Αυστηρά μέτρα προστασίας θα πρέπει να τηρούν οι εργαζόμενοι και οι επιβάτες στα αεροδρόμια της χώρας μας για την αποφυγή διασποράς του Covid - 19 ενόψει και της διεύρυνσης των πτήσεων εσωτερικού από σήμερα.
Οι πτήσεις εσωτερικού έχουν αρχίσει να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς από τις 18 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία ήρθη ο περιορισμός μετακινήσεων προς την επαρχία και την Κρήτη και θα συνεχίσουν να αυξάνονται από σήμερα , οπότε θα αρθεί ο περιορισμός και προς τα υπόλοιπα νησιά.
Ωστόσο, αναμένεται μεγαλύτερη αύξηση των πτήσεων από την 1η Ιουνίου οπότε θα ανοίξουν τα 12μηνης λειτουργίας ξενοδοχεία και από τις 15 Ιουνίου οπότε θα ανοίξουν και τα εποχικά ξενοδοχεία.
Υπενθυμίζεται, πως η AEGEAN στα δρομολόγια εσωτερικού, ήδη από τις 18 Μαΐου ενίσχυσε τα δρομολόγια προς Ηράκλειο, Χανιά, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη και από αύριο 25 Μαΐου ενισχύει και τα δρομολόγια προς Ρόδο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και τους υπολοίπους προορισμούς του δικτύου εσωτερικού.
Επίσης, σταδιακά μέχρι τα τέλη Μαΐου, θα προχωρήσει και στην επανέναρξη διασύνδεσης με μερικούς βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς, από την Αθήνα προς Μόναχο, Ζυρίχη, Φρανκφούρτη και Γενεύη, ενώ θα αυξήσει τις πτήσεις προς τις Βρυξέλλες, το μοναδικό προορισμό εξωτερικού που έως σήμερα δεν είχε ανασταλεί.
Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της τουριστικής περιόδου, από τις 15 Ιουνίου απελευθερώνονται οι απευθείας πτήσεις εξωτερικού μόνο προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και από 1η Ιουλίου προς όλα τα αεροδρόμια της χώρας. Από την απελευθέρωση θα εξαιρεθούν χώρες με αρνητικά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με τα μέτρα του Αεροδρομίου της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» που βασίζονται στις οδηγίες των Eθνικών Yγειονομικών Αρχών, η σχολαστική τήρηση κανόνων υγιεινής των χεριών καθώς και αναπνευστικής υγιεινής, η χρήση μάσκας, η τήρηση αποστάσεων, ο προσεκτικός καθαρισμός και η απολύμανση επιφανειών και χώρων, ιδιαίτερα όπου υπάρχει «επαφή», αποτελούν τη βασική προϋπόθεση για την προστασία των επιβατών και των εργαζομένων.
Μάλιστα, σε ό,τι αφορά τη χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική - ήδη από την είσοδο του επιβάτη στο αεροδρόμιο - καθώς και η διατήρησή της κατά τη διάρκεια της παραμονής στους χώρους του αεροδρομίου.
Υποχρεωτική είναι τόσο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επιβίβασης όσο και κατά την πτήση.
Στοιχεία για πτήσεις από 25 Μαΐου έως 31 Μαΐου αεροδρόμιο Αθήνας
Τα διαθέσιμα στοιχεία μέχρι στιγμής για πτήσεις από αύριο 25 Μαΐου έως 31-5-2020 έχουν ως εξής:
Στις 25-05-2020 προγραμματισμένες 114 πτήσεις, 19 εξωτερικού και 95 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Ιταλία, Κατάρ, Βέλγιο, Κύπρος, Ρουμανία, Ουγγαρία, Αλβανία, Τουρκία, Γερμανία, Λίβανος.
Στις 26-05-2020 75 πτήσεις, 13 εξωτερικού και 62 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Βέλγιο, Γερμανία, Κύπρος, Αυστρία, Λίβανος.
Στις 27-05-2020 108 πτήσεις, 15 εξωτερικού και 93 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Κατάρ, Γερμανία, Αίγυπτος, Βέλγιο, Κύπρος, Βουλγαρία, Αλβανία.
Στις 28-05-2020 85 πτήσεις, 11 εξωτερικού και 74 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Κύπρος, Βέλγιο, Γερμανία, Βουλγαρία.
Στις 29-05-2020 108 πτήσεις, 16 εξωτερικού και 92 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Κατάρ, Ελβετία, Κύπρος, Βέλγιο, Γερμανία, Βουλγαρία.
