Σε ποιες χώρες εκτός ΕΕ δόθηκε το «πράσινο φως»
Η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορα - Περισσότερες από 150 οι διεθνείς πτήσεις σήμερα
Η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορα - Περισσότερες από 150 οι διεθνείς πτήσεις σήμερα - Σε ποιες χώρες εκτός ΕΕ δόθηκε το «πράσινο φως»

Η πρώτη ημέρα του Ιουλίου σηματοδοτεί και την επιστροφή στη νέα κανονικότητα όσον αφορά τον τουρισμό στην Ελλάδα. Νέα, διότι η πανδημία όχι απλά δεν έχει υποχωρήσει παγκοσμίως, αλλά αντιθέτως εμφανίζει σημάδια έξαρσης. Κανονικότητα, καθώς η Ελλάδα ανοίγει, συμμορφούμενη με την ευρωπαϊκή απόφαση, σε μία προσπάθεια ανάκαμψης του τουρισμού και διάσωσης της ήδη πληγωμένης ελληνικής οικονομίας.

Ως εφαλτήριο επανεκκίνησης λειτουργεί και η πληθώρα των θετικών δημοσιευμάτων διεθνώς για την Ελλάδα και τις επιδόσεις της στην πανδημία. Άρθρο των Financial Times εμφάνισε την χώρα μας ως τον προορισμό με τη μεγαλύτερη αύξηση στον κόσμο σε αναζητήσεις κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων.

Σήμερα, λοιπόν, ανοίγουν όλα τα αεροδρόμια της χώρας για τις πτήσεις εξωτερικού. Δεν επιτρέπονται (μέχρι τις 15 Ιουλίου) απευθείας πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σουηδία.

Συνεχίζεται η απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών, ενώ εξαιρούνται 14 χώρες: Αλγερία, Αυστραλία, Καναδάς, Γεωργία, Ιαπωνία, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Σερβία, Νότια Κορέα, Ταϊλάνδη, Τυνησία και Ουρουγουάη.

Σε ό,τι αφορά την Κίνα το θέμα θα εξεταστεί επί τη βάσει της αμοιβαιότητας. Όλες οι άλλες απευθείας πτήσεις επιτρέπονται. Συγχρόνως, θα επιτρέπεται και ο κατάπλους πλοίων που προέρχονται από το εξωτερικό στα ελληνικά λιμάνια. Αποκαθίσταται πλήρως και η οδική σύνδεση της Ελλάδας με την Τουρκία, τη Βουλγαρία και την Αλβανία.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες αποφασίστηκαν σε ευρεία διυπουργική σύσκεψη: στοχευμένα τεστ, πρωτόκολλα εισόδου και μεταφοράς σε νοσοκομεία κλπ. Οι τουρίστες θα πρέπει 48 ώρες πριν το ταξίδι τους να συμπληρώνουν μία ειδική φόρμα στο Διαδίκτυο, ενώ στη συνέχεια θα λαμβάνουν ένα ειδικό κωδικό. Αυτός είναι που θα τους διαχωρίζει σε «πράσινους» και «κόκκινους» ταξιδιώτες, σε ποια κατηγορία δηλαδή επικινδυνότητας ανήκουν.

Οι αρχές επίσης θα γνωρίζουν τον τόπο διαμονής, την χώρα αναχώρησης, τον ενδιάμεσο σταθμό, αλλά και το ξενοδοχείο στο οποίο θα διαμένουν. Μετά από απόφαση του υπουργού Άμυνας, για τους επόμενους τρεις μήνες, στελέχη του Υγειονομικού των Ενόπλων Δυνάμεων θα επανδρώσουν και 22 καθορισμένα αεροπορικά σημεία εισόδου και τέσσερα σημεία πρώτης εισόδου επιβατών κρουαζιερόπλοιων στη χώρα.

