Αυστηρά μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούν οι εργαζόμενοι και οι επιβάτες στα αεροδρόμια της χώρας μας για την αποφυγή διασποράς του Covid - 19 ενόψει και της διεύρυνσης των πτήσεων εσωτερικού από σήμερα.
Οι πτήσεις εσωτερικού έχουν αρχίσει να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς από τις 18 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ήρθη ο περιορισμός μετακινήσεων προς την επαρχία και την Κρήτη και θα συνεχίσουν να αυξάνονται από σήμερα , οπότε θα αρθεί ο περιορισμός και προς τα υπόλοιπα νησιά.
Ωστόσο, αναμένεται μεγαλύτερη αύξηση των πτήσεων από την 1η Ιουνίου οπότε θα ανοίξουν τα 12μηνης λειτουργίας ξενοδοχεία και από τις 15 Ιουνίου οπότε θα ανοίξουν και τα εποχικά ξενοδοχεία.
Υπενθυμίζεται, πως η AEGEAN στα δρομολόγια εσωτερικού, ήδη από τις 18 Μαΐου ενίσχυσε τα δρομολόγια προς Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και από αύριο 25 Μαΐου ενισχύει και τα δρομολόγια προς Ρόδο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και τους υπολοίπους προορισμούς του δικτύου εσωτερικού.
Επίσης, σταδιακά μέχρι τα τέλη Μαΐου, θα προχωρήσει και στην επανέναρξη διασύνδεσης με μερικούς βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, από την Αθήνα προς Μόναχο, Ζυρίχη, Φρανκφούρτη και Γενεύη, ενώ θα αυξήσει τις πτήσεις προς τις Βρυξέλλες, το μοναδικό προορισμό εξωτερικού που έως σήμερα δεν είχε ανασταλεί.
Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της τουριστικής περιόδου, από τις 15 Ιουνίου απελευθερώνονται οι απευθείας πτήσεις εξωτερικού μόνο προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και από 1η Ιουλίου προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας. Από την απελευθέρωση θα εξαιρεθούν χώρες με αρνητικά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τα μέτρα του Αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βασίζονται στις οδηγίες των Eθνικών Yγειονομικών Αρχών, η σχολαστική τήρηση κανόνων υγιεινής των χεριών καθώς και αναπνευστικής υγιεινής, η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων, ο προσεκτικός καθαρισμός και η απολύμανση επιφανειών και χώρων, ιδιαίτερα όπου υπάρχει «επαφή», αποτελούν τη βασική προϋπόθεση για την προστασία των επιβατών και των εργαζομένων.
Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τη χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική - ήδη από την είσοδο του επιβάτη στο αεροδρόμιο - καθώς και η διατήρησή της κατά τη διάρκεια της παραμονής στους χώρους του αεροδρομίου.
Υποχρεωτική είναι τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιβίβασης όσο και κατά την πτήση.
Στοιχεία για πτήσεις από 25 Μαΐου έως 31 Μαΐου αεροδρόμιο Αθήνας
Τα διαθέσιμα στοιχεία μέχρι στιγμής για πτήσεις από αύριο 25 Μαΐου έως 31-5-2020 έχουν ως εξής:
Στις 25-05-2020 προγραμματισμένες 114 πτήσεις, 19 εξωτερικού και 95 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Ιταλία, Κατάρ, Βέλγιο, Κύπρος, Ρουμανία, Ουγγαρία, Αλβανία, Τουρκία, Γερμανία, Λίβανος.
Στις 26-05-2020 75 πτήσεις, 13 εξωτερικού και 62 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Βέλγιο, Γερμανία, Κύπρος, Αυστρία, Λίβανος.
Στις 27-05-2020 108 πτήσεις, 15 εξωτερικού και 93 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Κατάρ, Γερμανία, Αίγυπτος, Βέλγιο, Κύπρος, Βουλγαρία, Αλβανία.
Στις 28-05-2020 85 πτήσεις, 11 εξωτερικού και 74 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Κύπρος, Βέλγιο, Γερμανία, Βουλγαρία.
Στις 29-05-2020 108 πτήσεις, 16 εξωτερικού και 92 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Κατάρ, Ελβετία, Κύπρος, Βέλγιο, Γερμανία, Βουλγαρία.
