«Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»
Απολογία ψευτογιατρού: «Το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους»
Απολογία ψευτογιατρού: «Το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους» - «Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»

Στο πάθος του για την βοτανολογία ,το οποίο του εμφύσησε ο παππούς του, στις γνώσεις του για την ιατρική, απόρροια της μελέτης πολλών βιβλίων. Αλλά και στην πρόθεση του να βοηθήσει εκείνους που είχαν ανάγκη αναφέρθηκε στην απολογία του ο «βαθιά θρησκευόμενος» ψευτογιατρός Νίκος Κοντοστάθης.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί, επιχείρησε ενώπιον του ανακριτή να πείσει για τις καλές του…προθέσεις απέναντι σε ανθρώπους με ανίατες ασθένειες στους οποίους δεν φρόντισε, όπως παραδέχτηκε, να άρει την πλάνη τους ότι είναι γιατρός.

«Ό,τι έκανα το έκανα από καλή πρόθεση για να τους βοηθήσω όλους και δεν είχα κακή πρόθεση να δημιουργήσω εσκεμμένα οποιοδήποτε κακό. Ουδέποτε ζήτησα και έλαβα από οποιονδήποτε ασθενή χρήματα για εξετάσεις, δεν είχα ούτε το διαγνωστικό κέντρο ούτε τα μηχανήματα να κάνω εξετάσεις.

Απλά ορισμένες φορές τους συνόδευα στο διαγνωστικό κέντρο και νοσοκομείο στο οποίο θα έκαναν την εξέταση…» φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του ενώ συμπλήρωσε ότι προσέφερε θεραπευτικές υπηρεσίες «ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo».

Ο 47χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε πως υποδυόταν τον γιατρό διευκρινίζοντας πως δεν είναι σε θέση να καταθέσει τι ακριβώς ανέφερε στο καθένα από τα θύματα του ενώ ισχυρίστηκε πως παραπλάνησε και τους δυο συγκατηγορουμένους του γιατρούς.

«Δεν ψάρευα υποψηφίους ασθενείς αλλά προσέφερα τις υπηρεσίες μου κατόπιν συστάσεων από στόμα σε στόμα» ισχυρίστηκε και αναφερόμενος στην δήθεν ιατρική του ιδιότητα είπε πως «το αληθές είναι ότι αρχικά δεν παρουσιαζόμουν ως τέτοιος αλλά με την ιδιότητα που πράγματι θεωρούσα ότι διέθετα, αυτή του βοτανολόγου, έστω και εμπειρίκου».

Μάλιστα, έριξε την ευθύνη για την …παρεξήγηση στους άτυχους ασθενείς οι οποίοι «άρχισαν να με συστήνουν περαιτέρω ως γιατρό και ουδέν έπραξαν προκειμένου να άρω την πλάνη».

«Στη συνέχεια με πήρε η κατρακύλα και ξεκίνησα να απολαμβάνω τον τίτλο του γιατρού διανθίζοντας τον με διάφορες επιπλέον ιδιότητες βρισκόμενος σε μία ψυχολογική κατάσταση αδράνειας χωρίς δηλαδή να μου περνάει από το μυαλό ότι αυτό πρέπει να σταματήσει» τόνισε και πρόσθεσε «Τους έδινα τα βότανα για να αποφύγουν τους πόνους και τα άσχημα συμπτώματα της χημειοθεραπείας».

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε των μεθόδων του λέγοντας πως από μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο προκύπτει ότι οι προτάσεις του «αποτελούν τις κατεξοχήν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής για τον καρκίνο.»

«Ανεξαρτήτως, λοιπόν του ζητήματος της αποτελεσματικότητας τους, η βοτανοθεραπεία και τα συμπληρώματα διατροφής αποτελούν μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής» είπε.

«Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος»

Ο 47χρονος απολογούμενος εμφανίστηκε ως εμπειρικός βοτανολόγος. Όπως είπε με την βοτανοθεραπεία ασχολήθηκε από μικρό παιδί «όταν και ο παππούς μου, μου μετέδωσε την αγάπη του για το συγκεκριμένο αντικείμενο».

«Σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου ως και σήμερα αυτή η ενασχόληση είναι το πάθος μου και έχω παρακολουθήσει πλήθος σχετικών σεμιναρίων ενώ έχω διαβάσει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες σχετικά βιβλία και άρθρα.

Βεβαίως αυτό δεν με κάνει παρά έναν εμπειρικό βοτανολόγο, βοτανοθεραπευτή. Εντούτοις η έλλειψη κάποιου τίτλου δεν συνεπάγεται έλλειψη γνώσης του αντικειμένου» φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος ο οποίος ανέφερε πως μέχρι το 2015 η «σχετική «δράση»» του περιοριζόταν σε ένα στενό κύκλο φίλων και γνωστών. «Είμαι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος.» είπε.

Έτος ορόσημο για τον κατηγορούμενο αποτελεί, όπως λέει, το 2015 όταν επισκέφθηκε τη Μονή Βατοπεδίου και εκεί του ανέφεραν ότι αρκετοί μοναχοί αντιμετώπιζαν πρόβλημα προστάτη και πως οι συμβατικές θεραπείες που ακολουθούσαν δεν τους είχαν βοηθήσει.

«Τους πρότεινα μία εξειδικευμένη θεραπεία με βότανα η οποία είχε ευεργετικά αποτελέσματα» περιέγραψε και από τότε η φήμη του εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα.

Μετά τους μοναχούς, που είχαν πρόβλημα με τον προστάτη, επιχείρησε να βοηθήσει με εναλλακτικές θεραπείες, όπως λέει, μια καλόγρια η οποία έπασχε από καρκίνο στο συκώτι και αντιμετώπιζε έντονες παρενέργειες από τη χημειοθεραπεία.

«Ζητάω συγγνώμη»

Ο Νίκος Κοντοστάθης παραδέχτηκε ότι παραπλάνησε τους ασθενείς παριστάνοντας ότι είναι γιατρός και ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτό. Ωστόσο, επέμεινε πως ουδέποτε τους είπε ότι «αυτό που προμήθευα συνιστά φαρμακευτική αγωγή με την παραδοσιακή έννοια». «Άλλωστε άπαντες οι άλλοι μάρτυρες καταθέτουν ότι οι προτάσεις μου στηρίζονται σε φυσικές μεθόδους με βότανα βιταμίνες και αποστάγματα» σημείωσε.

Αναφερόμενος δε στα δυο παιδιά που έφυγαν από τη ζωή φέρεται να είπε πως «η ασθένεια από την οποία έπασχαν αποτελεί ανίατη ασθένεια με πολύ χαμηλό προσδόκιμο ζωής» και πως ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες «η πλήρης ίαση δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του μεταφορικώς «θαύματος»».

Μιλώντας για τον 76χρονο άνδρα που έπασχε από καρκίνο και κατέληξε ανέφερε ότι «η πλήρης ίαση ενός ανθρώπων 76 ετών που πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες δεν ανήκει στο επίπεδο του προβλεπτού αλλά του μεταφορικά θαύματος».

Μάλιστα, επιχειρώντας να αποδυναμώσει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία με τις οποίες είναι αντιμέτωπος ισχυρίστηκε πως «όλα αυτά ήταν σε γνώση τόσο των γονέων των άτυχων παιδιών όσο και του 76χρονου».

Ο 47χρονος αντέκρουσε την κατηγορία ότι ζητούσε από τους ασθενείς να διακόψουν την αγωγή που έπαιρναν.

