Στο πάθος του για την βοτανολογία ,το οποίο του εμφύσησε ο παππούς του, στις γνώσεις του για την ιατρική, απόρροια της μελέτης πολλών βιβλίων. Αλλά και στην πρόθεση του να βοηθήσει εκείνους που είχαν ανάγκη αναφέρθηκε στην απολογία του ο «βαθιά θρησκευόμενος» ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης.
Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, επιχείρησε ενώπιον του ανακριτή να πείσει για τις καλές του…προθέσεις απέναντι σε ανθρώπους με ανίατες ασθένειες στους οποίους δεν φρόντισε, όπως παραδέχτηκε, να άρει την πλάνη τους ότι είναι γιατρός.
«Ό,τι έκανα το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους και δεν είχα κακή πρόθεση να δημιουργήσω εσκεμμένα οποιοδήποτε κακό. Ουδέποτε ζήτησα και έλαβα από οποιονδήποτε ασθενή χρήματα για εξετάσεις, δεν είχα ούτε το διαγνωστικό κέντρο ούτε τα μηχανήματα να κάνω εξετάσεις.
Απλά ορισμένες φορές τους συνόδευα στο διαγνωστικό κέντρο και νοσοκομείο στο οποίο θα έκαναν την εξέταση…» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του ενώ συμπλήρωσε ότι προσέφερε θεραπευτικές υπηρεσίες «ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo».
Ο 47χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε πως υποδυόταν τον γιατρό διευκρινίζοντας πως δεν είναι σε θέση να καταθέσει τι ακριβώς ανέφερε στο καθένα από τα θύματα του ενώ ισχυρίστηκε πως παραπλάνησε και τους δυο συγκατηγορουμένους του γιατρούς.
«Δεν ψάρευα υποψηφίους ασθενείς αλλά προσέφερα τις υπηρεσίες μου κατόπιν συστάσεων από στόμα σε στόμα» ισχυρίστηκε και αναφερόμενος στην δήθεν ιατρική του ιδιότητα είπε πως «το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος αλλά με την ιδιότητα που πράγματι θεωρούσα ότι διέθετα, αυτή του βοτανολόγου, έστω και εμπειρίκου».
Μάλιστα, έριξε την ευθύνη για την …παρεξήγηση στους άτυχους ασθενείς οι οποίοι «άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξαν προκειμένου να άρω την πλάνη».
«Στη συνέχεια με πήρε η κατρακύλα και ξεκίνησα να απολαμβάνω τον τίτλο του γιατρού διανθίζοντας τον με διάφορες επιπλέον ιδιότητες βρισκόμενος σε μία ψυχολογική κατάσταση αδράνειας χωρίς δηλαδή να μου περνάει από το μυαλό ότι αυτό πρέπει να σταματήσει» τόνισε και πρόσθεσε «Τους έδινα τα βότανα για να αποφύγουν τους πόνους και τα άσχημα συμπτώματα της χημειοθεραπείας».
Παράλληλα, υπεραμύνθηκε των μεθόδων του λέγοντας πως από μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο προκύπτει ότι οι προτάσεις του «αποτελούν τις κατεξοχήν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής για τον καρκίνο.»
«Ανεξαρτήτως, λοιπόν του ζητήματος της αποτελεσματικότητας τους, η βοτανοθεραπεία και τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής» είπε.
«Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»
Ο 47χρονος απολογούμενος εμφανίστηκε ως εμπειρικός βοτανολόγος. Όπως είπε με την βοτανοθεραπεία ασχολήθηκε από μικρό παιδί «όταν και ο παππούς μου, μου μετέδωσε την αγάπη του για το συγκεκριμένο αντικείμενο».
«Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου ως και σήμερα αυτή η ενασχόληση είναι το πάθος μου και έχω παρακολουθήσει πλήθος σχετικών σεμιναρίων ενώ έχω διαβάσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες σχετικά βιβλία και άρθρα.
