Οι φωνές στα δικαστήρια και οι καταθέσεις των εμπλεκομένων
Έλενα Πολυχρονοπούλου: Οι ισχυρισμοί του πρώην ποδοσφαιριστή για την εξάρτηση και το χρέος
Έλενα Πολυχρονοπούλου: Οι ισχυρισμοί του πρώην ποδοσφαιριστή για την εξάρτηση και το χρέος - Οι φωνές στα δικαστήρια και οι καταθέσεις των εμπλεκομένων

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε το ζευγάρι που κατηγορείται για την κατοχή των σχεδόν 8 κιλών κοκαΐνης μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή τους.

«Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών». Σε αυτή τη φράση ο 32χρονος σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι «έχτισε» την υπερασπιστική του γραμμή αρνούμενος κατηγορηματικά στην απολογία του ότι τα σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης ήταν δικά του.

«Έκανα λάθος, το μετανιώνω ειλικρινά και γνωρίζω ότι θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου.» είπε ο νεαρός στην απολογία του και δήλωσε χρήστης ναρκωτικών που έπεσε θύμα εκβιασμού από τον προμηθευτή του. Παράλληλα, επιχείρησε να απεμπλέξει την σύντροφο του από την υπόθεση. «Η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο 32χρονος και η 29χρονη σύντροφος του η οποία ,επίσης, αρνήθηκε τις κατηγορίες δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι μετά τις απολογίες τους τους έκριναν προφυλακιστέους.

«Με κατέστρεψε»

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφος μου» φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη, που στο άκουσμα της απόφασης προσωρινής της κράτησης φώναξε: «Με κατέστρεψε!» ενώ ο νεαρός φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε ότι πολύ συχνά είχε καυγάδες με τον 32χρονο σύντροφο της στην προσπάθεια της να τον πείσει να σταματήσει την χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα, το ζευγάρι πήρε το δρόμο για τη φυλακή ένα περίπου μήνα πριν παντρευτεί καθώς φέρονται να ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Οκτωβρίου.

Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, αφού αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στην εγκατάλειψη από τον πατέρα του πριν ακόμη γεννηθεί, τη σχέση του με τα Κουφονήσια όπου εργαζόταν ως σερβιτόρος αλλά και υδραυλικός και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο υποστήριξε ότι ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών το 2011 όταν εργάστηκε ως μπάρμαν.

«Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στη μέση μου υποχρεώθηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο για μεγάλο διάστημα έως το 2011. Τότε ξεκίνησα να εργάζομαι ως barman στην Αθήνα σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και το καλοκαίρι στη Νάξο. Τότε ήταν που ξεκίνησα να κάνω χρήση κοκαΐνης. Όταν εργαζόμουν σε νυχτερινά καταστήματα με κερνούσαν κοκαΐνη. Δυστυχώς λόγω της καθημερινής χρήσης εθίστηκα και έκτοτε είμαι εξαρτημένος από την κοκαΐνη. Έχω κάνει χρήση και άλλων ναρκωτικών όπως mdma και extacy σε συνδυασμό με υπερκατανάλωση αλκοόλ» ανέφερε.

Η γνωριμία με το μοντέλο

Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο η γνωριμία του με την συγκατηγορούμενη του το 2017 ήταν καθοριστική καθώς ήδη «ένιωθα ότι καταστρέφω τον εαυτό μου γιατί ξενυχτούσα κάθε μέρα και έκανα κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ» και εκείνη θέλησε να τον βοηθήσει να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.

«Αποκάλυψα στην Έ. το πρόβλημα της εξάρτησής μου, η οποία με προέτρεψε και με βοήθησε να διακόψω τη νυχτερινή εργασία για να αλλάξω περιβάλλον και να κάνω προσπάθεια να κόψω τα ναρκωτικά. Σταματήσαμε και οι δύο τη νυχτερινή εργασία.» υπογράμμισε στο απολογητικό του υπόμνημα και συνέχισε:

«Για κάποια διαστήματα κατάφερα να διακόψω τη χρήση αλλά δυστυχώς μετά υποτροπίαζα. Με την Έ. τσακωνόμουν λόγω της χρήσης . Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν συγκατοικούσαμε σταθερά, αλλά εκείνη έμενε με τους γονείς της και απλώς ερχόταν κάποια βράδια σπίτι μου. Είχα υποσχεθεί στην Έ. ότι θα παρακολουθήσω πρόγραμμα απεξάρτησης και θεωρούσαμε ότι αν κάνουμε οικογένεια ο οργανισμός μου θα απορροφηθεί ψυχικά και πνευματικά και θα ξεφύγω οριστικά».