Στις 30-05-2020 82 πτήσεις, 8 εξωτερικού και 74 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Γερμανία, Αυστρία, ΗΠΑ.
Στις 31-05-2020 86 πτήσεις, 4 εξωτερικού και 82 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία
Σημειώνεται πως τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να μεταβληθούν ανά πάσα στιγμή, καθώς τα προγράμματα των εταιρειών δεν είναι σταθερά αυτή την περίοδο και επίσης εκτελούνται πολλές πτήσεις ιδιωτικές και εμπορευματικές, οι οποίες δεν απαιτούν προγραμματισμό πολλών ημερών.
Επίσης, για τις χώρες που έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις με βάση (ΝΟΤΑΜ) της ΥΠΑ, σημειώνεται πως πρόκειται για πτήσεις επαναπατρισμού, εμπορευματικές κλπ.
ΥΠΑ – Αεροπορικές οδηγίες
Υπενθυμίζεται ότι με στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από την πανδημία COVID-19 η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) είχε ανακοινώσει αεροπορικές οδηγίες (NOTAMS) για επτά χώρες:
Επεκτείνεται μέχρι τις 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59 η αναστολή όλων των πτήσεων μεταφοράς επιβατών από και προς την Ελλάδα με την Ιταλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία.
Παρατείνεται έως τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59 η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από και προς της Αλβανία και την Βόρεια Μακεδονία.
Η απαγόρευση όλων των πτήσεων προς την Ελληνική Επικράτεια όσον αφορά την Τουρκία επεκτείνεται έως τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59.
Επιτρέπονται έως την την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59, μόνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ), οι αφίξεις/αναχωρήσεις των διεθνών πτήσεων.
Παραμένει σε ισχύ, έως τις 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59, η προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών και το μέτρο της υποχρεωτικής προληπτικής καραντίνας 14 ημερών για επιβάτες (όλων των εθνικοτήτων) που φτάνουν στην χώρα μας από το σύνολο των διεθνών προορισμών έως την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59.
Εξαιρέσεις πτήσεων
Από την προσωρινή αναστολή πτήσεων εξαιρούνται οι πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων (cargo), οι υγειονομικού ενδιαφέροντος (sanitary), οι ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος (humanitarian), οι πτήσεις επιστροφής αεροσκάφους μόνο με το πλήρωμά του (ferry flights), οι κρατικές πτήσεις (state), οι πτήσεις που αναφέρουν ότι ευρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση (emergency), οι στρατιωτικές πτήσεις (military, δεν ισχύουν οι πτήσεις αυτές για την Τουρκία), οι πτήσεις της Frontex, οι ανεφοδιασμού, οι πτήσεις υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας και οι πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών.
Επίσης για την προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη ευρωπαίων πολιτών ισχύουν οι ακόλουθες εξαιρέσεις: Μέλη οικογενειών Ευρωπαίων πολιτών, πολίτες χωρών συνθήκης Σένγκεν, υγειονομικό προσωπικό, πολίτες τρίτων χωρών που έχουν μακράς διάρκειας άδεια visa σε Ευρωπαϊκή χώρα και χώρα Συνθήκης Σένγκεν, κυβερνητικό, διπλωματικό, στρατιωτικό, ανθρωπιστικό προσωπικό, πληρώματα αεροσκαφών και σε όσους μη Ευρωπαίους πολίτες έχουν εξασφαλίσει άδεια για το ταξίδι τους από Ελληνικό Προξενείο.
Πηγή: http://www.cnn.gr/news/ellada/story/220628/arsi-metron-dieyrynontai-oi-ptiseis-esoterikoy-pos-tha-taxideyoyme
Πέθανε στα 56 του ο Ηλίας Γκανιάτσας, συνιδιοκτήτης του ART TV
Ο θάνατός του, έπειτα από δύσκολη μάχη με ασθένεια, προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αρτας και στον χώρο των περιφερειακών ΜΜΕ

