Κλειστά θα παραμείνουν αύριο όλα τα σχολεία σε πολλές περιφερειακές ενότητες της χώρας, μεταξύ των οποίων φυσικά και αυτών που βρίσκονται στο “επίκεντρο” της κακοκαιρίας “Ιανός”.
Έτσι, σε Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία και Αχαΐα δεν θα ανοίξει κανένα σχολείο σήμερα Παρασκευή (18.09.2020).
Σύμφωνα με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, «η απόφαση ελήφθη κατόπιν ενημέρωσης και συνεργασίας με τη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για λόγους πρόληψης και εξαιτίας του επικείμενου σφοδρού κύματος κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξει περιοχές της Δυτικής Ελλάδας».
Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, «το σύνολο του μηχανισμού της περιφέρειας έχει τεθεί σε κατάσταση διαρκούς επιφυλακής, ενώ ο περιφερειάρχης σε μήνυμά του προς τους πολίτες της περιοχής και ιδιαίτερα όσους κατοικούν κοντά σε παράκτιες περιοχές ή περιοχές με ποτάμια και μεγάλα ρέματα ή περιοχές που έχουν υποστεί κατά το παρελθόν σοβαρά προβλήματα από πλημμύρες ή ισχυρούς ανέμους, τους καλεί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και τις υπαίθριες εργασίες και εάν είναι δυνατό, να μετακινηθούν σε σπίτια και περιοχές που βρίσκονται μακριά από ακτές και μεγάλα ποτάμια».
Στο μεταξύ, συνεδρίασε στην Πάτρα το συντονιστικό όργανο πολιτικής προστασίας της Αχαΐας και σύμφωνα με την περιφέρεια, «αποφασίστηκε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, βάσει του έκτακτου δελτίου που έχει εκδοθεί, τα οποία αναμένεται να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στις καθημερινές και υπαίθριες δραστηριότητες των πολιτών».
Σε ετοιμότητα όλος ο συντονισμός της Περιφέρειας
Σε δηλώσεις που έκανε ο αντιπεριφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος, ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι «έχουμε θέσει σε ετοιμότητα όλο τον μηχανισμό της περιφέρειας, τα μηχανήματά μας θα βρίσκονται σε επίκαιρα σημεία που πιθανόν να έχουμε επικίνδυνα φαινόμενα, ενώ ιδιώτες εργολάβοι ήδη παρεμβαίνουν σε σημεία που υπάρχει ιστορικό επικινδυνότητας».
Επίσης, συνεδρίασε σήμερα στοn Δήμο Πατρέων το τοπικό συντονιστικό όργανο, ενόψει της επικείμενης, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις, κακοκαιρίας και στην περιοχή της Πάτρας.
Σύμφωνα με τον δήμο, κατά την συνεδρίαση τονίσθηκε ότι όλες οι υπηρεσίες του δήμου και των συναρμόδιων φορέων θα βρίσκονται στη μέγιστη ετοιμότητα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν.
Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, έχουν ληφθεί προληπτικά μέτρα, όπως καθαρισμός φρεατίων, αυλακιών, οδών, κά, που προβλέπονται στο γενικό σχέδιο αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων του Δήμου Πατρέων.
Ιόνιο
Κλειστά είναι όλα τα σχολεία και σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη, τα οποία “σφυροκοπά ο Ιανός.
Χαρακτηριστικός της κατάστασης είναι πως αγκυροβολημένο ιστιοφόρο σκάφος, σημαίας Ελβετίας, παρασύρθηκε λόγω των ισχυρών ανέμων και προσέκρουσε σε βραχώδη ακτή στη θαλάσσια περιοχή Σχίνου, ανατολικά της Ιθάκης. Οι δύο επιβαίνοντες του σκάφους αποβιβάστηκαν με ιδία μέσα στην ακτή και είναι καλά στην υγεία τους.
Στη θαλάσσια περιοχή όπου βρίσκεται το ιστιοφόρο πνέουν ισχυροί άνεμοι 8 μποφόρ.
Στερεά Ελλάδα
Θήβα
Επίσης με απόφαση Δημάρχου Θηβαίων όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής του θα είναι κλειστά την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.
Επιπλέον, συνεκτιμήθηκε η δυσκολία υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες προαυλισμού των μαθητών, φυσικού αερισμού και καθαριότητας των αιθουσών κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.
Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Χαλκίδα
Με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και έχοντας υπόψιν το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Ε.Μ.Υ., διακόπηκε η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Χαλκιδέων, καθώς και των Δομών των Κ.Δ.Α.Π και Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ για αύριο, Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020.
Η διακοπή λειτουργίας γίνεται για προληπτικούς λόγους ασφαλείας λόγω των επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων, που θα επηρεάσουν τον Δήμο Χαλκιδέων αλλά και υγιεινής, καθώς σύμφωνα με το Δήμο θα είναι δυσχερής η εφαρμογή των υγειονομικών κανόνων πρόληψης από την μετάδοση του κορονοϊού Covid-19 (π.χ. διαλείμματα μάσκας στο προαύλιο, εξαερισμός αιθουσών).
Κύμη-Αλιβέρι
Λόγω των ανακοινώσεων της Εθνικής Μετεωρολογικής υπηρεσίας και της Πολιτικής προστασίαςγια την αντιμετώπιση έντονων καιρικών φαινομένων αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Κύμης Αλιβερίου (Αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020) για προληπτικούς λόγους.
Δήμος Ερέτριας
