«Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»
Απολογία ψευτογιατρού: «Το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους»
Απολογία ψευτογιατρού: «Το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους» - «Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»

Στο πάθος του για την βοτανολογία ,το οποίο του εμφύσησε ο παππούς του, στις γνώσεις του για την ιατρική, απόρροια της μελέτης πολλών βιβλίων. Αλλά και στην πρόθεση του να βοηθήσει εκείνους που είχαν ανάγκη αναφέρθηκε στην απολογία του ο «βαθιά θρησκευόμενος» ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, επιχείρησε ενώπιον του ανακριτή να πείσει για τις καλές του…προθέσεις απέναντι σε ανθρώπους με ανίατες ασθένειες στους οποίους δεν φρόντισε, όπως παραδέχτηκε, να άρει την πλάνη τους ότι είναι γιατρός.

«Ό,τι έκανα το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους και δεν είχα κακή πρόθεση να δημιουργήσω εσκεμμένα οποιοδήποτε κακό. Ουδέποτε ζήτησα και έλαβα από οποιονδήποτε ασθενή χρήματα για εξετάσεις, δεν είχα ούτε το διαγνωστικό κέντρο ούτε τα μηχανήματα να κάνω εξετάσεις.

Απλά ορισμένες φορές τους συνόδευα στο διαγνωστικό κέντρο και νοσοκομείο στο οποίο θα έκαναν την εξέταση…» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του ενώ συμπλήρωσε ότι προσέφερε θεραπευτικές υπηρεσίες «ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo».

Ο 47χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε πως υποδυόταν τον γιατρό διευκρινίζοντας πως δεν είναι σε θέση να καταθέσει τι ακριβώς ανέφερε στο καθένα από τα θύματα του ενώ ισχυρίστηκε πως παραπλάνησε και τους δυο συγκατηγορουμένους του γιατρούς.

«Δεν ψάρευα υποψηφίους ασθενείς αλλά προσέφερα τις υπηρεσίες μου κατόπιν συστάσεων από στόμα σε στόμα» ισχυρίστηκε και αναφερόμενος στην δήθεν ιατρική του ιδιότητα είπε πως «το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος αλλά με την ιδιότητα που πράγματι θεωρούσα ότι διέθετα, αυτή του βοτανολόγου, έστω και εμπειρίκου».

Μάλιστα, έριξε την ευθύνη για την …παρεξήγηση στους άτυχους ασθενείς οι οποίοι «άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξαν προκειμένου να άρω την πλάνη».

«Στη συνέχεια με πήρε η κατρακύλα και ξεκίνησα να απολαμβάνω τον τίτλο του γιατρού διανθίζοντας τον με διάφορες επιπλέον ιδιότητες βρισκόμενος σε μία ψυχολογική κατάσταση αδράνειας χωρίς δηλαδή να μου περνάει από το μυαλό ότι αυτό πρέπει να σταματήσει» τόνισε και πρόσθεσε «Τους έδινα τα βότανα για να αποφύγουν τους πόνους και τα άσχημα συμπτώματα της χημειοθεραπείας».

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε των μεθόδων του λέγοντας πως από μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο προκύπτει ότι οι προτάσεις του «αποτελούν τις κατεξοχήν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής για τον καρκίνο.»

«Ανεξαρτήτως, λοιπόν του ζητήματος της αποτελεσματικότητας τους, η βοτανοθεραπεία και τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής» είπε.

«Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»

Ο 47χρονος απολογούμενος εμφανίστηκε ως εμπειρικός βοτανολόγος. Όπως είπε με την βοτανοθεραπεία ασχολήθηκε από μικρό παιδί «όταν και ο παππούς μου, μου μετέδωσε την αγάπη του για το συγκεκριμένο αντικείμενο».

«Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου ως και σήμερα αυτή η ενασχόληση είναι το πάθος μου και έχω παρακολουθήσει πλήθος σχετικών σεμιναρίων ενώ έχω διαβάσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες σχετικά βιβλία και άρθρα.

