Μία από τις δύο «αφέντρες» που συνελήφθησαν να γυρίζουν ερωτικό βίντεο σαδομαζοχιστικής θεματολογίας μαζί με έναν καθολικό ιερέα σε ναό της Λουιζιάνα αποκάλυψε ότι υποφέρει από έντονο άγχος λόγω του περιστατικού, ότι βλέπει εφιάλτες και παθαινει κρίσεις πανικού.
Η 23χρονη Μελίσα Τσεγκ (γνωστή και ως «Αυτοκράτειρα Τσενγκ» στους υποτακτικούς της), μαζί με την 41χρονη Μίντι Ντίξον (aka Lady Vi) επιμένουν ότι είναι αθώες για την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς, δεδομένου ότι η συνεύρεση έλαβε χώρα ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικες, σε ιδιωτικό χώρο και σε ώρα που ο ναός ήταν κλειστός για το κοινό.
H 41χρονη Lady Vi, η άλλη dominatrix που συνελήφθη:
Για τις δύο επαγγελματίες dominatrix που βγάζουν το ψωμί τους φέρνοντας άνδρες και γυναίκες στα γόνατά τους, ο μόνος υπεύθυνος για αυτό το μπλέξιμο και για τα όσα τραβάνε είναι ο αδιάκριτος άνδρας που τρύπωσε στον προαύλιο χώρο του ναού των Αγίων Πέτρου και Παύλου στις 30 Σεπτεμβρίου και κρυφοκοίταξε στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να γίνει μάρτυρας της... «ανίερης τριάδας και να καλέσει την αστυνομία.
«Έχω εφιάλτες»
Η νεαρότερη από τις δύο «αφέντρες» δημιούργησε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα GoFundMe, μέσω του οποίου ζητά δωρεές προκειμένου να καλύψει τα δικαστικά έξοδά της, αλλά και να μπορέσει να απέχει ένα διάστημα από τη δουλειά όντας «τραυματισμένη ψυχολογικά» από το περιστατικό.

Όπως γράφει η ίδια στον λογαριασμό της, που έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 10.000 δολάρια, «το γεγονός ότι διασύρεται για τις πράξεις της είναι αποκρουστικό». «Κατανοώ ότι ορισμένοι άνθρωποι μπορρεί να είναι ταραγμένοι για ό,τι συνέβη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η συμπεριφορά μου ήταν παράνομη ή εγκληματική με οποιονδήποτε τρόπο. Ζητώ από οποιονδήποτε θέλει να με κρίνει να διοχετεύσει αλλού την ενέργειά του. Προκειμένου να βγω από αυτήν την περιπέτεια δυνατή και υγιής πρέπει να απέχω ένα διάστημα από τη δουλειά και από τα social media, αφού η δημοσιότητα έχει κυριεύσει σε αυτή τη φάση τη ζωή μου. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί έτσι τη ζωή μου, να όμως που συνέβη», αναφέρει η νεαρή Τσενγκ.

Ευχαριστώντας τους φαν που τη στηρίζουν, η 23χρονη εξηγεί ότι θεωρεί τον εαυτό της μια δυναμική dominatrix και υπέρμαχο των ασφαλών, συναινετικών και ιδιωτικών πρακτικών BDSM. Ωστόσο η πρόσφατη ταλαιοπωρία και το άγχος της σύλληψης είχαν ως αποτέλεσμα να επιδεινωθεί ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει (σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας), το οποίο μέχρι πρότινος βρισκόταν σε ύφεση. «Αν δεν έχω την ευκαιρία να απομονωθώ και να ξεκουραστώ, η χρόνια ασθένειά μου μπορεί να με ρίξει ξανά στο κρεβάτι, ανίκανη να κάνω το παραμικρό. Γι' αυτό και εκτιμώ ιδιαίτερα την υποστήριξη που λαμβάνω από φίλους, φαν και συναδέλφους».
Στον λογαριασμό OnlyFans της, η Τσενγκ γράφει απαντώντας σε υποστηρικτές της: «Παραβίασαν την ιδιωτικότητά μου και τώρα έχω εγώ πρόβλημα. Ίσως ορισμένοι άνθρωποι δεν πρέπει να κρυφοκοιτάνε σε παράθυρα και μετά να παραπονιούνται για αυτό που βλέπουν, ιδίως τη νύχτα. Γελοιότητα. Είμαι τόσο ταραγμένη που βλέπω εφιάλτες, παθαίνω κρίσεις πανικού και δεν μπορώ ούτε καν να εργαστώ. Με έχει καταβάλλει το άγχος».
Ποιες είναι οι δύο dominatrix που εμπλέκονται στο σκάνδαλο
Φως στις ζωές των δύο επαγγελματιών dominatrix που συνελήφθησαν στη Λουιζιάνα επειδή γύριζαν πορνογραφικό βίντεο σαδομαζοχιστικής θεματολογίας μέσα στο ιερό εκκλησίας έριξε πριν από μερικές μέρες η Daily Mail. Η 41χρονη Μίντι Ντίξον και η 23χρονη Μελίσα Τσενγκ ταξίδεψαν στο Περλ Ρίβερ της Λουιζιάνα για να συναντήσουν τον αιδεσιμότατο Τράβις Κλαρκ, 37 ετών, στον καθολικό ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου, στις 30 Σεπτεμβρίου.
Οι δύο «αφέντρες», ντυμένες με κορσέδες και ψηλοτάκουνες μπότες, συνελήφθησαν μαζί με τον ιερωμένο και εις βάρος τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Μετά τη σύλληψη ο Κλαρκ, που χειροτονήθηκε το 2013, τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την αρχιεπισκοπή.
Μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε στις ΗΠΑ, η Ντίξον, που ζει στο Σιάτλ, αντέδρασε στα επίμονα αιτήματα των δημοσιογράφων για μια δήλωση ποστάροντας ένα gif στο Twitter με έναν διάβολο να χορεύει ερωτικά. «Αυτή είναι η γ@@@νη επίσημη δήλωσή μου», έγραψε στη λεζάντα.
p>Στον ιστότοπό της, η μελαχροινή Dominatrix που ζει με τον σύζυγό της και τη σκυλίτσα της, Λίλι, χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Lady Vi. Περιγράφει τον εαυτό της ως την «ενσάρκωση της αμαρτίας» και προωθεί τις υπηρεσίες που προσφέρει το dungeon της, οι οποίες - όπως ξεκαθαρίζει, δεν περιλαμβάνουν συνουσία με πελάτες.
«Πλησίασε τη φλόγα μου, νιώσε τη ζέστη από τη φωτιά και προετοιμάσου να καείς», γράφει στο site της η 41χρονη και συνεχίζει: «Μου έχουν πει ότι είμαι εθισμός, μια ασθένεια από την οποία δεν υπάρχει θεραπεία. Η ομορφιά μου είναι εθιστική και δεν συνιστάται στους αδύναμους να τη γευτούν». Διαφημίζοντας τις ικανότητές της, η Lady Vi τονίζει ότι έχει ταλέντο στο να χρησιμοποιεί τον πόθο ως όπλο και να «γονατίζει» άνδρες και γυναίκες.
Η Ντίξον είναι ακτιβίστρια και μάχεται για να δικαιώματα των sex workers, όπως αναφέρει στο Instagram της. Στο Twitter, αποκαλεί τον εαυτό της «ιδρύτρια της Εκκλησίας της Satanatrix» και εξηγεί πως οι «σκλάβοι» της είναι οι ενορίτες της, καλώντας την να τη λατρέψουν. Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι νόμιμες στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, αναφέρει μεταξύ άλλων, ζητώντας από τους πιστούς της να τηρούν επίσης τη νομοθεσία.
Στα χόμπι της περιλαμβανονται η συλλογή βιβλίων για τον αποκρυφισμό, ενώ η ίδια παραδέχεται ότι την ελκύει κάθε τι νοσηρό και σκοτεινό.
Η νεαρή Μελίσα Τσενγκ, που συνελήφθη μαζί με την Ντίξον, είναι σχετικά καινούργια στον χώρο και προσφέρει υπηρεσίες «αφέντρας» εδώ και μερικούς μήνες στις περιοχές του Ντιτρόιτ, της Βοστόνης, της Φιλαδέλφιας και του Λος Άντζελες.
Με ρίζες από την Κίνα και τη Γερμανία, η ίδια περιγράφει τον εαυτό της «θεά με ύψος 1.75» και γνώσεις πολεμικών τεχνών. «Λατρεύω να επιβαλλομαι σε ένα άτομο, να το διαλύω και να το ξαναφτιάχνω όπως μου αρέσει. Το να υποτάσσω άνδρες στη βούλησή μου, να φέρνω τους ισχυρούς στα γόνατα είναι κάτι που μου βγαίνει φυσικά», αναφέρει στη σελίδα της η 23χρονη, η οποία χρεώνει 350 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της και τα φετίχ που ικανοποιεί.
Η Μινγκ διαφημίζει το γεγονός ότι γνωρίζει άριστα πολεμικές τέχνικες, κάτι που της καθιστά δυνατή και ευλύγιστη, ενώ όπως αναφέρει, ειδικότητά της είναι οι στριφογυριστές κλωτσιές (!) στα ευαίσθητα σημεία των αντιπάλων της.

