«Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»
Απολογία ψευτογιατρού: «Το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους»
Απολογία ψευτογιατρού: «Το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους» - «Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»

Στο πάθος του για την βοτανολογία ,το οποίο του εμφύσησε ο παππούς του, στις γνώσεις του για την ιατρική, απόρροια της μελέτης πολλών βιβλίων. Αλλά και στην πρόθεση του να βοηθήσει εκείνους που είχαν ανάγκη αναφέρθηκε στην απολογία του ο «βαθιά θρησκευόμενος» ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, επιχείρησε ενώπιον του ανακριτή να πείσει για τις καλές του…προθέσεις απέναντι σε ανθρώπους με ανίατες ασθένειες στους οποίους δεν φρόντισε, όπως παραδέχτηκε, να άρει την πλάνη τους ότι είναι γιατρός.

«Ό,τι έκανα το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους και δεν είχα κακή πρόθεση να δημιουργήσω εσκεμμένα οποιοδήποτε κακό. Ουδέποτε ζήτησα και έλαβα από οποιονδήποτε ασθενή χρήματα για εξετάσεις, δεν είχα ούτε το διαγνωστικό κέντρο ούτε τα μηχανήματα να κάνω εξετάσεις.

Απλά ορισμένες φορές τους συνόδευα στο διαγνωστικό κέντρο και νοσοκομείο στο οποίο θα έκαναν την εξέταση…» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του ενώ συμπλήρωσε ότι προσέφερε θεραπευτικές υπηρεσίες «ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo».

Ο 47χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε πως υποδυόταν τον γιατρό διευκρινίζοντας πως δεν είναι σε θέση να καταθέσει τι ακριβώς ανέφερε στο καθένα από τα θύματα του ενώ ισχυρίστηκε πως παραπλάνησε και τους δυο συγκατηγορουμένους του γιατρούς.

«Δεν ψάρευα υποψηφίους ασθενείς αλλά προσέφερα τις υπηρεσίες μου κατόπιν συστάσεων από στόμα σε στόμα» ισχυρίστηκε και αναφερόμενος στην δήθεν ιατρική του ιδιότητα είπε πως «το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος αλλά με την ιδιότητα που πράγματι θεωρούσα ότι διέθετα, αυτή του βοτανολόγου, έστω και εμπειρίκου».

Μάλιστα, έριξε την ευθύνη για την …παρεξήγηση στους άτυχους ασθενείς οι οποίοι «άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξαν προκειμένου να άρω την πλάνη».

«Στη συνέχεια με πήρε η κατρακύλα και ξεκίνησα να απολαμβάνω τον τίτλο του γιατρού διανθίζοντας τον με διάφορες επιπλέον ιδιότητες βρισκόμενος σε μία ψυχολογική κατάσταση αδράνειας χωρίς δηλαδή να μου περνάει από το μυαλό ότι αυτό πρέπει να σταματήσει» τόνισε και πρόσθεσε «Τους έδινα τα βότανα για να αποφύγουν τους πόνους και τα άσχημα συμπτώματα της χημειοθεραπείας».

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε των μεθόδων του λέγοντας πως από μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο προκύπτει ότι οι προτάσεις του «αποτελούν τις κατεξοχήν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής για τον καρκίνο.»

«Ανεξαρτήτως, λοιπόν του ζητήματος της αποτελεσματικότητας τους, η βοτανοθεραπεία και τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής» είπε.

«Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»

Ο 47χρονος απολογούμενος εμφανίστηκε ως εμπειρικός βοτανολόγος. Όπως είπε με την βοτανοθεραπεία ασχολήθηκε από μικρό παιδί «όταν και ο παππούς μου, μου μετέδωσε την αγάπη του για το συγκεκριμένο αντικείμενο».

«Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου ως και σήμερα αυτή η ενασχόληση είναι το πάθος μου και έχω παρακολουθήσει πλήθος σχετικών σεμιναρίων ενώ έχω διαβάσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες σχετικά βιβλία και άρθρα.

Βεβαίως αυτό δεν με κάνει παρά έναν εμπειρικό βοτανολόγο, βοτανοθεραπευτή. Εντούτοις η έλλειψη κάποιου τίτλου δεν συνεπάγεται έλλειψη γνώσης του αντικειμένου» φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος ο οποίος ανέφερε πως μέχρι το 2015 η «σχετική «δράση»» του περιοριζόταν σε ένα στενό κύκλο φίλων και γνωστών. «Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος.» είπε.