Στην Ευρώπη οι Έλληνες δουλεύουν τις περισσότερες ώρες – Ποιοι φτάνουν και τις 49 ώρες εβδομαδιαίως
Η απόκλιση δεν εντοπίζεται μόνο σε όσους έχουν εξαιρετικά επιβαρυμένο ωράριο

Προσοχή! Ο ιός του Δυτικού Νείλου «χτυπάει» ξανά - Ο ΕΟΔΥ προειδοποιεί πως τα κρούσματα θα αυξηθούν κι άλλο - Οι «κόκκινες» περιοχες
Ο Οργανισμός προβλέπει ότι η αύξηση των κρουσμάτων θα ενταθεί ακόμη περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες

Δείτε το σκίτσο του Αρκά που θα σας κάνει να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας - Όλοι λίγο έτσι κάνουμε με τα social media!
Ο σκιτσογράφος σατιρίζει το παράδοξο μιας εποχής που φοβάται την παρακολούθηση, αλλά αναρτά κάθε στιγμή της ζωής της στα social media

Γυναίκα 38 ετών προσποιούνταν την... 12χρονη - Πώς κατάφερνε να «ξαφρίζει» τα θύματά της
Απίστευτη ιστορία από τη Βραζιλία

Ποια μάρκα αυτοκινήτων «κυριαρχεί» σχεδόν σε όλον τον πλανήτη;
Ενώ οι Κινέζοι κατασκευαστές μονοπωλούν το ενδιαφέρον με τη ραγδαία τους άνοδο, η κυρίαρχη δύναμη της παγκόσμιας αγοράς παραμένει αδιαφιλονίκητη.

Ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, μισθωτοί: Δείτε ποιους αφορά το «πακέτο» που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τη ΔΕΘ!
Ανώτατος κυβερνητικός παράγοντας μιλά για πακέτο άνω του 1 δισ. ευρώ ενόψει της ομιλίας Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Σοκάρει η είδηση από την Κύμη: 64χρονος έχασε τη ζωή του μετά από τσίμπημα σφήκας
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, η κατάστασή του ήταν κρίσιμη

Ξέρεις αν μπορούν να σου κάνουν αλκοτέστ όταν περπατάς; Δες τι προβλέπει ο νόμος για τους πεζούς!
Το αλκοόλ στους δρόμους δεν αφορά μόνο όσους οδηγούν. Ένας πεζός υπό την επήρεια αλκοόλ μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρό κίνδυνο και να εμπλακεί σε τροχαίο

Eurostat: Τι σπουδές προτιμούν οι νέοι στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Επιχειρήσεις, διοίκηση και νομική αποτελούν τους πιο δημοφιλείς κλάδους σπουδών στην Ελλάδα και την ΕΕ, με πάνω από έναν στους πέντε φοιτητές να τους επιλέγει

ΟΑΣΘ: 12 νέες γραμμές λεωφορείων έρχονται - Το «Χ3» συνδέει αεροδρόμιο και μετρό
Ο συγκοινωνιακός χάρτης αλλάζει ενόψει έναρξης λειτουργίας και επέκτασης του μετρό προς την Καλαμαριά

Η Κούβα του Φιντέλ κάποτε αψήφησε την Αμερική, σήμερα παλεύει για ρεύμα και φάρμακα - Δείτε πώς άλλαξε το νησί μέσα σε 100 χρόνια
Η κυβέρνηση Ντίας-Κανέλ ανοίγει όλο και περισσότερο χώρο στην ιδιωτική οικονομία, καθώς το εμπάργκο των ΗΠΑ και εσωτερικές αδυναμίες βαθαίνουν την ενεργειακή κρίση του νησιού.

«Έφτασα από το 2118 για να σας προειδοποιήσω»: Οι τρομακτικές προβλέψεις ενός «χρονοταξιδιώτη» για το μέλλον
«Το 2118 ο κόσμος δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον σημερινό» – Οι αποκαλύψεις άνδρα που ισχυρίζεται πως ταξίδεψε στο μέλλον

Πτήση Βιέννη – Ηράκλειο με περιπέτεια: Επιστροφή στο αεροδρόμιο λίγο μετά την απογείωση
Ταλαιπωρία για τους επιβάτες – Αναγκαστική επιστροφή προς Βιέννη

Νέα στοιχεία για το τροχαίο στην Κάτω Αχαΐα: Ποια ήταν η 46χρονη που έχασε τη ζωή της
Η Ελένη Μπεθούλκα, 46 ετών και μητέρα 25χρονης κόρης, σκοτώθηκε σε σοβαρό δυστύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών–Πύργου, στην Κάτω Αχαΐα

Πώς θα πάρετε επιδότηση για ανακαίνιση έως 36.000€
Η δράση «Ανακαίνιση Κατοικίας» διαθέτει «κουμπαρά» περίπου 500 εκατ. ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ 2021-2027

