Σκηνές σαν από επεισόδιο του «Big Brother» στο κέντρο της Αθήνας
Αθήνα: «Χοντρές μπίζνες» με κρυφές κάμερες σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία
Αθήνα: «Χοντρές μπίζνες» με κρυφές κάμερες σε διαμερίσματα και ξενοδοχεία - Σκηνές σαν από επεισόδιο του «Big Brother» στο κέντρο της Αθήνας

Αρκούν δέκα λεπτά απλής περιήγησης στο Διαδίκτυο, για να αποκτήσει κανείς πλήρη πρόσβαση σε ένα εγχειρίδιο οδηγιών (ένα απλό manual, όπως αυτά των ηλεκτρικών συσκευών), ώστε να εντοπίσει αρχικά και να απενεργοποιήσει στη συνέχεια τυχόν εγκατεστημένες, κρυφές κάμερες.

Η «τεχνογνωσία» αυτή κρίνεται σχεδόν απαραίτητη, όπως απέδειξε πρόσφατη εμπειρία, σε περίπτωση που κανείς επιλέξει να περάσει χρόνο σε καταλύματα βραχείας μίσθωσης, διαθέσιμα μέσω γνωστής ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενοικίασης χώρων διαμονής.

Για τους πλέον αρχάριους, οι οδηγίες απεγκατάστασης κρυφών καμερών κυκλοφορούν και σε βίντεο -και σε τουλάχιστον τρεις γλώσσες- στο Ίντερνετ, γεγονός που πιστοποιεί με τον πιο εύγλωττο τρόπο την πραγματική έκταση του φαινομένου παράνομης βιντεοσκόπησης σε χώρους βραχείας μίσθωσης, φαινόμενο το οποίο εκλαμβάνει πλέον διαστάσεις επιδημίας και στην Ελλάδα.

Η συχνότητα, άλλωστε, των «κρουσμάτων» υποκλοπής μέσω καμερών έχει θορυβήσει τόσο τις εθνικές κυβερνήσεις, όσο και το διεθνή Τύπο την τελευταία διετία, διαμορφώνοντας τις συνθήκες για μια παγκόσμια «σταυροφορία» υπεράσπισης των προσωπικών δεδομένων, από την οποία δεν μπορεί πλέον να εξαιρεθεί η Αθήνα. Και αυτό γιατί, η ελληνική πρωτεύουσα μετρά αρκετά πλέον περιστατικά «μόλυνσης» τον ιό των κρυφών καμερών, παρότι το σαφάρι για τον εντοπισμό τους έχουν ξεκινήσει μέχρι στιγμής μόνο ανυποψίαστοι μέχρι πρότινος πολίτες, που είδαν τον εαυτό τους εντελώς τυχαία να πρωταγωνιστεί ξαφνικά σε «παρανόμως κτηθέν», με νομικούς όρους, οπτικοακουστικό υλικό ακόμη και στην ελληνική τηλεόραση.

Την νομική οδό επέλεξε προ ημερών και μια νεαρή γυναίκα για να υπερασπιστεί τα προσωπικά της δεδομένα, καθώς διαπίστωσε με τον πλέον… δυσάρεστο τρόπο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου ΘΕΜΑτος», την ύπαρξη εγκατεστημένου συστήματος παρακολούθησης σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει για 15 ημέρες στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας χρήση της πλατφόρμας Booking.

Ζώντας μόνιμα η ίδια στην Αγγλία, η γυναίκα επισκέφθηκε τους γονείς της, οι οποίοι διαμένουν στα νότια προάστια και για επαγγελματικούς λόγους επέλεξε ταυτόχρονα να νοικιάσει το ίδιο διάστημα ένα κατάλυμα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Μόνο που, λίγες ημέρες αργότερα, δέχτηκε αρχικά τηλεφωνικές κλήσεις του ιδιοκτήτη του χώρου, οι οποίες έμειναν αναπάντητες και ακολούθως την επίσκεψή του αυτοπροσώπως στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα. Μειδιώντας «ειρωνικά», ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ανέφερε στη νοικάρισσά του πως γνώριζε ότι εκείνη τη στιγμή ένα δεύτερο άτομο βρισκόταν εντός του διαμερίσματος, χρησιμοποιώντας μάλιστα το μπάνιο.

