Αυστηρά μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούν οι εργαζόμενοι και οι επιβάτες στα αεροδρόμια της χώρας μας για την αποφυγή διασποράς του Covid - 19 ενόψει και της διεύρυνσης των πτήσεων εσωτερικού από σήμερα.
Οι πτήσεις εσωτερικού έχουν αρχίσει να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς από τις 18 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ήρθη ο περιορισμός μετακινήσεων προς την επαρχία και την Κρήτη και θα συνεχίσουν να αυξάνονται από σήμερα , οπότε θα αρθεί ο περιορισμός και προς τα υπόλοιπα νησιά.
Ωστόσο, αναμένεται μεγαλύτερη αύξηση των πτήσεων από την 1η Ιουνίου οπότε θα ανοίξουν τα 12μηνης λειτουργίας ξενοδοχεία και από τις 15 Ιουνίου οπότε θα ανοίξουν και τα εποχικά ξενοδοχεία.
Υπενθυμίζεται, πως η AEGEAN στα δρομολόγια εσωτερικού, ήδη από τις 18 Μαΐου ενίσχυσε τα δρομολόγια προς Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και από αύριο 25 Μαΐου ενισχύει και τα δρομολόγια προς Ρόδο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και τους υπολοίπους προορισμούς του δικτύου εσωτερικού.
Επίσης, σταδιακά μέχρι τα τέλη Μαΐου, θα προχωρήσει και στην επανέναρξη διασύνδεσης με μερικούς βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, από την Αθήνα προς Μόναχο, Ζυρίχη, Φρανκφούρτη και Γενεύη, ενώ θα αυξήσει τις πτήσεις προς τις Βρυξέλλες, το μοναδικό προορισμό εξωτερικού που έως σήμερα δεν είχε ανασταλεί.
Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της τουριστικής περιόδου, από τις 15 Ιουνίου απελευθερώνονται οι απευθείας πτήσεις εξωτερικού μόνο προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και από 1η Ιουλίου προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας. Από την απελευθέρωση θα εξαιρεθούν χώρες με αρνητικά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τα μέτρα του Αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βασίζονται στις οδηγίες των Eθνικών Yγειονομικών Αρχών, η σχολαστική τήρηση κανόνων υγιεινής των χεριών καθώς και αναπνευστικής υγιεινής, η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων, ο προσεκτικός καθαρισμός και η απολύμανση επιφανειών και χώρων, ιδιαίτερα όπου υπάρχει «επαφή», αποτελούν τη βασική προϋπόθεση για την προστασία των επιβατών και των εργαζομένων.
Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τη χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική - ήδη από την είσοδο του επιβάτη στο αεροδρόμιο - καθώς και η διατήρησή της κατά τη διάρκεια της παραμονής στους χώρους του αεροδρομίου.
Υποχρεωτική είναι τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιβίβασης όσο και κατά την πτήση.
Στοιχεία για πτήσεις από 25 Μαΐου έως 31 Μαΐου αεροδρόμιο Αθήνας
Τα διαθέσιμα στοιχεία μέχρι στιγμής για πτήσεις από αύριο 25 Μαΐου έως 31-5-2020 έχουν ως εξής:
Στις 25-05-2020 προγραμματισμένες 114 πτήσεις, 19 εξωτερικού και 95 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Ιταλία, Κατάρ, Βέλγιο, Κύπρος, Ρουμανία, Ουγγαρία, Αλβανία, Τουρκία, Γερμανία, Λίβανος.
Στις 26-05-2020 75 πτήσεις, 13 εξωτερικού και 62 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Βέλγιο, Γερμανία, Κύπρος, Αυστρία, Λίβανος.
Στις 27-05-2020 108 πτήσεις, 15 εξωτερικού και 93 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Κατάρ, Γερμανία, Αίγυπτος, Βέλγιο, Κύπρος, Βουλγαρία, Αλβανία.
Στις 28-05-2020 85 πτήσεις, 11 εξωτερικού και 74 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Κύπρος, Βέλγιο, Γερμανία, Βουλγαρία.
Στις 29-05-2020 108 πτήσεις, 16 εξωτερικού και 92 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Κατάρ, Ελβετία, Κύπρος, Βέλγιο, Γερμανία, Βουλγαρία.
