Η κρίσιμη ώρα της απολογίας της 36χρονης Έφης Κακαράντζουλα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, τον Μάιο του 2020, έφτασε. Η κατηγορούμενη αναμένεται να ανέβει σήμερα στο βήμα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για να εξηγήσει σε δικαστές και ενόρκους αλλά και στο θύμα της, τους λόγους που την οδήγησαν στο αποτρόπαιο έγκλημά της.
Η απολογία της 36χρονης αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα η ίδια δεν έχει δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα γύρω από τους λόγους που «όπλισαν» με βιτριόλι τα χέρια της και την οδήγησαν στην άγρια επίθεση σε βάρος της Ιωάννας. Ποια ήταν τα κίνητρά της; Από πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό; Ποιος ήταν ο σκοπός της επίθεσής της; Πόσο χρόνο παρακολουθούσε το θύμα της; Και τι εννοούσε με την φράση «εσύ Ιωάννα ξέρεις γιατί έγινε όλο αυτό», την οποία είχε απευθύνει στην 35χρονη κοπέλα, σε μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις του δικαστηρίου; Πρόκειται μόνο για κάποια από τα ερωτήματα στα οποία σήμερα η Έφη Κακαράντζουλα θα κληθεί να δώσει απαντήσεις με την απολογία της. Και αν η ίδια δεν μιλήσει για τα «σκοτεινά» αυτά σημεία της υπόθεσης, τότε το μόνο βέβαιο είναι ότι θα ερωτηθεί από την έδρα, η οποία καλείται να εκδώσει την ετυμηγορία για την κατηγορία που η 36χρονη αντιμετωπίζει και την ποινή που θα της επιβάλλει.
Η γυναίκα, που έψαχνε στο Διαδίκτυο «συνταγές» πριν και μετά την επίθεση στην Ιωάννα τρόπους για να προκληθεί ακόμη και θάνατος σε ένα άτομο – «πού πουλάνε υδροκυάνιο», «ποιο φάρμακο μπορεί να προκαλέσει ανακοπή καρδιάς», «πώς μπορεί να προκαλέσει κάποιος έμφραγμα», «φάρμακα που προκαλούν θάνατο», «επίθεση με οξύ», ήταν μόνο κάποιες από αυτές τις αναζητήσεις της – θα κληθεί σήμερα να ξεδιπλώσει τη δική της αλήθεια γύρω από το φρικτό έγκλημά της. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να ζητήσει συγγνώμη από την Ιωάννα, όπως είχε κάνει και κατά την απολογία της στην ανακρίτρια τον περασμένο Απρίλιο αλλά και να υποστηρίξει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την κοπέλα, αντικρούοντας έτσι τον «ανθρωποκτόνο δόλο» που της έχει αποδοθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 36χρονη κατά τη σημερινή απολογία της δεν θα παρεκκλίνει από τα όσα είχε υποστηρίξει στο πλαίσιο της ανάκρισης. Φέρεται αποφασισμένη να δηλώσει μετανιωμένη για τις πράξεις της αλλά θα επαναλάβει ότι δεν αποδέχεται το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας αλλά αυτό της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. «Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω, να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά σε κανέναν. Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ… Δεν αποδέχομαι την κατηγορία όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο. Αποδέχομαι το αδίκημα της σωματικής βλάβης. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι αμετανόητη και ανάλγητη. Θέλω να ζητήσω ειλικρινή και ταπεινή συγγνώμη για το κακό και τη θλίψη που προκάλεσα στην ίδια και στην οικογένειά της την οποία ελπίζω και να αποδεχτούν» είχε καταθέσει η 36χρονη στην ανακρίτρια, πλην όμως τότε δεν είχε θελήσει να απαντήσει για τους λόγους που επιτέθηκε στην Ιωάννα.
Η κατηγορούμενη έχει υποστηρίξει πως θεώρησε την άτυχη κοπέλα, υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό της ζήτημα, σημαντικό για την ίδια. Το ζήτημα αυτό, όπως είχε αναφέρει στην ανακρίτρια, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. «Δεν θέλω να το αναπτύξω περαιτέρω ώσπου να φτάσει η υπόθεση στο ακροατήριο και να ειπωθούν όλες οι αλήθειες» είχε υποστηρίξει η 36χρονη και αναμένεται να επαναλάβει και σήμερα στη δίκη. Στο σημείο αυτό, όμως, δεν αποκλείεται να δεχθεί «βροχή» ερωτήσεων από την έδρα, προκειμένου να αποσαφηνίσει ποιο ήταν εκείνο το προσωπικό της ζήτημα για το οποίο θεώρησε υπεύθυνη την Ιωάννα και κυρίως ποιες αλήθειες μένει να ειπωθούν σήμερα στο ακροατήριο, όπως η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακρίτρια.
Βέβαια, στο δικαστήριο έχει καταθέσει ο 40ρονος άνδρας, για τον οποίο η κατηγορουμένη φέρεται να είχε αποκτήσει ερωτική «εμμονή», θεωρώντας το θύμα της ως τη γυναίκα που μπορεί να της τον στερήσει. Ωστόσο, από την κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή του 40χρονου με την Ιωάννα προέκυψε πως το θύμα και ο άνδρας δεν έχουν καν συναντηθεί διά ζώσης!
«Ήθελα να την πονέσω»
Πιθανό, ακόμη, θεωρείται ότι η κατηγορούμενη κατά την απολογία της θα υποστηρίξει, όπως και στην ανακρίτρια, πως δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα αλλά να την πονέσει και να την τραυματίσει. Ακόμη, αναμένεται να ισχυριστεί πως ποτέ δεν σκέφτηκε ότι η επίθεση με οξύ θα της προξενούσε τόσο μεγάλη και μακροχρόνια βλάβη στην κοπέλα.
Όσον αφορά στη ποσότητα του καυστικού υγρού, με την οποία επιτέθηκε στο θύμα, η 36χρονη αναμένεται να ισχυριστεί πως «δεν ήταν μεγάλη και πως ήταν ένα κανονικό ποτήρι». Ωστόσο, σχετικά με το πώς προμηθεύτηκε το βιτριόλι, η ίδια στην ανακρίτρια είχε αναφέρει πως μόνο εκείνη είναι υπεύθυνη και κανείς άλλος. «Δεν θέλω να απαντήσω από πού το προμηθεύτηκα» είχε καταθέσει τον περασμένο Απρίλιο, με την πολιτική αγωγή, ωστόσο, να αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως η 36χρονη είχε συνεργούς στο έγκλημά της.
Μάλιστα, η πλευρά της Ιωάννας έχει υποβάλλει αίτημα στο δικαστήριο ώστε να κληθούν για κατάθεση δυο μάρτυρες, με τους οποίους η κατηγορούμενη είχε συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες πριν και μετά την επίθεση. Η κατηγορούμενη φέρεται να ζητούσε από το ένα από τα πρόσωπα αυτά, να την προμηθεύσει με «κάτι» που εκείνη δεν μπορούσε να βρει.
Επιπλέον, κατά την απολογία της η 36χρονη, αναμένεται να ισχυριστεί πως δεν φαντάστηκε ότι η επίθεση που εξαπέλυσε στην Ιωάννα θα της προξενούσε σε τέτοια έκταση ζημιά. «Μακάρι να γύριζα το χρόνο πίσω, να μην είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά σε κανέναν. Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα αυτό. Για αυτό αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη αυτής της πράξης θα τιμωρηθώ και καλώς θα τιμωρηθώ», είχε αναφέρει στην ανακρίτρια ζητώντας μάλιστα τότε μια δεύτερη ευκαιρία. Επιπρόσθετα, η Έφη Κακαράντζουλα αναμένεται να αρνηθεί ότι είχε επιχειρήσει να πλησιάσει την Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείου για να της επιτεθεί. Πάντως, οι μάρτυρες που κατέθεσαν στη δίκη ήταν ιδιαίτερα επιβαρυντικοί για την στάση της κατηγορούμενης πριν και μετά την επίθεση, ενώ «καταπέλτης» ήταν και οι καταθέσεις των γιατρών της Ιωάννας. «Η Ιωάννα ζει από τύχη. Αν δεν είχε πάει στο φαρμακείο και δεν είχε πλυθεί θα είχε πεθάνει», κατάθεσε ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο οποίος εξέτασε την άτυχη κοπέλα μετά την επίθεση. Στην κατάθεση του, ο ίδιος μίλησε για μεγάλη πυκνότητα του καυστικού υγρού (96-98%) και αναρωτήθηκε πως η Ιωάννα δεν κατάπιε το οξύ, κάτι που θα ήταν ολέθριο για την μετέπειτα πορεία της. «Η θνησιμότητα από βιτριόλι είναι γύρω στο 21%. Αν ρίξεις γρήγορα νερό, πέφτει στο 8 %. Τα χημικά εγκαύματα έχουν τη μεγαλύτερη θνησιμότητα και μεγαλύτερες βλάβες. Όποιος το έριξε έπρεπε να συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να σκοτώσει τον άλλο» ανέφερε ο κ. Τσαντίρης.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής του τμήματος πλαστικής χειρουργικής και εγκαυμάτων του νοσοκομείου Metropolitan Πέτρος Δημοβέλης έχει καταθέσει στο δικαστήριο: «Η Ιωάννα ήρθε στο νοσοκομείο ουρλιάζοντας από τους πόνους, αυτό που είδαμε ήταν κάτι πρωτόγνωρο, αντιμετώπισε κίνδυνο ζωής...».
Σημαντική είναι, όμως, και η κατάθεση της διευθύντριας Πλαστικής Χειρουργικής του Θριασίου Νοσοκομείου Μαρίας Καλοφώνου, η οποία περιέγραψε στη δίκη τους κινδύνους που αντιμετώπισε η Ιωάννα κατά τη διάρκεια των εννέα χειρουργείων στα οποία μέχρι σήμερα έχει υποβληθεί. Μεταξύ άλλων, η μάρτυρας ανέφερε πως μόνο μια κουταλιά από βιτριόλι μπορεί να επιφέρει θάνατο. «Θα μπορούσε να χάσει τη ζωή της. Η θανατηφόρα δόση στο βιτριόλι είναι τα 10ml, δηλαδή μια κουταλιά του γλυκού αρκεί για να σκοτώσει αν το καταπιεί κάποιος. Θα κατέβαινε στον οισοφάγο», τόνισε χαρακτηριστικά η κυρία Καλοφώνου.
Για την συμπεριφορά και της κατηγορούμενης μια ημέρα μετά την επίθεση κατέθεσε στη δίκη συνάδελφός της, η οποία απαντώντας σε ερώτηση του εισαγγελέα για τον αν σχολίασε με την κατηγορούμενη την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας, ανέφερε: «Φυσικά και το σχολιάσαμε, ήμασταν τέσσερις κοπέλες, λέγαμε ότι ήταν φοβερό αυτό που έγινε, όπως άγγιξε εμένα καταλάβαινα ότι άγγιζε και εκείνη, δεν θυμάμαι να είπε κάτι συγκεκριμένο αλλά όλες νιώθαμε το ίδιο».
Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της Έφης Κακαράντζουλα δεν αποκλείεται, ο εισαγγελέας της έδρας, εφόσον είναι έτοιμος, να αγορεύσει στο δικαστήριο επί της ενοχής της κατηγορουμένης. Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι πιθανό η έδρα να προχωρήσει ακόμη και στην έκδοση της απόφασης, εντός της ημέρας, εφόσον φυσικά ολοκληρώσουν τις αγορεύσεις τους οι δικηγόροι των δυο πλευρών.
Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1171027/epithesi-me-vitrioli-simera-i-apologia-tis-katigoroumenis-efis-kakaradzoula/
Το ελληνικό νησί που «κατέκτησε» τους Αυστραλούς για το 2026
Όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες από την Αυστραλία επιλέγουν έναν αυθεντικό κυκλαδίτικο προορισμό που συνδυάζει γαστρονομία, φύση και χαλαρούς ρυθμούς ζωής

