Οι φωνές στα δικαστήρια και οι καταθέσεις των εμπλεκομένων
Έλενα Πολυχρονοπούλου: Οι ισχυρισμοί του πρώην ποδοσφαιριστή για την εξάρτηση και το χρέος
Έλενα Πολυχρονοπούλου: Οι ισχυρισμοί του πρώην ποδοσφαιριστή για την εξάρτηση και το χρέος - Οι φωνές στα δικαστήρια και οι καταθέσεις των εμπλεκομένων

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε το ζευγάρι που κατηγορείται για την κατοχή των σχεδόν 8 κιλών κοκαΐνης μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή τους.

«Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών». Σε αυτή τη φράση ο 32χρονος σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι «έχτισε» την υπερασπιστική του γραμμή αρνούμενος κατηγορηματικά στην απολογία του ότι τα σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης ήταν δικά του.

«Έκανα λάθος, το μετανιώνω ειλικρινά και γνωρίζω ότι θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου.» είπε ο νεαρός στην απολογία του και δήλωσε χρήστης ναρκωτικών που έπεσε θύμα εκβιασμού από τον προμηθευτή του. Παράλληλα, επιχείρησε να απεμπλέξει την σύντροφο του από την υπόθεση. «Η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο 32χρονος και η 29χρονη σύντροφος του η οποία ,επίσης, αρνήθηκε τις κατηγορίες δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι μετά τις απολογίες τους τους έκριναν προφυλακιστέους.

«Με κατέστρεψε»

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφος μου» φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη, που στο άκουσμα της απόφασης προσωρινής της κράτησης φώναξε: «Με κατέστρεψε!» ενώ ο νεαρός φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε ότι πολύ συχνά είχε καυγάδες με τον 32χρονο σύντροφο της στην προσπάθεια της να τον πείσει να σταματήσει την χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα, το ζευγάρι πήρε το δρόμο για τη φυλακή ένα περίπου μήνα πριν παντρευτεί καθώς φέρονται να ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Οκτωβρίου.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, αφού αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στην εγκατάλειψη από τον πατέρα του πριν ακόμη γεννηθεί, τη σχέση του με τα Κουφονήσια όπου εργαζόταν ως σερβιτόρος αλλά και υδραυλικός και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο υποστήριξε ότι ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών το 2011 όταν εργάστηκε ως μπάρμαν.

«Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στη μέση μου υποχρεώθηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο για μεγάλο διάστημα έως το 2011. Τότε ξεκίνησα να εργάζομαι ως barman στην Αθήνα σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και το καλοκαίρι στη Νάξο. Τότε ήταν που ξεκίνησα να κάνω χρήση κοκαΐνης. Όταν εργαζόμουν σε νυχτερινά καταστήματα με κερνούσαν κοκαΐνη. Δυστυχώς λόγω της καθημερινής χρήσης εθίστηκα και έκτοτε είμαι εξαρτημένος από την κοκαΐνη. Έχω κάνει χρήση και άλλων ναρκωτικών όπως mdma και extacy σε συνδυασμό με υπερκατανάλωση αλκοόλ» ανέφερε.

Η γνωριμία με το μοντέλο

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο η γνωριμία του με την συγκατηγορούμενη του το 2017 ήταν καθοριστική καθώς ήδη «ένιωθα ότι καταστρέφω τον εαυτό μου γιατί ξενυχτούσα κάθε μέρα και έκανα κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ» και εκείνη θέλησε να τον βοηθήσει να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.

«Αποκάλυψα στην Έ. το πρόβλημα της εξάρτησής μου, η οποία με προέτρεψε και με βοήθησε να διακόψω τη νυχτερινή εργασία για να αλλάξω περιβάλλον και να κάνω προσπάθεια να κόψω τα ναρκωτικά. Σταματήσαμε και οι δύο τη νυχτερινή εργασία.» υπογράμμισε στο απολογητικό του υπόμνημα και συνέχισε:

«Για κάποια διαστήματα κατάφερα να διακόψω τη χρήση αλλά δυστυχώς μετά υποτροπίαζα. Με την Έ. τσακωνόμουν λόγω της χρήσης . Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν συγκατοικούσαμε σταθερά, αλλά εκείνη έμενε με τους γονείς της και απλώς ερχόταν κάποια βράδια σπίτι μου. Είχα υποσχεθεί στην Έ. ότι θα παρακολουθήσω πρόγραμμα απεξάρτησης και θεωρούσαμε ότι αν κάνουμε οικογένεια ο οργανισμός μου θα απορροφηθεί ψυχικά και πνευματικά και θα ξεφύγω οριστικά».