Σαστισμένη η νεαρή γυναίκα από τον ισχυρισμό του εγκάλεσε τον ιδιοκτήτη, προειδοποιώντας τον πως θα απευθυνθεί στις Αρχές, για να εισπράξει ένα χυδαίο σχόλιο ως την μόνη απάντηση. Έντρομη, η γυναίκα κατευθύνθηκε την ίδια στιγμή προς το μπάνιο του διαμερίσματος, βλέποντας το φίλο της να κάνει ντους. Βέβαιη μετά από αυτό ότι στο χώρο είχαν τοποθετηθεί πολλές κρυφές κάμερες, η νοικάρισσα εγκατέλειψε το διαμέρισμα και ειδοποίησε γραπτά με διεξοδική αναφορά της την πλατφόρμα Booking, αναφορικά με το συμβάν και συνακόλουθα την καταστρατήγηση των προσωπικών της δεδομένων.

Επιστρέφοντας, μάλιστα, η κοπέλα και συνοδευόμενη από συνεργάτες της την επομένη, για να πάρει τα υπόλοιπα πράγματά της, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν δίστασε να τη βρίσει και να τη χαστουκίσει στο πρόσωπο και στα χέρια, μιλώντας της χυδαία, παρά την παρουσία αρκετού κόσμου. Τότε, η γυναίκα επιχείρησε να καλέσει αμέσως την Αστυνομία με το κινητό της τηλέφωνο, κίνηση που ο ιδιοκτήτης του χώρου απέτρεψε βίαια, αρπάζοντάς το από τα χέρια της και ρίχνοντας το τηλέφωνο κάτω, με αποτέλεσμα να σπάσει τελείως η συσκευή.

Αστρονομικοί τζίροι

Παρότι το διαμέρισμα αυτό του κέντρου της Αθήνας δεν αποτελεί, κατά τους ειδικούς, την μοναδική περίπτωση «καλωδιωμένου» ιδιωτικού χώρου στην πρωτεύουσα, είναι σχεδόν αδύνατον να προσδιοριστεί αυτήν την ώρα ο ακριβής αριθμός καταλυμάτων βραχείας μίσθωσης, ενοικιαζόμενων δωματίων, αλλά και ξενοδοχείων, στα οποία έχουν «καρφιτσωθεί» κρυφές κάμερες στην Ελλάδα, καθώς πρόκειται για μια αθέατη για τους πολλούς, αλλά εξαιρετικά προσοδοφόρα βιομηχανία για αρρωστημένα μυαλά.

Ιδιαίτερα, όταν τα «αποκαλυπτήρια» του συστήματος παρακολούθησης συμβαίνουν συνήθως -όταν και μόνο όταν- διαμορφωθούν συνθήκες… τηλεοπτικής προβολής. Σε σημείο μάλιστα που ζευγάρι είδε την εικόνα του, σε πολύ ιδιωτικές στιγμές, να αναμεταδίδεται, στη διάρκεια ρεπορτάζ ελληνικού δελτίου ειδήσεων, με θέμα τις κρυφές κάμερες, ενώ είχε απλά διανυκτερεύσει σε ορεινό κατάλυμα, κοντά στην Αθήνα για την ανάπαυλα του Σαββατοκύριακου.

Το κόστος, άλλωστε, από τις συνδρομές που προσφέρουν ηδονοβλεψίες, για να αποκτήσουν πρόσβαση σε συστήματα ιδιωτικής παρακολούθησης μέσω κρυφών καμερών ανέρχεται σε 2.500 δολάρια το μήνα ή 120 δολάρια την ημέρα, τίμημα το οποίο λειτουργεί ως δέλεαρ για τη συστηματική «παγίδευση» ιδιωτικών χώρων για υποκλοπές, ενίοτε και σε καταλύματα υπεράνω υποψίας.
Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται, άλλωστε, το νομικό κενό ως προς τον έλεγχο της προστασίας των προσωπικών δεδομένων στις πλατφόρμες εκμίσθωσης χώρων, όπως η Booking ή η Airbnb, οδηγώντας τους πλέον έμπειρους ακόμη και στην αγορά φορητών συσκευών ανίχνευσης για κρυφές κάμερες.

«Θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τα δωμάτια που πηγαίνουμε, ακόμη και σε ξενοδοχεία και τα μάτια μας να «σκανάρουν» τους πίνακες, τα κάδρα, τα σημεία που μπορεί μια κάμερα να καρφιτσωθεί» εξηγεί ο Μανόλης Σφακιανάκης, πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας.

Ως εγγεγραμμένος στους πίνακες Ειδικών Ερευνητών, Εμπειρογνωμόνων και Τεχνικών Συμβούλων της Εισαγγελίας Αθηνών, ο κ. Σφακιανάκης δεν κρύβει την έκπληξη του μπροστά στο νέο κάθε φορά «σημείο ντεκόρ», δηλαδή στο καμουφλάζ που σκαρφίζονται για την εγκατάσταση κρυφών καμερών διάφοροι επιτήδειοι σε ιδιωτικούς χώρους και χώρους διαμονής, ξεπερνώντας στη φαντασία και σενάρια κινηματογραφικής ταινίας, παρά την πολυετή, πλούσια εμπειρία του.

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1058540/athina-hodres-biznes-me-krufes-kameres-se-diamerismata-kai-xenodoheia/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Βραζιλία: Serial killer συνελήφθη με φόρεμα, περούκα και ξένο παιδί στην αγκαλιά

Βραζιλία: Serial killer συνελήφθη με φόρεμα, περούκα και ξένο παιδί στην αγκαλιά

Ο 33χρονος συνδέεται με τουλάχιστον 16 δολοφονίες μέσα σε διάστημα τριών 

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: 15 μαχαιριές δέχθηκε η 25χρονη Πηνελόπη, τι δείχνει η νεκροψία

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: 15 μαχαιριές δέχθηκε η 25χρονη Πηνελόπη, τι δείχνει η νεκροψία

Η ιατροδικαστική εξέταση στα Ιωάννινα κατέγραψε βλάβες σε συκώτι, πνεύμονα και στομάχι, ενώ θανατηφόρες κρίθηκαν δύο βαθιές πληγές στον τράχηλο. 

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Εξετάζεται το έμφραγμα ως πιθανή αιτία – Τι δείχνει η νεκροψία

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Εξετάζεται το έμφραγμα ως πιθανή αιτία – Τι δείχνει η νεκροψία

Δεν διαπιστώθηκε θρόμβωση στη νεκροψία, ενώ διερευνάται πιθανή εμβολή αέρα κατά την πλασμαφαίρεση στο ιατρείο του Κολωνακίου. 

Σάμος: Νεκρός ο 50χρονος Τούρκος που έπεσε από σκάφος - Η σορός βρέθηκε στην Τουρκία

Σάμος: Νεκρός ο 50χρονος Τούρκος που έπεσε από σκάφος - Η σορός βρέθηκε στην Τουρκία

Ο άνδρας αγνοούνταν από την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, όταν έπεσε στη θάλασσα βορειοανατολικά της Σάμου - το Λιμενικό ολοκλήρωσε την επιχείρηση έρευνας. 

Αναστάτωση στο Παγκράτι από φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα – Αναφορές για έκρηξη πριν ξεσπάσουν οι φλόγες

Αναστάτωση στο Παγκράτι από φωτιά σε υπόγειο διαμέρισμα – Αναφορές για έκρηξη πριν ξεσπάσουν οι φλόγες

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής 

Μητέρα Κυριακής Γρίβα για δολοφονία Πηνελόπης στην Ηγουμενίτσα: Όλοι έχουν το ίδιο μοτίβο

Μητέρα Κυριακής Γρίβα για δολοφονία Πηνελόπης στην Ηγουμενίτσα: Όλοι έχουν το ίδιο μοτίβο

Τόνισε δε ότι πρόκειται για άτομα με χειριστική και εξουσιαστική συμπεριφορά, που επιδιώκουν τον έλεγχο του συντρόφου τους 

Ιωάννινα: Κεραυνός σκότωσε 88 πρόβατα σε κοπάδι – Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στο Σούλι

Ιωάννινα: Κεραυνός σκότωσε 88 πρόβατα σε κοπάδι – Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στο Σούλι

Ο κτηνοτρόφος παρέμεινε αβλαβής, ενώ ο ΕΛΓΑ ενημερώθηκε για την καταγραφή της ζημιάς και την αποζημίωση, καθώς η κακοκαιρία με χαλάζι συνεχίζεται στην Ήπειρο. 