Βεβαίως αυτό δεν με κάνει παρά έναν εμπειρικό βοτανολόγο, βοτανοθεραπευτή. Εντούτοις η έλλειψη κάποιου τίτλου δεν συνεπάγεται έλλειψη γνώσης του αντικειμένου» φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος ο οποίος ανέφερε πως μέχρι το 2015 η «σχετική «δράση»» του περιοριζόταν σε ένα στενό κύκλο φίλων και γνωστών. «Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος.» είπε.

Έτος ορόσημο για τον κατηγορούμενο αποτελεί, όπως λέει, το 2015 όταν επισκέφθηκε τη Μονή Βατοπεδίου και εκεί του ανέφεραν ότι αρκετοί μοναχοί αντιμετώπιζαν πρόβλημα προστάτη και πως οι συμβατικές θεραπείες που ακολουθούσαν δεν τους είχαν βοηθήσει.

«Τους πρότεινα μία εξειδικευμένη θεραπεία με βότανα η οποία είχε ευεργετικά αποτελέσματα» περιέγραψε και από τότε η φήμη του εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα.

Μετά τους μοναχούς, που είχαν πρόβλημα με τον προστάτη, επιχείρησε να βοηθήσει με εναλλακτικές θεραπείες, όπως λέει, μια καλόγρια η οποία έπασχε από καρκίνο στο συκώτι και αντιμετώπιζε έντονες παρενέργειες από τη χημειοθεραπεία.

«Ζητάω συγγνώμη»

Ο Νίκος Κοντοστάθης παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τους ασθενείς παριστάνοντας ότι είναι γιατρός και ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό. Ωστόσο, επέμεινε πως ουδέποτε τους είπε ότι «αυτό που προμήθευα συνιστά φαρμακευτική αγωγή με την παραδοσιακή έννοια». «Άλλωστε άπαντες οι άλλοι μάρτυρες καταθέτουν ότι οι προτάσεις μου στηρίζονται σε φυσικές μεθόδους με βότανα βιταμίνες και αποστάγματα» σημείωσε.

Αναφερόμενος δε στα δυο παιδιά που έφυγαν από τη ζωή φέρεται να είπε πως «η ασθένεια από την οποία έπασχαν αποτελεί ανίατη ασθένεια με πολύ χαμηλό προσδόκιμο ζωής» και πως ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες «η πλήρης ίαση δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του μεταφορικώς «θαύματος»».

Μιλώντας για τον 76χρονο άνδρα που έπασχε από καρκίνο και κατέληξε ανέφερε ότι «η πλήρης ίαση ενός ανθρώπων 76 ετών που πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του μεταφορικά θαύματος».

Μάλιστα, επιχειρώντας να αποδυναμώσει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ισχυρίστηκε πως «όλα αυτά ήταν σε γνώση τόσο των γονέων των άτυχων παιδιών όσο και του 76χρονου».

Ο 47χρονος αντέκρουσε την κατηγορία ότι ζητούσε από τους ασθενείς να διακόψουν την αγωγή που έπαιρναν.

«Ουδέποτε εξέφρασα άποψη ότι η προτεινόμενη από εμένα θεραπεία επιτρέπει από μόνη της την εξάλειψη της πορείας της νόσου στο μέλλον. Το ζητούμενο ήταν η ποιοτική επιμήκυνση της ζωής των κατά τα λοιπά δυστυχώς ετοιμοθάνατων ανθρώπων» τόνισε και συνέχισε

«Ουδέποτε είπα σε κάποιον ότι πρέπει να διακόψει τη θεραπεία που είχε επιλέξει να πραγματοποιεί. Απλώς ανέφερα ότι δεν ήταν δυνατόν να λαμβάνονται τα βότανα τις ημέρες που πραγματοποιούνταν χημειοθεραπείες εξαιτίας των στομαχικών παρενεργειών.»

«Ζήτησα απλώς την προσευχή τους...»

«Έχω βοηθήσει ανθρώπους, Ιερές Μονές αφιλοκερδώς…» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι αναφορές για πακτωλό χρημάτων που εισέπραττε από ταλαιπωρημένος ανθρώπους.

«Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν ζήτησα το οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα ενώ από τις μοναχές ή τους μοναχούς ζήτησα απλώς την προσευχή τους» φέρεται να είπε προσθέτοντας πως «αν μη τι άλλο είναι έωλο το συμπέρασμα ότι οι γονείς των παιδιών που απεβίωσαν καθώς και ο 76χρονος βρίσκονταν σε κάποιου είδους πλάνη.

Προσέφερα θεραπευτικές υπηρεσίες ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo».

Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως η θεραπεία των δύο παιδιών είχε φτάσει σε αδιέξοδο και πως τους έδινε ένα μείγμα από 40-45 βότανα.

Την οικογένειά του άτυχου αγοριού, είπε, τη συνάντησε στο τέλος του 2015 στην καφετέρια ενός νοσοκομείου και εκεί τον ενημέρωσαν για την κατάσταση του χωρίς, ωστόσο, να του δείξουν εξετάσεις.

Ο 47χρονος ισχυρίστηκε πως τους είπε ότι εκτός από την ιδιότητα του ως βοτανολόγος έχει και ιατρικές γνώσεις χωρίς, ωστόσο, να έχει αποκτήσει πτυχίο ιατρικής. Άλλωστε, όπως διευκρίνησε, συναντούσε τους ασθενείς σε χώρους νοσοκομειακούς μετά από επιθυμία των συγγενών τους που βρίσκονταν ήδη εκεί.

«Σε όλους τους ασθενείς κατέστησα σαφές εξαρχής ότι δεν έχω τη δυνατότητα να χορηγήσει οποιαδήποτε φαρμακευτική συμβατική αγωγή και ότι μπορώ να τους χορηγήσουν μόνο βότανα» τόνισε και σε μια προσπάθεια να εξηγήσει γιατί πήρε χρήματα από τους ασθενείς υπογράμμισε ότι «τα αιθέρια έλαια είναι ακριβά η αξία τους είναι 2 έως 3 ευρώ και οι υπόλοιπες 20.000 ευρώ αποτελεί το κόστος των αποσταγμάτων και των βαμμάτων».

«Εγώ δεν έλαβα κάποια αμοιβή, δεν βιοπορίζομαι από αυτό τις γνώσεις αυτές τις είχα αποκτήσει από μικρή ηλικία» φέρεται να ανέφερε και εξήγησε γιατί νόμιζαν πως ήταν γιατρός λέγοντας: «Από μικρός διάβαζα ιατρικά βιβλία. Είχα πολλές ιατρικές γνώσεις και έτσι εύκολα μπορούσε κάποιος να με περάσει για γιατρό».

Μιλώντας για την περίπτωση του άτυχου κοριτσιού ανέφερε πως προσπαθούσε να κάνει καλύτερες τιμές «γιατί προέρχομαι από στρατιωτική οικογένεια και ο πατέρας της είναι στρατιωτικός».

«Δεν έπαιρναν τη θεραπεία μία και έξω. Όταν κατάλαβα την ανάγκη των ανθρώπων όχι μόνο δεν κράτησα την επιταγή η οποία ανταποκρινόταν στο ύψος των βοτάνων που είχα προσφέρει αλλά εστάλησαν ανώνυμα ταχυδρομικά στο Άγιο Όρος από εμένα.

Όχι μόνο δεν κέρδισα σε αυτή την περίπτωση αλλά και ζημιώθηκα, με μεγάλη μου ευχαρίστηση κατανοώντας την ανάγκη των ανθρώπων» ισχυρίστηκε.

Στη συνέχεια της απολογία του, εξηγώντας γιατί ένας γιατρός ζήτησε τη βοήθεια του για να θεραπευτεί η μητέρα του ο κατηγορούμενος είπε πως η γυναίκα είχε εξαντλήσει οποιαδήποτε μορφή συμβατικής θεραπείας και ήθελε να ακολουθήσει μία αγωγή βασισμένη σε βότανα.

«Απευθύνθηκε σε μένα. 22.000 ευρώ αντιπροσώπευαν το αντίτιμο που εισέπραξα για την αγορά των βοτάνων, επρόκειτο για βότανα που δεν υπήρχαν στο Πήλιο και που τα προμηθεύτηκα εγώ ο ίδιος και τους τα έδωσα, αξίας 3.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα βάμματα, αποστάγματα ήταν αξίας 14.000 ευρώ» είπε.