Στις 30-05-2020 82 πτήσεις, 8 εξωτερικού και 74 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Γερμανία, Αυστρία, ΗΠΑ.
Στις 31-05-2020 86 πτήσεις, 4 εξωτερικού και 82 εσωτερικού. Οι χώρες προέλευσης είναι: Γερμανία, Ελβετία, Αυστρία
Σημειώνεται πως τα παραπάνω στοιχεία μπορούν να μεταβληθούν ανά πάσα στιγμή, καθώς τα προγράμματα των εταιρειών δεν είναι σταθερά αυτή την περίοδο και επίσης εκτελούνται πολλές πτήσεις ιδιωτικές και εμπορευματικές, οι οποίες δεν απαιτούν προγραμματισμό πολλών ημερών.
Επίσης, για τις χώρες που έχουν απαγορευτεί οι πτήσεις με βάση (ΝΟΤΑΜ) της ΥΠΑ, σημειώνεται πως πρόκειται για πτήσεις επαναπατρισμού, εμπορευματικές κλπ.
ΥΠΑ – Αεροπορικές οδηγίες
Υπενθυμίζεται ότι με στόχο την προστασία επιβατών και πολιτών από την πανδημία COVID-19 η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) είχε ανακοινώσει αεροπορικές οδηγίες (NOTAMS) για επτά χώρες:
Επεκτείνεται μέχρι τις 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59 η αναστολή όλων των πτήσεων μεταφοράς επιβατών από και προς την Ελλάδα με την Ιταλία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία.
Παρατείνεται έως τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59 η προσωρινή απαγόρευση πτήσεων από και προς της Αλβανία και την Βόρεια Μακεδονία.
Η απαγόρευση όλων των πτήσεων προς την Ελληνική Επικράτεια όσον αφορά την Τουρκία επεκτείνεται έως τις 14 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59.
Επιτρέπονται έως την την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:59, μόνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ), οι αφίξεις/αναχωρήσεις των διεθνών πτήσεων.
Παραμένει σε ισχύ, έως τις 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59, η προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων πολιτών και το μέτρο της υποχρεωτικής προληπτικής καραντίνας 14 ημερών για επιβάτες (όλων των εθνικοτήτων) που φτάνουν στην χώρα μας από το σύνολο των διεθνών προορισμών έως την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 και ώρα 23:59.
Εξαιρέσεις πτήσεων
Από την προσωρινή αναστολή πτήσεων εξαιρούνται οι πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων (cargo), οι υγειονομικού ενδιαφέροντος (sanitary), οι ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος (humanitarian), οι πτήσεις επιστροφής αεροσκάφους μόνο με το πλήρωμά του (ferry flights), οι κρατικές πτήσεις (state), οι πτήσεις που αναφέρουν ότι ευρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση (emergency), οι στρατιωτικές πτήσεις (military, δεν ισχύουν οι πτήσεις αυτές για την Τουρκία), οι πτήσεις της Frontex, οι ανεφοδιασμού, οι πτήσεις υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας της χώρας μας και οι πτήσεις επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών.
Επίσης για την προσωρινή απαγόρευση εισόδου στην χώρα μη ευρωπαίων πολιτών ισχύουν οι ακόλουθες εξαιρέσεις: Μέλη οικογενειών Ευρωπαίων πολιτών, πολίτες χωρών συνθήκης Σένγκεν, υγειονομικό προσωπικό, πολίτες τρίτων χωρών που έχουν μακράς διάρκειας άδεια visa σε Ευρωπαϊκή χώρα και χώρα Συνθήκης Σένγκεν, κυβερνητικό, διπλωματικό, στρατιωτικό, ανθρωπιστικό προσωπικό, πληρώματα αεροσκαφών και σε όσους μη Ευρωπαίους πολίτες έχουν εξασφαλίσει άδεια για το ταξίδι τους από Ελληνικό Προξενείο.
Πηγή: http://www.cnn.gr/news/ellada/story/220628/arsi-metron-dieyrynontai-oi-ptiseis-esoterikoy-pos-tha-taxideyoyme
Ινδία: Έρευνα για διάσημο ηθοποιό μετά το βίντεο που διέγραψε – Ποιο σπάνιο ζώο κρατούσε αγκαλιά
Έρευνα από τη δασική υπηρεσία της Ταμίλ Ναντού για το πώς βρέθηκε σπάνιος γίββωνας σε ιδιωτικό σπίτι και αν τηρήθηκαν οι κανόνες κατοχής άγριων ζώων.

