Ως έργο λοιμού, χαρακτηρίζει ο εικαστικός Ηλίας Παπαηλιάκης το έργο το «Το Φιλί» που από σήμερα καλύπτει την όψη πολυκατοικίας στο Μεταξουργείο.
Μια τοιχογραφία – υπόσχεση για τη στιγμή που θα σμίξουμε χωρίς περιορισμούς στο δημόσιο χώρο, με το οποίο εκκινεί το πρόγραμμα δημόσιας τέχνης του Ιδρύματος Ωνάση.
Η απουσία των πολιτών από την δημόσιο χώρο -από την πλήρη απαγόρευση, μέχρι την κυκλοφορία με όρους και όρια- είναι από συναισθηματικά επώδυνη, μέχρι κοινωνικά και οικονομικά βαθιά επιζήμια. Με το τέλος της πανδημίας να είναι θολό, αβέβαιο, το να περπατάς στην πόλη και να βλέπεις ξαφνικά ψηλά, σε ρόλο πανόπτη, ένα φιλί, θα μπορούσε να μοιάζει με μια παραίσθηση. Αυτά είναι τα συναισθήματα -της αδημονίας και μαζί της αισιοδοξίας, της λαχτάρας για τη δημόσια έκφραση της τρυφερότητας- που νιώθει κανείς περπατώντας στα σωθικά της πόλης, στο Μεταξουργείο και δη στην πλατεία Αυδή, στην οδό Γιατράκου. Εκεί που πάνω στον αδρό κίτρινο (άλλοτε μοιάζει με ώχρα, άλλοτε προς το ηλιοβασίλεμα σαν να έχει μέσα του μια φλόγα) τοίχο μιας πολυκατοικίας ύψους 22 μέτρων, ένα ζευγάρι φιλιέται. Οι αδρές γραμμές των προσώπων ενώνονται στα χείλη, με τα μάτια κλειστά.

Επιστροφή στην απαγορευμένη οικειότητα, μέσα από «Το Φιλί», το έργο του Ηλία Παπαηλιάκη που εγκαινιάζει την σειρά έργων του Ιδρύματος Ωνάση, υπό τον τίτλο «OnAthens» με τοιχογραφίες που διαπερνούν τον ιστό της πόλης, αναγεννώντας σε τοίχους σπουδαία έργα σύγχρονων Ελλήνων ζωγράφων σε μεγάλη κλίμακα. Η επιλογή του τοίχου στην πλατεία Αυδή, ήταν σχεδόν αυτονόητη για τον Παπαηλιάκη που ζει στην περιοχή 30 χρόνια. Από το μπαλκόνι του βλέπει μέρος του τοίχου. «Η πλατεία Αυδή βρίσκεται κυριολεκτικά στο κέντρο της Αθήνας είναι η πρώτη περιοχή που δέχεται οποιαδήποτε πίεση, που αντιδρά σε οποιαδήποτε αλλαγή» λέει στο iefimerida ο Ηλίας Παπαηλιάκης. «Για τα πάντα: παίζει μπάλα η ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια; Καίγεται η Ομόνοια! Δεδομένων των συνθηκών και κυρίως με την πανδημία, η περιοχή έχει καταρρεύσει, είναι πολύ δύσκολη Εχω μεγάλη αγωνία πως θα βγούμε από το λούκι και θα πάμε παρακάτω».


«Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να αλλάξω το χρώμα του τοίχου. Από το μεσημέρι και μετά είναι εκπληκτικό, είναι υπέροχο ο τρόπος που γράφει το αττικό φως σε αυτό τον τοίχο. Ο πήχης ως προς την επαφή της επιφάνειας με το φως είναι πολύ ψηλά» λέει ο Ηλίας Παπαηλιάκης. Τον ρωτάω αν έχει σκεφθεί το ενδεχόμενο του βανδαλισμού, της παρέμβασης στο έργο του. Δεν το έχει σκεφθεί καν. «Θα το συζητήσουμε όταν και αν συμβεί. Η εμπειρία μου είναι ότι όταν το έργο είναι καλά φτιαγμένο, δεν παθαίνει τίποτα, Με τις φθορές μόνο ωραιότερο γίνεται. Σκεφτείτε τον αρχαϊκό κούρο που του λείπει το πόδι, πόσο ωραιότερος είναι. Ένα σπάραγμα βρίσκουμε και ταραζόμαστε.» Ο ίδιος χαρακτηρίζει το Φιλί ως ένα έργο λοιμού. «Το φτιάξαμε μέσα στην πανδημία, την στιγμή που ο λοιμός κορυφωνόταν. Είχαμε το κουράγιο να δώσουμε στο έργο αυτό που έχουμε ως απόθεμα».
Για το έργο χρησιμοποιήθηκε γερανός και όχι σκαλωσιά. Η προεργασία ήταν κρίσιμη, καθοριστική. «Επεξεργάστηκα το σχέδιο πιθανολογώντας ότι θα αντέξει σε αυτή τη μεγέθυνση. Πρέπει η δομή του σχεδίου να είναι σαφής, να μην κινείται ούτε χιλιοστό -διότι πιστεύω ότι τα πάντα, ακόμα και τα συναισθήματα, προκύπτουν από τη δομή. Όταν τραβάς μια γραμμή έχεις μεγαλύτερη δυσκολία απ' ότι όταν τραβάς δέκα γραμμές. Για μένα είναι και ένα πεδίο δοκιμασίας του εαυτού μου αυτό». Τον ρωτάω πόση πειθαρχία χρειάζεται αυτό, γελάει λέγοντας «ω, δεν θα το πρότεινα σε κανέναν». Λίγες φορές ανέβηκε ο ίδιος στον γερανό, την εκτέλεση της παραγωγής ανέλαβε η UrbanAct και την υλοποίηση η Life In Colour. Διατηρήθηκε το χρώμα του τοίχου, εφαρμόστηκε το σχέδιο του Παπαηλιάκη και στη συνέχεια βάφτηκε με απόλυτη ακρίβεια, με σπρέι, δηλαδή με τα κλασικά εργαλεία της Τέχνης του Δρόμου.
Για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάζεται το Ιδρυμα Ωνάση με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ). Η ιδέα για το έργο εκκίνησε από τον πίνακα του Ηλία Παπαηλιάκη «Το Φιλί της Χλόης» που παρουσιάζεται στην έκθεση του ΟΠΑΝΔΑ στη Δημοτική Πινακοθήκη (είναι κλειστή αυτή την εποχή λόγω πανδημίας). Όμως ήταν μια άσκηση, μια εμπειρία, πρωτόγνωρη για τον διεθνώς καταξιωμένο εικαστικό. «Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κάτι σε τέτοια κλίμακα -και δεν αναφέρομαι μόνο στο μέγεθος αλλά και στον ίδιο τον δημόσιο χώρο. Είμαι πολύ περίεργος και ανήσυχος σχετικά με το πώς θα λειτουργήσει το έργο» μας λέει. Οι συζητήσεις ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι. «Καθώς ετοιμάζαμε την έκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη, σκεφτήκαμε με τον να κάνουμε μια τοιχογραφία, μπήκε στις συζητήσεις το Ιδρυμα Ωνάση και έτσι προχωρήσαμε.» Ενεργός και διαρκής ο ρόλος του Ιστορικού Τέχνης και επιμελητή εκθέσεων και δράσεων του ΟΠΑΝΔΑ Χριστόφορου Μαρίνου.

