«Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»
Απολογία ψευτογιατρού: «Το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους»
Απολογία ψευτογιατρού: «Το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους» - «Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»

Στο πάθος του για την βοτανολογία ,το οποίο του εμφύσησε ο παππούς του, στις γνώσεις του για την ιατρική, απόρροια της μελέτης πολλών βιβλίων. Αλλά και στην πρόθεση του να βοηθήσει εκείνους που είχαν ανάγκη αναφέρθηκε στην απολογία του ο «βαθιά θρησκευόμενος» ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, επιχείρησε ενώπιον του ανακριτή να πείσει για τις καλές του…προθέσεις απέναντι σε ανθρώπους με ανίατες ασθένειες στους οποίους δεν φρόντισε, όπως παραδέχτηκε, να άρει την πλάνη τους ότι είναι γιατρός.

«Ό,τι έκανα το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους και δεν είχα κακή πρόθεση να δημιουργήσω εσκεμμένα οποιοδήποτε κακό. Ουδέποτε ζήτησα και έλαβα από οποιονδήποτε ασθενή χρήματα για εξετάσεις, δεν είχα ούτε το διαγνωστικό κέντρο ούτε τα μηχανήματα να κάνω εξετάσεις.

Απλά ορισμένες φορές τους συνόδευα στο διαγνωστικό κέντρο και νοσοκομείο στο οποίο θα έκαναν την εξέταση…» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του ενώ συμπλήρωσε ότι προσέφερε θεραπευτικές υπηρεσίες «ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo».

Ο 47χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε πως υποδυόταν τον γιατρό διευκρινίζοντας πως δεν είναι σε θέση να καταθέσει τι ακριβώς ανέφερε στο καθένα από τα θύματα του ενώ ισχυρίστηκε πως παραπλάνησε και τους δυο συγκατηγορουμένους του γιατρούς.

«Δεν ψάρευα υποψηφίους ασθενείς αλλά προσέφερα τις υπηρεσίες μου κατόπιν συστάσεων από στόμα σε στόμα» ισχυρίστηκε και αναφερόμενος στην δήθεν ιατρική του ιδιότητα είπε πως «το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος αλλά με την ιδιότητα που πράγματι θεωρούσα ότι διέθετα, αυτή του βοτανολόγου, έστω και εμπειρίκου».

Μάλιστα, έριξε την ευθύνη για την …παρεξήγηση στους άτυχους ασθενείς οι οποίοι «άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξαν προκειμένου να άρω την πλάνη».

«Στη συνέχεια με πήρε η κατρακύλα και ξεκίνησα να απολαμβάνω τον τίτλο του γιατρού διανθίζοντας τον με διάφορες επιπλέον ιδιότητες βρισκόμενος σε μία ψυχολογική κατάσταση αδράνειας χωρίς δηλαδή να μου περνάει από το μυαλό ότι αυτό πρέπει να σταματήσει» τόνισε και πρόσθεσε «Τους έδινα τα βότανα για να αποφύγουν τους πόνους και τα άσχημα συμπτώματα της χημειοθεραπείας».

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε των μεθόδων του λέγοντας πως από μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο προκύπτει ότι οι προτάσεις του «αποτελούν τις κατεξοχήν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής για τον καρκίνο.»

«Ανεξαρτήτως, λοιπόν του ζητήματος της αποτελεσματικότητας τους, η βοτανοθεραπεία και τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής» είπε.

«Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»

Ο 47χρονος απολογούμενος εμφανίστηκε ως εμπειρικός βοτανολόγος. Όπως είπε με την βοτανοθεραπεία ασχολήθηκε από μικρό παιδί «όταν και ο παππούς μου, μου μετέδωσε την αγάπη του για το συγκεκριμένο αντικείμενο».

«Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου ως και σήμερα αυτή η ενασχόληση είναι το πάθος μου και έχω παρακολουθήσει πλήθος σχετικών σεμιναρίων ενώ έχω διαβάσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες σχετικά βιβλία και άρθρα.