Ήταν κολλητές από παιδιά – 30 χρόνια μετά ένα τεστ DNA αποκάλυψε τι τις συνέδεε πραγματικά
Δύο γυναίκες που υιοθετήθηκαν από το ίδιο ορφανοτροφείο στην Ινδία γνωρίστηκαν τυχαία ως παιδιά στην Ολλανδία και έζησαν δεκαετίες αγνοώντας τον πραγματικό τους δεσμό, μέχρι που ένα τεστ DNA αποκάλυψε ότι είναι αδελφές.

Σοκ στην Πολίχνη! Μάνα και κόρη βρέθηκαν παγιδευμένες σε φλεγόμενο διαμέρισμα - Δείτε πώς κατάφεραν να σωθούν
Δεκαπέντε πυροσβέστες με πέντε οχήματα και βραχιονοφόρο έσπευσαν να σβήσουν τις φλόγες σε διαμέρισμα της Πολίχνης

Πάρος: Χωρίς άδεια λειτουργίας από το 2023 ήταν η πισίνα όπου πνίγηκε 4χρονο αγόρι
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος προχώρησε στη σφράγιση του χώρου - Όσα υποστηρίζει ο πατέρας του παιδιού και τι λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης

Σουβλάκια από ... «χρυσάφι»! Δείτε πόσο ανέβηκε η τιμή του τυλιχτού μέσα σε έναν χρόνο
Αυξήθηκε η τιμή του σουβλακιού. Πώς διαμορφώνονται οι τιμές του δημοφιλούς φαγητού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κρήτη.

Θανατηφόρα πτώση από μπαλκόνι στο Κιάτο: Νεκρός 40χρονος άνδρας
Ο άνδρας φέρεται να ακούμπησε στο σημείο ένωσης των καγκέλων και έχασε την ισορροπία του, πέφτοντας στο κενό.

Σορός άνδρα εντοπίστηκε στη Διώρυγα της Κορίνθου
Ιδιώτης ειδοποίησε τις Αρχές το πρωί της Πέμπτης, ενώ το Λιμενικό Σώμα και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο.

Ακίνητα: Ποιες φοροελαφρύνσεις ετοιμάζει η κυβέρνηση ενόψει ΔΕΘ
Νέα κλίμακα φορολόγησης ενοικίων, κίνητρα για κλειστά ακίνητα και ανακαινίσεις περιλαμβάνει το πακέτο μέτρων που επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Πληρωμή συντάξεων Σεπτεμβρίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής ανά Ταμείο
Ο e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε το πρόγραμμα πληρωμών, με τις καταβολές να ξεκινούν πριν το τέλος του μήνα και να ολοκληρώνονται σε δύο δόσεις ανάλογα με το ταμείο προέλευσης.

Κακουργηματική δίωξη στον 59χρονο για έξι φωτιές στη Σίνδο: «Τις έβαζα για να ξεδίνω από τη δουλειά»
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε μία από τις εμπρηστικές ενέργειες – Την Παρασκευή η απολογία του

Τα αλλάζει ο Τραμπ: Κυρώσεις αντί για νέα πλήγματα στο Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος στοχεύει στους Φρουρούς της Επανάστασης και στα Στενά του Ορμούζ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο στρατιωτικής δράσης.

Τραγωδία στην Κίμωλο: 17χρονος πέθανε ενώ έκανε μπάνιο - Τι καταγγέλλει η μητέρα του
Στο μικροσκόπιο των αρχών η ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού όπου έχασε τη ζωή του ο έφηβος, με τη μητέρα του να μιλά για απουσία ρελέ ασφαλείας.

Ολική έκλειψη Ηλίου: Η μέρα έγινε νύχτα από τη Γροιλανδία ως την Ισπανία – Δείτε τις εντυπωσιακές εικόνες
Η ολική έκλειψη Ηλίου της 12ης Αυγούστου 2026 διέσχισε τη Γροιλανδία, την Ισλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία, με τη μεγαλύτερη διάρκεια ολικότητας να αγγίζει τα δύο λεπτά και δεκαοκτώ δευτερόλεπτα.

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα: Ποιες περιοχές βρίσκονται στο «κόκκινο» με ανέμους έως 9 μποφόρ
Έξι περιοχές της χώρας τίθενται σήμερα σε καθεστώς ακραίου κινδύνου, με τους βοριάδες να αναμένεται να φτάσουν έως και τα 9 μποφόρ το επόμενο 48ωρο.

Πάρος: Το βίντεο κατέγραψε τον πνιγμό του 4χρονου - Τι προβλέπει ο νόμος για τον ναυαγοσώστη
Η νομολογία του Αρείου Πάγου δείχνει ότι η ευθύνη ναυαγοσωστών και υπευθύνων πισίνας εξετάζεται ανεξάρτητα από την επίβλεψη των γονέων, σύμφωνα με προηγούμενη δικαστική απόφαση για ανάλογο περιστατικό.