Στις 30-05-2020 82 πτήσεις, 8 εξωτερικού και 74 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Γερμανία, Αυστρία, ΗΠΑ.
Στις 31-05-2020 86 πτήσεις, 4 εξωτερικού και 82 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία
Σημειώνεται πως τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να μεταβληθούν ανά πάσα στιγμή, καθώς τα προγράμματα των εταιρειών δεν είναι σταθερά αυτή την περίοδο και επίσης εκτελούνται πολλές πτήσεις ιδιωτικές και εμπορευματικές, οι οποίες δεν απαιτούν προγραμματισμό πολλών ημερών.
Επίσης, για τις χώρες που έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις με βάση (ΝΟΤΑΜ) της ΥΠΑ, σημειώνεται πως πρόκειται για πτήσεις επαναπατρισμού, εμπορευματικές κλπ.
ΥΠΑ – Αεροπορικές οδηγίες
Υπενθυμίζεται ότι με στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από την πανδημία COVID-19 η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) είχε ανακοινώσει αεροπορικές οδηγίες (NOTAMS) για επτά χώρες:
Επεκτείνεται μέχρι τις 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59 η αναστολή όλων των πτήσεων μεταφοράς επιβατών από και προς την Ελλάδα με την Ιταλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία.
Παρατείνεται έως τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59 η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από και προς της Αλβανία και την Βόρεια Μακεδονία.
Η απαγόρευση όλων των πτήσεων προς την Ελληνική Επικράτεια όσον αφορά την Τουρκία επεκτείνεται έως τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59.
Επιτρέπονται έως την την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59, μόνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ), οι αφίξεις/αναχωρήσεις των διεθνών πτήσεων.
Παραμένει σε ισχύ, έως τις 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59, η προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών και το μέτρο της υποχρεωτικής προληπτικής καραντίνας 14 ημερών για επιβάτες (όλων των εθνικοτήτων) που φτάνουν στην χώρα μας από το σύνολο των διεθνών προορισμών έως την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59.
Εξαιρέσεις πτήσεων
Από την προσωρινή αναστολή πτήσεων εξαιρούνται οι πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων (cargo), οι υγειονομικού ενδιαφέροντος (sanitary), οι ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος (humanitarian), οι πτήσεις επιστροφής αεροσκάφους μόνο με το πλήρωμά του (ferry flights), οι κρατικές πτήσεις (state), οι πτήσεις που αναφέρουν ότι ευρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση (emergency), οι στρατιωτικές πτήσεις (military, δεν ισχύουν οι πτήσεις αυτές για την Τουρκία), οι πτήσεις της Frontex, οι ανεφοδιασμού, οι πτήσεις υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας και οι πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών.
Επίσης για την προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη ευρωπαίων πολιτών ισχύουν οι ακόλουθες εξαιρέσεις: Μέλη οικογενειών Ευρωπαίων πολιτών, πολίτες χωρών συνθήκης Σένγκεν, υγειονομικό προσωπικό, πολίτες τρίτων χωρών που έχουν μακράς διάρκειας άδεια visa σε Ευρωπαϊκή χώρα και χώρα Συνθήκης Σένγκεν, κυβερνητικό, διπλωματικό, στρατιωτικό, ανθρωπιστικό προσωπικό, πληρώματα αεροσκαφών και σε όσους μη Ευρωπαίους πολίτες έχουν εξασφαλίσει άδεια για το ταξίδι τους από Ελληνικό Προξενείο.
Πηγή: http://www.cnn.gr/news/ellada/story/220628/arsi-metron-dieyrynontai-oi-ptiseis-esoterikoy-pos-tha-taxideyoyme
Τέξας: Αυτοκίνητο διέλυσε περίφραξη και έπεσε σε πισίνα δίπλα σε 3 μικρά παιδιά
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω υπερβολικής ταχύτητας, ενώ τα παιδιά, ηλικίας 2 και 5 ετών, γλίτωσαν χωρίς τραυματισμούς.