Έτος ορόσημο για τον κατηγορούμενο αποτελεί, όπως λέει, το 2015 όταν επισκέφθηκε τη Μονή Βατοπεδίου και εκεί του ανέφεραν ότι αρκετοί μοναχοί αντιμετώπιζαν πρόβλημα προστάτη και πως οι συμβατικές θεραπείες που ακολουθούσαν δεν τους είχαν βοηθήσει.

«Τους πρότεινα μία εξειδικευμένη θεραπεία με βότανα η οποία είχε ευεργετικά αποτελέσματα» περιέγραψε και από τότε η φήμη του εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα.

Μετά τους μοναχούς, που είχαν πρόβλημα με τον προστάτη, επιχείρησε να βοηθήσει με εναλλακτικές θεραπείες, όπως λέει, μια καλόγρια η οποία έπασχε από καρκίνο στο συκώτι και αντιμετώπιζε έντονες παρενέργειες από τη χημειοθεραπεία.

«Ζητάω συγγνώμη»

Ο Νίκος Κοντοστάθης παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τους ασθενείς παριστάνοντας ότι είναι γιατρός και ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό. Ωστόσο, επέμεινε πως ουδέποτε τους είπε ότι «αυτό που προμήθευα συνιστά φαρμακευτική αγωγή με την παραδοσιακή έννοια». «Άλλωστε άπαντες οι άλλοι μάρτυρες καταθέτουν ότι οι προτάσεις μου στηρίζονται σε φυσικές μεθόδους με βότανα βιταμίνες και αποστάγματα» σημείωσε.

Αναφερόμενος δε στα δυο παιδιά που έφυγαν από τη ζωή φέρεται να είπε πως «η ασθένεια από την οποία έπασχαν αποτελεί ανίατη ασθένεια με πολύ χαμηλό προσδόκιμο ζωής» και πως ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες «η πλήρης ίαση δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του μεταφορικώς «θαύματος»».

Μιλώντας για τον 76χρονο άνδρα που έπασχε από καρκίνο και κατέληξε ανέφερε ότι «η πλήρης ίαση ενός ανθρώπων 76 ετών που πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του μεταφορικά θαύματος».

Μάλιστα, επιχειρώντας να αποδυναμώσει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ισχυρίστηκε πως «όλα αυτά ήταν σε γνώση τόσο των γονέων των άτυχων παιδιών όσο και του 76χρονου».

Ο 47χρονος αντέκρουσε την κατηγορία ότι ζητούσε από τους ασθενείς να διακόψουν την αγωγή που έπαιρναν.

«Ουδέποτε εξέφρασα άποψη ότι η προτεινόμενη από εμένα θεραπεία επιτρέπει από μόνη της την εξάλειψη της πορείας της νόσου στο μέλλον. Το ζητούμενο ήταν η ποιοτική επιμήκυνση της ζωής των κατά τα λοιπά δυστυχώς ετοιμοθάνατων ανθρώπων» τόνισε και συνέχισε

«Ουδέποτε είπα σε κάποιον ότι πρέπει να διακόψει τη θεραπεία που είχε επιλέξει να πραγματοποιεί. Απλώς ανέφερα ότι δεν ήταν δυνατόν να λαμβάνονται τα βότανα τις ημέρες που πραγματοποιούνταν χημειοθεραπείες εξαιτίας των στομαχικών παρενεργειών.»

«Ζήτησα απλώς την προσευχή τους...»

«Έχω βοηθήσει ανθρώπους, Ιερές Μονές αφιλοκερδώς…» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι αναφορές για πακτωλό χρημάτων που εισέπραττε από ταλαιπωρημένος ανθρώπους.

«Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν ζήτησα το οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα ενώ από τις μοναχές ή τους μοναχούς ζήτησα απλώς την προσευχή τους» φέρεται να είπε προσθέτοντας πως «αν μη τι άλλο είναι έωλο το συμπέρασμα ότι οι γονείς των παιδιών που απεβίωσαν καθώς και ο 76χρονος βρίσκονταν σε κάποιου είδους πλάνη.

Προσέφερα θεραπευτικές υπηρεσίες ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo».

Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως η θεραπεία των δύο παιδιών είχε φτάσει σε αδιέξοδο και πως τους έδινε ένα μείγμα από 40-45 βότανα.

