Το δρόμο για τη φυλακή πήρε το ζευγάρι που κατηγορείται για την κατοχή των σχεδόν 8 κιλών κοκαΐνης μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για την προφυλάκισή τους.
«Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών». Σε αυτή τη φράση ο 32χρονος σύντροφος της πρώην παίκτριας ριάλιτι «έχτισε» την υπερασπιστική του γραμμή αρνούμενος κατηγορηματικά στην απολογία του ότι τα σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης ήταν δικά του.
«Έκανα λάθος, το μετανιώνω ειλικρινά και γνωρίζω ότι θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου.» είπε ο νεαρός στην απολογία του και δήλωσε χρήστης ναρκωτικών που έπεσε θύμα εκβιασμού από τον προμηθευτή του. Παράλληλα, επιχείρησε να απεμπλέξει την σύντροφο του από την υπόθεση. «Η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, ο 32χρονος και η 29χρονη σύντροφος του η οποία ,επίσης, αρνήθηκε τις κατηγορίες δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα οι οποίοι μετά τις απολογίες τους τους έκριναν προφυλακιστέους.
«Με κατέστρεψε»
«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση. Δεν γνώριζα τι έκανε ο σύντροφος μου» φέρεται να ισχυρίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας η 29χρονη, που στο άκουσμα της απόφασης προσωρινής της κράτησης φώναξε: «Με κατέστρεψε!» ενώ ο νεαρός φέρεται να ξέσπασε σε κλάματα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε ότι πολύ συχνά είχε καυγάδες με τον 32χρονο σύντροφο της στην προσπάθεια της να τον πείσει να σταματήσει την χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Μάλιστα, το ζευγάρι πήρε το δρόμο για τη φυλακή ένα περίπου μήνα πριν παντρευτεί καθώς φέρονται να ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Οκτωβρίου.
Ο κατηγορούμενος, στην απολογία του, αφού αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, στην εγκατάλειψη από τον πατέρα του πριν ακόμη γεννηθεί, τη σχέση του με τα Κουφονήσια όπου εργαζόταν ως σερβιτόρος αλλά και υδραυλικός και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο υποστήριξε ότι ξεκίνησε να κάνει χρήση ναρκωτικών το 2011 όταν εργάστηκε ως μπάρμαν.
«Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στη μέση μου υποχρεώθηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο για μεγάλο διάστημα έως το 2011. Τότε ξεκίνησα να εργάζομαι ως barman στην Αθήνα σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και το καλοκαίρι στη Νάξο. Τότε ήταν που ξεκίνησα να κάνω χρήση κοκαΐνης. Όταν εργαζόμουν σε νυχτερινά καταστήματα με κερνούσαν κοκαΐνη. Δυστυχώς λόγω της καθημερινής χρήσης εθίστηκα και έκτοτε είμαι εξαρτημένος από την κοκαΐνη. Έχω κάνει χρήση και άλλων ναρκωτικών όπως mdma και extacy σε συνδυασμό με υπερκατανάλωση αλκοόλ» ανέφερε.
Η γνωριμία με το μοντέλο
Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο η γνωριμία του με την συγκατηγορούμενη του το 2017 ήταν καθοριστική καθώς ήδη «ένιωθα ότι καταστρέφω τον εαυτό μου γιατί ξενυχτούσα κάθε μέρα και έκανα κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ» και εκείνη θέλησε να τον βοηθήσει να ξεφύγει από τα ναρκωτικά.
«Αποκάλυψα στην Έ. το πρόβλημα της εξάρτησής μου, η οποία με προέτρεψε και με βοήθησε να διακόψω τη νυχτερινή εργασία για να αλλάξω περιβάλλον και να κάνω προσπάθεια να κόψω τα ναρκωτικά. Σταματήσαμε και οι δύο τη νυχτερινή εργασία.» υπογράμμισε στο απολογητικό του υπόμνημα και συνέχισε:
«Για κάποια διαστήματα κατάφερα να διακόψω τη χρήση αλλά δυστυχώς μετά υποτροπίαζα. Με την Έ. τσακωνόμουν λόγω της χρήσης . Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν συγκατοικούσαμε σταθερά, αλλά εκείνη έμενε με τους γονείς της και απλώς ερχόταν κάποια βράδια σπίτι μου. Είχα υποσχεθεί στην Έ. ότι θα παρακολουθήσω πρόγραμμα απεξάρτησης και θεωρούσαμε ότι αν κάνουμε οικογένεια ο οργανισμός μου θα απορροφηθεί ψυχικά και πνευματικά και θα ξεφύγω οριστικά».
«Δεχόμουν απειλές»
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι υποτροπίασε το 2020 μέσα στη καραντίνα όταν συνάντησε έναν παλιό γνωστό του.
«Κατέληξα μέσα και στην ψυχολογική απόγνωση της καραντίνας να υποτροπιάσω και να κάνω χρήση. Συνέχισα να προμηθεύομαι από αυτόν και έφτασα στο σημείο να του χρωστάω 6.500 ευρώ. Του είχα υποσχεθεί ότι θα τον αποπληρώσω στο τέλος του φετινού καλοκαιριού.» είπε στην απολογία του σημειώνοντας ότι επιστρέφοντας δεν είχε τα χρήματα.
«Τότε ξεκίνησε να με απειλεί λέγοντας μου «ξέρω που μένεις, θα έχεις πρόβλημα και εσύ και η φίλη σου». Τον ρώτησα : «που την είδες τη φίλη μου;» Μου είπε ότι είχε δει την Έ. επειδή και αυτή έβγαζε βόλτα το σκύλο μου στην ίδια πλατεία».
Μάλιστα, ο κατηγορούμενος περιγράφει το άτομο αυτό λέγοντας :
«Το άτομο αυτό το ξέρω ως Βασίλη και είναι 40 ετών και πιο ψηλός από εμένα. Στις 7.9.21 ο Βασίλης ήρθε έξω από το σπίτι μου και με περίμενε με δύο άτομα ακόμη που ήταν πάνω στη μηχανή με κράνη»
«Πρέπει να κάνεις κάτι για εμένα»
Ο 32χρονος ανέφερε λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο, όπως λέει, υποχρεώθηκε να μεταφέρει τα ναρκωτικά αλλά και τις οδηγίες που του δόθηκαν.
«Μου είπε ότι επειδή του χρωστούσα θα έπρεπε να κάνω κάτι για αυτόν για να μην με πειράξει. Μου είπε ότι θα με στείλει να παραλάβω από κάπου μια τσάντα και να την παραδώσω κάπου αλλού. Δεν μου είχε πει τι θα περιείχε. Κατάλαβα ότι επρόκειτο για ναρκωτικά αλλά δεν ήξερα το είδος και την ποσότητα. Μου είπε ότι θα έρθει να με βρει πάλι την Πέμπτη το μεσημέρι στην οδό Δικαιάρχου στο ύψος ενός καταστήματος με ψιλικά. Πράγματι ήρθε την Πέμπτη και μου είπε να πάω στη Νέα Σμύρνη στη γωνία Εφέσου και Πολυκάρπου και ότι θα έρθει στις 3:30 ένα ταξί STATION WAGON . Στον οδηγό θα έλεγα ότι «έρχομαι από το Βασίλη» και αυτός θα μου αφήσει μια τσάντα που εγώ θα πρέπει να την πάω πεζός στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής, στη γωνία με το παντοπωλείο (200 μέτρα από εκεί) όπου θα έρθει να την παραλάβει ένα θαλασσί TOYOTA.
Πράγματι στις 3:30 πήγα πεζός στη διασταύρωση Εφέσου και Πολυκάρπου, (αφού είχα παρκάρει λίγο πιο κάτω) και μετά από λίγο εμφανίστηκε το STATION WAGON ταξί το οποίο στάθμευσε στην απέναντι γωνία της διασταύρωσης. Μετά από 3 δευτερόλεπτα, από την ίδια φορά του δρόμου από την οποία είχε έρθει το ταξί, πέρασαν μπροστά μου δύο μηχανές τις οποίες πρόσεξα επίμονα καθώς περίμενα να προχωρήσουν προκειμένου να περάσω απέναντι με ασφάλεια. Στη μία επέβαιναν 2 άτομα και στην άλλη 1 άτομο. Είδα ότι είχαν και οι 3 επιβαίνοντες κράνη και στη μηχανή με τα 2 άτομα είδα να κρέμεται και καλώδιο ακουστικού. Περνάω το δρόμο απέναντι, πηγαίνω στον οδηγό του ταξί και του λέω : «έρχομαι από το Βασίλη» και εκείνη τη στιγμή εξέρχεται από το ταξί ένα άγνωστο άτομο και βγάζει ένα ταξιδιωτικό σάκο από το χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου και τον αφήνει στο πεζοδρόμιο. Την ίδια στιγμή εγώ ανήσυχος του είπα «είδες τις μηχανές που πέρασαν;» και αυτός μου απάντησε «ναι τις είδα και πιο πριν, παρ’ τα και φύγε!» και μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε βιαστικά».
«Δεν αντιστάθηκα»
Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος αν και υποστήριξε πως υποψιάστηκε ότι τον παρακολουθούσαν είπε πως φοβήθηκε μην χαθεί η τσάντα και βρει τον μπελά του.
«Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχα ακουμπήσει την τσάντα. Σκέφτηκα τις μηχανές που πέρασαν με το ακουστικό μπορεί να ήταν αστυνομικοί και δίστασα να πάρω την τσάντα αλλά ο οδηγός του ταξί την άφησε και έφυγε και φοβήθηκα να την αφήσω μη χαθεί και βρω τον μπελά μου από το Βασίλη και με κατηγορεί ότι την έκλεψα. Ενώ λοιπόν στεκόμουν δίπλα στο σάκο φρεναρίσματα, κοιτάω πίσω μου και βλέπω τις μηχανές να έχουν έρθει ανάποδα στο δρόμο προς τη μεριά μου. Ήταν αστυνομικοί με έριξαν κάτω και με χτύπησαν. Δεν αντιστάθηκα καθόλου και τους φώναξα «είμαι κάτω ότι πείτε». Μου πέρασαν χειροπέδες και με ρωτούσαν «ποιος σε έστειλε; που θα τα πήγαινες αυτά; (Δεν με ρώτησαν ποιος μου έδωσε το σάκο, Γιατί πιθανόν γνώριζαν). Αφού μου αφαιρέσουν τα προσωπικά μου αντικείμενα και μου φορέσουν χειροπέδες τους είπα ότι επιθυμώ να συνεργαστώ και να τους πω ότι γνωρίζω. Τους αποκάλυψα το σημείο που θα παρέδιδα το σάκο και μου ζήτησαν να πάμε μαζί. Πήγαμε στην Αγία Φωτεινή αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς γιατί προφανώς αντιλήφθηκαν ότι υπήρχαν κι άλλα άτομα και ότι δεν έφτασα εκεί πεζός.»
«Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών»
Ο νεαρός αρνήθηκε κατηγορηματικά την κατηγορία, όπως του αποδίδεται. «Δεν είμαι έμπορος ναρκωτικών.» ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε «Εργάζομαι από 13 ετών και στη ζωή μου έχω αγωνιστεί με τιμιότητα και ιδρώτα για να επιβιώνω. Αποδέχομαι ότι αποπειράθηκα να μεταφέρω την κατασχεθείσα ποσότητα από το σημείο που θα την παραλαμβάνει στο σημείο που μου είχε υποδειχθεί. Όμως με κάθε ειλικρίνεια δηλώνω ότι η κατασχεθείσα ποσότητα δεν ήταν δική μου, δεν μου ανήκει ακόμα δεν είχα εξουσία διαθέσεως της ούτε αποφάσιζα για την τύχη της. Δεν προλαβα να αποκτήσω κατοχή της της βαλίτσας. Προτού την ακουμπήσω με συνέλαβαν οι αστυνομικοί.»
«Η σύντροφος μου δεν έχει καμία σχέση»
Ο 32χρονος επέμεινε στον αρχικό του ισχυρισμό ότι η νεαρή σύντροφος του δεν έχει σχέση με την υπόθεση τονίζοντας:
«Η σύντροφος μου δεν έχει απολύτως καμία σχέση και φταίω αποκλειστικά εγώ για την εμπλοκή της, υπό την έννοια ότι αν δεν βρισκόταν στο μικρό σπίτι μου δεν θα ήταν κατηγορούμενη.
Αντιλαμβάνομαι ότι έπρεπε να μη δεχθώ να πάω να παραλάβω την κατασχεθείσα ποσότητα. Έκανα λάθος, το μετανιώνω ειλικρινά και γνωρίζω ότι θα υποστώ τις συνέπειες του νόμου»
Τα αιτήματα
Ο κατηγορούμενος στην προσπάθεια του να αποδείξει ότι είναι τοξικοεξαρτημένος ζήτησε να εξεταστεί από πραγματογνώμονα ώστε να διαπιστωθεί ο βαθμός εξάρτησης. Μάλιστα, την πρώτη φορά που πέρασε το κατώφλι της ανακρίτρια φέρεται να ζήτησε να του γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι υπήρχε κοκαΐνη στο αίμα του.
Επιπλέον ζήτησε να αναζητηθεί βιντεοληπτικό υλικό από την επίμαχη διασταύρωση προκειμένου να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του ότι δεν αντιστάθηκε αλλά «αντίθετα χτυπήθηκα» , δεν ακούμπησε τη βαλίτσα καθώς και ότι «οι ίδιοι οι αστυνομικοί που με συνέλαβαν ήταν αυτοί που ακολουθούσαν το ταξί και πέρασαν μπροστά μου δευτερόλεπτα αφότου στάθμευσε οδηγός του ταξί».
Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/dikastiko/arthro/7794837/elena-polychronopoulou-oi-fones-sta-dikastiria-kai-oi-ischyrismoi-tou-proin-podosfairisti-gia-tin-exartisi-kai-to-chreos
Πώς μπορεί η Ευρώπη να κρατήσει τα παιδιά μακριά από τα social media: Το παράδειγμα της Αυστραλίας
Τα «παραθυράκια», οι προκλήσεις για την Ελλάδα και τις άλλες χώρες

