
Απειλές δέχεται η οικογένεια του Αλέξη Κούγια, μετά την ανάληψη της υπόθεσης Λιγνάδη από τον γνωστό ποινικολόγο.
Τα απειλητικά μηνύματα αποκάλυψε ο γιος του κ. Κούγια, Χρήστος με ανάρτησή του στα social media λέγοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και η αδελφή του, δέχονται μηνύματα από αγνώστους. Όπως γράφει χαρακτηριστικά ο ίδιος, «από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου από τον κάθε 'κανένα'».
Ο ίδιος υπερασπίζεται τον πατέρα του για την ανάληψη της υπόθεσης του Δημήτρη Λιγνάδη λέγοντας πως «κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατά συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικηγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός».
Καταλήγει δε λέγοντας «άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκαλώ να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας».
Η ανάρτηση του Χρήστου Κούγια:
Από την ώρα που βγήκε η συνέντευξη του πατέρα μου στο MEGA, δεχόμαστε κριτικές, απειλητικά μηνύματα κ.ο.κ εγώ και η αδελφή μου απο τον κάθε «κανένα». Σε όλους εσάς που δήθεν ενοχληθήκατε και ανεβάζετε απόψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από φίλους μέχρι και άκυρους, έχω να σας πω ορισμένα πράγματα.
Θα ήθελα να τονισώ ότι τόσο εγώ όσο και η μητέρα μου και η αδελφή μου και κυρίως ο πατέρας μου, ΣΑΣ ΈΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ. Αδιαφορούμε πλήρως για την άποψη σας και στηρίζουμε στο έπακρον τον καλύτερο και πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ δικηγόρο στην Έλλαδα - που τυχαίνει να είναι και πατέρας μας. Πήρε αυτή την υπόθεση γιατί έτσι γουστάρει, γιατί δεν σας βλέπει καν και γιατί είναι ο μεγαλύτερος μάγκας στην Ελλάδα.
Κάθε άνθρωπος, ας είναι και κατα συρροή δολοφόνος, έχει δικαίωμα υπεράσπισης. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα υπήρχαν δικαστήρια ούτε δικιγόροι και θα επικρατούσε ένας πανικός. Όποιος παίρνει τον πατέρα μου δεν είναι ένοχος, απλώς επιλέγει τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ για να τον υπερασπιστεί. Δεν ορίζει ο δικηγόρος ποιος θα δικαιωθεί η καταδικαστεί, άλλα το δικαστήριο.
Άμα η κοινή λογική δεν σας καλύπτει, σας προκάλω να συνεχίσετε τα ποσταρίσματα και τις απειλές όμως πρέπει να σας ενημερώσω ότι εμένα και την Μάιρα δεν μας αγγίζει τίποτα, και δεν μπορεί κανείς να μας χρησιμοποιήσει για να βλάψει τους γονείς μας.
christos-kougias-565
Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Αλέξης Κούγιας, σημείωσε πως μίλησε με τον σκηνοθέτη το μεσημέρι της Δευτέρας προκειμένου να τον γνωρίσει.
«Είδα έναν δυστυχισμένο και συγκλονισμένο άνθρωπο», επισήμανε ο κ. Κούγιας και τόνισε πως δεν έχει πειστεί για την αθωότητα του σκηνοθέτη.
Στη συνομιλία που είχαν οι δυο τους στη ΓΑΔΑ, όπου κρατείται ο Δημήτρης Λιγνάδης μέχρι την απολογία του την προσεχή Τετάρτη, ο γνωστός ηθοποιός είπε στον συνήγορό του ότι «η μεγαλύτερη στεναχώρια του ήταν αυτά που είπε η κ. Μενδώνη για αυτόν», και όχι οι δεκάδες καταγγελίες που εκκρεμούν εναντίον του, ενώ δήλωσε και «απολύτως αθώος για όλα».
Μάλιστα, ο Δημήτρης Λιγνάδης εκμυστηρεύτηκε στον Αλέξη Κούγια πως η 40χρονη, η κατάθεση της οποίας αποτέλεσε καταλύτη στη σύλληψη του ηθοποιού και βάση για μεγάλο μέρος του κατηγορητηρίου εναντίον του, είναι «αναξιόπιστη». Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος θα μελετήσει τη δικογραφία και θα συναντηθεί εκ νέου αύριο (σ.σ. σήμερα) με τον πελάτη του, υπογράμμισε σε όλους τους τόνους πως δε θα υπερασπιστεί τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στην περίπτωση που δεν πειστεί πως είναι αθώος. «Αν δεν πειστώ για την αθωότητά του, δε θα τον υπερασπισθώ».
Πηγή: www.protothema.grTο akous.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Βέροια: Γρονθοκόπησε ντελιβερά επειδή καθυστέρησε την παραγγελία
Υπό την επήρεια αλκοόλ ο δράστης

Ανακαλύφθηκε εξωπλανήτης που ίσως έχει ατμόσφαιρα
Ποια είναι η «υπερ – Γη»

Τι προβλέπουν οι σεισμολόγοι για τους σεισμούς στην Ελασσόνα
Παπαζάχος: Έρχεται δύσκολη εβδομάδα

Παρενόχληση στο θέατρο: «Σκάνε» σοβαρές καταγγελίες για δυο γνωστούς σκηνοθέτες
«Σφίγγει ο κλοιός» για δυο νέα πρόσωπα

Σοφία Μαριόλα: Τι λέει για το σύζυγο της Στράτο Τζώρτζογλου που μπήκε στην “Φάρμα”
Ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα έκανε εντατική προπόνηση και διατροφή,

Κλέων Γρηγοριάδης: Ο Λιγνάδης μας εξιστορούσε τις ανατριχιαστικές φαντασιώσεις του
«Αν γνωρίζαμε ότι ο Λιγνάδης ή άλλος έκανε τέτοιες παράνομες πράξεις θα το καταγγέλαμε»

Μετασεισμός στην Ελασσόνα: Έπεσαν βράχοι από τα Μετέωρα
Έρευνες για τραυματίες

Φρίκη στην Ινδία: Έκοψε το κεφάλι της κόρης του και το πήγε στο αστυνομικό τμήμα
Σκληρές εικόνες

Δημοσκόπηση MRB: Η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ
Ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός

Ισχυρός μετασεισμός στην Ελασσόνα: Φόβοι ότι ενεργοποιήθηκαν τα ρήγματα της περιοχής
Αισθητός και στην Αττική

Πιερία: Η πρώτη εκταφή νεκρού με κορωνοϊό
«Θύελλα» από τη μήνυση της κόρης του

Νέος ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στη Νέα Ζηλανδία
Είχε προηγηθεί σεισμός 6,9 Ρίχτερ το μεσημέρι

Τραγωδία στην Ηλεία: Κατέληξε κορίτσι 10 ετών
Στο νοσοκομείο Πύργου

Δάσκαλος καταγράφηκε από τις κάμερες να παρενοχλεί σeξουαλικά 3χρονη μαθήτριά του
Πώς το κατάλαβαν οι γονείς του παιδιού

Σοκαριστικός ξυλοδαρμός στο πεζοδρόμιο
Οι περαστικοί απλώς παρακολουθούν

Κορωνοϊός: «Κοκκίνησε» η μισή Ελλάδα στον Ευρωπαϊκό χάρτη ECDC
Πως κινείται η πανδημία στην υπόλοιπη Ευρώπη

Έφυγε από το σπίτι για να πάει στο φαρμακείο και δεν επέστρεψε ποτέ
«Σε αγαπώ μέχρι το φεγγάρι και πίσω» έγραψε σε μήνυμά του στη σύζυγό του προτού χαθούν τα ίχνη του

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Τουρκία
Δέκα νεκροί

Που εντοπίζονται τα κρούσματα σήμερα
Η ενημέρωση για την πορεία του Covid-19 στη χώρα

Πόσο φαγητό πετούν τα νοικοκυριά στην Ελλάδα
Μεγαλύτερη η σπατάλη από τον παγκόσμιο μέσο όρο

