Oι δύο γάμοι, ο Κόβας, το παλάτι στο Πόρτο Χέλι και η μάχη με τον καρκίνοΕίναι ένα όμορφο ανοιξιάτικο απόγευμα στις αρχές της δεκαετίας του ‘70 και μια όμορφη νεαρή κοπέλα, κατεβαίνει από το Κολωνάκι προς την Ηρώδου Αττικού.
Στον δρόμο ακούει διάφορα σφυρίγματα και επιφωνήματα θαυμασμού από άνδρες, αλλά η αστική της καταγωγή υπερέχει και συνεχίζει ανέκφραστη την διαδρομή προς το σπίτι της.
Λέγεται Ηρώ Βετοπούλου, είναι περίπου είκοσι ετών και ιδιαίτερα γοητευτική, περιζήτητη από τότε στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, από τους οποίους δεν έλειπε ποτέ μέχρι πριν τρία χρόνια.
Σήμερα η Ηρώ Κόβα έφυγε μετά από μάχη με τον καρκίνο, την οποία έχασε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της και τους φίλους που είχαν ζήσει όμορφες στιγμές μαζί της. Στιγμές γεμάτες από την έντονη προσωπικότητα μιας γυναίκας, που συζητήθηκε πολλές φορές χωρίς η ίδια να δίνει καμία σημασία σε αυτό, αφού πάντα έκανε αυτό που ήθελε.
Αστή από κούνια
Πιθανότατα η πρώτη εντύπωση που θα σχημάτιζε κάποιος που θα γνώριζε για πρώτη φορά την κυρία Ηρώ Κόβα είναι ότι διακατεχόταν από μια αίσθηση ανωτερότητας λόγω αστικής καταγωγής, την οποία όμως άφηνε πάντα να διαχέεται με στυλ. Η -για πολλούς- λεπτή της ειρωνεία ταυτιζόταν απόλυτα με το στυλ της όταν έκανε την είσοδό της σε κάποιο κοσμικό event κουβαλώντας πάνω της μια ιδιοσυγκρασία Αγγλίδας γαλαζοαίματης.
Ήταν μια γυναίκα που η μαγειρική, όπως έλεγε σε φίλες της, παρέμενε πάντα μια άγνωστη λέξη, ενώ της ήταν αδιανόητο να βγει για ψώνια η βόλτα χωρίς τον σοφέρ της.
Η φράση της «Ένα πράγμα με κάνει πάντα να κλαίω, η αρρώστια και η κακοτυχία ενός παιδιού» που είχε πει σε συνέντευξη της φανέρωνε πόσο ευαίσθητη ήταν η επί σειρά ετών γραμματέας και αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ.
Γόνος μια από τις γνωστότερες οικογένειες της Αθήνας, μεγάλωσε από μικρή με όλες τις ανέσεις αφού ο πατέρας της κύριος Τάκης Βετόπουλος ήταν ιδιοκτήτης των διάσημων την δεκαετία του ’50, ξυραφιών Astor.
Οι σπουδές της με αντικείμενο την διοίκηση επιχειρήσεων, δεν της χρειάστηκαν μόνο για την απασχόλησή της στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία αποδείχτηκε πολύ μικρή για τις φιλοδοξίες της.
Η αγάπη της για την μόδα την ώθησε στο να ιδρύσει την δική της εταιρία εισαγωγής γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων, ενώ στην προσωπική της ζωή ο άνδρας που κέρδισε για πρώτη φορά την καρδιά της ήταν ο εφοπλιστής κύριος Νίκος Βερνίκος.