Δημοσκόπηση Interview: Πόσοι θα ψήφιζαν Ντε Γκρες, τον γιο του τέως βασιλιά της Ελλάδας
Πρώτη η ΝΔ με 17,9 μονάδες από τον δεύτερο

Ελευσίνα: Κόρη τραυμάτισε θανάσιμα την μητέρα της στην προσπάθειά της να παρκάρει
Συνελήφθη η 44χρονη κόρη της εκλιπούσας

Πύλος: Ποινή φυλάκισης σε 25χρονο που ξυλοκόπησε κουρέα γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα
Ο δράστης της επίθεσης στην Πύλο κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες

Ο «εμμονικός με το σeξ» Ασαντ κοιμόταν με συζύγους αξιωματούχων, που του τις «σύστηνε» πρώην δημοσιογράφος ερωμένη του
Σeξ, ίντριγκες, μυστηριώδεις θάνατοι και βιντεοπαιχνίδια, λίγο πριν την κατάρρευση του πρώην προέδρου

Τρομακτικές εικόνες στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα του αγώνα κι υπέστη σπασμούς
«Πάγωσαν» στο θρυλικό Μαρακανά, όπου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Φλαμένγκο με την Σαμπάιο Κορέα, ο Αλεξάντρε της δεύτερης κατέρρευσε κι υπέστη σπασμούς

Καρέ καρέ οι αγωνιώδεις στιγμές από τη μεταφορά του 2,5 ετών κοριτσιού στο Παίδων μετά την πτώση σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα
Το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένο στη ΜΕΘ

Ιωάννινα: Φωτιά σε σπίτι στη Βρυσέλλα Φιλιατών - Έχουν σημειωθεί υλικές ζημιές
Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά οι εργάτες που διαμένουν στο σπίτι απουσίαζαν, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει κανείς

Υπό αστυνομική προστασία ο Ζακ Λανγκ και η σύζυγός του μετά από απειλές στα social media
Οι απειλές έρχονται μετά τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του πρώην υπουργού Πολιτισμού της Γαλλίας με τον Τζέφρι Επστάιν