Την οικογένειά του άτυχου αγοριού, είπε, τη συνάντησε στο τέλος του 2015 στην καφετέρια ενός νοσοκομείου και εκεί τον ενημέρωσαν για την κατάσταση του χωρίς, ωστόσο, να του δείξουν εξετάσεις.

Ο 47χρονος ισχυρίστηκε πως τους είπε ότι εκτός από την ιδιότητα του ως βοτανολόγος έχει και ιατρικές γνώσεις χωρίς, ωστόσο, να έχει αποκτήσει πτυχίο ιατρικής. Άλλωστε, όπως διευκρίνησε, συναντούσε τους ασθενείς σε χώρους νοσοκομειακούς μετά από επιθυμία των συγγενών τους που βρίσκονταν ήδη εκεί.

«Σε όλους τους ασθενείς κατέστησα σαφές εξαρχής ότι δεν έχω τη δυνατότητα να χορηγήσει οποιαδήποτε φαρμακευτική συμβατική αγωγή και ότι μπορώ να τους χορηγήσουν μόνο βότανα» τόνισε και σε μια προσπάθεια να εξηγήσει γιατί πήρε χρήματα από τους ασθενείς υπογράμμισε ότι «τα αιθέρια έλαια είναι ακριβά η αξία τους είναι 2 έως 3 ευρώ και οι υπόλοιπες 20.000 ευρώ αποτελεί το κόστος των αποσταγμάτων και των βαμμάτων».

«Εγώ δεν έλαβα κάποια αμοιβή, δεν βιοπορίζομαι από αυτό τις γνώσεις αυτές τις είχα αποκτήσει από μικρή ηλικία» φέρεται να ανέφερε και εξήγησε γιατί νόμιζαν πως ήταν γιατρός λέγοντας: «Από μικρός διάβαζα ιατρικά βιβλία. Είχα πολλές ιατρικές γνώσεις και έτσι εύκολα μπορούσε κάποιος να με περάσει για γιατρό».

Μιλώντας για την περίπτωση του άτυχου κοριτσιού ανέφερε πως προσπαθούσε να κάνει καλύτερες τιμές «γιατί προέρχομαι από στρατιωτική οικογένεια και ο πατέρας της είναι στρατιωτικός».

«Δεν έπαιρναν τη θεραπεία μία και έξω. Όταν κατάλαβα την ανάγκη των ανθρώπων όχι μόνο δεν κράτησα την επιταγή η οποία ανταποκρινόταν στο ύψος των βοτάνων που είχα προσφέρει αλλά εστάλησαν ανώνυμα ταχυδρομικά στο Άγιο Όρος από εμένα.

Όχι μόνο δεν κέρδισα σε αυτή την περίπτωση αλλά και ζημιώθηκα, με μεγάλη μου ευχαρίστηση κατανοώντας την ανάγκη των ανθρώπων» ισχυρίστηκε.

Στη συνέχεια της απολογία του, εξηγώντας γιατί ένας γιατρός ζήτησε τη βοήθεια του για να θεραπευτεί η μητέρα του ο κατηγορούμενος είπε πως η γυναίκα είχε εξαντλήσει οποιαδήποτε μορφή συμβατικής θεραπείας και ήθελε να ακολουθήσει μία αγωγή βασισμένη σε βότανα.

«Απευθύνθηκε σε μένα. 22.000 ευρώ αντιπροσώπευαν το αντίτιμο που εισέπραξα για την αγορά των βοτάνων, επρόκειτο για βότανα που δεν υπήρχαν στο Πήλιο και που τα προμηθεύτηκα εγώ ο ίδιος και τους τα έδωσα, αξίας 3.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα βάμματα, αποστάγματα ήταν αξίας 14.000 ευρώ» είπε.

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως τα τελευταία χρόνια ασχολείται με αγροτικές εργασίες, διαθέτει ελαιόδεντρα και κατασκευάζει ξυλόγλυπτες εικόνες κατόπιν παραγγελίας ενώ νωρίτερα είχε μία εταιρία τηλεπικοινωνιακών ειδών και ασχολούνταν με εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών , η οποία εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ανενεργή.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/6428619/i-apokalyptiki-apologia-toy-pseytogiatroy-o-ti-ekana-itan-apo-kali-prothesi-gia-na-toys-voithiso-oloys
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Αμα είχε όπλο θα με σκότωνε»: Σοκάρει η 19χρονη για την επίθεση που δέχτηκε από τον 18χρονο πρώην της