Εντωμεταξύ το υπουργείο Τουρισμού δημοσιοποίησε την τελική λίστα με τις περιοχές που θα μισθωθούν ξενοδοχεία καραντίνας. Εκεί θα οδηγούνται όσοι διαπιστώνονται θετικοί στον κορωνοϊό. Εκτός των άλλων και κάθε ξενοδοχείο ή κατάλυμα είναι υποχρεωμένο να διαθέτει δωμάτια καραντίνας. Η σχολαστική τήρηση κανόνων υγιεινή, η υποχρεωτική χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων, ο συνεχής, προσεκτικός καθαρισμός και η απολύμανση επιφανειών και χώρων θεωρούνται προαπαιτούμενο τόσο για τα αεροδρόμια, όσο και για τα ξενοδοχεία.

Σε αυτό το διαφορετικό –αν μη τί άλλο– καλοκαίρι, η ελπίδα συνυπάρχει με την ανησυχία. Είκοσι νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν χθες, εννέα από τα οποία είναι «εισαγόμενα» και μάλιστα από πτήσεις. Δύο ακόμα εντοπίστηκαν στην Αττική, δύο στην Καστοριά, και από ένα στην Κοζάνη, τη Σύρο και τη Λάρισα. Η διάχυση αυτή υπενθυμίζει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά. Το τελευταίο που χωρά είναι ο εφησυχασμός.

Η Ελλάδα παρουσιάζεται θελκτική καλοκαιρινή επιλογή και λόγω της θετικής πορείας που κατέγραψε εν μέσω του πρώτου κύματος της πανδημίας. Ως εκ τούτου σ’ αυτές τις διεθνώς δύσκολες συνθήκες συγκριτικά αναμένεται να τα πάει καλά στον τουρισμό. Αν και κανείς δεν επιθυμεί τομέχρι τώρα success story να μετατραπεί σε βατερλό, ο κίνδυνος αυτός είναι υπαρκτός...

Ανησυχία στον κλάδο των ξενοδοχείων

Κι ενώ από σήμερα ανοίγουν κι επισήμως οι διεθνείς πτήσεις στα περιφερειακά αεροδρόμια, πολλά από τα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα παραμένουν και θα παραμείνουν κλειστά, αν ληφθεί υπόψη ότι μέχρι στιγμής βεβαιώσεις υγειονομικών πρωτοκόλλων έχουν λάβει λίγο πάνω από 5.200 ξενοδοχεία από τα 10.000 συνολικά πανελλαδικά.

Με βάση τις εκτιμήσεις από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, η επαναλειτουργία των μονάδων θα φτάσει σταδιακά κοντά στο 60% συνολικά, με τις πληρότητες για το μήνα Ιούλιο να φτάνουν σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα, μόλις στο 20%.

Σημειωτέον ότι από σήμερα ανοίγουν και ορισμένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της Αθήνας, όπως το Hilton, το Titania, το Novotel Athens, ενώ για αργότερα μέσα στον Ιούλιο μετατίθεται η επαναλειτουργία εμβληματικών, κεντρικών μονάδων όπως π.χ. η Mεγάλη Βρετανία, το King George κ.τ.λ..

Χαρακτηριστική ως προς τη δυσκολία της σεζόν φέτος και δή για την πρωτεύουσα, ήταν η δήλωση χθές του κ. Τάσου Χωμενίδη, διευθύνοντος συμβούλου της ΛΑΜΨΑ (που έχει στην ‘’ομπρέλα’’ της τα δύο ιστορικά ξενοδοχεία του Συντάγματος) στο διαδικτυακό συνέδριο «The Greek Tourism Debate», το οποίο διοργάνωσε η εταιρεία Τσομώκος: «Η Αθήνα είναι από τους προορισμούς που θα πληγεί περισσότερο, αφού εξαρτάται άμεσα από την κρουαζιέρα, τα συνέδρια αλλά κι από αγορές που ίσως να μην ανοίξουν καθόλου για την Ελλάδα φέτος, όπως η Αμερική».