Ενοχος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης
Του επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων ετών με αναστολή στην έφεση

Φρίκη στη Ρωσία: Βίασε τη 17χρονη κόρη του αφεντικού του και την τάισε στα γουρούνια
Ο Ζίκοφ, καταδικασμένος στο παρελθόν για τη δολοφονία του ίδιου του αδελφού του, έτρεφε μίσος απέναντι στον εργοδότη του, πατέρα της Μιλένα

Φωτιά σε υπόγειο σουπερμάρκετ στη Νέα Ιωνία
Προληπτική εκκένωση από την Πυροσβεστική

Η αστυνομία εισέβαλε στην παράσταση του Αιμίλιου Χειλάκη – Τι συνέβη
Αστυνομικοί εισέβαλαν στο Θέατρο Αθηνών, μετά από καταγγελία περαστικού. Τι λένε οι ηθοποιοί.

Ηράκλειο: Κορίτσι 4,5 χρόνων έπεσε σε φρεάτιο - Τραυματίστηκε στην κοιλιά από κοφτερές λαμαρίνες
Το καπάκι ήταν σπασμένο και ο χώρος παρέμενε ακάλυπτος, χωρίς να υπάρχει προειδοποιητική σήμανση

Τρομερός διάλογος δύο ληστών με γυναίκα: «Τη μηχανή πού την πάτε» – «Δική μας είναι, όλα καλά θεία»
Σκηνές άπειρου κάλλους σε στενό της Ανω Πόλης, στη Θεσσαλονίκη

Πρόστιμα 1,05 εκατ. ευρώ από τη ΔΙΜΕΑ σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και εταιρείες τροφίμων για υπέρβαση πλαφόν
Πρόστιμα για υπέρβαση του επιτρεπόμενου περιθωρίου μικτού κέρδους σε συνολικά 65 κωδικούς προϊόντων

Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 43χρονος αστυνομικός και πατέρας δύο παιδιών
Από το αστυνομικό τμήμα Λαμίας δόθηκε παραγγελία στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς, για να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή

Εγκατέλειψε το 9,5 ετών αυτιστικό παιδί της στα δικαστήρια Λαμίας
Η μητέρα «εγκατέλειψε το παιδί στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας και εξαφανίστηκε από προσώπου γης, ούτε τα ελάχιστα ρούχα του παιδιού δεν παρέδωσε, ούτε τα φάρμακα», σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα

Για απείθεια στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ δικάζεται στις 30 Μαρτίου ο Φραπές
Η δίωξη αφορά στην άρνησή του να καταθέσει στην εξεταστική όταν κλήθηκε για πρώτη φορά, προκαλώντας αντιδράσεις των βουλευτών – Εις βάρος του εκκρεμεί και δεύτερη δικογραφία για ψευδή κατάθεση

Ιταλία: Βίντεο που κόβει την ανάσα - Μάχη σώμα με σώμα καραμπινιέρι και ληστών χρηματαποστολής
Παρά τη σφοδρότητα της επίθεσης, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Πύλος: 25χρονος επιτέθηκε με γκλοπ σε κουρέα γιατί δεν του άρεσε το κούρεμα
Ο δράστης χτυπούσε για πάνω από 10 λεπτά τον κουρέα με το γκλοπ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοκαριστικό ατύχημα για τη Λίντσεϊ Βον, ούρλιαζε από τον πόνο
Αγωνιζόταν με κομμένο χιαστό

Καιρός: Με βροχές και σκόνη η Δευτέρα – Τι δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα για την Τσικνομπέμπτη
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Καλλιθέα: Σε κρίσιμη κατάσταση το 2 ετών κοριτσάκι που έπεσε στο σιντριβάνι
Έμεινε επί ώρα χωρίς τις αισθήσεις του, όμως οι γιατροί κατόρθωσαν να το επαναφέρουν

«Ήμουν ο Αγιος Παντελεήμων, έπρεπε να τον αφήσω να πεθάνει», λέει ο γιατρός που καταδικάστηκε για «φακελάκια»
«Έπρεπε να μου δίνουν βραβεία»