«Δεχόμουν απειλές»

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι υποτροπίασε το 2020 μέσα στη καραντίνα όταν συνάντησε έναν παλιό γνωστό του.

«Κατέληξα μέσα και στην ψυχολογική απόγνωση της καραντίνας να υποτροπιάσω και να κάνω χρήση. Συνέχισα να προμηθεύομαι από αυτόν και έφτασα στο σημείο να του χρωστάω 6.500 ευρώ. Του είχα υποσχεθεί ότι θα τον αποπληρώσω στο τέλος του φετινού καλοκαιριού.» είπε στην απολογία του σημειώνοντας ότι επιστρέφοντας δεν είχε τα χρήματα.

«Τότε ξεκίνησε να με απειλεί λέγοντας μου «ξέρω που μένεις, θα έχεις πρόβλημα και εσύ και η φίλη σου». Τον ρώτησα : «που την είδες τη φίλη μου;» Μου είπε ότι είχε δει την Έ. επειδή και αυτή έβγαζε βόλτα το σκύλο μου στην ίδια πλατεία».

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος περιγράφει το άτομο αυτό λέγοντας :

«Το άτομο αυτό το ξέρω ως Βασίλη και είναι 40 ετών και πιο ψηλός από εμένα. Στις 7.9.21 ο Βασίλης ήρθε έξω από το σπίτι μου και με περίμενε με δύο άτομα ακόμη που ήταν πάνω στη μηχανή με κράνη»

«Πρέπει να κάνεις κάτι για εμένα»

Ο 32χρονος ανέφερε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο, όπως λέει, υποχρεώθηκε να μεταφέρει τα ναρκωτικά αλλά και τις οδηγίες που του δόθηκαν.

«Μου είπε ότι επειδή του χρωστούσα θα έπρεπε να κάνω κάτι για αυτόν για να μην με πειράξει. Μου είπε ότι θα με στείλει να παραλάβω από κάπου μια τσάντα και να την παραδώσω κάπου αλλού. Δεν μου είχε πει τι θα περιείχε. Κατάλαβα ότι επρόκειτο για ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα το είδος και την ποσότητα. Μου είπε ότι θα έρθει να με βρει πάλι την Πέμπτη το μεσημέρι στην οδό Δικαιάρχου στο ύψος ενός καταστήματος με ψιλικά. Πράγματι ήρθε την Πέμπτη και μου είπε να πάω στη Νέα Σμύρνη στη γωνία Εφέσου και Πολυκάρπου και ότι θα έρθει στις 3:30 ένα ταξί STATION WAGON . Στον οδηγό θα έλεγα ότι «έρχομαι από το Βασίλη» και αυτός θα μου αφήσει μια τσάντα που εγώ θα πρέπει να την πάω πεζός στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής, στη γωνία με το παντοπωλείο (200 μέτρα από εκεί) όπου θα έρθει να την παραλάβει ένα θαλασσί TOYOTA.

Πράγματι στις 3:30 πήγα πεζός στη διασταύρωση Εφέσου και Πολυκάρπου, (αφού είχα παρκάρει λίγο πιο κάτω) και μετά από λίγο εμφανίστηκε το STATION WAGON ταξί το οποίο στάθμευσε στην απέναντι γωνία της διασταύρωσης. Μετά από 3 δευτερόλεπτα, από την ίδια φορά του δρόμου από την οποία είχε έρθει το ταξί, πέρασαν μπροστά μου δύο μηχανές τις οποίες πρόσεξα επίμονα καθώς περίμενα να προχωρήσουν προκειμένου να περάσω απέναντι με ασφάλεια. Στη μία επέβαιναν 2 άτομα και στην άλλη 1 άτομο. Είδα ότι είχαν και οι 3 επιβαίνοντες κράνη και στη μηχανή με τα 2 άτομα είδα να κρέμεται και καλώδιο ακουστικού. Περνάω το δρόμο απέναντι, πηγαίνω στον οδηγό του ταξί και του λέω : «έρχομαι από το Βασίλη» και εκείνη τη στιγμή εξέρχεται από το ταξί ένα άγνωστο άτομο και βγάζει ένα ταξιδιωτικό σάκο από το χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου και τον αφήνει στο πεζοδρόμιο. Την ίδια στιγμή εγώ ανήσυχος του είπα «είδες τις μηχανές που πέρασαν;» και αυτός μου απάντησε «ναι τις είδα και πιο πριν, παρ’ τα και φύγε!» και μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε βιαστικά».