Πρωθυπουργός Λιθουανίας για ενδεχόμενη επίθεση της Ρωσίας: Είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε, έχουμε καταρτίσει σχέδια εκκένωσης

Πρωθυπουργός Λιθουανίας για ενδεχόμενη επίθεση της Ρωσίας: Είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε, έχουμε καταρτίσει σχέδια εκκένωσης

Ο Λιθουανός πρωθυπουργός μιλώντας στο «Newsnight» του BBC ανέφερε ότι οι Λιθουανοί αισθάνονται «συνεχώς απειλούμενοι» από τη Ρωσία, εν μέρει λόγω της εισόδου drones στον εναέριο χώρο της χώρας 

Βρετανία: 14χρονος μαχαίρωσε συμμαθήτριά του επειδή αρνήθηκε να βγει μαζί του, δείτε βίντεο

Βρετανία: 14χρονος μαχαίρωσε συμμαθήτριά του επειδή αρνήθηκε να βγει μαζί του, δείτε βίντεο

Την ακολούθησε σε κατάστημα και της επιτέθηκε με μαχαίρι – Τραυματίστηκε και ο καταστηματάρχης που προσπάθησε να τη βοηθήσει 

Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε δύο νεαρούς στην Κηφισιά, 5 συλλήψεις

Ομάδα ανηλίκων επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές σε δύο νεαρούς στην Κηφισιά, 5 συλλήψεις

Αφαίρεσαν με τη χρήση βίας την μπλούζα ενός από τα θύματα 

Ρόδος: Νεκρός πυροσβέστης σε επιχείρηση διάσωσης τουριστών στο φαράγγι της Σιδερίτισσας

Ρόδος: Νεκρός πυροσβέστης σε επιχείρηση διάσωσης τουριστών στο φαράγγι της Σιδερίτισσας

Ο πυροσβέστης εντοπίστηκε πεσμένος από ύψος χάρη σε πυροσβεστικό drone -ο υπουργός Ευάγγελος Τουρνάς διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τα αίτια του δυστυχήματος. 

Σοκ με μαρτυρία για γιατρό Μαζωνάκη: «Μου πρότεινε θεραπεία με σιδερένιους δονητές και συνεύρεση»

Σοκ με μαρτυρία για γιατρό Μαζωνάκη: «Μου πρότεινε θεραπεία με σιδερένιους δονητές και συνεύρεση»

Η γυναίκα, με κουμπαριά σε εφοπλιστική οικογένεια, περιέγραψε πώς φοβήθηκε όταν ο γιατρός της πρόσφερε αλκοόλ και άνοιξε βαλίτσα με ερwτικά βοηθήματα. 

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Δίπλωσε νταλίκα και έπεσε εκσκαφέας - Κλειστά και τα δύο ρεύματα

Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Δίπλωσε νταλίκα και έπεσε εκσκαφέας - Κλειστά και τα δύο ρεύματα

Το βαρύ όχημα προσέκρουσε σε γέφυρα στο ύψος του Ελληνικού λόγω της ολισθηρότητας, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία. 

Ηλιούπολη: 50χρονη σε ανακοπή χωρίς ζωτικά σημεία - Πιθανή σύνδεση με κεραυνό

Ηλιούπολη: 50χρονη σε ανακοπή χωρίς ζωτικά σημεία - Πιθανή σύνδεση με κεραυνό

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έκανε συνεχή καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση κατά τη διακομιδή της γυναίκας στο «Ερυθρός Σταυρός». 

Συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 29 Οκτωβρίου

Συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 29 Οκτωβρίου

Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Αγγελος Θεοδωράκης, Παναγιώτης Πετράκης και Νεφέλη Φασούλη ερμηνεύουν έργα σε ποίηση Ρίτσου, Λειβαδίτη και Αναγνωστάκη. 

Φωτιά στον Υμηττό από πτώση κεραυνού

Φωτιά στον Υμηττό από πτώση κεραυνού

Η εστία εντοπίζεται στην περιοχή Λακίζα, ενόσω στην Αττική βρίσκονται σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Ρωσία: Καμουφλάρει τα διυλιστήρια με δίχτυα για τα drones - Πτώση 20% στη βενζίνη

Ρωσία: Καμουφλάρει τα διυλιστήρια με δίχτυα για τα drones - Πτώση 20% στη βενζίνη

Οι αλλεπάλληλες ουκρανικές επιθέσεις έχουν προκαλέσει σοβαρές ελλείψεις καυσίμων στο εσωτερικό της χώρας, αναγκάζοντας τη Μόσχα να προχωρήσει σε εισαγωγές. 

Σοκ με δωμάτιο βασανιστηρίων στην Ισπανία: Αιμόφυρτοι δύο άνδρες - «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Σοκ με δωμάτιο βασανιστηρίων στην Ισπανία: Αιμόφυρτοι δύο άνδρες - «Θέλουν να μας σκοτώσουν»

Οι ισπανικές αρχές προχώρησαν σε επτά συλλήψεις, έπειτα από την απόδραση ενός θύματος που οδήγησε την αστυνομία στο κρησφύγετο της συμμορίας. 

Κακοκαιρία: Πορτοκαλί προειδοποίηση της ΕΜΥ για 4 περιοχές έως την Τετάρτη

Κακοκαιρία: Πορτοκαλί προειδοποίηση της ΕΜΥ για 4 περιοχές έως την Τετάρτη

Η ΕΜΥ προειδοποιεί για δεύτερο κύμα κακοκαιρίας από την Παρασκευή, με πτώση θερμοκρασίας και ενισχυμένους βοριάδες. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Η μητέρα του μιλά για πρώτη φορά - «Ζητώ δικαιοσύνη για τον γιο μου»

Γιώργος Μαζωνάκης: Η μητέρα του μιλά για πρώτη φορά - «Ζητώ δικαιοσύνη για τον γιο μου»

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, η Κλειώ Μαζωνάκη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ζητώντας πλήρη διαλεύκανση των συνθηκών. 

Καισαριανή: 48χρονος χτύπησε δύο γυναίκες αστυνομικούς που τον σταμάτησαν σε μονόδρομο

Καισαριανή: 48χρονος χτύπησε δύο γυναίκες αστυνομικούς που τον σταμάτησαν σε μονόδρομο

Ο 48χρονος τραυμάτισε τις αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ με αγκωνιά και κουτουλιά και προσπάθησε να αρπάξει το μπλοκάκι παραβάσεων. 

Κωνσταντία Δημογλίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: Δεν αποκλείεται να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο στον θάνατό του

Κωνσταντία Δημογλίδου για Γιώργο Μαζωνάκη: Δεν αποκλείεται να εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο στον θάνατό του

«Καμία καταγγελία δεν είχε γίνει στην Αστυνομία επισήμως για αυτό το ιατρείο. Ούτε πριν το περιστατικό, ούτε μετά το περιστατικό. Δεν έχει έρθει τουλάχιστον στην αστυνομία» 

Πάνω από 50% η μείωση των γεννήσεων σε 6 νομούς της Ελλάδας, ποιο νησί αντιστέκεται στην υπογεννητικότητα

Πάνω από 50% η μείωση των γεννήσεων σε 6 νομούς της Ελλάδας, ποιο νησί αντιστέκεται στην υπογεννητικότητα

Οι γεννήσεις έπεσαν από 117.000 το 2009 σε 67.000 το 2024, ενώ η μέση ηλικία τεκνοποίησης ανέβηκε στα 32,2 έτη. 

