισε και πάλι το οδόστρωμα του επαρχιακού δρόμου, ενώ όπως κατήγγειλε ο δημοτικός σύμβουλος Σίμος Τσιλίκας, υπήρξε εγκλωβισμός αυτοκινήτου στον περιφερειακό δρόμο προς το στρατόπεδο του Λαγού.
Στο χωριό Αβδέλλα το νερό μπήκε στις αυλές των σπιτιών και στην περιοχή βρέθηκαν ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου με τον Αντιδήμαρχο της περιοχής Πασχάλη Αδαμάκη για να διαπιστώσουν το μέγεθος του προβλήματος.
Διδυμότειχο: Ο δρόμος προς Αβδέλλα
Μεταξάδες: Πλημμύρισαν σπίτια στην Αβδέλλα
Μέρες «Ιανού» ξαναζεί η Καρδίτσα: Ένα βήμα πριν κοπεί η Καρδίτσας - Άρτας και η πρόσβαση στο Δήμο Αργιθέας και τα ορεινά χωριά του Μουζακίου
Φόβος να κοπεί ολοκληρωτικά ο δρόμος που συνδέει το Μουζάκι με τα ορεινά χωριά του και το Δήμο Αργιθέας μετά τις βροχοπτώσεις των τελευταίων 30 ωρών.
Έτσι όπως καταγράφει το KarditsaLive.Net το πρωί της Τρίτης είδαν την Ε.Ο. Καρδίτσας - Άρτας στο 2χλμ από το Μουζάκι (λίγο μετά την διασταύρωση προς Πορτή) να βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάρρευση από τα μανιασμένα νερά του Πάμισου που «έφαγαν» την όχθη (όπως συνέβη και με το Κέντρο Υγείας Μουζακίου τον περασμένο Σεπτέμβριο).
Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε επισημανθεί στους αρμοδίους από κατοίκους ωστόσο ως φαίνεται αγνοήθηκε και τους προηγούμενους μήνες δεν έγιναν τα απαραίτητα έργα και παρότι ολόκληρος ο νομός βρίσκεται σε κατάταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας.
Ξυπνάει ο εφιάλτης στην Καλαμπάκα - Σαρώνει τα πάντα ο Πηνειός
Ως οριακή χαρακτηρίζεται η κατάσταση στη Διάβα Καλαμπάκας μετά τη συνεχόμενη έντονη βροχόπτωση των τελευταίων 36 ωρών. Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr ο Πηνειός ποταμός κατεβαίνει ορμητικός φέροντας μεγάλες ποσότητες νερού και φερτών υλικών από τα ορεινά της περιοχής μας. Έχει απλωθεί σε όλο το μήκος της κοίτης του στη γέφυρα της Διάβας, στο σημείο που είχε καταρρεύσει πριν από 5 χρόνια τέτοια εποχή η παλιά γέφυρα. Η νέα γέφυρα που παραδόθηκε το 2017 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει κατασκευαστεί με όλες τις σύγχρονες μεθόδους και λαμβάνοντας υπ’ όψιν όλα τα νέα δεδομένα και στοιχεία της κλιματικής αλλαγής και των έντονων καιρικών φαινομένων. Η νέα γέφυρα αντέχει, ωστόσο για τους κατοίκους της περιοχής ξυπνάει ο εφιάλτης του 2016.
Τρίκαλα: Ανέβηκε η στάθμη του Ληθαίου - «Έκοψε» το δρόμο στο Φλαμούλι
Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr η στάθμη του Ληθαίου ποταμού ανέβηκε κατά 1 μέτρο (!) μέσα σε μόλις ένα 24ωρο, φτάνοντας το 1.60 μ.. Στο Φλαμούλι υπερχείλισε κόβοντας τον δρόμο.
'Εκλεισαν δρόμοι στη Θεσσαλονίκη
Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας έχουν δημιουργηθεί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και δρόμοι έχουν κλείσει στους δήμους Λαγκαδά, Δέλτα και Βόλβης.
Συναγερμός σήμανε, επίσης, χθές το βράδυ στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Δέλτα εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού Ποταμού.
Έντονη χαλαζόπτωση σε Λάρισα και Βόλο
Έντονη χαλαζόπτωση σημειώθηκε χθες και σε Λάρισα και Βόλο, δημιουργώντας προβλήματα στην κυκλοφορία.
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1084018/kakokairia-sovara-provlimata-se-oli-tin-ellada-poies-periohes-tha-epireastoun-simera/
Θρίλερ στη Σάμο: Βρέθηκε σορός άνδρα σε βραχώδη περιοχή
Η σορός μεταφέρθηκε στο λιμάνι Μαλαγαρίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

Πατέρας Κυριακής Γρίβα: «Tο παιδί μου γιατί δεν το πήγαν; Εδώ πήγαν την κυρία Βανδή και το ψυγείο»
«Αν το περιπολικό χρειαζόταν για ένα έκτακτο περιστατικό τι θα λέγανε; Το χρειαζόμαστε για την κυρία Βανδή; Υποκρισία»