Ο γάμος τους κράτησε μόλις ενάμιση χρόνο και σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο λίγο μετά το διαζύγιό της έμελλε να γνωρίσει τον άνδρα της ζωής της κύριο Γιώργο Κόβα. Το ειδύλλιό τους ανέβηκε γρήγορα τα σκαλιά της εκκλησίας και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με την γέννηση των δύο κοριτσιών τους, που μεγάλωσαν για κάποια χρόνια στην βρετανική πρωτεύουσα.
Ο θάνατος του πατέρα της σηματοδότησε την επιστροφή του ζευγαριού στην Ελλάδα, ενώ ο σύζυγός της, σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, άφησε τα καράβια για να ασχοληθεί με την διοίκηση της οικογενειακής επιχείρησης.
Από το Λονδίνο στο Πόρτο Χέλι
Στην Ελλάδα η Ηρώ Κόβα, εκτός από το να μεγαλώσει την Νατάσσα και την Ιζαμπέλα ανέλαβε ξανά δράση στον χώρο της μόδας, βρίσκοντας μάλιστα και συνέταιρο, την κυρία Βαρβάρα Βερνίκου, η οποία παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο.
Η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν η συμμετοχή της στην εταιρία που έφερε τα ρούχα του Ralph Lauren στη χώρα μας, τα οποία φορούσε μόνο σε χαλαρές στιγμές της ζωής της, κυρίως το καλοκαίρι. Η γκαρνταρόμπα της φιλοξενούσε ανέκαθεν haute couture κομμάτια αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ που έχουν τις υπογραφές διάσημων οίκων όπως είναι ο Gucci, η Channel, ο Valentino.
Τα τελευταία χρόνια το ζεύγος είχε αποτραβηχτεί. Άλλωστε τα φλας δεν ήταν και το καλύτερο για τον κύριο Γιώργο Κόβα, που είχε διατηρήσει, όπως λένε γνωστοί του, τη συμπεριφορά από τα χρόνια που ήταν εφοπλιστής.
Το ζεύγος διατηρούσε άριστες σχέσεις με το ελληνικό lobby του Λονδίνου και βαριά ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας και του λεγόμενου old money. H Ηρώ Κόβα είχε δώσει αρκετές φορές το «παρών» στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για δείπνο με την βασιλική οικογένεια αλλά και στην θερινή κατοικία του πρίγκιπα Καρόλου.
Μαζί με τον σύζυγο της ήταν ανάμεσα στους λίγους, αλλά εκλεκτούς καλεσμένους που είχαν λάβει πρόσκληση για το καθιστό δείπνο που δόθηκε στην έπαυλη που ξεκουραζόταν τότε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος τα καλοκαίρια, με αφορμή τα εξηκοστά γενέθλια της Άννας-Μαρίας.
Εκείνο το βράδυ κάθισαν μαζί με τον Βαρδή και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ένα ζευγάρι με το οποίο διατηρούν στενή φιλία χρόνων και ειδικά τα καλοκαίρια είχαν πολύ συχνές συναντήσεις στη μυθική έπαυλη της οικογένειας Κόβα στο Πόρτο Χέλι.
Λάτρευε τα ταξίδια μαζί με τον άνδρα της ζωής της και συχνά πήγαινε για σαφάρι στην Κένυα ή απλά για να παρακολουθήσει την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη. Η φιλανθρωπική δραστηριότητα της δεν την εμπόδισε καθόλου στο να οργανώνει «κλειστά» δείπνα στην κατοικία του ζεύγους στο Παλαιό Ψυχικό, για καλούς φίλους υπό το φως των κεριών πάντα.