Politico: Η Τουρκία ο «σκουπιδότοπος» της Ευρώπης
Έκθεση της Κομισιόν που έφερε στο φως το Politico αποκαλύπτει ότι το μεγαλύτερο μέρος των ευρωπαϊκών απορριμμάτων καταλήγει σε χωματερές, ωστόσο οι εξαγωγές δεν θα σταματήσουν.

Νίκολας Μπράντραμ: Νεκρός στα 44 του ο εγγονός της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας
Ο 44χρονος πρώην τραπεζίτης, που είχε εμπλακεί πρόσφατα στην υπόθεση του «Putney Pusher», εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Λονδίνο.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν καλεί τον Καναδά να γίνει το πρώτο συνδεδεμένο μέλος της ΕΕ
Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κάλεσε τον Μαρκ Κάρνεϊ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 16 Σεπτεμβρίου 2026 να ανοίξουν τον δρόμο για μια πρωτόγνωρη εταιρική σχέση

Πότε επιστρέφει ο Κωνσταντέλιας στην αγωνιστική δράση
Ο Λαρς Ρίκεν αποκάλυψε ότι η Μπορούσια αντιμετωπίζει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό ως «την επόμενη μεταγραφή» για τη σεζόν 2026-27.

Ποιος Δήμος στην Αττική δίνει επίδομα 3.000 ευρώ για νεογέννητα - Οι προϋποθέσεις
Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο με γενναία οικονομική ενίσχυση, απαλλαγή τελών και δωρεάν προγράμματα ανακοίνωσε η Δημοτική Αρχή για την υποστήριξη των νέων οικογενειών.

Κακοκαιρία: Ισχυρές βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα – Κίνδυνος πλημμυρών σήμερα και αύριο
Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας η Ρόδος και το Καστελόριζο, με βόρειους ανέμους έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ ο καιρός βελτιώνεται από την Παρασκευή.

Θάνατος Μαζωνάκη: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για ευθύνες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών
Ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορρέας ζητά να εξεταστεί αν ο ΙΣΑ είχε ελέγξει το ιατρείο της Καρνεάδου πριν τον θάνατο του τραγουδιστή.

Νέα Σμύρνη: Γυναίκα κάλεσε το «100» επειδή ο σύζυγός της προσπαθούσε να μπει βίαια στο σπίτι – Tον βρήκαν κρυμμένο με γεμάτο περίστροφο
Η 35χρονη σύζυγός του κάλεσε το «100» καταγγέλλοντας απόπειρα βίαιης εισόδου στην πολυκατοικία τους.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Προσφυγή των δύο γιατρών κατά της προσωρινής τους κράτησης
Ο δικηγόρος τους, Νικόλας Αγαπηνός, κάνει λόγο για αναιτιολόγητη αναβάθμιση της κατηγορίας και βάναυση κακοποίηση των δικονομικών τους δικαιωμάτων

Γιώργος Μαζωνάκης: Το podcast της γιατρού πριν τον θάνατό του - Οι 34 «ολιστικές εκπαιδεύσεις»
Η Ιωάννα Γάκα μιλούσε ανοιχτά για τη «γεωγραφία της γυναικείας επιθυμίας» και το προσωπικό βίωμα που την έστρεψε στις εναλλακτικές μεθόδους, λίγο προτού συλληφθεί.

Γιώργος Μαζωνάκης: Ξέσπασμα του ΕΚΑΒ κατά των γιατρών - «Του έκαναν ΚΑΡΠΑ με το ένα χέρι»
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, Γιώργος Μαθιόπουλος, μίλησε για απαράδεκτες δικαιολογίες των προφυλακισμένων ιατρών, εκτιμώντας πως ο ασθενής θα μπορούσε να είχε επανέλθει αν τηρούνταν τα πρωτόκολλα.

Θάνατος Μαζωνάκη: Έρευνα εισαγγελέα για ελέγχους ΙΣΑ στο ιατρείο της Καρνεάδου
Ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για πιθανές παραλείψεις στην εποπτεία των κέντρων αναγεννητικών θεραπειών και του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης.

Tripadvisor 2026: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 - Στη λίστα και ένα ελληνικό
Το εστιατόριο του Ημεροβιγλίου πήρε την 12η θέση με 4,9/5, με την κορυφή να ανήκει στο αργεντίνικο «Fogon Asado» του Μπουένος Αιρες.

Πόλεμος στο Ιράν: 107 δισ. δολάρια παραπάνω πλήρωσαν οι Αμερικανοί για καύσιμα
Οι αυξημένες τιμές βενζίνης και ντίζελ οδήγησαν τα νοικοκυριά στις ΗΠΑ να ρίξουν τις αποταμιεύσεις τους στο 3%, το χαμηλότερο επίπεδο εδώ και χρόνια.

Οι The Barden Party από τη Νέα Ζηλανδία φέρνουν το «Heracles: Of Men & Beasts» στο Theatre of the NO
Η βραβευμένη νεοζηλανδική ομάδα παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Αθήνα το νέο της folk musical, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 18:00.

CNN: 14 ρωσικοί δορυφόροι πάνω από βάση ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία πριν το ιρανικό πλήγμα
Το αμερικανικό δίκτυο αποκαλύπτει ότι η Μόσχα παρείχε πληροφορίες στην Τεχεράνη για στόχους στη Μέση Ανατολή, ενώ στο πλήγμα κατά της βάσης Prince Sultan τραυματίστηκαν 12 στρατιώτες και καταστράφηκε αμερικανικό σύστημα AWACS.