Και στο Δήμο Ερέτριας οι σχολικές μονάδες της Α/βαθμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης και των Δημοτκών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ερέτριας είναι κλειστές.
Κύμη-Αλιβέρι
Aναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία και των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Κύμης Αλιβερίου.
Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας
Τη διακοπή των μαθημάτων όλων των Σχολικών Μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης και του Παιδικού Σταθμού Μαντουδίου, αποφάσισε και ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας.
Πελοπόννησος
Αργολίδα
Δήμος Άργους Μυκηνών
Λόγω της πρόβλεψης της ΕΜΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για ακραία καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν τις επόμενες ώρες την περιοχή μας και για την προστασία γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού κατά την μετακίνηση τους, με απόφαση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων, των παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ.
Δήμος Ναυπλιέων
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αποφάσισε την αναστολή όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και των παιδικών σταθμών.
Δήμος Ερμιονίδας
Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολείων , των δημοτικών παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ, αποφάσισε ο Δήμος Ερμιονίδας
Επίδαυρος
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Χρόνης Αναστάσιος αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και του παιδικού σταθμού του Δήμου Επιδαύρου, για την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.
Κορινθία
Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων
Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων και των παιδικών σταθμών του Δήμου, λόγω των επικείμενων καιρικών φαινομένων που πιθανόν να επηρεάσουν και τον Δήμο.
Δήμος Κορινθίων
Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η Δημαρχεία, για την προστασία γονέων, μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού κατά την μετακίνηση τους από και προς τις σχολικές μονάδες του δήμου Κορινθίων, λαμβανομένης της πρόβλεψης της ΕΜΥ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για ακραία καιρικά φαινόμενα από σήμερα Πέμπτη έως και το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020, με απόφαση του Δημάρχου Κορινθίων κ.Βασίλη Νανόπουλου δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί και τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Κορινθίων.
Επίσης, για λόγους ασφαλείας δεν θα λειτουργήσουν αύριο και το Σάββατο και οι αθλητικοί χώροι του Δήμου.
Δήμος Βέλου-Βόχας
Την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Βέλου Βόχας , την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020,αποφάσισε ο Δήμαρχος
Μεσσηνία
Δήμος Τριφυλίας
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων και στον Δήμο Τριφυλίας, με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη, για τη διασφάλιση της προστασίας μαθητών και εκπαιδευτικών.
Δήμος Ξυλoκάστρου – Ευρωστίνης
Κλειστές και εκεί όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μετά από απόφαση του Δημάρχου, για προληπτικούς λόγους ασφαλείας των μαθητών μας, ενόψει των επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων που πιθανόν να επηρεάσουν και το Δήμο μας.
Λακωνία
Δήμος Ευρώτα
Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Ευρώτα (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία , Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια ).
Αρκαδία
Δήμος Τρίπολης
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αποφάσισε να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένων των νηπιαγωγείων, των παιδικών σταθμών και των ΚΔΑΠ.
Παράλληλα, συστήνει σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις την ώρα της έντασης των φαινομένων.
Δήμος Μεγαλόπολης
Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και στον Δήμο Μεγαλόπολης.
Δήμος Βόρειας Κυνουρίας
“Σας ενημερώνουμε ότι για αύριο Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, του Δημοτικού ΚΔΑΠ-ΜΕΑ καθώς και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών, λόγω των έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται να πλήξουν την περιοχή μας σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία” ήταν η ανακοίνωση του Δήμου.
Δήμος Νότιας Κυνουρίας
Στην προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, προχώρησε και ο δήμαρχος Χαράλαμπος Λυσικάτος.
Πηγή: http://www.newsit.gr/kairos/ianos-kleista-sxoleia-se-polles-perioxes-tis-xoras-pou-mpike-louketo/3104795/
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Αθλητής δήλωσε μετά τη νίκη του ότι απάτησε τη σύντροφό του
Το αποκάλεσε το «μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Πατέρας σκότωσε την 23χρονη κόρη του στο σπίτι τους και δικαστήριο ζήτησε να μην διωχθεί κανείς
Οι τοπικές δικαστικές αρχές είχαν αρχικά κρίνει ότι κανείς δεν πρέπει να διωχθεί για τον θάνατό της