«Δεχόμουν απειλές»

Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι υποτροπίασε το 2020 μέσα στη καραντίνα όταν συνάντησε έναν παλιό γνωστό του.

«Κατέληξα μέσα και στην ψυχολογική απόγνωση της καραντίνας να υποτροπιάσω και να κάνω χρήση. Συνέχισα να προμηθεύομαι από αυτόν και έφτασα στο σημείο να του χρωστάω 6.500 ευρώ. Του είχα υποσχεθεί ότι θα τον αποπληρώσω στο τέλος του φετινού καλοκαιριού.» είπε στην απολογία του σημειώνοντας ότι επιστρέφοντας δεν είχε τα χρήματα.

«Τότε ξεκίνησε να με απειλεί λέγοντας μου «ξέρω που μένεις, θα έχεις πρόβλημα και εσύ και η φίλη σου». Τον ρώτησα : «που την είδες τη φίλη μου;» Μου είπε ότι είχε δει την Έ. επειδή και αυτή έβγαζε βόλτα το σκύλο μου στην ίδια πλατεία».

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος περιγράφει το άτομο αυτό λέγοντας :

«Το άτομο αυτό το ξέρω ως Βασίλη και είναι 40 ετών και πιο ψηλός από εμένα. Στις 7.9.21 ο Βασίλης ήρθε έξω από το σπίτι μου και με περίμενε με δύο άτομα ακόμη που ήταν πάνω στη μηχανή με κράνη»

«Πρέπει να κάνεις κάτι για εμένα»

Ο 32χρονος ανέφερε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο, όπως λέει, υποχρεώθηκε να μεταφέρει τα ναρκωτικά αλλά και τις οδηγίες που του δόθηκαν.

«Μου είπε ότι επειδή του χρωστούσα θα έπρεπε να κάνω κάτι για αυτόν για να μην με πειράξει. Μου είπε ότι θα με στείλει να παραλάβω από κάπου μια τσάντα και να την παραδώσω κάπου αλλού. Δεν μου είχε πει τι θα περιείχε. Κατάλαβα ότι επρόκειτο για ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα το είδος και την ποσότητα. Μου είπε ότι θα έρθει να με βρει πάλι την Πέμπτη το μεσημέρι στην οδό Δικαιάρχου στο ύψος ενός καταστήματος με ψιλικά. Πράγματι ήρθε την Πέμπτη και μου είπε να πάω στη Νέα Σμύρνη στη γωνία Εφέσου και Πολυκάρπου και ότι θα έρθει στις 3:30 ένα ταξί STATION WAGON . Στον οδηγό θα έλεγα ότι «έρχομαι από το Βασίλη» και αυτός θα μου αφήσει μια τσάντα που εγώ θα πρέπει να την πάω πεζός στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής, στη γωνία με το παντοπωλείο (200 μέτρα από εκεί) όπου θα έρθει να την παραλάβει ένα θαλασσί TOYOTA.