Καρυστιανού: «Η κυβέρνηση αν σβήσει τα ονόματα, θα τα ξαναγράψουμε με το αίμα μας»
Καθηλωτική ανάρτηση από την Μαρία Καρυστιανού

Κρήτη: Κάποιος να του πάρει το δίπλωμα! Νέα εγκληματική προσπέραση οδηγού στο Ηράκλειο
Ο ασυνείδητος οδηγός λίγο έλειψε να προκαλέσει ατύχημα

Μπακογιάννη για Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη: «Δεν είναι για καντηλάκια του ΙΚΕΑ»
Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε πως «ο Χάρης Δούκας έκανε μνημείο για τα Τέμπη»

«Η μάνα σου» απάντησε η εκπρόσωπος του Τραμπ σε δημοσιογράφο
Δείτε τον απίστευτο διάλογο με SMS

Αγρια συμπλοκή οδηγών φορτηγών στο Νέο Κόσμο - Τρεις τραυματίες, πέντε συλλήψεις
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Δoλoφovία στο Περιστέρι: Παραδόθηκε ο δράστης
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές περίπου 15 ημέρες πριν τη δολοφονία είχε προηγηθεί ο ξυλοδαρμός του δράστη από τον Βούλγαρο που έπεσε νεκρός

Πέθανε στα 29 του ο Αμερικανός γκραντμάστερ στο σκάκι, Ντάνιελ Ναροντίτσκι
Η ανακοίνωση της οικογένειας

Αγνωστος Στρατιώτης: Τέλος από σήμερα οι καταλήψεις και οι συναθροίσεις - Πρόστιμα έως και €40.000
Αυστηρά πρόστιμα που φτάνουν έως και τις 40.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης ενός έτους προβλέπει η τροπολογία που κατατέθηκε χθες για το χώρο του μνημείου του Αγνωστου Στρατιώτη

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μελλοντικές απειλές μπορεί να μην έρθουν από την Ανατολή αλλά και από το Νότο»
Η συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη και των άλλων ηγετών της MED9 στη Σλοβενία

O Ζελένσκι ζητά Patriot από τις ΗΠΑ: Ο Τραμπ «έβριζε συνεχώς» στη συνάντησή τους
Με πολύ σκληρή γλώσσα μίλησε ο Τραμπ στον Ζελένσκι, που του απάντησε στο ίδιο ύφος, λένε πηγές για τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο

Γυναίκα αστυνομικός καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της, επίσης αστυνομικό - Βίντεο
Όπως καταγγέλλει η ίδια, του έχει ήδη κάνει μήνυση στο παρελθόν για απειλές, ξυλοδαρμό και revenge ρorn

Γυναίκα κέρδισε δικαστική υπόθεση με δικηγόρο το ChatGPT
Γυναίκα στην Καλιφόρνια χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να αποφύγει έξωση και πρόστιμα

Κλοπή κατά παραγγελία ή δουλειά εκ των έσω; Τα σενάρια που εξετάζονται για τη θεαματική ληστεία στο Λούβρο
Πώς έστησαν την επιχείρηση οι δράστες, τι θα κάνουν με τα κοσμήματα στη συνέχεια

Απεσταλμένοι του Τραμπ έφτασαν στο Ισραήλ: Στον «αέρα» η εκεχειρία
Κλιμακώνεται επικίνδυνα η κατάσταση στη Μέση Ανατολή

Η ώρα της φυλακής για τον Σαρκοζί: «Δεν φοβάμαι, θα κρατήσω το κεφάλι ψηλά»
Θα γίνει ο πρώτος πρώην ηγέτης χώρας της ΕΕ που οδηγείται στη φυλακή

Κατάρρευση στο cloud της Amazon: Εκτός λειτουργίας Robinhood, Snapchat, Venmo και Alexa
Ποια ήταν η αιτία

Τι μπορούν να κάνουν οι ληστές του Λούβρου με τα κοσμήματα που άρπαξαν από το μουσείο
«Δεν μπορούν να τα πουλήσουν»

Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή που γίνεται καραμπόλα πέντε οχημάτων στη Θεσσαλονίκη
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ένα εκ των οχημάτων να ανατραπεί

Σαϊεντολογία: Μέλος της αίρεσης αποκαλύπτει τη σκληρή τιμωρία που λαμβάνει όποιος «κάνει λάθη»
Η Τζένα γεννήθηκε μέσα στη Σαϊεντολογία, καθώς η οικογένειά της ανήκε στην οργάνωση ήδη για τρεις γενιές

Όταν σταματάς να είσαι “καλή” και γίνεσαι ξεκάθαρη: Το 1o επεισόδιο του «Πόσο εγώ;» που όλες πρέπει να ακούσουν!
Το νέο Podcast γυναικείας ενδυνάμωσης του Pink.gr!