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση έξω από λύκειο στη Μανίσα, τραυματίες μαθητές

Τουρκία: Ένοπλη επίθεση έξω από λύκειο στη Μανίσα, τραυματίες μαθητές

Οι έρευνες των αρχών στο σημείο της επίθεσης συνεχίζονται, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα του δράστη 

Ηράκλειο: Αφαιρέθηκε κάλτσα από το στομάχι 14χρονου

Ηράκλειο: Αφαιρέθηκε κάλτσα από το στομάχι 14χρονου

Ο 14χρονος μπήκε στο χειρουργείο στις 9 το βράδυ και η επέμβαση διήρκεσε περίπου μία ώρα, όπως ανακοίνωσε η μητέρα του στα social media. 

Μενίδι: Ανδρας εισέβαλε μεθυσμένος και γυμνός σε εκκλησία -Χτύπησε τον επίτροπο, λιποθύμησε γυναίκα!

Μενίδι: Ανδρας εισέβαλε μεθυσμένος και γυμνός σε εκκλησία -Χτύπησε τον επίτροπο, λιποθύμησε γυναίκα!

Η επέμβαση των πολιτών και ο… καφές 

Γαλλίδα σχοινοβάτης διασχίζει 400 μέτρα στον «αέρα» χωρίς ζώνη ασφαλείας, σε ύψος 186μ.

Γαλλίδα σχοινοβάτης διασχίζει 400 μέτρα στον «αέρα» χωρίς ζώνη ασφαλείας, σε ύψος 186μ.

Η Tatiana-Mosio Bongonga περπάτησε σε συρματόσχοινο ανάμεσα στους δύο ψηλότερους σωρούς σκωρίας της Ευρώπης, στο Λους-αν-Γκοέλ της Γαλλίας. 

Σύλληψη μεθυσμένου στο Μπουσάν γίνεται viral: Έπεσε το περουκίνι αστυνομικού

Σύλληψη μεθυσμένου στο Μπουσάν γίνεται viral: Έπεσε το περουκίνι αστυνομικού

Περαστικός έσπευσε να ξαναφορέσει το περουκίνι στον αστυνομικό μέσα στον πανικό της σύλληψης στη Νότια Κορέα. 

Ηθική αντί για Θρησκευτικά: Νέο μάθημα στα σχολεία - Ποιους μαθητές αφορά

Ηθική αντί για Θρησκευτικά: Νέο μάθημα στα σχολεία - Ποιους μαθητές αφορά

Το μάθημα καλύπτει τον χρόνο των απαλλασσόμενων μαθητών, εφαρμόζεται από την Γ` Δημοτικού έως τη Γ` Λυκείου και βαθμολογείται όπως τα Θρησκευτικά. 

Απαγωγή στη Βαρκελώνη: Ψεύτικοι αστυνομικοί άρπαξαν άνδρα στη μέση του δρόμου

Απαγωγή στη Βαρκελώνη: Ψεύτικοι αστυνομικοί άρπαξαν άνδρα στη μέση του δρόμου

Το θύμα εντοπίστηκε λίγο αργότερα σώο, με τις ισπανικές αρχές να ερευνούν πλέον το ενδεχόμενο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ συμμοριών. 

Απεβίωσε ο Μίλτον Βιέρα

Απεβίωσε ο Μίλτον Βιέρα

Έφυγε σε ηλικία 80 ετών ο Ουρουγουανός πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ 

Αναπηρικά επιδόματα: Αυξήσεις από το 2027 με νέο μηχανισμό για 218.000 δικαιούχους

Αναπηρικά επιδόματα: Αυξήσεις από το 2027 με νέο μηχανισμό για 218.000 δικαιούχους

Το κυβερνητικό σχέδιο συνδέει τα επιδόματα ΟΠΕΚΑ και e-ΕΦΚΑ με πληθωρισμό και ΑΕΠ, στο ίδιο μοντέλο που εφαρμόζεται στις συντάξεις. 