Πράγματι στις 3:30 πήγα πεζός στη διασταύρωση Εφέσου και Πολυκάρπου, (αφού είχα παρκάρει λίγο πιο κάτω) και μετά από λίγο εμφανίστηκε το STATION WAGON ταξί το οποίο στάθμευσε στην απέναντι γωνία της διασταύρωσης. Μετά από 3 δευτερόλεπτα, από την ίδια φορά του δρόμου από την οποία είχε έρθει το ταξί, πέρασαν μπροστά μου δύο μηχανές τις οποίες πρόσεξα επίμονα καθώς περίμενα να προχωρήσουν προκειμένου να περάσω απέναντι με ασφάλεια. Στη μία επέβαιναν 2 άτομα και στην άλλη 1 άτομο. Είδα ότι είχαν και οι 3 επιβαίνοντες κράνη και στη μηχανή με τα 2 άτομα είδα να κρέμεται και καλώδιο ακουστικού. Περνάω το δρόμο απέναντι, πηγαίνω στον οδηγό του ταξί και του λέω : «έρχομαι από το Βασίλη» και εκείνη τη στιγμή εξέρχεται από το ταξί ένα άγνωστο άτομο και βγάζει ένα ταξιδιωτικό σάκο από το χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου και τον αφήνει στο πεζοδρόμιο. Την ίδια στιγμή εγώ ανήσυχος του είπα «είδες τις μηχανές που πέρασαν;» και αυτός μου απάντησε «ναι τις είδα και πιο πριν, παρ’ τα και φύγε!» και μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε βιαστικά».

«Δεν αντιστάθηκα»

Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος αν και υποστήριξε πως υποψιάστηκε ότι τον παρακολουθούσαν είπε πως φοβήθηκε μην χαθεί η τσάντα και βρει τον μπελά του.

«Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα ακουμπήσει την τσάντα. Σκέφτηκα τις μηχανές που πέρασαν με το ακουστικό μπορεί να ήταν αστυνομικοί και δίστασα να πάρω την τσάντα αλλά ο οδηγός του ταξί την άφησε και έφυγε και φοβήθηκα να την αφήσω μη χαθεί και βρω τον μπελά μου από το Βασίλη και με κατηγορεί ότι την έκλεψα. Ενώ λοιπόν στεκόμουν δίπλα στο σάκο φρεναρίσματα, κοιτάω πίσω μου και βλέπω τις μηχανές να έχουν έρθει ανάποδα στο δρόμο προς τη μεριά μου. Ήταν αστυνομικοί με έριξαν κάτω και με χτύπησαν. Δεν αντιστάθηκα καθόλου και τους φώναξα «είμαι κάτω ότι πείτε». Μου πέρασαν χειροπέδες και με ρωτούσαν «ποιος σε έστειλε; που θα τα πήγαινες αυτά; (Δεν με ρώτησαν ποιος μου έδωσε το σάκο, Γιατί πιθανόν γνώριζαν). Αφού μου αφαιρέσουν τα προσωπικά μου αντικείμενα και μου φορέσουν χειροπέδες τους είπα ότι επιθυμώ να συνεργαστώ και να τους πω ότι γνωρίζω. Τους αποκάλυψα το σημείο που θα παρέδιδα το σάκο και μου ζήτησαν να πάμε μαζί. Πήγαμε στην Αγία Φωτεινή αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς γιατί προφανώς αντιλήφθηκαν ότι υπήρχαν κι άλλα άτομα και ότι δεν έφτασα εκεί πεζός.»

«Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών»

Ο νεαρός αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία, όπως του αποδίδεται. «Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών.» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Εργάζομαι από 13 ετών και στη ζωή μου έχω αγωνιστεί με τιμιότητα και ιδρώτα για να επιβιώνω. Αποδέχομαι ότι αποπειράθηκα να μεταφέρω την κατασχεθείσα ποσότητα από το σημείο που θα την παραλαμβάνει στο σημείο που μου είχε υποδειχθεί. Όμως με κάθε ειλικρίνεια δηλώνω ότι η κατασχεθείσα ποσότητα δεν ήταν δική μου, δεν μου ανήκει ακόμα δεν είχα εξουσία διαθέσεως της ούτε αποφάσιζα για την τύχη της. Δεν προλαβα να αποκτήσω κατοχή της της βαλίτσας. Προτού την ακουμπήσω με συνέλαβαν οι αστυνομικοί.»

«Η σύντροφος μου δεν έχει καμία σχέση»

Ο 32χρονος επέμεινε στον αρχικό του ισχυρισμό ότι η νεαρή σύντροφος του δεν έχει σχέση με την υπόθεση τονίζοντας:

«Η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της, υπό την έννοια ότι αν δεν βρισκόταν στο μικρό σπίτι μου δεν θα ήταν κατηγορούμενη.