«Αμα είχε όπλο θα με σκότωνε»: Σοκάρει η 19χρονη για την επίθεση που δέχτηκε από τον 18χρονο πρώην της

«Απλά έβγαλε το μαχαίρι και μου το κάρφωσε» 

Πύθωνας αποφάσισε να κάνει… ανακαίνιση: Εισέβαλε από το ταβάνι και έκανε γυαλιά-καρφιά ένα μπάνιο στην Αυστραλία

Πύθωνας αποφάσισε να κάνει… ανακαίνιση: Εισέβαλε από το ταβάνι και έκανε γυαλιά-καρφιά ένα μπάνιο στην Αυστραλία

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι ένοικοι της κατοικίας στο Κουίνσλαντ – Δείτε το βίντεο 

Πέθανε η θρυλική Ντόλι Πάρτον στα 80 της χρόνια

Πέθανε η θρυλική Ντόλι Πάρτον στα 80 της χρόνια

Είναι η τραγουδίστρια της κάντρι με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, έκανε καριέρα και στον κινηματογράφο - Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας της είχε επιβαρυνθεί, μετά και τον θάνατο του συζύγου της, τον Μάρτιο του 2025 

Διακοπές ρεύματος από τη Ραφήνα μέχρι τον Μαραθώνα - Βλάβη σε υποσταθμό

Διακοπές ρεύματος από τη Ραφήνα μέχρι τον Μαραθώνα - Βλάβη σε υποσταθμό

Προβλήματα ηλεκτροδότησης από νωρίς το βράδυ της Τρίτης στη Διασταύρωση Ραφήνας και σε περιοχές του Μαραθώνα 

Google: Ποιο emoji «σάρωσε» το 2025 - Αύξηση 37% στη χρήση του

Google: Ποιο emoji «σάρωσε» το 2025 - Αύξηση 37% στη χρήση του

Η εταιρεία ανέλυσε 665 εκατομμύρια σύμβολα μέσα από το Gboard, αναδεικνύοντας τις νέες τάσεις που φέρνει η Gen Z στην ψηφιακή επικοινωνία. 

Κυψέλη: Σε 14 κτίρια οι ζημιές από τα έργα του Μετρό - Τι είπε ο Χάρης Δούκας

Κυψέλη: Σε 14 κτίρια οι ζημιές από τα έργα του Μετρό - Τι είπε ο Χάρης Δούκας

Παρουσιάστηκαν τα πρώτα στοιχεία για τις επιπτώσεις που έχουν προκαλέσει οι εργασίες του Μετρό σε κτίρια της Κυψέλης 

Πορτογαλία: Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός πέφτει πάνω σε πλήθος - 12 τραυματίες

Πορτογαλία: Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός πέφτει πάνω σε πλήθος - 12 τραυματίες

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο παραθαλάσσιο θέρετρο στην περιοχή Αλγκάρβε 

CBS: Ο διοικητής της CIA επέβαινε στο αμερικανικό μεταγωγικό που προσγειώθηκε στη Μόσχα

CBS: Ο διοικητής της CIA επέβαινε στο αμερικανικό μεταγωγικό που προσγειώθηκε στη Μόσχα

Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι στους δρόμους της πόλης εντοπίστηκε αυτοκινητοπομπή με αμερικανικές διπλωματικές πινακίδες 

Ουρές στα βενζινάδικα στο Ιράν μετά τον οικονομικό «στραγγαλισμό» των ΗΠΑ

Ουρές στα βενζινάδικα στο Ιράν μετά τον οικονομικό «στραγγαλισμό» των ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα πως πρέπει να «τερματιστούν αμέσως» οι εκτελέσεις διαδηλωτών 

Κάτω Κουφονήσι: Νεκρή 69χρονη Αγγλίδα μετά από βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο

Κάτω Κουφονήσι: Νεκρή 69χρονη Αγγλίδα μετά από βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο

Οι προσπάθειες ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ στο λιμάνι δεν κατάφεραν να σώσουν τη γυναίκα, ενώ το Λιμενικό διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του θανάτου. 

Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας σε ηλικία 57 ετών

Πέθανε ο Δημήτρης Κόκοτας σε ηλικία 57 ετών

Δυστυχώς ο γνωστός τραγουδιστής δεν τα κατάφερε μετά από γενναία μάχη δυο ετών 

Ταξιτζής απέσπασε 600 ευρώ από τουρίστες απειλώντας τους με βία για διαδρομή αεροδρόμιο - κέντρο Αθήνας - Ερευνάται και 2η καταγγελία

Ταξιτζής απέσπασε 600 ευρώ από τουρίστες απειλώντας τους με βία για διαδρομή αεροδρόμιο - κέντρο Αθήνας - Ερευνάται και 2η καταγγελία

Ο 38χρονος παρέλαβε την οικογένεια τουριστών από το Ελ. Βενιζέλος με προορισμό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και, τρομοκρατώντας τους, τους απέσπασε 600 ευρώ 

Ανατιμήσεις στη ζάχαρη έρχονται; Τι σημαίνει αυτό για την αγορά στην Ελλάδα

Ανατιμήσεις στη ζάχαρη έρχονται; Τι σημαίνει αυτό για την αγορά στην Ελλάδα

Η ευρωπαϊκή παραγωγή σημειώνει πτώση - Ποια είναι η εικόνα στην εγχώρια αγορά 

Ετοιμαστείτε Θεσσαλονικείς! Την Πέμπτη ανοίγει επίσημα το Μετρό προς Καλαμαριά - Tο σχέδιο για τη συνέχεια είναι ήδη έτοιμο!

Ετοιμαστείτε Θεσσαλονικείς! Την Πέμπτη ανοίγει επίσημα το Μετρό προς Καλαμαριά - Tο σχέδιο για τη συνέχεια είναι ήδη έτοιμο!

Πώς αλλάζει ο συγκοινωνιακός χάρτης της πόλης και ποια είναι τα σχέδια για την επόμενη φάση επέκτασης 

Πέθανε ο Παλαιστίνιος καλλιτέχνης Σλιμάν Μανσούρ σε ηλικία 79 ετών

Πέθανε ο Παλαιστίνιος καλλιτέχνης Σλιμάν Μανσούρ σε ηλικία 79 ετών

Ο καλλιτέχνης, τα έργα του οποίου αποπνέουν τις παλαστινιακές παραδόσεις και τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού υπό την ισραηλινή κατοχή, πέθανε στο σπίτι του στην Ανατολική Ιερουσαλήμ 

Ιαπωνία: 360 τόνων ιστορικό κάστρο μετακινήθηκε με σχοινιά - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Ιαπωνία: 360 τόνων ιστορικό κάστρο μετακινήθηκε με σχοινιά - Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

Το κάστρο είχε μετακινηθεί από τη θέση του ώστε να γίνουν εργασίες αποκατάστασης σε τείχος που είχε πληγεί από ισχυρό σεισμό 

Δικηγόρος γνωστής εταιρείας απολύεται επειδή τον «έπιασαν» να φιλιέται με συνάδελφό του

Δικηγόρος γνωστής εταιρείας απολύεται επειδή τον «έπιασαν» να φιλιέται με συνάδελφό του

Μέσα σε μία νύχτα οι δύο εργαζόμενοι έγιναν γνωστοί, όταν βίντεο που τους κατέγραφε σε προσωπικές στιγμές αναρτήθηκε χωρίς τη συναίνεσή τους 

Η Νέα Υόρκη μπερδεμένη ξανά με τους «ανθρώπους-τυφλοπόντικες» που φωτογραφήθηκαν να αναδύονται από τα φρεάτια της πόλης

Η Νέα Υόρκη μπερδεμένη ξανά με τους «ανθρώπους-τυφλοπόντικες» που φωτογραφήθηκαν να αναδύονται από τα φρεάτια της πόλης

Τρεις άνδρες με φακούς κεφαλής εντοπίστηκαν να εξέρχονται από φρεάτιο – Οι Αρχές προειδοποιούν για τους σοβαρούς κινδύνους που κρύβει το υπόγειο δίκτυο 

Φοιτητικά ενοίκια στην Αθήνα: 550 ευρώ για 40 τ.μ. - Πού είναι φθηνότερα

Φοιτητικά ενοίκια στην Αθήνα: 550 ευρώ για 40 τ.μ. - Πού είναι φθηνότερα

Η ΠΟΜΙΔΑ δίνει οδηγίες για ασφαλή μίσθωση, ενώ η επιστροφή ενοικίου φοιτητικής κατοικίας μέσω ΑΑΔΕ μπορεί να φτάσει τα 800 ευρώ. 