Επισημαίνεται εδώ ότι χθές, μετά από πολυήμερες διαβουλεύσεις στην Ε.Ε. ανακοινώθηκε και επισήμως η λίστα με τις «ασφαλείς», τρίτες χώρες οι πολίτες των οποίων θα μπορούν να ταξιδεύουν σε ευρωπαϊκό έδαφος από σήμερα με τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Τουρκία και τη Βραζιλία να βρίσκονται εκτός αυτής, ενώ η Κίνα περιλαμβάνεται μεν στη λίστα (η οποία θα επαναξιολογηθεί στα μέσα Ιουλίου), υπό την αίρεση όμως, ότι και εκείνη θα ανοίξει τα σύνορά της.

Αντίστοιχα και στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας που εκκινούν από σήμερα εκ νέου, με τον υπουργό Τουρισμού μάλιστα κ. Χάρη Θεοχάρη, να επισκέπτεται σήμερα, στο πλαίσιο του επίσημου ανοίγματος του ελληνικού τουρισμού τα αεροδρόμια της Κέρκυρας, της Μυκόνου, της Ρόδου και του Ηρακλείου προκειμένου να παρακολουθήσει την κατάσταση κατά την άφιξη των πρώτων πτήσεων από το εξωτερικό και τη διαδικασία των υγειονομικών ελέγχων, ενώ παράλληλα θα έχει σειρά επαφών με τοπικούς τουριστικούς φορείς και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Για το αεροδρόμιο της Αθήνας αναμένονται σήμερα διπλάσιες πτήσεις, από τις 23 χθές, στις 49 σήμερα από Γερμανία, Νορβηγία, Ιταλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ιρλανδία, Ισπανία ενώ στα περιφερειακά αεροδρόμια αναμένονται περισσότερες από 100 διεθνείς πτήσεις

Για την ελληνική πρωτεύουσα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΛΑΜΨΑ εξέφρασε την ελπίδα «μετά τον Σεπτέμβρη να ξεκινήσει μια κάποια κίνηση, παρότι κι αυτό το σενάριο είναι δύσκολο. Περνάμε μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, ας την περάσουμε όσο γίνεται ανώδυνα με στόχο να υποστηρίξουμε την κατανάλωση για φέτος κι όσες περισσότερες θέσεις εργασίας γίνεται για του χρόνου».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Σπύρος Διβάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Divani Collection Hotels, ο οποίος έκανε λόγο για την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου, συνεκτικού προγράμματος στήριξης για τα ξενοδοχεία στο οποίο θα συμμετέχουν το κράτος και επιχειρήσεις, σημειώνοντας ότι το κράτος πρέπει λειτουργήσει το ίδιο γρήγορα και δραστικά όπως στην αρχή της πανδημίας, ώστε οι ξενοδοχειακοί όμιλοι να μπορέσουν να καταρτίσουν ένα πλάνο λειτουργίας.

Σύμφωνα με τον κ. Διβάνη τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας αντιμετωπίζουν ένα πιο σύνθετο πρόβλημα από τα εποχικής λειτουργίας, αφού όταν ξανανοίξουν θα έχουν χάσει περίπου το 80% -90% του τζίρου τους σε αντίθεση με τα εποχικής που «υπάρχει η κουλτούρα του ανοίγω-κλείνω για μια σεζόν».

«Τα ξενοδοχεία 12μηνης λειτουργίας είναι επιχειρήσεις εντάσεως εργασίας, το στοκ που παράγουν κάθε μέρα αν δεν πουληθεί χάνεται και αφήνει κόστος. Για το λόγο αυτό χρειάζεται μια σοβαρή λύση που να καλύπτει και τους εργαζόμενους» ανέφερε χαρακτηριστικά. Όπως είπε ήδη διαπιστώνεται μια αστοχία στο πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τον τουριστικό κλάδο. «Όταν ο εργαζόμενος δουλεύει το 50% του χρόνου, εισπράττει το 80% του μισθού του και ο εργοδότης πληρώνει το 71% του κόστους είναι προβληματικό, δεν μπορεί να υποστηριχτεί».