«Με βίασε γνωστός πρωθυπουργός, ηδονιζόταν να τον ικετεύω για τη ζωή μου» - Το νέο απόσπασμα από το βιβλίο της Βιρτζίνια Τζιουφρέ
«Με βίασε γνωστός πρωθυπουργός, ηδονιζόταν να τον ικετεύω για τη ζωή μου» - Το νέο απόσπασμα από το βιβλίο της Βιρτζίνια Τζιουφρέ

Χολιγουντιανή διάρρηξη στο Λούβρο: Πώς μέσα σε 7΄ και ενώ το μουσείο ήταν ανοιχτό πήραν τα αυτοκρατορικά κοσμήματα
Οι δράστες χτύπησαν με κινηματογραφική ακρίβεια, παραβίασαν τις προθήκες με φορητό τροχό και εξαφανίστηκαν με κοσμήματα ανυπολόγιστης αξίας, ενώ εκατοντάδες επισκέπτες περιηγούνταν στο μουσείο

Νεκρός 37χρονος έπειτα από επίθεση με μαχαίρι στο Περιστέρι
Ο άνδρας δέχθηκε την επίθεση έξω από νυχτερινό μαγαζί όπου διασκέδαζε

«Πόσο Εγώ;» Το νέο podcast του Pink.gr για να ξαναβρείς τη φωνή μέσα σου
Ένα podcast για γυναίκες που δε θέλουν πια “συμβουλές αυτοβελτίωσης” αλλά μια φωνή που να τις καταλαβαίνει

Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο
Από αστεία στα γυρίσματα μέχρι άγνωστες ιστορίες ηθοποιών – κάθε Τετάρτη, μια νέα σκηνή της κινηματογραφικής μας ιστορίας ζωντανεύει στον ήχο

Κεφαλονιά: Σοκάρει το βίντεο της βάναυσης κακοποίησης 13χρονης από 17χρονη
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων

Τραγωδία με 60χρονη στον Βόλο: Πνίγηκε την ώρα που έτρωγε μπανάνα και πέθανε
Η γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στον σύζυγό της

Συνελήφθη πρόεδρος ομάδας της Super League – Βρέθηκαν φωτοβολίδες, κοντάρια και κράνη στο γήπεδο
Κατασχέθηκαν 17 φωτοβολίδες, 7 κοντάρια, σωλήνας εκτόξευσης βολών και 3 κράνη

Η Τάρια Μπούρα για τη ζωή της μακριά από την τηλεόραση: Έχω πολύ καλές αναμνήσεις
Το κορίτσι του «Πρωινού Καφέ» αναφέρθηκε στην εμπειρία της από την τηλεόραση, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής υπό τις κατάλληλες συνθήκες

Εκτέλεση στη Νότια Καρολίνα για τον δολοφόνο που έγραψε με το αίμα του θύματος «πιάστε με αν μπορείτε»
Ο 44χρονος Στίβεν Μπράιαντ θα εκτελεστεί στις 14 Νοεμβρίου, δύο δεκαετίες μετά τη φρικτή δολοφονία που συγκλόνισε την αμερικανική κοινή γνώμη

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Εγώ φεύγω» - Αποχώρησε on air από το πλατό του ΣΚΑΪ
«Ήταν η πιο σύντομη συνέντευξη της ζωής μου» είπε η παρουσιάστρια Φαίη Μαυραγάνη

Το «χαρέμι» του Πούτιν: Η καθαρίστρια των 78 εκατομμυρίων, η Ολυμπιονίκης ερωμένη
Αποκαλύψεις για τη μυστική ζωή του

Νέα εντυπωσιακή έκρηξη του Κιλαουέα: Το ηφαίστειο της Χαβάης ξαναξυπνά με πίδακες λάβας 400 μέτρων
Το πιο ενεργό ηφαίστειο της Χαβάης προσέφερε ένα φυσικό υπερθέαμα, με λάβα να εκτοξεύεται ψηλότερα κι από το Empire State Building

Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του Παπαγιάννη, στο παιχνίδι της Εφές με τον Παναθηναϊκό
Αποχώρησε κλαίγοντας πάνω σε φορείο

Οι κινήσεις του 44χρονου πριν τη βουτιά θανάτου από τον Πύργο Απόλλων - Περίμενε το δεύτερο παιδί του
Ο άνδρας είχε επισκεφθεί μία ημέρα νωρίτερα το ίδιο σημείο για να παρατηρήσει τον χώρο από τον οποίο έπεσε

Halloween: Ένα λεωφορείο με...φαντάσματα κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης
Το λεωφορείο έχει ντυθεί στα πορτοκαλί και στα μαύρα, με ιστούς αράχνης, σκελετούς, νυχτερίδες

Κατάργηση τρόλεϊ: Πώς θα γίνει και τι εξυπηρετεί - Κυρανάκης: Δεν θα χαθούν θέσεις εργασίας
«Για κάθε χιλιόμετρο που εκτελεί ο σημερινός στόλος των τρόλεϊ, οι φορολογούμενοι πληρώνουν περίπου 5,5 ευρώ. Για κάθε χιλιόμετρο που εκτελεί ένα ηλεκτρικό λεωφορείο πληρώνουν περίπου 2,5 ευρώ», είπε ο κ. Κυρανάκης

«Ακούσαμε έναν εκκωφαντικό θόρυβο, νομίζαμε ότι έγινε έκρηξη», λέει μάρτυρας για την τραγωδία στον Πύργο Απόλλων
Ο 44χρονος φέρεται να έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες