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή της έκτισης της ποινής του
Το αίτημα απορρίφθηκε ομόφωνα

Μπάχαλο με τα sms στο 13033: Ποιες «τρύπες» παρουσιάζουν τα νέα μέτρα
Τι λέει ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ

Πειραιάς: Οι μπανάνες του Εκουαδόρ ήταν 100 κιλά κοκαΐνης
Μέσα σε κοντέινερ από το Εκουαδόρ

Ο εισαγγελέας ζητά να απορριφθεί το αίτημα αναβολής της ποινής του Δημήτρη Κουφοντίνα
Ο δικηγόρος του, Θέμης Σοφός, ζήτησε από το δικαστήριο τη διακοπή της ποινής του καταδικασθέντα σε 11 φορές

Θεσσαλία: «Μην καταναλώνετε νερό στη Λάρισα»
Πρόβλημα με το πόσιμο νερό σε πολλές περιοχές

Κοντά στα 2.200 τα σημερινά κρούσματα
Μειωμένες σε σχέση με το προηγούμενο εικοσιτετράωρο αναμένονται οι μολύνσεις με covid-19 σήμερα

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα μήνυση για βiασμό
Το φερόμενο θύμα είναι Έλληνας και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι ηθοποιός

Νέο ωράριο στα σούπερ μάρκετ
Τι αλλάζει μετά τα νέα μέτρα

Νότια Κορέα: Μυστήριο γύρω από τον θάνατο του πρώτου τρανσέξουαλ στρατιώτη
Με εγχείρηση αλλαγής φύλου, απέκτησε γυναικεία ταυτότητα

Νέος σεισμός στην Ελασσόνα
Η περιοχή δεν έχει σταματήσει να τραντάζεται

Φρίκη: Πατέρας αποκεφάλισε τη 17χρονη κόρη του γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση της
Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες

Θεσσαλονίκη: Γυναίκες δηλητήριο μπορεί να άργησαν αλλά έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο
Έπιασαν δουλειά ως οικιακές βοηθοί και περίμεναν όπως αποδείχθηκε την κατάλληλη ευκαιρία για να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο

Έλεγχος σε ξενοδοχείο στο Κολωνάκι - Πρόστιμο στον βουλευτή Μίλτο Χρυσομάλλη
Ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης εντοπίστηκε να παραβιάζει τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Space X: Ο τρίτος πύραυλος του Έλον Μασκ κατάφερε να προσγειωθεί αλλά τελικά εξερράγη
Τουλάχιστον υπήρξε πρόοδος, αφού στις δύο προηγούμενες δοκιμές στις 9 Δεκεμβρίου και 2 Φεβρουαρίου ο πύραυλος είχε συντριβεί στο έδαφος

Μητσοτάκης για το 1 εκατομμύριο εμβολιασμούς: «Είμαστε στην αρχή του τέλους»
«Ας τσικνίσουμε μόνο με την οικογένειά μας - Είναι κρίμα τώρα που βλέπουμε την έξοδο, να γίνει μεγάλη ζημιά»

Λιγνάδης: Ραγδαίες εξελίξεις με νέες καταγγελίες και έρευνα στο σπίτι του
Έρχονται νέες μαρτυρίες: Τα αδικήματα φέρεται να τελέστηκαν το 2015 σε βάρος δύο 17χρονων

Καιρός: Τσικνοπέμπτη με ήλιο και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες
Βροχές απο το βράδυ της Παρασκευής

Σεισμός στην Ελασσόνα: «Τον περιμέναμε» λένε οι επιστήμονες
Θα ακολουθήσουν πολλοί μετασεισμοί

Lockdown: Τι προβλέπει το ΦΕΚ για SMS, μετακινήσεις και ωράρια
Αυτά είναι όλα τα νέα μέτρα

Έπεσε όχημα με δυο γυναίκες επιβαίνοντες στον Πειραιά
Στελέχη της ΜΥΑ στην περιοχή