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική: Γυναίκα υπέστη μόνιμα εγκαύματα από ειδικευόμενο γιατρό

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική: Γυναίκα υπέστη μόνιμα εγκαύματα από ειδικευόμενο γιατρό

Η ίδια «κλινική» άλλαξε επωνυμία και συνεχίζει να λειτουργεί, ενώ η εφαρμογή Medwatch καταγράφει 142 «κόκκινα» κέντρα αισθητικής σε όλη τη χώρα. 

Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: Από υπερβολική δόση φέρεται να πέθανε ο γιος της Σίντι Κρόφορντ

Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: Από υπερβολική δόση φέρεται να πέθανε ο γιος της Σίντι Κρόφορντ

Ο 27χρονος άφησε την τελευταία του πνοή σε κέντρο αποκατάστασης στο Μεξικό, μετά από πολυετή μάχη με τις ουσίες και την ψυχική του υγεία. 

Τέμπη: Λιποθύμησε στη δίκη η μητέρα της Κλαούντια Λάττα μετά τη βουρκωμένη κατάθεσή της

Τέμπη: Λιποθύμησε στη δίκη η μητέρα της Κλαούντια Λάττα μετά τη βουρκωμένη κατάθεσή της

Η Αλμα Λάττα κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο του ΟΣΕ Σπύρο Πατέρα, καθώς εθελοντές διασώστες έσπευσαν να τη βοηθήσουν μέσα στην αίθουσα. 

Η Meta «μπλόκαρε» στο Instagram έργο της Βιρτζίνια Γουλφ επειδή μιλά για φεμινισμό

Η Meta «μπλόκαρε» στο Instagram έργο της Βιρτζίνια Γουλφ επειδή μιλά για φεμινισμό

Το Teatre Raval της Βαρκελώνης δεν μπόρεσε να προωθήσει τη διασκευή του «Ενός δωματίου δικού σου», καθώς το αυτόματο σύστημα της Meta το χαρακτήρισε «κοινωνικό ζήτημα». 

Δημογραφικό: Οι γεννήσεις έπεσαν 42% σε 15 χρόνια - Έξι νομοί «σβήνουν» πληθυσμιακά

Δημογραφικό: Οι γεννήσεις έπεσαν 42% σε 15 χρόνια - Έξι νομοί «σβήνουν» πληθυσμιακά

Ο καθηγητής Βύρων Κοτζαμάνης εξηγεί στο ΙΔΕΜ γιατί ο τουρισμός κρατά ζωντανούς ορισμένους νομούς, ενώ η ηπειρωτική Ελλάδα αδειάζει. 

Κινδυνεύει με εξαφάνιση η λίμνη Κορώνεια: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν την συρρίκνωσή της

Κινδυνεύει με εξαφάνιση η λίμνη Κορώνεια: Δορυφορικές εικόνες δείχνουν την συρρίκνωσή της

Από τα περίπου 42.8 τετραγωνικά χιλιόμετρα το 1984 σήμερα είναι περίπου 2.7 τετραγωνικά χιλιόμετρα, σύμφωνα με το Meteo 

Ηγουμενίτσα: «Ήταν σφαγή» - Ο 27χρονος κατακρεούργησε την άτυχη Πηνελόπη - Νέα στοιχεία

Ηγουμενίτσα: «Ήταν σφαγή» - Ο 27χρονος κατακρεούργησε την άτυχη Πηνελόπη - Νέα στοιχεία

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Ηπείρου, Ιωάννης Αϊβατίδης, έκανε αυτοψία στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας και εξέτασε τον καθ’ ομολογίαν δράστη στο Νοσοκομείο Φιλιατών - Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν τραύματα άμυνας και πολλαπλά πλήγματα στο σώμα της 25χρονης 

Συναγερμός για τη φέτα: Τα αποθέματα ίσως δεν βγάλουν τη χρονιά, προς τα 15-16 ευρώ η τιμή

Συναγερμός για τη φέτα: Τα αποθέματα ίσως δεν βγάλουν τη χρονιά, προς τα 15-16 ευρώ η τιμή

Προβληματισμός στην αγορά για το φθηνότερο λευκό τυρί, δραματική μείωση του πρόβειου γάλακτος και τεράστια ζήτηση από το εξωτερικό για φέτα πιέζουν την αγορά 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services