Το «τρίο» συναντήθηκε για τη συνεδρία bdsm (που παραμένει άγνωστο ποιος κανόνισε) μετά το κλείσιμο της εκκλησίας, όταν ένας περαστικός κοίταξε από το παράθυρο και είδε μια ανίερη σκηνή, με τον ιερέα ημίγυμνο, τις δύο «αφέντρες» δίπλα του, πλήθος sex toys διάσπαρτα στο χώρο και ένα κινητό να καταγράφει πάνω σε ένα τρίποδο.

Αφού ειδοποίησε τις αρχές, ο ιερέας και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και κατόπιν αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση. Και τα τρία άτομα αντιμετωπίζουν ποινές από 6 μήνες έως και τρία χρόνια εάν καταδικαστούν, αναφέρει η Daily Mail.
Πηγή: http://www.protothema.gr/world/article/1054797/eho-efialtes-leei-i-mia-apo-tis-duo-afedres-pou-sunelifthisan-na-gurizoun-porno-me-ierea-se-nao/
Επιστροφή ενοικίου: Γιατί είδαν μία δόση εκπαιδευτικοί και γιατροί - Τα βήματα στο myAADE
Η αυτόματη καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης για το 2024 ολοκληρώθηκε σε χιλιάδες δικαιούχους της περιφέρειας, ωστόσο τα ελλιπή στοιχεία απαιτούν νέες υποβολές δικαιολογητικών μέσω της ΑΑΔΕ.

Καλαμάτα: Βάνδαλοι προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε ΕΠΑΛ – Είχε μόλις ανακαινιστεί
Το σχολικό συγκρότημα είχε υποβληθεί το καλοκαίρι σε εκτεταμένες παρεμβάσεις, με το τοπικό μέσο να αναφέρει ότι η ανακαίνιση έγινε μέσω του προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η κλήση του γιατρού στο ΕΚΑΒ χωρίς να αναφέρει το όνομα του τραγουδιστή
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως από την εκπομπή Live News για τις συνθήκες θανάτου στο Κολωνάκι, με το ηχητικό ντοκουμέντο να αποκαλύπτει τις ακριβείς αναφορές του γιατρού.

Μαρία Καρυστιανού: Καλοδεχούμενος ο έλεγχος στο ιατρείο - Η απάντηση στον Γεωργιάδη
Η συνεργάτιδα της παιδιάτρου τόνισε πως η πρακτική της είναι καθόλα νόμιμη, ζητώντας παράλληλα από τον υπουργό Υγείας να αποκαλύψει πώς γνωρίζει λεπτομέρειες για τον εξοπλισμό της.

Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα μαρτυρία για τον υπνοθεραπευτή – Το ψέμα που αποκάλυψε ο γείτονας - «Μας είχε γίνει τσιμπούρι»
Μια γυναίκα που τον γνώρισε πριν από 30 χρόνια περιγράφει στον ΑΝΤ1 την επίμονη προσέγγισή του στην οικογένειά της με σκοπό την εύρεση επενδυτών.

ΔΥΠΑ: Μαθητεία με μισθό και ασφάλιση - Οι 41 ειδικότητες και τα 4 νέα παραρτήματα
Οι Επαγγελματικές Σχολές συνδέουν άμεσα τους νέους 15-29 ετών με την αγορά εργασίας, προσφέροντας πρακτική εμπειρία σε τομείς αιχμής, από την κυβερνοασφάλεια μέχρι τη βιομηχανία.

ΕΑΔ: Στον εισαγγελέα ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη με παράνομο ογκολογικό τμήμα
Οι επιθεωρητές διαπίστωσαν ελλείψεις προσωπικού, χορήγηση χημειοθεραπειών χωρίς διάγνωση κακοήθειας και ζητούν την οριστική διακοπή λειτουργίας της.

Ντενίζ Γκεκτάς: Φυλάκιση 19 μηνών για εξύβριση Ερντογάν - Η ατάκα που έφερε γέλια στη δίκη
Ο 32χρονος stand-up κωμικός, γνωστός για το σαρκαστικό του χιούμορ, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσής του για τον επίμαχο πολιτικό χαρακτηρισμό.

Κώστας Λίμα: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του ποδοσφαιριστή από το σοβαρό τροχαίο - Διέφυγε τον κίνδυνο
Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

«Αν δεν κάνουμε γρήγορα πλασμαφαίρεση, θα γίνεις γκέι» – Νέα μαρτυρία για τη γιατρό του Μαζωνάκη
«Βλέπω, λέει, ότι έχεις λίγο θηλυκότητα πάνω σου»

Τούρκος συνταξιούχος αστυνομικός αυτοκτόνησε σε διαδήλωση – Η σύνταξη δεν του έφτανε να ζήσει
Οι Τούρκοι συνταξιούχοι φώναζαν: «Ζητάμε τα δικαιώματά μας, όχι φιλανθρωπία»

Σκάνδαλο AI στην Ιταλία: Πολιτικός αντίπαλος της Μελόνι «έγδυσε» ψηφιακά γυναίκα βουλευτή
Ο πρώην στρατηγός Ρομπέρτο Βανάτσι που βρίσκεται πίσω από το κόμμμα Futuro Nazionale, κατηγορείται για «χυδαία» και προσβλητική συμπεριφορά - Δημοσίευσε πρόσφατα το μανιφέστο του όπου τάσσεται υπέρ της «μεσογειακής πατριαρχίας»

Κονγκό: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου πολιτικό
Αγνωστοι λεηλάτησαν και πυρπόλησαν το σπίτι του πολιτικού στο Μπουτέμπο, ενώ η επιδημία Έμπολα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό έχει ξεπεράσει τους 3.900 νεκρούς.

Απίστευτες εικόνες στο Λασίθι: Η βροχή «έκοψε» δρόμους και προκάλεσε κατολισθήσεις - Βίντεο
Πολίτες έβγαζαν πέτρες με τα χέρια από τον δρόμο

Βρετανία: Νεκρή 36χρονη και τα 3 παιδιά της σε φωτιά - Εξερράγη μπαταρία λιθίου
Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε ραγδαία τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας στο Μέρσεϊσαϊντ λόγω θερμικής εκτροπής της μπαταρίας, ενώ ένα ακόμη άτομο νοσηλεύεται με εγκαύματα.

Ο Βασίλης Προδρόμου live στον Σταυρό του Νότου Club στις 16 Οκτωβρίου
Ο τραγουδιστής παρουσιάζει τη συναυλία «Ριχ` τε με μες στα δοξάρια» με τη μουσική διεύθυνση του Δημήτρη Σίντου και ένα κουαρτέτο εγχόρδων.