Αμπου Ντάμπι: Έλληνας προξενικός υπάλληλος εξέδιδε παράνομες βίζες - Εισέπραξε 708.000 ευρώ
Ο υπάλληλος του προξενείου είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 11 χρόνια κάθειρξη - Επικύρωσε την ποινή ο Αρειος Πάγος

Τραγικός θάνατος για πατέρα και γιο που έκαναν ορειβασία και πέθαναν με 100 μέτρα διαφορά στα Χάιλαντς
Η έρευνα και η Δικαιοσύνη έδειξαν ότι οι θάνατοι του πατέρα και του γιου οφείλονται σε ατύχημα

Καρυστιανού για αμβλώσεις: «Ως παιδίατρος έχω άλλα δεδομένα»
Η Μαρία Καρυστιανού κλήθηκε να μιλήσει ξανά για το ζήτημα των αμβλώσεων, τονίζοντας πως η βασική αιτία για αυτές είναι η ακρίβεια

Την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη αποφάσισε η Βουλή με ψήφους ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Λύσης
«Κατάπληξη και αηδία προκαλεί η στάση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, δίνει διαπιστευτήρια συγκυβέρνησης με ΝΔ» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Προφυλακίστηκε ο 54χρονος σμήναρχος: Έδωσε ονόματα και «ένιωσε ανακουφισμένος από τη σύλληψή του»
Υποστήριξε ότι εξαπατήθηκε και πως όταν κατάλαβε ότι έδινε πληροφορίες στην Κίνα ξεκίνησαν οι απειλές και οι εκβιασμοί

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι ώρα θα γίνει η συνάντηση με Ερντογάν
Η επίσκεψη θα ξεκινήσει με την κατ` ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Τουρκίας και θα ακολουθήσει το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας των δύο χωρών

Πώς σχηματίστηκαν οι τρεις εντυπωσιακές «φάλαινες» της Ταϊλάνδης που μοιάζουν να... κολυμπούν μέσα στο δάσος
Ο σχηματισμός δημιουργήθηκε πριν από περίπου 75 εκατομμύρια χρόνια - Ένα δίκτυο μονοπατιών πεζοπορίας οδηγεί στους τρεις βράχους, ωστόσο μόνο οι δύο μεγαλύτεροι είναι προσβάσιμοι στο κοινό

Αγριο ξύλο μέσα σε αστικό λεωφορείο - Επιβάτες «πιάστηκαν» στα χέρια
Πληθαίνουν τα περιστατικά βίας μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Αποκάλυψη ισραηλινών ΜΜΕ: Ο Νετανιάχου είχε ενημερωθεί για το σχέδιο εισβολής της Χαμάς από το 2018
Παρά τις επανειλημμένες δημόσιες αρνήσεις του Νετανιάχου ότι είχε δει ή ακούσει για το έγγραφο «Τείχη της Ιεριχούς» πριν από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, το Ynet υποστηρίζει ότι η ενημέρωση είχε γίνει αρκετές φορές