Βεβαίως αυτό δεν με κάνει παρά έναν εμπειρικό βοτανολόγο, βοτανοθεραπευτή. Εντούτοις η έλλειψη κάποιου τίτλου δεν συνεπάγεται έλλειψη γνώσης του αντικειμένου» φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος ο οποίος ανέφερε πως μέχρι το 2015 η «σχετική «δράση»» του περιοριζόταν σε ένα στενό κύκλο φίλων και γνωστών. «Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος.» είπε.

Έτος ορόσημο για τον κατηγορούμενο αποτελεί, όπως λέει, το 2015 όταν επισκέφθηκε τη Μονή Βατοπεδίου και εκεί του ανέφεραν ότι αρκετοί μοναχοί αντιμετώπιζαν πρόβλημα προστάτη και πως οι συμβατικές θεραπείες που ακολουθούσαν δεν τους είχαν βοηθήσει.

«Τους πρότεινα μία εξειδικευμένη θεραπεία με βότανα η οποία είχε ευεργετικά αποτελέσματα» περιέγραψε και από τότε η φήμη του εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα.

Μετά τους μοναχούς, που είχαν πρόβλημα με τον προστάτη, επιχείρησε να βοηθήσει με εναλλακτικές θεραπείες, όπως λέει, μια καλόγρια η οποία έπασχε από καρκίνο στο συκώτι και αντιμετώπιζε έντονες παρενέργειες από τη χημειοθεραπεία.

«Ζητάω συγγνώμη»

Ο Νίκος Κοντοστάθης παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τους ασθενείς παριστάνοντας ότι είναι γιατρός και ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό. Ωστόσο, επέμεινε πως ουδέποτε τους είπε ότι «αυτό που προμήθευα συνιστά φαρμακευτική αγωγή με την παραδοσιακή έννοια». «Άλλωστε άπαντες οι άλλοι μάρτυρες καταθέτουν ότι οι προτάσεις μου στηρίζονται σε φυσικές μεθόδους με βότανα βιταμίνες και αποστάγματα» σημείωσε.

Αναφερόμενος δε στα δυο παιδιά που έφυγαν από τη ζωή φέρεται να είπε πως «η ασθένεια από την οποία έπασχαν αποτελεί ανίατη ασθένεια με πολύ χαμηλό προσδόκιμο ζωής» και πως ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες «η πλήρης ίαση δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του μεταφορικώς «θαύματος»».

Μιλώντας για τον 76χρονο άνδρα που έπασχε από καρκίνο και κατέληξε ανέφερε ότι «η πλήρης ίαση ενός ανθρώπων 76 ετών που πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του μεταφορικά θαύματος».

Μάλιστα, επιχειρώντας να αποδυναμώσει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ισχυρίστηκε πως «όλα αυτά ήταν σε γνώση τόσο των γονέων των άτυχων παιδιών όσο και του 76χρονου».

Ο 47χρονος αντέκρουσε την κατηγορία ότι ζητούσε από τους ασθενείς να διακόψουν την αγωγή που έπαιρναν.

«Ουδέποτε εξέφρασα άποψη ότι η προτεινόμενη από εμένα θεραπεία επιτρέπει από μόνη της την εξάλειψη της πορείας της νόσου στο μέλλον. Το ζητούμενο ήταν η ποιοτική επιμήκυνση της ζωής των κατά τα λοιπά δυστυχώς ετοιμοθάνατων ανθρώπων» τόνισε και συνέχισε

«Ουδέποτε είπα σε κάποιον ότι πρέπει να διακόψει τη θεραπεία που είχε επιλέξει να πραγματοποιεί. Απλώς ανέφερα ότι δεν ήταν δυνατόν να λαμβάνονται τα βότανα τις ημέρες που πραγματοποιούνταν χημειοθεραπείες εξαιτίας των στομαχικών παρενεργειών.»

«Ζήτησα απλώς την προσευχή τους...»

«Έχω βοηθήσει ανθρώπους, Ιερές Μονές αφιλοκερδώς…» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι αναφορές για πακτωλό χρημάτων που εισέπραττε από ταλαιπωρημένος ανθρώπους.

«Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν ζήτησα το οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα ενώ από τις μοναχές ή τους μοναχούς ζήτησα απλώς την προσευχή τους» φέρεται να είπε προσθέτοντας πως «αν μη τι άλλο είναι έωλο το συμπέρασμα ότι οι γονείς των παιδιών που απεβίωσαν καθώς και ο 76χρονος βρίσκονταν σε κάποιου είδους πλάνη.

Προσέφερα θεραπευτικές υπηρεσίες ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo».

Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως η θεραπεία των δύο παιδιών είχε φτάσει σε αδιέξοδο και πως τους έδινε ένα μείγμα από 40-45 βότανα.

Την οικογένειά του άτυχου αγοριού, είπε, τη συνάντησε στο τέλος του 2015 στην καφετέρια ενός νοσοκομείου και εκεί τον ενημέρωσαν για την κατάσταση του χωρίς, ωστόσο, να του δείξουν εξετάσεις.

Ο 47χρονος ισχυρίστηκε πως τους είπε ότι εκτός από την ιδιότητα του ως βοτανολόγος έχει και ιατρικές γνώσεις χωρίς, ωστόσο, να έχει αποκτήσει πτυχίο ιατρικής. Άλλωστε, όπως διευκρίνησε, συναντούσε τους ασθενείς σε χώρους νοσοκομειακούς μετά από επιθυμία των συγγενών τους που βρίσκονταν ήδη εκεί.

«Σε όλους τους ασθενείς κατέστησα σαφές εξαρχής ότι δεν έχω τη δυνατότητα να χορηγήσει οποιαδήποτε φαρμακευτική συμβατική αγωγή και ότι μπορώ να τους χορηγήσουν μόνο βότανα» τόνισε και σε μια προσπάθεια να εξηγήσει γιατί πήρε χρήματα από τους ασθενείς υπογράμμισε ότι «τα αιθέρια έλαια είναι ακριβά η αξία τους είναι 2 έως 3 ευρώ και οι υπόλοιπες 20.000 ευρώ αποτελεί το κόστος των αποσταγμάτων και των βαμμάτων».

«Εγώ δεν έλαβα κάποια αμοιβή, δεν βιοπορίζομαι από αυτό τις γνώσεις αυτές τις είχα αποκτήσει από μικρή ηλικία» φέρεται να ανέφερε και εξήγησε γιατί νόμιζαν πως ήταν γιατρός λέγοντας: «Από μικρός διάβαζα ιατρικά βιβλία. Είχα πολλές ιατρικές γνώσεις και έτσι εύκολα μπορούσε κάποιος να με περάσει για γιατρό».

Μιλώντας για την περίπτωση του άτυχου κοριτσιού ανέφερε πως προσπαθούσε να κάνει καλύτερες τιμές «γιατί προέρχομαι από στρατιωτική οικογένεια και ο πατέρας της είναι στρατιωτικός».

«Δεν έπαιρναν τη θεραπεία μία και έξω. Όταν κατάλαβα την ανάγκη των ανθρώπων όχι μόνο δεν κράτησα την επιταγή η οποία ανταποκρινόταν στο ύψος των βοτάνων που είχα προσφέρει αλλά εστάλησαν ανώνυμα ταχυδρομικά στο Άγιο Όρος από εμένα.

Όχι μόνο δεν κέρδισα σε αυτή την περίπτωση αλλά και ζημιώθηκα, με μεγάλη μου ευχαρίστηση κατανοώντας την ανάγκη των ανθρώπων» ισχυρίστηκε.

Στη συνέχεια της απολογία του, εξηγώντας γιατί ένας γιατρός ζήτησε τη βοήθεια του για να θεραπευτεί η μητέρα του ο κατηγορούμενος είπε πως η γυναίκα είχε εξαντλήσει οποιαδήποτε μορφή συμβατικής θεραπείας και ήθελε να ακολουθήσει μία αγωγή βασισμένη σε βότανα.

«Απευθύνθηκε σε μένα. 22.000 ευρώ αντιπροσώπευαν το αντίτιμο που εισέπραξα για την αγορά των βοτάνων, επρόκειτο για βότανα που δεν υπήρχαν στο Πήλιο και που τα προμηθεύτηκα εγώ ο ίδιος και τους τα έδωσα, αξίας 3.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα βάμματα, αποστάγματα ήταν αξίας 14.000 ευρώ» είπε.

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως τα τελευταία χρόνια ασχολείται με αγροτικές εργασίες, διαθέτει ελαιόδεντρα και κατασκευάζει ξυλόγλυπτες εικόνες κατόπιν παραγγελίας ενώ νωρίτερα είχε μία εταιρία τηλεπικοινωνιακών ειδών και ασχολούνταν με εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών , η οποία εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ανενεργή.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/6428619/i-apokalyptiki-apologia-toy-pseytogiatroy-o-ti-ekana-itan-apo-kali-prothesi-gia-na-toys-voithiso-oloys
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Τυφώνας Ντουτζουάν πλήττει την Ιαπωνία: Εκκένωση 1,6 εκατ. κατοίκων, 275 πτήσεις ακυρωμένες

Τυφώνας Ντουτζουάν πλήττει την Ιαπωνία: Εκκένωση 1,6 εκατ. κατοίκων, 275 πτήσεις ακυρωμένες

Η Ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιεί για ρεκόρ βροχοπτώσεων τον Σεπτέμβριο, ενώ ανεστάλησαν σιδηροδρομικές γραμμές και εκδηλώσεις στο Τόκιο. 

Ισπανία: Σε δίκη η Μπεγκόνα Γκόμεθ, σύζυγος του Σάντσεθ - Ζητούν 13 χρόνια κάθειρξη

Ισπανία: Σε δίκη η Μπεγκόνα Γκόμεθ, σύζυγος του Σάντσεθ - Ζητούν 13 χρόνια κάθειρξη

Ο δικαστής Πεϊνάδο συνδέει την υπόθεση με πανεπιστημιακή έδρα και διώκει και τη συνεργάτιδα της Γκόμεθ, Κριστίνα Αλβαρεθ. 

Εγκληματική οργάνωση με μέλη 17 έως 21 ετών νοίκιασαν σπίτι και το μετέτρεψαν σε τηλεφωνικό κέντρο» για απάτες -

Εγκληματική οργάνωση με μέλη 17 έως 21 ετών νοίκιασαν σπίτι και το μετέτρεψαν σε τηλεφωνικό κέντρο» για απάτες -

Συνελήφθησαν 6 νεαροί - Παρίσταναν υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και εξαπατούσαν ηλικιωμένους να αφήνουν χρήματα και χρυσαφικά έξω ή μέσα στο σπίτι τους και στη συνέχεια τα έκλεβαν - Πώς λειτουργούσε η οργάνωση 

Λάρισα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον αιφνίδιο θάνατο του 15χρονου

Λάρισα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον αιφνίδιο θάνατο του 15χρονου

Το παιδί εντοπίστηκε από τους οικείους του πεσμένο στο πάτωμα και να βγάζει αφρούς από το στόμα, ενώ πέθανε περιμένοντας ασθενοφόρο 

Τσάκα: Παραδέχθηκε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού – Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 5 χρόνια

Τσάκα: Παραδέχθηκε πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού – Κινδυνεύει με φυλάκιση έως 5 χρόνια

Ο Ελβετός μέσος της Σάντερλαντ θα εμφανιστεί στο δικαστήριο στις αρχές Οκτωβρίου, με πιθανό πρόστιμο περίπου 10.500 ευρώ αντί φυλάκισης. 

Καιρός- Προειδοποίηση Καλλιάνου: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει περισσότερο - Τι θα συμβεί στην Αττική

Καιρός- Προειδοποίηση Καλλιάνου: Σε ποιες περιοχές θα βρέξει περισσότερο - Τι θα συμβεί στην Αττική

Θα εκδηλωθούν από πιο τοπικές και ασθενείς βροχές έως ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες σε ορισμένες περιοχές και σε τοπικό επίπεδο ίσως να προκαλέσουν ακόμα και πλημμυρικά φαινόμενα 

Friends with benefits: Τι σημαίνει η ιδέα ενός «συνδεδεμένου μέλους» της ΕΕ

Friends with benefits: Τι σημαίνει η ιδέα ενός «συνδεδεμένου μέλους» της ΕΕ

Πέρα από τον Καναδά, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία έχουν επίσης αναφερθεί, σε ένα μοντέλο που θα μπορούσε να φέρει χώρες πιο κοντά στην ΕΕ χωρίς να γίνουν μέλη 

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Εννέα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή - Τι απαντούν οι πολίτες για Κασιδιάρη

Δημοσκόπηση Palmos Analysis: Εννέα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή - Τι απαντούν οι πολίτες για Κασιδιάρη

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία είναι στην πρώτη θέση και ακολουθούν η ΕΛΑΣ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ 

Τραγωδία στη Σύρο: Πέθανε 72χρονος που εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητό του ενώ το έπλενε

Τραγωδία στη Σύρο: Πέθανε 72χρονος που εγκλωβίστηκε κάτω από το αυτοκίνητό του ενώ το έπλενε

Οι Αρχές διερευνούν αν είχε ασφαλιστεί σωστά το χειρόφρενο του οχήματος στη Βάρη Σύρου. 

Θρήνος για την Πηνελόπη που δολοφονήθηκε στην Ηγουμενίτσα από τον πρώην σύντροφό της, «δεν μπορούμε να το πιστέψουμε» λένε οι συνάδελφοί της

Θρήνος για την Πηνελόπη που δολοφονήθηκε στην Ηγουμενίτσα από τον πρώην σύντροφό της, «δεν μπορούμε να το πιστέψουμε» λένε οι συνάδελφοί της

Ο 27χρονος ομολόγησε πως την μαχαίρωσε στον λαιμό με σουγιά - Είναι ένα τραγικό γεγονός και προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε τι έχει συμβεί, αναφέρει η συνάδελφος της 25χρονης 

Ύπνος, Αργος, Λασκαρίνα, Οδυσσέας, Περσεφόνη – Όλα τα ονόματα των κακοκαιριών ως τον Σεπτέμβριο του 2027

Ύπνος, Αργος, Λασκαρίνα, Οδυσσέας, Περσεφόνη – Όλα τα ονόματα των κακοκαιριών ως τον Σεπτέμβριο του 2027

H ΕΜΥ σε συνεργασία με τις Εθνικές Μετεωρολογικές Υπηρεσίες της Κύπρου και του Ισραήλ δίνουν τα ονόματα 

Καιρός: Ο αντικυκλώνας της Σκανδιναβίας φέρνει πτώση έως 10 βαθμούς στην Ελλάδα

Καιρός: Ο αντικυκλώνας της Σκανδιναβίας φέρνει πτώση έως 10 βαθμούς στην Ελλάδα

Πολικός αέρας σαρώνει τα Βαλκάνια με μονοψήφιες θερμοκρασίες και τοπικές παγωνιές μέχρι τα μέσα της εβδομάδας. 

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη η 21χρονη για τον θάνατο του 82χρονου σε καβγά για ξαπλώστρα

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη η 21χρονη για τον θάνατο του 82χρονου σε καβγά για ξαπλώστρα

Δικογραφία για απλή συνέργεια σε θανατηφόρα σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση σχηματίστηκε σε βάρος της νεαρής ΑμεΑ που συνόδευε τον ήδη συλληφθέντα 76χρονο. 

Ρωσία: Το μυστικό σχέδιο που θα αλλάξει τον πόλεμο

Ρωσία: Το μυστικό σχέδιο που θα αλλάξει τον πόλεμο

Σύμφωνα με το Politico, η επέκταση της μονάδας Alabuga-Volokno στο Ταταρστάν αυξάνει κατά 78% την παραγωγή ανθρακονημάτων για τα drones Geran. 

Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό ο συνθέτης - Αναβάλλει τη συναυλία στο Μεσολόγγι

Σταμάτης Σπανουδάκης: Υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό ο συνθέτης - Αναβάλλει τη συναυλία στο Μεσολόγγι

Ο αγαπημένος συνθέτης ζήτησε συγνώμη από το κοινό και υποσχέθηκε να επιστρέψει στη σκηνή μόλις του το επιτρέψει η υγεία του. 

Κβαντική ιατρική: Ο Γεωργιάδης ζητά έλεγχο της Καρυστιανού για όσα γράφει στο site της

Κβαντική ιατρική: Ο Γεωργιάδης ζητά έλεγχο της Καρυστιανού για όσα γράφει στο site της

Ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ο ίδιος ελεγκτική αρμοδιότητα και αναφέρθηκε ξανά στην υπόθεση του ξυλολίου στα Τέμπη. 

Ιωάννινα: Πολίτες έσωσαν 46χρονο που έπεσε στη λίμνη Παμβώτιδα - Νοσηλεύεται σε κλινική

Ιωάννινα: Πολίτες έσωσαν 46χρονο που έπεσε στη λίμνη Παμβώτιδα - Νοσηλεύεται σε κλινική

Περαστικοί έπεσαν στα νερά για να τον βγάλουν, το ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τις συνθήκες του περιστατικού. 

Αντρος Τάουνσεντ: Τον πάτησε οδοστρωτήρας σε γήπεδο - Η απίστευτη αντίδραση στο ατύχημα

Αντρος Τάουνσεντ: Τον πάτησε οδοστρωτήρας σε γήπεδο - Η απίστευτη αντίδραση στο ατύχημα

Ο Αγγλος ποδοσφαιριστής γλίτωσε από σοβαρό τραυματισμό κατά τη διάρκεια προθέρμανσης στο πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης, ενώ αγωνίστηκε κανονικά στον αγώνα. 

Βρετανία: Τρεις αδελφές πνίγηκαν 48 ώρες αφού πήγαν στη λίμνη όπου χάθηκε η μητέρα τους

Βρετανία: Τρεις αδελφές πνίγηκαν 48 ώρες αφού πήγαν στη λίμνη όπου χάθηκε η μητέρα τους

Οι σοροί των γυναικών εντοπίστηκαν σε παραλία, με την αστυνομία να αποκλείει την εγκληματική ενέργεια και τις συγγενείς να συνδέουν το γεγονός με τον χαμό της μητέρας τους το 2010. 

Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σκουπιδιών

Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω σκουπιδιών

Η κρίση ξέσπασε επειδή έληξε η σύμβαση του Δήμου με τον ΧΥΤΗ και τα απορρίμματα συσσωρεύονται στους δρόμους. 

Γιώργος Μαζωνάκης: Τρισάγιο και μνημόσυνο στη Σητεία, στο σπίτι του στους Πεύκους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τρισάγιο και μνημόσυνο στη Σητεία, στο σπίτι του στους Πεύκους

Ο δήμαρχος Σητείας μίλησε για «ένα δικό μας παιδί», καθώς η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε τον καλλιτέχνη στον «θεραπότοπό» του. 

Μαζωνάκης: Το νοσοκομείο «Ελπίς» διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου

Μαζωνάκης: Το νοσοκομείο «Ελπίς» διαψεύδει παρέμβαση για την ώρα θανάτου

Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από τις ανακριτικές αρχές να ελέγξουν τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων, μετά τις φήμες περί κυβερνητικής παρέμβασης. 

Μαζωνάκης: Ο Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση στην ώρα θανάτου - «Να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα»

Μαζωνάκης: Ο Γεωργιάδης διαψεύδει παρέμβαση στην ώρα θανάτου - «Να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα»

Ο υπουργός Υγείας καταγγέλλει τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και καλεί τις αρχές να ελέγξουν τα τηλέφωνα του διοικητή του «Ελπίς» και των γιατρών του ΕΚΑΒ. 

Θανατηφόρος ξυλοδαρμός στη Βουλιαγμένη: 82χρονος έχασε τη ζωή του μετά από καβγά για ξαπλώστρα

Θανατηφόρος ξυλοδαρμός στη Βουλιαγμένη: 82χρονος έχασε τη ζωή του μετά από καβγά για ξαπλώστρα

Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου κατέληξε από τα τραύματά του, ενώ στον ξυλοδαρμό φέρεται να συμμετείχε και 21χρονη γυναίκα. 

Βριλήσσια: Κίνδυνος να χάσει το νεφρό του 14χρονος μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του

Βριλήσσια: Κίνδυνος να χάσει το νεφρό του 14χρονος μετά από ξυλοδαρμό από συμμαθητή του

Συνελήφθησαν ο ανήλικος δράστης και η μητέρα του, ο 14χρονος αναμένεται σήμερα ενώπιον της Δικαιοσύνης 

Τελευταίο αντίο στη Μαργαρίτα Παπανδρέου - Η κηδεία της στο Α’ Νεκροταφείο

Τελευταίο αντίο στη Μαργαρίτα Παπανδρέου - Η κηδεία της στο Α’ Νεκροταφείο

Οικογένεια, φίλοι και πολιτικοί αποχαιρετούν τη γυναίκα-μαχήτρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πρώην σύζυγο του ιστορικού ηγέτη 

Χαλκιδική: Κατέληξε ο 17χρονος που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή στο σχολείο του

Χαλκιδική: Κατέληξε ο 17χρονος που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή στο σχολείο του

Ο έφηβος έδωσε μάχη 24 ώρες στη Μονάδα Στεφανιαίας Νόσου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, μετά από επτά απινιδώσεις σε σχολείο, ασθενοφόρο και Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας. 

Ξυλοδαρμός σε κατάστημα της Βιρτζίνια: Νεκρός 77χρονος από τους γονείς ανήλικης υπαλλήλου

Ξυλοδαρμός σε κατάστημα της Βιρτζίνια: Νεκρός 77χρονος από τους γονείς ανήλικης υπαλλήλου

Οι γονείς κρατούνται χωρίς εγγύηση για ανθρωποκτονία β` βαθμού, ενώ η έφηβη κόρη τους βρίσκεται σε κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Νόρφολκ. 

ΑΑΔΕ: Πωλούνται κατασχεμένα ακίνητα χωρίς πλήρη εξόφληση χρέους – Τουλάχιστον 25% στην Εφορία

ΑΑΔΕ: Πωλούνται κατασχεμένα ακίνητα χωρίς πλήρη εξόφληση χρέους – Τουλάχιστον 25% στην Εφορία

Με απόφαση της ΑΑΔΕ οι οφειλέτες ζητούν άρση κατάσχεσης μέσω myAADE, ώστε ο συμβολαιογράφος να αποδίδει μέρος του τιμήματος απευθείας στο Δημόσιο. 

Μαζωνάκης: Βίντεο δείχνει τον γιατρό της υπόθεσης να εκπαιδεύει Φιλιππινέζα γιατρό σε βλαστοκύτταρα στην Καρνεάδου

Μαζωνάκης: Βίντεο δείχνει τον γιατρό της υπόθεσης να εκπαιδεύει Φιλιππινέζα γιατρό σε βλαστοκύτταρα στην Καρνεάδου

Η Φιλιππινέζα γιατρός, που εργάζεται σε κλινική αναγεννητικής ιατρικής στις Φιλιππίνες, ευχαρίστησε τον γιατρό για την εκπαίδευση στις 20 Μαΐου, λίγους μήνες πριν τον θάνατο του τραγουδιστή. 

Διασώστης ΕΚΑΒ για Μαζωνάκη: «Ο απινιδωτής δεν λειτουργούσε - Δεν μας έδωσαν καμιά πληροφορία»

Διασώστης ΕΚΑΒ για Μαζωνάκη: «Ο απινιδωτής δεν λειτουργούσε - Δεν μας έδωσαν καμιά πληροφορία»

Οι γιατροί ανέφεραν ότι δεν πρόλαβαν να κάνουν περισσότερα, ενώ δεν παρείχαν σημαντικές πληροφορίες στους διασώστες 

Ανήλικες ξυλοκόπησαν με κλωτσιές και μπουνιές και έστειλαν στο νοσοκομείο 13χρονη στη Θεσσαλονίκη

Ανήλικες ξυλοκόπησαν με κλωτσιές και μπουνιές και έστειλαν στο νοσοκομείο 13χρονη στη Θεσσαλονίκη

Ο λόγος της επίθεσης δεν έχει αποσαφηνιστεί, ωστόσο εκτιμάται ότι πρόκειται για ζήτημα ερωtικής αντιζηλίας 

Μεντβέντεφ: «Τα ευρωπαϊκά καθάρματα καταλαβαίνουν μόνο την ωμή βία»

Μεντβέντεφ: «Τα ευρωπαϊκά καθάρματα καταλαβαίνουν μόνο την ωμή βία»

Η Ευρώπη κατανοεί μόνο τη γλώσσα της ισχύος, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας 

Συναγερμός στην Ευρώπη για κλιμάκωση του πολέμου και των υβριδικών επιθέσεων από τον Πούτιν

Συναγερμός στην Ευρώπη για κλιμάκωση του πολέμου και των υβριδικών επιθέσεων από τον Πούτιν

Ετοιμάζεται για «σιωπηρή επιστράτευση» 300.000 Ρώσων 

Αδελφός πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Λέω την αλήθεια» για τον «σχεδόν χαρούμενο» Κάρολο μετά τον θάνατο της

Αδελφός πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Λέω την αλήθεια» για τον «σχεδόν χαρούμενο» Κάρολο μετά τον θάνατο της

Το Παλάτι του Μπάκιγχαμ απάντησε ότι η θλίψη μπορεί να «διαστρεβλώνει τις αναμνήσεις», ενώ ο κόμης Σπένσερ αποκαλύπτει νέες λεπτομέρειες από το βιβλίο του για την πριγκίπισσα Νταϊάνα. 

Χανιά: Πυροβολισμοί με αεροβόλο σε σχολείο εν ώρα μαθήματος

Χανιά: Πυροβολισμοί με αεροβόλο σε σχολείο εν ώρα μαθήματος

Τι μεταφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης 

Γιώργος Μαζωνάκης: Λουλούδια και μηνύματα έξω από το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή

Γιώργος Μαζωνάκης: Λουλούδια και μηνύματα έξω από το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή

Συγκινημένοι παραμένουν γείτονες και πολίτες από την ξαφνική απώλεια 

Κόκκινο τριαντάφυλλο άφησε η Μάγδα Φύσσα στο μνημείο του Παύλου, σε εξέλιξη συγκέντρωση στο Κερατσίνι, βίντεο και φωτογραφίες

Κόκκινο τριαντάφυλλο άφησε η Μάγδα Φύσσα στο μνημείο του Παύλου, σε εξέλιξη συγκέντρωση στο Κερατσίνι, βίντεο και φωτογραφίες

Συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι που γνώριζαν τον Παύλο Φύσσα αλλά και πλήθος κόσμου που συγκλονίστηκε από τη δολοφονία, η οποία σημειώθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου συμμετέχουν στη συγκέντρωση 

OpenAI: Το AI της Anthropic χάκαρε τα συστήματά της μέσα σε 3 ώρες

OpenAI: Το AI της Anthropic χάκαρε τα συστήματά της μέσα σε 3 ώρες

Η εξωτερική δοκιμή ασφαλείας της startup Hacktron AI εντόπισε κενό στο σύστημα Discourse που συνδέει λογαριασμούς ChatGPT και Codex. 

Η Θέουτα «βράζει» ξανά: Σοβαρά επεισόδια, χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους για μια θέση στον νέο καταυλισμό, βίντεο

Η Θέουτα «βράζει» ξανά: Σοβαρά επεισόδια, χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους για μια θέση στον νέο καταυλισμό, βίντεο

Οι ισπανικές αρχές ξεκίνησαν τη μεταφορά ανθρώπων που διέμεναν επί εβδομάδες στις παραλίες - Περίπου 13.000 μετανάστες παραμένουν στον ισπανικό θύλακα 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services