Για τη χρηματοδότηση του τουρισμού στο ίδιο συνέδριο, μίλησε ο κ. Κωνσταντίνος Βασιλείου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Επικεφαλής Group Corporate & Investment Banking της Eurobank ΑΕ: «Χρηματοδοτήσεις πραγματοποιούνται στον τουρισμό ακόμη και για νέες επενδύσεις. Εστω κι αν δεν έχουμε ορατότητα για τα επόμενα δύο χρόνια, η άποψή μας σαν τράπεζα είναι ότι μεσομακροπρόθεσμα η Ελλάδα θα κερδίσει από αυτή την ιστορία και αξίζει να επενδύσει κανείς στον τουρισμό. Σαν Eurobank, όταν προέκυψε η κρίση, τρέξαμε άκρως συντηρητικά σενάρια σύμφωνα με τα οποία, τα υγιή ξενοδοχεία μπορεί να αντέξουν ακόμη και με μηδενικά έσοδα φέτος».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί μια νέα γενιά κόκκινων δανείων, ο κ. Βασιλείου σημείωσε ότι κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την εξέλιξη των κόκκινων δανείων στον κλάδο εφόσον είναι άγνωστες οι επιδημιολογικές εξελίξεις. «Η εκτίμηση της Eurobank είναι ότι στο 80% του χαρτοφυλακίου μας - το 20% αφορά ξενοδοχεία που από πριν είχαν προβλήματα - δεν θα υπάρξει πρόβλημα», ακόμα κι αν ισχύσει το σενάριο όπου φέτος τα έσοδα είναι μηδενικά και τις δύο επόμενες χρονιές κινηθούν στο 65% για το 2021 και το 80% το 2022 των εσόδων του 2019, όπως εξήγησε. Ωστόσο «αν τα νούμερα αυτά εξελιχθούν προς τα κάτω, τότε τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν».

Οι ξενοδόχοι πάντως εκτιμούν ότι η παρούσα συγκυρία μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία για τον ελληνικό τουρισμό να αλλάξει στόχευση και να πάει σταδιακά σε ένα μοντέλο λιγότερων τουριστών σε σύγκριση με τον αριθμό- ρεκόρ των 34 εκατ. του 2019, αλλά με μεγαλύτερη κατά κεφαλήν δαπάνη, όπως ανέφερε ο κ. Χωμενίδης, που θα έδινε το ίδιο οικονομικό αποτέλεσμα αλλά με λιγότερες επιβλαβείς επιπτώσεις και για τους ίδιους τους προορισμούς.

Εν τω μεταξύ, χθές ανακοινώθηκε και η στρατηγική συμφωνία του υπουργείου Τουρισμού με την TUI με στόχο την ενίσχυση της κρουαζιέρας, την επιμήκυνση της σεζόν μετά το καλοκαίρι, τη συνδιαφήμιση και τον φιλόδοξο στόχο για 1,5 εκατ. τουρίστες από τις χώρες όπου δραστηριοποιείται ο ταξιδιωτικός κολοσσός της TUI (Γερμανία, Αυστρία, Πολωνία, Ελβετία κ.τ.λ.).

Για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, που είναι και η δεύτερη αγορά εισερχόμενου τουρισμού για την Ελλάδα και από τις πλέον βασικές για την TUI, παραμένει κλειστή έως τα μέσα Ιουλίου, με βάση τις χθεσινές ανακοινώσεις για το «άνοιγμα» των πτήσεων στην Ελλάδα. «Παραμένουμε ευέλικτοι και συνεχώς αξιολογούμε τις οδηγίες από τις κυβερνήσεις», ανέφεραν σε βρετανικά μέσα εκπρόσωποι της TUI από το Ηνωμένο Βασίλειο. «Ελπίζουμε να εντάξουμε την Ελλάδα στο πρόγραμμά μας το συντομότερο δυνατόν, αμέσως μόλις το αρθούν οι απαγορεύσεις».