Βεβαίως αυτό δεν με κάνει παρά έναν εμπειρικό βοτανολόγο, βοτανοθεραπευτή. Εντούτοις η έλλειψη κάποιου τίτλου δεν συνεπάγεται έλλειψη γνώσης του αντικειμένου» φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος ο οποίος ανέφερε πως μέχρι το 2015 η «σχετική «δράση»» του περιοριζόταν σε ένα στενό κύκλο φίλων και γνωστών. «Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος.» είπε.
Έτος ορόσημο για τον κατηγορούμενο αποτελεί, όπως λέει, το 2015 όταν επισκέφθηκε τη Μονή Βατοπεδίου και εκεί του ανέφεραν ότι αρκετοί μοναχοί αντιμετώπιζαν πρόβλημα προστάτη και πως οι συμβατικές θεραπείες που ακολουθούσαν δεν τους είχαν βοηθήσει.
«Τους πρότεινα μία εξειδικευμένη θεραπεία με βότανα η οποία είχε ευεργετικά αποτελέσματα» περιέγραψε και από τότε η φήμη του εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα.
Μετά τους μοναχούς, που είχαν πρόβλημα με τον προστάτη, επιχείρησε να βοηθήσει με εναλλακτικές θεραπείες, όπως λέει, μια καλόγρια η οποία έπασχε από καρκίνο στο συκώτι και αντιμετώπιζε έντονες παρενέργειες από τη χημειοθεραπεία.
«Ζητάω συγγνώμη»
Ο Νίκος Κοντοστάθης παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τους ασθενείς παριστάνοντας ότι είναι γιατρός και ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό. Ωστόσο, επέμεινε πως ουδέποτε τους είπε ότι «αυτό που προμήθευα συνιστά φαρμακευτική αγωγή με την παραδοσιακή έννοια». «Άλλωστε άπαντες οι άλλοι μάρτυρες καταθέτουν ότι οι προτάσεις μου στηρίζονται σε φυσικές μεθόδους με βότανα βιταμίνες και αποστάγματα» σημείωσε.
Αναφερόμενος δε στα δυο παιδιά που έφυγαν από τη ζωή φέρεται να είπε πως «η ασθένεια από την οποία έπασχαν αποτελεί ανίατη ασθένεια με πολύ χαμηλό προσδόκιμο ζωής» και πως ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες «η πλήρης ίαση δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του μεταφορικώς «θαύματος»».
Μιλώντας για τον 76χρονο άνδρα που έπασχε από καρκίνο και κατέληξε ανέφερε ότι «η πλήρης ίαση ενός ανθρώπων 76 ετών που πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του μεταφορικά θαύματος».
Μάλιστα, επιχειρώντας να αποδυναμώσει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ισχυρίστηκε πως «όλα αυτά ήταν σε γνώση τόσο των γονέων των άτυχων παιδιών όσο και του 76χρονου».
Ο 47χρονος αντέκρουσε την κατηγορία ότι ζητούσε από τους ασθενείς να διακόψουν την αγωγή που έπαιρναν.
«Ουδέποτε εξέφρασα άποψη ότι η προτεινόμενη από εμένα θεραπεία επιτρέπει από μόνη της την εξάλειψη της πορείας της νόσου στο μέλλον. Το ζητούμενο ήταν η ποιοτική επιμήκυνση της ζωής των κατά τα λοιπά δυστυχώς ετοιμοθάνατων ανθρώπων» τόνισε και συνέχισε
«Ουδέποτε είπα σε κάποιον ότι πρέπει να διακόψει τη θεραπεία που είχε επιλέξει να πραγματοποιεί. Απλώς ανέφερα ότι δεν ήταν δυνατόν να λαμβάνονται τα βότανα τις ημέρες που πραγματοποιούνταν χημειοθεραπείες εξαιτίας των στομαχικών παρενεργειών.»
«Ζήτησα απλώς την προσευχή τους...»
«Έχω βοηθήσει ανθρώπους, Ιερές Μονές αφιλοκερδώς…» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι αναφορές για πακτωλό χρημάτων που εισέπραττε από ταλαιπωρημένος ανθρώπους.
«Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν ζήτησα το οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα ενώ από τις μοναχές ή τους μοναχούς ζήτησα απλώς την προσευχή τους» φέρεται να είπε προσθέτοντας πως «αν μη τι άλλο είναι έωλο το συμπέρασμα ότι οι γονείς των παιδιών που απεβίωσαν καθώς και ο 76χρονος βρίσκονταν σε κάποιου είδους πλάνη.
Προσέφερα θεραπευτικές υπηρεσίες ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo».
Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως η θεραπεία των δύο παιδιών είχε φτάσει σε αδιέξοδο και πως τους έδινε ένα μείγμα από 40-45 βότανα.
Την οικογένειά του άτυχου αγοριού, είπε, τη συνάντησε στο τέλος του 2015 στην καφετέρια ενός νοσοκομείου και εκεί τον ενημέρωσαν για την κατάσταση του χωρίς, ωστόσο, να του δείξουν εξετάσεις.
Ο 47χρονος ισχυρίστηκε πως τους είπε ότι εκτός από την ιδιότητα του ως βοτανολόγος έχει και ιατρικές γνώσεις χωρίς, ωστόσο, να έχει αποκτήσει πτυχίο ιατρικής. Άλλωστε, όπως διευκρίνησε, συναντούσε τους ασθενείς σε χώρους νοσοκομειακούς μετά από επιθυμία των συγγενών τους που βρίσκονταν ήδη εκεί.
«Σε όλους τους ασθενείς κατέστησα σαφές εξαρχής ότι δεν έχω τη δυνατότητα να χορηγήσει οποιαδήποτε φαρμακευτική συμβατική αγωγή και ότι μπορώ να τους χορηγήσουν μόνο βότανα» τόνισε και σε μια προσπάθεια να εξηγήσει γιατί πήρε χρήματα από τους ασθενείς υπογράμμισε ότι «τα αιθέρια έλαια είναι ακριβά η αξία τους είναι 2 έως 3 ευρώ και οι υπόλοιπες 20.000 ευρώ αποτελεί το κόστος των αποσταγμάτων και των βαμμάτων».
«Εγώ δεν έλαβα κάποια αμοιβή, δεν βιοπορίζομαι από αυτό τις γνώσεις αυτές τις είχα αποκτήσει από μικρή ηλικία» φέρεται να ανέφερε και εξήγησε γιατί νόμιζαν πως ήταν γιατρός λέγοντας: «Από μικρός διάβαζα ιατρικά βιβλία. Είχα πολλές ιατρικές γνώσεις και έτσι εύκολα μπορούσε κάποιος να με περάσει για γιατρό».
Μιλώντας για την περίπτωση του άτυχου κοριτσιού ανέφερε πως προσπαθούσε να κάνει καλύτερες τιμές «γιατί προέρχομαι από στρατιωτική οικογένεια και ο πατέρας της είναι στρατιωτικός».
«Δεν έπαιρναν τη θεραπεία μία και έξω. Όταν κατάλαβα την ανάγκη των ανθρώπων όχι μόνο δεν κράτησα την επιταγή η οποία ανταποκρινόταν στο ύψος των βοτάνων που είχα προσφέρει αλλά εστάλησαν ανώνυμα ταχυδρομικά στο Άγιο Όρος από εμένα.
Όχι μόνο δεν κέρδισα σε αυτή την περίπτωση αλλά και ζημιώθηκα, με μεγάλη μου ευχαρίστηση κατανοώντας την ανάγκη των ανθρώπων» ισχυρίστηκε.
Στη συνέχεια της απολογία του, εξηγώντας γιατί ένας γιατρός ζήτησε τη βοήθεια του για να θεραπευτεί η μητέρα του ο κατηγορούμενος είπε πως η γυναίκα είχε εξαντλήσει οποιαδήποτε μορφή συμβατικής θεραπείας και ήθελε να ακολουθήσει μία αγωγή βασισμένη σε βότανα.
«Απευθύνθηκε σε μένα. 22.000 ευρώ αντιπροσώπευαν το αντίτιμο που εισέπραξα για την αγορά των βοτάνων, επρόκειτο για βότανα που δεν υπήρχαν στο Πήλιο και που τα προμηθεύτηκα εγώ ο ίδιος και τους τα έδωσα, αξίας 3.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα βάμματα, αποστάγματα ήταν αξίας 14.000 ευρώ» είπε.
Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως τα τελευταία χρόνια ασχολείται με αγροτικές εργασίες, διαθέτει ελαιόδεντρα και κατασκευάζει ξυλόγλυπτες εικόνες κατόπιν παραγγελίας ενώ νωρίτερα είχε μία εταιρία τηλεπικοινωνιακών ειδών και ασχολούνταν με εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών , η οποία εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ανενεργή.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/6428619/i-apokalyptiki-apologia-toy-pseytogiatroy-o-ti-ekana-itan-apo-kali-prothesi-gia-na-toys-voithiso-oloys
Τρομοκράτης της συμφοράς: Σομαλός που ζει στη Βρετανία ρώτησε το ChatGPT πώς να γίνει τζιχαντιστής του ISIS και συνελήφθη
Κατά το κατηγορητήριο, ο 22χρονος ήρθε αρχικά σε επαφή με άτομο που φέρεται να στρατολογούσε μέλη του ISIS μέσω του TikTok και στη συνέχεια προστέθηκε σε κρυπτογραφημένα κανάλια της εφαρμογής Telegram