CNN: Καταρρίφθηκαν ιρανικά βομβαρδιστικά δύο λεπτά πριν την επίθεση σε βάση των ΗΠΑ στο Κατάρ
Τα ιρανικά αεροσκάφη βρίσκονταν «δύο λεπτά» μακριά από τους στόχους τους - Στη βάση βρίσκονται συνήθως 10.000 Αμερικανοί στρατιώτες

Γαλλία: «Όχι» στη χρήση των γαλλικών βάσεων στη Μέση Ανατολή από τα μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ
Τα αεροσκάφη υποστήριξης των ΗΠΑ, και όχι τα μαχητικά αεροσκάφη, επιτρέπεται να χρησιμοποιούν την αεροπορική βάση Istres στη Γαλλία, λέει ο γαλλικός στρατός

Οι Φρουροί της Επανάστασης ισχυρίστηκαν ότι έπληξαν το αεροπλανοφόρο «Αβραάμ Λίνκολν» με drones
Το σώμα των Φρουρών είχε ήδη ισχυριστεί το Σάββατο ότι το έπληξε με βαλλιστικούς πυραύλους, κάτι που το Πεντάγωνο αρνήθηκε

Πέθανε ο Αλκης Ρήγος
Στην απώλεια του Αλκή Ρήγου αναφέρεται με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ελευσίνα: Προσγειώθηκε το C-130 με τους 91 Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί στο Αμπου Ντάμπι
Οι επαναπατριζόμενοι Έλληνες μόλις αποβιβαστούν από το αεροσκάφος θα μεταφερθούν με πούλμαν για αποβίβαση στην Ακαδημίας 1, στο κέντρο της Αθήνας

Γυναικοκτονία 31χρονης στον Κολωνό: «Της είχα ρίξει δύο χαστούκια πριν δύο μήνες»
Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος στην απολογία του για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας

Εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ: Πότε θα αναρτηθούν - Ποιοι θα δουν αύξηση 20%
Πληρωμή σε 12 δόσεις έως τον Φεβρουάριο 2027

Οργή και αναπάντητα «γιατί»: Ξεσπά η μητέρα του 27χρονου που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Ναύπακτο
Έξι μήνες μετά ο πόνος και η οργή για την έλλειψη δικαιοσύνης κάνουν τη μητέρα του άτυχου Βαγγέλη να ξεσπά

Πόλεμος στο Ιράν: Πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί μέχρι στιγμής σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή
Ακολουθεί ο αριθμός των θυμάτων σε ολόκληρη την περιοχή -όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα-, σύμφωνα με το Reuters

Πρόταση για περιορισμό των εξουσιών του Τραμπ στον πόλεμο του Ιράν ψηφίζει η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ
Η πρωτοβουλία αυτή φαίνεται να είναι καταδικασμένη σε αποτυχία καθώς ήδη η Γερουσία έχει απορρίψει αντίστοιχη πρόταση

Καίγονται οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Μπαχρέιν
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με απώλειες ή την έκταση των ζημιών.

Η Τεχεράνη δηλώνει έτοιμη για πιθανή χερσαία επιχείρηση των ΗΠΑ: «Περιμένουμε να σας ντροπιάσουμε»
Το Ιράν δηλώνει προετοιμασμένο για μια αμερικανική χερσαία επιχείρηση

Πώς το Ισραήλ παρέσυρε τον Αγιατολάχ στον θάνατο με παγίδα ψεύτικου δείπνου Σαμπάτ και τον εξόντωσε με πύραυλο από το διάστημα
Λεπτομέρειες για την επιχείρηση ΗΠΑ – Ισραήλ που οδήγησε στη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ στην Τεχεράνη