Αυτοκίνητο με τριμελή οικογένεια έπεσε σε γκρεμό στη Φωκίδα, νεκρός ο 72χρονος οδηγός
Από το όχημα ανασύρθηκαν τραυματισμένες η σύζυγος και η κόρη του οδηγού

Red Jasper Cabaret Theatre: Νέο ρεπερτόριο και καλλιτεχνική διεύθυνση για τη σεζόν 2026-2027
Η ανεξάρτητη σκηνή καμπαρέ της Αθήνας ανακοινώνει νέα δίδυμη καλλιτεχνική διεύθυνση και ένα πυκνό πρόγραμμα παραστάσεων, διεθνών συνεργασιών και εκπαιδευτικών δράσεων.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί το «The Dreamers» στο Σύγχρονο Θέατρο από 3 Οκτωβρίου 2026
Το εμβληματικό έργο του Tom Kinninmont, βασισμένο στη νουβέλα του Gilbert Adair, ανεβαίνει για λίγες μόνο παραστάσεις με τη σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ηλιακή καταιγίδα θα χτυπήσει τη Γη τις επόμενες 48 ώρες - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν και πώς
Δύο στεμματικές οπές στον Ήλιο εκτοξεύουν ρεύματα ηλιακού ανέμου που αναμένεται να φτάσουν τη Γη στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Θεσσαλονίκη: Χτύπησαν συμμαθητή τους και του πέταξαν πέτρα έξω από σχολείο - Στο νοσοκομείο το θύμα
Το θύμα δέχθηκε επίθεση από έναν 16χρονο και έναν 17χρονο

Μπέρμιγχαμ: Μεθυσμένη αναποδογύρισε το ΙΧ της δίπλα σε περαστικό - Παραλίγο να τον συνθλίψει
Η 32χρονη έκανε όπισθεν με υπερβολική ταχύτητα και παραλίγο να καταπλακώσει έναν άνδρα, ενώ το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης με αναστολή.

Τρομακτικές στιγμές σε πτήση: Έσκασε τροχός σε Boeing 737 κατά την απογείωση - Ξεκόλλησαν κομμάτια της οροφής
Η Sepehran Airlines κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καθώς άνοιξαν οι αποσκευοθήκες και ξεκόλλησαν τμήματα της οροφής στο εσωτερικό του αεροσκάφους.

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Αφαντη η κουβέρτα από το ιατρείο σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.
Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο πειστήριο που φαίνεται στη φωτογραφία της γιατρού δεν έχει παραδοθεί στις Αρχές.

Σφοδρή κριτική δέχεται η βραδινή τροπολογία για τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Αντιδράσεις από Πάνο Λαζαράτο και Θανάση Καμπαγιάννη
Έντονες αντιδράσεις από τον νομικό κόσμο προκαλεί η ρύθμιση που φέρεται να παρακάμπτει τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιτρέποντας την αναγνώριση χρόνου σπουδών χωρίς κρατική επαναπιστοποίηση.

Τραγωδία στη Βενετία: Νεκρός 25χρονος σε σύγκρουση σκαφών - Αγνοείται η έγκυος σύζυγος
Το αλιευτικό του ζευγαριού χτυπήθηκε από θαλάσσιο ταξί, ενώ οι έρευνες των ιταλικών αρχών διεξάγονται κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στα θολά νερά.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η δήλωση της αδελφής του για τον θάνατό του και το χρονικό στο ιατρείο
Η Μαρία Μαζωνάκη ζητά να αποδοθούν ευθύνες για την απώλεια του τραγουδιστή, ενώ οι Αρχές εξετάζουν λεπτό προς λεπτό τις ενέργειες των γιατρών πριν καταλήξει.

Πολωνία - Ρωσία: Ανταλλαγή απειλών για πόλεμο - Η Μόσχα προειδοποιεί για αφανισμό σε 3 μέρες
Ο Ράντοσλαβ Σικόρσκι μίλησε για αεροπορική υπεροχή του ΝΑΤΟ και καταστροφή των ρωσικών διυλιστηρίων σε έξι εβδομάδες, ενώ το Κρεμλίνο και η Δούμα απάντησαν με προειδοποιήσεις για ολοκληρωτικό και πυρηνικό χτύπημα.