Δεν παρέδωσε λεφτά που βρήκε στο πάτωμα και τον έψαχνε η αστυνομία – «Θύελλα» αντιδράσεων στα social media: «Πρέπει να ανησυχώ;»

Δεν παρέδωσε λεφτά που βρήκε στο πάτωμα και τον έψαχνε η αστυνομία – «Θύελλα» αντιδράσεων στα social media: «Πρέπει να ανησυχώ;»

Τα σχόλια που «πυροδότησε» η ανάρτηση του αστυνομικού τμήματος 

Συνελήφθη ο σύζυγος της παρουσιάστριας για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθη ο σύζυγος της παρουσιάστριας για ενδοοικογενειακή βία

Ο άνδρας οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης στην Ευελπίδων – Αρχικά η παρουσιάστρια δεν ήταν σε θέση να καταθέσει, στη συνέχεια έκανε μήνυση 

Εύβοια: Καβγάς σε καφενείο κατέληξε σε εκδικητικό εμπρησμό

Εύβοια: Καβγάς σε καφενείο κατέληξε σε εκδικητικό εμπρησμό

Ο συλληφθείς κρατείται και αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα την ερχόμενη Πέμπτη 

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»

Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά 

Σκύλος επιτέθηκε σε 16χρονη και σκότωσε το σκυλάκι της στο Μενίδι, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Σκύλος επιτέθηκε σε 16χρονη και σκότωσε το σκυλάκι της στο Μενίδι, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης

Η ανήλικη τραυματίστηκε ελαφρά κατά την επίθεση – Ο 54χρονος συνελήφθη για παράβαση της νομοθεσίας περί ζώων 

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε χωριό στη Γαλλία: Δύο αγνοούμενοι και δεκάδες τραυματίες, δείτε βίντεο

Ανεμοστρόβιλος σάρωσε χωριό στη Γαλλία: Δύο αγνοούμενοι και δεκάδες τραυματίες, δείτε βίντεο

Ζημιές σε περίπου 100 σπίτια από το φαινόμενο, ενώ χιλιάδες νοικοκυριά στην περιοχή έμειναν χωρίς ρεύμα 

Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που ο πιο επικίνδυνος εγκληματίας του Ισραήλ δολοφονείται εν ψυχρώ

Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που ο πιο επικίνδυνος εγκληματίας του Ισραήλ δολοφονείται εν ψυχρώ

Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκα στους δρόμους και επιστράτευσαν ελικόπτερο προκειμένου να εντοπίσουν τον ένοπλο 

Χρήστος Μαρκίδης: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο ζωγράφος και ποιητής

Χρήστος Μαρκίδης: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο ζωγράφος και ποιητής

Η εξαφάνισή του είχε δηλωθεί τις προηγούμενες ημέρες, γεγονός που κινητοποίησε τις αρμόδιες υπηρεσίες 

Pussy Riot: Πρώην μέλος τους ήταν κατάσκοπος του Πούτιν επί τρία χρόνια

Pussy Riot: Πρώην μέλος τους ήταν κατάσκοπος του Πούτιν επί τρία χρόνια

Το πρώην μέλος του φεμινιστικού πανκ συγκροτήματος αποκάλυψε ότι σχεδίαζαν να τη χρησιμοποιήσουν σε απόπειρα δολοφονίας πρώην συνεργάτη της. 

Καλλιάνος: Πιθανός νέος καύσωνας από την Κυριακή

Καλλιάνος: Πιθανός νέος καύσωνας από την Κυριακή

Τα προγνωστικά στοιχεία που παρουσίασε ο μετεωρολόγος 

44.164 διαδραστικοί πίνακες, ΑΙ και ρομποτική στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο

44.164 διαδραστικοί πίνακες, ΑΙ και ρομποτική στα σχολεία από τον Σεπτέμβριο

Η υπουργός Παιδείας ενημέρωσε το Υπουργικό Συμβούλιο για τον σχεδιασμό της νέας σχολικής και ακαδημαϊκής χρονιάς, από τους διορισμούς εκπαιδευτικών έως τα νέα ΚΕΔΑΣΥ. 

Στο δικαστήριο το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε στη κορυφή του Empire State Building

Στο δικαστήριο το ζευγάρι που αρραβωνιάστηκε στη κορυφή του Empire State Building

Αντιμέτωποι με κατηγορίες όπως έκθεση άλλων ατόμων σε κίνδυνο, διάρρηξη και πρόκληση ζημιών, οι δύο τους υπερασπίστηκαν τη δράση τους συνδέοντάς την με την «τέχνη» 

Με όπλο της αλβανικής προεδρικής φρουράς ο 48χρονος εκτέλεσε τη 45χρονη στη Νέα Σμύρνη

Με όπλο της αλβανικής προεδρικής φρουράς ο 48χρονος εκτέλεσε τη 45χρονη στη Νέα Σμύρνη

Τι έδειξε η ιατροδικαστική 

Πύλος: Νέα στοιχεία στο θρίλερ με τον αγνοούμενο Ισπανό επιχειρηματία – Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο

Πύλος: Νέα στοιχεία στο θρίλερ με τον αγνοούμενο Ισπανό επιχειρηματία – Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο

Κηλίδες αίματος στο ιστιοφόρο, τρεις ημέρες χωρίς επικοινωνία και η μαρτυρία του καπετάνιου που διέσωσε τη σύζυγό του 

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στον Χάρακα Αττικής λόγω μηχανικής βλάβης

Αναγκαστική προσγείωση ελικοπτέρου στον Χάρακα Αττικής λόγω μηχανικής βλάβης

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 18:40 το απόγευμα της Δευτέρας, με το ελικόπτερο να έχει προορισμό το Σούνιο. 

Καλλίπολη: Αγριο ζώο επιτέθηκε σε τουρίστες - Τραυματίες μητέρα και 12χρονη κόρη

Καλλίπολη: Αγριο ζώο επιτέθηκε σε τουρίστες - Τραυματίες μητέρα και 12χρονη κόρη

Ένας 47χρονος που έσπευσε να βοηθήσει δέχθηκε κι εκείνος επίθεση στην περιοχή Punta Pizzo, ενώ οι Αρχές της Απουλίας εξετάζουν αν πρόκειται για λύκο ή λυκόσκυλο. 

Τραγωδία στη Μύκονο: Τουρίστας πνίγηκε στην Ψαρρού – Η απεγνωσμένη προσπάθεια να σωθεί

Τραγωδία στη Μύκονο: Τουρίστας πνίγηκε στην Ψαρρού – Η απεγνωσμένη προσπάθεια να σωθεί

Ναυαγοσώστης και λουόμενοι έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν – Δεν τα κατάφερε 

Έκοψαν κλήση 700 ευρώ σε μεθυσμένο αναβάτη στην Ανδρο

Έκοψαν κλήση 700 ευρώ σε μεθυσμένο αναβάτη στην Ανδρο

Τι ισχυρίζονται ο αναβάτης και ο δικηγόρος του 

Μυστήριο στη Νέα Υόρκη: Οι άνθρωποι που βγαίνουν από τους υπονόμους στο Μανχάταν επέστρεψαν – Τι ερευνούν οι Αρχές

Μυστήριο στη Νέα Υόρκη: Οι άνθρωποι που βγαίνουν από τους υπονόμους στο Μανχάταν επέστρεψαν – Τι ερευνούν οι Αρχές

Η NYPD ερευνά νέο περιστατικό κοντά στο Madison Square Garden και εξετάζει αν συνδέεται με προηγούμενες υποθέσεις 

Οι ωκεανοί έσπασαν νέο ρεκόρ θερμοκρασίας – Τι σημαίνει για καταιγίδες, θάλασσες και κλίμα

Οι ωκεανοί έσπασαν νέο ρεκόρ θερμοκρασίας – Τι σημαίνει για καταιγίδες, θάλασσες και κλίμα

Οι ωκεανοί του πλανήτη κατέγραψαν το Σάββατο την υψηλότερη μέση θερμοκρασία επιφάνειας που έχει μετρηθεί ποτέ, φτάνοντας τους 21,1 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με νέα στοιχεία της ευρωπαϊκής υπηρεσίας Copernicus 

Δολοφονία 45χρονης στη Νέα Σμύρνη: Την κλότσησε δύο φορές και τη σκότωσε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Δολοφονία 45χρονης στη Νέα Σμύρνη: Την κλότσησε δύο φορές και τη σκότωσε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Ο 48χρονος περίμενε την 45χρονη έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε, μόλις η γυναίκα άνοιξε την πόρτα της εισόδου, εκείνος μπήκε μαζί της στο εσωτερικό του κτιρίου - Όσα ακολούθησαν εκτυλίχθηκαν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services