Πάρος: Ανήλικοι πλαστογράφησαν ταυτότητα για να μπουν σε μπαρ
Ο ένας κατέληξε στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ

Νέες εικόνες από το σημείο της συντριβής των ελικοπτέρων στη φωτιά της Δυτικής Αττικής, δείτε βίντεο
Το φωτογραφικό υλικό αποτυπώνει τις στιγμές μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου από το οποίο διασώθηκαν ο Βρετανός πιλότος και ο Έλληνας σύνδεσμος-μεταφραστής

Νατζμέ Αμινί: 23χρονη Ιρανή φοιτήτρια κινδυνεύει με εκτέλεση για αναρτήσεις στο instagram
Η Αμινί ξυλοκοπήθηκε, συνελήφθη και αναγκάστηκε σε ομολογία για πλήθος κατηγοριών

Η πολύ μυστική συνάντηση Χαμενεΐ - Πεζεσκιάν στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου - Ακουγαν μόνο φωνές
Οι δύο φέρεται να συναντήθηκαν σε μυστική τοποθεσία, αλλά χωρίς ο ένας να βλέπει τον άλλον, παρά μόνο να ακούει τη φωνή

Τραγωδία στη Λέρο: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα στην Αγία Μαρίνα
Το φορτηγό έκανε όπισθεν και παρέσυρε τη γυναίκα – Η τοπική κοινωνία της Λέρου είναι συγκλονισμένη από το τροχαίο δυστύχημα

Προφυλακίστηκε ο 41χρονος για τη δολοφονία της διασώστριας στη Σύρο
Αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων η οποία διενεργήθηκε στη σορό της 42χρονης

Καιρός: Πότε αναμένεται το νέο κύμα ζέστης - Η πρόγνωση Κολυδά για το 15ήμερο
Σε ποια τμήματα της χώρας αναμένονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Βρέθηκε η σορός του συζύγου της Ιταλίδας υπουργού Οικογένειας - Χάθηκε σε λίμνη πριν από έναν μήνα
Ο Λουίτζι Καβαλάρι, 84 ετών, είχε εξαφανιστεί στις 27 Ιουνίου στη λίμνη Βίκο, αφήνοντας πίσω του την υπουργό Ευγενία Ροτσέλα λίγους μήνες μετά τη χρυσή τους επέτειο.

Το 42% των δασών της Αττικής έχει καεί την τελευταία δεκαετία – Καλύτερη η εικόνα στη Δυτική Αττική
Από το 2017 έως και τις 3 Αυγούστου 2026 καταγράφηκαν συνολικά 15 μεγάλες δασικές πυρκαγιές

«Κόκκινος συναγερμός» για φωτιές την Τετάρτη 05/08: Στο Red Code η Αττική και τρεις ακόμη περιοχές
Σε επιφυλακή δήμοι και περιφέρειες

Έκρηξη σε εργαστήριο επισκευής σκαφών στα Χανιά – Νεκρός ο ιδιοκτήτης
Ο άνδρας έφερε σοβαρά εγκαύματα

Η ΕΠΟ αποσύρει τη στήριξή της στον Ινφαντίνο για την προεδρία της FIFA
Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε τη FIFA πως δεν θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Τζιάνι Ινφαντίνο