Το Cipriani’s και η περίφημη άμμος από τις Μαλδίβες
Αυτά όμως δεν μπορούν να συγκριθούν με τον μυθικό χορό που παρέθεσε μαζί με τον σύζυγο της για εξακόσια περίπου άτομα τον Οκτώβριο του 2000 στο περίφημο Cipriani’s της Νέας Υόρκης.
Αφορμή ήταν ο γάμος της μεγάλης τους κόρης Νατάσσας -σπούδασε στο Harvard και εργάζεται στην ΕΛΤΡΑΚ- με τον δικηγόρο του Διεθνούς Δικαίου Ryan Kneiss, ένα γεγονός που συγκέντρωσε συγγενείς και φίλους της οικογένειας και των παιδιών μέσα σε ένα φαντασμαγορικό σκηνικό.
Από τους καλεσμένους δεν θα μπορούσε να λείπει το γαλαζοαίματο «άρωμα», αφού μπορεί να μην έδωσε το παρόν ο τέως βασιλιάς, τον αντικατέστησε όμως επάξια ο υιός του Παύλος με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ.
Ο εφοπλιστής κύριος Γιώργος Λιβανός χόρεψε με την ψυχή του μαζί με την Ηρώ Κόβα όπως και όλοι οι καλεσμένοι, που διασκέδασαν με την ψυχή τους. Η βραδιά κόστισε στο ζεύγος σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν πάνω από 500.000 δολάρια, σαφώς λιγότερα από ένα πασχαλιάτικο γλέντι που έκαναν στις «Ελιές». Πρόκειται για το τεράστιο κτήμα που ανήκε στο ζευγάρι μέχρι το 2014 οπότε πουλήθηκε σε γόνο της οικογένειας Γουλανδρή έναντι 15.000.000 ευρώ.
Το κτήμα το οποίο καλύπτει μια έκταση δεκάδων στρεμμάτων και διαθέτει όλες τις ανέσεις, έγινε διάσημο όταν αποκαλύφθηκε ότι η Ηρώ Κόβα έβαλε τον σύζυγο της να φέρει λευκή άμμο από τις Μαλδίβες για την παραλία τους.
Εκεί παντρεύτηκε η δεύτερη κόρη τους κυρία Ιζαμπέλα Κόβα- έχει σπουδάσει στο Taft's και εργάζεται ως ιστορικός Τέχνης- τον επιχειρηματία κύριο Νικόλα Λιαναντωνάκη.
Η κατοικία στο Ψυχικό διακοσμημένη σε αγγλικό στυλ με το ιδιωτικό γυμναστήριο, τον υπέροχο κήπο και τα γλυπτά του Μιτεράι, έζησε μεγάλες στιγμές με πρωταγωνίστρια την Ηρώ Κόβα.
Εκεί ξεχνιόταν γράφοντας ποιήματα συνήθως σατιρικά για να χαλαρώσει και να ξεφύγει για λίγο από την συνήθη καθημερινότητα, ειδικά από τότε που έγινε γιαγιά. Δεν χάρηκε όμως όσο θα ήθελε ίσως τα έξι εγγόνια της αυτή η ξεχωριστή κυρία της κοσμικής Αθήνας ,που αδιαφορούσε για τα σχόλια, η οποία έφυγε σήμερα για το πιο μοναχικό ταξίδι.
Έφυγε έχοντας ζήσει μια έντονη και γεμάτη ζωή, την οποία μπορεί να προσομοιάσει κανείς με τον στίχο από το έπος του Φρανκ Σινάτρα που λάτρευε και την εξέφραζε απόλυτα: «I did it my way».
Πηγή: http://www.protothema.gr/world/article/1185484/iro-kova-poia-itan-i-kori-tou-anthropou-piso-apo-ta-diasima-xurafakia-tis-bic/
Παλέρμο: Θετικός στη διφθερίτιδα ο ξάδερφος της 4χρονης Αννας που έχασε τη ζωή της
Ο κίνδυνος επιδημίας σύμφωνα με ειδικό στις μολυσματικές ασθένειες