Κορίτσι των «Hooters» και 27χρονος influencer του χώρου των αυτοκινήτων σκοτώθηκαν σε φρικτό τροχαίο με McLaren στην Καλιφόρνια
Η 22χρονη Αλέξις «Λέξι» Κράμερ είχε ταξιδέψει από τη Φλόριντα για να συναντήσει για πρώτη φορά τον Τζέιμς Βερ με τον οποίο είχαν γνωριστεί μέσω Instagram – Εκείνος ήταν ο ιδρυτής της μεγαλύτερης εβδομαδιαίας έκθεσης αυτοκινήτων στον κόσμο

Κίνα: Συγκλονιστικό βίντεο με γυναίκα που πηδάει από οροφή αυτοκινήτου εν κινήσει μέσα σε σήραγγα
Το αδιανόητο περιστατικό καταγράφηκε από κάμερες σε σήραγγα υψηλής κυκλοφορίας, με τις τοπικές αρχές να ερευνούν τα αίτια της επικίνδυνης πτώσης στο οδόστρωμα.

Αγρότες ανάβουν φωτιές σε διαδηλώσεις κατά του κυβερνητικού προϋπολογισμού στην Ολλανδία
Οι κινητοποιήσεις ξέσπασαν την ίδια ημέρα που ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ παρουσίασε στο κοινοβούλιο τον προϋπολογισμό του 2027.

Μητέρα πέθανε από 300 τσιμπήματα μελισσών προστατεύοντας τον 3χρονο γιο της
Η 45χρονη δικαστικός Ογιούκι Ραμίρεζ Μπουρσιάγκα σκέπασε το παιδί με το φούτερ της, ενώ σμήνος μελισσών τραυμάτισε 11 άτομα έξω από αθλητική εκδήλωση στη Ζακατέκας.

Γκουανγκτζόου: 35χρονος μαχαίρωνε γυναίκες, σημάδευε τα μάτια - Συνελήφθη
Η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας έξω από εστιατόριο στην πανεπιστημιούπολη της περιφέρειας Πανιού, με τους τραυματίες να μη διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.

EuroLeague: Καταργείται το αντιαθλητικό φάουλ - Όλες οι αλλαγές στους κανονισμούς
Δύο νέες κατηγορίες παραβάσεων αντικαθιστούν τις αντιαθλητικές επαφές, ενώ αυστηροποιούνται τα κριτήρια για το θέατρο και τα σουτ εν κινήσει.

Επίδειξη ισχύος από τη Μόσχα: Ρωσικά πυρηνικά βομβαρδιστικά σηκώθηκαν στην Νορβηγική θάλασσα
Πτήση σε διεθνή εναέριο χώρο ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας την Τρίτη, επιβεβαιώνοντας ότι τα στρατηγικά αεροσκάφη συνοδεύτηκαν από ξένα καταδιωκτικά

Το βίντεο που σοκάρει τη Γαλλία: Αστυνομικός αρπάζει 29χρονο και τον πετάει με το κεφάλι στο έδαφος - Ο νεαρός πέθανε 13 μέρες μετά
Αρχικά η εισαγγελία δεν συνέδεσε τον θάνατο του 29χρονου Γιουσούφ με τη συμπεριφορά του αστυνομικού αλλά μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο άνοιξε έρευνα για «αχρείαστη βία»

Βρετανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στο Ντόνκαστερ - Δύο νεκροί, τέσσερις τραυματίες
Ο 30χρονος οδηγός του Mitsubishi συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, καθώς η αστυνομία αναζητά μάρτυρες του τροχαίου στο White Rose Way.

«Βλέπει τον άνθρωπο ως θήραμα»: Γιατί το άγριο ζώο που κυκλοφορεί στη Χαλκιδική επιτίθεται σε ανυποψίαστους
Το 2χρονο παιδάκι από τη Σερβία νοσηλεύεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο- Συναγερμός στις υπηρεσίες για τον εντοπισμό του ζώου που είναι ή τσακάλι ή λύκος

Τραγωδία στο Μεξικό: Μητέρα πέθανε από τσιμπήματα μελισσών, ενώ προσπάθησε να προστατεύσει τον 3χρονο γιο της
Η 45χρονη δικαστικός μπήκε μπροστά στον γιο της όταν ένα σμήνος μελισσών επιτέθηκε σε πλήθος έξω από αθλητική εκδήλωση – Τον σκέπασε με το φούτερ της και τον έβαλε στο αυτοκίνητο, αλλά η ίδια δέχθηκε περίπου 300 τσιμπήματα