Ενισχύεται η άμυνα της Κύπρου: Ποιες χώρες στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις μετά την Ελλάδα
Η Ελλάδα ενίσχυσε άμεσα την άμυνα της Κύπρου στέλνοντας τις φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» και μαχητικά αεροσκάφη

Προσήχθη Ιρακινός στα Μέγαρα: Πολίτης κατήγγειλε ότι τον είδε να βιντεοσκοπεί έξω από τη στρατιωτική βάση
Τι βρέθηκε στο κινητό του

«Κανείς δεν θέλει να πολεμήσει για το Ισραήλ»: Απομάκρυναν με τη βία βετεράνο από το Καπιτώλιο
Βίντεο από τη στιγμή που διαμαρτύρεται κατά του πολέμου στο Ιράν και τον απομακρύνουν από την αίθουσα

Οι Κούρδοι ετοιμάζονται με τη βοήθεια Μοσάντ και CIA για χερσαία επίθεση στο Ιράν, τι τους έχουν υποσχεθεί
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Axios, η ιδέα να αξιοποιηθεί η παρουσία των Κούρδων ξεκίνησε από τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου

Νέος συναγερμός στην Κύπρο: Ηχούν ξανά σειρήνες στο Ακρωτήρι
«Παρακαλείστε να παραμείνετε εντός των οικιών σας και να παραμείνετε στη θέση σας μέχρι νεότερης επίσημης ενημέρωσης»

Αλλάζει η ώρα τον Μάρτιο: Η Κυριακή που θα πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Η χειμερινή ώρα θα επιστρέψει ξανά την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2026

H Ισπανία στέλνει τελικά φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού της στην Κύπρο
Η φρεγάτα θα πραγματοποιήσει αποστολές «προστασίας και αντιαεροπορικής άμυνας»

Πόλεμος ΗΠΑ-Ιράν: Σοκ από τα επίσημα στοιχεία - Ο πραγματικός αριθμός των νεκρών μέχρι σήμερα
Επίσημη καταγραφή θυμάτων στον πόλεμο ΗΠΑ-Ιράν – Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Μεσόγειος: Βυθίστηκε ρωσικό δεξαμενόπλοιο που μετέφερε LNG - «Τρομοκρατική επίθεση», λέει ο Πούτιν
Το πλοίο ήταν μέρος του σκιώδους στόλου της Ρωσίας - Η Αίγυπτος διέψευσε οποιαδήποτε ανάμειξη

Συρία: Πύραυλος καρφώθηκε δίπλα σε κατοικημένη περιοχή στα σύνορα με την Τουρκία – Έσπευσαν για selfies οι κάτοικοι
Πανικός στο Καμισλί από το βλήμα που έπεσε μόλις δύο χιλιόμετρα από την Τουρκία

Ιρανικά drones Shahed – Ο ήχος του «μοτοποδηλάτου» που σπέρνει τον τρόμο – Τι να κάνετε αν το δείτε
Γιατί δεν πρέπει να πλησιάζετε στα παράθυρα και ποιος είναι ο «κανόνας των δύο τοίχων»

Μπλακάουτ στο ηλεκτρικό δίκτυο του Ιράκ - Oι ΗΠΑ ζητούν από τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν τη χώρα
Πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας του Ιράκ ανέφεραν νωρίτερα ότι αναχαιτίστηκε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος στην περιοχή του αεροδρομίου της Βαγδάτης

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Κύπρος: Το SMS που πήγε σε όλους τους πολίτες
Σε περίπτωση λήψης γραπτού μηνύματος στα κινητά τους τηλέφωνα, οι πολίτες καλούνται να παραμείνουν ψύχραιμοι και να ακολουθήσουν τις πιο κάτω οδηγίες

Ισραήλ: Συντετριμμένος ο Έλληνας παππούς των τριών παιδιών που σκοτώθηκαν ενώ πήγαιναν σε καταφύγιο
Τρία παιδιά με ελληνικές ρίζες σκοτώθηκαν στο Ισραήλ από ιρανική επίθεση

Εύβοια: 43χρονος έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας
Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία του Αυλωναρίου Ευβοίας

Βίντεο από την κατάρριψη ιρανικού YAK-130 από μαχητικό αεροσκάφος F-35I
Μάλιστα ακούγονται Ιρανοί να φωνάζουν «Allahu Akbar» αφού νόμιζαν ότι ένα ισραηλινό μαχητικό αεροσκάφος είχε αναχαιτιστεί.

Ντουμπάι: Οι υπερπλούσιοι πληρώνουν έως και 350.000 δολάρια για να φύγουν με ιδιωτικά τζέτ
Ιδιωτικές εταιρείες ασφαλείας επιστρατεύουν «στόλους SUV» για τη μεταφορά πολιτών στο Ριάντ μέσω της 10ωρης οδικής διαδρομής από το Ντουμπάι

Στον αέρα το σχέδιο για το μελλοντικό ευρωπαϊκό μαχητικό
Dassault και Airbus ερίζουν για την ηγεσία στο πρόγραμμα

Καταδικάστηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ για τα επεισόδια στη Μύκονο
Ο Αγγλος αμυντικός καταδικάστηκε για την συμπλοκή που είχε στη Μύκονο πριν από έξι χρόνια, όταν και είχε συλληφθεί στο νησί.

Βγήκε από τη ΜΕΘ το 5 μηνών βρέφος από τη Ζάκυνθο που είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα: Η ζωή νίκησε τον θάνατο, λέει ο Ηλιάδης
Μετά από 11 ημέρες νοσηλείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, το παιδί τα κατάφερε με τον Ανδρέα Ηλιάδη να εύχεται στον μικρό «ήρωα» να έχει «από εδώ και πέρα μόνο χαρές»

Δοκιμαστικό SMS στις 19.00 σε όλα τα κινητά τηλέφωνα στην Κύπρο, προληπτικά μέτρα και σαφείς οδηγίες προς τους πολίτες
Η δοκιμή θα πραγματοποιηθεί σήμερα γύρω στις 19:00, όταν θα σταλεί δοκιμαστικό μήνυμα σε όλους τους χρήστες κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο

Επιβάτης σε αμόκ στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Τα έκανε «γυαλιά-καρφιά» επειδή δεν έφυγε η πτήση
Ανδρας προκάλεσε σοβαρές και πολλαπλές ζημιές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», πετώντας μπουκάλια επειδή δεν έφυγε η πτήση του για Κύπρο

Σοκ και δέος: Ο τορπιλισμός της ιρανικής φρεγάτας από αμερικανικό υποβρύχιο ανοιχτά της Σρι Λάνκα - Βίντεο ντοκουμέντο
Το πλοίο επέστρεφε στο Ιράν μετά τη συμμετοχή του στις πολυεθνικές ναυτικές ασκήσεις MILAN 2026 στο Βισακαπατνάμ της Ινδίας.

Στο τραπέζι η απαγόρευση της μπούρκας στην Ελλάδα: Τα μέτρα που εξετάζει το υπουργείο Μετανάστευσης και τι ισχύει στην Ευρώπη
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για περιορισμούς της χρήσης της σε σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες

Κουτσούμπας: «Τουλάχιστον τα δύο από τα τέσσερα drones που καταρρίφθηκαν στην Κύπρο είχαν κατεύθυνση στη Σούδα»
«Το ξέρουμε», ανέφερε με βεβαιότητα ο γ.γ. του ΚΚΕ μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες

Η δήλωση Κιμ Γιονγκ Ουν για τον πύραυλο που θα στείλει στο Ιράν και «θα σβήσει το Ισραήλ» προκάλεσε σάλο – Αλλά μάλλον δεν έγινε ποτέ
Η συγκεκριμένη δήλωση αναπαράγεται συνεχώς στα social media