Τέλος εποχής για ιστορικό κινηματογράφο - Κατεδαφίστηκε μετά από 70 χρόνια
Το εμβληματικό σινεμά στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, κοντά στην Πλατεία Καλογήρων, γκρεμίστηκε αφήνοντας πίσω δεκαετίες αναμνήσεων.

Έρευνα αποκαλύπτει: Οι οδηγοί αυτών των μοντέλων μαζεύουν τα περισσότερα πρόστιμα
Γερμανική ανάλυση της Verivox αποκαλύπτει ποιες μάρκες και μοντέλα αυτοκινήτων εμφανίζουν τους οδηγούς τους συχνότερα στο μητρώο παραβάσεων.

Βίντεο: Πολωνός έστελνε ψεύτικες παραγγελίες και απειλούσε τα θύματά του - Οι 300 πίτσες και ο λογαριασμός των 8.600 ευρώ
Χρησιμοποιούσε ονόματα διάσημων προσώπων και στοιχεία που φέρεται να γνώριζαν μόνο τα θύματά του - Ανάμεσα στις απειλές, απαγωγή παιδιού, εμπρησμός και πρόκληση τροχαίου

Όλυμπος: Ορειβάτης βρέθηκε νεκρός μετά από πτώση σε χαράδρα - Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση ανάσυρσης
Πυροσβέστες από την 2η και την 8η ΕΜΑΚ, καθώς και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου, μετέβησαν στο σημείο
«Περίμενέ με εδώ»: Πατέρας εγκατέλειψε τον 7χρονο γιο του για να κάνει ορειβασία
Δεν του ασκήθηκαν κατηγορίες, ωστόσο ο πατέρας δέχθηκε επίπληξη από την αστυνομία

Σοκαριστικές εικόνες από τα Αδανα: Ανδρας χτυπά τη σύντροφό του στη μέση του δρόμου με κλωτσιές και γροθιές
Παρότι η γυναίκα δεν κατέθεσε μήνυση κατά του νεότερου συντρόφου της, το δικαστήριο αποφάσισε να τον θέσει υπό εποπτεία

Πώς θα διαμορφωθεί ο καιρός το φθινόπωρο του 2026: Τι αναμένεται τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο
Μια πρώτη εκτίμηση βάσει των μετεωρολογικών μοντέλων - Η χωρική διαφοροποίηση ξεχωρίζει ως ένα από τα βασικά γνωρίσματα του Φθινοπώρου 2026.

Ζάκυνθος: Θρίλερ διάσωση - Επανέφεραν 26χρονο μετά από 80 λεπτά ΚΑΡΠΑ
Διασωληνωμένος παραμένει ο 26χρονος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ζακύνθου

Η χώρα που δεν επισκέπτεται κανείς! Με μνημεία της UNESCO έχει λιγότερους από 10.000 τουρίστες το χρόνο
Πόλεις-μνημεία της UNESCO, καμηλαγορές, οάσεις φοινίκων και ένα λιμάνι ψαρόβαρκων ορατό από το διάστημα συνθέτουν το τοπίο μιας χώρας που οι περισσότεροι ταξιδιώτες αγνοούν.

Συγκίνηση στην κηδεία του 21χρονου Αγγελου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο – Τον αποχαιρέτησαν με χορό, δείτε το βίντεο
Με τη μελωδία «Στον ουρανό χορεύουνε» οι «Χοροκρήτες» αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο νέο που είχε αφιερώσει τη ζωή του στην κρητική παράδοση

Σοκ στον αθλητικό κόσμο: ο θρυλικός πυγμάχος Ζολάνι Τέτε δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του
Οι πυροβολισμοί δέχθηκε έξω από την κατοικία του, στον δήμο Μνταντσάνε

Μεσσηνία: Θανατηφόρο τροχαίο με εγκατάλειψη – Νεκρή 46χρονη τουρίστρια από την Ολλανδία
Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί στον κόμβο των Αρφαρών

Βίντεο: Οδηγός εγκλωβίστηκε στα κατσάβραχα νησιού εξαιτίας του Google Maps
Ένα Fiat 500 ακολούθησε πιστά την πλοήγηση και κατέληξε εκτός δρόμου, σε σημείο όπου ούτε η συνέχεια ούτε η επιστροφή ήταν εύκολες

Ρεκόρ συμμετοχής στο «Τουρισμός για Όλους»! Πότε θα μάθουμε ποιοι κερδίζουν το voucher;
Σχεδόν 7 στις 10 αιτήσεις αφορούν τη χαμηλή τουριστική περίοδο, στόχος του υπουργείου Τουρισμού για ενίσχυση των μηνών Οκτωβρίου-Απριλίου.