Το σημείο της πόλης όπου εκτονώνεται κάθε ένστικτο και συναίσθημα του πολίτη: από το μεθύσι της χαράς και την διατράνωση της αίγλης και της δόξας, ως την οργή, τον θυμό, την απόγνωση. Η τοιχογραφία του Φιλιού δεν έγινε τυχαία, λοιπόν στην πλατεία Αυδή. «Η επιλογή του σημείου σίγουρα σχετίζεται και με την επιθυμία μου να πάμε κάπου πιο φωτεινά. Ναι, θα τελειώσει κάποτε όλο αυτό. Και η επόμενη μέρα ας μας βρει κάπου καλύτερα». Θα μας βρει να φιλιόμαστε ξανά, χωρίς μάσκες και φόβο, στη μέση του δρόμου, ίσως.
«Είναι λαλέουσα ιδέα η ιδέα του φιλιού: δυο άνθρωποι συναντιούνται σε μια στιγμή που σήμερα θεωρείται απολύτως απαγορευμένη. Με ένα φιλί» μας λέει ο Παπαηλιάκης. Από την πλευρά της, η διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση εξηγεί «περιμένουμε λοιπόν να δούμε όσους κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας, εκείνους που τους αρέσει να τριγυρίζουν και να πλανώνται στην πόλη, εκεινους που - όταν τελειώσει όλο αυτό- θα κανονίζουν ένα ποτό στο Μεταξουργείο, να δίνουν ραντεβού μπροστά στο «Φιλί». Οπως συμβαίνει και με το Φιλί” του Ροντέν μέσα στο κτίριο της Στέγης. Ελπίζουμε πως κάποιοι θα φιληθούν εδώ για πρώτη φορά. »


Πώς θα μπορούσε η τεχνητή νοημοσύνη να εξοντώσει την ανθρωπότητα - Αυτά είναι τα 5 σενάρια
Ο πρώην υπάλληλος της Anthropic Τζέικομπ Κόξον παραιτήθηκε προειδοποιώντας ότι η ΑΙ «θα μπορούσε να μας σκοτώσει όλους» μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Ποδοσφαιριστής 20 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο εξαιτίας σύγκρουσης με ζαρκάδι
Το ζαρκάδι είχε προηγουμένως χτυπηθεί από άλλο όχημα πριν εκσφενδονιστεί πάνω στο αυτοκίνητο του αμυντικού της Κάνια Γκόστιν, που κατέληξε σε χαντάκι.

Διάρρηξη στη Ρόδο: Ο δράστης άφησε πίσω τα χαρτονομίσματα για ένα σάντουιτς
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο τα ξημερώματα της Κυριακής και έχει γίνει viral στα social media.

Καύσιμα και επίδομα θέρμανσης: Οι ημερομηνίες - κλειδί για τις ανακοινώσεις
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας οι αποφάσεις για το πετρέλαιο κίνησης – όσο πιο κοντά στις 15 Οκτωβρίου το επίδομα θέρμανσης – Το διεθνές πετρέλαιο και η «μάχη» με τα διυλιστήρια καθορίζουν το τελικό πακέτο

«Θα καταλήξουμε άσχημα, ψυχή μου»: Το ερωτικό θρίλερ στην Αλβανία με την πρώην αρχηγό μυστικών υπηρεσιών
Αρνείται ότι υπήρχε προσωπική σχέση με τον επιχειρηματία Έργκις Αγκάσι και υποστηρίζει ότι ήταν συνεργάτης της υπηρεσίας

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα οστά της σκυλίτσας του Αρίθα θα μεταφερθούν στον οικογενειακό τάφο στη Νίκαια
Η κατοικία στη Βούλα παραμένει σφραγισμένη, κάτι που προς το παρόν εμποδίζει την εκταφή του μαύρου σνάουζερ.

Δυτική Όχθη: Σε κρίσιμη κατάσταση ο Νέρια Λάιτερ, γιος του πρέσβη του Ισραήλ στις ΗΠΑ
Ο 29χρονος Παλαιστίνιος οδηγός, από το χωριό Μπέιτ Ουρ αλ-Τάχτα, σκοτώθηκε από πυρά του ισραηλινού στρατού στο σημείο ελέγχου κοντά στον οικισμό Μπέιτ Χορόν.