«Δεν αντιστάθηκα»

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος αν και υποστήριξε πως υποψιάστηκε ότι τον παρακολουθούσαν είπε πως φοβήθηκε μην χαθεί η τσάντα και βρει τον μπελά του.

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα ακουμπήσει την τσάντα. Σκέφτηκα τις μηχανές που πέρασαν με το ακουστικό μπορεί να ήταν αστυνομικοί και δίστασα να πάρω την τσάντα αλλά ο οδηγός του ταξί την άφησε και έφυγε και φοβήθηκα να την αφήσω μη χαθεί και βρω τον μπελά μου από το Βασίλη και με κατηγορεί ότι την έκλεψα. Ενώ λοιπόν στεκόμουν δίπλα στο σάκο φρεναρίσματα, κοιτάω πίσω μου και βλέπω τις μηχανές να έχουν έρθει ανάποδα στο δρόμο προς τη μεριά μου. Ήταν αστυνομικοί με έριξαν κάτω και με χτύπησαν. Δεν αντιστάθηκα καθόλου και τους φώναξα «είμαι κάτω ότι πείτε». Μου πέρασαν χειροπέδες και με ρωτούσαν «ποιος σε έστειλε; που θα τα πήγαινες αυτά; (Δεν με ρώτησαν ποιος μου έδωσε το σάκο, Γιατί πιθανόν γνώριζαν). Αφού μου αφαιρέσουν τα προσωπικά μου αντικείμενα και μου φορέσουν χειροπέδες τους είπα ότι επιθυμώ να συνεργαστώ και να τους πω ότι γνωρίζω. Τους αποκάλυψα το σημείο που θα παρέδιδα το σάκο και μου ζήτησαν να πάμε μαζί. Πήγαμε στην Αγία Φωτεινή αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς γιατί προφανώς αντιλήφθηκαν ότι υπήρχαν κι άλλα άτομα και ότι δεν έφτασα εκεί πεζός.»

«Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών»

Ο νεαρός αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία, όπως του αποδίδεται. «Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών.» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Εργάζομαι από 13 ετών και στη ζωή μου έχω αγωνιστεί με τιμιότητα και ιδρώτα για να επιβιώνω. Αποδέχομαι ότι αποπειράθηκα να μεταφέρω την κατασχεθείσα ποσότητα από το σημείο που θα την παραλαμβάνει στο σημείο που μου είχε υποδειχθεί. Όμως με κάθε ειλικρίνεια δηλώνω ότι η κατασχεθείσα ποσότητα δεν ήταν δική μου, δεν μου ανήκει ακόμα δεν είχα εξουσία διαθέσεως της ούτε αποφάσιζα για την τύχη της. Δεν προλαβα να αποκτήσω κατοχή της της βαλίτσας. Προτού την ακουμπήσω με συνέλαβαν οι αστυνομικοί.»

«Η σύντροφος μου δεν έχει καμία σχέση»

Ο 32χρονος επέμεινε στον αρχικό του ισχυρισμό ότι η νεαρή σύντροφος του δεν έχει σχέση με την υπόθεση τονίζοντας:

«Η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της, υπό την έννοια ότι αν δεν βρισκόταν στο μικρό σπίτι μου δεν θα ήταν κατηγορούμενη.