Σοκαριστικό τροχαίο στο Μεξικό: Γυναίκα βγαίνει ξαφνικά στον δρόμο και αυτοκίνητο την εκτοξεύει μέτρα μακριά
Η γυναίκα κατέβηκε αιφνιδιαστικά από το αυτοκίνητο των γονιών της και άρχισε να τρέχει προς τις λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας - Οι γονείς της είχαν καλέσει τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης λίγο πριν το ατύχημα

ΕΛΤΑ: Αυτά είναι τα 11 καταστήματα που βάζουν «λουκέτο» 20 Φεβρουαρίου
Το πρόγραμμα κλεισίματος και αναδιάρθρωσης των καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) υλοποιείται υπό την εποπτεία του υπουργείου Οικονομικών

«Βόμβα» από τα έγγραφα Έπσταϊν: Ένα 9χρονο κορίτσι ήταν θύμα του καταδικασμένου παιδόφιλου
Από τα περισσότερα από 3 εκατομμύρια έγγραφα, βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης, προκύπτει ότι πολλά ανήλικα κορίτσια ήταν θύματα του κυκλώματος του Έπσταϊν

Σύλλογος Θυμάτων Τεμπών: Νέος πρόεδρος ο Ασλανίδης - Τέλος κι επίσημα για Καρυστιανού
Οι αρχαιρεσίες ολοκληρώθηκαν χθες (9/2) το βράδυ, με την Μαρία Καρυστιανού να απέχει από τις διαδικασίες της ψηφοφορίας

Μετρό: Ανδρας έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στις ράγες στον σταθμό «Αμπελόκηποι»
Ο άνδρας στεκόταν στη στάση περιμένοντας το μετρό, όταν ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στις ράγες

Πλεύση Ελευθερίας: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Ελένη Καραγεωργοπούλου - Με 5 βουλευτές πλέον το κόμμα
Το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου διατηρεί πλέον οριακή

Επιβεβαιώθηκε επίσημα η αιτία θανάτου της ηθοποιού Κάθριν Ο’ Χάρα
Η πολυβραβευμένη Καναδή ηθοποιός, γνωστή και ως η μαμά του «Μόνος στο Σπίτι», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών

Ο Έλληνας που επιτέθηκε και σκότωσε τον Τούρκο ελεγκτή στη Γερμανία, είχε προκαλέσει κι άλλο επεισόδιο την ίδια ημέρα
Σύμφωνα με το Spiegel, πέντε ώρες πριν τη μοιραία επίθεση ο 26χρονος είχε κλωτσήσει μια πόρτα τρένου αλλά οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο επειδή δεν προκάλεσε φθορές

Βαρύ πένθος για τον Εργκίν Αταμάν
Βαρύ πένθος για τον προπονητή του Παναθηναϊκού ο οποίος «έχασε» τη μητέρα του, Γκιουλτέν

Παγώνη: «Περιμένουμε νέο κύμα γρίπης μέσα στις απόκριες - Περισσότεροι θάνατοι φέτος από γρίπη»
Η Ματίνα Παγώνη έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου καθώς αναμένεται νέο κύμα γρίπης ειδικά μέσα στην περίοδο των αποκριών

Κορονοϊός: Νέα έρευνα για όσους νόσησαν - Τα κύτταρα «ζόμπι» παραμένουν χρόνια μετά την ασθένεια
Ο βιομηχανικός μηχανικός Τζέραρντ Γουόνγκ εξήγησε πως τα θραύσματα αυτά στοχεύουν συγκεκριμένα είδη καμπυλότητας στις κυτταρικές μεμβράνες

«Καμία φθορά δημόσιας περιουσίας στο ΑΠΘ - Εκτός campus τα επεισόδια»: Η έκθεση της Πρυτανείας
Νέα ανακοίνωση της Πρυτανείας του ΑΠΘ, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (07/02)