Αδιανόητο περιστατικό στη Νάξο: Πανικόβλητος άνδρας έψαχνε το παιδί του και τελικά το είχε ξεχάσει στο κατάλυμα που διέμενε
Το παιδί θεωρήθηκε αγνοούμενο, αλλά η αλήθεια ήταν διαφορετική

Ψάθα: Συνελήφθη ο αδελφός αντιδημάρχου που παραβίασε φυλασσόμενο χώρο και προσέκρουσε στα συντρίμμια του ελικοπτέρου
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 49χρονος επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του, από τον δρόμο για την Ψάθα

Μαρία Σιαμπάνου: Αυτόπτης μάρτυρας εξηγεί γιατί η ρεπόρτερ ξέσπασε σε γέλια την ώρα της φωτιάς
Ο μετεωρολόγος θέλησε να ξεκαθαρίσει την αλήθεια πίσω από το επίμαχο περιστατικό

Ελαιόλαδο: Νέο κύμα ανατιμήσεων απειλεί το φθινόπωρο
Αγρότες σε όλη την Ευρώπη προειδοποιούν για σημαντικές απώλειες παραγωγής σε δεκάδες καλλιέργειες, από το καλαμπόκι έως τα λαχανικά, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ελληνόκτητο πλοίο χτυπήθηκε στα στενά του Ορμούζ - Αγνοείται μέλος του πληρώματος
Το πλοίο έπλεε υπό σημαία Λιβερίας και το τελευταίο σήμα του καταγράφηκε στον κόλπο του Ομάν

Χανιά: Νεκρή σε χωράφι βρέθηκε η 75χρονη που αγνοούνταν
Την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα άνοιας, εντόπισε τυχαία περαστικός στην περιοχή Νεροκούρου - τα αίτια θανάτου θα διερευνηθούν με νεκροψία.

Ψάθα: Συνελήφθη αδελφός αντιδημάρχου που παραβίασε τον αποκλεισμό στα συντρίμμια του ελικοπτέρου
Ο 49χρονος επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του στον αποκλεισμένο χώρο του δυστυχήματος και τελικά ακούμπησε τα συντρίμμια, ενώ εκκρεμεί η έρευνα της ΔΑΟΕ για τον θάνατο των δύο χειριστών.

Drone κατέγραψε την καταστροφή που άφησε πίσω της η φωτιά στη Φωκίδα
Πρόκειται για τη φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι της 1ης Αυγούστου σε δασική έκταση στο Σκάλωμα

Σκάφος αναψυχής στη Σκόπελο λεηλατούσε τον ελληνικό βυθό, η ΔΕΟΣ κατέσχεσε προστατευμένα κοράλλια αξίας 800.000 ευρώ
Από τον βυθό του Αιγαίου στα εργαστήρια της νότιας Ιταλίας - Πώς η ανάλυση κινδύνου της ΑΑΔΕ και τα ψηφιακά ίχνη αποκάλυψαν παράνομο φορτίο 800.000 ευρώ και την κομπίνα του «κόκκινου χρυσού»

Ριάνα: Η σέξι φωτογράφιση με κορμάκι για τη νέα σειρά εσωρούχων της «Savage X Fenty»
«Ακόμα και έξω υπάρχουν κανόνες» ανέφερε η Ριάνα στη λεζάντα της ανάρτησής της

Απίστευτες εικόνες στη Βραζιλία: Απόπειρα απαγωγής παιδιού στη μέση του δρόμου με ταξί
Το παιδί έκανε ποδήλατο σε έναν δρόμο του Σάο Πάολο όταν προσπάθησαν να το απαγάγουν

Φρίκη στο Λαύριο: Μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο
Συνελήφθη 56χρονος στο Λαύριο, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα για υπόθεση γενετήσιων πράξεων και παρακολούθησης πορνογραφικών παραστάσεων ανήλικης κάτω των 12 ετών

«Made by… AI» – Τι αλλάζουν οι υποχρεωτικοί κανόνες της ΕΕ για τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης
Οι διατάξεις του νόμου της ΕΕ σχετικά με τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης είναι σε ισχύ από την Κυριακή, καθιστώντας τις Βρυξέλλες τον κορυφαίο ρυθμιστικό φορέα στον κόσμο στον τομέα της AI - Τι αλλάζει;