Αντιλαμβάνομαι ότι έπρεπε να μη δεχθώ να πάω να παραλάβω την κατασχεθείσα ποσότητα. Έκανα λάθος, το μετανιώνω ειλικρινά και γνωρίζω ότι θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου»

Τα αιτήματα

Ο κατηγορούμενος στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι είναι τοξικοεξαρτημένος ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός εξάρτησης. Μάλιστα, την πρώτη φορά που πέρασε το κατώφλι της ανακρίτρια φέρεται να ζήτησε να του γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι υπήρχε κοκαΐνη στο αίμα του.

Επιπλέον ζήτησε να αναζητηθεί βιντεοληπτικό υλικό από την επίμαχη διασταύρωση προκειμένου να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του ότι δεν αντιστάθηκε αλλά «αντίθετα χτυπήθηκα» , δεν ακούμπησε τη βαλίτσα καθώς και ότι «οι ίδιοι οι αστυνομικοί που με συνέλαβαν ήταν αυτοί που ακολουθούσαν το ταξί και πέρασαν μπροστά μου δευτερόλεπτα αφότου στάθμευσε οδηγός του ταξί».

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/dikastiko/arthro/7794837/elena-polychronopoulou-oi-fones-sta-dikastiria-kai-oi-ischyrismoi-tou-proin-podosfairisti-gia-tin-exartisi-kai-to-chreos
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συναγερμός στην Πολωνία: Εκκενώνονται συνοριακά περάσματα μετά από ρωσικά πλήγματα

Συναγερμός στην Πολωνία: Εκκενώνονται συνοριακά περάσματα μετά από ρωσικά πλήγματα

Σε ύψιστη επιφυλακή τέθηκαν τα μαχητικά της Βαρσοβίας - Ο Τουσκ ανακοίνωσε έκτακτα μέτρα στο Ντοροχούσκ, οδηγίες για σχέδια εκκένωσης προς τους δήμους. 

Φορολοταρία Αυγούστου 2026: Ανακοινώθηκαν οι νικητές της κλήρωσης

Φορολοταρία Αυγούστου 2026: Ανακοινώθηκαν οι νικητές της κλήρωσης

Η ΑΑΔΕ ολοκλήρωσε την 60η κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές του Αυγούστου με πλαστικό χρήμα. 

Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν βαλλιστικό πύραυλο και drone στη Σαουδική Αραβία

Ελληνικοί Patriot κατέρριψαν βαλλιστικό πύραυλο και drone στη Σαουδική Αραβία

Ενεπλάκη με επιτυχία εκτοξεύοντας δύο βλήματα 

«Είναι εθισμένος, να τον σώσουμε»: Γνωστός τραγουδιστής θέλει να πάει στους γιατρούς του Γιώργου Μαζωνάκη

«Είναι εθισμένος, να τον σώσουμε»: Γνωστός τραγουδιστής θέλει να πάει στους γιατρούς του Γιώργου Μαζωνάκη

Οδηγός ταξί που τον μετέφερε στο ιατρείο της Καρνεάδου περιγράφει τον καλλιτέχνη «εθισμένο» στις θεραπείες 

Μαρούσι: 22χρονος πρωταθλητής kick boxing επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και έκλεψε αυτοκίνητο

Μαρούσι: 22χρονος πρωταθλητής kick boxing επιτέθηκε σε δύο γυναίκες και έκλεψε αυτοκίνητο

Η μία γυναίκα υποβλήθηκε σε χειρουργείο μετά την επίθεση, ενώ ο ίδιος ο πατέρας του δράστη ενημέρωσε την αστυνομία για τον γιο του. 

Λάβαμε «μήνυμα» από το διάστημα; Το μυστήριο με τη ραδιοεκπομπή που ήρθε από εξωπλανήτη

Λάβαμε «μήνυμα» από το διάστημα; Το μυστήριο με τη ραδιοεκπομπή που ήρθε από εξωπλανήτη

«Δεν είναι εξωγήινοι» 

Προφυλακιστέος ο 27χρονος για τη δολοφονία της Πηνελόπης στην Ηγουμενίτσα

Προφυλακιστέος ο 27χρονος για τη δολοφονία της Πηνελόπης στην Ηγουμενίτσα

Σε βάρος του 27χρονου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία με δόλο, καθώς και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και όπλων 