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Ύποπτο πακέτο κοντά στον ΟΗΕ κινητοποιεί NYPD και Secret Service
Κλειστοί δρόμοι γύρω από την έδρα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών εν μέσω αυξημένων μέτρων ασφαλείας για την 81η Γενική Συνέλευση.

Γλυπτά του Παρθενώνα: «Κατέρρευσαν» οι συνομιλίες Αθήνας – Βρετανικού Μουσείου
Η Ελλάδα επιμένει σε πλήρη και μόνιμη επανένωση των μαρμάρων στο Μουσείο της Ακρόπολης, ενώ το Λονδίνο αναζητά λύση χωρίς αναγνώριση αλλαγής ιδιοκτησίας

«Δεν στέλνουμε τα παιδιά μας στο σχολείο»: Καταγγελία για ποντίκια σε Ειδικό Σχολείο της Λήμνου
Οι γονείς προχώρησαν σε αποχή μαθητών και ζητούν άμεσες λύσεις για την υγιεινή

Μαδρίτη: Επεισόδια για την έξωση 87χρονης ΑμεΑ - Το ενοίκιο της εκτινάχθηκε στα 1.650 ευρώ
Εκατοντάδες διαδηλωτές, ανάμεσά τους ο ηθοποιός Κάρλος Μπαρδέμ, προσπάθησαν να σταματήσουν την τέταρτη απόπειρα έξωσης της Μαρικάρμεν, χωρίς αποτέλεσμα.

Φύλλα Επιστράτευσης: Τι σημαίνουν το πράσινο και το λευκό χαρτί του στρατού μέσω Gov.gr
Χιλιάδες έφεδροι λαμβάνουν Ειδικά Φύλλα Πορείας μέσω της πλατφόρμας - τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι λάβουν το μήνυμα.

«Θυμηθείτε το όνομά μου, ίσως να μην μπορέσω να μιλήσω ξανά»: Συγκλονιστικό μήνυμα 23χρονης Ιρανής που έχει καταδικαστεί σε θάνατο
Η Νατζμέ Αμίνι συνελήφθη στις 31 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια των μαζικών διαδηλώσεων κατά της κυβέρνησης του Ιράν και παρέμεινε οκτώ μήνες στη φυλακή

Έληξε το θρίλερ στη Νίκαια: Η Αστυνομία μπήκε στο διαμέρισμα όπου ο 49χρονος κρατούσε όμηρο τη σύζυγό του
Η 44χρονη άνοιξε τελικά την πόρτα στους αστυνομικούς, οι οποίοι μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Σοφοκλέους - Ο 49χρονος φερόταν να μην την αφήνει να φύγει και είχε δηλώσει ότι ήταν οπλισμένος

Στη Βουλή ρύθμιση για την εκκαθάριση των αγροτικών επιδοτήσεων για τα έτη 2018 - 2022, αντιδράσεις από την αντιπολίτευση
«Οι πληρωμές θα γίνουν με βάση τις προϋποθέσεις που ίσχυαν για τον παραγωγό για το αντίστοιχο έτος» είπε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Ανδριανός - Σκοπιμότητες βλέπουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης

Ηγουμενίτσα: Συγκλονιστικός ο επικήδειος του αδελφού της 25χρονης – «Αφιερωμένο σε σένα ό,τι κάνω»
Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 25χρονη Πηνελόπη στην Ηγουμενίτσα, όπου δολοφονήθηκε, με τον αδερφό της να αφιερώνει σε αυτήν ό,τι κάνει στη ζωή του

Πεζεσκιάν: «Το Ιράν δεν θα σκύψει ποτέ το κεφάλι στον Τραμπ»
Ο Ιρανός πρόεδρος υπερασπίστηκε το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του στη Γενική Συνέλευση, ενώ επιβεβαιώθηκαν έμμεσες επαφές της Τεχεράνης με απεσταλμένους της αμερικανικής πλευράς.

