Η 33χρονη «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές που κρατείται
Απαγωγή Μαρκέλλας: «Ήθελα να νιώσω μητέρα, ζητώ συγγνώμη» λέει η 33χρονη
Απαγωγή Μαρκέλλας: «Ήθελα να νιώσω μητέρα, ζητώ συγγνώμη» λέει η 33χρονη - Η 33χρονη «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές που κρατείται

«Δεν υπήρξε καμία σeξουαλική κακοποίηση στην ανήλικη. Αυτό άλλωστε δείχνει η διενεργηθείσα Ιατροδικαστική εξέταση. Κακώς διαδόθηκε η είδηση αυτή. Δεν θα το έκανα αυτό».

Η Ειρήνη Μούρθου- η οποία συνελήφθη στις 17 Ιουνίου με τις κατηγορίες της απαγωγής και της ασέλγειας κατά της ανήλικης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη- «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές, όπου κρατείται, και μιλάει στο για τα όσα της αποδίδονται. Η ίδια εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας της συμπρωτεύουσας στην παραλία της Κατερίνης, από όπου προσπαθούσε να διαφύγει, αφού πρώτα άφησε τη Μαρκέλλα σε έναν δρόμο μετά την απαγωγή της ανήλικης στην οποία κατηγορείται πως έδωσε ηρεμιστικά χάπια και κοκαΐνη!

Σε βάρος της 33χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη μετά τη σύλληψή της για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, ποpνογραφία ανηλίκων (σ.σ. όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σ.σ. σε βαθμό πλημμελήματος).

«Δεν υπάρχει κύκλωμα παιδικής ποpνογραφίας. Αυτό επινόησαν οι Δικηγόροι της οικογένειας. Αυτό με λύπηση και με κάνει να ανησυχώ που θέλουν να με βλάψουν για κάτι που δεν έχω πράξει. Είναι τερατώδες. Έχω μετανιώσει αληθινά που δεν επέστρεψα την ανήλικη στην οικογένεια της αμέσως. Ήθελα να νιώσω μητέρα. Έφταιγε ο πανικός ο φόβος μου που με αναζητούσε η Αστυνομία και η χρήση Ναρκωτικών αλλιώς θα φερόμουν διαφορετικά, πιο λογικά», συνεχίζει η Ειρήνη Μούρθου, η οποία ζητάει για πρώτη φορά δημόσια συγνώμη «από την ανήλικη και από την οικογένειά της».

«Ζητώ συγνώμη και από την κοινωνία που ζητώ να με κρίνει με επιείκεια. Δεν το ήθελα συνέβη. Θέλω να επανορθώσω. Να λογοδοτήσω για τις πράξεις μου χωρίς υπερβολές. Αγαπώ τα παιδιά υπερβολικά», εξηγεί. Σε ερώτηση του protothema.gr για το βράδυ που πέρασε με την ανήλικη την οποία κράτησε παρά τη θέληση στο σπίτι της, η «κοκκινομάλλα» γυναίκα θυμάται πως: «Δεν την άγγιξα πάρα μόνον όταν της έκανα μπάνιο να είναι καθαρή της έδωσα καθαρά ρούχα. Δεν έγινε κάτι άλλο».

Η πρώτη κατάθεσή της στις αρχές

H 33χρονη στην ανατριχιαστική της κατάθεση ομολόγησε ότι αρχικά είπε στην άτυχη Μαρκέλλα πως είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα της για να την παραλάβει το σχολείο και αμέσως μετά της είπε ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, για να παίξει με την κόρη της! «Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε “λουκούμι”», είπε αρχικά. Σε ερώτηση εάν είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής Μαρκέλλας, απάντησε πως «ναι, άλλη μια φορά πριν από την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει». «Της πήρα κουλούρι και χυμό και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες, τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες», ανέφερε στην πρώτη κατάθεσή της και στη συνέχεια φέρεται να ομολόγησε πως: «Της έδωσα τρία υπνωτικά χάπια με κουτάλι, όπως το σιρόπι. Εγώ έκανα χρήση κοκαΐνης και πήρα τρία υπνωτικά χάπια. Την επόμενη ημέρα κοιμόμασταν όλη την ημέρα. Δεν σηκωνόταν και της έβαλα κοκαΐνη στα δόντια».

Το χρονικό της απαγωγής της Μαρκέλλας

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 11 Ιουνίου γύρω στη μία και μισή το μεσημέρι. Το κουδούνι στο σχολείο της Μαρκέλλας στην οδό Βοσπόρου χτυπάει και η ανήλικη βγαίνει από τις σχολικές εγκαταστάσεις μαζί με έναν συμμαθητή της προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 300 μέτρων. Μία κοκκινομάλλα γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο συμμαθητής της στους αστυνομικούς, εμφανίζεται, τη φωνάζει με το όνομά της και της ζητάει να την ακολουθήσει.

Το παιδί είπε ακόμη στους αστυνομικούς πως η Μαρκέλλα έδειχνε να την γνωρίζει, καθώς έφυγε μαζί της χωρίς να αντιδράσει. Από εκείνη τη στιγμή και για τις επόμενες 44 ώρες τα ίχνη της χάνονται. Την ίδια ημέρα τα μέλη της οικογένειάς της την αναζητούν στο σπίτι του συμμαθητή της χωρίς αποτέλεσμα και στη συνέχεια αποφασίζουν να απευθυνθούν στην αστυνομία ούτως ώστε να δηλώσουν την εξαφάνισή της.

Λίγες ώρες αργότερα εκδίδεται Amber Alert. Μία τεράστια ομάδα απλών πολιτών και εθελοντικών ομάδων βγαίνει στον δρόμο για να την αναζητήσει. Την επόμενη ημέρα ο αδελφός της δεκάχρονης Μαρκέλλας, Χρήστος, καταθέτει στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας – Τριανδρίας ενώ η μητέρα με τον σύζυγο της, τον πατριό της μικρής, παραμένουν στο τμήμα και δίνουν λεπτομέρειες στους αστυνομικούς. Όσον αφορά το μέρος όπου κράτησε τη Μαρκέλλα επί σχεδόν δύο 24ωρα προτού την αφήσει, η αστυνομία ανακοίνωσε πως πρόκειται για διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου διενεργήθηκαν έρευνες και εντοπίστηκε ρουχισμός, τον οποίο φαίνεται να φορούσε η 33χρονη «κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της 10χρονης». Η 33χρονη επτά μέρες μετά την εξαφάνιση εντοπίζεται στην Κατερίνη.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Ειρήνης Μούρθου. Βασίλη Νουλέζα

«Η υπόθεση της Ειρήνης Μούρθου που υπερασπίζομαι δικαιολογητικά συγκλόνισε την κοινή γνώμη εξαιτίας των κατηγοριών που της αποδίδονται και του τρόπου τέλεσης των αδικημάτων κακουργηματικού χαρακτήρα .Η χρήση Ναρκωτικών σε ανήλικη έστω και για να την αφυπνίσει είναι πρωτόγνωρη για τα ποινικά χρονικά. Θα αποδειχθεί όμως στο ακροατήριο κάτω από πιες συνθήκες ενήργησε αν είχε ψυχική και πνευματική διαύγεια καθαρότητα και ηρεμία που της καθιστά λόγω της χρήσης ναρκωτικών ελαττωμένου καταλογισμού. Είναι σαφής η διάταξη του Ποινικού Κώδικα. Στην περίπτωση της ακούστηκαν υπερβολές περί δήθεν κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας που ΔΕΝ υπάρχει», μας είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισής της, Βασίλης Νουλέζας.

«Ορίζουμε τεχνικό σύμβουλο για τις καταγεγραμμένες επικοινωνίες με τα δύο κινητά και τον κατασχεμένο φορητό υπολογιστή. Δεν έχουμε να αποκρύψουμε κάτι. Νομίζω οι Δικηγόροι της οικογένειας δεν σεβάστηκαν υπαίτια το τεκμήριο της αθωότητας ούτε τα ΜΜΕ που καταστρατήγησαν σκόπιμα για εντυπώσεις βασικές έννοιες του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας και του Συντάγματος», τόνισε και συνέχισε: «Το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας είναι ανακάλυψη των Δικηγόρων πολιτικής αγωγής .Η εντολέας θα δικασθεί στο Δικαστήριο όχι στα δελτία ειδήσεωνΗ πελάτισσα μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση απογοητευμένη αλλά και ανήσυχη για τις επιθέσεις που δέχεται. Αρκεί να σας πω ότι εισήλθαν στο διαμέρισμα της άγνωστοι και βανδάλισαν ό,τι υπήρχε με μανία. Η Ειρήνη Μούρθου είναι στα όρια ψυχολογικής κατάρρευσης με αυτοκτονικό ιδεασμό.Την συνέτριψε το γεγονός ότι εμφανίσθηκε από τα media ως τέρας ως η χειρότερη γυναικά πριν κριθεί από του φυσικούς Δικαστές της, Η πρόωρη δημοσιοποίηση των στοιχείων της έκαμψε το τεκμήριο αθωότητας Ουδέποτε έβλαψε συνανθρώπους της πέραν της σεξουαλικής κατεύθυνσης της που ομολόγησε στην κ. Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης στην απολογία της. Είναι ευθύς και ειλικρινής άνθρωπος που αντιμετωπίζει αντικρύζει κατάματα την αλήθεια».

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/1059112/apagogi-markellas-ithela-na-nioso-mitera-zito-suggnomi-leei-i-33hroni/
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο υπνοθεραπευτής «σπάει» τη σιωπή του - «Τίποτα δεν θα είχε γίνει»

Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο υπνοθεραπευτής «σπάει» τη σιωπή του - «Τίποτα δεν θα είχε γίνει»

Ο υπνοθεραπευτής ισχυρίζεται ότι στη μοιραία φωτογραφία που έλαβε από τη Γάκα, ο ίδιος νόμιζε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν ζωντανός 

«Godzilla» Ελ Νίνιο: Σπάει τα ρεκόρ ζέστης - Φόβοι για 451.000 θανάτους έως το 2027

«Godzilla» Ελ Νίνιο: Σπάει τα ρεκόρ ζέστης - Φόβοι για 451.000 θανάτους έως το 2027

Η ανθρωπογενής υπερθέρμανση ενισχύει το φαινόμενο κατά 36%, προκαλώντας παγκόσμιο συναγερμό για ακραίους καύσωνες, ξηρασίες και ελλείψεις τροφίμων. 

Φοιτητικές εστίες: Ενοίκια αυξημένα έως 164% από το 2017 – Έως 590 ευρώ οι ιδιωτικές

Φοιτητικές εστίες: Ενοίκια αυξημένα έως 164% από το 2017 – Έως 590 ευρώ οι ιδιωτικές

Η δυναμικότητα των δημόσιων φοιτητικών εστιών καλύπτει μόλις το 4,6% των περίπου 200.000 φοιτητών που σπουδάζουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, σύμφωνα με έρευνα της GEOAXIS. 

Μεγαλειώδης λειτουργία του Πάπα Λέοντα στην Πλας ντε λα Κονκόρντ στο Παρίσι με 700.000 πιστούς

Μεγαλειώδης λειτουργία του Πάπα Λέοντα στην Πλας ντε λα Κονκόρντ στο Παρίσι με 700.000 πιστούς

Στο σημείο βρέθηκαν 2.400 ιερείς και διάκονοι, περίπου 100 επίσκοποι, περισσότεροι από 1.000 ψάλτες, καθώς και 400 βοηθοί στο ιερό - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες 

Ντάνι Οσβάλντο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μετά από χειρουργείο στον πνεύμονα

Ντάνι Οσβάλντο: Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική μετά από χειρουργείο στον πνεύμονα

Η αδερφή του εντόπισε την επιδείνωση της υγείας του πρώην επιθετικού της Γιουβέντους και της Ρόμα, που νοσηλεύεται στο Μπουένος Αιρες. 