«Ε όχι κι έτσι βρε Μαρίες»: Για παρασκηνιακές εντολές και σκοτεινά πρόσωπα καταγγέλλει Καρυστιανού και Γρατσία στέλεχος του κόμματος
Ο επικοινωνιολόγος Ηλίας Μιχάλας αναφέρεται στην «εντελώς ανάποδη στρατηγική» που ακολουθεί η «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»

Ναύπλιο: Αγρια ληστεία μετά φόνου ο θάνατος του ψυχολόγου - Τι υποστηρίζουν οι δύο συλληφθέντες
Τα ευρήματα των αστυνομικών ερευνών στην Αργολίδα για τον θάνατο του 59χρονου

Humanity Greece: Έκκληση στήριξης για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές
Οι εθελοντές της οργάνωσης βρίσκονται ήδη στα πύρινα μέτωπα διανέμοντας ανθρωπιστική βοήθεια σε οικογένειες που έχασαν τα πάντα.

Νεκρός ανασύρθηκε 32χρονος από φαράγγι στον Όλυμπο
Ο άνδρας βούτηξε σε μία βάθρα και φέρεται να υπέστη ανακοπή με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του

Νέες πυρκαγιές σε Κιλκίς, Πιερία, Πύλο - Μεγάλη μάχη στη Δυτική Αττική
Μάχη με τις φωτιές συνεχίζουν να δίνουν για ένα ακόμη 24ωρο οι πυροσβέστες

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του 59χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στην Κάντια Αργολίδας – Συνελήφθησαν δύο άτομα για ανθρωποκτονία
Πρόκειται για δύο άτομα ηλικίας 20 και 24 ετών

Κληρώσεις ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΟΦΗ: Ώρες και πιθανοί αντίπαλοι στα playoffs
Τρεις κληρώσεις για Champions League, Europa League και Conference League πραγματοποιούνται σήμερα στη Νιόν - οι ελληνικές ομάδες μαθαίνουν τους επόμενους αντιπάλους τους.

«Μπλε» ταυτότητες: Τέλος εποχής - Τι αλλάζει από σήμερα
Οι παλαιού τύπου ταυτότητες παύουν να γίνονται δεκτές ως ταξιδιωτικά έγγραφα για τη Ζώνη Σένγκεν - Αναλυτικά η διαδικασία έκδοσης της νέας ταυτότητας μέσω της πλατφόρμας id.gov.gr.

Ναύπλιο: Νεκρός εντοπίστηκε ο 58χρονος ψυχολόγος που αγνοούνταν – Δύο συλλήψεις
Η σορός του άνδρα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε σημείο αρκετά μακριά από την περιοχή όπου είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες το όχημά του

Αγέλη τσακαλιών εντοπίστηκε στην Θέρμη της Θεσσαλονίκης
Ζητείται αυξημένη προσοχή τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, ιδιαίτερα σε πιο απομονωμένα σημεία και για όσους κυκλοφορούν με κατοικίδια

Εργατικό ατύχημα για 25χρονη στη Θεσσαλία: Το δεξί χέρι της εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα, ακρωτηριάστηκαν δείκτης και αντίχειρας
Η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση συγκόλλησης των δύο δαχτύλων

«Κόκκινος» συναγερμός Μαρουσάκη: Οι δύο παράγοντες που ευνοούν την εξάπλωση της πυρκαγιάς
Πώς θα κινηθούν οι άνεμοι τις επόμενες ώρες

Θεσσαλονίκη: Αγριος ξυλοδαρμός υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο, συνελήφθησαν δυο άτομα
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται

Πύρινος ανεμοστρόβιλος στο Κανδήλι Μεγάρων – Δείτε βίντεο από το επικίνδυνο φαινόμενο
Αυτό το επικίνδυνο φυσικό φαινόμενο δημιουργείται κατά τη διάρκεια μεγάλων δασικών πυρκαγιών και αποτελείται από φλόγες, στάχτη και θερμές αέριες μάζες