Παύλος Παυλίδης: Νέα τραγούδια «Στις Μεγάλες Πόλεις» και «Στον Φάρο» από το άλμπουμ «Πανσέληνος»
Δύο νέα singles από το επερχόμενο άλμπουμ του Παύλου Παυλίδη, που κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου από τη Fine! Records, λίγες μέρες πριν τη μεγάλη συναυλία του στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη.

Καλαμάτα: Συνελήφθη ο 38χρονος που πυροβόλησε με καραμπίνα την 25χρονη πρώην σύντροφό του
Ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από τη δουλειά της νεαρής, ενώ κατά τη διαφυγή του τράκαρε και τελικά εντοπίστηκε να κρύβεται σε πάρκο της πόλης.

RAF: Βίντεο-ντοκουμέντο από την εκτίναξη δύο πιλότων πριν συντριβεί το αεροσκάφος τους
Οι δύο πιλότοι τραυματίστηκαν ελαφρά και το αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες κοντά στη βάση RAF Valley στη Βόρεια Ουαλία.

Athens Riviera Luxury Awards: 30 βραβεία για το real estate, τον τουρισμό και τη ναυτιλία στο One&Only Aesthesis
Η πρώτη τελετή απονομής του νέου ετήσιου θεσμού πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2026 στα Αστέρια Γλυφάδας, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Ιωάννα Γάκα: Δεν προαυλίζεται - Με ποιες μοιράζεται το κελί, ζητά να επισκευάσουν τις ζημιές
Η καθημερινότητα της Ιωάννας Γάκα στον Κορυδαλλό

Ρωσικό ελικόπτερο παραβίασε τον πολωνικό εναέριο χώρο: Σηκώθηκαν άμεσα μαχητικά
Το Mi-8 παρέμεινε για 42 δευτερόλεπτα σε ΝΑΤΟϊκό έδαφος προερχόμενο από το Καλίνινγκραντ, με τη Βαρσοβία να καταγγέλλει σκόπιμη δοκιμή της αεράμυνάς της.

Βουλιαγμένη: Ελεύθεροι οι δύο κατηγορούμενοι για τον θάνατο 82χρονου,με αφορμή μία ξαπλώστρα
Περιοριστικός όρος επιβλήθηκε στον 76χρονο φυσικό αυτουργό, ενώ διατάχθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την 21χρονη που φέρεται ως συνεργός.

Συνελήφθη στην Ιεράπετρα 45χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του, την χτύπαγε με γροθιές και τάβλα
Η γυναίκα νοσηλεύεται με μώλωπες στο πρόσωπο, το κεφάλι και όλο το σώμα – Αυτόπτης μάρτυρας ο ανιψιός του 45χρονου, ο οποίος καταγγέλλει ότι προσπάθησε να τον σταματήσει και δέχθηκε και ο ίδιος χτυπήματα

Σφοδρό τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: 30χρονος έπαθε επιληπτική κρίση στο τιμόνι, φωτογραφίες και βίντεο
Το πόδι του φέρεται να κόλλησε στο γκάζι και ο ίδιος να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου - «Καλά που μείναμε ζωντανοί, έτρεχε πάρα πολύ», είπε αυτόπτης μάρτυρας

Χιλιάδες Έλληνες λαμβάνουν ξαφνικά SMS επιστράτευσης από το gov.gr - Η αλλαγή έως τα 60 έτη
Το Ειδικό Φύλλο Πορείας περνά πλέον στην ψηφιακή εποχή, με το Γενικό Επιτελείο Στρατού να επικαιροποιεί τα στοιχεία των εφέδρων μέσω της προσωπικής τους θυρίδας, χωρίς να υφίσταται λόγος ανησυχίας.

Επίδομα θέρμανσης: Αυξάνονται τα ποσά έως 20% - Η νέα κλίμακα και τα κριτήρια
Χωρίς αλλαγές στα εισοδηματικά όρια θα δοθεί η φετινή ενίσχυση σε 1,17 εκατομμύρια νοικοκυριά, με το μέγιστο ποσό να αγγίζει τα 1.440 ευρώ στις πιο ψυχρές περιοχές της χώρας.

Κληρονομιές: Σε νέα ψηφιακή πλατφόρμα περιουσία και χρέη - Η προϋπόθεση για την πρόσβαση
Το υπουργείο Δικαιοσύνης αναμορφώνει το πλαίσιο δημιουργώντας μια κεντρική πύλη που θα αντλεί δεδομένα από την εφορία, τις τράπεζες, τα ταμεία και το Κτηματολόγιο.

Ιατρείο υπόθεσης Μαζωνάκη: Νέα καταγγελία - «Λιποθύμησα και δε σταματούσε τη διαδικασία»
Ασθενής περιγράφει πώς έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια ενδοφλέβιας θεραπείας, με τη μητέρα της να επεμβαίνει για να αποτρέψει τα χειρότερα.

Γαλλία: 90χρονος πυροβόλησε και σκότωσε ζευγάρι γειτόνων μετά από διένεξη δεκαετιών
Το ανδρόγυνο, 85 και 82 ετών, δέχθηκε τέσσερις πυροβολισμούς στα όρια των δύο ιδιοκτησιών, στα Γαλλικά Πυρηναία.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο διευθυντής νευρολογικής κλινικής του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου
Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τα αίτια θανάτου του γιατρού, που εντοπίστηκε από συναδέλφους του στο γραφείο του χωρίς ίχνη βίας.

Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι παίρουν έως 800 ευρώ - Η ειδική κατηγορία που δικαιούται 1.600
Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου αναμένεται η πληρωμή στους λογαριασμούς, με τα εισοδηματικά κριτήρια να ξεκινούν από τις 25.000 ευρώ, ενώ προβλέπεται επιπλέον κάλυψη για τις οικογένειες με φοιτητές.

ΑΑΔΕ: Ποιοι απαλλάσσονται από τη δήλωση για timologio - Το κριτήριο εσόδων
Οι νέες διευκρινίσεις για την υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση και τι ακριβώς ισχύει για την περίοδο προσαρμογής του 2026.

Χάκαραν το Skroutz Last Mile - Η ανακοίνωση της εταιρίας
Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι δεν επηρεάστηκαν στοιχεία πληρωμών και προτρέπει τους πελάτες να προσέχουν ύποπτα email ή SMS με προσπάθειες phishing.

Κακοκαιρία: Νέο κύμα σαρώνει τη χώρα από Παρασκευή - Χτυπά την Αττική το Σάββατο
Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για αυξημένο κίνδυνο πλημμυρών στην Πελοπόννησο.

Βασιλιάς Αμπντάλα στον ΟΗΕ: «Η διεθνής αδράνεια στη Γάζα είναι πολιτική επιλογή»
Ο μονάρχης της Ιορδανίας άσκησε δριμεία κριτική στο Ισραήλ και αμφισβήτησε την αξία του διεθνούς δικαίου, προειδοποιώντας για τις συνέπειες της ατιμωρησίας.

Προειδοποίηση ΝΑΤΟ και Ζελένσκι: Ορατός ο κίνδυνος για ρωσικά χτυπήματα με drones στην Ευρώπη
Ανώτατος διοικητής της Συμμαχίας τονίζει πως η Μόσχα επιδιώκει την υπεραντίδραση της Δύσης, ενώ το Κίεβο καλεί τις ευρωπαϊκές χώρες να απαντούν άμεσα στις παραβιάσεις συνόρων.

Γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Η Πηνελόπη προσπάθησε να αμυνθεί από τις μαχαιριές του δολοφόνου της – Σήμερα το τελευταίο αντίο
Εικάζεται ότι προσπάθησε να φύγει και υπήρξε καταδίωξη, ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο 27χρονος να την αιφνιδίασε και να μην είχαν κάποιο ραντεβού

Τρόμος για 12χρονη στον Πύργο: «Μαμά, έλα γρήγορα… με κυνηγούν για να με σκοτώσουν»
Τι καταγγέλει η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού