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1022293/tourismos-i-megali-premiera-tis-elladas-perissoteres-apo-150-oi-diethneis-ptiseis-simera/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγκινεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τον πατέρα της: «Φόρεσε παπούτσια 13 χρονών, μέχρι τότε ήταν ξυπόλητος»

Συγκινεί η Μαριάννα Τουμασάτου για τον πατέρα της: «Φόρεσε παπούτσια 13 χρονών, μέχρι τότε ήταν ξυπόλητος»

«Η αδερφή της γιαγιάς μου είχε παντρευτεί έναν εγκληματία που τη χτυπούσε. Ο μπαμπάς μου του επιτέθηκε» 

Εξώδικο–φωτιά για τα Τέμπη: Ρούτσι & Καρυστιανού σε μάχη για την εκταφή θυμάτων

Εξώδικο–φωτιά για τα Τέμπη: Ρούτσι & Καρυστιανού σε μάχη για την εκταφή θυμάτων

Το παρασκήνιο πίσω από το εξώδικο Ρούτσι και Καρυστιανού για τις εκταφές 

Αιτωλοακαρνανία: Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας– Γρονθοκόπησε τη γυναίκα και την κόρη του

Αιτωλοακαρνανία: Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας– Γρονθοκόπησε τη γυναίκα και την κόρη του

Ο δράστης πέρασε αυτόφωρο και στη συνέχεια εξετάστηκε και από ψυχίατρους 

Τραγωδία στη Βρετανία: Λάθος σύλληψη άνδρα οδήγησε τη σύντροφό του σε αυτοκτονία - Μετά πέθανε κι εκείνος

Τραγωδία στη Βρετανία: Λάθος σύλληψη άνδρα οδήγησε τη σύντροφό του σε αυτοκτονία - Μετά πέθανε κι εκείνος

Η έφοδος ενόπλων αστυνομικών και η σύλληψη του άνδρα προκάλεσε ισχυρό σοκ στη σύντροφό του - Ήταν μαζί από 13 ετών, λένε οι δικοί τους 

Σουηδία: Συμμορίες στρατολογούν ανήλικα κορίτσια ως δολοφόνους - «Διψούν για αίμα»

Σουηδία: Συμμορίες στρατολογούν ανήλικα κορίτσια ως δολοφόνους - «Διψούν για αίμα»

Ανήλικα κορίτσια, στην εφηβεία, από 14 έως 17 ετών στρατολογούνται στην Δουηδία ως πληρωμένες δολοφόνοι 

Εισέβαλε στο κτήμα της ανιψιάς του στον Βόλο και τα έκανε γυαλιά-καρφιά με βαριοπούλα

Εισέβαλε στο κτήμα της ανιψιάς του στον Βόλο και τα έκανε γυαλιά-καρφιά με βαριοπούλα

Η ποινή - χάδι που όρισε το δικαστήριο 

Ο 32χρονος που συνελήφθη για τις επιθέσεις στο Αιγάλεω είναι ο εμπρηστής του Υμηττού

Ο 32χρονος που συνελήφθη για τις επιθέσεις στο Αιγάλεω είναι ο εμπρηστής του Υμηττού

Μπροστά σε μία έκπληξη έφτασαν οι αστυνομικές αρχές 

Τα 49 δευτερόλεπτα του τρόμου: Το βίντεο με την αρκούδα που τράβηξε ο ορειβάτης στη Δράμα πριν σκοτωθεί στη χαράδρα

Τα 49 δευτερόλεπτα του τρόμου: Το βίντεο με την αρκούδα που τράβηξε ο ορειβάτης στη Δράμα πριν σκοτωθεί στη χαράδρα

Η εμφάνιση και η επίθεση της αρκούδας πριν πέσει από τη χαράδρα 

Ιδρύεται Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών - Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπρόεδρο της BlackRock

Ιδρύεται Ελληνικό Ταμείο Καινοτομίας & Υποδομών - Συνάντηση Μητσοτάκη με αντιπρόεδρο της BlackRock

Κατά τη διάρκεια του Athens International Investors Summit, που διοργανώνεται από το Υπερταμείο και τη BlackRock, ανακοινώθηκε η ίδρυση του Ελληνικού Ταμείου Καινοτομίας & Υποδομών 

Επίθεση του Ισραήλ και στην Υεμένη

Επίθεση του Ισραήλ και στην Υεμένη

Ισραηλινό πλήγμα στο λιμάνι Χοντέιντα - Βίντεο 

Marian Izaguirre: Η 23χρονη influencer βρέθηκε νεκρή

Marian Izaguirre: Η 23χρονη influencer βρέθηκε νεκρή

H αινιγματική τελευταία ανάρτηση στο TikTok 

Πρωταθλητές οι Έλληνες στη δυσπιστία για το πολιτικό σύστημα

Πρωταθλητές οι Έλληνες στη δυσπιστία για το πολιτικό σύστημα

Έρευνα του αμερικανικού ινστιτούτου Pew Research Center 

Το βυθισμένο χωριό Κάλλιο αναδύθηκε από τα νερά της λίμνης του Μόρνου εξαιτίας της παρατεταμένης λειψυδρίας

Το βυθισμένο χωριό Κάλλιο αναδύθηκε από τα νερά της λίμνης του Μόρνου εξαιτίας της παρατεταμένης λειψυδρίας

Δείτε φωτογραφίες 

Όρκες βυθίζουν τουριστικό σκάφος στην Πορτογαλία

Όρκες βυθίζουν τουριστικό σκάφος στην Πορτογαλία

Δείτε το τρομακτικό συμβάν 

Φρίκη στις φυλακές της Κύπρου: Κατάδικοι βίαζαν συγκρατούμενό τους και έβγαζαν βίντεο

Φρίκη στις φυλακές της Κύπρου: Κατάδικοι βίαζαν συγκρατούμενό τους και έβγαζαν βίντεο

Το βίντεο δείχνει τον κατάδικο να είναι γονατισμένος πάνω σε κουβέρτα στο πάτωμα κελιού, με έναν εκ των συγκρατουμένων του που κατονομάστηκε ως βιαστής, να του κρατά το κεφάλι και να τον υποχρεώνει σε στοματικό σeξ 

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Στη Νέα Δημοκρατία προσχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος

O πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ 

Τι συνέβη τελικά με τη βάρκα γεμάτη μετανάστες που έφτασε στην παραλία Σαρακήνικο στη Γαύδο

Τι συνέβη τελικά με τη βάρκα γεμάτη μετανάστες που έφτασε στην παραλία Σαρακήνικο στη Γαύδο

Η μαρτυρία λουόμενου που ήταν εκεί 

Ευλογιά των αιγοπροβάτων: «Αν δεν πετύχουν τα μέτρα για τον περιορισμό της θα πάμε σε lockdown»

Ευλογιά των αιγοπροβάτων: «Αν δεν πετύχουν τα μέτρα για τον περιορισμό της θα πάμε σε lockdown»

Τι δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Χρήστος Κέλλας 

Απειλές από Τούρκο οπαδό στη γυναίκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»

Απειλές από Τούρκο οπαδό στη γυναίκα του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Θα σκοτώσουμε όλη την οικογένειά σου»

Η γυναίκα του Greek Freak όμως αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το μήνυμα και να εκθέσει δημόσια τον αποστολέα του 

«Θα γίνουμε Σούπερ Σπάρτη»: Τι αποκαλύπτει η φράση του Νετανιάχου για το όραμά του σχετικά με το Ισραήλ

«Θα γίνουμε Σούπερ Σπάρτη»: Τι αποκαλύπτει η φράση του Νετανιάχου για το όραμά του σχετικά με το Ισραήλ

Η αναφορά στην αρχαιοελληνική πόλη αποκαλύπτει πώς σκέφτεται ο Ισραηλινός πρωθυπουργός την αντιπαράθεση, όχι μόνο με τη «γειτονιά» αλλά και με την ευρωπαϊκή Δύση που έχει αρχίσει να πιέζει τη χώρα του 

Το Ισραήλ ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση στη Γάζα: Αλλεπάλληλοι οι βομβαρδισμοί την περιοχή

Το Ισραήλ ξεκίνησε την χερσαία επιχείρηση στη Γάζα: Αλλεπάλληλοι οι βομβαρδισμοί την περιοχή

Τα άρματα μάχης των IDF έχουν εισέλθει στην καρδιά της πόλης 

Μεξικό: Ανοιξε η γη και κατάπιε φορτηγό – Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί (βίντεο)

Μεξικό: Ανοιξε η γη και κατάπιε φορτηγό – Από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί (βίντεο)

Η τρύπα στη μέση του δρόμου «ρούφηξε» το φορτηγό 

Σοκ στην Εύβοια: 60χρονος χαράκωσε τη σύζυγό του στο πρόσωπο - Τη βρήκαν αιμόφυρτη οι αστυνομικοί

Σοκ στην Εύβοια: 60χρονος χαράκωσε τη σύζυγό του στο πρόσωπο - Τη βρήκαν αιμόφυρτη οι αστυνομικοί

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Εύβοια το απόγευμα της Κυριακής (14/9) 

Ρόδος: Ελεύθερη αφέθηκε η influencer - «Έπαιρνα ναρκωτικά για να παίρνω πιο εύκολα αποφάσεις»

Ρόδος: Ελεύθερη αφέθηκε η influencer - «Έπαιρνα ναρκωτικά για να παίρνω πιο εύκολα αποφάσεις»

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε το μεσημέρι γνωστή influencer, καθώς συνελήφθη στη Ρόδο για διακίνηση «ροζ κοκαΐνης» 

Μαρίσσα Λεμού: Το τραγικό λάθος στο νοσοκομείο που οδήγησε στο θάνατό της – Οι δραματικές τελευταίες μέρες

Μαρίσσα Λεμού: Το τραγικό λάθος στο νοσοκομείο που οδήγησε στο θάνατό της – Οι δραματικές τελευταίες μέρες

Τα συμπτώματα ξεκίνησαν από τσίμπημα εντόμου 

Καρυστιανού για την εισαγγελική πρόταση για τα Τέμπη: «Πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα»

Καρυστιανού για την εισαγγελική πρόταση για τα Τέμπη: «Πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα»

Ο Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας απέστειλε την πρότασή του για την παραπομπή των 36 κατηγορουμένων στην υπόθεση των Τεμπών, με τη Μαρία Καρυστιανού να καταγγέλλει με ανάρτησή της την “ταχύτατη” διαδικασία 

Τέμπη: Κατατέθηκε η εισαγγελική πρόταση για παραπομπή 36 κατηγορούμενων

Τέμπη: Κατατέθηκε η εισαγγελική πρόταση για παραπομπή 36 κατηγορούμενων

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας εφετών Λάρισας εισηγείται να παραπεμφθούν στο εδώλιο 36 μη πολιτικά πρόσωπα και αυτό που μένει πλέον είναι η σύμφωνη γνώμη του προέδρου εφετών - Πιθανή η έναρξη της δίκης ακόμη και μέσα στο 2025 

Συνδεδεμένες με άγνωστα emails οι κάμερες στο σπίτι του Μαζωνάκη

Συνδεδεμένες με άγνωστα emails οι κάμερες στο σπίτι του Μαζωνάκη

«Θα προσφύγουμε στο ηλεκτρονικό έγκλημα»» 

Ιταλία: Δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε πιθανή επίθεση από τη Ρωσία, είπε ο υπουργός Αμυνας

Ιταλία: Δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε πιθανή επίθεση από τη Ρωσία, είπε ο υπουργός Αμυνας

«Πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούμε έτσι ώστε η χώρα μας να είναι σε θέση να αμυνθεί, αν κάποιος αλλόφρονας αποφασίσει να μας επιτεθεί» είπε ο Γκουίντο Κροζέτο 

Χαλκιδική: Λύκος επιτέθηκε σε 5χρονη σε παραλία του Μαρμαρά

Χαλκιδική: Λύκος επιτέθηκε σε 5χρονη σε παραλία του Μαρμαρά

Η σωτήρια επέμβαση της μητέρας 

Καραλής από ατόφιο ασήμι! Στο δεύτερο «σκαλί» του κόσμου με άλμα στα 6 μέτρα

Καραλής από ατόφιο ασήμι! Στο δεύτερο «σκαλί» του κόσμου με άλμα στα 6 μέτρα

Πρώτο μετάλλιο για τον Εμμανουήλ Καραλή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου 