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως τα τελευταία χρόνια ασχολείται με αγροτικές εργασίες, διαθέτει ελαιόδεντρα και κατασκευάζει ξυλόγλυπτες εικόνες κατόπιν παραγγελίας ενώ νωρίτερα είχε μία εταιρία τηλεπικοινωνιακών ειδών και ασχολούνταν με εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών , η οποία εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ανενεργή.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/6428619/i-apokalyptiki-apologia-toy-pseytogiatroy-o-ti-ekana-itan-apo-kali-prothesi-gia-na-toys-voithiso-oloys
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Market Pass 2026: Πότε αναμένονται οι πληρωμές - Οι δικαιούχοι

Market Pass 2026: Πότε αναμένονται οι πληρωμές - Οι δικαιούχοι

Η επιδότηση θα δοθεί μέσω ψηφιακών voucher - Τι ισχύει για τα ανδρομικά 

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε πως το Ιράν συμφώνησε σχεδόν σε όλα: «Για 20 χρόνια όχι πυρηνικό όπλο»

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε πως το Ιράν συμφώνησε σχεδόν σε όλα: «Για 20 χρόνια όχι πυρηνικό όπλο»

Ο Τραμπ είπε επίσης ότι εάν υπογραφεί συμφωνία με το Ιράν στο Ισλαμαμπάντ, ενδέχεται να πάει 

Ισόβια σε πατέρα στη Βρετανία που σκότωσε την 5 μηνών κόρη του - Της προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη και κατάγματα

Ισόβια σε πατέρα στη Βρετανία που σκότωσε την 5 μηνών κόρη του - Της προκάλεσε εγκεφαλική βλάβη και κατάγματα

Κατά τη σύλληψή του ο 35χρονος Σον Τζέφερσον παραπονέθηκε στους αστυνομικούς ότι οι χειροπέδες που του πέρασαν ήταν πολύ σφιχτές 

Νέα πρόκληση Ερντογάν: «Θα λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την υπεράσπιση των Τουρκοκυπρίων»

Νέα πρόκληση Ερντογάν: «Θα λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα για την υπεράσπιση των Τουρκοκυπρίων»

Ο Ερντογάν υπογράμμισε ότι τα στρατιωτικά στοιχεία που έχουν αναπτυχθεί στο νησί λόγω των εντάσεων με το Ιράν δεν πρέπει να μετατραπούν σε μόνιμη παρουσία 

Θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι: Οδηγός Ι.Χ. πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα

Θανατηφόρο τροχαίο στο Πικέρμι: Οδηγός Ι.Χ. πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα

Ο άτυχος οδηγός της μοτοσικλέτας σκοτώθηκε από την σφοδρή σύγκρουση, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου που πέρασε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της Λ. Σπατών 

Πάτρα: Προφυλακιστέος 32χρονος για την αιματηρή επίθεση με πυροβολισμούς στο Σούλι

Πάτρα: Προφυλακιστέος 32χρονος για την αιματηρή επίθεση με πυροβολισμούς στο Σούλι

Έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης και αναζητείται ο βασικός κατηγορούμενος, 30 ετών, αλβανικής υπηκοότητας 

Κεφαλονιά: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τα όσα έγιναν στα ΤΕΠ όταν εισήχθη η Μυρτώ

Κεφαλονιά: Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τα όσα έγιναν στα ΤΕΠ όταν εισήχθη η Μυρτώ

Την ανακοίνωση υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Μαρτίνης, κι αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι γιατροί επιτέλεσαν στο ακέραιο το καθήκον τους 

Τραμπ: Ανακοίνωσε κατάπαυση πυρός 10 ημερών μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου

Τραμπ: Ανακοίνωσε κατάπαυση πυρός 10 ημερών μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου

Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες του Ντόναλντ Τραμπ με τον Πρόεδρο του Λιβάνου Ζοσεφ Αούν και τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπεντζαμιν Νετανιάχου, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν στην εκεχειρία 10 ημερών, προκειμένου να επιτύχουν την ειρήνη 

«Χτύπα μια πόρτα και πες πεθαίνει»: Λυγίζει και ξεσπά η αδελφή της Μυρτούς που έχασε τη ζωή της στο Αργοστόλι

«Χτύπα μια πόρτα και πες πεθαίνει»: Λυγίζει και ξεσπά η αδελφή της Μυρτούς που έχασε τη ζωή της στο Αργοστόλι

«Οι φταίχτες να πληρώσουν», λέει η αδελφή της 19χρονης - Δείτε το βίντεο 

Ο Πάπας επιτίθεται στους «τυράννους» που ξοδεύουν δισεκατομμύρια για πολέμους

Ο Πάπας επιτίθεται στους «τυράννους» που ξοδεύουν δισεκατομμύρια για πολέμους

Η απάντηση του Πάπα μετά τη νέα επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ 

Νέο ραντεβού ΗΠΑ - Ιράν: «Αυξάνονται οι ελπίδες για το τέλος του πολέμου» λέει το Reuters

Νέο ραντεβού ΗΠΑ - Ιράν: «Αυξάνονται οι ελπίδες για το τέλος του πολέμου» λέει το Reuters

Οι εξελίξεις από τη Μέση Ανατολή και οι συζητήσεις για ειρήνη στον Λίβανο - «Είμαστε αισιόδοξοι» αναφέρουν οι ΗΠΑ 

Ο Μαμντάνι ξεκινά να υλοποιεί τα σχέδιά του για φορολόγηση των πλουσίων

Ο Μαμντάνι ξεκινά να υλοποιεί τα σχέδιά του για φορολόγηση των πλουσίων

Τι προβλέπει ο φόρος «pied-a-terre» για πολυτελείς κατοικίες εκατομμυριούχων στη Νέα Υόρκη 

Πτολεμαΐδα: Νεκρή εκπαιδευτικός σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής

Πτολεμαΐδα: Νεκρή εκπαιδευτικός σε ακάλυπτο χώρο οικοδομής

Φέρεται να βρέθηκε σημείωμα στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρή 

Αποκάλυψη για Λαζαρίδη: Στην ίδια θέση διορίστηκε και η σύζυγός του

Αποκάλυψη για Λαζαρίδη: Στην ίδια θέση διορίστηκε και η σύζυγός του

Νέα πυρά από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ 

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 19χρονης Μυρτώς: «Είχαν σχέδιο, η κόρη μου δεν ενέδωσε και έφεραν κάποιον μέσω Facebook»

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 19χρονης Μυρτώς: «Είχαν σχέδιο, η κόρη μου δεν ενέδωσε και έφεραν κάποιον μέσω Facebook»

«Με κατέστρεψαν. Τα υποκείμενα αυτά μου χάλασαν το αύριο, μου χάλασαν το ενδιαφέρον να υπάρχω» 

Έπεσε και χτύπησε αφού ήπιε 14 σφηνάκια σε κρουαζιερόπλοιο και πήρε αποζημίωση γιατί δεν την σταμάτησε ο μπάρμαν

Έπεσε και χτύπησε αφού ήπιε 14 σφηνάκια σε κρουαζιερόπλοιο και πήρε αποζημίωση γιατί δεν την σταμάτησε ο μπάρμαν

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η εταιρεία ενήργησε με αμέλεια 

Τεράστιο σμήνος από μέλισσες εισέβαλε σε πόλη στο νότιο Ισραήλ - Δείτε βίντεο

Τεράστιο σμήνος από μέλισσες εισέβαλε σε πόλη στο νότιο Ισραήλ - Δείτε βίντεο

Οι Αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να αποφεύγουν τα έντομα 

Burj Al Arab: Κλείνει το «αστέρι» του Ντουμπάι

Burj Al Arab: Κλείνει το «αστέρι» του Ντουμπάι

Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, το εμβληματικό οικοδόμημα της Jumeirah Hotels & Resorts αποσύρεται προσωρινά από τον χάρτη της φιλοξενίας 

Κεφαλονιά: Τα ρίχνει όλα στη Μυρτώ ο 23χρονος: «Εκείνη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη έκλεισε δωμάτιο»

Κεφαλονιά: Τα ρίχνει όλα στη Μυρτώ ο 23χρονος: «Εκείνη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη έκλεισε δωμάτιο»

Όπως είπε στην κατάθεσή του ο 23χρονος κατηγορούμενος φίλος της, η 19χρονη ήθελε ναρκωτικά, εκείνη τα κανόνισε όλα, καθώς κι ότι η ίδια έκλεισε το δωμάτιο. 

Χειρουργός Μυλωνάκη: «Δύσκολες οι πρώτες μέρες, μετά από δέκα μέρες αγωνίας θα έχουμε εικόνα»

Χειρουργός Μυλωνάκη: «Δύσκολες οι πρώτες μέρες, μετά από δέκα μέρες αγωνίας θα έχουμε εικόνα»

«Δράσαμε γρήγορα, πολύ γρήγορα. Το ανεύρυσμα αποκλείστηκε πλήρως. Μένει να περιμένουμε», τόνισε 

Συναγερμός στην Booking.com: Διέρρευσαν ονόματα, email, αριθμοί τηλεφώνου

Συναγερμός στην Booking.com: Διέρρευσαν ονόματα, email, αριθμοί τηλεφώνου

Πελάτες της πλατφόρμας επικοινώνησαν με το BBC και αναφέρουν ότι έχουν ήδη αρχίσει να λαμβάνουν ύποπτα μηνύματα, αφού οι hackers έχουν αποκτήσει πρόσβαση σε ονόματα, διευθύνσεις email, αριθμούς τηλεφώνου και πληροφορίες παλαιότερων ή και νέων κρατήσεων 

Επίδομα ανεργίας: Τι αλλάζει και ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός κάλυψης

Επίδομα ανεργίας: Τι αλλάζει και ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός κάλυψης

Πώς διαμορφώνεται το ποσό του επιδόματος ανεργίας μετά την αύξηση του κατώτατου μισθού 

Κοζάνη: Μυστήριο με 17χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον τραυματισμό της

Κοζάνη: Μυστήριο με 17χρονη που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση - Τα αναπάντητα ερωτήματα για τον τραυματισμό της

Οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για το πώς τραυματίστηκε η κοπέλα, ενώ και οι οικείοι της δεν γνωρίζουν πολλά για το συμβάν 

Καθαρίστρια καταγγέλλει για απάτη γιο πασίγνωστης τραγουδίστριας – Πώς βρέθηκε με χρέη εκατομμυρίων

Καθαρίστρια καταγγέλλει για απάτη γιο πασίγνωστης τραγουδίστριας – Πώς βρέθηκε με χρέη εκατομμυρίων

Γιος γνωστής τραγουδίστριας φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα απάτης 

Προβλήματα σε Facebook και Messenger αναφέρουν οι χρήστες

Προβλήματα σε Facebook και Messenger αναφέρουν οι χρήστες

Την τελευταία ώρα έχουν αναφερθεί προβλήματα στις δύο πλατφόρμες 

Η αιτία θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στο Αργοστόλι

Η αιτία θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στο Αργοστόλι

Ο 23χρονος καθάρισε το δωμάτιο όπου έγινε χρήση ναρκωτικών 

Τουρκία: Νέα ένοπλη επίθεση σε σχολείο – 4 vεκρoί και τουλάχιστον 20 οι τραυματίες

Τουρκία: Νέα ένοπλη επίθεση σε σχολείο – 4 vεκρoί και τουλάχιστον 20 οι τραυματίες

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές στην Τουρκία έπειτα από πυροβολισμούς σε Γυμνάσιο που βρίσκεται στην επαρχία Καχραμάνμαρας 

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού για τον Μυλωνάκη

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Ευαγγελισμού για τον Μυλωνάκη

Τι αναφέρει το νοσοκομείο για τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ που υπέστη εγκεφαλικό ανεύρυσμα. 

Κεφαλονιά: Γιατί δεν μετέφεραν την Μυρτώ στο νοσοκομείο οι 3 κατηγορούμενοι - «Περιμέναμε να την χτυπήσει ο αέρας να συνέλθει...»

Κεφαλονιά: Γιατί δεν μετέφεραν την Μυρτώ στο νοσοκομείο οι 3 κατηγορούμενοι - «Περιμέναμε να την χτυπήσει ο αέρας να συνέλθει...»

Τα δραματικά λεπτά που εκτυλίχθηκαν στο Αργοστόλι και το τραγικό τέλος της 19χρονης 

Η Νάντια Φαρές βρέθηκε αναίσθητη στον πάτο πισίνας - Νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα

Η Νάντια Φαρές βρέθηκε αναίσθητη στον πάτο πισίνας - Νοσηλεύεται σε τεχνητό κώμα

Η Νάντια Φαρές φέρεται να παρέμεινε αρκετά λεπτά κάτω από το νερό – Δύο λουόμενοι την ανέσυραν και της έκαναν ΚΑΡΠΑ 

«Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Πότε ανοίγει το πρόγραμμα για αιτήσεις - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ

«Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Πότε ανοίγει το πρόγραμμα για αιτήσεις - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ

Πώς μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα 

Αγριος ξυλοδαρμός γνωστού Έλληνα παρουσιαστή σε κλαμπ της Νάξου τις ημέρες του Πάσχα

Αγριος ξυλοδαρμός γνωστού Έλληνα παρουσιαστή σε κλαμπ της Νάξου τις ημέρες του Πάσχα

Ο παρουσιαστής ενεπλάκη σε καβγά με άλλο μέρος της παρέας του με αποτέλεσμα να τον διώξουν από το μαγαζί 

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιώργος Μυλωνάκης, διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού ο Γιώργος Μυλωνάκης, διαγνώστηκε με ανεύρυσμα στον εγκέφαλο

Στο νοσοκομείο αναμένεται να μεταβεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης 

Ανακαινίζω - Νοικιάζω: Πότε ανοίγει το πρόγραμμα - Έως 36.000 ευρώ η επιδότηση

Ανακαινίζω - Νοικιάζω: Πότε ανοίγει το πρόγραμμα - Έως 36.000 ευρώ η επιδότηση

Το νέο σχήμα θα καλύπτει ακίνητα έως 120 τετραγωνικά μέτρα 

Fuel Pass: Τι να προσέξετε πριν κάνετε αίτηση - Μέχρι πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το voucher

Fuel Pass: Τι να προσέξετε πριν κάνετε αίτηση - Μέχρι πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το voucher

Ανοιχτή χωρίς περιορισμό ΑΦΜ η πλατφόρμα από την Παρασκευή 

Τα τελευταία μηνύματα της 19χρονης από το Αργοστόλι με τη μητέρα της – Συγκλονίζει ο πατέρας: «Βρήκα το παιδί μου στο μάρμαρο»

Τα τελευταία μηνύματα της 19χρονης από το Αργοστόλι με τη μητέρα της – Συγκλονίζει ο πατέρας: «Βρήκα το παιδί μου στο μάρμαρο»

Ένας ακόμα άνδρας αναζητείται από τις αρχές 

Συνελήφθησαν δυο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά

Συνελήφθησαν δυο Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά

Το χρονικό της σύλληψης στο Φατίχ και οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν 

Bloomberg: Το Ιράν καταθέτει νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Bloomberg: Το Ιράν καταθέτει νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Η Τεχεράνη εξετάζει το ενδεχόμενο βραχείας διακοπής της ναυσιπλοϊας μέσω του Ορμούζ για να αποφύγει να θέσει σε κίνδυνο τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ 

Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και οδήγησε μέχρι τη Σουηδία

Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και οδήγησε μέχρι τη Σουηδία

200 χιλιόμετρα οδήγησε ο ανήλικος το κλεμμένο λεωφορείο 

Τουρισμός για Όλους 2026: Τα ποσά και οι δικαιούχοι - Πότε μπορείτε να αξιοποιήσετε το voucher

Τουρισμός για Όλους 2026: Τα ποσά και οι δικαιούχοι - Πότε μπορείτε να αξιοποιήσετε το voucher

Μέσα στον Απρίλιο ανοίγει η πλατφόρμα - Οι δύο περίοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το voucher 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services