Νεπάλ: Η στιγμή που σπίτι καταρρέει και παρασύρεται από ορμητικά νερά – Τρομακτικό βίντεο
Βίντεο δείχνει σπίτι να παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, λίγες εβδομάδες μετά τη φονική πλημμύρα με 1.300 νεκρούς στα σύνορα Νεπάλ-Κίνας.

Ώρες κοινής ησυχίας: Πότε αλλάζουν - Τι ποινές προβλέπονται
Οι περιορισμοί ισχύουν και το μεσημέρι, από τις 15:30 έως τις 17:30, σε δρόμους, πλατείες και δημόσιους χώρους.

Καιρός: Πότε έρχονται δυνατές βροχές - Ποια περιοχή μπαίνει στο «στόχαστρο»
Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς αναλύει τις αποκλίσεις των μοντέλων ICON-EU, ECMWF και GFS για την ένταση των φαινομένων τις επόμενες ημέρες.

Μαζωνάκης: Νοσηλεύτρια άλλαξε κατάθεση – Ο γιατρός είπε «είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι»
Η κατάθεση της 61χρονης νοσηλεύτριας του ιατρείου της Καρνεάδου εμφανίζει αντιφάσεις σε σχέση με την αρχική της μαρτυρία, ενώ αναμένεται και η κατάθεση ουκρανής υπαλλήλου.

Νεκρός ο παλαιστής Μπέντζαμιν Σάτερλι σε ηλικία 40 ετών
Ο θάνατος του Βρετανού αθλητή επιβεβαιώθηκε μία ημέρα μετά τη συμμετοχή του στη διοργάνωση «All Out» της AEW στο Σικάγο

Nations League: Με μαύρα περιβραχιόνια οι παίκτες της Ιρλανδίας στον αγώνα με το Ισραήλ
Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Ιρλανδίας και ο παίκτης που αρνήθηκε να αγωνιστεί - Τα μηνύματα σεβασμού προς τα θύματα των ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα

Πανεπιστήμιο Πατρών: 400 φοιτητές δεν εγγράφηκαν λόγω ακρίβειας – Αδεια έδρανα και στην Ιατρική
Ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας προειδοποιεί για κατάρρευση των εισακτέων έως το 2040 και ανοίγει το ζήτημα συγχωνεύσεων τμημάτων.

Επιχείρηση Vivaldi: Η Ουκρανία ανακατέλαβε τρία ακόμη χωριά στο Ντονέτσκ και άλλων 51 τ. χλμ.
Η επιχείρηση, που φαίνεται να ξεκίνησε από τα τέλη της άνοιξης, έχει αποδώσει συνολικά 176 τ.χλμ. εδάφους και πάνω από 2.000 ρωσικές απώλειες, σύμφωνα με το Κίεβο.

Τρεις επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ και στελεχών της σε Κυψέλη, Δάφνη και Μαρούσι
Στόχοι έγιναν τα πολιτικά γραφεία του Ανδρέα Λοβέρδου στη Δάφνη και του Νίκου Παπαθανάση στο Μαρούσι, καθώς και τα γραφεία της ΝΔ στην Κυψέλη

Πετρέλαιο: Ανοδος 4% στα 108,4 δολάρια μετά το «όχι» Τραμπ στο Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
Η απόρριψη της πρότασης της Τεχεράνης για τα Στενά του Ορμούζ επαναφέρει το γεωπολιτικό ασφάλιστρο στην τιμή του πετρελαίου.

Αχαΐα: Προφυλακίστηκε 50χρονος για σeξουαλική κακοποίηση κορών και ανιψιών του
Η Εισαγγελία Πατρών διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ενώ οι αρχές ερευνούν αν υπάρχουν κι άλλα θύματα στο ευρύτερο περιβάλλον του κατηγορουμένου.

Δίπλωμα οδήγησης: Κάμερες και τεχνητή νοημοσύνη βάζουν τέλος στο «αλισβερίσι»
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Γιώργος Κώτσηρας εξήγησε πώς θα ψηφιοποιηθεί η πρακτική εξέταση, ενώ ανακοίνωσε αύξηση δρομολογίων στο Μετρό και τα λεωφορεία.