Αποκαλύφθηκε εντυπωσιακό ρωμαϊκό συγκρότημα με στοές στη Βασιλίσσης Όλγας - Δείτε εικόνες
Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στην αποκατάσταση και ανάδειξη του σημαντικού μνημειακού συνόλου που αποκαλύφθηκε κατά την ανάπλαση της οδού

Θανατηφόρο τροχαίο στο Σοφικό Κορινθίας: 48χρονος έχασε τη ζωή του, παρασύρθηκε από Ι.Χ.
Όπως ανέφερε η Αστυνομία, το φορτηγό που οδηγούσε ο άτυχος 48χρονος ήταν σταματημένο σε προσωρινή στάση τη στιγμή του δυστυχήματος

Κούκλα του σeξ «ξεγέλασε» την αστυνομία της Αυστραλίας που τη πέρασε για πτώμα
Η κούκλα, εξαιρετικά ρεαλιστική, είχε μαλλιά, σκουλαρίκι στη μύτη και σημάδια σαν μώλωπες - «Το πρωτόκολλο τηρήθηκε σωστά», σχολιάζουν ειδικοί

Σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε η ηθοποιός Κική Δαλάκου
Η ηθοποιός είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες του παλιού ελληνικού σινεμά, από το 1963 έως το 1978

Πανικός στα τουρκικά ΜΜΕ: «Έρχεται νέα κρίση Ιμίων; – Οι Έλληνες έστησαν στρατό 2 χιλιόμετρα από την Αττάλεια»
Τουρκικά μέσα αντιδρούν στην ελληνική παρουσία στη νησίδα Ρω, κοντά στο Καστελλόριζο

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Νέα καταγγελία για το επεισόδιο στο λιμάνι της Τήνου – «Επί 45 λεπτά δεχόμουν επίθεση»
Η ευρωβουλευτής της Φωνής Λογικής περιέγραψε ένταση στο λιμάνι της Τήνου και κατήγγειλε τη σιωπή κομμάτων και οργανώσεων απέναντι στο περιστατικό.

Τουρκία: Διπλός φόνος σε βάρος συζύγου και κουνιάδου - Τι ισχυρίστηκε ο δράστης για να δικαιολογήσει την πράξη του
Ο 36χρονος Ισμαήλ Ματούρ συνελήφθη έχοντας πάνω του το όπλο του εγκλήματος, ενώ οι Αρχές διερευνούν το πραγματικό κίνητρο πίσω από τη διπλή δολοφονία στην Προύσα.

Καιρός: Πού θα «χτυπήσουν» καταιγίδες και βοριάδες έως 9 μποφόρ πριν τον Δεκαπενταύγουστο
Η μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Αναστασία Τυράσκη, προειδοποιεί για ενίσχυση μελτεμιού, πτώση θερμοκρασίας και τοπικές καταιγίδες τις επόμενες ημέρες.

Νεκρός αστυνομικός στον Αγιο Δημήτριο: Κλειδί και μπουκάλι αλκοόλ βρέθηκαν μέσα στο κλειδωμένο όχημα
Ο θάνατος του αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. παραμένει υπό διερεύνηση - η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να δώσουν σαφείς απαντήσεις για τα αίτια
Τα «Φιδάκια της Παναγίας» εμφανίστηκαν και φέτος στην Κεφαλονιά - το σπάνιο έθιμο του Δεκαπενταύγουστου
Για τους Κεφαλλονίτες, η απουσία των φιδιών κάθε χρόνο θεωρείται κακός οιωνός και προμήνυμα μεγάλης καταστροφής, όπως ο σεισμός του 1953 - Το Φιδάκι της Παναγίας, γνωστό και ως Αγιόφιδο, απαντάται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα

Πυρκαγιά στη Ζάκυνθο στην περιοχή Ελιές: Εκκένωση με μήνυμα 112, καίει σε δασική έκταση
«Αν βρίσκεστε στην περιοχή απομακρυνθείτε προς Βολίμες», αναφέρει το μήνυμα εκκένωσης της Πολιτικής Προστασίας

Σειρά γέννησης και παθήσεις: Ποιες ασθένειες συνδέονται με το αν γεννηθήκατε πρώτοι ή δεύτεροι
Πρωτότοκα και δευτερότοκα παιδιά εμφανίζουν διαφορετικό προφίλ κινδύνου για συγκεκριμένες ασθένειες - Τι αποκαλύπτει νέα μελέτη

Προετοιμάσου να εργάζεσαι για 60 χρόνια - Τι αλλάζει σύντομα στην αγορά εργασίας
Το αυξανόμενο προσδόκιμο ζωής έως τα 100 έτη μεταμορφώνει εργασία και κοινωνία, επιβάλλοντας μακρύτερη επαγγελματική πορεία, οικονομικό σχεδιασμό και νέες στάσεις απέναντι στη γήρανση και τους ηλικιωμένους

Σεισμός στην Κολομβία: Η συγκλονιστική στιγμή που διασώστες απεγκλωβίζουν μητέρα και βρέφος
Η Κολομβία μετράει τις πληγές της μετά τη σεισμική δόνηση 7,4 Ρίχτερ που συγκλόνισε το δυτικό τμήμα της χώρας. Μέσα στην καταστροφή, οι διασώσεις επιζώντων δίνουν ελπίδα στις ομάδες που αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο

Θερινές εκπτώσεις 2026: Έως πότε ισχύουν και τι να προσέξετε στις αγορές σας
Η εκπτωτική περίοδος διαρκεί έως τις 31 Αυγούστου - οι υποχρεώσεις των καταστημάτων και η διαφορά εκπτώσεων από προσφορές που κάθε καταναλωτής πρέπει να γνωρίζει.

Ακίνητα στην Αθήνα: Οι 3 περιοχές που αναβαίνουν - Πού φτάνουν τα 4.000 €/τ.μ.
Το Athens Market Report 2026 της Engel & Volkers αποτυπώνει τις τάσεις σε τρεις γειτονιές κοντά στο κέντρο, με διαφορετικό προφίλ αγοραστών και αυξημένες ετήσιες τιμές.

Πώς ο Τραμπ έφυγε κρυφά από την Τουρκία με αεροσκάφος-δόλωμα εξαιτίας απειλών του Ιράν
Δεν πήρε το Boeing 747 με το οποίο είχε πάει στην Τουρκία

Forbes 2026: Τέσσερις ελληνικές πόλεις στους καλύτερους προορισμούς συνταξιοδότησης στον κόσμο
Αθήνα, Κέρκυρα, Καλαμάτα και Θεσσαλονίκη ξεχωρίζουν στη λίστα με τους 96 προορισμούς σε 24 χώρες που αξιολογεί το αμερικανικό περιοδικό για τους συνταξιούχους του εξωτερικού

Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας: Η μία περίπτωση που η κλήση Δημοτικής Αστυνομίας ακυρώνεται νόμιμα
Το άρθρο 38 του νέου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας προβλέπει ρητά πότε δεν επιτρέπεται η βεβαίωση δεύτερης κλήσης - και πώς ο οδηγός μπορεί να την προσβάλει επιτυχώς.

Νέα τρομακτικά βίντεο από τον σεισμό 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία, πάνω από 110 νεκροί, έρευνες για εγκλωβισμένους
Η δόνηση είχε επίκεντρο την επαρχία Τσόκο και έγινε αισθητή στην πρωτεύουσα Μπογκοτά μέχρι και τα σύνορα με τη Βενεζουέλα - Φόβοι για μετασεισμούς - Εκκενώνονται νοσοκομεία - Έκτακτος συντονισμός από τον πρόεδρο της χώρας

Σκιάθος: Σοβαρά τραυματίστηκε Ιταλίδα τουρίστρια από ρεύμα αεροπλάνου - Αεροδιακομιδή στον Βόλο
Η 52χρονη υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αφού παρασύρθηκε από τις τουρμπίνες αεροσκάφους κατά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης».

Τρομακτικές στιγμές στη Ρωσία - Aσανσέρ με 9 επιβάτες «έπεσε» ορόφους και 4 βγήκαν με σπασμένα πόδια!
Εννέα άνδρες επέβαιναν στον θάλαμο – Τέσσερις υπέστησαν κατάγματα στα κάτω άκρα

Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής πανηγύρισε γκολ πέφτοντας στο κενό και τελικά ... ακυρώθηκε
Ο 29χρονος αμυντικός Τζέισι Μαρανάο αναγκάστηκε να αποχωρήσει λίγο αργότερα λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο από την πτώση

Πόρτο Χέλι: Νεκρή βρέθηκε 64χρονη ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου
Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοχειρία, αν και δεν έχει εντοπιστεί κανένα σημείωμα

Βόλος: Ανάδοχη οικογένεια βρήκε τοξικοεξαρτημένο βρέφος που έζησε 8 μήνες σε νοσοκομείο
Εδώ και λίγες ημέρες το κοριτσάκι βρίσκεται πλέον στο νέο του σπίτι