Αντώνης Πανούτσος: Αγωνία για τον δημοσιογράφο - Τα νεότερα για την υγεία του
Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό» όπου νοσεί με τον ιό του Δυτικού Νείλου

Μεγάλη φωτιά στη Λήμνο - 112 για εκκένωση δύο περιοχών, δείτε βίντεο
Το μήνυμα του 112 καλεί τους κατοίκους των περιοχών Αγία Παρασκευή και Προφήτη Ηλία να απομακρυνθούν προς Μύρινα - Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής - Επιχειρούν επτά εναέρια

Μαρία Σάκκαρη: Κάλυψε τα αναγκαία έξοδα ενός παιδιού με καρκίνο
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κατέβαλε 8.000 ευρώ που χρειαζόταν ο μικρός Νικόλας

Η Τουρκία ζητά «ερυθρά αγγελία» της Interpol για τον Νετανιάχου, τον κατηγορεί για γενοκτονία
Το αίτημα συνδέεται με την επίθεση κατά ακτιβιστών του Global Sumud Flotilla σε διεθνή ύδατα – Σε εξέλιξη η δικαστική διαδικασία στην Κωνσταντινούπολη με συνολικά 35 κατηγορούμενους

Καιρός: Σε κλοιό καύσωνα η χώρα με 42άρια - Πότε θα πέσει ξανά η θερμοκρασία
Τι αναφέρει το meteo για τις επόμενες ημέρες
![Καταδίωξη-θρίλερ στο Λος Αντζελες: Έκλεψε μηχανή και τον κυνηγούσαν πάνω από μία ώρα στους δρόμους [βίντεο]](https://cdn.akous.gr/repository/2026/katadioxi-thriler-sto-los-antzeles-eklepse-michani.1c30cf78.jpg)
Καταδίωξη-θρίλερ στο Λος Αντζελες: Έκλεψε μηχανή και τον κυνηγούσαν πάνω από μία ώρα στους δρόμους [βίντεο]
Πέρασε ανάμεσα σε οχήματα, μπήκε σε στενά δρόμους αλλά και εκτός δρόμου, μέχρι που τελικά συνελήφθη

Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Δείτε το επιβλητικό ιστορικό κάστρο εκατομμυρίων που αγόρασε στην Ευρώπη
Ο ιδρυτής του Facebook και η σύζυγός του επένδυσαν σε ένα ακίνητο του 19ου αιώνα στην Ιρλανδία, το οποίο εκτείνεται σε 440 στρέμματα και κρύβει σκοτεινούς τοπικούς μύθους.

Φρίκη στο Λονδίνο: Πήγε να δει τα αστέρια με τον σύντροφό της και την βίασαν 2 μετανάστες μπροστά στα μάτια του
Δύο Αφγανοί παράτυποι μετανάστες κρίθηκαν ένοχοι για τον βιασμό γυναίκας σε πάρκο του ανατολικού Λονδίνου, ενώ ο σύντροφός της απειλήθηκε με μαχαίρι.

«Του κάρφωσε το μαχαίρι στο κεφάλι»: Συγκλονίζει ο πατέρας του 18χρονου που δέχθηκε επίθεση στον Αγιο Δημήτριο
«Θέλω να τιμωρηθεί ο δράστης» λέει ο πατέρας του νεαρού – Τι περιγράφει για την αιματηρή επίθεση με θύμα τον γιο του

Τέλος στα σενάρια για 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο: Η απόφαση του ΣτΕ και ο μόνος τρόπος επιστροφής
Η Ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου βάζει οριστικό τέλος στις δικαστικές διεκδικήσεις, αφήνοντας την όποια επαναφορά των δώρων αποκλειστικά στην ευχέρεια της κυβέρνησης.

Φωτιά στα καύσιμα: Τι θα γίνει με την επιδότηση στο diesel τον Σεπτέμβριο
Η εκτόξευση της μέσης τιμής του πετρελαίου κίνησης πάνω από τα 2 ευρώ φέρνει στο προσκήνιο τη διατήρηση του μέτρου στήριξης, με τις αποφάσεις να «κλειδώνουν» άμεσα.

Εισφορά Αλληλεγγύης Συνταξιούχων: Η κρίσιμη απόφαση που μπορεί να φέρει μεγάλο ""ψαλίδι"" στις κρατήσεις
Το Ελεγκτικό Συνέδριο καλείται να εξετάσει αν ο υπολογισμός των περικοπών πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στο υπερβάλλον ποσό και όχι στο σύνολο του εισοδήματος.