Λαβρόφ: Νέες απειλές κατά της Ευρώπης - «Ο πόλεμος θα είναι σύντομος» αν επιτεθούν στη Ρωσία
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών άφησε υπαινιγμούς για πυρηνική κλιμάκωση μετά τη συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του Γιόχαν Βάντεφουλ, ενώ κατηγόρησε το Βερολίνο για αναβίωση του «ναζισμού».

Η Καρυστιανού είναι στα ευρήματα του Medwatch, αποκάλυψε ο Γεωργιάδης - «Διαφημίζει ότι είναι κβαντική γιατρός και έχει μηχάνημα βιοανάδρασης»
«Η κυρία Καρυστιανού προσπαθεί ως γιατρός να πουλήσει κάτι εναλλακτικό, οι γιατροί θα κρίνουν αν μπορεί να βλάψει ένα παιδί» εξήγησε ο Αδωνις Γεωργιάδης

Stalker στη Θεσσαλονίκη «βομβάρδιζε» με μηνύματα στο IRIS την πρώην
«Με είχε μπλοκάρει από παντού» είπε στο δικαστήριο ο 35χρονος - Η κοπέλα τον είχε μπλοκάρει από τα social media

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φωτιά σε καφετέρια σε ισόγειο πολυκατοικίας -Εξετάζεται εμπρηστική επίθεση
Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (28/9) με τις Αρχές να έχουν συλλέξει ήδη βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενες επιχειρήσεις

Νίκη Εθνικής Ελλάδος: Προκλητικό δημοσίευμα από τη Bild
«Ένας ποδοσφαιρικός νάνος έβαλε φρένο στον Κλοπ»

Εθνική Ελλάδας: Kέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της τη Γερμανία με 0-1 στο Αουγκσμπουργκ
Έπος της Εθνικής με ιστορικό διπλό στο Αουγκσμπουργκ

Πέθανε η Ελένη Προκοπίου: Η ηθοποιός και χορεύτρια των 23 ταινιών έφυγε στα 87 έτη
Η καριέρα της ξεκίνησε ως χορεύτρια στην ηλικία των 6 ετών και σφραγίστηκε από τη συνεργασία της με τη Φίνος Φιλμ, πριν αποσυρθεί οριστικά μετά τον γάμο της.

Φωτιά σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία επεκτάθηκε σε πολυκατοικία, απεγκλωβίστηκαν αρκετά άτομα
Ακούστηκε έκρηξη από το ισόγειο πριν τη φωτιά

Αννα Βίσση: Η συγκινητική αφιέρωση στον Γιώργο Μαζωνάκη στη συναυλία της στο ΟΑΚΑ - Τα σπαρακτικά λόγια και η αφιέρωσή της
Μπροστά σε 95.000 θεατές, η Αννα Βίσση σταμάτησε το show για να μιλήσει για τον αείμνηστο τραγουδιστή και ερμήνευσε το «Σάββατο» μόνο με πιάνο.

Αννα Βίσση: Λαοθάλασσα 95.000 θεατών στο ΟΑΚΑ - Η στιγμή που συγκίνησε το στάδιο
Περισσότεροι από 95.000 φαν κατέκλυσαν το στάδιο για την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο υπνοθεραπευτής «σπάει» τη σιωπή του - «Τίποτα δεν θα είχε γίνει»
Ο υπνοθεραπευτής ισχυρίζεται ότι στη μοιραία φωτογραφία που έλαβε από τη Γάκα, ο ίδιος νόμιζε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ζωντανός

«Godzilla» Ελ Νίνιο: Σπάει τα ρεκόρ ζέστης - Φόβοι για 451.000 θανάτους έως το 2027
Η ανθρωπογενής υπερθέρμανση ενισχύει το φαινόμενο κατά 36%, προκαλώντας παγκόσμιο συναγερμό για ακραίους καύσωνες, ξηρασίες και ελλείψεις τροφίμων.