Αντιλαμβάνομαι ότι έπρεπε να μη δεχθώ να πάω να παραλάβω την κατασχεθείσα ποσότητα. Έκανα λάθος, το μετανιώνω ειλικρινά και γνωρίζω ότι θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου»

Τα αιτήματα

Ο κατηγορούμενος στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι είναι τοξικοεξαρτημένος ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός εξάρτησης. Μάλιστα, την πρώτη φορά που πέρασε το κατώφλι της ανακρίτρια φέρεται να ζήτησε να του γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι υπήρχε κοκαΐνη στο αίμα του.

Επιπλέον ζήτησε να αναζητηθεί βιντεοληπτικό υλικό από την επίμαχη διασταύρωση προκειμένου να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του ότι δεν αντιστάθηκε αλλά «αντίθετα χτυπήθηκα» , δεν ακούμπησε τη βαλίτσα καθώς και ότι «οι ίδιοι οι αστυνομικοί που με συνέλαβαν ήταν αυτοί που ακολουθούσαν το ταξί και πέρασαν μπροστά μου δευτερόλεπτα αφότου στάθμευσε οδηγός του ταξί».

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/dikastiko/arthro/7794837/elena-polychronopoulou-oi-fones-sta-dikastiria-kai-oi-ischyrismoi-tou-proin-podosfairisti-gia-tin-exartisi-kai-to-chreos
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Προφυλακίστηκε ο 54χρονος και η σύζυγός του για το φονικό στην Κρήτη: «Ένα πνεύμα σκότωσε τον συγχωρεμένο, όχι ο Κώστας μου»

Προφυλακίστηκε ο 54χρονος και η σύζυγός του για το φονικό στην Κρήτη: «Ένα πνεύμα σκότωσε τον συγχωρεμένο, όχι ο Κώστας μου»

Οι απολογίες τους 

Αναβάτης με πατίνι έτρεχε με 120 χλμ/ώρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Αναβάτης με πατίνι έτρεχε με 120 χλμ/ώρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης

Βίντεο ντοκουμέντο 

Αθώος 36χρονος στη Θεσσαλονίκη για βιασμό ανήλικης με πορτοκαλάδα: Ήταν φυλακή, είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια

Αθώος 36χρονος στη Θεσσαλονίκη για βιασμό ανήλικης με πορτοκαλάδα: Ήταν φυλακή, είχε καταδικαστεί σε 12 χρόνια

Η υπόθεση ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019 

Η Anthropic λέει ότι έμαθε στα AI agents να «ονειρεύονται»

Η Anthropic λέει ότι έμαθε στα AI agents να «ονειρεύονται»

Η νέα λειτουργία αποτελεί μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να δημιουργήσει πιο αυτόνομα και «ευφυή» AI systems 

Χανταϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο ύποπτο κρούσμα στο Ισραήλ

Χανταϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο ύποπτο κρούσμα στο Ισραήλ

Δεν έχει σχέση με το κρουαζιερόπλοιο 

Ποιοι είναι οι Τούρκοι «Ντάλτον» που μπαίνουν στο μικροσκόπιο μετά το φορτίο-μυστήριο με τα όπλα στον Έβρο

Ποιοι είναι οι Τούρκοι «Ντάλτον» που μπαίνουν στο μικροσκόπιο μετά το φορτίο-μυστήριο με τα όπλα στον Έβρο

Ποιοι είναι οι Τούρκοι Ντάλτον, η συμμορία που απασχολεί την Τουρκία 

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει τον πρώτο μίνι καύσωνα: Πότε θα εξαφανιστεί η αφρικανική σκόνη

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει τον πρώτο μίνι καύσωνα: Πότε θα εξαφανιστεί η αφρικανική σκόνη

Η εικόνα του καιρού θα αρχίσει να βελτιώνεται από το Σάββατο 

Πάτρα: Πατέρας έδωσε όπλο στον 12χρονο γιο του και πυροβόλησε από το παράθυρο

Πάτρα: Πατέρας έδωσε όπλο στον 12χρονο γιο του και πυροβόλησε από το παράθυρο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ανήλικος φέρεται να βρισκόταν υπό την παρουσία και την παρότρυνση του 36χρονου την ώρα του περιστατικού 