Καρυστιανού: «Θα φύγω από την Ελλάδα» αν η Ελπίδα για τη Δημοκρατία δεν μπει στη Βουλή

Καρυστιανού: «Θα φύγω από την Ελλάδα» αν η Ελπίδα για τη Δημοκρατία δεν μπει στη Βουλή

Η επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα συνδέει την κάθοδό της στην πολιτική με τη συνέχεια του κινήματος που γεννήθηκε μετά την τραγωδία των Τεμπών 

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Δεν υπάρχει παθολογοανατόμος για τις ιστολογικές εξετάσεις στην καρδιά

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Δεν υπάρχει παθολογοανατόμος για τις ιστολογικές εξετάσεις στην καρδιά

Ο νέος παθολογοανατόμος, ο κ. Ευτυχιάδης γνωστός από την υπόθεση Πισπιρίγκου, αναλαμβάνει καθήκοντα μόλις την 1η Ιανουαρίου 2027. 

Τιμολόγια ρεύματος κάτω από 15 λεπτά η κιλοβατώρα - Πετρέλαιο θέρμανσης έως 1,75€/λίτρο

Τιμολόγια ρεύματος κάτω από 15 λεπτά η κιλοβατώρα - Πετρέλαιο θέρμανσης έως 1,75€/λίτρο

Το ΥΠΕΝ σημειώνει άνοδο των σταθερών «μπλε» τιμολογίων ρεύματος στο 31,62% τον Ιούνιο, ενώ ετοιμάζεται αύξηση του επιδόματος θέρμανσης για 1,2 εκατ. δικαιούχους. 

Παγκόσμιος συναγερμός: Πράκτορας ΑΙ χάκαρε για πρώτη φορά κυβερνητική ιστοσελίδα στην Αυστραλία

Παγκόσμιος συναγερμός: Πράκτορας ΑΙ χάκαρε για πρώτη φορά κυβερνητική ιστοσελίδα στην Αυστραλία

Ο πρωθυπουργός Αντονι Αλμπανέζι μίλησε για «απαράδεκτο» περιστατικό και προειδοποίησε ότι τρεις ακόμη κυβερνητικές ιστοσελίδες υγείας ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί. 

Γιώργος Λιάγκας: «Τον φάγανε σαν το σκυλί στ` αμπέλι» - Ξέσπασμα για την υπόθεση Μαζωνάκη

Γιώργος Λιάγκας: «Τον φάγανε σαν το σκυλί στ` αμπέλι» - Ξέσπασμα για την υπόθεση Μαζωνάκη

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» κατηγόρησε τους κατηγορούμενους γιατρούς ότι έκλειναν τα κινητά τους επί μιάμιση ώρα για να καλύψουν την ανικανότητά τους. 

Πώς θα μπορούσε η τεχνητή νοημοσύνη να εξοντώσει την ανθρωπότητα - Αυτά είναι τα 5 σενάρια

Πώς θα μπορούσε η τεχνητή νοημοσύνη να εξοντώσει την ανθρωπότητα - Αυτά είναι τα 5 σενάρια

Ο πρώην υπάλληλος της Anthropic Τζέικομπ Κόξον παραιτήθηκε προειδοποιώντας ότι η ΑΙ «θα μπορούσε να μας σκοτώσει όλους» μέχρι το τέλος της δεκαετίας. 

Ποδοσφαιριστής 20 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο εξαιτίας σύγκρουσης με ζαρκάδι

Ποδοσφαιριστής 20 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο εξαιτίας σύγκρουσης με ζαρκάδι

Το ζαρκάδι είχε προηγουμένως χτυπηθεί από άλλο όχημα πριν εκσφενδονιστεί πάνω στο αυτοκίνητο του αμυντικού της Κάνια Γκόστιν, που κατέληξε σε χαντάκι. 

Διάρρηξη στη Ρόδο: Ο δράστης άφησε πίσω τα χαρτονομίσματα για ένα σάντουιτς

Διάρρηξη στη Ρόδο: Ο δράστης άφησε πίσω τα χαρτονομίσματα για ένα σάντουιτς

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο τα ξημερώματα της Κυριακής και έχει γίνει viral στα social media. 

Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση 20% για 1,17 εκατ. νοικοκυριά - Το πλάνο της κυβέρνησης

Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση 20% για 1,17 εκατ. νοικοκυριά - Το πλάνο της κυβέρνησης

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται οι ανακοινώσεις για το πετρέλαιο κίνησης, ενώ στις 15 Οκτωβρίου ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης. 

«Θα καταλήξουμε άσχημα, ψυχή μου»: Το ερωτικό θρίλερ στην Αλβανία με την πρώην αρχηγό μυστικών υπηρεσιών

«Θα καταλήξουμε άσχημα, ψυχή μου»: Το ερωτικό θρίλερ στην Αλβανία με την πρώην αρχηγό μυστικών υπηρεσιών

Αρνείται ότι υπήρχε προσωπική σχέση με τον επιχειρηματία Έργκις Αγκάσι και υποστηρίζει ότι ήταν συνεργάτης της υπηρεσίας 

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα οστά της σκυλίτσας του Αρίθα θα μεταφερθούν στον οικογενειακό τάφο στη Νίκαια

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα οστά της σκυλίτσας του Αρίθα θα μεταφερθούν στον οικογενειακό τάφο στη Νίκαια

Η κατοικία στη Βούλα παραμένει σφραγισμένη, κάτι που προς το παρόν εμποδίζει την εκταφή του μαύρου σνάουζερ. 

Δυτική Όχθη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νέρια Λάιτερ, γιος του πρέσβη του Ισραήλ στις ΗΠΑ

Δυτική Όχθη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νέρια Λάιτερ, γιος του πρέσβη του Ισραήλ στις ΗΠΑ

Ο 29χρονος Παλαιστίνιος οδηγός, από το χωριό Μπέιτ Ουρ αλ-Τάχτα, σκοτώθηκε από πυρά του ισραηλινού στρατού στο σημείο ελέγχου κοντά στον οικισμό Μπέιτ Χορόν. 

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Ύποπτο πακέτο κοντά στον ΟΗΕ κινητοποιεί NYPD και Secret Service

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Ύποπτο πακέτο κοντά στον ΟΗΕ κινητοποιεί NYPD και Secret Service

Κλειστοί δρόμοι γύρω από την έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών εν μέσω αυξημένων μέτρων ασφαλείας για την 81η Γενική Συνέλευση. 

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Κατέρρευσαν» οι συνομιλίες Αθήνας – Βρετανικού Μουσείου

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Κατέρρευσαν» οι συνομιλίες Αθήνας – Βρετανικού Μουσείου

Η Ελλάδα επιμένει σε πλήρη και μόνιμη επανένωση των μαρμάρων στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ το Λονδίνο αναζητά λύση χωρίς αναγνώριση αλλαγής ιδιοκτησίας 

«Δεν στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο»: Καταγγελία για ποντίκια σε Ειδικό Σχολείο της Λήμνου

«Δεν στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο»: Καταγγελία για ποντίκια σε Ειδικό Σχολείο της Λήμνου

Οι γονείς προχώρησαν σε αποχή μαθητών και ζητούν άμεσες λύσεις για την υγιεινή 

Μαδρίτη: Επεισόδια για την έξωση 87χρονης ΑμεΑ - Το ενοίκιο της εκτινάχθηκε στα 1.650 ευρώ

Μαδρίτη: Επεισόδια για την έξωση 87χρονης ΑμεΑ - Το ενοίκιο της εκτινάχθηκε στα 1.650 ευρώ

Εκατοντάδες διαδηλωτές, ανάμεσά τους ο ηθοποιός Κάρλος Μπαρδέμ, προσπάθησαν να σταματήσουν την τέταρτη απόπειρα έξωσης της Μαρικάρμεν, χωρίς αποτέλεσμα. 

Φύλλα Επιστράτευσης: Τι σημαίνουν το πράσινο και το λευκό χαρτί του στρατού μέσω Gov.gr

Φύλλα Επιστράτευσης: Τι σημαίνουν το πράσινο και το λευκό χαρτί του στρατού μέσω Gov.gr

Χιλιάδες έφεδροι λαμβάνουν Ειδικά Φύλλα Πορείας μέσω της πλατφόρμας - τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι λάβουν το μήνυμα. 