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Ξεσπά ο αδερφός της 25χρονης Πηνελόπης

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Ξεσπά ο αδερφός της 25χρονης Πηνελόπης

«Υπάρχει επιδημία αδύναμων ανδρών εκεί έξω που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ελευθερία της γυναίκας - Για την Πηνελόπη είναι χρέος μου να ζήσω» λέει ο αδερφός της 

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος που παρακολουθούσε γυναίκες – Τα σκληρά βίντεο και η εμμονή του με μια 18χρονη

Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο 40χρονος που παρακολουθούσε γυναίκες – Τα σκληρά βίντεο και η εμμονή του με μια 18χρονη

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του επτά βίντεο με τρεις γυναίκες που παρακολουθούσε και 503 ψηφιακά αρχεία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων 

Όλυμπος: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια - Οι εντυπωσιακές εικόνες από το Οροπέδιο των Μουσών

Όλυμπος: Έπεσαν τα πρώτα χιόνια - Οι εντυπωσιακές εικόνες από το Οροπέδιο των Μουσών

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας τα ξημερώματα του Σαββάτου, με το μυθικό βουνό να υποδέχεται πρόωρα τον χειμώνα. 

Νιόπαντρο ζευγάρι τα δύο από τα θύματα της τραγωδίας στην Πλάκα, ήταν στην Ελλάδα για το ταξίδι του μέλιτος

Νιόπαντρο ζευγάρι τα δύο από τα θύματα της τραγωδίας στην Πλάκα, ήταν στην Ελλάδα για το ταξίδι του μέλιτος

Το άλλο ζευγάρι που ήταν μαζί τους περίμενε παιδί - Από τα συντρίμμια του κτηρίου που κατέρρευσε ανασύρθηκαν νεκρά και τα έξι άτομα που αγνοούνταν - Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη 

Τραγικός επίλογος στην κατάρρευση του κτηρίου στην Πλάκα, νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι, εντοπίστηκαν οι δύο τελευταίες σοροί

Τραγικός επίλογος στην κατάρρευση του κτηρίου στην Πλάκα, νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι, εντοπίστηκαν οι δύο τελευταίες σοροί

Οι διασώστες χρησιμοποίησαν ειδικά γεώφωνα ανίχνευσης ήχου και κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν εγκλωβισμένους κάτω από τα ερείπια 

Έκρηξη στην Πλάκα: Αδιανόητη τραγωδία με 6 νεκρούς

Έκρηξη στην Πλάκα: Αδιανόητη τραγωδία με 6 νεκρούς

Στο κτίριο ήταν μέσα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που έμενε στον β` όροφο και τέσσερις Αμερικανοί τουρίστες που είχαν νοικιάσει το Airbnb του πρώτου ορόφου 

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 58χρονη που έβαλε φωτιά στην πόρτα της γειτόνισσας της

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 58χρονη που έβαλε φωτιά στην πόρτα της γειτόνισσας της

Το συμβάν καταγγέλθηκε στις Αρχές και ακολούθησε η σύλληψη της γυναίκας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τούμπας - Τριανδρίας 

Γαστρεντερίτιδα στη Ρόδο: 1.384 κρούσματα σε 40 ημέρες - Έλεγχοι σε νερό και λύματα

Γαστρεντερίτιδα στη Ρόδο: 1.384 κρούσματα σε 40 ημέρες - Έλεγχοι σε νερό και λύματα

Η μεγαλύτερη ημερήσια καταγραφή έφτασε τα 63 περιστατικά στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αναλύσεις στο πόσιμο νερό βγήκαν αρνητικές για νοροϊό. 

Εφιαλτική νύχτα στον Βόλο μετά από φωτιά σε οικόπεδο με ελαστικά, έγινε η νύχτα μέρα, δείτε βίντεο

Εφιαλτική νύχτα στον Βόλο μετά από φωτιά σε οικόπεδο με ελαστικά, έγινε η νύχτα μέρα, δείτε βίντεο

Η πυρκαγιά προκάλεσε μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής 

Τραγωδία στην Πλάκα: Εντοπίστηκε και δεύτερος νεκρός στα χαλάσματα της Λυσικράτους

Τραγωδία στην Πλάκα: Εντοπίστηκε και δεύτερος νεκρός στα χαλάσματα της Λυσικράτους

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την τύχη και των άλλων τεσσάρων, πλέον, αγνοουμένων 

Αγριο ξύλο με Αγγλο τουρίστα στη Μύκονο που κλώτσησε γάτα - Μπουνιές και κεφαλοκλειδώματα - Βίντεο

Αγριο ξύλο με Αγγλο τουρίστα στη Μύκονο που κλώτσησε γάτα - Μπουνιές και κεφαλοκλειδώματα - Βίντεο

Συμπλοκή έξω από μίνι μάρκετ στη Φάμπρικα, μπροστά σε περαστικούς 

Σε «κατάσταση καταστροφής» η Μπανγκόκ λόγω σφοδρών πλημμυρών - Δείτε εικόνες

Σε «κατάσταση καταστροφής» η Μπανγκόκ λόγω σφοδρών πλημμυρών - Δείτε εικόνες

Ο κυβερνήτης Σαντσάρτ Σιτιπούντ κάνει έκκληση για εκκένωση ευάλωτων κατοίκων, καθώς τα κανάλια της πόλης έχουν γεμίσει και οι μετακινήσεις έχουν γίνει δύσκολες. 

Κακοκαιρία: Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί για ακραία φαινόμενα

Κακοκαιρία: Η Πολιτική Προστασία προειδοποιεί για ακραία φαινόμενα

Η ΓΓΠΠ έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα 

Αχαΐα: Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος λίγων ημερών - Έρευνα για τα αίτια

Αχαΐα: Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος λίγων ημερών - Έρευνα για τα αίτια

Οι οικείοι του νεογέννητου ειδοποίησαν ασθενοφόρο τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ιατροδικαστής. 

Μπιλ Γκέιτς: Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να στοιχίσει τη ζωή σε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους

Μπιλ Γκέιτς: Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να στοιχίσει τη ζωή σε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους

Ο συνιδρυτής της Microsoft προειδοποιεί σε συνέντευξή του στο NBC ότι ο συνδυασμός ισχυρών εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και ανθρώπων με κακές προθέσεις μπορεί να προκαλέσει πρωτοφανείς καταστροφές. 

Έκρηξη στην Πλάκα: Βρέθηκε τσάντα - Πληροφορίες και για έκτο αγνοούμενο

Έκρηξη στην Πλάκα: Βρέθηκε τσάντα - Πληροφορίες και για έκτο αγνοούμενο

Oι έρευνες στα συντρίμμια επί της Λυσικράτους βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη 

«Πρώτη ματιά» από το εσωτερικό της «Κιβωτού του Νώε» - Βίντεο από τον μυστηριώδη σχηματισμό

«Πρώτη ματιά» από το εσωτερικό της «Κιβωτού του Νώε» - Βίντεο από τον μυστηριώδη σχηματισμό

Μια ομάδα που αναζητά τα ερείπια της Κιβωτού του Νώε δημοσίευσε ένα βίντεο από το εσωτερικό του τεράστιου σχηματισμού, που ισχυρίζεται ότι είναι τα απομεινάρια του βιβλικού πλοίου 

«Το σπίτι μου ήταν η ζωή μου»: Η 87χρονη που έγινε σύμβολο – Οι Ισπανοί απαιτούν «διάταγμα Μαρικάρμεν» από τον Σάντσεθ

«Το σπίτι μου ήταν η ζωή μου»: Η 87χρονη που έγινε σύμβολο – Οι Ισπανοί απαιτούν «διάταγμα Μαρικάρμεν» από τον Σάντσεθ

Μετά την έξωση της Μαρικάρμεν Αμπασκάλ, η ισπανική Ένωση Ενοικιαστών καλεί κυβέρνηση και κόμματα να ψηφίσουν έκτακτα μέτρα για την κρίση στέγης – Στο τραπέζι η αυτόματη ανανέωση συμβολαίων. 

Ρινόκερος «ξηλώνει» αυτοκίνητο σε σαφάρι στη Ναμίμπια - Σώοι οι επιβάτες, δείτε βίντεο

Ρινόκερος «ξηλώνει» αυτοκίνητο σε σαφάρι στη Ναμίμπια - Σώοι οι επιβάτες, δείτε βίντεο

Το άγριο θηλαστικό χτύπησε με μανία καθρέφτη, πόρτα και προφυλακτήρα οχήματος σε προστατευόμενη περιοχή άγριας ζωής της αφρικανικής χώρας. 

Τραμπ δείχνει στον Σι Τζινπίνγκ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο κι εκείνος ξεσπά σε γέλια

Τραμπ δείχνει στον Σι Τζινπίνγκ το πορτρέτο του Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο κι εκείνος ξεσπά σε γέλια

Η εικόνα με τη συσκευή αυτόματης υπογραφής του πρώην προέδρου είχε τοποθετηθεί στη θέση του επίσημου πορτρέτου στη γκαλερί του Λευκού Οίκου, στο πλαίσιο της κριτικής Τραμπ προς τον Μπάιντεν 

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν είμαι για να δίνω 3.000-6.000 ευρώ» έγραψε σε μήνυμα στη γιατρό

Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν είμαι για να δίνω 3.000-6.000 ευρώ» έγραψε σε μήνυμα στη γιατρό

Τα μηνύματα ανάμεσα στον τραγουδιστή, την 56χρονη γιατρό και τον υπνοθεραπευτή εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας για τον θάνατό του. 

Πλάκα: «Υπήρχε οσμή αερίου αμέσως μετά την έκρηξη στην περιοχή» είπε αντιδήμαρχος

Πλάκα: «Υπήρχε οσμή αερίου αμέσως μετά την έκρηξη στην περιοχή» είπε αντιδήμαρχος

Ο Παναγιώτης-Πάρης Χαρλαύτης, αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Δήμου Αθηναίων, επικαλέστηκε μαρτυρίες από αξιωματικούς της δημοτικής αστυνομίας 

Ερντογάν: «Διπλωματία, όχι σύγκρουση» με την Ελλάδα - Ισχυρή η Τουρκία στο ΝΑΤΟ

Ερντογάν: «Διπλωματία, όχι σύγκρουση» με την Ελλάδα - Ισχυρή η Τουρκία στο ΝΑΤΟ

Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου έρχονται λίγο μετά την ομιλία Μητσοτάκη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ για «ήρεμα νερά» στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. 

Πλάκα: Αγωνία για πέντε άτομα που αγνοούνται μετά την έκρηξη, ηλικιωμένο ζευγάρι έμενε στον δεύτερο όροφο του κτηρίου

Πλάκα: Αγωνία για πέντε άτομα που αγνοούνται μετά την έκρηξη, ηλικιωμένο ζευγάρι έμενε στον δεύτερο όροφο του κτηρίου

Οι Αρχές και οι συγγενείς των ηλικιωμένων προσπαθούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί τους, ωστόσο το κινητό τους είναι απενεργοποιημένο 

Ryanair: Αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Μάντσεστερ με μόλις 1% καυσίμων μετά από «Mayday»

Ryanair: Αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Μάντσεστερ με μόλις 1% καυσίμων μετά από «Mayday»

Η πτήση από την Πίζα προς το Πρέστγουικ πέρασε από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες προσγείωσης λόγω της καταιγίδας Amy, πριν καταλήξει στο Μάντσεστερ. 

Η ExxonMobil επιβεβαιώνει ότι η γεώτρηση στο μπλοκ 2 του Ιονίου ξεκινά αρχές του 2027

Η ExxonMobil επιβεβαιώνει ότι η γεώτρηση στο μπλοκ 2 του Ιονίου ξεκινά αρχές του 2027

Στη γεώτρηση συμμετέχουν η Energean και η HELLENiQ Energy 

Φινλανδία και Σουηδία σήκωσαν μαχητικά για να αναχαιτίσουν ρωσικά αεροσκάφη που εντοπίστηκαν πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα

Φινλανδία και Σουηδία σήκωσαν μαχητικά για να αναχαιτίσουν ρωσικά αεροσκάφη που εντοπίστηκαν πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα

«Η Βαλτική Θάλασσα δεν ήταν ποτέ τόσο ευάλωτη όσο είναι τώρα, δεν ήταν ποτέ και περισσότερο προστατευμένη από ό,τι είναι τώρα», τόνισε ο Σουηδός πρωθυπουργός 

Αρση απορρήτου των επικοινωνιών για την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη, ανοίγουν τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων

Αρση απορρήτου των επικοινωνιών για την υπόθεση του Γιώργου Μαζωνάκη, ανοίγουν τα τηλέφωνα των εμπλεκομένων

Δεν καταθέτουν ακόμη προσφυγή κατά της προφυλάκισής τους οι κατηγορούμενοι, Ιωάννα Γάκα και Ηλίας Θεοδωρόπουλος 

Ζελένσκι: Η Ουκρανία χρειάζεται 27 δισ. δολάρια για drones και πυραύλους ως τον Ιανουάριο

Ζελένσκι: Η Ουκρανία χρειάζεται 27 δισ. δολάρια για drones και πυραύλους ως τον Ιανουάριο

Το Κίεβο ζητά από τις Βρυξέλλες να επισπεύσουν τη δεύτερη δόση δανείου 90 δισ. δολαρίων για τον οπλισμό της άμυνάς του. 

Ρόδος: 28χρονος πήρε 15.000 ευρώ με απάτη από 44χρονη και την εκβίασε με γυμνές φωτογραφίες

Ρόδος: 28χρονος πήρε 15.000 ευρώ με απάτη από 44χρονη και την εκβίασε με γυμνές φωτογραφίες

Η καταγγελία της 44χρονης Πολωνής αφορά ποσά που της αποσπάστηκαν το 2023 και το 2024 με ψευδείς δικαιολογίες, ενώ την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων. 

Τρίκαλα: Εργαζόμενος γρονθοκόπησε τον εργοδότη του μετά την απόλυση

Τρίκαλα: Εργαζόμενος γρονθοκόπησε τον εργοδότη του μετά την απόλυση

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κατέθεσε μήνυση, ενώ αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων οδήγησαν τον δράστη στις αρχές. 

Χανιά: Αποζημίωση στον ηλικιωμένο που πήγε φυλακή για βιασμό 19χρονου και δικαιώθηκε

Χανιά: Αποζημίωση στον ηλικιωμένο που πήγε φυλακή για βιασμό 19χρονου και δικαιώθηκε

Καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση φέρεται να είχε η νέα ιατροδικαστική εξέταση 

Πέθανε ο Σούλης Μαρκόπουλος

Πέθανε ο Σούλης Μαρκόπουλος

Διατέλεσε προπονητής σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Αρης, Ηρακλή και άλλες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ - Το 1994 οδήγησε τον Δικέφαλο του Βορρά στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού Κυπέλλου Κόρατς 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Μέχρι πότε θα κρατήσει - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Μέχρι πότε θα κρατήσει - Ποιες περιοχές επηρεάζονται

Έκτακτο δελτίο προειδοποιεί και για πιθανές τοπικές χαλαζοπτώσεις, με την Εύβοια να είναι η τελευταία περιοχή που θα επηρεαστεί την Κυριακή. 

Επιστροφή ενοικίου: Έως 1.600 ευρώ σε εκπαιδευτικούς και γιατρούς - Ποιες περιοχές εξαιρούνται

Επιστροφή ενοικίου: Έως 1.600 ευρώ σε εκπαιδευτικούς και γιατρούς - Ποιες περιοχές εξαιρούνται

Ξεκινά η καταβολή των αναδρομικών ποσών για τα μισθώματα του 2024, με τη διαδικασία να αφορά εργαζομένους που υπηρετούν μακριά από την κύρια κατοικία τους. 



© Copyright 2026 - All right reserved.
Made in Nextweb with E-Radio Services