Απίστευτο – Ανήμερα της κηδείας του Νικήτα ορίστηκε για το 2027 η δίκη για απόπειρα κατά της ζωής του πριν 2 χρόνια

Απίστευτο – Ανήμερα της κηδείας του Νικήτα ορίστηκε για το 2027 η δίκη για απόπειρα κατά της ζωής του πριν 2 χρόνια

Τι είχε συμβεί τότε 

Βίντεο-σοκ: Γυναίκα κάρφωσε κομμωτή στον αυχένα μέσα στο κομμωτήριο γιατί δεν της άρεσε το κούρεμα

Βίντεο-σοκ: Γυναίκα κάρφωσε κομμωτή στον αυχένα μέσα στο κομμωτήριο γιατί δεν της άρεσε το κούρεμα

Σοκαριστικό περιστατικό 

Για έγκλημα θρησκευτικού μίσους κατηγορείται ο Ισραηλινός έποικος που επιτέθηκε σε καλόγρια στην Ιερουσαλήμ

Για έγκλημα θρησκευτικού μίσους κατηγορείται ο Ισραηλινός έποικος που επιτέθηκε σε καλόγρια στην Ιερουσαλήμ

Το γραφείο του εισαγγελέα ζήτησε από το Ειρηνοδικείο της Ιερουσαλήμ, όπου υπέβαλε το κατηγορητήριο, ο άνδρας να παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να ολοκληρωθεί η νομική διαδικασία εναντίον του 

Σοκ με κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας μέσα από κρουαζιερόπλοιο της Disney - 28 συλλήψεις

Σοκ με κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας μέσα από κρουαζιερόπλοιο της Disney - 28 συλλήψεις

Οι αμερικανικές ομοσπονδιακές αρχές πραγματοποίησαν επιθεωρήσεις σε πέντε κρουαζιερόπλοια, μεταξύ των οποίων και ένα της Disney και προχώρησε σε 28 συλλήψεις μελών των πληρωμάτων 

Κραυγή αγωνίας από τον πατέρα του Νικήτα για τον 54χρονο δολοφόνο: Θα σκοτώσει και άλλους δικούς μου ανθρώπους

Κραυγή αγωνίας από τον πατέρα του Νικήτα για τον 54χρονο δολοφόνο: Θα σκοτώσει και άλλους δικούς μου ανθρώπους

«Θέλω τα χρήματα από την αποζημίωση του τροχαίου να μπλοκαριστούν και να πάνε στο ""Χαμόγελο του Παιδιού""», λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου 21χρονου 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γκιώνης

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο δημοσιογράφος Δημήτρης Γκιώνης

Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας νοσηλεύεται με επιπλοκές λόγω χρόνιας νόσου 

Κασιδιάρης: Επιστρέφω δυναμικά με νέο κόμμα

Κασιδιάρης: Επιστρέφω δυναμικά με νέο κόμμα

«Πρώτες εικόνες από την παρουσίαση του βιβλίου μου ""Μαύρη Βίβλος του Πολιτικού Συστήματος"". Χιλιάδες Έλληνες έδωσαν δυναμικό παρόν» 

Αριζόνα: 40χρονη δρομέας πέθανε αφού κατέρρευσε κατά την διάρκεια υπερμαραθωνίου 402 χιλιομέτρων

Αριζόνα: 40χρονη δρομέας πέθανε αφού κατέρρευσε κατά την διάρκεια υπερμαραθωνίου 402 χιλιομέτρων

Όλα έγιναν λίγο έξω από την πόλη Πρέσκοτ της Αριζόνα κατά την διάρκεια του υπερμαραθωνίου Cocodona 250 

Αυτιά... ξωτικού: Η πιο περιζήτητη αισθητική επέμβαση αυτή τη στιγμή στην Ασία

Αυτιά... ξωτικού: Η πιο περιζήτητη αισθητική επέμβαση αυτή τη στιγμή στην Ασία

Η ζήτηση για ενέσεις και άλλα μέτρα για την τεχνητή βελτίωση των αυτιών αυξάνεται ραγδαία στην Ασία, όπου ένα πλατύ πρόσωπο είναι κάτι που πρέπει να κρυφτεί 