«Θυμηθείτε το όνομά μου, ίσως να μην μπορέσω να μιλήσω ξανά»: Συγκλονιστικό μήνυμα 23χρονης Ιρανής που έχει καταδικαστεί σε θάνατο

«Θυμηθείτε το όνομά μου, ίσως να μην μπορέσω να μιλήσω ξανά»: Συγκλονιστικό μήνυμα 23χρονης Ιρανής που έχει καταδικαστεί σε θάνατο

Η Νατζμέ Αμίνι συνελήφθη στις 31 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια των μαζικών διαδηλώσεων κατά της κυβέρνησης του Ιράν και παρέμεινε οκτώ μήνες στη φυλακή 

Έληξε το θρίλερ στη Νίκαια: Η Αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα όπου ο 49χρονος κρατούσε όμηρο τη σύζυγό του

Έληξε το θρίλερ στη Νίκαια: Η Αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα όπου ο 49χρονος κρατούσε όμηρο τη σύζυγό του

Η 44χρονη άνοιξε τελικά την πόρτα στους αστυνομικούς, οι οποίοι μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Σοφοκλέους - Ο 49χρονος φερόταν να μην την αφήνει να φύγει και είχε δηλώσει ότι ήταν οπλισμένος 

Στη Βουλή ρύθμιση για την εκκαθάριση των αγροτικών επιδοτήσεων για τα έτη 2018 - 2022, αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Στη Βουλή ρύθμιση για την εκκαθάριση των αγροτικών επιδοτήσεων για τα έτη 2018 - 2022, αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

«Οι πληρωμές θα γίνουν με βάση τις προϋποθέσεις που ίσχυαν για τον παραγωγό για το αντίστοιχο έτος» είπε  ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Ανδριανός - Σκοπιμότητες βλέπουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης 

Ηγουμενίτσα: Συγκλονιστικός ο επικήδειος του αδελφού της 25χρονης – «Αφιερωμένο σε σένα ό,τι κάνω»

Ηγουμενίτσα: Συγκλονιστικός ο επικήδειος του αδελφού της 25χρονης – «Αφιερωμένο σε σένα ό,τι κάνω»

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 25χρονη Πηνελόπη στην Ηγουμενίτσα, όπου δολοφονήθηκε, με τον αδερφό της να αφιερώνει σε αυτήν ό,τι κάνει στη ζωή του 

Πεζεσκιάν: «Το Ιράν δεν θα σκύψει ποτέ το κεφάλι στον Τραμπ»

Πεζεσκιάν: «Το Ιράν δεν θα σκύψει ποτέ το κεφάλι στον Τραμπ»

Ο Ιρανός πρόεδρος υπερασπίστηκε το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του στη Γενική Συνέλευση, ενώ επιβεβαιώθηκαν έμμεσες επαφές της Τεχεράνης με απεσταλμένους της αμερικανικής πλευράς. 

Παύλος Παυλίδης: Νέα τραγούδια «Στις Μεγάλες Πόλεις» και «Στον Φάρο» από το άλμπουμ «Πανσέληνος»

Παύλος Παυλίδης: Νέα τραγούδια «Στις Μεγάλες Πόλεις» και «Στον Φάρο» από το άλμπουμ «Πανσέληνος»

Δύο νέα singles από το επερχόμενο άλμπουμ του Παύλου Παυλίδη, που κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου από τη Fine! Records, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη συναυλία του στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. 

Καλαμάτα: Συνελήφθη ο 38χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα την 25χρονη πρώην σύντροφό του

Καλαμάτα: Συνελήφθη ο 38χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα την 25χρονη πρώην σύντροφό του

Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από τη δουλειά της νεαρής, ενώ κατά τη διαφυγή του τράκαρε και τελικά εντοπίστηκε να κρύβεται σε πάρκο της πόλης. 

RAF: Βίντεο-ντοκουμέντο από την εκτίναξη δύο πιλότων πριν συντριβεί το αεροσκάφος τους

RAF: Βίντεο-ντοκουμέντο από την εκτίναξη δύο πιλότων πριν συντριβεί το αεροσκάφος τους

Οι δύο πιλότοι τραυματίστηκαν ελαφρά και το αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες κοντά στη βάση RAF Valley στη Βόρεια Ουαλία. 