Πέθανε στα 56 του ο Ηλίας Γκανιάτσας, συνιδιοκτήτης του ART TV
Ο θάνατός του, έπειτα από δύσκολη μάχη με ασθένεια, προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αρτας και στον χώρο των περιφερειακών ΜΜΕ

Στην Ευρώπη οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες – Ποιοι φτάνουν και τις 49 ώρες εβδομαδιαίως
Η απόκλιση δεν εντοπίζεται μόνο σε όσους έχουν εξαιρετικά επιβαρυμένο ωράριο

Προσοχή! Ο ιός του Δυτικού Νείλου «χτυπάει» ξανά - Ο ΕΟΔΥ προειδοποιεί πως τα κρούσματα θα αυξηθούν κι άλλο - Οι «κόκκινες» περιοχες
Ο Οργανισμός προβλέπει ότι η αύξηση των κρουσμάτων θα ενταθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες

Δείτε το σκίτσο του Αρκά που θα σας κάνει να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας - Όλοι λίγο έτσι κάνουμε με τα social media!
Ο σκιτσογράφος σατιρίζει το παράδοξο μιας εποχής που φοβάται την παρακολούθηση, αλλά αναρτά κάθε στιγμή της ζωής της στα social media

Γυναίκα 38 ετών προσποιούνταν την... 12χρονη - Πώς κατάφερνε να «ξαφρίζει» τα θύματά της
Απίστευτη ιστορία από τη Βραζιλία

Ποια μάρκα αυτοκινήτων «κυριαρχεί» σχεδόν σε όλον τον πλανήτη;
Ενώ οι Κινέζοι κατασκευαστές μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τη ραγδαία τους άνοδο, η κυρίαρχη δύναμη της παγκόσμιας αγοράς παραμένει αδιαφιλονίκητη.

Ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, μισθωτοί: Δείτε ποιους αφορά το «πακέτο» που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τη ΔΕΘ!
Ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας μιλά για πακέτο άνω του 1 δισ. ευρώ ενόψει της ομιλίας Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Σοκάρει η είδηση από την Κύμη: 64χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τσίμπημα σφήκας
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη

Ξέρεις αν μπορούν να σου κάνουν αλκοτέστ όταν περπατάς; Δες τι προβλέπει ο νόμος για τους πεζούς!
Το αλκοόλ στους δρόμους δεν αφορά μόνο όσους οδηγούν. Ένας πεζός υπό την επήρεια αλκοόλ μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρό κίνδυνο και να εμπλακεί σε τροχαίο

Eurostat: Τι σπουδές προτιμούν οι νέοι στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Επιχειρήσεις, διοίκηση και νομική αποτελούν τους πιο δημοφιλείς κλάδους σπουδών στην Ελλάδα και την ΕΕ, με πάνω από έναν στους πέντε φοιτητές να τους επιλέγει

ΟΑΣΘ: 12 νέες γραμμές λεωφορείων έρχονται - Το «Χ3» συνδέει αεροδρόμιο και μετρό
Ο συγκοινωνιακός χάρτης αλλάζει ενόψει έναρξης λειτουργίας και επέκτασης του μετρό προς την Καλαμαριά

Η Κούβα του Φιντέλ κάποτε αψήφησε την Αμερική, σήμερα παλεύει για ρεύμα και φάρμακα - Δείτε πώς άλλαξε το νησί μέσα σε 100 χρόνια
Η κυβέρνηση Ντίας-Κανέλ ανοίγει όλο και περισσότερο χώρο στην ιδιωτική οικονομία, καθώς το εμπάργκο των ΗΠΑ και εσωτερικές αδυναμίες βαθαίνουν την ενεργειακή κρίση του νησιού.