Δημόσιοι υπάλληλοι: Πώς θα πάρετε δάνειο έως τρεις μισθούς από το ΜΤΠΥ - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα
Οι δικαιούχοι μέτοχοι του Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους από τις 9 Σεπτεμβρίου, μέχρι την εξάντληση των διαθέσιμων πόρων.

Θεσσαλονίκη: Αγέλη αγριογούρουνων περικύκλωσε ανήλικους σε πάρκο - Κάλεσαν το 100 για να σωθούν
Τα παιδιά εγκλωβίστηκαν στις Συκιές και χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας για να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο

Γάμος στη Φλόριντα «διακόπηκε» από ελάφι που καταβρόχθισε τα λουλούδια της τελετής
«Αντιμετώπισε τον γάμο μας σαν μπουφέ», σχολίασε η νύφη για το απίστευτο περιστατικό που έγινε viral

Νέο κύμα καύσωνα με 40άρια βαθμούς και ισχυρούς ανέμους - Πόσο θα κρατήσει η θερμή εισβολή
Έντονη άνοδος της θερμοκρασίας πανελλαδικά με αιχμή το Σαββατοκύριακο και αυξημένο κίνδυνο πυρκαγιών.

Αργολίδα: Ταξί έγινε παρανάλωμα του πυρός στη μέση του δρόμου
Το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες

Καράβι «εξαφανίζεται» στην ομίχλη έξω από το λιμάνι της Πάρου - Δείτε το βίντεο
Στοιχειωμένες εικόνες κατέγραψαν τα νησιά των Κυκλάδων τις τελευταίες δύο ημέρες, καθώς η ομίχλη τύλιξε σε γκρι τοπίο και «έσβησε» ολόκληρες ακτογραμμές

Εδώ και 5 χρόνια ζει μέσα σε μια λίμνη 16χρονος: Νιώθει το δέρμα του να καίει και κανείς δεν βρίσκει λύση
Η λίμνη έγινε η μοναδική του ανακούφιση

39χρονος μοτοσικλετιστής κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρός μετά το τροχαίο με ταξί στην παραλιακή, δωρίζει όργανα η οικογένεια
Ο 39χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν οδηγός ταξί επιχείρησε αναστροφή στη λεωφόρο Καραμανλή, στο ύψος του ΠΙΚΠΑ Βούλας

«Ήταν η πιο σημαντική στιγμή στα 30 χρόνια μου στη θάλασσα»: Βούτηξε για ψάρεμα και εντόπισε το ναυάγιο 2.400 ετών στην Ανδρο
Ο ψαροντουφεκάς και εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάδυσης εντόπισε το ναυάγιο το 2018, σε βάθος περίπου 42-44 μέτρων, το ναυάγιο αναφέρθηκε στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων το 2021, ενώ το 2025 επέστρεψε στο σημείο μαζί με τους αρχαιολόγους και τους υπέδειξε ακριβώς τη θέση του ναυαγίου

Νέα πρόκληση από την Αγκυρα: Επαναφέρει τις «γκρίζες ζώνες» με αφορμή το ελληνικό χωροταξικό για τις ΑΠΕ
Μετά τα θαλάσσια πάρκα, η Τουρκία επαναφέρει τις αιτιάσεις της περί «γκρίζων ζωνών», αυτή τη φορά με αφορμή το νέο ελληνικό Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας - Το τουρκικό υπουργείο Αμυνας υποστηρίζει ότι ο ελληνικός σχεδιασμός «δεν έχει νομικές συνέπειες» για την Τουρκία

Νέα τροπή στο επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Η 25χρονη επιτέθηκε πρώτη με μαχαίρι εναντίον του 31χρονου για να του κλέψει το ρολόι
Η νεαρή επιχείρησε να του επιτεθεί με μαχαίρι, το οποίο ο 31χρονος απέσπασε από την κατοχή της και στη συνέχεια την τραυμάτισε

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο για τον 21χρονο Αγγελο που «έσβησε» στην άσφαλτo
Υπήρξε πρωτοχορευτής στον Λαογραφικό Σύλλογο «Χοροκρήτες», ενώ παράλληλα ασχολούνταν ενεργά και με τη διδασκαλία παραδοσιακών χορών