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ανδρας βρέθηκε νεκρός με καραμπίνα δίπλα του

Θρίλερ στο Μεσολόγγι: Ανδρας βρέθηκε νεκρός με καραμπίνα δίπλα του

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες 

Σοκ στο Ρέθυμνο: 29χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σοκ στο Ρέθυμνο: 29χρονος έπεσε από μεγάλο ύψος - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ο 29χρονος άνδρας φέρει πολλαπλά κατάγματα σε διάφορα σημεία του σώματός του με την κατάστασή του να κρινεται ιδιαίτερα σοβαρή 

«Ήρθατε τώρα που τον σκότωσαν»: Ξέσπασμα οργής κατά αστυνομικών από συγγενείς του Νικήτα

«Ήρθατε τώρα που τον σκότωσαν»: Ξέσπασμα οργής κατά αστυνομικών από συγγενείς του Νικήτα

Μέλη της οικογένεια του 21χρονο Νικήτα ξέσπασαν και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν από τον χώρο της κηδείας 

Ασπρόπυργος: Διασωληνώθηκε ο 12χρονος και διακομίζεται από το Θριάσιο στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

Ασπρόπυργος: Διασωληνώθηκε ο 12χρονος και διακομίζεται από το Θριάσιο στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

Το παιδί φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σοβαρή 

Πανελλήνιες 2026 alert: Οι περιπτώσεις που οδηγούν σε μηδενισμό γραπτού

Πανελλήνιες 2026 alert: Οι περιπτώσεις που οδηγούν σε μηδενισμό γραπτού

Η κατοχή κινητού, ακόμα και απενεργοποιημε?νου, μέσα στην αίθουσα εξέτασης είναι επαρκής λόγος για μηδενισμό του γραπτού 

Νέα έρευνα σοκ της EFSA: Νευροτοξικά υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε ευρωπαϊκά τρόφιμα

Νέα έρευνα σοκ της EFSA: Νευροτοξικά υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε ευρωπαϊκά τρόφιμα

Υπολείμματα φυτοφαρμάκων σε τρόφιμα: Τι διαπίστωσε η τελευταία έκθεση της EFSA στα προϊόντα της ΕΕ 

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 28χρονου μετά από καταγγελία της συζύγου του για βιασμό

Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή σύλληψη 28χρονου μετά από καταγγελία της συζύγου του για βιασμό

Ο συλληφθείς επιχείρησε να διαφύγει από τους αστυνομικούς αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς με το όχημά του 

Θεσσαλονίκη: Διπλή επίθεση σε μίνι μάρκετ τα ξημερώματα – Συνελήφθη 31χρονος

Θεσσαλονίκη: Διπλή επίθεση σε μίνι μάρκετ τα ξημερώματα – Συνελήφθη 31χρονος

Ο 31χρονος λήστεψε με σουγιά κατάστημα ψιλικών και λίγη ώρα αργότερα επιχείρησε νέα ληστεία 

Σοκαριστικά πλάνα: Ανδρας εμφανίζεται στα επείγοντα με τεράστιο μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του

Σοκαριστικά πλάνα: Ανδρας εμφανίζεται στα επείγοντα με τεράστιο μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι του

Βρέθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου και περίμενε υπομονετικά τη σειρά του 

Ο αρχηγός του στρατού της Ουγκάντα ξαναχτυπά: Αντίχριστοι και διαβολικοί οι Τούρκοι

Ο αρχηγός του στρατού της Ουγκάντα ξαναχτυπά: Αντίχριστοι και διαβολικοί οι Τούρκοι

Καμία αμφιβολία ότι έχουμε σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο 

Πρόστιμα έως 6.000 ευρώ μέσω εφορίας και νέο κυνηγητό για τους ανυπότακτους

Πρόστιμα έως 6.000 ευρώ μέσω εφορίας και νέο κυνηγητό για τους ανυπότακτους

Πώς θα βεβαιώνονται πλέον τα πρόστιμα για όσους αποφεύγουν την κατάταξη 

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος - Part time το Σαββατοκύριακο

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος - Part time το Σαββατοκύριακο

Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία 

Ανείπωτη τραγωδία με 32χρονη μητέρα: Πέθανε από ανεύρισμα πέντε μήνες μετά την γέννηση της κόρης της

Ανείπωτη τραγωδία με 32χρονη μητέρα: Πέθανε από ανεύρισμα πέντε μήνες μετά την γέννηση της κόρης της

Η άτυχη γυναίκα είχε, μόλις, ολοκληρώσει την προπόνησή της στο γυμναστήριο όταν συνέβη το τραγικό συμβάν 

Χαλκιδική: Έκλεψαν ξαπλώστρες από beach bar με φορτηγό - Βίντεο

Χαλκιδική: Έκλεψαν ξαπλώστρες από beach bar με φορτηγό - Βίντεο

Διάρρηξη σε γνωστό beach bar στην Καλλιθέα Χαλκιδικής τα ξημερώματα της 6ης Μαΐου, με τους δράστες να αποχωρούν φορτωμένοι με ξαπλώστρες και εξοπλισμό. 

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σορός σε φρεάτιο υπόγειου πάρκινγκ

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε σορός σε φρεάτιο υπόγειου πάρκινγκ

Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια 

Έκθεση αποκαλύπτει το πιθανό κίνητρο του δράστη της απόπειρας δολοφονίας Τραμπ

Έκθεση αποκαλύπτει το πιθανό κίνητρο του δράστη της απόπειρας δολοφονίας Τραμπ

Ο ύποπτος επέκρινε τις ενέργειες των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν σε πολλές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Χανταϊός: Έφτασαν στα Κανάρια οι πρώτοι ασθενείς από το Πράσινο Ακρωτήρι

Χανταϊός: Έφτασαν στα Κανάρια οι πρώτοι ασθενείς από το Πράσινο Ακρωτήρι

Το αεροασθενοφόρο, η άφιξη του οποίου στο αρχιπέλαγος αυτό δεν είχε γνωστοποιηθεί προηγουμένως, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο στα νότια της πόλης Λας Πάλμας γύρω στις 18.30 

Θεσσαλονίκη - Αεροδρόμιο Μακεδονία: Ενιαίο μέτωπο για το θέμα Ryanair και Fraport

Θεσσαλονίκη - Αεροδρόμιο Μακεδονία: Ενιαίο μέτωπο για το θέμα Ryanair και Fraport

«Να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο» ζήτησαν Στ. Αγγελούδης και Κ. Γκιουλέκας 

Reuters: Το Τελ Αβίβ προετοιμάζεται για κλιμάκωση με το Ιράν

Reuters: Το Τελ Αβίβ προετοιμάζεται για κλιμάκωση με το Ιράν

Στις 7 το απόγευμα συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ 

Σκοτεινό το παρελθόν με τις«εξαφανίσεις» επιστημόνων - Από τη δεκαετία 1940 μυστηριώδεις αυτοκτονίες

Σκοτεινό το παρελθόν με τις«εξαφανίσεις» επιστημόνων - Από τη δεκαετία 1940 μυστηριώδεις αυτοκτονίες

Οι συνωμοσιολόγοι ισχυρίζονται ότι εκατοντάδες τέτοιοι θάνατοι συνέβησαν όταν αναφέρθηκαν αρχικά θεάσεις UFO, και ότι παρουσιάστηκαν ως ατυχήματα ή αυτοκτονίες 

Χανταϊός: Πώς ζουν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου – Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του πλοίου

Χανταϊός: Πώς ζουν οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου – Δείτε βίντεο από το εσωτερικό του πλοίου

Μάσκες, τήρηση των αποστάσεων και απαγόρευση των συγκεντρώσεων 

Τραγωδία στη Σάμο: Νεκρός άνδρας έπειτα από ανατροπή μπετονιέρας

Τραγωδία στη Σάμο: Νεκρός άνδρας έπειτα από ανατροπή μπετονιέρας

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε παραλιακό κρηπίδωμα στο Ηραίο, όταν το όχημα ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες 

Πέθανε ο ιδρυτής του CNN Τεντ Τέρνερ

Πέθανε ο ιδρυτής του CNN Τεντ Τέρνερ

Είχε το παρατσούκλι το «Στόμα του Νότου» 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services