«Έφτασα από το 2118 για να σας προειδοποιήσω»: Οι τρομακτικές προβλέψεις ενός «χρονοταξιδιώτη» για το μέλλον
«Το 2118 ο κόσμος δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον σημερινό» – Οι αποκαλύψεις άνδρα που ισχυρίζεται πως ταξίδεψε στο μέλλον

Πτήση Βιέννη – Ηράκλειο με περιπέτεια: Επιστροφή στο αεροδρόμιο λίγο μετά την απογείωση
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Αναγκαστική επιστροφή προς Βιέννη

Νέα στοιχεία για το τροχαίο στην Κάτω Αχαΐα: Ποια ήταν η 46χρονη που έχασε τη ζωή της
Η Ελένη Μπεθούλκα, 46 ετών και μητέρα 25χρονης κόρης, σκοτώθηκε σε σοβαρό δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών–Πύργου, στην Κάτω Αχαΐα

Πώς θα πάρετε επιδότηση για ανακαίνιση έως 36.000€
Η δράση «Ανακαίνιση Κατοικίας» διαθέτει «κουμπαρά» περίπου 500 εκατ. ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027

Αντώνης Πανούτσος: Αγωνία για τον δημοσιογράφο - Τα νεότερα για την υγεία του
Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσεί με τον ιό του Δυτικού Νείλου

Μεγάλη φωτιά στη Λήμνο - 112 για εκκένωση δύο περιοχών, δείτε βίντεο
Το μήνυμα του 112 καλεί τους κατοίκους των περιοχών Αγία Παρασκευή και Προφήτη Ηλία να απομακρυνθούν προς Μύρινα - Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής - Επιχειρούν επτά εναέρια

Μαρία Σάκκαρη: Κάλυψε τα αναγκαία έξοδα ενός παιδιού με καρκίνο
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κατέβαλε 8.000 ευρώ που χρειαζόταν ο μικρός Νικόλας

Η Τουρκία ζητά «ερυθρά αγγελία» της Interpol για τον Νετανιάχου, τον κατηγορεί για γενοκτονία
Το αίτημα συνδέεται με την επίθεση κατά ακτιβιστών του Global Sumud Flotilla σε διεθνή ύδατα – Σε εξέλιξη η δικαστική διαδικασία στην Κωνσταντινούπολη με συνολικά 35 κατηγορούμενους

Καιρός: Σε κλοιό καύσωνα η χώρα με 42άρια - Πότε θα πέσει ξανά η θερμοκρασία
Τι αναφέρει το meteo για τις επόμενες ημέρες
![Καταδίωξη-θρίλερ στο Λος Αντζελες: Έκλεψε μηχανή και τον κυνηγούσαν πάνω από μία ώρα στους δρόμους [βίντεο]](https://cdn.akous.gr/repository/2026/katadioxi-thriler-sto-los-antzeles-eklepse-michani.1c30cf78.jpg)
Καταδίωξη-θρίλερ στο Λος Αντζελες: Έκλεψε μηχανή και τον κυνηγούσαν πάνω από μία ώρα στους δρόμους [βίντεο]
Πέρασε ανάμεσα σε οχήματα, μπήκε σε στενά δρόμους αλλά και εκτός δρόμου, μέχρι που τελικά συνελήφθη

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Δείτε το επιβλητικό ιστορικό κάστρο εκατομμυρίων που αγόρασε στην Ευρώπη
Ο ιδρυτής του Facebook και η σύζυγός του επένδυσαν σε ένα ακίνητο του 19ου αιώνα στην Ιρλανδία, το οποίο εκτείνεται σε 440 στρέμματα και κρύβει σκοτεινούς τοπικούς μύθους.

Φρίκη στο Λονδίνο: Πήγε να δει τα αστέρια με τον σύντροφό της και την βίασαν 2 μετανάστες μπροστά στα μάτια του
Δύο Αφγανοί παράτυποι μετανάστες κρίθηκαν ένοχοι για τον βιασμό γυναίκας σε πάρκο του ανατολικού Λονδίνου, ενώ ο σύντροφός της απειλήθηκε με μαχαίρι.

«Του κάρφωσε το μαχαίρι στο κεφάλι»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που δέχθηκε επίθεση στον Αγιο Δημήτριο
«Θέλω να τιμωρηθεί ο δράστης» λέει ο πατέρας του νεαρού – Τι περιγράφει για την αιματηρή επίθεση με θύμα τον γιο του