Αποκαλύφθηκε ένας από τους «εγκεφάλους» πίσω από τα porta potty πάρτι στο Ντουμπάι

Αποκαλύφθηκε ένας από τους «εγκεφάλους» πίσω από τα porta potty πάρτι στο Ντουμπάι

Ήταν πρώην οδηγός λεωφορείου 

Ρόδος: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 28χρονη influencer με τη «ροζ κοκαΐνη»

Ρόδος: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 28χρονη influencer με τη «ροζ κοκαΐνη»

H 28χρονη ανέφερε πως κάνει χρήση κοκαΐνης καθώς περνά επεισόδια κατάθλιψης 

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύεται η περιουσία της πολιτεύτριας της ΝΔ με τη Ferrari

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύεται η περιουσία της πολιτεύτριας της ΝΔ με τη Ferrari

Η ανεξάρτητη αρχή, κατά πληροφορίες, δέσμευσε κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία ύψους 1,5 εκατ. ευρώ 

Αγνοείται οσκαρικός Παλαιστίνιος σκηνοθέτης Μπασέλ Αντρα μετά από εισβολή του ισραηλινού στρατού στο σπίτι του

Αγνοείται οσκαρικός Παλαιστίνιος σκηνοθέτης Μπασέλ Αντρα μετά από εισβολή του ισραηλινού στρατού στο σπίτι του

Το περιστατικό έρχεται λίγες ώρες μετά την άγρια επίθεση Ισραηλινών εποίκων που ξυλοκόπησαν τον αδελφό και τον ξάδελφό του 

Απορρίφθηκε για 14η φορά η αίτηση αποφυλάκισης του δολοφόνου του Τζον Λένον

Απορρίφθηκε για 14η φορά η αίτηση αποφυλάκισης του δολοφόνου του Τζον Λένον

Ο Λένον πυροβολήθηκε θανάσιμα τη νύχτα της 8ης Δεκεμβρίου 1980 

Το επεισόδιο με οδηγό ταξί που οδήγησε στη σύλληψη του Γιάννη Μάλαμα

Το επεισόδιο με οδηγό ταξί που οδήγησε στη σύλληψη του Γιάννη Μάλαμα

Όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σημείο που σημειώθηκε το επεισόδιο, ο Γιάννης Μάλαμας χτύπησε με το κεφάλι του δύο φορές έναν εξ αυτών, τραυματίζοντάς τον στο αριστερό ζυγωματικό και στο κεφάλι 

Βόλος: Ο άντρας τη χτύπησε με σφυρί και η γυναίκα παραβίασε τα μέτρα - Στο αυτόφωρο πρώην ζευγάρι

Βόλος: Ο άντρας τη χτύπησε με σφυρί και η γυναίκα παραβίασε τα μέτρα - Στο αυτόφωρο πρώην ζευγάρι

Οι πρώην σύζυγοι συνελήφθησαν, με τη γυναίκα ωστόσο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται 

Αγρια επίθεση σε οδηγό τρόλεϊ στον Πειραιά - Αγνωστοι τον ξυλοκόπησαν μέρα-μεσημέρι

Αγρια επίθεση σε οδηγό τρόλεϊ στον Πειραιά - Αγνωστοι τον ξυλοκόπησαν μέρα-μεσημέρι

Ο οδηγός είχε σταματήσει το τρόλεϊ επειδή ένα ΙΧ αυτοκίνητο του έκλεινε το δρόμο 

Ρόδος: Η κατάθεση-ξέσπασμα της μητέρας της influencer με τη ροζ κοκαΐνη

Ρόδος: Η κατάθεση-ξέσπασμα της μητέρας της influencer με τη ροζ κοκαΐνη

Η πρώτη που έδωσε εξηγήσεις στις αρχές ήταν η μητέρα της 



© Copyright 2025 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services