Σε ένα μικρό μπωλ βάζουμε το χυμό του λεμονιού, το λάδι, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί η σάλτσα.
Σε ένα μεγάλο μπωλ βάζουμε το πεπόνι, το αγγούρι, το κρεμμυδάκι και τον άνηθο. Τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη σάλτσα που έχουμε ήδη φτιάξει. Ανακατεύουμε πάλι, να πάει παντού η σάλτσα. Τέλος, προσθέτουμε τη φέτα.
Διαβάστε περισσότερα: http://www.cookbox.gr/basiko-sustatiko/salates/droseri-salata-me-aggouri-kai-peponi