«Ουδέποτε εξέφρασα άποψη ότι η προτεινόμενη από εμένα θεραπεία επιτρέπει από μόνη της την εξάλειψη της πορείας της νόσου στο μέλλον. Το ζητούμενο ήταν η ποιοτική επιμήκυνση της ζωής των κατά τα λοιπά δυστυχώς ετοιμοθάνατων ανθρώπων» τόνισε και συνέχισε

«Ουδέποτε είπα σε κάποιον ότι πρέπει να διακόψει τη θεραπεία που είχε επιλέξει να πραγματοποιεί. Απλώς ανέφερα ότι δεν ήταν δυνατόν να λαμβάνονται τα βότανα τις ημέρες που πραγματοποιούνταν χημειοθεραπείες εξαιτίας των στομαχικών παρενεργειών.»

«Ζήτησα απλώς την προσευχή τους...»

«Έχω βοηθήσει ανθρώπους, Ιερές Μονές αφιλοκερδώς…» ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι αναφορές για πακτωλό χρημάτων που εισέπραττε από ταλαιπωρημένος ανθρώπους.

«Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων δεν ζήτησα το οποιοδήποτε χρηματικό αντάλλαγμα ενώ από τις μοναχές ή τους μοναχούς ζήτησα απλώς την προσευχή τους» φέρεται να είπε προσθέτοντας πως «αν μη τι άλλο είναι έωλο το συμπέρασμα ότι οι γονείς των παιδιών που απεβίωσαν καθώς και ο 76χρονος βρίσκονταν σε κάποιου είδους πλάνη.

Προσέφερα θεραπευτικές υπηρεσίες ή σε περίπτωση που κάποιος δεν αποδέχεται αυτές τις μεθόδους προσέφερα θετικές αν μη τι άλλο υπηρεσίες Placebo».

Ο κατηγορούμενος ανέφερε πως η θεραπεία των δύο παιδιών είχε φτάσει σε αδιέξοδο και πως τους έδινε ένα μείγμα από 40-45 βότανα.

Την οικογένειά του άτυχου αγοριού, είπε, τη συνάντησε στο τέλος του 2015 στην καφετέρια ενός νοσοκομείου και εκεί τον ενημέρωσαν για την κατάσταση του χωρίς, ωστόσο, να του δείξουν εξετάσεις.

Ο 47χρονος ισχυρίστηκε πως τους είπε ότι εκτός από την ιδιότητα του ως βοτανολόγος έχει και ιατρικές γνώσεις χωρίς, ωστόσο, να έχει αποκτήσει πτυχίο ιατρικής. Άλλωστε, όπως διευκρίνησε, συναντούσε τους ασθενείς σε χώρους νοσοκομειακούς μετά από επιθυμία των συγγενών τους που βρίσκονταν ήδη εκεί.

«Σε όλους τους ασθενείς κατέστησα σαφές εξαρχής ότι δεν έχω τη δυνατότητα να χορηγήσει οποιαδήποτε φαρμακευτική συμβατική αγωγή και ότι μπορώ να τους χορηγήσουν μόνο βότανα» τόνισε και σε μια προσπάθεια να εξηγήσει γιατί πήρε χρήματα από τους ασθενείς υπογράμμισε ότι «τα αιθέρια έλαια είναι ακριβά η αξία τους είναι 2 έως 3 ευρώ και οι υπόλοιπες 20.000 ευρώ αποτελεί το κόστος των αποσταγμάτων και των βαμμάτων».

«Εγώ δεν έλαβα κάποια αμοιβή, δεν βιοπορίζομαι από αυτό τις γνώσεις αυτές τις είχα αποκτήσει από μικρή ηλικία» φέρεται να ανέφερε και εξήγησε γιατί νόμιζαν πως ήταν γιατρός λέγοντας: «Από μικρός διάβαζα ιατρικά βιβλία. Είχα πολλές ιατρικές γνώσεις και έτσι εύκολα μπορούσε κάποιος να με περάσει για γιατρό».

Μιλώντας για την περίπτωση του άτυχου κοριτσιού ανέφερε πως προσπαθούσε να κάνει καλύτερες τιμές «γιατί προέρχομαι από στρατιωτική οικογένεια και ο πατέρας της είναι στρατιωτικός».

«Δεν έπαιρναν τη θεραπεία μία και έξω. Όταν κατάλαβα την ανάγκη των ανθρώπων όχι μόνο δεν κράτησα την επιταγή η οποία ανταποκρινόταν στο ύψος των βοτάνων που είχα προσφέρει αλλά εστάλησαν ανώνυμα ταχυδρομικά στο Άγιο Όρος από εμένα.

Όχι μόνο δεν κέρδισα σε αυτή την περίπτωση αλλά και ζημιώθηκα, με μεγάλη μου ευχαρίστηση κατανοώντας την ανάγκη των ανθρώπων» ισχυρίστηκε.

Στη συνέχεια της απολογία του, εξηγώντας γιατί ένας γιατρός ζήτησε τη βοήθεια του για να θεραπευτεί η μητέρα του ο κατηγορούμενος είπε πως η γυναίκα είχε εξαντλήσει οποιαδήποτε μορφή συμβατικής θεραπείας και ήθελε να ακολουθήσει μία αγωγή βασισμένη σε βότανα.

«Απευθύνθηκε σε μένα. 22.000 ευρώ αντιπροσώπευαν το αντίτιμο που εισέπραξα για την αγορά των βοτάνων, επρόκειτο για βότανα που δεν υπήρχαν στο Πήλιο και που τα προμηθεύτηκα εγώ ο ίδιος και τους τα έδωσα, αξίας 3.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα βάμματα, αποστάγματα ήταν αξίας 14.000 ευρώ» είπε.

Ο κατηγορούμενος, μάλιστα, ισχυρίστηκε πως τα τελευταία χρόνια ασχολείται με αγροτικές εργασίες, διαθέτει ελαιόδεντρα και κατασκευάζει ξυλόγλυπτες εικόνες κατόπιν παραγγελίας ενώ νωρίτερα είχε μία εταιρία τηλεπικοινωνιακών ειδών και ασχολούνταν με εμπόριο ηλεκτρονικών ειδών , η οποία εδώ και τέσσερα χρόνια είναι ανενεργή.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/6428619/i-apokalyptiki-apologia-toy-pseytogiatroy-o-ti-ekana-itan-apo-kali-prothesi-gia-na-toys-voithiso-oloys
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Χίος: Καυγάς με μαχαίρι στοίχισε τη ζωή σε 31χρονο – Ρήξη σπλήνας από τα τραύματα

Χίος: Καυγάς με μαχαίρι στοίχισε τη ζωή σε 31χρονο – Ρήξη σπλήνας από τα τραύματα

Ο τραυματίας χειρουργήθηκε αμέσως, ωστόσο δεν κατάφερε να επιζήσει από τα τραύματά του 

Ο Βρετανός ζωγράφος Ντέιβιντ Χόκνεϊ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 χρόνων - Το έργο και η πορεία του

Ο Βρετανός ζωγράφος Ντέιβιντ Χόκνεϊ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 χρόνων - Το έργο και η πορεία του

Ο Ντέιβιντ Χόκνεϊ, μια από τις πλέον επιδραστικές φιγούρες της σύγχρονης τέχνης και σημαντικός Βρετανός καλλιτέχνης, απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών 

Θεσσαλονίκη: Δήμος μήνυσε νεκρή οδηγό για απείθεια 8 χρόνια μετά τον θάνατό της

Θεσσαλονίκη: Δήμος μήνυσε νεκρή οδηγό για απείθεια 8 χρόνια μετά τον θάνατό της

Η άνευ προηγουμένου υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο του Γ` Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, όπου η νεκρή… αθωώθηκε 

Ιράν – ΗΠΑ: Ποιοι είναι οι 14 όροι που προβλέπει η μυστική συμφωνία ειρήνευσης

Ιράν – ΗΠΑ: Ποιοι είναι οι 14 όροι που προβλέπει η μυστική συμφωνία ειρήνευσης

Κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν δημοσιοποίησαν το κείμενο του μνημονίου συνεννόησης 14 σημείων με τις ΗΠΑ, που προβλέπει παύση εχθροπραξιών, άρση κυρώσεων και αποδέσμευση δισεκατομμυρίων. 

Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο στο νοσοκομείο Παπανικολάου – Τι ερευνούν οι αρχές

Θεσσαλονίκη: Τραγικό τέλος για ηλικιωμένο στο νοσοκομείο Παπανικολάου – Τι ερευνούν οι αρχές

Ο 79χρονος έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες και υπέκυψε στα τραύματά του. 

Κοζάνη: Νεκρό αρκουδάκι 2,5 ετών – Το πυροβόλησαν τρεις φορές στο κεφάλι

Κοζάνη: Νεκρό αρκουδάκι 2,5 ετών – Το πυροβόλησαν τρεις φορές στο κεφάλι

Το ζώο εντοπίστηκε στην περιοχή Πυλωρί του δήμου Βοΐου 

Αεροδρόμιο Αμβούργου: Εκκενώθηκε τμήμα του λόγω μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης

Αεροδρόμιο Αμβούργου: Εκκενώθηκε τμήμα του λόγω μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης

Ύποπτο αντικείμενο στον έλεγχο επιβατών προκάλεσε συναγερμό στο αεροδρόμιο του Αμβούργου - η αστυνομία εκκένωσε την περιοχή και ανεστάλησαν απογειώσεις και επιβιβάσεις. 

Ιλινόις: Τεράστιος ανεμοστρόβιλος κάλυψε τον ουρανό και άφησε ερείπια πίσω του (βίντεο)

Ιλινόις: Τεράστιος ανεμοστρόβιλος κάλυψε τον ουρανό και άφησε ερείπια πίσω του (βίντεο)

Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε άνδρας από τα ερείπια του κατεδαφισμένου σπιτιού του 

Μυστήριο με τον πυροβολισμό 36χρονου στο Αγρίνιο: Το θύμα αλλάζει τις καταθέσεις του για το σημείο της επίθεσης

Μυστήριο με τον πυροβολισμό 36χρονου στο Αγρίνιο: Το θύμα αλλάζει τις καταθέσεις του για το σημείο της επίθεσης

Ο 36χρονος εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τις ακριβείς συνθήκες του επεισοδίου και να εντοπίσουν τον δράστη 

Παξοί: Συνελήφθη πλοίαρχος για τη φωτιά δύο τουριστικών σκαφών - Προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση

Παξοί: Συνελήφθη πλοίαρχος για τη φωτιά δύο τουριστικών σκαφών - Προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση

Από το συμβάν δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ενώ προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση έκτασης περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων 

Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που καρχαρίας κατασπαράζει ψαροντουφεκά

Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που καρχαρίας κατασπαράζει ψαροντουφεκά

Ένας αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε την επίθεση, με το θύμα να ακούγεται να ουρλιάζει «βοήθεια» ενώ πάλευε μέσα στο νερό 

Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Έρχονται έντονες καταιγίδες και κεραυνοί - Τι ώρα θα «χτυπήσουν» την Αττική

Προειδοποίηση Μαρουσάκη: Έρχονται έντονες καταιγίδες και κεραυνοί - Τι ώρα θα «χτυπήσουν» την Αττική

Μεγάλη προσοχή τις επόμενες ώρες στο Λεκανοπέδιο 

Θεσσαλονίκη: Ανήλικο βρέθηκε να κλαίει αβοήθητο στο δρόμο, συνελήφθη η μητέρα του

Θεσσαλονίκη: Ανήλικο βρέθηκε να κλαίει αβοήθητο στο δρόμο, συνελήφθη η μητέρα του

Σε βάρος της 47χρονης μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία 

«Έσφιγγε με λάστιχα γυμναστικής τον λαιμό τους μέχρι να πεθάνουν»: Νέα στοιχεία για την μητέρα που σκότωσε τα τρία παιδιά της

«Έσφιγγε με λάστιχα γυμναστικής τον λαιμό τους μέχρι να πεθάνουν»: Νέα στοιχεία για την μητέρα που σκότωσε τα τρία παιδιά της

Νέα στοιχεία ρίχνουν φως στην υπόθεση της Λίντσεϊ Κλάνσι, της μητέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τα τρία παιδιά της το 2023 - Για πράξεις «ακραίας αγριότητας και σκληρότητας» έκαναν λόγο οι εισαγγελικές αρχές 

Κύπρος: Φίδια τρόμαξαν τους λουόμενους στην παραλία του Πρωταρά, δείτε βίντεο

Κύπρος: Φίδια τρόμαξαν τους λουόμενους στην παραλία του Πρωταρά, δείτε βίντεο

Πρόκειται για περιοχή η οποία δεν αποτελεί οργανωμένη παραλία, καθώς δεν διαθέτει ξαπλώστρες, ομπρέλες ή άλλες οργανωμένες παραλιακές υποδομές 

Είναι επίσημο: Αυτός είναι ο προπονητής της Ρεάλ

Είναι επίσημο: Αυτός είναι ο προπονητής της Ρεάλ

Μεγάλη επιστροφή στη «Βασίλισσα» 

Κοζάνη: Εντοπίστηκε κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων σε κτηνοτροφική μονάδα στην Αμυγδαλιά

Κοζάνη: Εντοπίστηκε κρούσμα ευλογιάς αιγοπροβάτων σε κτηνοτροφική μονάδα στην Αμυγδαλιά

Από την πρώτη στιγμή, η κατάσταση των ζώων είχε προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες στους κτηνιάτρους 

Λουτράκι: Σορός άνδρα εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Λουτράκι: Σορός άνδρα εντοπίστηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Οι αρχές διερευνούν αν η σορός ανήκει στον 38χρονο Ουκρανό υπήκοο που αγνοούνταν 

Τέλος μίας εποχής στη Χίο: Πέθανε η κυρία Σμαράγδα, η τελευταία μόνιμη κάτοικος του Αναβάτου

Τέλος μίας εποχής στη Χίο: Πέθανε η κυρία Σμαράγδα, η τελευταία μόνιμη κάτοικος του Αναβάτου

Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Χίου για τον θάνατο της Σμαράγδας Παπαστυλιανού, της τελευταίας μόνιμης κατοίκου του Αναβάτου 

Χαλάνδρι: Εργαστήριο αναβολικών κρυμμένο σε φαρμακείο – Πάνω από 1 εκατ. ευρώ τα κέρδη του κυκλώματος

Χαλάνδρι: Εργαστήριο αναβολικών κρυμμένο σε φαρμακείο – Πάνω από 1 εκατ. ευρώ τα κέρδη του κυκλώματος

Δεκατέσσερις συλλήψεις από την αστυνομία και κατάσχεση 40.000 παράνομων σκευασμάτων 

Voucher για βιβλία έως 150 ευρώ: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν πρόσβαση σε εκδόσεις

Voucher για βιβλία έως 150 ευρώ: Ποιοι δικαιούνται δωρεάν πρόσβαση σε εκδόσεις

Χιλιάδες πολίτες μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν βιβλία μέσω επιταγής από τη ΔΥΠΑ 

Καταδίκη για Τζέιμς Δαλαμάγκα, τη σύντροφο και τον πατέρα του

Καταδίκη για Τζέιμς Δαλαμάγκα, τη σύντροφο και τον πατέρα του

Ποινή φυλάκισης 2 ετών και 9 μηνών επέβαλε το δικαστήριο στον Δαλαμάγκα 

Σουηδία: «Όχι» από την αρχή Δημόσιας Υγείας σε smartphone πριν από τα 13 έτη

Σουηδία: «Όχι» από την αρχή Δημόσιας Υγείας σε smartphone πριν από τα 13 έτη

Στόχος αυτής της νέας σύστασης είναι να «μειωθεί ο κίνδυνος τα παιδιά να εκτεθούν σε επιβλαβή περιεχόμενα» 

Επίδομα αδείας 2026: Νέα ποσά μετά την αύξηση κατώτατου μισθού – Πότε και πώς καταβάλλεται

Επίδομα αδείας 2026: Νέα ποσά μετά την αύξηση κατώτατου μισθού – Πότε και πώς καταβάλλεται

Ποια είναι η ημερομηνία πληρωμής του επιδόματος αδείας, ο τρόπος υπολογισμού του και τι αλλάζει φέτος 

Θάνατος 71χρονου επιβάτη εν πλω σε πλοίο από Κω προς Πειραιά

Θάνατος 71χρονου επιβάτη εν πλω σε πλοίο από Κω προς Πειραιά

Τραγικό τέλος για 71χρονο επιβάτη κατά τη διάρκεια πλου από την Κω με προορισμό τον Πειραιά 

16χρονη επιχείρησε να το σκάσει ξυπόλητη για να ξεφύγει από τον 30χρονο σύζυγό της στο Βόλο

16χρονη επιχείρησε να το σκάσει ξυπόλητη για να ξεφύγει από τον 30χρονο σύζυγό της στο Βόλο

Ο 30χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και ενδοοικογενειακή παράνομη βία 

Λευκάδα: Βέλγος τουρίστας έπεσε από βράχο για μία selfie

Λευκάδα: Βέλγος τουρίστας έπεσε από βράχο για μία selfie

Διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λευκάδας 

Οι Αρχές στη Νορβηγία σκότωσαν άλκη που βρέθηκε να καλπάζει στο κέντρο του Όσλο

Οι Αρχές στη Νορβηγία σκότωσαν άλκη που βρέθηκε να καλπάζει στο κέντρο του Όσλο

Το ζώο βρέθηκε αποπροσανατολισμένο, να καλπάζει στους δρόμους της νορβηγικής πρωτεύουσας και να περνάει ανάμεσα σε αυτοκίνητα και πεζούς 

Τατουάζ με Σπαρτιάτη πολεμιστή στο στήθος έχει ο «ήρωας του Μπέλφαστ»

Τατουάζ με Σπαρτιάτη πολεμιστή στο στήθος έχει ο «ήρωας του Μπέλφαστ»

Σύμβολο θάρρους και πολεμικού πνεύματος το τατουάζ για τον άνδρα που σταμάτησε τον Σουδανό που επιτέθηκε με μαχαίρι στον Στίβεν Όγκιλβι 

Καταδικάστηκε ιερέας για ενδοοικογενειακή απειλή της πρεσβυτέρας - «Έχεις τελειώσει»

Καταδικάστηκε ιερέας για ενδοοικογενειακή απειλή της πρεσβυτέρας - «Έχεις τελειώσει»

Ο 46χρονος κληρικός υποστηρίζει ότι η καταγγελία έχει εκδικητικό κίνητρο 

Παξοί: Ο καπετάνιος-ήρωας που έσωσε τους τουρίστες πριν βουτήξει στη θάλασσα – Η δραματική προσπάθεια να σβήσει τη φωτιά

Παξοί: Ο καπετάνιος-ήρωας που έσωσε τους τουρίστες πριν βουτήξει στη θάλασσα – Η δραματική προσπάθεια να σβήσει τη φωτιά

Ο καπετάνιος απομάκρυνε εγκαίρως τέσσερις τουρίστες από καταμαράν που τυλίχθηκε στις φλόγες στο λιμάνι του Γαΐου και στη συνέχεια βούτηξε στη θάλασσα 

Αναταραχή στα Στενά του Ορμούζ – Ακούστηκε έκρηξη από τη θάλασσα

Αναταραχή στα Στενά του Ορμούζ – Ακούστηκε έκρηξη από τη θάλασσα

Ένα αεροσκάφος των ΗΠΑ εκτόξευσε δύο πυραύλους Hellfire 

«Εξερράγη» ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του Ιράν: «Απόψε θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά» – Η κατάληψη του νησιού «κλειδί» τύπου Βενεζουέλα

«Εξερράγη» ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του Ιράν: «Απόψε θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά» – Η κατάληψη του νησιού «κλειδί» τύπου Βενεζουέλα

Οι ΗΠΑ σκοπεύουν στο μέλλον να αποκτήσουν τον έλεγχο του νησιού Χαργκ 

Ξέφυγε ο Ερντογάν: Η φράση για την Κύπρο που ανάβει φωτιές και η σύγκριση του Νετανιάχου με τον Χίτλερ

Ξέφυγε ο Ερντογάν: Η φράση για την Κύπρο που ανάβει φωτιές και η σύγκριση του Νετανιάχου με τον Χίτλερ

Η προκλητική αναδρομή στο 1974 και η παραποίηση του Διεθνούς Δικαίου 

Ο γιατρός του «τελευταίου Νονού» που είχε γεμίσει ένα νεκροταφείο «σπάει» τη σιωπή του – Οι δολοφονίες και το παιδί που διαλύθηκε σε οξύ

Ο γιατρός του «τελευταίου Νονού» που είχε γεμίσει ένα νεκροταφείο «σπάει» τη σιωπή του – Οι δολοφονίες και το παιδί που διαλύθηκε σε οξύ

Αντιμέτωπος με έναν κόσμο γεμάτο απειλές θανάτου και σκοτεινές εξομολογήσεις από τον πυρήνα της Κόζα Νόστρα 

Παραιτήθηκε ο Βρετανός υπουργός Αμυνας Τζον Χίλι

Παραιτήθηκε ο Βρετανός υπουργός Αμυνας Τζον Χίλι

Ο υπουργός Αμυνας της Βρετανίας, Τζον Χίλι, υπέβαλε την παραίτησή του σήμερα, Πέμπτη, επικαλούμενος διαφωνία σχετικά με το ύψος των αμυντικών δαπανών 

Οι χάρτες με τις περιοχές που θα πληγούν πιο έντονα από καταιγίδες – Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός

Οι χάρτες με τις περιοχές που θα πληγούν πιο έντονα από καταιγίδες – Πότε φτιάχνει ξανά ο καιρός

Προειδοποίηση της ΕΜΥ για την αλλαγή του καιρού 

Συναγερμός για μεγάλη φωτιά σε τουριστικά σκάφη στους Παξούς – Δείτε βίντεο

Συναγερμός για μεγάλη φωτιά σε τουριστικά σκάφη στους Παξούς – Δείτε βίντεο

Μεγάλη η αναστάτωση του νησί 

«Ανακαινίζω - Νοικιάζω» 2026: Πώς να πάρετε έως 36.000€ - Την 15η Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων

«Ανακαινίζω - Νοικιάζω» 2026: Πώς να πάρετε έως 36.000€ - Την 15η Ιουνίου ανοίγει η πλατφόρμα αιτήσεων

Ποιες κατοικίες εντάσσονται στο πρόγραμμα 

Στις φλόγες ξανά η Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν «πλήγματα αυτοάμυνας» κατά του Ιράν -«Θα τους χτυπήσουμε σκληρά», λέει ο Τραμπ

Στις φλόγες ξανά η Μέση Ανατολή: Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν «πλήγματα αυτοάμυνας» κατά του Ιράν -«Θα τους χτυπήσουμε σκληρά», λέει ο Τραμπ

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν ότι ξεκίνησαν στρατιωτικές επιχειρήσεις που περιγράφονται ως «πλήγματα αυτοάμυνας» εναντίον του Ιράν, σύμφωνα με την αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (CENTCOM). 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services