Athens Riviera Luxury Awards: 30 βραβεία για το real estate, τον τουρισμό και τη ναυτιλία στο One&Only Aesthesis

Athens Riviera Luxury Awards: 30 βραβεία για το real estate, τον τουρισμό και τη ναυτιλία στο One&Only Aesthesis

Η πρώτη τελετή απονομής του νέου ετήσιου θεσμού πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2026 στα Αστέρια Γλυφάδας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης. 

Ιωάννα Γάκα: Δεν προαυλίζεται - Με ποιες μοιράζεται το κελί, ζητά να επισκευάσουν τις ζημιές

Ιωάννα Γάκα: Δεν προαυλίζεται - Με ποιες μοιράζεται το κελί, ζητά να επισκευάσουν τις ζημιές

Η καθημερινότητα της Ιωάννας Γάκα στον Κορυδαλλό 

Ρωσικό ελικόπτερο παραβίασε τον πολωνικό εναέριο χώρο: Σηκώθηκαν άμεσα μαχητικά

Ρωσικό ελικόπτερο παραβίασε τον πολωνικό εναέριο χώρο: Σηκώθηκαν άμεσα μαχητικά

Το Mi-8 παρέμεινε για 42 δευτερόλεπτα σε ΝΑΤΟϊκό έδαφος προερχόμενο από το Καλίνινγκραντ, με τη Βαρσοβία να καταγγέλλει σκόπιμη δοκιμή της αεράμυνάς της. 

Βουλιαγμένη: Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για τον θάνατο 82χρονου,με αφορμή μία ξαπλώστρα

Βουλιαγμένη: Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για τον θάνατο 82χρονου,με αφορμή μία ξαπλώστρα

Περιοριστικός όρος επιβλήθηκε στον 76χρονο φυσικό αυτουργό, ενώ διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την 21χρονη που φέρεται ως συνεργός. 

Συνελήφθη στην Ιεράπετρα 45χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του, την χτύπαγε με γροθιές και τάβλα

Συνελήφθη στην Ιεράπετρα 45χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του, την χτύπαγε με γροθιές και τάβλα

Η γυναίκα νοσηλεύεται με μώλωπες στο πρόσωπο, το κεφάλι και όλο το σώμα – Αυτόπτης μάρτυρας ο ανιψιός του 45χρονου, ο οποίος καταγγέλλει ότι προσπάθησε να τον σταματήσει και δέχθηκε και ο ίδιος χτυπήματα 

Σφοδρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος έπαθε επιληπτική κρίση στο τιμόνι, φωτογραφίες και βίντεο

Σφοδρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος έπαθε επιληπτική κρίση στο τιμόνι, φωτογραφίες και βίντεο

Το πόδι του  φέρεται να κόλλησε στο γκάζι και ο ίδιος να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου - «Καλά που μείναμε ζωντανοί, έτρεχε πάρα πολύ», είπε αυτόπτης μάρτυρας 

Χιλιάδες Έλληνες λαμβάνουν ξαφνικά SMS επιστράτευσης από το gov.gr - Η αλλαγή έως τα 60 έτη

Χιλιάδες Έλληνες λαμβάνουν ξαφνικά SMS επιστράτευσης από το gov.gr - Η αλλαγή έως τα 60 έτη

Το Ειδικό Φύλλο Πορείας περνά πλέον στην ψηφιακή εποχή, με το Γενικό Επιτελείο Στρατού να επικαιροποιεί τα στοιχεία των εφέδρων μέσω της προσωπικής τους θυρίδας, χωρίς να υφίσταται λόγος ανησυχίας. 

Επίδομα θέρμανσης: Αυξάνονται τα ποσά έως 20% - Η νέα κλίμακα και τα κριτήρια

Επίδομα θέρμανσης: Αυξάνονται τα ποσά έως 20% - Η νέα κλίμακα και τα κριτήρια

Χωρίς αλλαγές στα εισοδηματικά όρια θα δοθεί η φετινή ενίσχυση σε 1,17 εκατομμύρια νοικοκυριά, με το μέγιστο ποσό να αγγίζει τα 1.440 ευρώ στις πιο ψυχρές περιοχές της χώρας. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services