Πώς μπορεί η Ευρώπη να κρατήσει τα παιδιά μακριά από τα social media: Το παράδειγμα της Αυστραλίας
Τα «παραθυράκια», οι προκλήσεις για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες

Δημοσκόπηση Interview: Πόσοι θα ψήφιζαν Ντε Γκρες, τον γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας
Πρώτη η ΝΔ με 17,9 μονάδες από τον δεύτερο

Ελευσίνα: Κόρη τραυμάτισε θανάσιμα την μητέρα της στην προσπάθειά της να παρκάρει
Συνελήφθη η 44χρονη κόρη της εκλιπούσας

Πύλος: Ποινή φυλάκισης σε 25χρονο που ξυλοκόπησε κουρέα γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα
Ο δράστης της επίθεσης στην Πύλο κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες

Ο «εμμονικός με το σeξ» Ασαντ κοιμόταν με συζύγους αξιωματούχων, που του τις «σύστηνε» πρώην δημοσιογράφος ερωμένη του
Σeξ, ίντριγκες, μυστηριώδεις θάνατοι και βιντεοπαιχνίδια, λίγο πριν την κατάρρευση του πρώην προέδρου

Τρομακτικές εικόνες στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα του αγώνα κι υπέστη σπασμούς
«Πάγωσαν» στο θρυλικό Μαρακανά, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φλαμένγκο με την Σαμπάιο Κορέα, ο Αλεξάντρε της δεύτερης κατέρρευσε κι υπέστη σπασμούς

Καρέ καρέ οι αγωνιώδεις στιγμές από τη μεταφορά του 2,5 ετών κοριτσιού στο Παίδων μετά την πτώση σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα
Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στη ΜΕΘ

Ιωάννινα: Φωτιά σε σπίτι στη Βρυσέλλα Φιλιατών - Έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές
Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά οι εργάτες που διαμένουν στο σπίτι απουσίαζαν, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει κανείς

Υπό αστυνομική προστασία ο Ζακ Λανγκ και η σύζυγός του μετά από απειλές στα social media
Οι απειλές έρχονται μετά τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του πρώην υπουργού Πολιτισμού της Γαλλίας με τον Τζέφρι Επστάιν

Ενοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης
Του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών με αναστολή στην έφεση

Φρίκη στη Ρωσία: Βίασε τη 17χρονη κόρη του αφεντικού του και την τάισε στα γουρούνια
Ο Ζίκοφ, καταδικασμένος στο παρελθόν για τη δολοφονία του ίδιου του αδελφού του, έτρεφε μίσος απέναντι στον εργοδότη του, πατέρα της Μιλένα

Φωτιά σε υπόγειο σουπερμάρκετ στη Νέα Ιωνία
Προληπτική εκκένωση από την Πυροσβεστική

Η αστυνομία εισέβαλε στην παράσταση του Αιμίλιου Χειλάκη – Τι συνέβη
Αστυνομικοί εισέβαλαν στο Θέατρο Αθηνών, μετά από καταγγελία περαστικού. Τι λένε οι ηθοποιοί.

Ηράκλειο: Κορίτσι 4,5 χρόνων έπεσε σε φρεάτιο - Τραυματίστηκε στην κοιλιά από κοφτερές λαμαρίνες
Το καπάκι ήταν σπασμένο και ο χώρος παρέμενε ακάλυπτος, χωρίς να υπάρχει προειδοποιητική σήμανση

Τρομερός διάλογος δύο ληστών με γυναίκα: «Τη μηχανή πού την πάτε» – «Δική μας είναι, όλα καλά θεία»
Σκηνές άπειρου κάλλους σε στενό της Ανω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη

Πρόστιμα 1,05 εκατ. ευρώ από τη ΔΙΜΕΑ σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και εταιρείες τροφίμων για υπέρβαση πλαφόν
Πρόστιμα για υπέρβαση του επιτρεπόμενου περιθωρίου μικτού κέρδους σε συνολικά 65 κωδικούς προϊόντων

Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 43χρονος αστυνομικός και πατέρας δύο παιδιών
Από το αστυνομικό τμήμα Λαμίας δόθηκε παραγγελία στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς, για να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή










