Όλοι συνεχίζουν τη ζωή τους εκτός φυλακής
Πατριαρχία: Οι 12 πιο κακοποιητικοί celebrities - Ποια είναι τα εγκλήματά τους
Πατριαρχία: Οι 12 πιο κακοποιητικοί celebrities - Ποια είναι τα εγκλήματά τους - Όλοι συνεχίζουν τη ζωή τους εκτός φυλακής

Η πατριαρχία δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Οι άντρες και κυρίως όσοι έχουν ή νομίζουν ότι έχουν κάποιας μορφής εξουσίας συχνά παρεκτρέπονται και καταλήγουν σε καταστάσεις με ποινικές κυρώσεις.

Ορισμένοι από τους Celebrities της Αμερικής δυστυχώς έχουν εμπλακεί και αυτοί σε καταστάσεις που έχουν εκμεταλλευτεί την εξουσία τους και έχουν ασκήσει κακοποιητική συμπεριφορά σε άλλα πλάσματα.

Τα εγκλήματα φρικτά από κατοχή παιδικής πορνογραφίας μέχρι σeξουαλική κακοποίηση ενηλίκου και ανηλίκου.

Karl Malone

Ο Malone άφησε έγκυο τη τότε 13χρονη Gloria Bell όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 20 ετών και έπαιζε μπάσκετ για την Louisiana Tech. Ενώ ο Malone αρχικά δεν παραδέχτηκε ότι ήταν ο πατέρας της Demetress Bell, τελικά το δικαστήριο αποφανθεί ότι ο Malone ήταν πράγματι ο πατέρας.

Pete Townshend από τους The Who

Ο Townshend παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα για να αποκτήσει πρόσβαση σε ιστότοπο παιδικής πορνογραφίας, αλλά ισχυρίζεται ότι ήταν αθώος για οποιαδήποτε αδικοπραγία και ότι στην πραγματικότητα δεν μπήκε ποτέ στον ιστότοπο. Ισχυρίζεται επίσης ότι ήθελε την πρόσβαση στον ιστότοπο για «ερευνητικούς σκοπούς». Ωστόσο, δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Rick James

Ο μουσικός και η τότε κοπέλα του, Tanya Hizaji, είχαν καλέσει μια 24χρονη στο σπίτι του James. Όταν η γυναίκα προσπάθησε να φύγει αργότερα, ο James φέρεται να την έδεσε σε μια καρέκλα και αυτός και η Hizaji την χτύπησαν και την έκαψαν με μια καυτή πiπα. Ο James καταδικάστηκε για επίθεση και κράτημα της γυναίκας παρά τη θέλησή της, ωστόσο απέφυγε την κατηγορία για βασανιστήρια που πιθανότατα να τον οδηγούσε στη ισόβια φυλακή. Τελικά εξέτισε κάτι παραπάνω από δύο χρόνια πενταετούς κάθειρξης.

Don King

Ο διάσημος υποστηρικτής της πυγμαχίας, πάτησε μέχρι θανάτου έναν πρώην υπάλληλο του, επειδή του χρωστούσε 600 δολάρια.

Ο King κρίθηκε ένοχος για φόνο δεύτερου βαθμού, αλλά ο δικαστής μείωσε την ποινή του σε ανθρωποκτονία από αμέλεια. Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση κατ' ανώτατο όριο, αλλά του δόθηκε χάρη μετά από περίπου τέσσερα χρόνια από τον Jim Rhodes, ο οποίος ήταν εκείνη την περίοδο κυβερνήτης του Οχάιο.

Steven Tyler

Ο Steven Tyler ήταν σε σχέση με μια 16χρονή όταν εκείνος ήταν γύρω στα 25 του, γεγονός που καμάρωνε για αυτό στην αυτοβιογραφία του.

Στην πραγματικότητα, ο Tyler έκανε λάθος ακόμη και την ηλικία της τότε κοπέλας του στο βιβλίο, ισχυριζόμενος ότι το κορίτσι - που αργότερα αποκαλύφθηκε ότι ήταν η Julia Holcomb - ήταν μόλις 14 ετών όταν γνωρίστηκαν το 1973.

Όταν η Julia Holcomb είπε την ιστορία από τη δική της οπτική γωνία, ισχυρίστηκε ότι ο Tyler έπεισε τη μητέρα της να τον αφήσει να αναλάβει τη νόμιμη κηδεμονία της για να μπορέσει να ταξιδέψει μαζί του σε περιοδεία. Ισχυρίζεται επίσης ότι έμεινε έγκυος στα 17 της και ο Tyler την έπεισε να κάνει έκτρωση.

Jon Hamm

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου και του σχολείου, στον Hamm έγινε μια μήνυση το 1991 που περιέγραφε πώς ένας ο ηθοποιός για χάρη της κολεγιακής του αδελφότητας, ξυλοκόπησε ένα συμφοιτητή του με κουπί, έπειτα τον έσερνε από τα γεννητικά του όργανα και τελικώς έβαλε στο παντελόνι του φωτιά. Οι ποινικές διώξεις υποβλήθηκαν και ο Hamm τέθηκε υπό αναστολή.

Anthony Kiedis των Red Hot Chili Peppers

Στην αυτοβιογραφία του, Scar Tissue, το 2005, ο Kiedis περιέγραψε μια περίπτωση, όπου έκανε σeξ με ένα κορίτσι που νόμιζε ότι ήταν 18 ετών, αλλά που αργότερα του είπε ότι ήταν μόλις 14. Διηγείται δε, πώς του αποκάλυψε την ηλικία της και του είπε ότι ο πατέρας της ήταν ο αρχηγός της αστυνομίας στην περιοχή. Ωστόσο αυτό δεν τον έκανε να απομακρυνθεί μιας και ενώ ήξερε «έκανε σeξ μαζί της για άλλη μια φορά». Ο τραγουδιστής ήταν τότε 23 ετών.

Chris Brown

Ο Chris Brown επιτέθηκε βίαια στη Rihanna και κατηγορήθηκε για πολλές ακόμα επιθέσεις τα επόμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών της Karreuche Tran. Η Tran άσκησε για 5 χρόνια περιοριστικά μέτρα στον τραγουδιστή.

Για την επίθεσή του στην Rihanna, ο Brown τέθηκε σε αναστολή και έλαβε και περιοριστικά μέτρα, ενώ του επιβλήθηκε και κοινωφελής εργασία. Αργότερα καταδικάστηκε σε φυλάκιση για παραβίαση της αναστολής του. Ωστόσο ο τραγουδιστής έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς για επίθεση εναντίον της Tran, ενώ ακόμα και σήμερα συνεχίζει να λαμβάνει βραβεία και υποψηφιότητες για τη μουσική του.

Victor Salva

Ο Victor Salva, σκηνοθέτης των Jeepers Creepers, ομολόγησε την ενοχή του το 1988 για άσεμνη και απρεπή συμπεριφορά με ένα παιδί κάτω των 14 ετών, για πρωκτικo σeξ με ένα παιδί κάτω των 14 ετών και για παιδική πορνογραφία, μετά από κακοποίηση ενός 12χρονου «ηθοποιού» στα γυρίσματα μιας από τις ταινίες του.

Παιδική πορνογραφία βρέθηκε επίσης στο σπίτι του Salva, ο οποίος εξέτισε μόλις 15 μήνες στη φυλακή. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στον κινηματογράφο συνέβη μετά την αποφυλάκισή του, συμπεριλαμβανομένου του Powder και ολόκληρου του franchise των Jeepers Creepers.

Woody Allen

Ο Woody Allen τράβηξε γυμνές φωτογραφίες —και αργότερα παντρεύτηκε— την κόρη της πρώην κοπέλας του ενώ ολοκλήρωνε την υιοθεσία των αδερφών της.

Τον Δεκέμβριο του 1991, ο Woody Allen οριστικοποίησε την υιοθεσία των δύο παιδιών της πρώην συντρόφου του Mia Farrow, Dylan και Moses. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε μια σeξουαλική σχέση με την άλλη κόρη του Farrow, Soon-Yi Previn, η οποία ήταν 21 ετών τότε ενώ ο Allen ήταν στα 50 του. Παντρεύτηκαν λίγο μετά και παραμένουν παντρεμένοι μέχρι σήμερα.

Η Woody Allen κατηγορήθηκε επίσης για σeξουαλική κακοποίηση της Dylan Farrow όταν ήταν 7 ετών. Η Dylan υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί είναι αληθινοί, αλλά το δικαστήριο απάλλαξε τον Allen από τις κατηγορίες.

Παρά τους ισχυρισμούς αυτούς, ένα δευτεροβάθμιο δικαστήριο έκρινε σε ξεχωριστή υπόθεση επιμέλειας ότι οι ενέργειες του Allen κατά την έναρξη σχέσης με την Previn, ενώ επίσημα ενεργούσε ως πατέρας των αδελφών της ήταν «εντελώς απαράδεκτες» και ότι, «τουλάχιστον, αποδεικνύει την απουσία οποιασδήποτε γονικής δεξιότητας».

Elvis Presley

Ο Elvis Presley γνώρισε τη σύζυγό του, Priscilla, όταν εκείνη ήταν 14 και εκείνος 24.

Σύμφωνα με την βιογραφία του τραγουδιστή, ο Elvis γνώρισε την Priscilla όταν εκείνη ήταν 14. Ο Presley ήταν 24 τότε. Αν και δεν παντρεύτηκαν έως ότου η Priscilla έγινε 21 ετών, οι δυο τους πέρασαν σημαντικό χρόνο μαζί ενώ η Priscilla ήταν ανήλικη και ακόμα στο γυμνάσιο. Σύμφωνα με ορισμένες μαρτυρίες, ο Presley είπε ακόμη και ψέματα στους γονείς της Priscilla λέγοντας ότι θα έμεναν στο Λος Άντζελες και θα τους συνοδεύουν ανά πάσα στιγμή σε μια από τις επισκέψεις της Priscilla, μόνο που ο Presley τελικά πήγε με την Priscilla στο Λας Βέγκας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ
Tο akous.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στις κατηγορίες για όσα είπε για την 24χρονη

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά στις κατηγορίες για όσα είπε για την 24χρονη

Για την καταγγελία βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη 

Συγκλονίζει η κατάθεση της 14χρονης για τον 32χρονο: Με βίασε, πόνεσα πολύ, μου χάλασε την εφηβεία μου

Συγκλονίζει η κατάθεση της 14χρονης για τον 32χρονο: Με βίασε, πόνεσα πολύ, μου χάλασε την εφηβεία μου

«Μου έβγαλε την μπλούζα και μου χάιδεψε το στήθος» 

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού μετά τον θάνατο του αδερφού της

Η πρώτη ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού μετά τον θάνατο του αδερφού της

«Σεμνά και σε στενό κύκλο η κηδεία» 

Ένα αστέρι 13.5 δισεκατομμυρίων ετών: Είναι η αρχή του σύπμαντος;

Ένα αστέρι 13.5 δισεκατομμυρίων ετών: Είναι η αρχή του σύπμαντος;

Βρίσκεται πολύ κοντά στον Ήλιο μας 

Είναι ο Joaquin Phoenix μέλος αίρεσης;

Είναι ο Joaquin Phoenix μέλος αίρεσης;

Για περισσότερο από μια δεκαετία ο ηθοποιός ήταν μέλος των «Παιδιών του Θεού» 

Η ιστορία της Adalia Rose Williams που μας συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή

Η ιστορία της Adalia Rose Williams που μας συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή

Πέθανε η σταρ του YouTube που έπασχε από τη νόσο Benjamin Button 

Θεσσαλονίκη: Από που μπορεί να προέρχεται ο απόκοσμος ήχος

Θεσσαλονίκη: Από που μπορεί να προέρχεται ο απόκοσμος ήχος

Συνεχίζεται το θρίλερ 

Ποιο είναι το πιο στοιχειωμένο μέρος του πλανήτη;

Ποιο είναι το πιο στοιχειωμένο μέρος του πλανήτη;

«Κάποιοι μάλιστα ισχυρίστηκαν ότι είδαν μια γυναίκα ντυμένη στα λευκά να επιπλέει» 

Ηλεία: Τραγωδία με 32χρονο που αυτοκτόνησε λόγω ερωτiκής απογοήτευσης

Ηλεία: Τραγωδία με 32χρονο που αυτοκτόνησε λόγω ερωτiκής απογοήτευσης

Τις προηγούμενες ημέρες απειλούσε να αυτοκτονήσει επειδή η πρώην σύντροφός του δεν επιθυμούσε να συνάψει ξανά σχέση μαζί του 

Στο emvolio.gov.gr θα βλέπουν το πρόστιμο οι ανεμβολίαστοι άνω των 60

Στο emvolio.gov.gr θα βλέπουν το πρόστιμο οι ανεμβολίαστοι άνω των 60

Πώς μπορούν να κάνουν ένσταση 

Coca Cola 3E: Καμία σχέση με πρόσωπα που φέρονται αναμεμειγμένα στην υπόθεση βιασμού

Coca Cola 3E: Καμία σχέση με πρόσωπα που φέρονται αναμεμειγμένα στην υπόθεση βιασμού

Στη Θεσσαλονίκη 

Στις 20 Ιανουαρίου ανοίγει η πλατφόρμα για 4η δόση στους ανοσοκατεσταλμένους

Στις 20 Ιανουαρίου ανοίγει η πλατφόρμα για 4η δόση στους ανοσοκατεσταλμένους

«Λάθος» ότι έρχεται η άνοιξη και τελειώνουμε δήλωσε η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και υπογράμμισε ότι η μετάλλαξη Delta είναι ακόμα εδώ και οι ΜΕΘ γεμάτες 

Σοκ στη Ζάκυνθο: 17χρονος πυροβόλησε κατά λάθος συμμαθητή του με καραμπίνα

Σοκ στη Ζάκυνθο: 17χρονος πυροβόλησε κατά λάθος συμμαθητή του με καραμπίνα

Συνελήφθη πατέρας και γιος.  

Συγκλονίζει η ιστορία της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Συγκλονίζει η ιστορία της 24χρονης που έπεσε θύμα βιασμού

Τα τραγικά «χτυπήματα» της μοίρας 

Ποιος πρόδωσε την Αννα Φρανκ; Έρευνα οδηγεί σε ύποπτο - «έκπληξη»

Ποιος πρόδωσε την Αννα Φρανκ; Έρευνα οδηγεί σε ύποπτο - «έκπληξη»

Οι ερευνητές κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα μετά από 75 χρόνια ερευνών 

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προσγειώθηκε στο Βελιγράδι - Πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προσγειώθηκε στο Βελιγράδι - Πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο

Οι Σέρβοι στηρίζουν τον διεθνής φήμης τενίστα τους 

Αμπου Ντάμπι: Εκρήξεις στο αεροδρόμιο – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες

Αμπου Ντάμπι: Εκρήξεις στο αεροδρόμιο – Αναφορές για νεκρούς και τραυματίες

Οι αντάρτες Χούτι έλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο αεροδρόμιο 

Καραμπόλα στον Κηφισό – Ουρά χιλιομέτρων στο ρεύμα προς Πειραιά

Καραμπόλα στον Κηφισό – Ουρά χιλιομέτρων στο ρεύμα προς Πειραιά

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα αυτοκίνητο έκανε στροφή 180 μοιρών 

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Δεύτερο πρόσωπο αναγνώρισε η 24χρονη

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Δεύτερο πρόσωπο αναγνώρισε η 24χρονη

Τι βρέθηκε στο δωμάτιο ενός εκ των φερόμενων δραστών 

Μεγάλωσε τις ανισότητες η πανδημία: Οι 10 πλουσιότεροι διπλασίασαν την περιουσία τους

Μεγάλωσε τις ανισότητες η πανδημία: Οι 10 πλουσιότεροι διπλασίασαν την περιουσία τους

Πιο φτωχό το 99% των ανθρώπων 

Πλεύρης: Οι υγειονομικοί που δεν θα εμβολιαστούν έως το τέλος Μαρτίου απολύονται από το ΕΣΥ

Πλεύρης: Οι υγειονομικοί που δεν θα εμβολιαστούν έως το τέλος Μαρτίου απολύονται από το ΕΣΥ

Άφησε επίσης ανοιχτό το ενδεχόμενο επίταξης υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών στο λεκανοπέδιο 

Κορωνοϊός: Αισιοδοξία για το Πάσχα

Κορωνοϊός: Αισιοδοξία για το Πάσχα

Εφιστούν την προσοχή οι επιστήμονες 

«Ντρέπομαι, να σαπίσεις στη φυλακή» το μήνυμα της κόρης του 48χρονου που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του

«Ντρέπομαι, να σαπίσεις στη φυλακή» το μήνυμα της κόρης του 48χρονου που ξυλοκόπησε βάναυσα τη σύντροφό του

Μία ανάρτηση της κόρης του θύτη, συγκλονίζει την κοινή γνώμη 

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τρομάρα

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Τρομάρα

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του 

Θεσσαλονίκη: Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Θεσσαλονίκη: Τι βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Τι εξετάζουν οι αρχές 

Λέκκας για σεισμούς στη χώρα: Πιθανόν να είμαστε σε έξαρση

Λέκκας για σεισμούς στη χώρα: Πιθανόν να είμαστε σε έξαρση

Έντονη η σεισμική δραστηριότητα στη χώρα 

Πάμε για πολικές θερμοκρασίες: Τι είναι το φαινόμενο του αεροχειμάρρου και πού θα «χτυπήσει»

Πάμε για πολικές θερμοκρασίες: Τι είναι το φαινόμενο του αεροχειμάρρου και πού θα «χτυπήσει»

Ο καιρός θα «αγριέψει» πολύ τις επόμενες ημέρες, και, μάλιστα, σε διαφορετικές φάσεις.  

Ρόδος: Οικοδόμος ανάγκαζε ανήλικες να ερωτοτροπούν μεταξύ τους

Ρόδος: Οικοδόμος ανάγκαζε ανήλικες να ερωτοτροπούν μεταξύ τους

Μέσα στο αυτοκίνητό του και τις βιντεοσκοπούσε 

Αργυρούπολη: Την έδειρε τόσο που νόμιζαν ότι ήταν θύμα τροχαίου

Αργυρούπολη: Την έδειρε τόσο που νόμιζαν ότι ήταν θύμα τροχαίου

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις - Άκρως επικίνδυνος ο δράστης 

Θεσσαλονίκη: Δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα σε διαμέρισμα

Θεσσαλονίκη: Δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα σε διαμέρισμα

Στη ΜΕΘ με κορωνοϊό ο αδελφός τους που διέμενε μαζί τους 

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση

Καταγγελία για ομαδικό βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση

Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις 

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ζωγράφος Αλέκος Φασιανός

Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος ζωγράφος Αλέκος Φασιανός

Ο Αλέκος Φασιανός άφησε την τελευταία του πνοή σπίτι του 

Μετάλλαξη Omicron: Ποια συμπτώματα έχουν οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι

Μετάλλαξη Omicron: Ποια συμπτώματα έχουν οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι

Με άλλη συμπτωματολογία εμφανίζεται η μετάλλαξη Omicron στους εμβολιασμένους και με άλλη στους ανεμβολίαστους  

Aποκάλυψη ΣΟΚ: Σε ανάκληση ήταν η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

Aποκάλυψη ΣΟΚ: Σε ανάκληση ήταν η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού

H ίδια η Ferrari είχε κάνει μία σημαντική ανάκληση για πρόβλημα στη δεξαμενή καυσίμου το 2019 

Αυτός είναι το «τέρας» της Αργυρούπολης που ξυλοκόπησε την σύντροφο του

Αυτός είναι το «τέρας» της Αργυρούπολης που ξυλοκόπησε την σύντροφο του

Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει 3 φορές ενώ έχει και 4 παιδιά  

Από ποιους διάσημους έχει ζητήσει αυτόγραφο ο Keanu Reeves

Από ποιους διάσημους έχει ζητήσει αυτόγραφο ο Keanu Reeves

Το ένα ισχυρίζεται πως δεν ήταν για εκείνον... αλλά για έναν φίλο 

Που βρίσκεται το πιο ακριβό «αυγό» στον κόσμο

Που βρίσκεται το πιο ακριβό «αυγό» στον κόσμο

Το συγκεκριμένο αυγό Faberge ήταν στην λίστα των «χαμένων αυγών» μέχρι και το 2014 

To φάντασμα της Teresita βοήθησε στο να διαλευκανθεί η δολοφονία της

To φάντασμα της Teresita βοήθησε στο να διαλευκανθεί η δολοφονία της

Η ιστορία της έγινε και βιβλίο 

Καταγγελία βιασμού 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Καταγγελία βιασμού 24χρονης: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας

Έχει σχηματιστεί δικογραφία 

Θετική στον κορωνοϊό και η Έφη Αχτσιόγλου

Θετική στον κορωνοϊό και η Έφη Αχτσιόγλου

«Μετά από επτά μέρες τα συμπτώματα άρχισαν να υποχωρούν»  © Copyright 2022 - All right reserved. Licensed by AEPI
Made in Nextweb with E-Radio Services