Ο Τραμπ διέγραψε από τον λογαριασμό του το βίντεο που δείχνει τους Ομπάμα ως πιθήκους: «Υπάλληλος το ανέβασε κατά λάθος»
Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, έκανε λόγο για «ψευτοαγανάκτηση» έπειτα από κατηγορίες για ρατσισμό που προκάλεσε βίντεο

Πάνω από 168.000 επιβεβαιωμένοι νεκροί στρατιώτες Ρώσοι: Η έρευνα του BBC που «ξεσκεπάζει» τις απώλειες της Μόσχας
Το μεγαλύτερο ποσοστό απωλειών, 33%, το έχουν οι εθελοντές

Ανήλικος έβαλε φωτιά στον κολλητό του, ενώ οι φίλοι του γελούσαν και τον βιντεοσκοπούσαν
Το θύμα έκρυψε αρχικά την αλήθεια από τους γονείς του, αλλά το βίντεο αποκάλυψε την αλήθεια

Μητέρα στον Βόλο κατηγορείται για εμπλοκή σε υπόθεση παιδικής ποpνογραφίας με θύμα την ανήλικη κόρη της
Η γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα

Ο Κακούσης παραιτείται από τη δημοσιογραφία για όσο εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου και δηλώνει αθώος
Ο ίδιος με ανάρτησή του γνωστοποιεί ότι δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του και πως όλες οι συναλλαγές που είχε με το ΙΝΕ ΓΣΕΕ είχαν νόμιμη αιτία

Τσικνοπέμπτη: Πότε δεν θα γίνεται ντελίβερι - Απεργούν διανομείς
24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι διανομείς στην efood για την Τσικνοπέμπτη - Ποιοι θα συμμετάσχουν

Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η έρευνα της πυροσβεστικής
Σε τρία σημεία είχε διάβρωση ο σωλήνας του προπανίου

Σκάνδαλο σε ξενοδοχεία: Μετέδιδαν live σε παγκόσμια μετάδοση ζευγάρια σε προσωπικές στιγμές χωρίς να το γνωρίζουν
Οι διαχειριστές των εφαρμογών ισχυρίζονταν ότι μετέδιδαν ζωντανά εικόνα από περισσότερες από 180 κάμερες σε ξενοδοχεία

Υπουργείο Μεταφορών: 100 ευρώ το πρόστιμο για το εισιτήριο – Όσοι συλλαμβάνονται για γκράφιτι, θα τα καθαρίζουν οι ίδιοι
Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο νόμου του υπουργείου Μεταφορών για τον εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση των μεταφορών

Σεισμός: 4,9 Ρίχτερ χτύπησαν την Τουρκία στην επέτειο της φονικής δόνησης του 2023
Ο Εγκέλαδος έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του στη γειτονική χώρα

Θρίλερ στην Πιερία: Εντοπίστηκε σορός μέσα σε καμένο αυτοκίνητο - Βρέθηκε μπιτόνι με βενζίνη
Κάτοικοι αναφέρουν πως μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μπιτόνι με βενζίνη - Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες υπό τις οποίες ξεκίνησε η πυρκαγιά

Αυξήθηκε το επίδομα ασθένειας - Πόσα χρήματα θα παίρνουν πλέον οι εργαζόμενοι
Το ημερήσιο επίδομα ασθένειας ανέρχεται στα 18,61 ευρώ για τις πρώτες 15 ημέρες επιδότησης

Σφραγισμένη για αιώνες: Η μεσαιωνική σήραγγα που κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει
Κλειστή εδώ και εκατοντάδες χρόνια κάτω από τη Γερμανία, ξανανοίγει ένα μυστήριο που αντιστέκεται στον χρόνο

Ινδία: Μπαλόνια γεμάτα αέριο εξερράγησαν μέσα σε ασανσέρ – Δύο τραυματίες
Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη τι είδους αέριο χρησιμοποιήθηκε για το φούσκωμα των μπαλονιών

Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρός οδηγός που το ΙΧ του παρασύρθηκε από ορμητικά νερά ποταμού
Πέρασε κλειστή ιρλανδική διάβαση










